Tam Sürümü Gör : flaş flaş YENİ 10 BİN KİŞİLİK STAD GELİYOR!
seval_ks
03.03.2011, 17:03
http://www.kayserisporfan.org/wp-content/uploads/cache/14548_BnMainFea.jpg
YENİ 10 BİN KİŞİLİK STAD GELİYOR!
Kayseri (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/kayseri) Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 10 bin kişilik yeni bir stat yapımı için kolları sıvadıklarını, yeni stadın kentin doğusunda olacağını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 32 bin 500 kişilik Kadir Has Stadyumu dışında kente yeni bir stat kazandırma konusunda kararlı olduklarını, mali kaynağı ve projesi hazır olan stat için yer baktıklarını belirtti. Özhaseki,
“Kayseri Erciyesspor (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/kayseri-erciyesspor)‘un da yararlanacağı 10 bin kişilik stada yer arıyoruz. Talas ilçesi, Mimarsinan, Kumarlı bölgesinde arazi arayışımız sürüyor” dedi.
Kayserispor (http://www.kayserisporfan.org/) Onursal Başmanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bu arada Belsin bölgesinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Stadı’nın yeni tribün ilavesi ve ek bölümlerle 10 bin kişilik hale getirilmesine sıcak bakmadıklarını sözlerine ekledi
Yapacakları mahalledeki insanlar dışında giden olmaz.
Sümer çok iyi bi fikirdi.
önce bir kadir hası iyileştirin ondan sonra yeni stad yapın kadir hası adam gibi yapsaydınız bu stad rahat iki takımı kaldırırdı
CivilizationRev
03.03.2011, 18:38
Secimler yaklasiyorsa sayin Özhasekinin aklina yine stad yapmak düstü. Cok yazik gercekten Özhaseki beni AKP adina büyük bir hayal kirikligina ugratti. Kendisinden bu kadar basiretsizligi beklemezdim.
sehrin batisina kadir hasi yapti
dogusu kayserisporu unuttu
dogusunada yenisini yapsin
batisida erciyessporu unutsun
sehri ikiye bolsun padisah
ulan adam gibi yonetim olcakti
tokiye yada yap islet devret verip
adam gibi stad merkezi sayilacak bir yere yapilacakti
bir adamin iki dudagi arasinda sehrin butun herseyi
yeni stad inş mimarsinana yapılır :D:D
Peşindeyiz
03.03.2011, 21:57
Kadir Has'ta yAptığı hatalar yüzünden tebrik edesim gelmiyor.
Metrajzede
03.03.2011, 22:00
İncesuya yapsınlar aga :O
Seçim kampanyasının yeni sloganı:Durmak yok her seçim öncesi bir ilçeye dünyanın (?) en modern stadyumu yapılacak :)
sivaslılar web sitesi kurmuş sivasimza diye stad için imza topluyorlar seçimde yaklaştı arada kaynatmak dertleri
herkes devlete surtını dayayıp yaptırıyor bizimkiler tam tersi
Bizim Millet belesci Bu millete birsey yapmacan Ne Iyisin Nede kötüsünü
Herseyi iyi bilen insan Cok bizde ,Ise geldinmi El atan yok.
On senede Türkiye Degisti farkinda degiler
TAKIM TUTAR GIBI PARTI TUTMAYIN
Bu Bütün Partiler icin Gecerli Önceden Babalarimiz Bir Demirele bir Ecevite oy verirlerdi
Simdi AK basinda Demirel olsun Demirelciler AK oyverirler Bu yanlis.
Memun degilseniz Oyunuzu vermeyin.
Parti Desteklenir ama Tutulmaz is yapamadi destekle baska Partiyi olmadi baskasini
Dört Büyük Takimlar Bitti Sehrine Sahib Cik Kayserisporu Tutmasanda Kendi Takimlarini Tut anlayan anladi.
Hayırlı olsun. Sümer olsa daha iyi olurdu...
çok doğru karar ama kapasite biraz az.
şimdilik 10 bin kapasite yeterli olabilir ama bu isin birde 10-20-30 sene sonrası var.
ilerki yıllarda Erciyesspor'un da STSL'de kalıcı ve üst sıralara oynayabileceğini de hesaba katmak gerek, en azından proje öyle çizilmeli ki ilerki yıllarda kapasite artımı yapılabilsin.
http://www.sondakika.com/haber-kayseri-ye-yeni-stat-2570801/
Kapadokyalı
03.03.2011, 23:30
koltuk sayısı biraz daha artırılabilir.rizenin stadı gibi olabilir mesela ama çok uzağa da yapılmamalı.örnegin yenikent asaş stadı.Sözde ankaraya yatırım yapıldı ama ayaş'a daha yakın :D
enes-kys
03.03.2011, 23:44
İncesuya yapsınlar aga :O
Seçim kampanyasının yeni sloganı:Durmak yok her seçim öncesi bir ilçeye dünyanın (?) en modern stadyumu yapılacak :)
aynen incesuya yapsınlar :) sen incesulu musun ?
sahintoker
04.03.2011, 02:09
incesuluyuk aga her türlü
Arkadaslar sacmalamayın bu yenı stad olayı aylar oncesınden kararlaştırılmadımı ve dış sahanın takıma uygun olmadığı soylenmedımı.....
Erciyes için m.p antalya stadı gıbı stad yapılacka denmedimi
Ben particilik adına söylemiyorum bunu haberler aylar oncesinden soylendı ve baslanıyor...
altında varsa gızlı sebeb bısey dıyemeyecem herkesın kendı gorusu..
İnek altında buzağı arıyoruz
Metrajzede
04.03.2011, 06:59
Bizim Millet belesci Bu millete birsey yapmacan Ne Iyisin Nede kötüsünü
Herseyi iyi bilen insan Cok bizde ,Ise geldinmi El atan yok.
On senede Türkiye Degisti farkinda degiler
TAKIM TUTAR GIBI PARTI TUTMAYIN
Bu Bütün Partiler icin Gecerli Önceden Babalarimiz Bir Demirele bir Ecevite oy verirlerdi
Simdi AK basinda Demirel olsun Demirelciler AK oyverirler Bu yanlis.
Memun degilseniz Oyunuzu vermeyin.
Parti Desteklenir ama Tutulmaz is yapamadi destekle baska Partiyi olmadi baskasini
Dört Büyük Takimlar Bitti Sehrine Sahib Cik Kayserisporu Tutmasanda Kendi Takimlarini Tut anlayan anladi.
Tabiki de takım tutar gibi bir partinin görüşünü benimsemelisin
Eğer bir partinin görüşü her seçimde değişiyorsa ona şemşamer mezhepli denir.Partinin genel başkanı değişir ama misyonu değişmez.Sen değişti zannedersin ama DE ĞİŞ MEEEEZ :)
Bu sözlerimin sahibi hiçbir parti mensubunu bağlamasın.Sözlerim genel :shake2:
Ayrıca bu milletin o kadar parası yok.Her yere stad yapmak yerine bu kaynak çok daha farklı yerlerde kullanılırsa getirisi çok ama çok büyük olur.Örneğin Erciyesin kayak için dünyanın en iyi karına sahip olduğu söyleniyor.ALLAH tarafından bize hediye edilmiş bu büyük değeri neden kazanmıyoruz.Dünyanın en pahalı turistleri yazın mı kışın mı paraları harcar ? Dünyada kış olimpiyatlarını yapan hangi şehir ihya olmadı ??
Adamlar ABD de bir stadyum yaptı ve 10 larca organizasyona ev sahipliği yapabiliyor.Bizimse tek takımımızı kaldırmıyor.Senin elinde önümüzdeki 10 yılı götürecek ve bi o kadar da idare edecek bi stadyum var.Bunu adam gibi düzeltip 2 değil 5 takımın oynayacağı seviyeye çıkar ve milletin parasını,arsasını heba etme
seval_ks
07.03.2011, 11:41
eski satat da ne olcak eğer yeni stat yapılacaksa eski stat kadie has yeni stat 3 tane stat olcak bence boşununa gereksiz stat yapacağınıza spor akedemisi yapın daha iyi olur en azında çoçuklar faydalanır spora karşı bi eğtim olur kayserinin şuanda ikitane takımı var 3. neden olmaısn ankaradan neyimiz eksik alt yapı oluşturun çoçular sadece fubol değil diğer spor bıranşlarıyla ilgi yenteklerini geliştrsinler diyorum ben yanlışsam söyleyin
10 bin kisilik stat neye yarar yahu? 5-10 yil sonra Kadir Has Stadyumunu Erciyesspor'a verip, Kayserispor'a 50 bin kisilik, 5 yildizli stat yapmalari daha dogru olur diye düsünüyorum.
Tabiki de takım tutar gibi bir partinin görüşünü benimsemelisin
Eğer bir partinin görüşü her seçimde değişiyorsa ona şemşamer mezhepli denir.Partinin genel başkanı değişir ama misyonu değişmez.Sen değişti zannedersin ama DE ĞİŞ MEEEEZ :)
Bu sözlerimin sahibi hiçbir parti mensubunu bağlamasın.Sözlerim genel :shake2:
Ayrıca bu milletin o kadar parası yok.Her yere stad yapmak yerine bu kaynak çok daha farklı yerlerde kullanılırsa getirisi çok ama çok büyük olur.Örneğin Erciyesin kayak için dünyanın en iyi karına sahip olduğu söyleniyor.ALLAH tarafından bize hediye edilmiş bu büyük değeri neden kazanmıyoruz.Dünyanın en pahalı turistleri yazın mı kışın mı paraları harcar ? Dünyada kış olimpiyatlarını yapan hangi şehir ihya olmadı ??
Adamlar ABD de bir stadyum yaptı ve 10 larca organizasyona ev sahipliği yapabiliyor.Bizimse tek takımımızı kaldırmıyor.Senin elinde önümüzdeki 10 yılı götürecek ve bi o kadar da idare edecek bi stadyum var.Bunu adam gibi düzeltip 2 değil 5 takımın oynayacağı seviyeye çıkar ve milletin parasını,arsasını heba etme
Bir Parti Tek senin Düsüncelerine Temsil ediyor Diye Desteklenmez
Parti Millete Devlete Neyapa Bilir ona Göre Desteklenir ya da Ne yapmis
Sözverip Yapmismi Yapabilmismi Neyi degistirmis ne Cözmös.
Sen diyorsan Bu parti Benim Düsündügümü Destekliyor oyu Birkere verirsin ondan sonra Bak Neyapti Nededi yapamadi.
Insan genis düsünmesi gerekir A Parti yapti Kötü B parti aynisini yapsaydi iyi olurdu.
Bugün B partisini Desteklersin yapamadilarni Sözmü Tutmadilar A yada C partisini desteklersin
Yok B partisi benim Partim der onu desteklersen Bence Yanlisi Yanlisla Cözmek.
Parti demek Tek Düsünce degil Hizmet vermek gerekin Halkina
Hizmet Devletten Calisma Milletten gelmesi gerekir.
Senin Düsüncenede Saygilyim
Saygilar
Metrajzede
07.03.2011, 13:59
Hizmet konusunda sana iki benzer örnek söyleliyim
Hizmet,14 olan DOLAR MİLYARDERİ SAYISINI 27'ye çıkarmak mıdır ?
Organize sanayide 500 fabrika açılıyor diyerek insanların bilinç altına ne mesaj verildiğini çok iyi biliyorum..
500 tane fabrika açmak mı marifet yoksa 500 farklı kişinin fabrikatör olması mı ?
Hiç kimse de sormuyor ki bu 500 fabrikayı kaç kişi kurdu.
Siyaset Meydanı Show Tv de beyler... Abartmayın isterseniz...
38AhmetK.K
07.03.2011, 14:12
Konu cok ciddi bir sekilde amacindan sapti. Konu Kilit.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.