PDA

Tam Sürümü Gör : Eze eze aldığımız galibiyete adam gibi sevinemedim!

Serdar ERBASI
12.11.2007, 00:07
http://www.kasist.com/images/news/ligtv.jpg

Eze eze aldığımız galibiyete adam gibi sevinemedim!

Eze eze yendiğimiz Fenerbahçe maçı sonrası galibiyet sevincini doğru dürüst yaşayamadım. Fenerbahçe’ nin bir uzaktan şut ve gol haricinde pozisyonu yok. Fenerbahçe’ nin bir tane bile korneri yok! Dahası Fenerbahçe yenik oynadığı dakikalarda farkın açılmasından korktuğu için ileri bile çıkmadı, çıkamadı! Çok ciddi pozisyonları kaçırdık. İki net gol pozisyonumuz ofsayt gerekçesiyle sayılmadı... Velhasıl Fenerbahçe’ yi eze eze yendik lakin; galibiyet sevinicini adam gibi yaşayamadık. Neden mi?

Maç sonrası Fenerbahçe Basını, Yönetimi yada yandaşlarının açıklamalarını normal karşıladık. Mağlubiyet ve teslimiyetçi oyunlarına kılıf lazımdı. Tabii ki iki hayali ofsaytı konuşmayacaklardı! Tabii ki çirkef kaptanlarının kasti olarak Kalecimizin ellerini basması olayında gösterilmeyen KIRMIZI kartı yada sarı kartı konuşmayacaklardı. (İki yıl önce de aynı kalecinin ellerine vurmuştu defalarca ama o zaman da hakem yüreksizdi). Tabiiki Durmuş’ a gösterilen sarı kartın ağır olduğunu konuşmayacaklardı. Tabii ki kasap Lugano’ nun saçma itirazlarını ve sarı kartlarını konuşmayacaklardı. Tabii ki ofsayt düdüğünden sonra topu kaleye çeken kaptanlarının sarı kartını konuşmayacaklardı. Tabii ki son dakikada skorun eşitlenmesi için uydurulan serbest vuruşu konuşmayacaklardı. Dahası Tabii ki Semih’ in golünün ofsayt olduğunu konuşmayacaklardı. Tabii ki Ragıp’ a tokat atan Dünyanın en hızlı (?) sol bekinin terbiyesizliğini konuşmayacaklardı... Bunların konuşması normal, mesleklerini icra ediyorlar o kadar... Onlara bir önerim var sadece:

Gelin, maçları yabancı hakemlere yönettirelim. Hangi federasyonun hakemleri seçeceğini de başka bir federasyon seçsin. Hakemler de sık sık değişsin. Mümkünse hakemler bizi hiç tanımayan Yeni Zellanda vb. Bir Ülkenin federasyonuna ait olsun Erkekse kabul etsinler bu öneriyi. Böyle bir uygulama hayata geçirilirse, İstanbul Takımları ve Trabzon cephesi söner gider... Hadi kabul etsinler!

Ben FB cephesindeki serzenişlere üzülmedim. Biz alıştık bunlara... Benim üzüldüğüm olay bir müşteri olarak verdiğim paranın hakkını alamamak. Ben bir Ligtv üyesiyim. Ligtv’ ye üye olurken bir form doldurdum ve “Tuttuğunuz Takım” hanesine KAYSERİSPOR yazdım. Ben bir Kayserispor Taraftarı müşteriyim. Ben neden Fenerbahçe Amigosu gibi maç anlatan bir Spikerden maç dinliyorum. Ben neden Feberbahçe Amigosu gibi yorum yapan bir yorumcuya katlanmak zorunda kalıyorum. Ümit Kayahan’ ın niyeti neydi anlamadım ama tahminlerim de olmadı değil: FB’ ye malzemeci olma çabası; FB’ nin bazı güçlerinden korunma çabası, FB’ li arkadaşlarına kıyak geçme çabası, Saçmalamak... Daha kağıda bakarak Avendeno diyemeyen bir Yorumcu! Türkiye Liglerinde kaç oyuncu var? Hepsini ezberleyeceksin. Hatim edeceksin. İşini yapacaksın. Uyumayacaksın. Etrafa şirinlik yaparak harcayacağın zamanı çalışarak geçireceksin...

http://www.kasist.com/images/news/maraton.jpg
Şimdi gelelim Erman Toroğlu’ na. Topu Edu bir tarafları ile kesmiş, top geçse Gökhan’ a gidecekti ve Gökhan kaleciyle karşı karşıya kalacaktı. Zaten daha önceki iki pozisyonda iki hatali ofsayt ile %100 pozisyon güme gitmiş. Sonuçta hakem topa elle müdahele edildiğini düşünerek oyunu durdurmuş. Oyuncular karardan sonra gelmiş ve hakeme kart hatırlatmasında bulunmuş. Bu durumdaki oyuncularımıza ise Erman Toroğlu, “AHLAKSIZ” yakıştırmasını yapmış. Ayıp Erman Bey, ayıp! Şimdi mi aklın başına geldi. Daha önceki İstanbul Takımlarındaki Ahlaksız Futbolcuları neden değişfre etmedin de Bizim oyuncularla birlikte Kayserili Umut Bulut’ u ahlaksız ilan ettin. Sen de mi FB’ ye bu zor gününde şirin görünme ihtiyacı duydun...

Ben Ligtv’ yi sadece maç seyretmek için almadım. Zaten Kayserispor’ un maçı ayda bir yayınlanıyor. Ben de bunların çoğuna gidiyorum. Ben Ligtv’ yi Maraton Programı için almıştım, demek ki yanlış yapmışım. Onlar da inceden inceye İstanbul Takımları yandaşıymış; YAZIK. Şansal ve Erman Beyler; Kusura bakmayın ama gözümden düştünüz ve Siz de bugün FB cephesindeki Basının yanındaki yerinizi aldınız, YAZIK!!!

Sonuçta ilk fırsatta Ligtv aboneliğimi iptal ettirmeye karar verdim. Maçları uçakla gidip seyretsem aynı paraya mal olacak. Tarafsız Basın ve Televizyon Kanalı hayallerim ise suya düştü. Bu mantıktaki insanlarla ise Türk Futbolu hiç bir yere gitmez ve biz de eze eze yendiğimiz bir maçtan sonra bile adam gibi sevinemeyiz!!!

Serdar ERBAŞI
Bir Kayserispor Taraftarı

http://www.kasist.com/news.php?readmore=346

Freestyle
12.11.2007, 00:19
Ellerine yüregine saglik Serdar abi,

hakkatten kimse hazmediyor psv fatihi (?!?!) feneri evire çevire yendigimizi. Tepkimizi dile getirmeliyiz

13
12.11.2007, 00:29
[IMG]Şansal ve Erman Beyler; Kusura bakmayın ama gözümden düştünüz ve Siz de bugün FB cephesindeki Basının yanındaki yerinizi aldınız, YAZIK!!!

zaten hep öylediler ve hep ölede olacaklar :weety:

Çetin GÖNEN
12.11.2007, 00:31
En guzel yorumlari TGRT Haber kanalinda kendisi FBli olmasina ragmen Kemal Belgin yapti. Tarafsiz yorumcu diye buna derim

Serdar ERBASI
12.11.2007, 00:36
Kemal Belgin çok iyi bir yorumcudur. Fenerlilerin çoğu onu sevmezler. Seven de çok sever

Tony
12.11.2007, 00:45
ellerine sağlık serdar hocam duygularımıza tercüman oldun saol

turgi
12.11.2007, 00:58
Haklısın ama Toroğlu FB ye yalakalık yapmak için böyle şeyler söylemiş olamaz zira kendide İstanbul takımlarını pek sevmez. Eğer Mehmet orada elle oynamadığını görüpte o şekilde davranmışsa hata etmiştir bunu kabul etmek gerekir. Futbol bir spor oyunudur, dürüstlüğünüzden asla vazgeçmemelisiniz, karşınızdaki dürüst davranmamış olsa bile! Fenerbahçeliler daha geçen hafta oyundan atılması gereken Semih ve David'ten hiç bahsetmemişlerdi ama bugün bakıyoruz ve görüyoruz ki en objektif! Rıdvan bile daha ilk cümlesinde hakem maçın skorunu etkiledi diyor. Sahada rakip kaleye ilk defa 16. dakikada gidip bir tek korner bile atamayan bir takımı savunmanın hakeme saldırmaktan başka bir yolu varmı! Neyseki Kayserispor'umuz o kadar büyük takım oluyor ki, büyük takım dediklerimizi savunanlarda mazereti hep hakemde arayacak kadar küçülüyorlar. Bugün ezerek yendik ve biliyoruz ki tarih Kayserispor 2 - Fenerbahçe 1 yazacak. İnşaallah ligin 2.yarısında Kadıköydede bundan daha farklı bir sonuçla maçı alırız.

Erkann_38
12.11.2007, 07:56
Ellerine Saglik Serdar Hoca

Serdar ERBASI
12.11.2007, 09:14
Pozisyonu defalarca seyrettim ve tam olarak göremedim. Bir görüntüde karnına çarptıktan sonra kolu ile topu düzlettiğini gördüm, birinde karnından yana sektiğini...

Hakem el pozisyonunu oyuncularımızın tepkilerine göre vermedi, Taraftarın tepkisine göre verdi. Zaten karar verilmiş. Bu kararın sonrasında %100 sarı kart verilmesi gerekitordu. Futbolcularımızın tepkisi bunaydı. Burada Taraftara mı Ahlaksız diyeceğiz? HAYIR tabii ki. Taraftar el gördü. Futbolcular ise EL kararı sonrası verilmesi gereken Sarı kartı hatırlattı. Bunda ahlaksız hiç bir şey yok.

Ahlaksız olan Erman Toroğlu' nun hareketidir. Maçtaki pozisyonların çoğunda Kayserispor haklıydı. Semihin golü ofsayttı. Bizim goller nizamiydi. İki %100 gollük pozisyon ofsayt diye kesilmişti. Bunları söyledikten sonra aralarının bozuk olduğu FB' ye aklınca zeytin dalı uzattılar. Hem Şansal Büyüka hem de Erman Toroğlu yanlı basının yolundan giderek Futbolcularımızı ahlaksız ilan etmişlerdir.

Bugün telefon açıp, ayrıca mail atıp üyeliğimi 9,90 lık üyeliğe indireceğim.

Fatih Y.
12.11.2007, 09:42
Bu yorumları yapmak için kaç lira alıyolarsa bizde ücretini verelim bize de şaklabanlık yapsınlar
Arkadaşlar galibiyetimizin keyfini çıkarın bunlar para nerden geldi ona göre yorum yaparlar bi maç istatistiklerine bakın hakeden 3 puanı aldı fazla söze gerek yok

aliefe
12.11.2007, 10:12
mükemmel bı yazı elıne saglık tek bı noktada tatılmıyorum kayseriliolan umut bulut ahlaksızdır burda erman hoca haklı kayserili bırı burda taraftara kufur etmez ya konusturmayın ıste ahlaksız bı futbolcu

zirveci38
12.11.2007, 12:57
Çetin Gönen arkadaşım doğru yerde yani doğru kanaldaymış. Fenerbahçeliler Kemal Belgin'i pek sevmezler, sevemezler...Onlara göre, takıma ZARAR veren yorumlar yapıyor muşşşş ( Yani S.Y. ve Ö.Ç. yalakaları gibi ne olursa olsun körü körüne Fenerbahçe demediğinden ve kulübün haklarını (!) savunmadığından)
Bu maçı biz de sahada izledik.O pek sevip hemen her gün aldığımız, izlediğimiz Ulusal Medya İvankov'a yapılan hareketten,yan hakeme fırlatılan sudan, İglesias'ın kaleci Volkan tarafından NAKAVT edilmesinden tek satırla bile bahsedemedi ne yazık ki.
Kayserispor bu maçı farklı kazanabilirdi.Ah Gökhan ahhhh...Eğer gününde olsan, acaba bu Fener sahadan kaç çuval gollen çıkardı ? O zaman bizim YANSIZ ve TARAFSIZ (!) Medyamızın gerçek yüzünü daha iyi görürdük.
Yine de bu galibiyet bizi sevindirmeli.Yendiğimiz takım transferin ŞAMPİYONU Fenerbahçe...Çemizgezekspor değil yani.

En guzel yorumlari TGRT Haber kanalinda kendisi FBli olmasina ragmen Kemal Belgin yapti. Tarafsiz yorumcu diye buna derim

LEVENT ŞEKER
12.11.2007, 18:19
elıne ve yuregıne saglık

ahmetkaracaglar
12.11.2007, 18:25
Guzel YORUM AGZINIZA SAGLIK

VK38
12.11.2007, 20:02
güzel allah razi olsun

JACK SPARROW
12.11.2007, 20:17
serdar abi yine güzel şeyler yapmışsında abi...
bu böyle gitmez ki yaa...başka şeyler yapmamız lazım...ne bileyim onları da düşünmemiz lazım abi...hep böyle hakkımız yeniyor...
bugün fanatik aldım...yan hakem carlosun elini defalarca uzatmasına rağmen sıkmadı yazıyodu...bende Allah Allah dedim...ilginç geldi bana...dün antu.comda ki yazılarda yazıodu ama inanmamıştım...şimdi ligtv de baktım...adam yan hakeme su atmış...resmen direk kırmızı kart...hemde 2-3 maç ceza...e bunları nie kimse söylemiyor...peki bu yardımcı hakem nie korkuyor da orta hakeme carlos bana su attı diyemiyor...
abi bunları spor medyası yazmadığı sürece zor be abi...
biz sorunu nasıl düzeltiriz onu konuşalım...
gerekirse gidelim şansalın yanına...(şansal lig tvden sorumlu olduğu için abi)gerekirse gidelim fanatiğe...gidelim diğer yerlere...ya hazırlayalım bi dosya...
dosyamızda her şey olsun...anlatmaya çalışalım derdimizi...
bizi böyle eleştiriyorsunuz ama diyelim abi..
nasıl olur...bu sorunu düzeltemediğimiz için bir sürü sorun yaşıyoruz...
bugün arkadaşlarla ne kadar takıştım...ya diyorum anlatmaya çalışıyorum tamam kırmızı ağırdı ama bizim de çok öenmli pozisyonlarımız vardı verilen-verilmeyen diorum ama inandıramıorum...
gazeteler hep yanlı yazıor...tvler hakeza öyle...
Allahtan bu maç canlı yayınlandı haa...yoksa neler çekerdik düşünemiyorum bile...bizim her hafta hakemlerden canımız yanıyor...ama 3 dklık özetlerden gel de anla anlayabilirsen...

YAKAMOZ_38
12.11.2007, 21:27
volkan yan hakeme LAN hakem diye bagırıyor hakemden tık yok sonra yine hakeme crlos denen adam su atıyor kasıtlı yine hakemin bişey yaptıgı yok bide diyorlarki bizi hakem yaktı bırakın kardeşim bu işleri kayseri dün benim bu sezon izledigim en güzel futbolu oynadı hakettigide 3 puanı aldı ben bu medyaya zaten güvenmiyorum güvenmiycemde...