PDA

Tam Sürümü Gör : Sok..Gokhan Unal Milli Kadroda Yok...

ahmetkaracaglar
10.11.2007, 01:35
A Milli Futbol Takımı'nın, Norveç ve Bosna-Hersek ile yapacağı Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları kadrosu belli oldu. Terim'in açıkladığı aday kadroya Fenerbahçeli Semih Şentürk ve Gökhan Gönül, Beşiktaşlı İbrahim Kaş ile Sivassporlu Sedat Bayrak ilk kez çağırıldı.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Norveç ve Bosna-Hersek ile yapılacak Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları için aday kadroyu açıkladı.

A Milli Futbol Takımı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray)
Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Mehmet Yıldız (Sivasspor)
Volkan Demirel, Deniz Barış, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe)
Rüştü Reçber, İbrahim Kaş (Beşiktaş)
Mehmet Topuz (Kayserispor)
Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor)
Serkan Kırıntılı (Ankaragücü)
Emre Aşık (Ankaraspor)
Hamit Altıntop (Bayern Münih)
Emre Belözoğlu (Newcastle United)
Yıldıray Baştürk (VFB Stuttgart)
Nihat Kahveci (Villarreal)
Tuncay Şanlı (Middlesbrough)
Fatih Tekke (FC Zenit)
Serhat Akın (Anderlecht)

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası eleme grubunda Norveç ve Bosna Hersek ile yapacağı maçlar öncesi, 11 Kasım Pazar günü İstanbul'da toplanacak.

Akşam saat 17.00'de Polat Renaissance Otel'te toplanacak milliler, 12 Kasım Pazartesi günü saat 10.55'te özel bir uçakla Estonya'nın başkenti Tallinn'e gidecek. Hazırlıklarını burada Le Coq Arena'da yapacak olan milliler, 16 Kasım'da özel bir uçakla Norveç'in başkenti Oslo'ya geçecek. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 13 Kasım Salı günü Le Coq Arena'da, 16 Kasım Cuma günü de Norveç'te Ullevaal Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

A Milli Takım, 17 Kasım'daki Norveç maçının ardından İstanbul'a dönecek ve Swissotel'de konaklayacak.

Milliler, 21 Kasım Çarşamba günkü Bosna Hersek maçı için 18 ve 19 Kasım'da BJK İnönü Stadı'nda, 20 Kasım'da da Ali Sami Yen Stadı'nda antrenman yapacak. Fatih Terim, 20 Kasım Salı günü saat 19.00'da Ali Sami Yen Stadı'nda karşılaşmayla ilgili basın toplantısı gerçekleştirecek

ahmetkaracaglar
10.11.2007, 01:37
Gokhan Unalda form dusuklugu oldugu dogrudur.Oynatmayabilirdi fakat o kadroda yedek te olsa mutlaka bulunmaliydi...Belki boylesi Kayserispor icin daha hayirli oldu..Gokhan her milli mac donusu Kayserispora bisey katamiyordu.Simdi rahatca ve daha hirsli oynayacaktir kendini gostermek icin...

Cörekdere38
10.11.2007, 01:54
neden sokmus yunanistana karsi ben bile daha iyi oynardim milli takimad bir varlik gösteremiyor ben olsam bende cagirmam!

ademdolgun
10.11.2007, 09:37
bence gökhan formsuz oldugu icin dogru bir karar yerine milli takima aldigi isimler suan formunun zirvesinde isimler ama bjk´den kadroya aldigi ibrahim kas´i niye aldi anlamadim anadoluda kendi takiminda ilk onbirde oynayipda gayette basarili olan bir cok isim varken

aliefe
10.11.2007, 09:51
formsuz olabılır ama tuncay cok mu formda sakatlıktan yenı cıkan yıldıray cok mu formda oynatmasa bıle kadroda olabılırdı

ali38_38
10.11.2007, 12:30
bence şok değil , normaldir gökhan bu aralar çok formsuz nasıl formda olduğunda kadroda olduğuna seviniyorsak buda gayet normaldir

ANT!bizans
10.11.2007, 12:36
boşver salla

yorulmaz
10.11.2007, 14:14
evet bencede oynadığı son maçlarda hemi isteksiz görülüyor birde son 2 milli maçta çok vasattı. Ama bence fener maçında kadroya çağrılan semih e inat kendiini gösterrebilir. Madem büyük futbolcu Fener oynasın ve tüm türkiy eonu konuşsun.

emre_38_ks
10.11.2007, 17:29
Bence Gokhan Unal Artik Eski Gokhan Unal Degil..nerede O Kral Oldugu Sene Orta Sahadan Top Kapip Gol Atan Gokhan.. Nerde Simdilerde Her Buldugu Topu Kaleciye Nisanlayan Gokhan? Bence Kotu Topcu Deil Ama Psikolojik Olarak Gecmisteki Basarili Gunlerine Donememenin Bir Ezikligi Var Ustunde..

ANT!bizans
10.11.2007, 17:34
başında f.terim olan takımda KRAL oynasan ne fark eder aman b0şwer

yarın febe 2 tane atarsın alayına kapak olur...

Freestyle
10.11.2007, 17:36
Gökhan gözü kapali oynasa yine Türkiye'nin en iyi forveti

Halitus
10.11.2007, 17:49
Fatih Terim'in Milli takim'in başinda olduğu müddetçe biz daha çok şaşiracağiz.

Hepimizinde gördüğü gibi Gökhan Unal'da son zamanlarda bayaği bir form düşüklüğü var. Artik eskisi gibi kendini gösterimiyor sahada, umarim bu geçici bir durumdur.
Hepimiz biliyoruz ki Fatih hoca 3 büyükleri çok sever ve yine futbolcu seçimini 3 büyüklerin futbolcularindan oluşturmuş.

Maalesef biz burda boşuna bu kadar yirtiniyoruz Fatih Terim anadolu takimlarnin bir çok iyi futbolcularini görmedi bundan sonra'da görmeyecektir.

miss_k@yseri
10.11.2007, 17:55
Fatih Hoca sürekli bir klasikler listesi var... ne zaman bir yenilgi alsa sadece ufak bi kaç değişiklik yapıyor. ama o klasiklerinden vazgeçemiyor... Ve her milli takım kadrosu açıklandığın da onun sürprizleriyle karşılşıyoruz.... Hayırlısı olsun bakalım...

LEVENT ŞEKER
10.11.2007, 17:59
son haftalardaki form düsüklügü var ama gökhan almalıydı şimdi bir morallsizlık cokmustrur krala kral yanındayız salla gıtsın

YiKiM38
10.11.2007, 18:01
Aslinda diger bi taraftan Gökhani kadroya almadigi iyide olmus... Nasilsa hazin son belli Norvece karsi kaybedecegiz en azindan faturasi Gökhana kesilmez ve zaten gözle görülür form düsüklügü yasadigi bu dönemde birazdaha morali bozulmaz...

Gökhan sen yarinki maca kilitlen gerisi hikaye,Fenerin filelerine takacagin her gol alninin aki gibi parlayacaktir,Milli kadroda olmasanda Kayserispor taraftarinin bas tacisin...

ahmetkaracaglar
10.11.2007, 19:19
Fatih Terim'in Milli takim'in başinda olduğu müddetçe biz daha çok şaşiracağiz.

Hepimizinde gördüğü gibi Gökhan Unal'da son zamanlarda bayaği bir form düşüklüğü var. Artik eskisi gibi kendini gösterimiyor sahada, umarim bu geçici bir durumdur.
Hepimiz biliyoruz ki Fatih hoca 3 büyükleri çok sever ve yine futbolcu seçimini 3 büyüklerin futbolcularindan oluşturmuş.

Maalesef biz burda boşuna bu kadar yirtiniyoruz Fatih Terim anadolu takimlarnin bir çok iyi futbolcularini görmedi bundan sonra'da görmeyecektir.

DIKKAT ET ANADOLU TAKIMLARINDAN 7 TANE OYUNCU VAR.ELESTIRMIS OLMAK ICIN ELESTIRMEYELIM

YAKAMOZ_38
10.11.2007, 20:36
fatih hoca yaşlandı artı ne yaptıgını bilmiyor her ne olursa olsun gökhan bu ligin en iyi bi kaç golcüsünden biri

cenk5821
11.11.2007, 14:09
arkadslr kayserispor su aralar nedense formsuz insallah duzelirde beraber uefaya giderizz

Serdar ERBASI
11.11.2007, 14:19
Tuncay' da formsuz, moralsiz ama Tuncay her maçta ilk onbirde. Terim saçmalamaya devam ediyor. Yunanistan maçında da Topuz' u oynatmayarak saçmalamıştı.

megs38
11.11.2007, 14:25
fatih tekkenin ne işi var o kadroda anlamadım valla...

çerkez
11.11.2007, 16:36
bu aralar bira durgunluk vardı gökanda dogal

Pasa38
12.11.2007, 00:08
Slm arkadaslar, benim görüsüm gökhan ünalin milli kadroya cagrilmadi nedeni bu aralar cok ama cok durgun. Gol krali oldu zamanlarina nezaman ulasacak diye iple bekliyorum, bu gidisle cok zor. Ligtv gösterdikce maclara 90 dakika bakiyorum yoksa özetlerine bakmaktayim cünkü almanyada yasiyorum. Gelelim Gökhan Ünal´a maclarda cok beli oluyor eski hizi yok yani hizdan kaybetmis baya, birebir adam cabuk eksidiyordu onuda fazla göremiyorum. görebildim olumlu sey eskisi gibi hirsli, ama bin pozisoyndan birini atiyor artik ve takim arkadaslarina bagirmakla mesgul mac boyu yada kendi kendiyle konusmakta...
insallah Gökhan eski performansina kavusur ve kayseri halkini taraftarini costurmaya devam eder.

slmlar Pasa38