PDA

Tam Sürümü Gör : Gökhan Ünal Seninleyiz - Ayhan BAYNAL

Ayhan BAYNAL
10.11.2007, 01:21
Akşam A Milli Takım Kadrosunu açıklandığında şok oldum. İnanın ki ne yapacağımı şaşırdım. Çünkü böyle taraflı böyle yanlı böyle yanlış bir milli takım kadrosu açıklanmaz. Ama bizi Süper Hocamız açıklar.

Gökhan Ünal gibi bir oyuncuyu hemde bu kadar önemli bir maçta milli takıma çağırmamak benim görüşümce Fatih Terim için bir intihar diye düşünüyorum.
Bu milli takım Rüştü İçin yıllarca A Milli Takıma kaleci yetiştiremedi. Bu milli takım Hakan Şükür için bir santrafor yetiştiremedi.
Hepimiz şahidiz. Hakan Şükür için milli takımda oynayan oyuncular var. Gökhan Ünal'a verilmeyen toplar var.
Hiç bu gözle milli maçlara baktınız mı?. Bakmadı iseniz bir daha bakın. Ne demek isteğimi anlarsınız.
Gökhan Ünal gibi bi yıldızı bir daha zor çıkar.
Gökhan Ünal, Galatasaray'a gitmedi, Gökhan Ünal Fenerbahçe'ye gitmedi. Gökhan Ünal, Beşiktaş'a gitmedi.
Anladığım kadarı ile gidene kadarda A Milli Takımın yüzünü zor görecek. Yada Fatih Terim gidene kadar.
Gökhan;
Sözüm sana.
Pazar günü kendin için oynayacaksın. Kayseri için oynayacaksın. Seni istemeyenler için oynayacaksın.
Pazar günü seninleyiz.
Bizim için oyna Gökhan, Kayseri için oyna Gökhan.
İnanıyorum ki, takım arkadaşlarında bizim gibi düşünüyordur.
Attığın her gol. Attırdığın her pasta Fatih Hocaya verdiğin bir mesaj olacak.
Gökhan Seninleyiz.

ahmetkaracaglar
10.11.2007, 01:44
Sadece son haftalari baz alarak bir degerlendirme yapmis Fatih Terim..Hakli da...Ama Gokhan Unal en azindan o kadroda oynamasada bulunmaliydi....

YiKiM38
10.11.2007, 01:51
Gökhanin özelliklerini oturup tek tek saymaya gerek yok,Gökhan gibi klas bi forveti Fatih hoca oynatmiyorsa kendi pimini cekmis demektir... En güzel cevabi Pazar günü hem Kayserispor hemde Gökhan Ünal vericektir sahada... Hicbir zaman ``sözde 4 büyüklerle`` oynadigimiz macta bu kadar galip gelecegimizden emin olmamistim ama bu pazar MUTLULUK,SEVINC,VE GOLLER bizim olacak... Gökhan feneri YIKMADAN yollarsaniz,gözüm arkada kalir...

Forza Kayserispor,Forza Gökhan...!!!

Cilginlar_38
10.11.2007, 01:58
gökhan gösterecek onlara pazar günü anya`yi konya`yi

Samil38
10.11.2007, 02:31
Gökhan biz seni seviyoruz. Kayserispor seni seviyor bunu unutma.

Fenerbostan maçında göster millete kim yaya kim aya gidiyor.

Sen en az iki gol atacaksın.

Seni seviyoruz Gökhan!

Ayhan BAYNAL
10.11.2007, 08:51
Bunun Türkçe şu,
3 istanbul takımından birine gitmezsen seni sileriz. yok ederiz demek oluyor.
Gökhan'a destek olalım.

Fatih Y.
10.11.2007, 09:20
Her Zaman KraLımızın Yanındayız

Muzaffer
10.11.2007, 09:29
Kral bu haftaki maçta Fatih terim'e Keşke dedirteceğine eminim.
Kral bu hafta iki kat daha fazla oynayacaktır.
Bence üzülmesine hiç gerek yok.
Torpille Milli takıma giren oyunculardan olmaktansa,Hakkı olmasına rağmen milli takıma giremeyen oyunculardan ol.
Sen sadece bizim Kralımız değilsin, sen tüm anadolunu gol Kralısın.
Çünki senin gol kralı olduğun yıl Gazeteler Anadoludan Gol kralı çıktı demişti.
Dön artık eski formuna gökhan.
Seni sevenlerin yüzünü kara çıkarma.

KyS_ToTTi
10.11.2007, 09:50
Fatih Terim Artık Bilincini yitirmiş
Son Çırpınışları bunlar
Yanlız Debelendikçe Batıyor haberi yok
Kral Herzaman Seninleyiz Üzülme Sen Fener Maçında Ona En güzel Cevabı vereceğinden Şüphem Yok Golden Sonra Sinyor a Okkalı bi mesaj hazırla

aliefe
10.11.2007, 09:53
evet gökkan fenere 2 tane atınca fatıh terın efendıde şasıracak

k@yserili_boy
10.11.2007, 09:56
kral yanındayız fb macında goster su terıme kendını

Çetin GÖNEN
10.11.2007, 10:33
Gökhan'im seni çok seviyoruz ve her zaman yanindayiz bunu unutma ve bu sevgiye karsilik pazar günü galibiyet ve en az 2 gol ile karsilik ver.

Muzaffer
10.11.2007, 10:43
Çetin abi bu arada imzadaki formalar çoğalıyor,yakında tam kadro çıkarsın :D

ibrahim1299
10.11.2007, 11:01
gokhan baba sen sıkma canını bu bizansın serefsizliginin bir gün sonu gelecek...Terim gibi mallar oldugu surece daha coookk anadoluda milli formayı hak eden topcu forma giyemiyecek...

PrivatePilot
10.11.2007, 11:13
gökhan da ki form düsüklüğü var ama şu da bir gerçek ki pas atmıyor kimse ona.....terim son maçlarını oynuyor....

Kapadokyalı
10.11.2007, 11:14
hadi gökhan göster kendini fener karşısındada herkes görsün senin nası süper bi golcü oldugunu.görsünler seni almamak neymiş

Çetin GÖNEN
10.11.2007, 11:25
Çetin abi bu arada imzadaki formalar çoğalıyor,yakında tam kadro çıkarsın :D

eee...o kadarda olacak :) simdi Gökhan hakkinda yaziya onun formasiyla yazmasak olmaz ama degilmi :)

Yücel Şahin
10.11.2007, 11:39
Gökhan Ünal stilinde santroforlar pek bulunmaz sayılıdır,en son van basten di.Gökhan Ünal gelecegin en büyük santroforu ve milli takımın degişmez elamanı olacaktır.Ben ce tek eksiği pres yapmıyor.Fatih Terim Gazetecilere göre takım yapıyor varlığıyla yokluğu belli olmayan Tuncay'alıyor gökhanı almıyor.Eger kaybdedersek vebali büyük olacaktır.Gökhan karşıtı olan istanbul medyasının yalakaları bakın o zaman Nasılda Gökhan üzerinden Fatih terime saldıracaklardır.Tüm arkadaşlarıma katılıyorum,bu hafta Gökhanın kim oldugunu bütün türkiye görsün.Haydi Gökhan öttür.

Kapadokyalı
10.11.2007, 11:45
ben gökhan ünal olsam fener ve sivas maçlarında bu zamana kadar oynamadıgım bir hırsla oynardım.gösterirdim elaleme neler yapabilecegimi

aliper
10.11.2007, 11:54
Şimdi bana hepiniz kızacaksınız veya suclayacaksınız ama birazda gerçekçi düşünelim. Her ne kadar ayhan abi pas vermeme konusunda doğruda olsa bu haftaki kadroda gökhanın olmaması bence normal gökhanda son haftalarda bariz bir form düşüklüğü var lütfen bunu göz ardı etmeyelim. Elbettki fener macında iyi oynar gol atar inşallah ozaman fatih terim tekrar cagırabilir suan bu kadro kesin diye birseyde yoktur.
Şimdi biliyorum herkes bana kızacak. ama bunlar benim fikirlerim.
Terimin kaybetme korkusu var şu an çok zordurumda yoksa terim asla kendi dogrularından kendi adamlarında vazgeçmezdi.Hep eleştiriliyordu formda olan oyuncuları cagırmıyor kendi kafasındaki kadroyu ne olursa olsun cagırıyor diye.

ama bu sefer oda zor durumda mecburen seçim yaptı.kadro herşeyi gösteriyor.
Bakalım forvetlere Hakan şükür yok her zaman en formsuzken bile olan hakan yok ümit karanı zaten sevmez oda yok gokhan unal yok umut bulut zaten bek cagırmaz ama oda yok halil yok neden yok bunlar hepsi formsuzzz.
Kim var peki Mehmet yıldız 2. sıradaki takımın encok gol atanlarından biri takımı sırtlıyor Nihat son haftalarda takımı onun golleri ile kazanıyor, fatih tekke takımı şampiyonluğa oynuyor son maca kaldı herşey takımı sırtlıyor hatta ıefada sondakika golu ondan geldi 3-2 yendiler, Semih şentürk oda son zamanlarda formda ilk onbir cıkıyor hep atıyor attırıyor. şimdi bence bunlar ortada iken takımında formsuz olan oynayamayan oyuncuları tekrar seçseydi altından kakamazdı o yuzden bakın ben Hakanı bile almıyorum dedi ve boyle bir secim yaptı.Haa forvette kim oynar derseniz bana gore semihi falan oynatmaz norvecte tek forvet baslar nihat kanatta oynar tekke ilerde.
bosnada duruma gore cift oynar tekke ile nihatı ilerde ıynatır gene diğerlri bosa cağrılmıs olur

Bunlar nacizane benim fikirlerim genede ayhan abinin yazıda katıldığım noktalarda var ozellikle pas olayı. Ama kesinlikle katılmadığım nokta büyük takımlara gitmedi diye cagrılmıyor olayı. Bakın Ümit karana büyük takımda hatta terimin takımında ama en formda olduğu zamanlar bile alınmadı takıma...

ANT!bizans
10.11.2007, 12:48
salla....

ahmetg38
10.11.2007, 12:56
yensende yenilsende amatöre düşsende ÇLGNLR hep seninle

keşke 2.ligde olsak NE KADAR SAÇMA NEDEN 2. LİG BÜYÜK BAŞARILAR VARKEN

gökhan ünal takma kafana boş ver utansınlar sende onları utandır sen kralsın en büyük sensin

fırtına_38
10.11.2007, 13:05
gökhan bu taraftar sana güveniyor ve herzaman yanında biz sana inanıyoruz sen fener maçında fatih terimi pişman ediceksin keşke dedirteceksin

Turcoman
10.11.2007, 13:07
Gökhan şuan eniyi Türk forvet olabilir fakat son zamanlarda büyük bir formsuzluk gösteriyor kafası çok karışık ve çok isteksiz aklında top yok transfer var. kadroya çağırılmaması son derece doğru bu maçta Türkiye Nihat-Ftih Tekke ikilisiyle oynamalı duygusal davranmayalım mantıklı olalım norveç maçı bizim için son şans ama şunu derseniz haklısın bu kadroda niye AYDIN yok niyeyse Kayserililer bile konuşmuyor

oktay38
10.11.2007, 13:12
Bence abartılacak bir durum yok Fatih Terim'in yerinde olsam bende çağırmazdım. Şu sıralar formda olan Nihat, Fatih Tekke ikilisinin oynaması ayrıca Semih ve Mehmet Yıldız'ın çağırılması da normaldir.Kadrodaki tek anormallik İbrahim Kaş ve düzeltilemeyen stoper sorunudur.

turgi
10.11.2007, 13:41
Gökhan'ın çağırılmamasının sebebi istanbul takımlarında oynaması derseniz hata etmiş olursunuz, zira Sivas'tan Mehmet Yıldız çağırılmış. Ancak Fenerbahçede iki maç oynadı diye Semih'i bütün medya milli takıma aldırdı bu durumda çok saçma zira Semih Sivasta veya Kayseri'de olsa Mehmet ve Gökhan kadar etkili olabilirmi? tartışılır. Basın maalesef milli takımıda oyuncağı haline getirdi. Diğer yandan Gökhan'ın etkisizliğide biraz bizim takımdan kaynaklanıyor çünkü eskisi gibi oyunu rakip sahaya yıkamıyoruz ve Gökhan bütün rakip defansla mücadele etmek durumunda kalıyor.

aliper
10.11.2007, 13:51
Gökhan şuan eniyi Türk forvet olabilir fakat son zamanlarda büyük bir formsuzluk gösteriyor kafası çok karışık ve çok isteksiz aklında top yok transfer var. kadroya çağırılmaması son derece doğru bu maçta Türkiye Nihat-Ftih Tekke ikilisiyle oynamalı duygusal davranmayalım mantıklı olalım norveç maçı bizim için son şans ama şunu derseniz haklısın bu kadroda niye AYDIN yok niyeyse Kayserililer bile konuşmuyor

çok güzel bir noktaya değinmişsin bencede savunma zaafı olan bir milli takım var neden aydın yok bunu tartıssak bunu üstüne gitsek daha iyi olur

Halitus
10.11.2007, 14:18
Biz şimdiye kadar hep futbolcularimizin arkasinda durmuşuzdur ve bundan sonra'da hep duracağiz.
Onlara güvenimiz sonsuz...

ibrahim_1966
10.11.2007, 14:24
gökhan galatasaray da olacaktı da terim çağırmıcaktı. yazıklar olsun beaaaaa

baha38
10.11.2007, 14:46
Gökhan artık hırs yapmışdır bunu,inşallah fenere patlayacak

JACK SPARROW
10.11.2007, 15:26
gökhan abii bundan 2 hafta önceydi...
sakarya'da olduğum için ts maçını kahvede izleyecektim...
erkenden gittim...
tabi HEMŞEHRİLERİMİ çağırmadan gittim...tek olduğum için biraz çekiniyordum..
sakaryayı bilen bilir...trabzonlu çoktur...maç başladığında herkes trabzonu tutuyodu...ya da herkes öyle sanıyordu...ta ki 89. dakikaya kadar...bi ben vardım...GOLLLLLLL diye yıkarcasına bağıran...ama gökan abi...adamlar nasıl dikkatle izliodu seni anlatamam...sana top geliodu adamlar aman abi o bebeye gelmesinde kime gelirse gelsin diolardı hep bi ağızdan...ama ben inanmıştım o gün sen gol atacaktın bende o beğenmediğiniz gökhan abim size kodu diyecektim abi..inanıyodum gol atacağımıza...ki o kadar ileri gitmişlerdi ki yattara atılınca biz yine yeneriz bunları ya falan diolardı...bende bekledim abi...seni bekledim...mehmet abiyi bekledim...AMA KEMALİ BEKLEMELİYMİŞİM...ve kemal gelmişti geç de olsa...kahvede GOLLLLL die avazım çıkarcasına bağırmıştım abi...ama anlatamam ki abi sana o golllll serzenişlerimi...EVET KAYSERİLİYİM BEN KAYSERİSPORLUYUM die birden bire ortaya çıkmıştım...beni o gün sen deilde kemal mutlu etmişti abi...
BU MAÇ SIRA SENDE ABİ...
HADİ GÖKHAN ABİ...HAKSIZLIKLARA İNAT...3 BÜYÜK hemagonyasına inat abi...
yarın yine izleyecem KAYSERİMİZİN MAÇINI...700 kim öteden...
hadi be gökhan abi...
bu sefer yine seindirin beni abi...
o sevinmenin tadı bi başka oluo be abi...herkes sana bakıo be abi...herkes susarken ben bağırıodum avazım çıkarcasına...
gökhan abi...biz seni çok seviyoruz be abi...
hadi göster bu haftada daha önce gösterdiğin gibi...
çünkü bi yerlere cevap vermen lazım bu hafta..
sen çak gider o mesajlar yerine abi...
herkes anlar anyayı konyayı...
herkes anlar KAYSERİYİ...
herkes anlar GÖKHAN ÜNAL'I....
ben şimdiden söylüyorum...
yarın senin 2 golün var abi...
bunu içtenlikle söylüorum abi...
hadi...Allah ayağına kuvvet versin abi...

YiKiM38
10.11.2007, 15:57
Bunun Türkçe şu,
3 istanbul takımından birine gitmezsen seni sileriz. yok ederiz demek oluyor.
Gökhan'a destek olalım.

Sevgili Ayhan abi aslinda bunun tam türkcesi oda degil,söyle örneklendirecek olursak.. Yanilmiyorsam birkac sezon önce gol krali olan Zafer Biryol Konyadan Fenere transfer edildi kadroya dahi giremedi.. Bunlarin yapmaya calistiklari anadolu kulüplerindeki yildizlari alip köreltmek futboldan uzaklastirmak cunki zaten gittikleri takimlarda bu tür oyuncular sürekli yedek kaliyor,bu sekildede anadolu kulüpleri ellerindeki iyi oyunculari kaybedip ``sözde 3 yada 4 büyük`` artik her ne haltlarsa onlara karsi iyi sonuc alamiyorlar. Tamamen ego tatmini yada artik adini her ne koyarsaniz tabiri caizse büyüklerin KAHPELIGIDIR bu...

Ama bizim Gökhanimizin sonu Zafer yada niceleri gibi olmayacak...!!!

ANT!bizans
10.11.2007, 16:14
aman o milli takıma gitse nolur gitmese nolujr...

birol_38
10.11.2007, 16:21
senı sevıyoz bız Her Zaman KraLımızın Yanındayız

batıkan_develi
10.11.2007, 17:12
Terime inat yarın yık feneri tek başına
herkes görsün KRAL ı

Freestyle
10.11.2007, 17:15
Volkana acıyorum saçi bası bozulacak febe maçinda

Y@lçıN'Ks
10.11.2007, 17:22
Türkiyenin en iyi forvetini milli kadroya çağırmayan sayın fatih terim norveç maçını alamazsa ipini kendi elleriyle çekmiş olucak haftalardır forumsuz oyuncuları oynatır, öle ya onlar büyük takımların oyuncusu lavuklar,ben anlamıştım yunan yenilgisinden sonra gökhanın adını verip bütün suçu kendi dahil o istanbul medyasıyla KRAL'IN üstüne yıkmıştı kişiliksiz herif.
.............GÖKHAN ÜNAL TÜRKİYENİN EN İYİ FORVET OYUNCUSUDUR...........

LEVENT ŞEKER
10.11.2007, 18:07
seni sevmeyen ölsünnnnnnnnn

YiKiM38
10.11.2007, 18:44
sen kafana gore konusuyon taraftarlar bılıyo gokhanı sahada goruyoruz hepımızz takıını seven bırı olsa hırslı olur kosar bıseyler yapmaya calısır pas atıyolar onu bıle kaybedıyor kacc pozısyon kaybedıyor yanı gokhanın ısı bıtıkk fatıh terım bııyo bunu...

Inadina Tolunayi seviyosun imzanda yazili.Inadina Gökhanida sevsen ne olur ? Gökhan ermenimi yada bu takimda ter dökmüyormu ? Oda insan elbette eksikleri olucak,top kaptirdiginda kosmuyor olabilir ama attigi onca golün hakki var hepimizin üzerinde mühim olan zor zamanlarda dardaki insana koltuk cikmak degilmidir,alip asagi vurup senin gibi elestiri oklarinin acimasiz ucunami birakalim Futbolcumuzu...!

Heyhat ne günlere kaldik...

mali38
10.11.2007, 20:34
gökhan gol gol gol. fenerin.......

YAKAMOZ_38
10.11.2007, 20:45
kral yanındayız bu fatih hoca yaşlandı modasıda geçti artık ne yaptıgını bilmiyor sen kafana dert etme

ottomanyak_38
10.11.2007, 21:19
sen devam et fatih terim... bizansın beş para etmez topçularıyla devam et...
çağırmadıysa bence gökhan ve kayserispor için daha iyi... istanbul basını naapıp edip kötü sonuçları gökhana yıkıyor onu ağır ve acımasızca eleştiriyor ve gökhan da milli maçlardan sonra kayserispora faydalı olamıyor bence kayserispr için daha iyi...

Serdar ERBASI
10.11.2007, 21:37
Fatih Terim aklınca kaybedilen maçlardaki faturayı bazı oyunculara çıkarmış ve saşmalamış. Kimse haklı olduğunu iddaa etmesin. Terimin kimlere ne kadar tahammül ettiğini biliriz. Britanya Adalarının en kötü transferi Tuncay' ın takımda ne işi var???

Geçen maçlarda Gökhan' ın yakaladığı pozisyonların tamamında ya top önüne tesadüfen düştü, ya da rakipten geldi...

Terim' in balonu yakında sönecek ve buna hepimiz çok üzüleceğiz.

Gökhan FB maçında gol atar mı bilemem ama oyunuyla tüm izleyicilere Terim' in hata yaptığını kabul ettireceğine eminim. Maçtan sonra tüm taraftar sitelerinde Gökhan' ın milli takıma alınmayışında Terim' in ne kadar hata yaptığı konuşulacak.

Maalesef Terim Balonu Milli Takıma ve Türk Futboluna zarar vermeye devam ediyor. Az kaldı gidecek ama kim gelecek???

KaraKan
10.11.2007, 22:44
Milli macta Sabri'nin bostaki Gökhan Ünal'a pas vermek yerine pozisyonla uzaktan yakından alakası olmayan tam ters taraftaki arda'ya verdigi paslar aklıma geldikce Sabrinin o macta sakatlanıp cıkmasına sevinmemek elimde degildi... Gökhan Ünal'ın Kayserispor'da aldıgı pasların 10'da 2'si milli takımda verilse her mac bol gollü olurdu ama Gökhan Ünal Kayserispor'lu bjk gs fb li olsa ilk onbirin vazgecilmez futbolcusu olurdu

VK38
11.11.2007, 00:21
ne anlar dekolte kafa kadro kurmaktan yaw yarin sadece fener macini izlesin

maho-38
11.11.2007, 00:28
iyi ve kötü günlerinde herzaman yanindayiz
krallll

Erkann_38
11.11.2007, 00:32
Napalim wallah.
Fatih Terim Istanbulu

turgi
11.11.2007, 00:43
Napalim wallah.
Fatih Terim Istanbulu

Adanalı

Karabey
11.11.2007, 02:57
Ayhan abi kusura bakma gökhani cagirmamakla iyi yapmis fatih terim Milli takimda herzaman en önemlisi formda olmak bence ama sunuda belirteyim torpil konusunda haklisin baksana halen TUNCAYi milli takima cagiriyor hersey ortada umarim GÖKHAN kendini fb macinda gösterir

ÖzgüR
11.11.2007, 10:29
fatih hoca zaten gidici yeni hoca alır zaten gökhanı kafasını takmasın o bizim kralımız