PDA

Tam Sürümü Gör : Divan ve BAŞYAZICI(kınama)

liberty
30.10.2010, 20:38
http://www.facebook.com/#!/notes/kayserispor-askina-1-milyon-taraftar/kayseri-besiktaslilar-dernek-baskani-yucel-yucele-ve-sponsorlar-divan-pastanesi-/449884580717

02.11.2010 günü Kayseripark Alışveriş Merkezine Gelecek olan Pascal Nouma'yı Kayserimize Getiren sözde Kayseri beşiktaşlılar dernek başkanı Yücel Yücel'e ve Sponsorlar Divan pastanesi ile Başyazıcıoğlu firmasını kınıyoruz.Şehrimizin Gözbebeği Kayserisporumuz dururken İstanbul takımlarına sponsor olmak ne kadar Kayserililiğe yakışır siz söyleyin.

Kayserimizde Kayserispordan başka bir dernek bizce olmamalıdır.

Kayserispor Sevdalıları ve Gönüllüleri

Onlara sponsor olmak isteyenlerde onları buraya getirmek değil onların yanına gitmelidir.

Muratt
30.10.2010, 20:40
Tombalacı Pascal Nouma 2 Kasım' da Kayseri' deymiş. Kayserimizin çok değerli(!) markalarından Divan ve Başyazıcılar' da Nouma' ya Sponsor olmuşlar. Eee artık Nouma' nın donundan bir tombala da siz çekersiniz çok değerli İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR...

Muratt
30.10.2010, 20:49
Facebook ta Bazı arkadaşlar "O gün Kayseripark önünde Protesto edelim" gibi şeyler yazmakta. Forumdan arkadaşların fikirleri nedir?

liberty
30.10.2010, 21:04
Büyük bir organizasyon olmalı söyledikleri tarihte kayseri park civarı bayraklarla donatılıp eski stattan kayseri parka kadar bir yürüyüş yapılabilir iyi duyurulursa çok kişi olur bu protesto yürüyüşünde

hanimalik
30.10.2010, 21:12
Kim gelecek abi hadi yapalım diyen olsa 10 kişi gelmez .

Muratt
30.10.2010, 21:14
Kim gelecek abi hadi yapalım diyen olsa 10 kişi gelmez .

Aynen kardeş. 15 kişiye yakın adam var forumda 1 tanesi tenezzül edipte mesaj dahi yazmıyor. Bizimkisi Klavye taraftarlığı. Ahanda gördüm bunu...

liberty
30.10.2010, 21:18
Aynen kardeş. 15 kişiye yakın adam var forumda 1 tanesi tenezzül edipte mesaj dahi yazmıyor. Bizimkisi Klavye taraftarlığı. Ahanda gördüm bunu...

EVET 15 KİŞİDEN bir kaç kişi bu konuya ilgi göstermesi düşündürücü ama ...
başka şehirde olsa organizasyon hemen başlardı .

YAZIK ÇOK YAZIK

y_d_yazici
30.10.2010, 21:22
yozgatta olmasam gelirdim malum iş:( bunların yaptığı kayseri kaşığıyla gavur b...u yemek resmen

zami38
30.10.2010, 21:58
Basyazicioglu olarak Kayseri`de 3 aile ve 4 firma var.Hepsi birbiriyle baglantisiz.Bu hangisi?Yani hangisine tepki konulacak?

liberty
30.10.2010, 22:00
yozgatta olmasam gelirdim malum iş:( bunların yaptığı kayseri kaşığıyla gavur b...u yemek resmen

Ne Sen yozgattan gel nede ben istanbuldan kayseridekilerden tepki yoksa belkide sesziz çoğunluk haklıdır tepki göstermemiz belkide yanlış çoğunluk öyle düşündüğüne göre.

hangi başyazıcı olduğuna gelince bizimle alakası yok açıklaması yapanlar hariç
yani hepsi

Muratt
30.10.2010, 22:14
2 Kasım tarihinde kesin olarak geliyor Tombolacı. Kayseripark' ı aradım ve sponsorları sordum. Biraz sert konuştuğum içinmidir nedir sponsorların kim olduğunu hatırlamıyorum diyerek söylemedi. Yarın yeniden arayıp öğrenecem.

Metrajzede
30.10.2010, 22:40
Devreyi lider bitireceğimiz (Antalya) maçta stadı dolduramadık.Şimdi de kalkmış Kayseripark'ta protesto edelim diyorsunuz.Kiminle ??
Protesto şeklini şehrin gerçeklerini göz önünde bulundurarak belirlemek gerekir.
Keşke bi 30 kişi olabilsek :S
Ben her türlü varım..

Emreg38
31.10.2010, 00:58
Kayseri deki hic bi macı kacırmadım ama buna gelmem :S
Vizelerim p.tesi baslıyor
Sonra günlük 2 sınav