PDA

Tam Sürümü Gör : Tartışma Kayserispor Yönetime Öneri!

Zagorx
12.02.2011, 16:33
Arkadaslar, bunun icin yeni konu acip acmamam icin cok düsündüm, ne nihayetinde böyle bir yola basvurmakta karar kildim...

Yönetimin buna kulak asmasini istiyorum, kac kere email attim adamlardan tik yok.

Bence - Almanyada oldugu gibi - Kayserinin dörtbir yanina BU PANKARTLAR BILBOARDLARA ASILMASINDAN YANAYIM...

Kayserispor Yönetimin sportif basarisi ne kadar yüksek olsada, Marklasma adina bir o kadar aciklar vermekte.

Bu pankartlarin format olarak 5mx3.50x olarak olmasinda yarar var (tabi daha büyükte olabilir, bilboardlara bagli)..

Her mac öncesi orta bölümde karsi takimin ismi, mac günü ve saatini yazar.

Bu yaptigim pankart taraftarlara hem tesekkür mesaji, hem bir manevi "siz bizim herseyimizsiniz" mesaji.... Yönetim, böyle organizsayonlara 1. fazla para ödemez 2. reklam yapip belkide millete bir tesvip edici etki eder...

Sizlerin taktirinize.....

http://img703.imageshack.us/img703/7080/bilbkays.jpg (http://img703.imageshack.us/i/bilbkays.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Peşindeyiz
12.02.2011, 18:19
Kayserispor için zor bir şey değil. İstenilse tüm şehir donatılır, fakat istenilirse..

Muratt
12.02.2011, 19:23
Çok güzel bir düşünce ama kim yapacak? Kayserispor kulübü mü, Belediye mi? Ümitlenme gözüm... :(

Emreg38
12.02.2011, 21:23
Görüldüğü üzere forumda ümidi kırılmayan yok.....
Aceba ne zaman forumdan 5 kişi toplanabilecez..

Zagorx
12.02.2011, 22:43
Çok güzel bir düşünce ama kim yapacak? Kayserispor kulübü mü, Belediye mi? Ümitlenme gözüm... :(

belediyenin ismi batsin... onlardan destege ihtiyacimiz yok...

adamlar avrupaya gitmek istyor, store yok, marketing yok...

adam demezmi, kardes, senin ukraynanin dogusunda herhangi bir takimdan farkin ne diye?..

gitmissin avrupaya, taraftarin 90% ya hicbirsey yok yada sahte forma, atiki var..ne is diye?

bu dengesizlik oldukca, yönetimin (veya belediyenin) 1 lira biletleri 1 taraftar fazla kazandirmaz... seyirci kazandiri, nasil olsa gitsem 1 lira ödeyip 3 liraya belesten yiyip iciyorum diye..

yaziklar olsun... YAZIKLAR!!!!!!!!!!!!!!!

mmd
12.02.2011, 22:57
Aslında kendi çapımızda bişeyler yapabiliriz, en azından bu yolda çırpınabiliriz. Ama bunun için maalesef omuz verecek adamı bırakın "taraftar" yok.
Acı bir tecrübe ama klavyeyi çok iyi kullanıyoruz...

Muratt
13.02.2011, 01:13
Aslında kendi çapımızda bişeyler yapabiliriz, en azından bu yolda çırpınabiliriz. Ama bunun için maalesef omuz verecek adamı bırakın "taraftar" yok.
Acı bir tecrübe ama klavyeyi çok iyi kullanıyoruz...

Ben 10 parmak yazıyorum :DD

Emreg38
13.02.2011, 11:23
Ben 10 parmak yazıyorum :DD
:D:D:D

y_d_yazici
13.02.2011, 12:44
biz bilboard kiralayamayız mı? yani kendi afişimizi yapsak , belki çok kişi olmaz ama en azından forumdan 10-12 kişi maddi ve manevi destek olur diye düşünüyorum.
hadi başlatalım ; maddi destek olurum diyenler lüfen bu mesajın "beğendim" butonuna tıklasın.en azından kamu oyu yoklaması olur

Salih38
13.02.2011, 12:52
biz bilboard kiralayamayız mı? yani kendi afişimizi yapsak , belki çok kişi olmaz ama en azından forumdan 10-12 kişi maddi ve manevi destek olur diye düşünüyorum.
hadi başlatalım ; maddi destek olurum diyenler lüfen bu mesajın "beğendim" butonuna tıklasın.en azından kamu oyu yoklaması olur

Ciddi ciddi, bunu öğrenip burda paylaşırsanız,
Belirli bi Hesap Numarasına en az 10 lirayla katkıda bulunalım ..

15 kişi tamam dese 1 aylık masrafı çıkar herhalde ..

38AhmetK.K
13.02.2011, 13:01
Insallah olur minimum 15 kisi cikacagini düsünüyorum.

Yüzümü kara cikartmayin :DD

y_d_yazici
13.02.2011, 13:08
Insallah olur minimum 15 kisi cikacagini düsünüyorum.

Yüzümü kara cikartmayin :DD

şimdiden 3 kişi olduk. hadi hayırlısı bişeylerin ucundan tutarsak gerisini getiririz inşallah

zaloglu
13.02.2011, 13:50
ya beyler ben yurtdisinda kaliyorum ama bu haftaki fener macina ist de yerimi alicam insallah neyse konuya gelelim bu sehir merkezindeki belediyenin info amacli kullandigi yada reklam icinde olabilir hatirlamiyorum ama o elektronik board lardan birini kiralama imkani varsa yardimci olmaya hazirim...

konuyla alakali arkadaslardan yardimci olmarini arz ederim

y_d_yazici
13.02.2011, 13:53
ya beyler ben yurtdisinda kaliyorum ama bu haftaki fener macina ist de yerimi alicam insallah neyse konuya gelelim bu sehir merkezindeki belediyenin info amacli kullandigi yada reklam icinde olabilir hatirlamiyorum ama o elektronik board lardan birini kiralama imkani varsa yardimci olmaya hazirim...

konuyla alakali arkadaslardan yardimci olmarini arz ederim

yukarıdaki mesajın beğendim butonuna tıklarsan yardım etmek isteyen arkadaşların sayısını tespit edip inşallah bişeyler yapacağız ama önce kamuoyu yoklaması yapıyoz:)

Yunus Emre
13.02.2011, 13:55
evet bencede belli bir hesap açılırsa öğrenciyiz ama takımın geleceği için ne yapılması lağzımsa yaparız 10-20 lira katkıda bulabiliriz

y_d_yazici
13.02.2011, 13:55
bu işin öncüsü hepimiziz sayıya göre kayseride olan ve gönüllü olacak bi arkadaşla bu işi başlatırız inşallah. ama önce ciddi anlamda katkı verecek arkadaşların sayısını görmek lazım

zaloglu
13.02.2011, 14:06
yukarıdaki mesajın beğendim butonuna tıklarsan yardım etmek isteyen arkadaşların sayısını tespit edip inşallah bişeyler yapacağız ama önce kamuoyu yoklaması yapıyoz:)

Evet begendim diye zaten tiklamistim ama bu sadece begenmekle kalir, ben hemen bir icraata gecme taraftariyim birsey daha ekliycem konuile alakali olmayabilir belki ama epeydir kafamdaydi , Kayserispor yoneticilerine bir duyuruda bulunmak istedim e-mailde attim ama ses cikmadi. Stada az veya cok seyirci taraftar geliyor ama hic goruntu guzelligi yok Kapali kale elinden geleni yapiyor ama sadece onlarla kaliyor; ya bir sure once Trabzonun bir macini izlerken dikkatimi cekti ve arastirdim stadda herkesin elinde plastik bayraklar vardi ve bu bayraklari Trabzon yonetimi dagitmis staddaki herkesin elinde vardi ve muhtesem bi goruntu olmustu aceba neden bizim yonetimimiz boyle seylere hiç dikkat etmez boyle konulara egilmez anlamis degilim? aceba kendi aramizda boyle birseyler yapma imkanimiz varmi ?

Metrajzede
13.02.2011, 17:10
İnşallah yarın bilboard hakkında detaylı bilgi toplayıp burada paylaşırım

mmd
13.02.2011, 17:41
Murat abi, Belediye'ye gideceksen bayrak asmak isyitoruz, nereye, nasıl asarız diye de sor sana zahmet...

y_d_yazici
13.02.2011, 18:06
İnşallah yarın bilboard hakkında detaylı bilgi toplayıp burada paylaşırım

kardeş bu işe kayseride sen ön ayak olabilirsin , bizde buradan nasıl bi destek vermemiz gerekiyorsa veririz, şu işin ucundan tutalım artık, öyle böyle bişeylere başlayalım yoksa burada yorum yaza yaza anca klavyemiz aşınır. 2 kişide olsa 200 kişide olsa bırakmayalım pankarttır bilboarddur artık ne olursa.
ben sonuna kadar varım, diğer arkadaşlarda mutlaka kendince desteğini verecektir hadi hayırlısı

Yunus Emre
13.02.2011, 19:02
o bilbordlarıda haseki kaldırtmasın arkdaşlar

Emreg38
13.02.2011, 19:09
evet bencede belli bir hesap açılırsa öğrenciyiz ama takımın geleceği için ne yapılması lağzımsa yaparız 10-20 lira katkıda bulabiliriz

evet 10-20 lira yaparız

ÖzgüR
13.02.2011, 19:34
Sitedeki desteğe bağlı ciddi bir sayı olursa neden olmasın seve seve destek veririz.

Metrajzede
15.02.2011, 17:46
Dün için söz vermiştim ama şehir dışından misafirim geldiği için konuyla ilgilenemedim.
Bugün Büyükşehir Belediyesi Gelir müdürlüğü bölümüne gittim.Oradaki memurlardan birisi ile eski futbolcu olması sebebiyle sıcak bir muhabbet kurdum.Oktay abi Erciyes,Kırşehirspor gibi takımlarda futbol oynamış.Bayrak mevzuundan önce şu Volkan'a cezasını verin dedi.İlk golü yer yemez kiralık mı yoksa bonservisini aldık mı diye yanındakilere sormuş.O bile yenen golde şaibe olduğunu ima etti.
Bayrak konusunu Gelir Müdürü ile konuşmam gerektiğini kendisinin ve diğer iki memurun bu konuda bana yardımcı olamayacağını söyledi.Bir saate kadar müdür efendiyi beklememe rağmen makamına gelmedi..!
Daha sonra müdürünü aradı.Müdür efendi (!) bu konularda yetkili bir bölüm olmadıklarını ayrıca bu tip olayların (bayrak vs) yasaklandığını söyledi.
Oktay abide Hurma üzerinden iletişime geçin yukarı makamları arasınlar dedi.Hem sizlerin eti ne butu ne dedi.Parasız bu işi yukarıdakiler sayesinde halledersiniz dedi.Düşünebiliyor musunuz şehrin en büyük değerinin bayrağını kendi şehrine asmak için belirli bir ücret ödeyecekmişiz..!!

Eğer Kayserispor olmasa eski stad olmazdı.O stad yıkıldı yerine birçok tesis yapıldı.Ve bu tesisler sayesinde dünyanın 3 ncü büyük organizasyonuna ev sahipliği ettik.Kıl payıda Avrupa Futbol Şampiyonasından döndük.Sırf bu olaylar sayesinde Kayseri değilde sanki Yozgat prestij kazanıyormuş gibi kendi değerini müşteri görüyorlar.

Bilboard konusunu sordum.Onları bir firmaya kiraladıklarını söyledi.Bilgilerini aldım ve telefonla ulaştım.İlk sekreter bu konularda bilgisi olmadığını söyledi ve bana geri dönmek için bilgilerimi aldı.Akşama kadar arayan olmadı.Tekrardan aradım.Bu sefer başka bir sekreter çıktı ve hala gelmediğini bugün içinde bana döneceğini söyledi.Bakalım bekliyorum telefonunu

O konuyu da muhtemelen bu akşam buraya yazarım

Metrajzede
15.02.2011, 18:09
Biraz önce bilboard firması ile konuştum
Bilboardumuz bir hafta boyunca duracak.Kış mevsimi sebebiyle pazar sabah takıp haftaya pazar söküyorlarmış
Normal fiyatı 300 lira + %18 kdv dedi yanı 354 liraya denk geliyormuş
Size 225 + %18 kdv yaparım dedi.Yani 265,5 a denk geliyor
Bilboard 7 metre kare ebatında olacak ve şehirdeki istediğimiz birini seçebileceğiz
Ben gerekirse gider yüz yüze de pazarlık yapar 265 i aşağıya çekmeye çalışırım

Metrajzede
15.02.2011, 18:10
Ha bu arada Hurma'nın nosunu bilen özelden bana bildirirse sevinirim.

muptela_38
15.02.2011, 18:25
Ha bu arada Hurma'nın nosunu bilen özelden bana bildirirse sevinirim.

Muratt (http://forum.kayserispor.org/member.php?u=1126)'da hurma emminin numarası var onun aracılığıyla bağlantı kurabilirsin..

Yönetim buna el atmadıkça görünende o ki atmayacak gibi duruyor..

Banka hesap numarası açıp ortaklaşa paraları orda toplayıp kendimiz yapacağız bu işi galiba..

Salih38
15.02.2011, 19:23
Şurda 20 kişiyle birşeyler yapabiliriz artık ..
Ellerine ayaklarına sağlık murat abi ..

KHS38
15.02.2011, 19:31
Allah senden razi olsun Murat abi, okudukca duygulandim..

Yasim itibariyle finansal gücüm fazla büyük olmasada, elimden geldigi kadar bende yardim etmek istiyorum.

Yunus Emre
15.02.2011, 20:01
Metrajzede (http://forum.kayserispor.org/member.php?u=2856) kardeş sağol

o zaman katkı yapacakların listesi oluşturulsun ön hazırlık olsun

1.Yunus Emre Oral 20 tl

y_d_yazici
15.02.2011, 20:57
Metrajzede (http://forum.kayserispor.org/member.php?u=2856) kardeş sağol

o zaman katkı yapacakların listesi oluşturulsun ön hazırlık olsun

1.Yunus Emre Oral 20 tl

2.y_d_yazici 20 tl

20 kişi olursak 20 tlden 400 tl eder.
en az 2 hafta kiralarız.
tabi murat kardeşimizden Allah razı olsun

muptela_38
15.02.2011, 21:05
Murat kardeşimiz Süleyman Hurma ile bağlantıya geçebilip bu konu hakkında fikir alışverişinde bulu(nabilirse)nduktan sonra. Gelişmelere ve Yönetimin takınacağı tavıra göre.. Bilboard Kiralıyoruz diye bir konu başlığı açar o konu üzerinden hesap numarasıda alınarak birlikte hareket ederiz...

görünen o ki ön ayak olacak kişide Metrajzede (http://forum.kayserispor.org/member.php?u=2856) kardeşimiz..

Şimdiden emeğinden dolayı teşekkürler..

38AhmetK.K
15.02.2011, 21:24
Eline ayagin saglik murat abi, her zamanki gibi sana diyecek söz bulamiyorum büyük adamsin.

38ölümüne38
15.02.2011, 22:22
Allah senden razi olsun Murat abiiiim :)
keske kayseride olsaaaaam :(

EaGLe
15.02.2011, 22:25
10 Tl de benden abi.. lise talebesi olmasam dha fazlası için çabalardım ama malesef.

Zagorx
15.02.2011, 22:33
Bu arada desen, renk, formatini kim nasil düzenler? Isterseniz ben burda yukaridaki önerdigim tarz yapabilirim. dpi olarak yüksek cözürnüklü formatada ceviririm...

bu konunda bilgi sahibi verirseniz iyi olur cünkü A-Kalitede yapilmasi biraz vakit alir. Ne kadar erken baslarsa(m,k) o kadar iyi olur.

Metrajzede
15.02.2011, 22:34
Eminim ki Kayseri dışında olan arkadaşlarım burada olsalardı onlarda en az benim yaptıklarımı yaparlardı.Ayrıca hepinize hassasiyetiniz için çok teşekkür ediyorum

Yalnız bir konuya açıklık getirmek isterim.Lütfen beni para konusuna bulaştırmayın.Askerde bir dönem dış postalık yaparken yine para ile ilgili bir konuda başım çok ağrıdı.Lütfen bu görevi bir başka arkadaşımız üstlensin

Bir diğer konu da hatta en önemlisi bilboardda ne olacak ?
Haftayı ilgilendiren maçlardan ziyade şehrin Kayserisporumuza sempati duymasını sağlayacak şekilde olması taraftarıyım

Bayrak konusunu ise ancak Hurma ile konuştuktan sonra ne yapacağımız konusunda bir yol haritası çizebiliriz

Metrajzede
15.02.2011, 22:36
Ne kadar erken baslarsa(m,k) o kadar iyi olur.

ctesi geceye kadar zamanımız var :) pazar sabah takılıp yine haftaya pazar sabah sökülüyormuş

38ölümüne38
15.02.2011, 22:43
Eminim ki Kayseri dışında olan arkadaşlarım burada olsalardı onlarda en az benim yaptıklarımı yaparlardı.Ayrıca hepinize hassasiyetiniz için çok teşekkür ediyorum

Yalnız bir konuya açıklık getirmek isterim.Lütfen beni para konusuna bulaştırmayın.Askerde bir dönem dış postalık yaparken yine para ile ilgili bir konuda başım çok ağrıdı.Lütfen bu görevi bir başka arkadaşımız üstlensin

Haftayı ilgilendiren maçlardan ziyade şehrin Kayserisporumuza sempati duymasını sağlayacak şekilde olması taraftarıyım

Bayrak konusunu ise ancak Hurma ile konuştuktan sonra ne yapacağımız konusunda bir yol haritası çizebiliriz

Bi ara face'te yildizlar sahaya iniyor diye bi resim vardi o nasi olur? Bilboarda yani...

Zagorx
15.02.2011, 22:45
ctesi geceye kadar zamanımız var :) pazar sabah takılıp yine haftaya pazar sabah sökülüyormuş

ok. bir kac öneri formati buraya koyup (tabi diger arkadslarinda önerilerde bulunmasi rica bulunur) aramizda anket yapariz..

burda profesyonel bir takimin bilboardlarinda sehiri (simgesini), insanlari ve varolan taraftarlari hitap eden cok güzel afisler var.

onlardanda esinlenerek inaniyorum cok muazzam bir is cikacaktir.

Metrajzede
15.02.2011, 22:46
Ben bu konuda Salihe güveniyorum :D
Reklamcılığını konuştur baam goç :)
Sade ve etkileyici bir slogan bulup şehrin damarlarına girebilirsek bu emeğimizin tam karşılığını alırız diye düşünüyorum

zaloglu
15.02.2011, 22:47
bana ozel msj cekin beyler banka nosu felan 100€ benden

Ahmet AYGÜN
15.02.2011, 22:59
Renkdaşlar durum bildiğiniz gibi değil. Bundan 15 gün önce Kasist ekibinden Mustafa Duran isimli değerli taraftarımız sırf kendi cebinden kocaman süper bir pankart yaptırdı ve Kayseri'ye kargoladı. Bizler de Kayseri'de yarıyıl tatilindeyken bu pankartı asmak için şehrin yöneticileri ile görüştük. Kayserispor Yönetimi ile bile görüştük. Lakin Kayseri'de farklı bir durum var. Haseki'den izinsiz kuş uçurtmuyorlar, her şeyde hesap veriyorlar. O yüzden kimse böyle bir riske ya da bir çalışmaya bulaşmıyor. Önceden yapılan bayrak kampanyasının da oluşma stili çok farklı gerçekleşmiş, bu kafayla çok zor bir şeyler elde ederiz. Umalım da bir an önce düzelmeye başlayalım.

Not: Pankart için Mustafa DURAN'a bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Salih38
15.02.2011, 23:17
Benim nacizane bir önerim var,
Google görsellerinden tek tek fotoğraf arayana kadar imkanı olan arkadaşlar tesislere gidip '' kampanya '' için fotoğraf alabilir.

Cangele'yle, Ziani'yle Zalayeta'yla birlikte çalışma yapılabilir.

Slogan konusunda da bu topic vasıtasıyla uygun fikirleri toparlayabilir, can alıcı, dikkat çekici cümleler kullanabiliriz ..

Ve şöyle de birşey var ki;

Yerel basından ulusal basına sızacak bir haberle yönetimimizin bu çalışma karşısında utanıp olayı sahiplenlenmeye çalışacağını umuyorum.

O kadar ruhları varsa tabi.

dr38
15.02.2011, 23:36
bence bu sitenin reklamı yapılsa güzel olur.Kayserili Kayserisporu tutar KS forum da yazar gibi.hem taraftarın hareketi olduğu belli olur hem de bu sitede Kayseri de maça giden insan sayısı çok az.bu siteden organize olmak için faydalı olabilir...

y_d_yazici
15.02.2011, 23:41
bence bu sitenin reklamı yapılsa güzel olur.Kayserili Kayserisporu tutar KS forum da yazar gibi.hem taraftarın hareketi olduğu belli olur hem de bu sitede Kayseri de maça giden insan sayısı çok az.bu siteden organize olmak için faydalı olabilir...

forumun reklamı güzel olur fakat normal afişimizi yapıp alt tarafında forumun reklamı şeklinde olsa hem afişimiz hemde forumumuzun ismi geçmiş olur.

y_d_yazici
15.02.2011, 23:51

aslında murat bir kere bu işi bilboarda taşıdıktan sonra kayseride bazır yerlerle görüşülüp reklam alarak bu işin büyük bi kısmının maliyeti sponsor yada sponsorlara yıkılabilir. mesela acıbadem hastanesi zaten takımın sponsoru aydada 500-600 gibi bir rakam onlara dokunmaz, afişin alt kısmında isimleri olur. ya da başka yerlerle görüşülüp bu tarz maddi destek alınabilir diye düşünüyorum acizane. ahh varya bende kayseride olsaydım varya murat senle bu işin peşinden beraber koştururduk. biz ancak uzaktan böyle yorum yapıp ufakta olsa maddi katkıda bulunabiliyoruz hakkını helal et alanda koşuşturan çalışma yapan sensin

Muratt
16.02.2011, 00:00
İş başa düştü desenize.

Neyse sevgili Murat. Özelden sana mesajlıyorum Hurma Emminin telefon numarasını.

En az 50 TL de benden.

Bu arada bu işi anca Murat sen yapardın. Ben de Kayseri' de olsam sana ne yardım ederdim be :DD

ademdolgun
16.02.2011, 14:24
Ya arkadaslar beni kimse yanlis anlamasin, yaptiklarinizi ve yapacaklariniz Kayserispor adina güzel isler olabilir ama bence buna hic gerek yok, tamam reklamin kötüsü olmaz ama neyi kime reklam edeceksiniz, bidünya para verip her tarafi 1 haftaligina reklam ve bayraklarla donatsan ne kadar ise yarar
Madem yapacaksiniz yine birileri ALLAH rizasi ve Kayseri askina bu ise önayak olsun, bizlerde verebilen maddi, veremeyende manevi destegini versin ve bu sehri Kayserisporlulastirmak icin, okullara inip ordaki cocuklara, kaskol, forma vs vs gibi hediyeler verilerek, o cocuklarin Kayserisporlu olmasina önayak olunsun, böyle bir organizasyon olursa bende 100€ seve seve katkida bulunurum
Fakat yine bir 3-5 sene önce bu forumda Kayserispor taraftar ormani kurulmasi icin bir konu acilmisti ve epeyde destekleniyordu, ve ben ordada maddi destek olarak 500€ veririm bu gerceklesirse demistim ama sonra oda hayal oldu, bu isde ona dönmesin

Emreg38
16.02.2011, 14:27
Ya arkadaslar beni kimse yanlis anlamasin, yaptiklarinizi ve yapacaklariniz Kayserispor adina güzel isler olabilir ama bence buna hic gerek yok, tamam reklamin kötüsü olmaz ama neyi kime reklam edeceksiniz, bidünya para verip her tarafi 1 haftaligina reklam ve bayraklarla donatsan ne kadar ise yarar
Madem yapacaksiniz yine birileri ALLAH rizasi ve Kayseri askina bu ise önayak olsun, bizlerde verebilen maddi, veremeyende manevi destegini versin ve bu sehri Kayserisporlulastirmak icin, okullara inip ordaki cocuklara, kaskol, forma vs vs gibi hediyeler verilerek, o cocuklarin Kayserisporlu olmasina önayak olunsun, böyle bir organizasyon olursa bende 100€ seve seve katkida bulunurum
Fakat yine bir 3-5 sene önce bu forumda Kayserispor taraftar ormani kurulmasi icin bir konu acilmisti ve epeyde destekleniyordu, ve ben ordada maddi destek olarak 500€ veririm bu gerceklesirse demistim ama sonra oda hayal oldu, bu isde ona dönmesin

Benim dileğim bunu lafta kalmaması

ademdolgun
16.02.2011, 14:36
Benim dileğim bunu lafta kalmaması

Ne demek simdi bu???

mmd
16.02.2011, 15:31
http://www.kayserikatalog.com/images/resimler/urunler/13493_851015263.jpg
http://www.kayserikatalog.com/images/resimler/urunler/13493_1763129996.jpg
http://www.ajansmagic.com/images/bb2.jpg
http://www.kocaelife.com/wp-content/uploads/2009/03/durak-reklam.jpg

Emreg38
16.02.2011, 15:39
Ne demek simdi bu???

Cümle yarım oldu..
Benim dileğim bununda lafta kalmaması(bu organizasyonunda)
Forumda bir çok kişini şevki kırıldı belki bu iyi bir dönemeç olur birşey yapabileceğimize dair...

Yunus Emre
16.02.2011, 16:23
Tramvay İçi Reklam Panoları :
Kayseri ilinde bulunan modern tramvayların içerisindeki 50 cm x 70 cm ölçülerindeki ışıklı reklam panolarıdır.

Uygulama

Kayseri ilinde uygulanmaktadır.
Haftalık kiralama yapılmaktadır.
Günlük ortalama 120.000 tramvay yolcusuna kesin erişim.

http://www.clearchannel.com.tr/Portals/57ad7180-c5e7-49f5-b282-c6475cdb7ee7/haftalik/nisan2010/14/pano1s.jpghttp://www.clearchannel.com.tr/Portals/57ad7180-c5e7-49f5-b282-c6475cdb7ee7/haftalik/nisan2010/14/pano2s.jpghttp://www.clearchannel.com.tr/Portals/57ad7180-c5e7-49f5-b282-c6475cdb7ee7/haftalik/nisan2010/14/pano3s.jpg

kayseri reklam işi clear channel firması yapıyor herhalde

http://www.clearchannel.com.tr/DesktopDefault.aspx?tabid=43

Metrajzede
16.02.2011, 17:20

Benim konuştuğum firmanın bilboardı yukarıdaki şekilde olanıdır
Bugün bilhassa bunun için şehir turu yaptım.İnanın bana 7 metre kare olan bu bilboard yerine yerlere sabitlenmiş birkaç metre karelik bilboardlar daha çok dikkat çekici.Bu yüzden aşağıdaki bilboardların daha faydalı olacağı kanaatine vardım.Sizler nedersiniz bilemem.

Ayrıca Mustafam bugün Hurma emmimizle konuştum.Bayrak işini halledecek ;)Bayrak kimdeyse yarın belediyeye gidip izni alsın ve kaleye assın diyebilirim.

Son olarak sizlere çok teşekkür etti.Bunu söylememi istedi ve sonuna da bu hafta kalabalık gelin her zamankinden çok ihtiyacımız var sizlere dedi

Yunus Emre
16.02.2011, 17:24
her zaman takımımızın yanındayız sagol metrajzede abi

Metrajzede
16.02.2011, 17:24

Söylediklerine kesinlikle katılıyorum.Mavidünyanın açtığı konuya bu konu ile ilgili düşüncemi yazacaktım ancak bu sitede herşeyi sanal gören kişiler buna da bir kulp takıp canımı sıkacak diye yazmaktan vazgeçtim

Ben,milli eğitim müdürlüğüne gidip izin koparmaya çalışırım.Olmazsa yine araya birilerini sokarız.
Benimle beraber en az 10 kişi gelirse dersler başladıktan sonra sınıflara gireriz ve sadece 5 dakikalarını alırız.Bu 5 dakika içerisinde neden Kayserisporlu olmamız gerektiğini öğrencilerimize anlatırız.Bu işe de stadyuma yakın lise ve ortaöğretimlerden başlarız.Emin olun sırf bu şekilde 5 seneye kalmaz taraftar sayımızı 2-3 katlarız.

38AhmetK.K
16.02.2011, 17:28

Benim konuştuğum firmanın bilboardı yukarıdaki şekilde olanıdır
Bugün bilhassa bunun için şehir turu yaptım.İnanın bana 7 metre kare olan bu bilboard yerine yerlere sabitlenmiş birkaç metre karelik bilboardlar daha çok dikkat çekici.Bu yüzden aşağıdaki bilboardların daha faydalı olacağı kanaatine vardım.Sizler nedersiniz bilemem.

Ayrıca Mustafam bugün Hurma emmimizle konuştum.Bayrak işini halledecek ;)Bayrak kimdeyse yarın belediyeye gidip izni alsın ve kaleye assın diyebilirim.

Son olarak sizlere çok teşekkür etti.Bunu söylememi istedi ve sonuna da bu hafta kalabalık gelin her zamankinden çok ihtiyacımız var sizlere dedi
Öncelikle tekrar yaptiklarindan dolayi ayaklarina saglik Murat abi her zamanki gibi 1 numarasin.

Hurma emminin bu islere duyarsiz kalmayacaini düsünmüstüm ve beni yaniltmadi sagolsun. :) Ayrica Hurmaninda taraftar konusunda istahini kabartmak adina yapilan güzel hamleler bunlar.

Bilboardlara gelince yukaridakinin görüs acisini pek begenmedim bilboardu okumak isteyen dürbün ile mi bakacak nörecek :D

Dedigin gibi asagidaki daha dikkat cekici ve bakmadan gecen cok kisinin olacagini düsünmüyorum.

Salih38
16.02.2011, 21:41
http://img442.imageshack.us/img442/7792/alma1d.jpg

Bu tarzda bir şeyler düşünebiliriz ..

Gönül ister tüm şehir birden ayaklansa ama,
Yavaş ve sürekli bir artışa da hayır diyemeyiz :)

KHS38
16.02.2011, 22:07
http://img442.imageshack.us/img442/7792/alma1d.jpg

Bu tarzda bir şeyler düşünebiliriz ..

Gönül ister tüm şehir birden ayaklansa ama,
Yavaş ve sürekli bir artışa da hayır diyemeyiz :)

Mesaj güzel, ama bence biraz daha sert olmasi lazim.
En azindan memleket isini araya sokusturmak lazim :)

Ama güzel. Bu forumun bir parcasi olmaktan, bu kadar emegi gecen insanlari (simdilik sadece sanal ortamda olsada) tanimaktan gurur duyuyorum!

Metrajzede
17.02.2011, 16:15
Alex depremi nedeniyle bu projeninde gümbürtüye gideceğini düşünmek istemiyorum

Bugün bu panoları pazarlayan firma ile görüştüm.Kadınla bayağa bir pazarlığa giriştim.İnebileceğim en dip 65 + %18 kdv dedi.Yani 77 lira falan
Ama ben napar eder,cazibemi kullanır :p bunu 70 e çekerim..

Hunat-Alemdar arası günde ortalama 200 bin insanın geçtiğini düşünüyorum.Eğer buradaki panolardan 3-5 ini kiralarsak bu 200 bin kişiden en az yarısının ilgisini çekebileceğimiz fikrindeyim.Bu 100 bin kişinin 1/100'ünü yani 1000 kişiyi kazansak inanılmaz bir başarı olmaz mı ?

Bu paraya atkı alıp dağıtacağın kişi sayısı en fazla 100 olur ;)

ademdolgun
17.02.2011, 18:09
Insallah dediginiz gibi olur ve amaciniza ulasirsiniz, ALLAH yardimciniz olsun ama bu zamana kadar kayserisporu, yasadigi sehir kayseride görmezden gelipde, yoldan gecerken gördügü bir reklamlami bu adami kayserisporlu yapacaksiniz, kusura bakmayin ama bu bence biraz gereksiz,
Belki haklisiniziniz bu reklam parasina cok az kisiye atki dagitilir ama ben inaniyorumki okul cagindaki gencleri, henüz istanbulun ücüzlerine tam baglanmamisken, kayserisporlu yapmak daha kolayi olurdu
Neyse ALLAH kolaylik versiniz ve insallah yanilan ben olurum

Yunus Emre
17.02.2011, 18:49
yarar açısından baktığımızda adem abininki daha doğru bencede o zaman oylamaya sunulabilinir metrajzede abi

Metrajzede
17.02.2011, 19:10
ademdolgun;

Öncelikle doğru bildiklerini dile getirdiğin için tşk ederim
Ancak reklam konusunda seninle taban tabana zıttım.Yahudilerin sermayelerinin 9/10 unu reklama ayırarak dünya ekonomisine yön verdikleri söylenir.

Reklamın ne denli önemli olduğunu görmek çok zor olmasa gerek.Reklam,pazarlamada etkili olmasa hiçbir firma reklam vermez ve o bilboardlar boş kalırdı.Neyse reklamın önemi hakkında brifing verecek değilim

Ben bir önceki sayfada da söyledim.Milli eğitim müdürlüğüne gidilip izin almaya çalışırız ve okullara taraftarlar olarak giderek birinci ağızdan gençlerimizi gerçeklerle yüzyüze bırakabiliriz.
Hurma ile iletişime geçer gerekirse yanımıza 2-3 futbolcumuzla gideriz.

Biz birşey yapmak istiyor muyuz ?Önce bunu kendimize sormamız gerekir.
Vallahi 3 gündür kendi zamanımdan,mesaimden feragat ederek bunlarla uğraşıyorum.Delimiyim ben belediyede kapı kapı dolaşmaya ?
Deli miyim ben şehir turu atıp reklamlarımızı nerelerde yaparsak daha etkili olur diye debelenmeye ?

Öncelikle harbi olalım ve şu işe el atalım ;)Bu bizim takımımız yaa.Cebimize birşey girmeyecek (gerçi girecek olsa millet büyük bir hevesle bu işe atılırdı)çıkacak olan miktarda devede kulak olacak.Benim lise öğrencimin 10 lirası dünyanın en kıymetli parasıdır.Ve emin ol belli bir geliri olan adamın verdiği 500 liradan katbekat bereketlidir.

Valla yavaş yavaş bende ümidimi yitirmeye başlıyorum
Ama şunu her zaman bilin ki kim ne fikir üretirse (bu konularda) ben gözüm kapalı varım.Yalnız bu birkaç kişinin yapabileceği şeyler değil bilginize;)

Muratt
17.02.2011, 19:17
Ne oldu. Her zaman ki gibi yine mi patladık? Öyleyse şaşırmam da. Malum KLAVYE TARAFTARIYIZ çoğumuz.

Zagorx
17.02.2011, 19:19
http://img694.imageshack.us/img694/4236/bildbi.jpg (http://img694.imageshack.us/i/bildbi.jpg/)

Metrajzede
17.02.2011, 19:31
zagorx zaman ayırman bile çok güzel tşkler
Ancak

Kayseri'nin Sadece Kayserisporlu Olmasını Bekliyoruz

Memleket Sevgisinin Farkındaki Kayserisporlular vs gibi cümlelerin anlamından ayrılmasak ?

Aslında kendimizi İst takımı tutan Kayserililer olarak görsek ve bizi bu virüsten kurtaracak ve sadece Kayserisporlu olmamızı sağlayacak o iğneliyici,büyülü söz dizisi ne olurdu ?

Eğer başından buna benzer birşey geçen birileri varsa paylaşsın.Buraya yazmaya çekinenler özelden de yazabilirler

Muratt
17.02.2011, 19:37
" Gidin İstanbul' da ikamet edin, ekmeğinizi yiyin, hayatınızı yaşayın. DEFOLUN ULAANNN... " yazsak :DD

Zagorx
17.02.2011, 19:46
" Gidin İstanbul' da ikamet edin, ekmeğinizi yiyin, hayatınızı yaşayın. DEFOLUN ULAANNN... " yazsak :DD

zuahah... serbest verirlermi acep ekstradan 10lira koysak :p

aslinda kafamdan bircok ironik :O sözler geciyor.. ama odunlar cok, anlamayabilirler, veya hemen alinirlar ve bilboardu vurmaya kalkarlar diye endise ediyorum.

Zagorx
17.02.2011, 20:00
2006: UEFA-Kupasina katilim
2008: Türkiye Kupasi sampiyonu
2009: Türkiyenin en modern stadi KADIR HAS MABEDI ACILIYOR
2010: Türkiyenin en modern tesisin yapilmi basladi
...............................................
Bugün: ortalama 15.000 seyirci.

BU UTANC VERICI TABLODA SENIN PAYIN NE KADAR?
TAKIMINA SAHIP CIK. YABANCI HAYRANLIGINDAN VAZGEC!!!!!

forum.kayserispor.org

tabi daha iyiside olur.. yavastan organize olmaya baslayalim. hesap acip, afisi hazirlayalim. yapacaksak simdi yapalim.

Metrajzede
17.02.2011, 20:04
Pek becerikli değilimdir bu konularda
Zaten foruma foto yüklemeyi bilem öğrenemedim :D

Memleket Sevgisinin
Farkındaki
Kayserisporlular
Tüm Kayseri'nin
Kayserisporlulaşmasını
Bekliyor

Bu yazı bütün panoyu kaplayan şekilde olsa ve arka planında coşkulu taraftar fotosu kullansak nasıl olur ?

Muratt
17.02.2011, 20:07
Beğendim...
Neyi?
Her ikisini de. :DD

y_d_yazici
17.02.2011, 20:18
Ne oldu. Her zaman ki gibi yine mi patladık? Öyleyse şaşırmam da. Malum KLAVYE TARAFTARIYIZ çoğumuz.

farklı sesler çıkmaya başladı ama patlak vermeyecek bir gurup oluştu bence. muratın(metrajzede) yaptığı araştırma doğrultusunda 70 tl olan bilboardlardan yoğun olan bir bölgede arka arkaya bulunan 3 adet kiralasak, evimizdeki maçlardan 1 hafta önce ve toplamda 3 hafta kiralasak 650 tl eder ve bunu aramızda çıkarırız. durmak yok yola devam :) sloganıyla devam. ben bu hafta antalya maçına gelmek için şartlarımı zorlayacağım inşallah gelebilirsem gelecek olan arkadaşlarlada tanışalım inşallah. hem fikir slışverişinde bulunuruz hemde desteğimizi elimizden geldiğince veririz

Salih38
17.02.2011, 23:12
Ufak bi hatırlatma yapmak istedim,
Afiş taslağı hazırlayana arkadaşlar; kullandığı rengi, kelimeleri, görselleri özenle seçmeli.
İnsanların bir kere baktığında tekrar kafalarını çevirebilecek şekilde özgün ve dikkat çekici ve kolay okunup anlaşılabilir olması gerektiğini unutmamalı.

Mümkün olduğu kadar sadeleşirse bi o kadar kolay anlaşılır.

mmd
18.02.2011, 01:22
http://i1105.photobucket.com/albums/h346/mmd_/destek_pank.jpg

Arapsaçı gibi oldu.Herşey var (: Bi yapayım dedim boş durmaktansa.
İlk mesajdaki gibi sade, etkileyici slogan da damardan bişey olmalı.

http://i1105.photobucket.com/albums/h346/mmd_/ww1.jpg

Emreg38
18.02.2011, 03:12
http://i1105.photobucket.com/albums/h346/mmd_/destek_pank.jpg

Arapsaçı gibi oldu.Herşey var (: Bi yapayım dedim boş durmaktansa.
İlk mesajdaki gibi sade, etkileyici slogan da damardan bişey olmalı.

http://i1105.photobucket.com/albums/h346/mmd_/ww1.jpg

2side 10 numara görsellikte önemli

Yunus Emre
18.02.2011, 14:54
görsellik gerçekten önemli şöyle ateşleyici birşey olmalı damardan girilmeli olaya :D

Muzaffer
18.02.2011, 15:57
Bazı şeylerde destek şart.
Bi ara sitemizde yine böyle farklı bir proje vardı. Taraftar ormanı projesi.
TEMA ile görüşmüştüm,Çevre ve orm. bak. ile görüşmüştüm ama sonu bi türlü gelmemişti.
İşin aslı belli bi yere kadar gidiyor ama ya büyük bir destek olacak yada yola sağlam insanlarla çıkılacak.
Umarım Murat hayal kırıklığına uğramaz benim gibi.
Üzerimize düşen bi görev varsa yaparız.
Yarın tesislere gitme ihtimalim var, gidersem foto çekerim.

Yunus Emre
18.02.2011, 16:11
muzaffer kardeş tesislere tek gidinci alıyorlar mı?

Muzaffer
18.02.2011, 16:48
muzaffer kardeş tesislere tek gidinci alıyorlar mı?
Ben takımı değil orda bi arkadaşı ziyarete gidecem. Haliyle denk gelirse takımında fotoğrafını çekerim.

Yunus Emre
18.02.2011, 18:46
yok bi kere ben amcamın oğluyla gittik almadılar anca ggrupla alıyorlar :D

liberty
18.02.2011, 22:13
konuyu yeni gördüm 20 tlde benden yazın
mesajların hepsini okuyamadım bilmiyorum gündeme geldimi ama eğer toplanan para artarsa bir gazeteye ilan verip kulüp olma yolunda çalışma branşlaşma ve taraftar mağzası açılması yönünde çağrı mesajı yapıcı bir dille kaleme alınmış tabi birde gazete ilanı verilse nasıl olur.

y_d_yazici
18.02.2011, 23:10
aslında yapılacak daha farklı işlerde var ama hayırlısıyla birini hayata geçirebilirsek diğerlerini yapabilmek adına kendimizde güç buluruz ve kendimize güvenimiz artar. konu başlığından bu güne kadar ortalama 20 arkadaş falan gerçek anlamda destek vereceğini söyledi. bence şimdilik en azından bu fikri hayata geçirecek sayıya ulaşıldı diye düşünüyorum. murat(metrajzede) arkadaşımız saolsun bu işe kayseriden somut anlamda destek verip ön ayak oluyor. pazartesi günü bir hesap numarası verir ve buradaki arkadaşlarımız önümüzdeki hafta cumaya kadar desteklerse 27 şubat pazar günü bilboard reklamımız asılır ve 1 hafta manisa maçına kadar durur. ne kadar etkisi olduğunuda az çok o maçta belki hissedebiliriz. cumaya kadarda bilboarda asılacak afiş için bi arkadaş konu başlığı açarsa orda herkes görsel anlamda fikirlerini sunar ve bir tanesini seçeriz.
şimdi destek zamanı. murat(metrajzede) bi hesap numarası verirsen hemen başlayalım

Metrajzede
19.02.2011, 12:45
Hesap akışını herkesin takip edeceği bir sistem var mı ?

Ben kendi hesap no mu veririm.Ancak Kayseri'nin adamını az çok bildiğim için bu para işinden uzak durmayı istiyorum.Adamın para vermediği halde iftira atmaya yeltenmeye kalkması benim için çok büyük sorun olur.Lütfen mümkünse bu görevi başka bir kardeşimiz üstlensin.

Ama derseniz ki şu bankasın hesap akışını herkesin takip edebileceği bir sistemi var işte o zaman gider hesapta açarım ;) Keşke dün bunu araştırsaydım.Neyse şimdi google emmiye bi soralım :)

Birde herkes için hangi banka olduğu sorun olmaz değil mi ?

İş bankası,Vakıf,Halk,Ziraat bunların hepsinde hesabım var.

Muzaffer
19.02.2011, 13:40
Hesap akışını herkesin takip edeceği bir sistem var mı ?

Ben kendi hesap no mu veririm.Ancak Kayseri'nin adamını az çok bildiğim için bu para işinden uzak durmayı istiyorum.Adamın para vermediği halde iftira atmaya yeltenmeye kalkması benim için çok büyük sorun olur.Lütfen mümkünse bu görevi başka bir kardeşimiz üstlensin.

Ama derseniz ki şu bankasın hesap akışını herkesin takip edebileceği bir sistemi var işte o zaman gider hesapta açarım ;) Keşke dün bunu araştırsaydım.Neyse şimdi google emmiye bi soralım :)

Birde herkes için hangi banka olduğu sorun olmaz değil mi ?

İş bankası,Vakıf,Halk,Ziraat bunların hepsinde hesabım var.

Hacım şöyle bi durum var. İnternet bankacışlığıonda mail adresini doğrularsan gün sonu, bün başı ve günlük hareketleri mesai bitiminde mail olarka atıyor. Yani bu mailde bu site üzerinden (kabul edilirse tabi) hesap@kayserispor.org diye tanımlanırsa ve forumun biriyle mailler bağdaştırılırsa ortaya çok şeffaf bir durum çıkar. Hem yatıranlar belli olur hem yapılan işlemler. Ortak havuzda para biriktikce yapılabilecek fikirlerde ortaya atılrı. Misal her maç bi korografi çalışması yapılabilir. Aynı kartonlarla farklı desenler oluşturara. bunun gibi fikirler.
Sen para ve elini taşın altına sokacak adamlardan bahset, burda o kadar değişik fikirler çıkarki....

y_d_yazici
19.02.2011, 14:02
yozgatta 50*70 ebatlarında renkli afişe 25 tl dediler. bilboard boyutu nedir hangi ebat afiş kullanılacak ona göre uygun fiyatı bulup afiş işinide cumaya kadar halledelim herkes fikirlerini belirtir. bi arkadaş bunla ilgili bi başlık açarsa güzel olur. @Murat(METRAJZEDE) şeffaflık tabiki önemli sende kendini zan altında bulmak istemiyorsun haklısın @MUZAFFER arkadaşımızın dediği şekilde bir an önce yaparsak bu hafta bu işi halledelim ki haftaya pazardan manisa maçına kadar afişimiz asılı dursun. bu 2 haftalık süre içindede burdaki ilgi ve alakaya göre yeni düşüncelerimizi hayata geçiririz inşallah. @Murat(METRAJZEDE) herkesin mutabık olduğu 2 bankadan hesap numarlarını ver istersen hemen başlayalım. örnek: iş bankası ve ziraat sanırsam olur:)

Muzaffer
19.02.2011, 14:15
Heves kırmak için yazmıyorum ama Para işi aslında sakat :).
Bir müddet sonra murat ı bulup, bizede yardım et derler,diyeceklerdirde :)
Kim bunlar demeye hiç gerek yok. Nasıl,belgesellerde izlediğimiz yaralı hayvanın kan kokusunu kilometrelerce öteden alıp koşarak gelen sırtlan ve akbaba varsa burdada paranın kokusunu alıp gelenler olacaktır. Eğer böyle bir iş yapılıyorsa yada yapılacaksa (ki bu yapılanlar göstergesidir) bu işten Hurma'nın haberi olmalı ve bazı yerlerden en azından "manevi" destek aldığımız bilinmeli. Bu işler karışık şeyler aslında. Taraftar derneklerinin yapması gerekenleri hiç bir resmi yönümüz olmadan biz yapmaya çalışıyoruz.
Ek olarak : biz derken Kayserisporu karşılıksız seven taraftarı.

Yunus Emre
19.02.2011, 14:38
evet bencede hesap@kayserispor.org diye olursa daha uygun olur farklı organizsyonlarda ordaki havuz kullanılabilinir

Metrajzede
19.02.2011, 15:07
Muzaffer
İlk mesajını pazartesi hallederim inşallah ve para yatıracak olanlar da salıdan itibaren yatırırlar

İkinci mesajın içinse beklerim hatta pikniğe bile götürürüm onları:DHatta hızımızı alamayıp Ürgüp'e de giderik:p
Ayrıca bu düşüncemizden Hurma emmimize bahsettim.20-30 arkadaş aramızda para havuzu kuracaz ve burdan elde edeceğimiz kaynakla şehrin takımımıza ilgi duymasını sağlayacaz demiştim.

Bri ayrıca daha :p Mustafa bayrak işi noldu ?

Metrajzede
19.02.2011, 15:10
y_d_yazici

70 liraya indirtmeye çalışacağım bilboardın ebatı 118,5-175
Bizim evin yakınlarında birkaç tane bu işi yapan yer var.Onlardan fiyat alırım.Eğer siteden birilerinin bu işi yapan tanıdığı falan varsa bizi haberdar ederse sevinirim

mmd
19.02.2011, 15:21
Valla yapalım artık bu işi. Dışarıda ki imajımız için değil, kendi içimizdeki Kayserispor taraftarlığı imajı için bu işi bari bitirelim...
Baskı konusunda biraz daha çalışma gerek.

Muzaffer
19.02.2011, 16:15
Bence ilk Bİlboard "Yeni neslin Kayserisporluluğu için Store İstiyoruz" yazısı olabilir :)
yada böyle bişey maçta pankart olarak açılabilir.

Metrajzede
19.02.2011, 16:19
Tam pankartlık :)

Salih38
19.02.2011, 16:21
Trabzon maçında açayım mı onu :)

Muzaffer
19.02.2011, 17:53
y_d_yazici

70 liraya indirtmeye çalışacağım bilboardın ebatı 118,5-175
Bizim evin yakınlarında birkaç tane bu işi yapan yer var.Onlardan fiyat alırım.Eğer siteden birilerinin bu işi yapan tanıdığı falan varsa bizi haberdar ederse sevinirim

Hacım, Hurma ile bi görüş. Bi reklamcıyla görüşsün. Bilboard ları biz kiralayalım,baskıları o yaptırsın :)

Yunus Emre
19.02.2011, 17:58
Hacım, Hurma ile bi görüş. Bi reklamcıyla görüşsün. Bilboard ları biz kiralayalım,baskıları o yaptırsın :)

evet bencede bu daha uygun

KHS38
25.02.2011, 10:33
Bu konuda bir gelisme var mi?
Nolur bu is yatti demeyin :(

Metrajzede
25.02.2011, 13:41
Bu konuda bir gelisme var mi?
Nolur bu is yatti demeyin :(

Herşey çok güzel gidiyor.Forumda açılan konuları takipte sıkıntı var sanırım ??

KHS38
25.02.2011, 14:29
Herşey çok güzel gidiyor.Forumda açılan konuları takipte sıkıntı var sanırım ??

Yok yok, günlerdir son durumu aciklamani bekliyordum Murat abi, biraz endiselendim tabii ki bir sey gelmeyince.

Iyi öyleyse, icim rahat simdi :)