PDA

Tam Sürümü Gör : Kayseri, Fener'i zayıf yerinden vuracak

YAKAMOZ_38
08.11.2007, 22:30
Kayserispor, hafta sonu kendi sahalarında ağırlayacakları Fenerbahçe maçına galibiyet parolası ile çıkacak...

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, pazar günü oynayacakları karşılaşmada Fenerbahçe'nin yorgunluğundan faydalanıp 3 puan almak istediklerini belirtti.

Şahin, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği başarı nedeniyle kutladıklarını bildirdi. Pazar günü Fenerbahçe'yi sahalarında konuk edeceklerini hatırlatan Şahin, şunları söyledi: ''Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir başarı elde ederek ülkemizi temsil etti. Kendilerini tebrik ediyoruz. Pazar günü oynayacağımız karşılaşmada ise Fenerbahçe'nin yorgunluğundan faydalanıp 3 puan almak istiyoruz. Ligde kendi sahamızda maç kaybetmedik. Fenerbahçe maçını da kazanarak bu durumu sürdürmek istiyoruz. Takımımız maça en iyi şekilde hazırlanıyor. Cezalı olan Cangele ve sakatlığı süren Koray dışında eksiğimiz yok. Kendi saha ve seyircimizin avantajını kullanarak karşılaşmadan galip ayrılmak için en iyi şekilde mücadele edeceğiz.''

Fenerbahçe maçında taraftarlarından maç sonuna kadar destek beklediklerini kaydeden Şahin, taraftar sayısını artırmak için bazı kararlar aldıklarını, karşılaşmayı izlemek isteyen tüm bayan seyircilerin biletlerinin yönetim tarafından karşılanacağını belirtti. Şahin, karşılaşmada bilet fiyatlarının da kale arkası tribünde 10, açık tribünde 20, misafir tribününde 50 ve kapalı tribünde 100 YTL olacağını hatırlattı.

kaynak: AA

Kapadokyalı
08.11.2007, 22:33
peki onlarda bizi sag kanattan vurmayı düşünüyorlarsa?

anti_ist_38
08.11.2007, 23:09
ınsalah planladıgımız gıbı olur....

k@yserili_boy
08.11.2007, 23:36
ıns yenerız hakemde ıyı oldukdan sonra

Erkann_38
08.11.2007, 23:50
insallah yenerizzzzzzz

VK38
09.11.2007, 00:24
inanmak basarmanin yarisdir

Samil38
09.11.2007, 00:58
Fener hepten zayıf Topuz ve Ünal oynarsa zaten 3 farklı skor ile maç bizim

astrifistoncu
09.11.2007, 01:44
şimdiden futbolcularanasılsa onlar yorgun olacak iyi kapanır maçın sonlarına doğru maçı kendi lehimize çeviririz derler şimdi taktikte admlar yorulana kadar felç etmesinler bizi sakın

ademdolgun
09.11.2007, 11:23
tabiki INSALLAH yeneriz yeterki HAKEM, HAKEM gibi maci yönetsin febes formasi giymeden o formayi bir giyerse adamlar 2-3 eksikde olsalar yenemeyiz ALLAH muhafaza

zirveci38
09.11.2007, 12:06
VK 38 rumuzuyla yazan site arkadaşımın dediğine aynen katılıyorum: İnanmak, başarmanın yarısıdır ! Eğer bir yerde inanmak yoksa, başarı da yoktur.
Kayserispor açık konuşmak gerekirse, üç büyük diye tabir edilen takımlar karşısında pek te iyi sonuçlar alamıyor ve bizi üzüyor.İşte son G.S. maçı...Öne geçtiğin maçta 1-1 berabere kalıp kahroluyorsun.
Sabırlı ve oyundaki mücadelesini 90 dakikaya yayacak bir Kayserispor kazanabilir.Rakibin zayıf yeri mutlaka var ama acaba bize o fırsatı verecekler mi ? Aslında benim asıl korkum yanlı ve yanlış çalınacak düdükler...Bu maçta hakem ön plana çıkabilir haaa...
Bir de şu avatarındaki K.Erciyes 4 G.Saray 1 skoru ah keşke TATLI bir anı olarak kalmasaydı diye düşünüyorum.Ah keşkeee...

inanmak basarmanin yarisdir

Samil38
09.11.2007, 12:16
Tolunay hoca nin 'büyük' karnesi bence iyi. Rahatça galip gelmenin münkün oldugu BJK maçı (0-0), yine aynı tarzda GS (1-1) ve biraz daha zayıf oynadıgımız TS (1-0)

Fener'in Zayıf noktaları:

1- Yorgunluk
2- Havalara girme
3- BJK maçındaki hakem kıyagından sonra bu maçta hakemler onları leyhinde çalmaz

ottomanyak_38
09.11.2007, 13:11
defans kurgusunu iyi yaparsak özellikle sağ kanat, ayrıca da tolunay hoca gs maçındaki gibi tek forver çıkmazsa tabii ki favori biziz...

LEVENT ŞEKER
09.11.2007, 19:24
3puanı allaımda nasıl vururusak vuralım

k@yserili_boy
09.11.2007, 19:25
bu mac bızım ıns hafta sonu karlı cıkan bız oluruz

YAKAMOZ_38
09.11.2007, 21:44
bu maçı almalıyız kendi evimizde hiç puan kaybetmedik işallah bu maçtanda alnımızın akıyla çıkıcaz

fırtına_38
10.11.2007, 01:27
inşallah kazanırız pazarı sabırsızlıkla bekliyorum büyük gün olucak bizim için inşallah

LEVENT ŞEKER
10.11.2007, 18:04
982 boş olacak su hastaneden bi cıksaydım hayırlısıylainşallah kazanırız pazarı sabırsızlıkla bekliyorum büyük gün olucak bizim için inşallah

Quaresmaa
10.11.2007, 18:18
Bu Hafta Fenerİ Yenelİm Haftayada Sİvasi Yenelİm İsterseler LİĞden DÜŞelİm Zoruma Gİderse NaĞmerdİm Ama Şu İkİ Takimi Ne Yapip Yapip Yensİnler Sahada Gerekİrse ÖlsÜnler Yeterkİ Fb.İle Sİvasi Yensinler Tamam

ali38_38
10.11.2007, 18:39
Bu Hafta Fenerİ Yenelİm Haftayada Sİvasi Yenelİm İsterseler LİĞden DÜŞelİm Zoruma Gİderse NaĞmerdİm Ama Şu İkİ Takimi Ne Yapip Yapip Yensİnler Sahada Gerekİrse ÖlsÜnler Yeterkİ Fb.İle Sİvasi Yensinler Tamam
bende düşündüydüm ama yazmadıydım bunu :D

Muzaffer
10.11.2007, 18:50
Ali ve Quaresma
Onları yedikten sonra ligden düşsek noolacak ??
Demeyeceklermi al işte yendinden nooldu biz ligdeyiz siz kümede.
Biraz mantıklıdüşünelim olmazmı :)
Düşman olabilirsiiz ama niye küme düşelim yahu.

YiKiM38
10.11.2007, 18:55
Gedik ararken gedik vermeyelimde... Sol bekte sorun yok Toledo orda oldugu sürece Fenerin ilk 11 i degil tüm kadiköy stadi gelse yine gecemezler,orasi kapali tamamda,sag kanat ne olucak ben yana yana onu düsünüyorum,Durmusun mevkii olan sag kanat yol gecen hani gibi zaten umarim beni yaniltirsin Durmus yoksa Fenerin uc elemanlari ve sol acigi seni orda fena hirpalarlar aralarinda kaybolursun... Tolunay hocamiz umarim bi güzellik düsünmüstür sag beke...

ali38_38
10.11.2007, 19:11
Ali ve Quaresma
ya o lafın gelişi bidaha bizim ligden düşeceğimizi hiç sanmıyorumki artık biz taraftar olarak 5.sıradan sonrasını başarısızlık kabul ediyoruz , ama fener ve sivası yenmeyi çok istiyoruz mustafa abiyle :D

Quaresmaa
10.11.2007, 19:15
Ali ve Quaresma

kardeşim o lafın gelişi ama yinede yensinler isterseler liğden düşsünler bır gram zoruma gıtmez ama onlara yenıldıkmı o zoruma gıder