PDA

Tam Sürümü Gör : Mehmet topuz kadrodan çıkartıldı(Sakatmış)

teca
12.11.2007, 11:17
Topuz'un yerine Yusuf!

Pazar akşamı oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanan Mehmet Topuz A Milli Takım’ın Norveç ve Bosna Hersek Avrupa Şampiyonası Grup Eleme karşılaşmaları aday kadrosundan çıkartıldı. Topuz'un yerine Yusuf Şimşek kadroya dahil edildi.

12 Kasım 2007, 09:46

Turkcell Süper Lig'in 12. haftasının önemli maçlarından kareler.[Tüm Galeriler]Dün akşam oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanan Mehmet Topuz A Milli Takım’ın Norveç ve Bosna Hersek Avrupa Şampiyonası Grup Eleme karşılaşmaları aday kadrosundan çıkartıldı.

Topuz’un yerine Denizlispor’dan Yusuf Şimşek kadroya dahil edildi.

13
12.11.2007, 11:27
bu kötü oldu işte...

baha38
12.11.2007, 11:27
Bence çok güzel bi haber,Fatih Terim kına yaksın şimdi.

aliefe
12.11.2007, 11:40
gercekten cok kötü oldu haydı hayırlısı bakalım

Muzaffer
12.11.2007, 11:43
Aceba demekten kendimi alamıyorum...
Aceba dünki maçla bir alakası varmı bu olayın.

Ayhan BAYNAL
12.11.2007, 11:45
Ben bu sakatlık ayağını yutmadım arkadaşlar !!!
Yusuf Denizlispor'da iyi maç çıkardı. Kadroya alınması gerekiyordu geç bir karar ile aldı.
Ama onun yerine ilk önce Gökhan Ünal'ı kesen Hoca, şimdide M.Topuz'u kesti. Hem de iyi ve Gününde bir Mehmet Topuz'u.
Ben bu sakatlık ayağını yemedim.
İnanıyorum ki : Yönetimde ne demek istediğimi çok iyi biliyor.
Şahsi ihtirasları yüzünden Milli Takımı yemek yok.
Sakat adam öyle oynar mı?
Ne demek istediğimi Fenerbahçe basını ve taraftarları çok iyi anlamıştır.

Kapadokyalı
12.11.2007, 11:45
bırakın ya gitmedigi daha iyi.gökhanda mehmette yenilseydik norveçe üzerlerinde yine bi baskı olacaktı.şimdi hiçdegilse kafaları sakin.ama kimse mehmetin sakatlıgına inanmamı beklemesin

ibrahim1299
12.11.2007, 11:51
bu iste bir kıllık oldugu cok belli....BU FATİH TERİM GERİZEKALISI YİNE BASLADI....

Fatih Y.
12.11.2007, 12:20
Kayserispor a karşı bir cephe mi alınıyor yoksa biz mi öyle sezdik

suvari
12.11.2007, 12:44
alsada oynatmıyor arkadaş enson yunan maçında gördük bir önceki maçta takımın en iyisi topuzu kesti. o maçtada oynatmayacaktı ama hamit cezalı olduğu için oynatmıştı. terimotti zaten oynatmayacak hiç olmazsa takımdan ayrı kalmasın hem birazda dinlenir topuz epey yorulmuştu zaten. zaten terimottinin son maçı olacak.

PrivatePilot
12.11.2007, 12:54
terim azizeden emir almaya başladı heralde.....adam feneri hallaç pamuğuna çevirdi nasıl sakat ya....yemezler,bu milli takımı bu hale düşüren terim efendi de gidecek...fener basınına lütfen bi emzik verelim....maç bitti hala aynı şeyler......

Fatih Y.
12.11.2007, 12:55
Arkadaşlar Son Aldığım bilgiye göre Mehmet Topuzun Ağzından
Fenerbahçe maçında bile iğneyle oynamış Milli Takımdan kendisi Affını istemiş bu konuda spekülasyon yaratılmasından dolayı da rahatsızmış.

aliefe
12.11.2007, 13:35
insanın içine kurt düsüyo ama umarım bız yanılmış olalımm

38_yasin_38
12.11.2007, 13:36
Mehmet, omuzunda sorun bulunduğunu belirterek, "Oynayabileceğimi zannetmiyorum" demiş

baha38
12.11.2007, 13:57
Topuzu alsada oynatmaz zeten terim efendi.azıyla kuş tutsa gene oynatmaz topuzu.Geçtigimiz milli maçlarda gördük,en formda oldugu günlerde bile 10 dk bile oynatmadı.

makif17
12.11.2007, 14:35
ewet arkadaslar topuz sakattı zaten fener macından once oynuyup oynamayacagı kesin deildi.ama oynadı milli takıma cagrılmadıgı ıı orda sakatlıgı dahada ciddileşebilirdi ama gökhanın çağrılması lazımm

ottomanyak_38
12.11.2007, 14:45
Kİmse Benİ Tutmasin Terİme KÜfredecem... SatilmiŞ...
Ama Bİr YÖnden De Sevİnİyorum GÖkhan Ünal Hala Yunanİstan MaÇinda AldiĞi EleŞtİrİlerİn Etkİsİ Altinda Ancak Terİmİn YaptiĞi Çİfte Standart TÜrk Futbolu Adina Benİ Çok ÜzÜyor...

VK38
12.11.2007, 15:54
ne sakatlanmasi yaw hoca sen sakatsin heral kafadan

YAKAMOZ_38
12.11.2007, 16:00
Ben bu sakatlık ayağını yutmadım arkadaşlar !!!
Yusuf Denizlispor'da iyi maç çıkardı. Kadroya alınması gerekiyordu geç bir karar ile aldı.
Ama onun yerine ilk önce Gökhan Ünal'ı kesen Hoca, şimdide M.Topuz'u kesti. Hem de iyi ve Gününde bir Mehmet Topuz'u.
Ben bu sakatlık ayağını yemedim.
İnanıyorum ki : Yönetimde ne demek istediğimi çok iyi biliyor.
Şahsi ihtirasları yüzünden Milli Takımı yemek yok.
Sakat adam öyle oynar mı?
Ne demek istediğimi Fenerbahçe basını ve taraftarları çok iyi anlamıştır.

sana aynen katılıyorum ayhan abi bende yemedim bu sakatlık oyununu bana yalan geliyor

FIRTINA
12.11.2007, 17:10
Yusufu bu kadar göklere cikartmaya gerek yok. Bizim medyamiz ve yöneticilerimiz o kadar abartiyor ki. Yusuf ancak Süperligde göze carpabilir cünkü Süperligin temposu düsük ama milli macta bisey yapamaz!!!
Terim kendi kuyusunu kendi kazdi ve bu kuyuya Norvec macinda düsecek ve bizde ruhuna el FATiHa okuyacaz...

Erkann_38
12.11.2007, 17:15
Gecmis olsun mehmet topuz.
Tek Kayserispor!!!

Cörekdere38
12.11.2007, 18:04
bunun sakatlikla alakasi yoooooooook pic fenerlilerin yüzünden a.*.
norvec insallah farka gider

bu arada ilhan sanada iyi oldu tribünlerde cürü

ÖzgüR
12.11.2007, 18:38
sakat falan değil topuz arkadaslar dünkü maçla alakılıdır.6.hislerimde yanılmam genellikle hislerim bana bunu söylüyor.Anti bizanslı futbolcular baskı uygulamıslardır kadrodan cıkartılmıstır.

Turcoman
12.11.2007, 18:55
Türk milli takımına gavur aurelioyu çağırıpta Mehmet Topuzu gönderen emre aşık servet denizi çağırıpta Aydını çağırmayan hala inatla tuncayı ardayı kadroya alan iki maç canlandılar diye bu kritik maçta sivaslııları ve yusufu alan medyanın baskılarıyla hakan şükürden yeni yeni vazgeçen ve ortalarda milli değerlere olan bağlıyım diye gezen ruhsal sorunları arşa çıkmış sanal tahtı yıkılasıca sahte imparator fatih terime yazıklar olsun

anti_ist_38
12.11.2007, 18:57
sakatlık yok bencee turk futbolu dogaldır....

ademdolgun
12.11.2007, 19:20
tabiki acaba demektende kendimi alamasamda yinede ben aksini düsünemiyorum yani fatih terimin galatasarayli olmasindan dolayi yinede varsa bir art niyeti günahida boynuna

VK38
12.11.2007, 21:09
bos werin kendileri bilir

aliper
12.11.2007, 22:09
yaa artık yuhhh diyorum topuzun sakat olduğuna inanamayanlara bukadar da koplocu olmayın lütfen topuz sakat oldugunu hepimiz biliyorduk fener macınada iğneyle cıktı bunada bilen bilir ,
ama hala bunun üzerine acaba diyorsunuz yazık bence yok fenere macından dolayı mı falan mı filan mı milli takımın birlik ve beraberliğe ihtiyacı varken biz kendi futbolcularımızın derdine düşüp eleştiripte eleştiriyoruz. Bunlar şimdi konuşulması gereken şeyler değil. Bu bir tercihtir cağırır cağırmaz -ki tapuzunki tamamen sakatlık- bunu eleştirmek yerine takımın basarılı olması için kosulsuz destek olmalıyız. Şuanda burda bunu yazanlar o beğenmediğimiz nefret ettiğimiz basınla aynı işi yapıyorlar işler olmadan eleştiriyorlar karalıyorlar. bırakın çıksın bir kez rahat rahat oynasınlar.
lafa gelince mangalda kül bırakmayız milli duygular milli takım deriz istediğimiz olmayınca kızarız olmuyor bence
hele hele topuz konusunda hiç olmuyor....

aliper
12.11.2007, 22:13
bu arada tekkede sakatlanmıs ve cıkarılmıs

acaba odamı sakat değil yoksa zenit i şampiyon yaptı ACABA ondan mı çıkarıldı hani milli takımda zenit düşmanları olabilir

ali38_38
12.11.2007, 23:03
iyi oldu sivas maçına tam kadro hazırlanıp çıkarız :clapping:

Cörekdere38
12.11.2007, 23:45
korkmayin fatih terim norvec macindan sonra havasini alir!
norvec bu maci alacak dogruya dogru türkiyenin sansi yok top oynamiyor ki sansi olsun