Tam Sürümü Gör : www.KayserisporTv.com hakkinda
CivilizationRev
06.02.2011, 04:51
Merhaba arkadaslar.
Ben KayserisporTV.com sayfasina ara sira girip Kayserispor'un mac özetlerini seyrediyorum.
Sikayetci oldugum iki nokta var:
1. Ekranin tam ortasinda ne kapatilabilen, ne kendisi kapatilan bir reklam var. Görüntüyü tamamen bozuyor ve en önemli sahnelerin icine ediyor. Bu reklamin kenara kaydirilma ihtimali yokmu.
2. Tüm ekran tusuna bastigim zaman ekran tüm ekran olmuyor ve görüntüleri kücük bir sekilde seyretmem gerekiyor. Bunu da düzeltmenin bir caresi yokmu?
Siteyi kim yönetiyor ve sayfayla kim ilgileniyor bilmiyorum, belki bu sitede o siteyi yöneten kisiyi taniyan vardir ve onlar bu sorunlari dile getiremezlermi diye soracaktim.
Site aslinda cok güzel fakat tam faydalanamiyoruz iste.
Simdiden tesekkürler ilgilenecek olanlara.
Turan ÖZTÜRK
06.02.2011, 05:04
1. Gооglе Chrоmе vеya Mоzilla gibi tarayıcılar tarafından sitе dеstеklеnmiyоr. Intеrnеt Еxplоrеr ilе sağlıklı bir şеkildе sitеdеki özеtlеrimizi, vidеоları izlеyеbilirsiniz.
2. Sizindе bеlirttiğiniz gibi nе yazık ki vidеоlar tam еkran izlеnilmiyоr. Nеdеnini bеndе bilmiyоrum. Sitеnin yönеticisi fоrumumuzda örnеk taraftarlardan dеvеlidеpоrtivо abimiz. Kеndisiylе irtibata gеçеrsеniz bеlki bir çözüm bulabilir bu kоnuya. Gеrçi kоnu güncеlliğini kaybеtmеyip arka sıralarda kaybоlmazsa kеndisi dе bu kоnuyu görür vе gеrеkеni yapar diyе düşünüyоrum.
aynı sitenin erciyessportv isimli versiyonu var tema mavisiyah olan oraya 2 defa girdim ikisindede bilgisayara format atmak zorunda kaldım
Video'larimizi rahatlikla izleyebilecegemiz tek site, ama keske video'lari bir de YouTube'a da yükleyen biri olsa, YouTube'ta çok az video'umuz var.
Mariachi
06.02.2011, 10:22
Sirf bizler izleyebilelim diye saatlerini harciyor adam. Bunu yapan tek kisi de o ayrica.
Ama ona bi tesekkur bile goremedim burda. Sanki o bunlari yapmaya zorunluymus gibi nerdeyse hakaret edilmis adama.
Ben burdan site sahibine cok cok tesekkur ediyorum. Begenmeyen varsa, kendi daha iyisini yapsin da izleyelim diyorum.
Murat abime sevgilerimi gönderiyorum. Emeklerini göz ardı etmemiz mümkün değil. Burada başlık açıp eleştirmekle bişey elde edemeyiz.
Siteyi ekleyeceksin sık kullanılanlarına, her gün 2 defa girecek bişeyler paylaşacak, paylaştıracaksın ondan sonra eleştireceksin.
Ve hatta önce bir TEŞEKKÜR edecek sonra eleştireceksin...
Kim elestiriyor yahu ben anlamiyorum? Herkes mutlu bu site ile, ancak bir kaç hata verdigini söylemis arkadas, site'nin daha iyi olmasi hepimizin için daha güzel olur tabi ki, hepimiz zaten abi'ye sonsuz tesekür ediyoruz.
Bu siteyi DEVELİDEPORTİVO düzenliyor galiba kendisi tarih öğretmeni Murat hocam.
Ona burdan sevgilerimi saygılarımı iletiyorum.Emekleri için çok teşekkür ediyorum.
Eleştirenlere de argo bi deyim kullancam ama olmıcak yakışmaz :) (anlamışışsınızdır)
Kimse emeklerine birşey demiyor ancak ekranın tam ortasında reklam var maçı izletmiyor....
eline koluna saglik
kayserispor icin bir alkis bile yapan adami takdir ederim
saatlerce ugrasip zaman harciyor
emeginin alinmamasi icin reklam koymasida dogal
boyle bir siteyi hazirladigi icin kendisine tesekkurler
Murat abi senelerdir kayserispor tv yi tek başına ayakta tutan tek isim iletiriz yinede reklamları düzeltebiliyorsa farklı bir konuma kaydırabilir.
Mariachi
06.02.2011, 14:43
Kimse emeklerine birşey demiyor ancak ekranın tam ortasında reklam var maçı izletmiyor....
Internet Explorer ile aç siteyi.
Kim hakaret etmiş onu anlamadım hakarette göremedim ama
konuyu açan arkadaş onu yerden yere vurmak için diye değil hem biz teşekkürlerimizi iletelim hemde sitede daha iyi ne olabilir neler yapılabilir diye önerilerde bulunmuş
eleştiriyi kötü anlamamak lazım
hatta çoğu yazarlar eleştirmenler beni dikkate alsın eleştiri düzenlesin diye beklenti içindedirler eleştiri olumsuz birşey değildir ama çoğunluk öyle anlıyor güzelliklerini söylemekte eleştiridir bu arada gerçekten bir hakaret göremedim gözdenmi kaçırdım yoksa hakaret edildide silindimi orasını bilmiyorum ancak emekler için teşekkür ediyor eleştirininde kötü birşey olmadığını vurguluyorum
Maç öncesi, maç, maç sonrası video kaydet.Hep başında dur. Sonra bunları kes, düzenle, siteye ekle. Sonra TRT'de, NTV Spor'da Kayserispor ile alakalı yorumları dinle tek tek ve ekle...Ne kadar zaman alır bilen var mı?
Galiba 2005-2006'dan beri her hafta böyle bu.Bıkmadan, usanmadan bişeyler yapmaya çalışıyor Murat abi.
Maddi ve manevi açıdan çok meşakkatli bir iş.
Bazı arkadaşlar YouTube felan demiş. Eklemek çok zor değil.Bir işide biz yapmış oluruz.Yapalım da.
Ama Murat abi sitedeki sorunu halledecektir kesinlikle.
Eleştiri tabiiki de güzel ama bizimde işlerin ucundan tutmamız lazım.Ne yaptık ki ne istiyoruz?
CivilizationRev
07.02.2011, 03:49
Tekrardan merhaba.
Eger burada develideportivo ya neredeyse hakaret edilmis denilen kisi bensem herkesin mesajimin sonunu iyi bir sekilde okumalarini isterim. Ne yazmissim oraya? Simdiden ilgilenece olanlara tesekkürler.
Ben bu siteyi cok zamandir kullaniyorum ve begeniyorum da bunu da ayni sekilde mesajimda belirtmistim. Kendi mesajimda hakarete varan sözler vs göremedim diger arkadaslarin mesajlarindada göremedim.
Baska konulardaki yazdigim bazi yazilardan dolayi beni sevmeyen arkadaslar olabilir, onlar oradaki bana karsi ki antipatilerini sanirim bu konuya tasimislar.
Ama ben herhalde sorunun cözümünü buldum. Cünkü ben siteyi Google Chrom ile aciyordum ve olmuyordu yani reklam gitmiyordu simdi Inet explorer ile deneyecegim ve cözüm önerisinde bulunan kisilerede burdan TESEKKÜR ediyorum.
Eger tam ekran modusuna da gecirtilebilirse site tadindan yenmez olur diye düsünüyorum.
Herkese tesekkürler ve en samimi ve derin saygilarimla ...
KayserisporTV'ye laf atan olmadi ki burada, CivilizationRev'e olan tepkileri anlayamadim.
Siteye gelecek olursak, basli basina muhtesem bir yapi, Murat abi'den Allah razi olsun.
Sahsi önerim, gelecek aylarda sitenin yazilimini ve görünümünü degistirmeye calismasi olacak. Site biraz daha modern bir yapiya sahip olursa (ve böylelikle Firefox gibi tarayicilar tarafindan kullanilacak hale getirilirse), kategorilesmeye dogru gidilirse daha daha süper olur :D
Ama (tekrar söylüyorum) simdiki haliyle de süper.
38AhmetK.K
07.02.2011, 17:23
Arada bir girip eski videolari izlemeyebildigimiz tek site. Intertoto/UEFA maclarini izleyip gaza geliyorum bazen :D
38ölümüne38
07.02.2011, 20:13
Arada bir girip eski videolari izlemeyebildigimiz tek site. Intertoto/UEFA maclarini izleyip gaza geliyorum bazen :D
Hele bi AZ maci varrrr :(
ahmetg38
08.02.2011, 01:02
admin e hakaret eden yok
sadece kullanıcı eleştirisidir..
sıkıntılarını iletiyolar
mozilla,crome gibi tarayıcılarda google reklam sıkıntısı oluyor...
ama ms explorer de böyle bi sıkıntı yok
gerginliğe de gerek yok...
emekjleri için ona büyük bi teşekkür ediyorum...
tekrar özet, eksi maçlarımızı seyretmek istedeğimde büyük bi kaynak...
hakaret yoktur sadece kullancı yorumu....
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.