PDA

Tam Sürümü Gör : Yılmaz Vural İstifa Etti

BÖRTECINE 38
27.12.2010, 22:56
Yılmaz Vural İstifa Etti

Basın Açıklamasından Özetler :

Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal : Hocamızla aramızda hiçbir sorun yok ve kendisini çok seviyoruz.Kendisi takımın düşmemesi için bazı transferler istedi ancak bunları alacak gücümüz yoktu( maddi açıdan).İstediği futbolcular gerçekten kaliteli futbolculardı ama prensibimiz gereği kulübün borçlanmasını istemiyoruz.Hocamızda bizi anlayışla karşıladı ve yapılan görüşmede ayrılmayı uygun gördü.

YILMAZ VURAL : Öncelikle büyük Kasımpaşa taraftarına teşekkür ediyorum. Agrasif bir taraftar olmalarına rağmen , Ne olursa olsun beni hep desteklediler.En ufak bir kötü söz ve istifa söylemi duymadım taraftardan.Bu yüzden Kasımpaşa taraftarı her zaman gönlümde kalacaktır.Bazı futbolcular istedim ama alınmadı.Süha beye ve başkanıma teşekkür ediyorum.Onlarada saygım var.Sonuçta borçlanmak istemiyolar.Bundan sonra bir ağabeyleri kardeşleri olarak elimden geldiğince ve gerekli oldukça kendilerine yardımcı olucam.

Süha sidala sorulan yekta ve transfer sorularına verdiği cevap şu.Transfer olacak ama biz hocamızın istediği futbolcuları alamayacağımızı söyledik yoksa transfer yapacağız.Biz kesinlikle düşmeyeceğiz kulüpte bu kelime kullanılmıyo bile.Elimizden geldiğince lige asılıcaz.Yektayı devre arası göndermeyeceğiz ama sezon sonunda yektanın istediği bir kulübe gitmesine izin vereceğiz.yardımcı olacağız.

BÖRTECINE 38
27.12.2010, 22:56
yilmaz hoca gectigimiz sezon ayni bu konumda olan kasimpasayi alip ligde kalmasini saglamisti busezonda ne tesadüfki ayni konumda birakmis oldu .

Emreg38
27.12.2010, 23:26
Adamın elindeki kmadro kalitesi çok yüksek olsa cok iyi futbol izleriz atak yönü iyi ama defansa kalite lazım

LEVENT ŞEKER
28.12.2010, 01:39
Ben sevıyorum bu adamı BU ALEMDE BİR TEK KRAL ODA YILMAZ VURAL...