Tam Sürümü Gör : Acelya_38 Asimavi_38 Cilginlar_38 Quaresmaa superluxsick38 Tony zirveci38 Hayırlı...
:hosgeldin:
Acelya_38 (http://forum.kayserispor.org/member.php?u=88)
Asimavi_38 (http://forum.kayserispor.org/member.php?u=102)
Cilginlar_38 (http://forum.kayserispor.org/member.php?u=407)
Quaresmaa (http://forum.kayserispor.org/member.php?u=200)
superluxsick38 (http://forum.kayserispor.org/member.php?u=53)
Tony (http://forum.kayserispor.org/member.php?u=109)
zirveci38 (http://forum.kayserispor.org/member.php?u=120)
Kıdemli üyeliğiniz hayırlı olsun, diğer üyelerimize örnek olmanız dileğiyle.
Darısı diğer üyelerimize :yahoo:
Quaresmaa
06.11.2007, 20:34
tşk abi bize bu örnek kişi sıfatını uygun gördüğün için teşekkürler
muptela_38
06.11.2007, 20:35
hayırlı olsun arkadaşlar sıra bizede gelecek mesaj sayısıyla:)
hayırlı olsun arkadaşlar sıra bizede gelecek mesaj sayısıyla:)
Kimse şöyle bir yanılgıya kapılmasın bu mesaj sayısının çokluğu ile ilgili değil kesinlikle.
Bu seviye ile ilgili, seviyeli katılan herkes yazım üslubuda düzgünse kıdemli üye de olabilir moderatör de.
:offtp:
Diğer üyelerimize özellikle tavsiyem boş mesaj yollamayın, yazmak için yazmayın yani. Fikir ve yorum varsa yazın lütfen bu hem ağırlığınızı arttırır hem de forumun database'ini şişirmemiş olur.
muptela_38
06.11.2007, 20:39
hımmm pardon özür dilerim o zaman bende mesaj sayısıyla alakalı zannetmiştim
peki sorabilirmiyim kıstas nedir ??
Admin ekleme:
Bu seviye ile ilgili, seviyeli katılan herkes yazım üslubuda düzgünse kıdemli üye de olabilir moderatör de.
Diğer üyelerimize özellikle tavsiyem boş mesaj yollamayın, yazmak için yazmayın yani. Fikir ve yorum varsa yazın lütfen bu hem ağırlığınızı arttırır hem de forumun database'ini şişirmemiş olur.
ali38_38
06.11.2007, 20:46
hayırlı olsun hepsinin yorumları ve seviyesi iyi kişiler :intheclub:
hepinize hayırlı olsun arkadaşlar...
Fatih Y.
06.11.2007, 22:30
Hayırlı Olsun Arkadaşlar
Diğer Üyeler darılmasın yani Sitede pek çok kaliteli arkadaşlarımız var
LEVENT ŞEKER
06.11.2007, 23:02
hayırlı olsun arkadaşlara
hayirli olsun kidemli üyelere en basdada mustafa abime
LEVENT ŞEKER
06.11.2007, 23:21
[QUOTE=canözüm;27066]hımmm pardon özür dilerim o zaman bende mesaj sayısıyla alakalı zannetmiştim
peki sorabilirmiyim kıstas nedir ??
[COLOR=Blue][B]Admin ekleme:
bey baba anlamadıgım su affına sıgınıyorum sevıyelı katılan demıssın sıtemızdeki herkesin geneli sevıyelı dıye duşünüyorum yazım uslubu demıssin icimizden gelenı yazıyoz sevgı ve saygı kuralları ıcınde saygılarımla...
bey baba anlamadıgım su affına sıgınıyorum sevıyelı katılan demıssın sıtemızdeki herkesin geneli sevıyelı dıye duşünüyorum yazım uslubu demıssin icimizden gelenı yazıyoz sevgı ve saygı kuralları ıcınde saygılarımla...
LEVONUN38AŞKI,
Açıklamaya çalışayım, hepimizin yaşarken yaptığımız şey iletişim kurmak yani karşıdakine derdimizi anlatmak, onun derdini anlamak ve ona göre konuşuruz. Konuşmadaki önemli nokta anlaşılmaktır, sözcüklerin neler olduğu daha çok ikinci plandadır, karşıdaki bizi anladıysa hangi kelimeler kullanıldığı, imla kurallarına uygun mu konuştuk, kelimeleri doğru mu telaffuz ettik bunlar çok öncelikli derdimiz olmuyor. Çünkü konuşurken ses tonu ve vücut dili de aslında yardımcı olmaktadır bize.
Ama yazışma deyince (söz söylenir unutulur anafikri kalır, ama yazı sürekli kalıcıdır ve aynen durur) kelimeler çok ama çok önem arz etmektedir. Seçtiğiniz kelime, üslup (anlatım biçimi yani yumuşak bil dil, sert bir dil, argo bir dil) olaya yaklaşım tarzınız birincil derece önem arz eder. Sadece yazımız orada olduğu için özenli olmamız hem bizim doğru anlaşılmamız için hem de Türkçemize saygılı olmamız için gereklidir.
Diline, kültürüne sahip olmayan milletler yok olmaya mahkumdur.
Yazım kuralları zaten Forum kurallarında var. Üslup ise "Bağcıyı dövmek değil üzüm yemek" üzerine olmalıdır.
İçimizden geldiği gibi yazarsak o zaman herkes kendi bölgesel şivesini kullanabilir ki bunu anlayamayan insanlar olabilir. Ama hepimizin anladığı ortak Türkçe (bazıları İstanbul Türkçesi de diyolar) anlaşmamız için yeterlidir.
LEVONUN38AŞKI umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
realk@yseri
07.11.2007, 09:54
bizede hayırlı olsun demek düşer
zirveci38
07.11.2007, 10:27
kayserispor.org sitesinin bizi kıdemli üye olarak ödüllendirmesi "jestini " gerçekten de çok sevdim.Şahsen bu sitede doğruları bulmak adına forumlara katılıp yorum yapmak ve özellikle de gönderdiğim yazı ve fotoları paylaşmaktan dolayı çok mutluyum.Fazla değil, özlü mesaj prensibimdir...Bilmediğim herhangi bir konuya da kesinlikle katılmam.Site üyesi tüm arkadaşlarıma sağlık, esenlik ve de şehrimizin sporu adına OLUMLU yorumlar diliyorum.
Kimse şöyle bir yanılgıya kapılmasın bu mesaj sayısının çokluğu ile ilgili değil kesinlikle.
YAKAMOZ_38
07.11.2007, 11:22
hadi bakalım hayırlı olsun arkadaşlara
LEVENT ŞEKER
07.11.2007, 11:58
LEVONUN38AŞKI,
Açıklamaya çalışayım, hepimizin yaşarken yaptığımız şey iletişim kurmak yani karşıdakine derdimizi anlatmak, onun derdini anlamak ve ona göre konuşuruz. Konuşmadaki önemli nokta anlaşılmaktır, sözcüklerin neler olduğu daha çok ikinci plandadır, karşıdaki bizi anladıysa hangi kelimeler kullanıldığı, imla kurallarına uygun mu konuştuk, kelimeleri doğru mu telaffuz ettik bunlar çok öncelikli derdimiz olmuyor. Çünkü konuşurken ses tonu ve vücut dili de aslında yardımcı olmaktadır bize.
Ama yazışma deyince (söz söylenir unutulur anafikri kalır, ama yazı sürekli kalıcıdır ve aynen durur) kelimeler çok ama çok önem arz etmektedir. Seçtiğiniz kelime, üslup (anlatım biçimi yani yumuşak bil dil, sert bir dil, argo bir dil) olaya yaklaşım tarzınız birincil derece önem arz eder. Sadece yazımız orada olduğu için özenli olmamız hem bizim doğru anlaşılmamız için hem de Türkçemize saygılı olmamız için gereklidir.
Diline, kültürüne sahip olmayan milletler yok olmaya mahkumdur.
Yazım kuralları zaten Forum kurallarında var. Üslup ise "Bağcıyı dövmek değil üzüm yemek" üzerine olmalıdır.
İçimizden geldiği gibi yazarsak o zaman herkes kendi bölgesel şivesini kullanabilir ki bunu anlayamayan insanlar olabilir. Ama hepimizin anladığı ortak Türkçe (bazıları İstanbul Türkçesi de diyolar) anlaşmamız için yeterlidir.
LEVONUN38AŞKI umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
beybaba ne sen benı anladın nede ben senı acıklaman ıcın yınede saol
Freestyle
07.11.2007, 12:00
Hayirli olsun arkadaslar. Umarim bundan sonrada ayni sekilde seviyeli ve içerikli mesaj yazmaya devam edersiniz.
ademdolgun
07.11.2007, 12:35
valla beni özelliklede MUSTAFA kardesim yanlis anlamasin ( O BILIR KENDISINI SEVDIGIMI) tabiki kidemli üye olan arkadaslarda yanlis anlasilmasin hepsine hayirli olsun ama daha 1 hafta önce felan MUSTAFA banlanmisti sebebi bildigim kadariyla sivasspor ile olan bir konuda küfürlü konusmasiydi yani seviyeyi düsürmüstü ama simdi bakiyorum ayni MUSTAFAyi seviyeli diye kidemli üye yapilip örnek gösteriliyor valla ben bu iste biraz TORPIL var diye düsünüyorum bence arastirilarak yapilmis bir is degil cünkü icimizde o kadar seviyeli ve eski üyeler varki örnegim ben,levonunaski,gaziköylü,börtecine.haser38,gazikö ylü ve ismini sayamayacagim onlarca kisi
ve tekrar tekrar söylüyorum kidemli olan arkadaslar beni yanlis anlamasinlar hepsine hayirli olsun özelliklede sen MUSTAFA kardesim seni sadece örnek gösterdim yoksa hic birinizle sorunum yok tekrar hayirli olsun
LEVENT ŞEKER
07.11.2007, 13:08
QUOTE=ademdolgun;27248]valla beni özelliklede MUSTAFA kardesim yanlis anlamasin ( O BILIR KENDISINI SEVDIGIMI) tabiki kidemli üye olan arkadaslarda yanlis anlasilmasin hepsine hayirli olsun ama daha 1 hafta önce felan MUSTAFA banlanmisti sebebi bildigim kadariyla sivasspor ile olan bir konuda küfürlü konusmasiydi yani seviyeyi düsürmüstü ama simdi bakiyorum ayni MUSTAFAyi seviyeli diye kidemli üye yapilip örnek gösteriliyor valla ben bu iste biraz TORPIL var diye düsünüyorum bence arastirilarak yapilmis bir is degil cünkü icimizde o kadar seviyeli ve eski üyeler varki örnegim ben,levonunaski,gaziköylü,börtecine.haser38,gazikö ylü ve ismini sayamayacagim onlarca kisi
ve tekrar tekrar söylüyorum kidemli olan arkadaslar beni yanlis anlamasinlar hepsine hayirli olsun özelliklede sen MUSTAFA kardesim seni sadece örnek gösterdim yoksa hic birinizle sorunum yok tekrar hayirli olsun[/QUOTE]
allah razı olsun abı senden ve buyuklerımden takdırınızı kazanmıssam ne mutlu bana
Kıdemli üyeler'e başarılar dilerim hepimiz kıdemliyiz hepimiz üyeyiz
Cilginlar_38
07.11.2007, 16:56
bu site açildi açilali hep ayni nick`le ver hergün, her saat ziyaret ettigim bir site, ve ALLAH ömür verdigi sürece hergün olacagim bir site. hepinize tesekkür ediyorum.
en büyük askim Kayserispor.
Muzaffer
07.11.2007, 17:37
Kıdemli üyeler'e başarılar dilerim hepimiz kıdemliyiz hepimiz üyeyiz
Çok enteresan bir kelime :)
Bi sonraki mitingde bunu pankart haline dönüştürelim :D
anti_ist_38
07.11.2007, 18:40
hayırlı olsunn vatana mıllete...
fırtına_38
07.11.2007, 18:50
arkadaşlar tbrk ederim asimavi ve açelya sizde ayrıca tbrk başarılarınızın devamını dilerim
Quaresmaa
07.11.2007, 20:02
valla beni özelliklede MUSTAFA kardesim yanlis anlamasin ( O BILIR KENDISINI SEVDIGIMI) tabiki kidemli üye olan arkadaslarda yanlis anlasilmasin hepsine hayirli olsun ama daha 1 hafta önce felan MUSTAFA banlanmisti sebebi bildigim kadariyla sivasspor ile olan bir konuda küfürlü konusmasiydi yani seviyeyi düsürmüstü ama simdi bakiyorum ayni MUSTAFAyi seviyeli diye kidemli üye yapilip örnek gösteriliyor valla ben bu iste biraz TORPIL var diye düsünüyorum bence arastirilarak yapilmis bir is degil cünkü icimizde o kadar seviyeli ve eski üyeler varki örnegim ben,levonunaski,gaziköylü,börtecine.haser38,gazikö ylü ve ismini sayamayacagim onlarca kisi
ve tekrar tekrar söylüyorum kidemli olan arkadaslar beni yanlis anlamasinlar hepsine hayirli olsun özelliklede sen MUSTAFA kardesim seni sadece örnek gösterdim yoksa hic birinizle sorunum yok tekrar hayirli olsun
öncelikle bu yazıyı yazan adem abime çok tşk ederim
ama yanıldığı bir yer var ben kimse tarafından torpille kıdemliüye fln yapılmadım
benim banım kalktı ve baktığımda kıdemli üye olmuşumevet burada açık ve ne
bişekılde yazıyorum ben sivassporuda sevmem sivaslılarıda sevmem onlara
yalakalık yapanlarıda sevmem benin kıdemli üye olmam kime abttıysa ve
benitorpilliolarak tanıdıysa buradan yönetici arkadaşlara söylüyorum bugünden
itibaren beni bu siteden banlasınlar ben bu kadar sivas yanlısıların içinde
olamam ve aslada yalaka olamam şunu herkes iyi bilsinkiben asla torpillifln
değilim kimse bitaraflarından uydurmasın
buradan herkese söylüyorum yanlışlarım olduysa özür dilerim çoktandır sitede
beraberdık bi kusurum varsa özürdilerim saygılarımla Quaresmaa(MUATAFA)
Erkann_38
07.11.2007, 21:37
Hayirili olsun arkadaslar
Protje38Style
08.11.2007, 08:19
Hayirli Olsun Arkadaslar..
38_yasin_38
08.11.2007, 11:15
kıdemli üyeliğiniz hayırlı olsun arkadaşlar
ademdolgun
08.11.2007, 15:32
öncelikle bu yazıyı yazan adem abime çok tşk ederim
ama yanıldığı bir yer var ben kimse tarafından torpille kıdemliüye fln yapılmadım
benim banım kalktı ve baktığımda kıdemli üye olmuşumevet burada açık ve ne
bişekılde yazıyorum ben sivassporuda sevmem sivaslılarıda sevmem onlara
yalakalık yapanlarıda sevmem benin kıdemli üye olmam kime abttıysa ve
benitorpilliolarak tanıdıysa buradan yönetici arkadaşlara söylüyorum bugünden
itibaren beni bu siteden banlasınlar ben bu kadar sivas yanlısıların içinde
olamam ve aslada yalaka olamam şunu herkes iyi bilsinkiben asla torpillifln
değilim kimse bitaraflarından uydurmasın
buradan herkese söylüyorum yanlışlarım olduysa özür dilerim çoktandır sitede
beraberdık bi kusurum varsa özürdilerim saygılarımla Quaresmaa(MUATAFA)
MUSTAFA kardesim öncelikle sunu söyleyim ben bunlari bir yerimden uydurarak yazmadim sadece düsüncelerimi dile getirmeye calistim yani ne seni nede diger kidemli olan üyeleri zan altinda birakacak sekildede konusmadim ve eminimki senin oldugu kadar diger arkadaslarinda bu kidemli üye olmalarindan habersiz oldugunu düsünüyorum. ve diger arkadaslari tanimadigimdan ve senin bu banlanma olayinida bildigim icin seni örnek gösterdim cünkü ortada olan bir celiski oldugunu düsündügüm icin düsüncelerimide bu sekilde dile getirmeye calistim ve sunu unutmaki sen benim has topragimsin senin burdaki sevincin benim sevincim, üzüntünde benim üzüntümdür seni sevdigimi biliyorsun.
ve ben bu sitede 2003 yilindan beri araliksiz burdayim ve hicbir kisiye ,kurum ve kurulusada yalakalik yapmam yapmamda buna sivas ve sivassporda dahildir severim yada sevmem ama laf olsun ve birilerinede sirin gözükmek icindede hic olmadim olmamda ben bu sitedeki bir cogunuz gibi coluk cocuk degilim egerki sen bu yazinda benide sivas yalakaligi ile sucluyorsan cok ayip ediyorsundur bunuda bilesin ALLAH´a cok sükür alnim her konuda aciktir. unutmaki kötü söz, sahibine aittir abisi
son olarak sunuda söyleyeyim burdaki yönetici, mod ve özelliklede yeni kidemli üye olan arkadaslarimda dahil hic biriyle sorunum yok benim tek sikintim butür tartismalarin cogaldigi, coluk cocugun büyük kücük demeden AHKAM keserek eski yada yeni olan AKLI SELIM insanlari bu siteden sogutmalaridir ve bunun tek sorumlularida yönetici abilerimizdir zamaninda ve simdi burda AHKAM kesenlerin halen ADAM yerine konmasidir, yoksa ne makam. ne mevkide gözüm yoktur yöneticilikde, modlukda kidemli üyelikde sizlerin olsun ben buraya sadece ve sadece kayserispor icin giriyorum bu konuda gerekli ihtiyaclarimi karsilamak icin
Cörekdere38
08.11.2007, 19:23
hayirli ugurlu olsun ama nedense hep öncenden banlananlar kidemli oluyor
YAKAMOZ_38
08.11.2007, 21:59
arkadaşlar tartışmanın birbirinizi kırmanın anlamıda yok geregide yok burada yöneticiler birilerini seçmiş onlarda kıdemli üye olmuş bizede hayırlı olsun demek düşer
ANT!bizans
09.11.2007, 12:52
noluo kıdemli oluNca :D
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.