Tam Sürümü Gör : Grup31' e Tepki Koyuyorum...
Bu şehre ihanet edenlerin grubu olan Grup31' e ben kendi adıma tepki koyuyorum. Sizleri de destek değil köstek olan bu gruba tepki koymaya çağırıyorum...
Resmi Siteleri: www.grup38.com
Facebook Grupları: http://www.facebook.com/qRup38
Eminim ki desteklerinizi esirgemeyeceksiniz...
NOT: Bu başlık görevini yerine getirdikten sonra Kilitlenebilir...
Yunus Emre
07.11.2010, 19:50
keslinkle şiddetle katılıyorum bende
Onların istedikleride tam bu zaten gündeme gelmek tepki vermeyerek yok sayarak en büyük tepki verilmiş olur diyeceğim ama onlar için açıllmış bir konuya cevap yazarak kendimle çelişkiye düşüyorum :)
sahintoker
07.11.2010, 19:52
abi gereken tepki KONULACAKTIR kanımca
ademdolgun
09.11.2010, 12:14
Bu şehre ihanet edenlerin grubu olan Grup31' e ben kendi adıma tepki koyuyorum. Sizleri de destek değil köstek olan bu gruba tepki koymaya çağırıyorum...
Resmi Siteleri: www.grup38.com
Facebook Grupları: http://www.facebook.com/qRup38
Eminim ki desteklerinizi esirgemeyeceksiniz...
NOT: Bu başlık görevini yerine getirdikten sonra Kilitlenebilir...
Muratt Kardesim, bu grupa tepkimizi koyalim bu konuda bende sizlerle hemfikirim ama grup´un basindaki 3-5 cikarcilara kizginligimizdan, o grup icerisinde kandirilmis gencleri Bu Sehre Ihanet edenler olarak yargilamak biraz agir olmamismi
Kapalı Kaleyi kimse kötüleyemez iftira da atamaz.Kardeşim 90 dk. bağıran herkes makul fiyata maça girmeli bence de otorupta sinema izler gibi izlemiyor Kapalı Kale.
Ayrıca kendiler ierciyes maçlarıma bedavaya giriyorlar bedava otobüs kaldırıyorlar dernek önünden nerden kimden alıyorlar hiç olmazsa Kapalı Kale kendi imkanlarıyla çabasıyla giriyor deplasmana aç döndükleri bile oluyor bıraksınalr bu işler..
Bunların amacını anlamış değilim kesinlikle çıkar işleri
30 kişilik insancık topluluguna Grup mu denir ?
holigan_38
11.11.2010, 01:39
sitelerine girmeye bile değmez bızı kınamak ıcın gırıyolar demezler sıtemıze bu aralar baya zıyaretcı gelıyo dıye sevınırler en ıyısı faceden herkes dusuncesını acıkca yazmalı bunlara bu taraftarın hıc bı platformda yanlarında olmadıklarını gormelıler
DİKKAT:BİZİM GRUBA MENSUP HİÇBİR KİŞİ BİR DİĞER GRUPTAN KİŞİLERLE FACEBOOK
ÜZERİNDEN TARTIŞMAYA GİRMEYECEKTİR. BİZİM GRUPTAN HERHANGİ BİRİNE KARŞI
YAZILAN KÜFÜR,HAKARET,TEHDİT AMAÇLI YORUM,MESAJ VE HERTÜRLÜ GÖNDERİ
HEMEN KOPYALANARAK BANA MESAJ OLARAK GÖNDERİLECEKTİR. GECİKİLDİĞİ ZAMAN
SİLİNME İHTİMALİ VARDIR. KİMSE SUÇ TEŞKİL EDECEK YAZI ,YORUM VE MESAJ
GÖNDERMESİN...
İncialan kendi ekibinde ki adamları yönlendirip harçlık çıkarma peşinde koşmaya devam ediyor.
Bütün arkadaşlarımı bende uyarayım. Bu adamlara fırsat verecek yorumlardan, tartışmalardan kaçının.
Fırsat verdiğimiz an ya da harçlıksız kaldıkları zaman soluğu Mahkemede alıyorlar. Galeyana gelip suç unsuru teşkil edecek sözler kullanmaktan kaçının. Durdu Mehmet Havur'un yorumuda çok ilginç. İncialan adamı ıhlatır diyor :) Demek ki İncialan' ı maşa niyetine kullanıyorlar.
Sözün özü lütfen kardeşlerim dikkatli olunuz. Bu insancıklara fırsat vermeyiniz...
Grup38 Kayseri' ye Zarar Diyenlerin Grubu... (http://www.facebook.com/pages/Grup38-Kayseri-ye-Zarar-Diyenler/153759298001605)
davul yasagının kalkmasına öncülük ettiler baskada bi naneye yaramaz bu grup
y_d_yazici
11.11.2010, 18:56
bende kınıyorum bu gurupcuğu
davul yasagının kalkmasına öncülük ettiler baskada bi naneye yaramaz bu grup
yok yav ne onculuk edecekler
bu salaklarin cikip onculuk ettik dedigine ne bakarsin
3 aydir eu ve kapali kale ugrasiyordu
zorlaya zorlaya yaptilar
mac esnasinda 3 saat stad kayserisporun mali
istedigini yapar
kayserispor istemese konulmasi imkansizdi
kayserisporuda bunlarmi ikna etti
bunlar onculuk etse kapali kaleden 3 kisiye zimmetlenirmi davul
valiligin onunde falan konustugunda zaten davul halledilmisti
biz yaptik oldu demek icin oraya toplanmislar
bularla alakasi yok
Bu gidişle dağılır bu grup :)
Bu gidişle dağılır bu grup :)
Dağılmasada dağıtacaklar :)
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.