PDA

Tam Sürümü Gör : Aklıma "Trabzonspor- Sivasspor" Maçı Geldi-Ayhan BAYNAL

Ayhan BAYNAL
12.11.2007, 00:05
Kayserispor Mükemmel oynamış ve Fenerbahçe'yi 2-1 yenmiş. Kimileri hakemin kötü yönetimine, kimileri ise Fenarbahçe'nin kötü oyununa yada yoğun maç trafigine bağlamışlar.

Ama hiç kimse çıkıpta erkekçe bu "KAYSERİSPOR" bu "FENERBAHÇE"yi evire çevire yendi demedi. Diyemedi.
Yahu bırakın bunları bu Fenerbahçe bu oyunu ile değil 11 kişi 12 kişi olsa yenemezdi. Bu oyun sistemi ile yenmesi mümkün değildi. Bu yüzden 10 kişilik takım Kayserispor'a yenildi naraları atmak pek uygun değil.
Maçın yorumlarını ve tekrarlarını izlediğimde hakem Hem Kayserispor'un hemde Fenerbahçe'nin lehine ve aleyhine kararlar vermiş. Ama ne hikmetse hep Kayserispor'un aleyhine verilen fazla.
Benim esas dikkatimi çeken ise maçın bitimine saniyeler kala meydana gelen olaylar.
Tıpkı Trabzonspor'un 30 saniye kale iki takım oyuncularının bir birine girmesi ve akabinde sahaya giren taraftar ve sonrası.
İnanın aklıma o geldi. Acaba dedim....
Bu planmı sahnelenmek isteniyordu.
Tabiki benimki varsayım.
Ama biran için o geldi aklıma. Sahadaki oyuncuların arasına Allah göstermesin birde taraftar sahaya girse idi acaba ne olurdu.
Hiç aklınıza geldim mi?.
Benim aklıma geldi.
İşte KAYSERİ TARAFTARININI BÜYÜKLÜĞÜ burada ortaya çıkıyor.
Ve Futbolculara diyorum ki?.
Hepiniz öpüldünüz.

Freestyle
12.11.2007, 00:32
Bende birden panik yaptim Ayhan agabey, ama çok sükür her sey iyi bir sonuca vardi.

13
12.11.2007, 00:43
ee onların amacıda o zaten galeyana getirmek

Yücel Şahin
12.11.2007, 09:43
Roberto Carlos gibi bir dünya yıldızına yan hakeme kasıtlı su atmasını yakışıramadım.Yan hakemin korkaklığınada bir anlam vermedim.

aliefe
12.11.2007, 10:19
dun macın özeti hayran oldugum saido ve topuz harikaydınız bu arada aydın sakatlanıp mı cıktı durumu ne bılgısı olan varsa yazsın

kartal38
12.11.2007, 10:42
Kendini büyük sananların bulunduğu ortamlarda masabaşına kurban gitmemek için hem takımımızın hemde taraftarlarımızın duyarlı olması gerekiyor.O yüzden hem takıma hem taraftarlara teşekkürler

zirveci38
12.11.2007, 12:48
HAKLISIN AYHAN...
Saha zaman zaman karıştığında (futbolcular birbirlerine horozlandığında) benim de aklıma o maç geldi.Hele son düdük anında...İçimden "sakın ola ki şimdi sahaya bir Fenerli kasıtlı olarak girmesin.Vallaha emsal teşkil eder ve bu maç güme gider" diye düşündüm.
Kayserispor bu zorluk derecesi yüksek maçı bileğinin hakkıyla kazanmıştııırrrr.Fenerlilerin ortalığı AĞLAMA DUVARI'na döndürmelerine kulak asmayın.Onlar elle-kolla, hakemlerin büyük katkısıyla kazandıkları maçlardan hiç SÖZ ediyorlar mı ? Tarihler bizim Avrupa Kupalarında dolu dizgin giden ve tam 14 maçtır yenilgi yüzü görmeyen şöhretler topluluğu Feneri yendiğimizi , yani skoru yazar.
Ulusal Medyanın TV ve gazetelerdeki tutumuna ise alıştık.Fener 10 kişi ile kazansaydı, bakın ne başlıklar atarlardı ? Bravo Kayserispor...Başarın daim olsun.Kıskananlar çatlasın.

LEVENT ŞEKER
12.11.2007, 18:22
helal olsun kayserispora ve taraftara

anti_ist_38
12.11.2007, 18:26
soke soke aldıkkk fener altımızda kaldıı ezıldı ezdık bıctık kestıkk aldık ıste durum bu...

VK38
12.11.2007, 20:04
Roberto Carlos gibi bir dünya yıldızına yan hakeme kasıtlı su atmasını yakışıramadım.Yan hakemin korkaklığınada bir anlam vermedim.wallaha ya biz yapsak yan hakem küplere biner :doh:

Köln38
12.11.2007, 20:44
Ayhan beye aynen katiliyor ve ben o son saniyelere bakmadimki, bazilarinin oyuyununa gelecegiz diye terettütle macin biran önce bitmesini istedim,
burada birsey dikkatinizi cekmek istiyorum. Ragip maclarda ve helede böyle pozisyonlarda daha sakin olmali hemen her macta cok agrisiv davraniyor mac lehimize isliyor ve gerek var olaylari uzatmanin, sakin olmali.

YAKAMOZ_38
12.11.2007, 21:21
Ama hiç kimse çıkıpta erkekçe bu "KAYSERİSPOR" bu "FENERBAHÇE"yi evire çevire yendi demedi. Diyemedi

demezler abi bunlar yalaka medya korkaklar kayserimiz dün harika oynadı kim ne derse desin

çerkez
12.11.2007, 21:45
onlarda daha iyi oynasaydı hakem karşı diyolar iyi takım benim bildigim hakemide yener demekki hakemlik bişey yok sırf bunların hememin yüzünden dediklerinden dolayı kazanmamıza sevinemiyorum