PDA

Tam Sürümü Gör : Çarşı Guinness' e karşı

Turkmania
08.11.2007, 15:05
ÇARŞI BU KEZ BAYIRA KARŞI :D
• Beşiktaş'ın amblemi değişsin.. 8taş

• Beşiktaş!tı, sonra Emziktaş oldu, oda yetmedi SEKİZTAŞ oldu,...

• 90 dakikada 8 tane çay içmedim.

• Çarşı kalecilik mevkiine karşı..

• Çarşı 8'e razı 9'a karşı..

• Çarşı 8 rakamına karşı..

• Çarşı bu sefer neye karşı olacak... hakem? ingilizler? stad? çimler? nem oranı? ya da 'Çarşı Guinness' e karşı !'

• Matematik baştan say
1,2,3,4,5,6,7,BEŞİKTAŞ,9,10,11,,,,,,
• Her yıl 6 kasımın Galatasaray (FB: 6 GS :0 ) ile birlikte kutlanması çalışmaları başlatılacaktır.

• Beşiktaşın ismi Sekiztaş olarak değiştirilecektir: '5iktaş out, 8taş in!'

• 8-0'lık skorlar kulağa garip gelmesin diye kalan tüm Avrupa maçlarına da PAF takım değil hentbol takımı çıkarılacaktır.

• Liverpool maçında oynayan futbolcuların Avrupaya çıkışı ikinci bir emre kadar yasaklanmıştır.

• Pancu ve Bobo nun kaleci olması kararlaştırılmıştır. ( Hangisi as hengisi yedek yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklanacaktır. )

•Bu arada şampiyonlar liginde 8 gol yiyerek rekor kırılması sebebiyle kulüp binasında tören yapılması bu goleri yiyerek rekora katkı yapan futbolculara şilt ve beratlarının verilmesi kararlaştırılmıştır.

•Maç esnasında kullanılmak üzere Yıldırım Demirören'e de hakemlerde kullanılan telsiz verilmiş olup kendisi tarafından beğenilmeyen pozisyonlara maç içinde anında müdahale hakkı tanınmıştır. Maç Demirören istediği an durdurularak istediği yerden yeniden başlanacaktır.

•Bu maçla ilgili maçtan önce "Beşiktaş Marsilya taktiğiyle oynayacak" diye okumuştum bi yerlerde.. Marsilya tekzip talebinde bulunmuş mudur o gazeteden?

LEVENT ŞEKER
08.11.2007, 15:32
gazetede yazıyordu sbah gulmekten karnım agrıdı bobo pancu kalecı olacak

mali38
08.11.2007, 15:42
iyice madara oldular? ne yüzle çıkacaklarsa öbür maçlara. hadi lig maçı olsa sadece türkiyeye madara olurlardı. şimdi tüm dünyayya madara oldular:D

Kapadokyalı
08.11.2007, 15:47
gülme komşuna gelir başına demişler.futbol bu ne olacagı belli olmaz

ahmetkaracaglar
08.11.2007, 16:23
Sanki madara oldularda..Ne oldu..Sizde gulun burda..Turkler rezil oldu..Adamlar Besiktasi ezdik diye yazmiyolar...Turkleri ezdik diye yaziyolar

Muzaffer
08.11.2007, 16:30
Sanki madara oldularda..Ne oldu..Sizde gulun burda..Turkler rezil oldu..Adamlar Besiktasi ezdik diye yazmiyolar...Turkleri ezdik diye yaziyolar

+1966

VK38
08.11.2007, 17:10
milli takim oynamadiya besiktas oynadi sonucta ben gülerim !! çarşı y....... başına karşı

krefeld@s
08.11.2007, 17:15

sana aynen katılıyorum... burda yurt dısında aynen boyle yapıyolar cok moralimzi bozuluyor.kimse bjk fb gs yendik demiyor türkleri yendik diyolar cok kotu oluyorum o zaman.ne dıyecem ki o zaman aaa ben bjk fb gs li degilim ya ben kayserisporluyum sen onu gıt bjk lı bır türkemi soyle dıcem üzücü :sad:

scholl
08.11.2007, 17:22
...ÇARŞIDAN ALDIM 1 TANE EVE GELDİM 8 TANE...

...6 KASIMI UNUTMAYIN!.... UNUTTURMAYIN !......
....GS - BJK.....oldular 6S - 8JK
...HARFLERLE RAKAMLAR HİÇ BU KADAR UYUM İÇİNDE OLMAMIŞTI !......6 Kasım yasını G.Saraylılar artık yalnız tutmayacak...
))))...
...artık 6saray 6 kasımda yalnız olmayacak ve asla yanlız yürümeyecek!
...
...arkadaslar carsıda super kampanya..camasır,bulasık makineleri ve tvler pesin fiyatına 8 TAKSİT...

....Tüpçüden satılık 8.0 model model kazalı KARTAL..motor bitik.. tavan ezik ..ön takım bozuk.. arka ötüyo.. KELEPİR...TEL:021619031903...

muptela_38
08.11.2007, 17:30
eeee takımı avrupa maçına motive etmeyip car car bağırarak yok hakemlere yok federasyonlara sataşırsan elin oğlu dersini verir :)

Erkann_38
08.11.2007, 17:53
Carsi Duvara Karsi

your_azrail38
08.11.2007, 17:55
Çarşı 8'e razı 9'a karşı:):)süper olmuş bu....
Ama cidden orda ingilizlerin türklere nasıl geçirdik gibisinden bir hareket yaptı sonra tv Türk Bayraklı bir taraftarı gösterdi çok sinirlendim aynı zamanda da üzüldüm...

ali38_38
08.11.2007, 18:10
...ÇARŞIDAN ALDIM 1 TANE EVE GELDİM 8 TANE...

...6 KASIMI UNUTMAYIN!.... UNUTTURMAYIN !......
....GS - BJK.....oldular 6S - 8JK
...HARFLERLE RAKAMLAR HİÇ BU KADAR UYUM İÇİNDE OLMAMIŞTI !......6 Kasım yasını G.Saraylılar artık yalnız tutmayacak...
))))...
...artık 6saray 6 kasımda yalnız olmayacak ve asla yanlız yürümeyecek!
...
...arkadaslar carsıda super kampanya..camasır,bulasık makineleri ve tvler pesin fiyatına 8 TAKSİT...

....Tüpçüden satılık 8.0 model model kazalı KARTAL..motor bitik.. tavan ezik ..ön takım bozuk.. arka ötüyo.. KELEPİR...TEL:021619031903...

LEVENT ŞEKER
08.11.2007, 18:17
Tüpçüden satılık 8.0 model model kazalı KARTAL..motor bitik.. tavan ezik ..ön takım bozuk.. arka ötüyo.. KELEPİR...TEL:021619031903...
___ne kadar güldüm buna arka ötüyor ____________________

krefeld@s
08.11.2007, 18:26
dangalak fener önce 7-0 a baksın noluyo burda gsyi bjkyi fark yidiklerini söylüyonda diğer takımları söylemiyon fenere hiç değinmiyon ?

evet aynı seyı bende düsündüm anlamadım yanı olay bjk mi gs mi.fenerbahcenin piyonlugu var ortada bariz.bu site kayserisporun sitesi ve bizi sadece kayserispor ilgilendirir :offtp: madem bjk carsı konusuluyor baska takım ne alaka anlamıs degilim iki konuda birbirinden cok farklı

çerkez
08.11.2007, 18:37
çarşı 9 karşı

anti_ist_38
08.11.2007, 19:09
yazık oldu besıktasa ertugrulu kovmadıkca duzen tutmaz otakım...

VURUCU
08.11.2007, 19:10
Guinness Irlandanin Bira Markasi Neden Boyle Denmis Anlamis Degilim

Zifiri Kara Bi Bira Lezetli

Ingilizlerin Irlandaliyla Ne Alakasi Varsa

YAKAMOZ_38
08.11.2007, 21:50
valla beşiktaşla birlikte çarşıda herkezin dalga konusu oldu :)

Kapadokyalı
08.11.2007, 22:32
bende dalga geçmiştim ama ingiliz gazetelerinde hindi(kartal kastediliyor) avlandı diye bir başlıgı duyunca dalga geçilecek bi yönü kalmadıgını anladım

superluxsick38
08.11.2007, 23:29
Evet arkadaşlar, Avrupa'da kimse Beşiktaş 8 tane yedi demiyorlar, Türk takımı 8 tane yedi diyorlar. Bu biz Türkler için utanç verici bir durum, dalga geçilecek birşey yok.

ANT!bizans
09.11.2007, 12:40
liverpol ulan

kaçarşı

cobra11
09.11.2007, 13:20
HEHE süpermiş yaf :D:D

Turkmania
09.11.2007, 14:38
Bazi Arkadaslar Diyorki Neymis Ingilizler Bjk Ezmedik Turkleri Ezdik Bjk Ile Alay Etmiyorlar Turkler Ile Alay Ediyorlar Soruyorum
Aynisini Bizde Yapiyoruz Hatta Hakaret Kufur Bile Ediyoruz Yabanci Takimlara Iki Zaten Bu Ingiliz Kopekleri Ile Yuzyillardan Beri Suregelen Bi Savasimiz Var Bu Savasta Devam Edecek Istanbul Basini 3 Buyuk Yanlisi Gazeteler Anadolu Takimi Buyuk Takimlardan Fark Yiyince Ne Yaziyor Herkes Haddini Bilecek Haddini Bilecek Kelimesi Biz Anadolu Takimlarina Soyleniyor Galatasaray Trrabzonu Yener Aslan Hamsiyi Yedi Yazarlar Veya Besiktas Denizliyi Yener Kartal Horozu Kesti Derler Bunlar Hem Alayci Hem Daha KÖtu Asagilama Ayrica Kayseri Feneri Yense Millet Fener Niye Yenildi Fener Nerde Yanlis Yapti Yenildi Derler Kimse Kayseri Iyi Oynadi Ondan Bahsetmez O Yuzden Zaten Ingilizler Ezdik Yazsa Ne Olur Koyduk Yazsa Ne Olur Gidin Bi Etrafiniza Cevrenize Bakin Batililar Etrafimimizi Cevirmis Bi Futbolda Ezdik Deseler Ne Olucak Pehhhh Allahuekberrrrrrrr Yasasin Turk Irki

Muzaffer
09.11.2007, 16:02
Bazi Arkadaslar Diyorki Neymis Ingilizler Bjk Ezmedik Turkleri Ezdik Bjk Ile Alay Etmiyorlar Turkler Ile Alay Ediyorlar Soruyorum
Aynisini Bizde Yapiyoruz Hatta Hakaret Kufur Bile Ediyoruz Yabanci Takimlara Iki Zaten Bu Ingiliz Kopekleri Ile Yuzyillardan Beri Suregelen Bi Savasimiz Var Bu Savasta Devam Edecek Istanbul Basini 3 Buyuk Yanlisi Gazeteler Anadolu Takimi Buyuk Takimlardan Fark Yiyince Ne Yaziyor Herkes Haddini Bilecek Haddini Bilecek Kelimesi Biz Anadolu Takimlarina Soyleniyor Galatasaray Trrabzonu Yener Aslan Hamsiyi Yedi Yazarlar Veya Besiktas Denizliyi Yener Kartal Horozu Kesti Derler Bunlar Hem Alayci Hem Daha KÖtu Asagilama Ayrica Kayseri Feneri Yense Millet Fener Niye Yenildi Fener Nerde Yanlis Yapti Yenildi Derler Kimse Kayseri Iyi Oynadi Ondan Bahsetmez O Yuzden Zaten Ingilizler Ezdik Yazsa Ne Olur Koyduk Yazsa Ne Olur Gidin Bi Etrafiniza Cevrenize Bakin Batililar Etrafimimizi Cevirmis Bi Futbolda Ezdik Deseler Ne Olucak Pehhhh Allahuekberrrrrrrr Yasasin Turk Irki

İyiliğe iyilik her kişinin kaarı,
Kötülüğe iyilik ER kişinin kaarı

Biz Kayseriliyiz,düşen yeteri kadar tekmelendi birde biz tekmelemeyelim.
Herkes kendi takımını ilgilendiren haberlerle uğraşsın,
Cümle alem biliyor ne kadar rezil olduğunu,kartal oldu kaga :)

[KİLİT]