Tam Sürümü Gör : Mehmet Topuz sakatlandı
TOPUZ SAKATLANDI
http://img475.imageshack.us/img475/2959/1231ev4.jpg
Kayserispor’un beyni konumundaki yıldız futbolcu Mehmet Topuz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında girdiği ikili mücadele sırasında sakatlanınca oyunu 30’ncu dakikadan sonra terk etmek zorunda kaldı.
Genç yıldızın sakatlığının ciddi olduğu ve sağ üst adelesinde ve kalçasında ezilmenin bulunduğu söylenirken, Topuz’un bu hafta Fenerbahçe karşılaşmasında oynayıp oynamayacağının bugün belli olacağı açıklandı.
Öte yandan hakkında teknik patronu Tolunay Kafkas ile tartıştığı yönünde çıkan haberlerinde gerçeği yansıtmadığını dile ge-tiren Mehmet Topuz, “Ben Kayserispor'un teknik patronuyla so-run yaşasam bunu açık açık deklare ederim. Kimseden asla saklamam. Bu tip söylentiler niye ve neden çıkıyor anlamış değilim” şeklinde yorum yaptı.
Kayseri Tempo
inşallah ciddi degildir bir an önce iyileşir geçmiş olsun mehmet topuz
ibrahim_1966
06.11.2007, 11:24
çok kötü oldu ya. İnşallah topuzumuz fener maçında oynar da feneri ezeriz. Haydi be Topuz.
polomık yaratan arkadaşlar umarım bu yazıyı okurlar
Erkann_38
06.11.2007, 11:48
Haydi Fener maca.
Topuz'dan Fener'e... Beni alın...
Kayserispor'la ipleri kopartan yıldız oyuncu, "Ocak'ta bu işi bitirin" dedi .
Fenerbahçe'nin uzun süredir almak istediği Kayserisporlu Mehmet Topuz, Kanarya'ya "Beni alın" diye haber gönderdi. Kulübüyle ipleri kopartan yıldız futbolcu, "Artık burada kalamam. Devre arasında ne yapıp edip bu işi bitirin" dedi.
Yeter artık alın beni
Büyükşehir maçında hocası Tolunay Kafkas'la birkez daha tartışan yıldız futbolcu, Sarı-Lacivertli yöneticileri arayarak, "Lüften Ocak'ta bu işi bitirin" dedi.
Hocasıyla yıldızları barışmadı
Yaklaşık 1 yıldır Fenerbahçe'nin transfen gündeminde yer alan Mehmet Topuz konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor... Sezon başında Sarı-Lacivertli formayı giymek istemesine karşın, Kayseri'yle sözleşme yenilemek zorunda kalan yıldız futbolcu, kulübüyle ipleri tamamen koparmış durumda. Mehmet'in bir süredir sorunlar yaşadığı Teknik Direktör Tolunay Kafkas'la Büyükşehir maçında birkez daha tartıştığı iddia ediliyor.
F.Bahçe'de oynamak istiyorum
Yaşanan bu tatsız olaydan sonra yıldız futbolcunun Fenerbahçeli yöneticilerle telefonda görüştüğü ve, "Kendimi bir türlü futbola veremiyorum. Çünkü Fenerbahçe'de oynamak istiyorum. Lüften ocak ayında başkanımızı ikna edin ve bu transferi bitirin" ifadesini kullandığı öğrenildi. Mehmet Topuz'u renklerine bağlamayı çok isteyen Sarı-Lacivertli yönetimin, bu gelişme üzerine Kayserispor'la birkez daha görüşme kararı aldığı belirtiliyor.
Devre Arası YaklaştıYalan haberler Başladı
kızılejder38
06.11.2007, 12:05
mehmet topuz fener macında oynuyabilirmi.
miss_k@yseri
06.11.2007, 12:17
Yeter artık alın beni
kayserisporun en fanatik kişiliği Mehmet Topuz Fenerbahçeyi arayıp bunu söyleyecek... resmen düzmece...
destekli atın lütfen...
LEVENT ŞEKER
06.11.2007, 12:26
acıl şifalar topuza yalan bır haber daha
SivasLady
06.11.2007, 12:31
mehmet topuza acil sifalar dilerim
sahaya cikan önemli futbolculardan biri
insallah FB macina yetisir
Fenerbostanın beni alması daha olası bir hamle.
Topuz bir yere gitmez. Bu tür haberler neden çıkıyor? Sitemiz takip ediliyor, bir kaç kendini bilmez saçmalıyor, ve al sana haber. Bravo.
zirveci38
06.11.2007, 12:57
Bizim o malum spor içerikli gazetelerimiz bu işi sadece devre arası yaklaştığında değil, bütün sezon boyu yapıyorlar. Şöyle bir bakın, Fener'e senede 888 kişi transfer ediliyor, alınacak iki kişi...Birini tuttursalar, "Tamam işte farkımız.Biz yazmıştık " diye de başlıyorlar sallamaya...
En iyisi, bu haberleri ön plana çıkartan gazeteleri almamak.Onlara kendi paramızla katkı sağlamamak.Mehmet Topuz yalım yalım yalvarmış ki, "Beni alın !" Allah Allaah...Bu UYDURUK haberi yapan gazeteciden başka kimselere de konuşmamış nedense ?
Gelelim asıl meseleye : Mehmet Topuz geçtiğimiz haftalarda da sakat sakat oynadı.Aslında Tolunay Kafkas onu riske etmek istemiyordu ama o ısrarla oynadı.Sonuçta bu durum ortaya çıktı.Mehmet Topuz en gerekli olduğu F.B. maçında oynayamaz ise, bunun sorumlusu sadece ve sadece kendisidir.Futbolcu dediğin olaya profesyonelce yaklaşır ve sakatlığını küçümsemez.Mehmet Topuz bilmelidir ki, önem verilmeyen küçücük aksaklıklar, sonuçta başına BÜYÜK işler açabilir ! İnşallah şu birkaç gün içinde sakatlığını atlatır da, Pazar günü sahada olur.Çünkü, Mehmet Topuz bu takımın önemli bir oyuncusudur.
Devre Arası YaklaştıYalan haberler Başladı
Boşverin arkadaşlar bu haberlerin çıkmasının sakıncası yok , takımımız ve oyuncularımız tüm Türkiye'nin gündeminde yeralıyor. Mehmet maçta atacağı gollerle zaten nerede oynadığını gösterecektir gerisi hikaye.
SON DAKİKA..SON DAKİKA..SON DAKİKA..
Arkadaşlar 5 dakika önce MEHMET TOPUZ ile görüştüm.. 2-3 gün daha antrenmanlara çıkamayacak.. MR'ı çekildi.. Ödem oluşmuş ve iç kanama varmış.. Fenerbahçe maçında oynaması zormuş..
Benim kanaatime göre oynayamayacak..
Cangele de kart cezalısı.. Bir de Koray yok.. Defansda da handikap sürecektir..
Anlayacağınız Avrupa yorgunu Fenerbahçe karşısında 3 önemli eksik var.. Allah yardımcımız olsun..
Fatih Y.
06.11.2007, 15:10
arkadaşlar 5 dakika önce MEHMET TOPUZ ile görüştüm.. 2-3 gün daha antrenmanlara çıkamayacak.. MR'ı çekildi.. Ödem oluşmuş ve iç kanama varmış.. Fenerbahçe maçında oynaması zormuş..
Bu haber hiç iyi olmadı
Ama Allah Beterinden Korusun
ahmetg38
06.11.2007, 15:21
ARTIK YALAN HABER KONUSUNDA BİZİM BASINIMIZ DÜNYA ÇAPINDA ÖDÜL ALACAK
İNŞALLAH OYNAR
GEÇMİŞ OLSUN BÜYÜK KAPTAN SEN BİR TANESİN
Çetin GÖNEN
06.11.2007, 15:48
Mehmet Topuz 90% oynayacak insallah pazar günü
astrifistoncu
06.11.2007, 19:54
bencede oynayacaktır benim bildiğim mehmet ayağı kopsa oynar
Quaresmaa
06.11.2007, 20:04
bu maç mehmet topuzun maçı geçen yılki gibi dagıtmalı fb yi
astrifistoncu
06.11.2007, 20:09
inşallah arkadaşlar bizimde takım olarak birlik ve beraberliğimizi sağlayacağımız maç olucak
muptela_38
06.11.2007, 20:29
Yeter artık alın beni
kayserisporun en fanatik kişiliği Mehmet Topuz Fenerbahçeyi arayıp bunu söyleyecek... resmen düzmece...
destekli atın lütfen...
ben bu medyanın taaaaaa......................
Mehmet Topuz 90% oynayacak insallah pazar günü
e inşallah ben gökhan ünalın gitmesine o kadar üzülmem de mehmet topuz farklı yaww nasılsa gökhanın yerinde cangele leo var sıkıntı çekmeyiz ama topuzun yeri doldurulmaz
Y@lçıN'Ks
06.11.2007, 20:55
Acil şifalalar büyük kaptan geçmiş olsun inşallah seni pazar günü sahada görürüz..
muptela_38
06.11.2007, 21:01
Mehmet zaten haftaiçi yapılan idmanlarda düz koşu yapmiş.İst Belediye maçında hiç riske atılmasa daha doğru olurdu.
Geçmiş olsun...
ya benim halen çözemediğim nokta eğer sakatlığı varsa neden belediye maçında oynatıldı yedek oturtulup maçın durumuna göre oyuna girerdi yada mehmet topuza hiç gerek bile kalmayabilirdi
daha önemlisi sakat bir oyuncu neden oyundan alınırken hocaya tepki göstererek soyunma odasına gider oyuna giren arkadaşına başarılar bile dilemeden ????????
ibrahim_1966
06.11.2007, 21:28
topuzsuz bir kayseri fener maçında pozisyon bulmakta zorlanır. Dilerim iyileşir de feneri dağıtır....Gönlümüz seninle büyük kaptan
gecmis olsun topuz febe macinda bizi yanliz birakmazsin ins
LEVENT ŞEKER
06.11.2007, 23:43
sakatlıgı cok cıddımı haberı olan varmı kac hafta surer acaba
YAKAMOZ_38
07.11.2007, 11:06
mehmet gitmez gitmeyecek işallah önemli bir sakatlıgı yoktur
LEVENT ŞEKER
07.11.2007, 12:16
medyada yalan bolda maşallah bızım sıtedede bol oynayacak oynamayacak gıdecek gıtmeyecek nereden bılıyonuz bırazdaha yorumları dıkkatlı yapın sallamayın topuzla kac kişi gorustu anca futbolcu yıpratıyorsunuz
ademdolgun
07.11.2007, 12:52
gecmis olsun iNSALLAH febes macina yetisir
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.