PDA

Tam Sürümü Gör : Mehmet Topuz gülüp geçiyor

Freestyle
08.11.2007, 13:00
Mehmet Topuz gülüp geçiyor

http://www.sporx.com/images/1/29/5075_B_mehmettopuz013.jpg

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe'yi iyi tanıdıklarını, pazar günü zaaflarından yararlanacaklarını söyledi.

Kafkas, "Her büyük takımın kendine özgü zaafları vardır. Biz de o zaaflardan yararlanacağız. Kendi sahamızdaki yenilmezliğimizi sürdüreceğiz" dedi. Sarı lacivertli ekibin Avrupa Kupalarında elde ettiği başarıları alkışladığını, ancak Süper Lig'de hafta sonu yapacakları maçta skor açısından ibrenin kendilerinden yana olacağını ileri süren Tolunay Kafkas "Fenerbahçe bizi, biz de Fenerbahçe'yi iyi tanıyoruz. Fenerbahçe'nin elindeki geniş kadroya karşın, bizim de oturmuş birbiriyle çok iyi anlaşan bir kadromuz var. O nedenle Fenerbahçe'ye karşı özel önlemler almak yerine, onların zaaflarından yani noksanlarından yararlanan bir oyun anlayışı içinde galibiyet arayacağız" diye konuştu.

KAPTAN TOPUZ: FENERBAHÇE MAÇINDA OYNARIM

Kayserispor kaptanı Mehmet Topuz, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olarak ağırlık çalışması yaptı. Fenerbahçe maçına kadar bileğindeki ödemin geçeceğini ve sahadaki yerini alacağını söyleyen Mehmet Topuz, "Fenerbahçe yenilmeyecek bir takım değil. Arkadaşlarımın çabasıyla, sarı lacivertli ekibi buradan eli boş göndereceğiz" dedi.

ARTIK TRANSFER HABERLERİNE GÜLÜP GEÇİYORUM

Mehmet Topuz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası sarı lacivertli yöneticilere "Beni alın" şeklindeki sözleri kesinlikle sarf etmediğini belirterek, "Her Fenerbahçe maçı öncesi bir başka iddia ortaya atılıyor. O nedenle artık bunlara gülüp geçiyorum. Sizler de bunların hangi amaçla yazıldığını, yazdırıldığını gayet iyi biliyorsunuz. Üstünde durmuyorum bile. Bana kalırsa siz de, spor kamuoyu da üstünde durmasın" şeklinde konuştu. Orta sahanın başarılı isimlerinden Ragıp da, "Fenerbahçe'nin zengin kadrosu ortada. Ancak, bizim de kendi evimizdeki durumumuz belli. O nedenle zor ama bizim lehimize sonuçlanacak bir karşılaşma olacak" dedi

HURMA: KAZANAN BİZ OLURUZ

Kayserispor'un her Fenerbahçe maçı öncesi ortaya atılan yeni iddia ve söylentilerle yıpratılmasının gelenek haline geldiğini savunan Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma da, "Hep söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. Bizim takımımız gerçekten oyuncu kalitesi ve oynadığı futbolla ligin en iyi takımları arasında. Fenerbahçe'nin gücünü de biliyoruz ama onları burada yenemeyeceğiz anlamına gelmez. Futbolcu kardeşlerimizin özverisiyle, pazar günü sahadan başımız dik ve galibiyetle çıkacağız" diye görüşlerini dile getirdi

KORAY ANTRENMANLARA BAŞLADI

Kayserisporlu futbolcular yağmurlu ve soğuk havada yaptıkları antrenman sırasında üşümemek için bere ve eldiven taktı. Sarı kırmızılı oyunculardan bel fıtığı ameliyatı geçiren Koray da ilk kez antrenmana katıldı. Düz koşu yapan genç oyuncunun, ilk yarı kapanmadan önce hazır hale geleceği ifade edildi.

08.11.2007

Kaynak : DHA

Muzaffer
08.11.2007, 13:24
Ne mehmetle Nede Mehmetsiz :)
Bu sene fazla göremediğimiz Gökhan-Mehmet organizasyonlarını inşallah bu maçta göreceğiz.

ahmetg38
08.11.2007, 13:50
inşallah kazanacağız yürekten inanıyorum

mustang
08.11.2007, 14:28
Herkes gidebilir ama bir oyuncu giderse üzülürüm oda mehmet topuz

Çetin GÖNEN
08.11.2007, 15:16
Sadece sevgili Mehmet degil hepimiz gülüp geçiyoruz artik bu haberlere.

LEVENT ŞEKER
08.11.2007, 15:21
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::thumbup ::thumbup::thumbup::thumbup:

fırtına_38
08.11.2007, 17:19
tabi ya profosyenel bir futbolcuyada bu yakışır gülüp geçicek tabi medyanın yalan haberleriyle ugraşcagına gülüp geçmesi daha iyidir bence

muptela_38
08.11.2007, 17:22
mehmet gibi bir futbolcu bir daha çok zor yetişir kayserisporda helal olsun yaa

ottomanyak_38
08.11.2007, 18:22
vikipedia sitesinde topuzla ilgili aynen şöyle söyleniyor ''Büyük ihtimalle sezon sonunda Man.City ve ya Aston Villa ile anlaşacaktır''. valla bence artık kayserispora yeterince hizmet ettiler avrupada oynamak onlarında hakkı zaten böyle bişey imkansız ama olurda fenere felan giderse yazık olur harcanmaz mehmet topuz hiçbir klüpte harcanmaz ama kayseriye karşı ayıp olur ben mehmet topuzun kayserispora karşı oynadığını düşünemiyorum ve zaten böyle bişey olmayacak ta ondan da eminim Allah kalbine göre versin bu 3 eziklere gitmeyeceğinden adım gibi eminim !!!!

anti_ist_38
08.11.2007, 19:11
alnıızın akıyla cıkıp alacaz macımızı...

muharrem38
08.11.2007, 19:19
topuz-gökhan ezikbahce ye karsı yıne o muhtesem oyununuzu sergıleyın beklıyoruz..futbol estetıktır ve kayserı de izlenır..

VK38
08.11.2007, 20:14
aslan topuz kayseride kal gideceksende bayern münih yakisir sana

Samil38
08.11.2007, 20:18
büyük kaptan seni seviyoruz

ibrahim_1966
08.11.2007, 20:26
aslan topuz kayseride kal gideceksende bayern münih yakisir sana
kardeş çok süper yazmışsın. topuz abiye bayern münih yakışır.

mali38
08.11.2007, 20:28
mehmet topuz bu takımda 1 tane.

adam tam bi kayseri manyaaaa. ben bile olsam şimdiye kaçtıydım.ama o gerçekten seviyo takımını ve gerçek taraftarını

VK38
08.11.2007, 20:42
mehmet topuz bu takımda 1 tane.

adam tam bi kayseri manyaaaa. ben bile olsam şimdiye kaçtıydım.ama o gerçekten seviyo takımını ve gerçek taraftarını
ben bile olsam simdiye kactiydim varol mali abi :w00t2:

mali38
08.11.2007, 20:48
ben bile olsam simdiye kactiydim varol mali abi :w00t2:

bende yalan yok. bu baskı ortamına katlanmazdım:)

METİN
08.11.2007, 21:08
tarife değişmeyecek inşallah bu maçda bizim.

YAKAMOZ_38
08.11.2007, 21:36
bu haberler hiç bitmeyecek bizler alıştık artık gülüp geçmekten bşaka yapacagımız bişey yok

çerkez
08.11.2007, 22:03
Her İkİsİndende Gol Beklİyoruz