Tam Sürümü Gör : Engin Bekdemir
38AhmetK.K
24.05.2011, 21:18
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/engin_bekdemir_kay.jpg
Engin Bekdemir
Kişisel bilgileri
Tam adı Engin Bekdemir
Doğum tarihi 7 Şubat 1992 (19 yaşında)
Doğum yeri Belcika
Boyu 1,71 m (5 ft 71⁄2 in)
Geldigi Takim: FC Porto
Bonservis bedeli: 500bin €
Furkan ile aynı bölgede oynuyor galiba , orada forma savaşı verir ikisi.
38AhmetK.K
24.05.2011, 21:22
http://www.youtube.com/watch?v=joIYsu6_tFI
2. golü bizim Engin atiyor 10 numarali formayi giyen oyuncu
http://www.youtube.com/watch?v=uiY-3l_kw7A
tek golümüzü Engin atiyor
http://rutube.ru/tracks/2587616.html?v=a02664e4bccf26ee94f8a76903a9d50c
bu linktede golün asistini yapiyor.
gaziköylü0038
24.05.2011, 21:46
mantalite değişmedi 20 yaş altı eşittir kayserispor genç oyuncu eşittir kayserispor
Bir kaç yerden araştırdım. Oldukça olumlu yorumlar okudum. Dilerim hayırlı olur.
Peşindeyiz
24.05.2011, 23:09
Bu transfere cok sevindim. Eger degerlendirebilirsek, Furkan ve Engin gibi iki genc yildizimiz olabilir. Shota bir roportajinda da ozellikle demisti, Furkan'i bu yila hazirliyordu fakat yine yeniden ne yazik ki bizim takimin kaderi olan, sakatlik belasi...
Hosgeldin Engin.
alayina38
24.05.2011, 23:17
herkes olumlu konusuyor enginin hakkinda ins.gösterir bize hünerlerini
http://www.youtube.com/watch?v=joIYsu6_tFI
2. golü bizim Engin atiyor 10 numarali formayi giyen oyuncu
http://www.youtube.com/watch?v=uiY-3l_kw7A
tek golümüzü Engin atiyor
http://rutube.ru/tracks/2587616.html?v=a02664e4bccf26ee94f8a76903a9d50c
bu linktede golün asistini yapiyor.
Tam Iniesta tarzinda oynuyor..
Ya orta 3 lü'de, ya ''çakma 9'da'' ya da sol kanat'ta oynar.
Engin - Santana - Ziani
Güzel üçlü.
Yunus Emre
25.05.2011, 13:34
hayırlık ugurlu olsun
Kayserispor TV
25.05.2011, 22:56
İnşallah kendini geliştirip adından söz ettirir.
Kendini çabuk geliştirebilecek bir oyuncu.Hayırlı olsun.
u19 milli macında bu yeteneksizler arasında bile ilk11 oynayamıyorsa enginden boşuna ümitlenmeyelim diye düsünmeye baslamıstımki spiker acıklama yaptı ; en golcü ismimiz engin bekdemir cezası nedeniyle kadroda yok, rahatladım :)
Cok sey bekliyorum bu cocuktan. Shota bunu da özel egitime alsin, costurur bu takimi :)
masallah nazar degmesin u19 macında izledim sahada acık ara en yetenekli isim engindi..
duran toplardada cok iyi, frikik oldu antepli muhammed topun basına gecti engin bırakmıstı topu, kenardan hoca bagırdı engine bırak diye, engin kullandı...
top teknigide cok üst düzey, oyun zekasıda var, 2 3 sene icinde a milli olursa sasırmam
38AhmetK.K
02.06.2011, 22:26
Porto gibi bir takim nasil kazanmaya calismadi bu cocugu anlamadim.
xKayseri38x
02.06.2011, 22:39
Furkandan daha yetenekli Teknigi cok iyi illerde tr nin en iyi ortasahalarindan biri olur , top ayagina cok yakisiyo
ENGIN BEKDEMIR & OKAN ALKAN
http://i54.tinypic.com/21e7n21.png
Bu ligi inleteceksin agaaaaa...
enes-kys
02.06.2011, 23:56
maça baktım bugün baya yetenekli teknik golü basitti ama 5. golde mi ne bi aırtma asist yaptı o süperdi , izlediğim kısıtlı zaman içinde nadirde ceza sahası dışından vurdu üst direkten döndü
bu maçı 6-0 alsaydık almanyayla beraberlik yetecekti ama yediğimiz 1 gol sonucu almanyayı yenmek zorundayız
bence ilk maclarda yedek olacak, bi kac mac oyuna sonradan girecek, orda formayı kapacak zianiyimi keser amrabatımı santanayımı.
sezer öztürk icin bile 5 milyon eurolardan bahsediliyor,engin sezer ile kıyaslanmayacak kadar iyi sezerden.
Mariachi
08.06.2011, 02:10
U19 maci olcu degil tabii, ama saha icinde hareketleri ve topla oyunu ile yasindan cok olgun oldugunu gosteriyor. Umarim basarili olur.
Metrajzede
08.06.2011, 08:25
Daha transfer sezonunun kapanmasına uzuuun süre olmasına rağmen bu yıl da geçen seneler gibi transferlerde takım kimyasını bulamayacağız gibi..
(Geçmiş zamanlarda 7 sol bek+sol açık oyuncu bulunan takımımızda,sadece 4 sağ bek+sağ açık vardı)
Bu yılda an itibari ile 4 stoper (İlhan,Eren,Ömer,Zurab) varken bu sayı forvet mevkinde 6 (Gökhan,Cem,Emir,Ömer,Nadir,Semih)
Gerçi benim kişisel fikrim bu 6 oyuncu aradığımız,istediğimiz tipte ilk 11 santraforu değiller.O yüzden bu bölgeye gerçek bir 11 oyuncusu şart
Ayrıca kanatlara halen bir alternatif yok ve büyük ihtimal olmayacak..İnşallah Nadir,Engin gibi adamları alternatif olarak düşünmüyoruzdur
Bunları şu yüzden söyledim.Muhtemelen geçen yılki gibi 4-2-3-1 oynayacağız.Sahada iki stoper olacak,2 si alternatif.Sahada 1 forvet olacak ama alternatif 5:doh:
Durum böyle olunca oyuncuları devşirmeye çalışıyorlar.(Ömer)
Çocuk son adam oynadığı 3 maçın 2 sinde 2 şer gol attı ama kanat oynayıpta maç kazandırdığını hatırlamıyorum.(Es-es maçını bize getirebilirdi sağolsun Ali Bilgin'i soktu ve 1 puanla yetindik)
Benim korkum Engin'in de Ömer'in kaderini paylaşmasıdır.Bu Alex'i kanatta düşünmek gibi birşey olur.Engin çok iyi bir 10 numara adayıdır ve birkaç yıl sonra asist krallığının tepelerinde görürsek kimse şaşırmasın..
Bizim takim için 4-4-2 baklava biçilmis kaf'tan aslinda ama iste tek santrafor'dan vazgeçmez Shota.
Engin kac yillik imza atti, bilen varmi?
38AhmetK.K
07.07.2011, 14:16
Engin ve Okay Kayserispor ile imzaladı..
Kayserispor, Porto'da forma giyen gurbetçi Engin Bekdemir ve Altay'ın genç yıldızı Okay Yokuşlu ile sözleşme imzaladı..
Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, Türk futbol tarihi için önemli iki transfer gerçekleştirdiklerini belirtti.
Engin ve Okay'ın ileride Türk futbolunu Avrupa'nın büyük kulüplerinde temsil edebilecek iki futbolcu olduğunu ifade eden Hurma, şunları söyledi:
''Her iki genç oyuncumuzun da beklentilerimizi karşılamasını umuyoruz. Engin, PSV Eindhoven'dan Porto'ya transfer olmuştu. Transferi için çok emek harcadık, kendisi de bizim takımımızda olmak istedi. Okay'ı 14 yaşında almak istemiştik, o zaman yaşı küçük olduğu için ailesinden ayırmak istememiştik. O günden beri takip ediyorduk. Sadece biz değil, aynı zamanda Avrupa'da ve ülkemizdeki birçok kulübün de takip ettiği bir oyuncu. Kulübümüz onun transferi için çok büyük fedakarlık yaptı. Bu yaştaki bir futbolcu için ciddi rakamlar vermeyi göze aldık. Bunun için kulüp başkanımıza teşekkür ediyorum. Okay, hem sportif olarak, hem de kulübümüze katacağı değerler olarak tüm bu çabalarımızın karşılığını verecektir.''
19 yaşındaki orta saha oyuncusu Engin Bekdemir de, Kayserispor'un genç yeteneklere önem veren bir takım olduğunu belirterek, takımın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti.
17 yaşındaki orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu ise genç yeteneklerle birlikte takımda iyi bir birlikteliğin oluşacağına inandığını, gençliğin verdiği dinamizm ve arkadaşlıkla takımlarını Türkiye ve Avrupa'da en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti.
Engin Bekdemir'in 3, Okay Yokuşlu'nun 4 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.
Ayrıca, Kayserispor'un başarılı defans oyuncusu Hasan Ali Kaldırım da, sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı. Kaldırım'ın da yarın sözleşme imzalaması bekleniyor.
38AhmetK.K
07.07.2011, 18:32
Engin Facebookta bu resmi kullaniyor profil resmi olarak
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/275848_100001471880397_2484719_n.jpg
İkiside takıma iyi derecede katkı sağlayaaktır..Hayırlı olsun camiamıza..
iyi yada kotu bi politika güdülüyor olusu bile beni sevindiriyor.. ne yaptigini bilmeyen takimlarin transferlerine bakinca Hurma'ya aferim diyorum.. allah utandirmasin.. olacak bu is..
Mariachi
11.08.2011, 17:09
Bu sezon Engin'e cok is düsebilir. Orta sahamiz öyle yada böyle biraz düz olacak.
Okay çok yetenekli ama 10 numara pozisyonunda olmayacak bence. Zaten sahip oldugu ozellikler daha cok orta sahanin ortasina uygun.
Kolay adam gecebilip acayip bi hareketten sonra enteresan bi pas verip forveti pozisyona sokacak biri lazim. Apo ile biraz zor o, Troisi deneniyor orda ama oda ne olacagi belli degil.. Bu is Engin'e kalabilir.
Biraz romantik bir yorum olacak ama; saha içinde durusuna, bakisina ve tipine dikkat edince bi liderlik vasfi gorur gibiyim. Daha yasi genc tabi ama var gibi sanki oyle biseler..
Peşindeyiz
11.08.2011, 18:05
Engin'de, Okay'da yer alsin su kadroda. Yaslarina bakilmasin. Hatta G.Unal'dan istedigimizi alamiyacagimizi dusunerekten, Nadir ile Emir forvet rotasyonunda; Cem, Troisi, Amrabat sol kanat; Sefa, Omer, Cangele; sag kanat rotasyonunda kullanilsin.
Amrabat (Sefa,Troisi) - Ömer (Gökhan, Kujoviç, Nadir, Babacar), Cangele (Cem)
Benim için ideal ileri hatti budur, Gökhan gol krali oldu diye Ömer'in önünü kesmemek lazim.
Burda önemli olan Sefa, Nadir ve Cem'i en azindan iyi bir yedek olarak takima kazanmamiz'dir, kazandigimiz zaman zaten ileri hattin yedeklerini bulmus oluruz. Cangele zaten ileride banko adam, Ömer'e de güvenim tam, Amrabat da isterse oynar, istemezse Sefa parlayabilir.
Engin'de bir çok yerde oynayabilir zaten, Iniesta tarzinda da oynayabilir diye düsünüyorum.
Zlatan38
04.09.2011, 21:59
Nadir gibi o da katkı veremeyenlerdendi.Duran topları etkili kullanamamasının yanı sıra ikili mücadelelerde yıkılan isim oldu.Henüz bu takım için istenilen düzeyde değil.Daha iyi olacaktır ilerleyen zamanlarda.
Yunus Emre
04.09.2011, 22:00
pek göremedik sahada
Bence fena değildi..
takım dağınık oynayınca enginde takıma uydu
38AhmetK.K
20.09.2011, 23:04
Cok büyük bir yetenek fakat bugün pek devreye giremedi. Troisiden iyidir en azindan :)
Yunus Emre
20.09.2011, 23:10
Cok büyük bir yetenek fakat bugün pek devreye giremedi. Troisiden iyidir en azindan :)
hem de kat kat :)
Mariachi
20.09.2011, 23:45
Ben begendim sahsen ilk yarida.
En azindan top tutup adam eksiltebiliyor. Onun sirf bir kaç tane ileri dogru kullandigi top bile takim için çok sey ifade etti.
En azından ne yapabilecegini gösterdi engin hicbirimizi mahcup etmedi, o iki kişiyi calımlamasını troisiden 2 sene göremedik. Okay ve engini kapan hurmanında eline koluna saglık
cift forvet diyodum, ama gökhanlı bi cift forvettense enginli orta saha ve tek forveti tercih ederim, izlemek icin para verilecek tek oyuncu Engin.
Troisi 2,5 3 senedir burada onun yapamadıklarını 1 2 maçda yaptı.
chefchemiker
24.09.2011, 11:58
Gercekten cok iyi oynadi, oynadigi yerin en iyi oyuncusu
Metrajzede
24.09.2011, 12:11
Yine sistemin kurbanı olan bir oyuncu sendromu
Engin'i gol bölgesinden uzaklaştırarak zamanla oyuncuyu kaybederiz.Takım halinde rakip yarı alanda daha çok oynayan bir takım olsak Engin inanılmaz işlere imza atacaktır..En çok eksikliğini hissettiğimiz golcü ve asist yapan beyin noksanlığının beyin kısmını Engin ileriki haftalarda dolduracaktır.Yeter ki ısrar edelim yeter ki geride olduğun maçlarda yerine Abdullah'ı alarak Engin'e bak sende ön liberosun mesajı vermeyelim ki çocuğun dünyası kararmasın Apo ile kıyaslanmaktab
kim ne derse desin ben bu çocukta cangele kumaşı gördüm. Bence cangele düzelene kadar yeni 10 umuz.
Yeteneği tartışılmaz.Ayağında top olduğu zamanlar harika işler çıkardı.
Keyif veriyor ancak denedigi bazi seyleri Ronaldinho bile denemiyordu ..
alayina38
25.09.2011, 15:33
saglam oyuncu olur biraz daha kendine güvensin cok yetenekli bence
38tolga38
23.10.2011, 20:03
hadi engin gözünü seveyim gir su furkanlan forma savasina :D
38AhmetK.K
14.11.2011, 18:27
Bugün 1-1 biten A2 milli takimin Norvec macinda 46. dakikada oyuna girdi.
Mariachi
19.11.2011, 19:36
Bu adama ne olmus yahu cok kotu top teknigi vardi bugun. Ters ayakkabi mi giymis napmis.
Metrajzede
19.11.2011, 19:38
Sefa oynadığında milli takımın en iyisi.Yine bakıyorsun Engin ümit milli takımın lideri durumunda
Bu çocukların oyunlarını bizim takıma yansıtamamalarının nedenlerini iyi araştırmak lazım
Kendi yaş grubunda göze batan bu adamlar şuan için fizik ve mental olarak bu ligin oyuncuları değiller.(Sabretmek lazım)
Ama eğer Engin şu oyununu geliştiremez yerinde sayarsa Bank Asya'nın zengin başkanları iki top sektirsin diye transfer eder başka da bi işe yaramaz zaten
Ancak ben Engin'in yeteneğine güveniyorum mutlaka sıçrama yapacaktır.Tekrar söylüyorum bize ışık vermeli veremezse kadromuzdaki yerli Troisi olma yolunda koşar adım ilerler..
şuan için çok şey bekleniyor ve o da bu basıkıyı kaldıramıyor. Düzelecek yavaş yavaş İnşAllah.
Metrajzede
19.11.2011, 19:49
şuan için çok şey bekleniyor ve o da bu basıkıyı kaldıramıyor. Düzelecek yavaş yavaş İnşAllah.
Çok şey dediğin ne kardeş ?
Orta sahada iki top alıp servis yapmak,iki adam eksiltmeden kastın baskıysa :mux:
ali38_38
19.11.2011, 21:09
ben bu maç beğendim....
emre sen gene yanlış maç izlemişin hacı :D
Çok şey dediğin ne kardeş ?
Orta sahada iki top alıp servis yapmak,iki adam eksiltmeden kastın baskıysa :mux:
takımımızda onu yapamayanlar da var değil mi?? :)
emre sen gene yanlış maç izlemişin hacı :D
ileri için iyi olacak diye düşünüyorum....
Bütün gençlerimiz bu yıl tam performans gösteremiyor..
Engin oynamalı ve oynatılmalı aynı nadir gibi zaman gerekli....
O yüzden beğeniyorum yaptığı bir artı hareketi bile alkışlarım ki o ileriye yarayacak...
Tabii direk beğeniyorum enginin maç performansını anlatmaz ama zaman içinde değişmezlerimizden olacak
enginin üstüne gidilmeli sürekli şans verilmeli kumaşı cok cok iyi, kötüde oynasa bi hareket yapar macı kazandırır bu tip oyuncular
ya sezon başında milli takımda bir pas atmıştı havadan kısa alanda golü yaptırdı yetenekliydi ama topla çok oynama çabasında ve bugün çok kötüydü çok çalışması gerek
chefchemiker
04.12.2011, 14:01
Troisinin oynadigi bir takimda 18e bile giremiyor, bence bu cocuk harcaniyor
xKayseri38x
22.12.2011, 03:08
Kac Mactir yok ortalikta , cok yüksek Potansiyel var bu cocukta ama hala kendini gösteremedi insallah Ligin ikinci devresinde kendini göstermeye baslar
bence hem bencil hem zayıf hem güçsüz
kensinin türkiye süper lig de yani sert bi ligde oynamaya alıştırması lazım
tabi bu bi kaç antreman, hazırlık maçları ve ligdeki bi kaç maçtan çıkardıklarım
şota onu hazırlıyordur
bence henüz türkiye şartlarına hazır deil...
bence hem bencil hem zayıf hem güçsüz
kensinin türkiye süper lig de yani sert bi ligde oynamaya alıştırması lazım
tabi bu bi kaç antreman, hazırlık maçları ve ligdeki bi kaç maçtan çıkardıklarım
şota onu hazırlıyordur
bence henüz türkiye şartlarına hazır deil...
bencede zaten çoğu gencimiz öyle..
Aldığımız gençlerden 1 yıl faydalanamayız...
Peşindeyiz
08.01.2012, 18:23
Pendikspor'dan alinan Emrah macin adami oluyor, Porto'dan gelen sen ilk 18'e bile alinmiyorsan bu senin sucun degil.
http://www.youtube.com/watch?v=ZRPIgYXkK-A
Transfer ettigimizde cok heyecanlanmistim. Cocugu bi göstermediki bize mubarek..
Bu takımda yıldız olacak iki futbolcu varsa biri Okay Yokuşlu diğeri Engin Bekdemir'dir. Ama ne hikmetse yedek kulübesinde bile göremiyoruz.
Mariachi
21.01.2012, 20:40
Ben ki sürekli kaliteden, futbolcu zekasindan bahseden kisi, burdaki bir çogu arkadastan özür dilemem gerekiyor.
Engin Engin diyenlere, bu adami kaç kere izlediniz de o kadar sayikliyorsunuz diyordum. Hakliymissiniz dostlar.
Bu adam çok tecrübesiz evet ama futbol zekasi ve kalitesinin var oldugu her halinden belli. Bu adami bugüne kadar oynatmayisimiz çok çok büyük bir ayiptir.
ali38_38
21.01.2012, 20:58
zekası olan hasan ali zurab la birlikte bence takım daki diğer kişi
Kac git olum. Git Bursa'ya, oynayabilecegin bir yere git. Harcanirsin. Troisi gibi bir starin arkasinda cürürsün.
38AhmetK.K
21.01.2012, 21:02
Kanat yok diye yakiniyordum, Engin 10 numara olmasina ragmen Sefa ile Troisiden iyi oynuyor kanatta. Bu cocugu gelecek sezona en iyi sekile hazirlanmali her mac 11de oynatilmali, nasil olsa bu sezon bitti gelecek sezona hazirlik olsun
chefchemiker
21.01.2012, 21:02
Bakalim aldigi süre karsiliginda ne kadar dinlendirilecek
Furkanla beraber sotanın yüzüne resmen s.tı...
Ben ki sürekli kaliteden, futbolcu zekasindan bahseden kisi, burdaki bir çogu arkadastan özür dilemem gerekiyor.
Engin Engin diyenlere, bu adami kaç kere izlediniz de o kadar sayikliyorsunuz diyordum. Hakliymissiniz dostlar.
Bu adam çok tecrübesiz evet ama futbol zekasi ve kalitesinin var oldugu her halinden belli. Bu adami bugüne kadar oynatmayisimiz çok çok büyük bir ayiptir.
Enginde furkan ve okay ile aynı kaderi paylaşıyor...ARVELADZEDE
xKayseri38x
22.01.2012, 01:16
2:0 olmus cocugu yem olarak sahaya sokuyo ben böyle T.D`ün
Cörekdere38
22.01.2012, 10:31
Bakalim aldigi süre karsiliginda ne kadar dinlendirilecek
Artik sezon bitene kadar oynatmazlar
Muzaffer
22.01.2012, 10:44
Şota bir daha kadroya bile almaz.Şota sen kendine hocayım diyorsan bende Morinho'yum
gazilim38
22.01.2012, 10:55
böyle bir adamı neden oynatmazsın haftalarca anlamak zor
20 dakikada Troisi'den az sure alıp, Troisi'nin 70 dakikada attiindan daha çok olumlu pas yapması, orta acmasi görünmüyorsa birilerinin gözüne hepsine tek tek 12 derece Astigmat+miyop+hipermetrop gözlük tavsiye ediyorum. SGK karsilamazsa ücretlerini de ben karsiliycam söz veriyorum.
Furkan gibi iyi oynadı ya oynamaz..Bu nasıl oyuncu kafasını kaldırıp bakmıyor ileriye hücum ediyor orta açıyor..Bize troisi gibi adam lazım kafasını kaldırıp baksın geri pas atsın..
Engin,Furkan,Okay ve Emir Kujovic harcanıyor bu takımda..
Peşindeyiz
23.01.2012, 13:43
Ben takip ettiğim antremanlara göre Engin'in neler yapabileceğini anlamışken, Okay'dan bile daha fazla potansiyele sahip olduğunu görmüşken; Shota'nın bildiği ya da bilmediği şey ne acaba çok merak ediyorum.
Shota'nin yaninda sıfırım, az bucuk bi'sey bilsem gidip; yuh artik Shota, Engin gibi bir adam nasil kadroda olmaz diyecegim ama..
Eğer bu takimda Engin yıldızlaşmazsa kimse yıldızlaşamaz. Okay dahil.
Sotaya siddetli bir sekilde kapak atti... KAPAKLAAAAARRRRR :D
merzemin
23.01.2012, 19:27
ENGİN KARDEŞ BU SİTEYİ TAKİP EDİYOR MUSUN BİLMİYORUM AMA ÇOK KALİTELİSİN VE HAKKIN YENİYOR. BUNU TARAFTAR DA GÖRÜYOR. MERSİN MAÇINDA MAÇA GİRERSEN FENER MAÇINDA OLDUĞU GİBİ GÖSTER OĞLUM KENDİNİ DE ŞU KAYSERİDEKİ BEŞİKTAŞ MAÇINDA GÖRELİM KADİR HAS DA SENİ....
Mariachi
24.01.2012, 01:25
Engin fizik olarak kendini gelistirmesi lazim. Yabancilara bakiyorum 17 18 yaslarinda cipciliz iken, bir kaç sene içinde terminatör gibi oluyorlar.
Teknik olarak full kazma biri ve burda ismini yazmak ayip olacak ama Savas Yilmaz ilk geldiginde çok cilizdi, ne yaptiysa iri yari oldu. Ayni diyeti Engine de uygulatmak lazim.
38AhmetK.K
25.01.2012, 01:59
Bu cocuk adeta kalite kokuyor. Topu alisindan verisine kadar, bir insanin ayagina top bu kadarmi yakisir Engin..
Bu cocugu mutlaka kazanmaliyiz, Engindeki potansyelin Okaydan eksik bir yani yok. Ileride milli takimin 10 numarasi olmaya aday bir oyuncu, Antalyaspor nasil Emrah Bassani kazandiysa bizim kat be kat daha kaliteli olan Engini kazanmamiz lazim. Shota gör artik su cocuguda kurtar bizi su Troisi Sefa eziyetinden !!!
Porto'nun begendigi cocugu begenmeyecek kadar genis ve kaliteli bir kadro yapimiz var yau :)
besiktas maçında tecrübeli yetenekli hemde genç troizi reyiz oynayacak:D
Mariachi
25.01.2012, 03:03
Bu arkadas sag ayakli mi solak mi yav? Ben solak biliyordum çünkü ama topu hep sag tarafa aliyor sol kanattayken.
iyi hoş ama bir troisi veya apo değil :) oynayamaz o yüzden bizde
y_d_yazici
25.01.2012, 09:35
bu adam oynadıkça açılır açıldıkça da kimse tutamaz
38AhmetK.K
25.01.2012, 10:44
Bu arkadas sag ayakli mi solak mi yav? Ben solak biliyordum çünkü ama topu hep sag tarafa aliyor sol kanattayken.
Sag ayakli :)
fifa nin yetenekli diye adlandirdigi kalsmanda ismi gecen turk genci bu cocuk!!!
ahmetg38
25.01.2012, 13:13
mersin maçında oyuna girince hiç görmediğimiz birşey yaptı:)
kujovic furkan riveros hariç biri ayağında top tuttu ilerde
pablo aimar
25.01.2012, 18:26
milli forma altındaki izlediğim maçlarda hayran kalmıştım.
çok iyi yerlere geleceğimden hiç şüphem yok
umarım kayserisporumuz da bu oyuncudan gerektiği gibi faydalanır,nitekim diğer gençlerden de.
Mariachi
26.01.2012, 11:07
http://vimeo.com/35606520
Bu video'da Engin ve Okan oyuna girmeye hazirlanirken gol geliyor.
GIRAL ile birlikte gelen kiralik adam ile burda forma için can atan Engin'in arasindaki fark net görülüyor galiba :)
Peşindeyiz
26.01.2012, 13:39
Engin iki hafta üst üste oynasın, Okay'a yapılan övgülerin en az 5 katı övgü toplamazsa neyim.
Kondisyon eksikliği, yok tecrübesiz falan filan hikaye. Kayserispor'un yıldız olmaya yatkın en büyük adayı fakat; kimi zaman yedek kulübesinde kimi zaman ilk 18'e bile giremeden geçiriyor zamanını..
Eğer böyle olacaksa sezon sonuna Kayserispor'dan kaçıp kurtarsın kendini. Onun adına sevinirim bile!
38AhmetK.K
26.01.2012, 14:01
http://vimeo.com/35606520
Bu video'da Engin ve Okan oyuna girmeye hazirlanirken gol geliyor.
GIRAL ile birlikte gelen kiralik adam ile burda forma için can atan Engin'in arasindaki fark net görülüyor galiba :)
Sevince bakarmisin Allah askina cocuk gibi :) Bu kulübü benimsemis ve benimsememis oyuncularin arasindaki farki acik bir sekilde gösteren bir görüntü.
Peşindeyiz
02.02.2012, 17:30
Engin adam akilli bi sans bulsun, bir daha birakmaz formayi. Burada cogumuzda bu cocuk neden bu zamana kadar bekletildi der. Temennim böyle.
Yeter ki sans bulabilsin.
Metrajzede
03.02.2012, 06:24
Geçen sporkolik programında ötüyordun ya bay Şota efendi
Furkan bitti yerine sokacağım o ayarda adam yok diye.Hani bende demiştim ya o Furkan'a kıçını dönmüş ve hak ettiği formayı vermemiştin diye.Şimdi de diyorum ki 3-4 maç sonra Engin Furkan gibi forma şansı yakalasa bu sefer de diyeceksin ki "Engin bittim beni değiştir hocam dedi ama yerine alacağım o ayarda oyuncu yok diye onu değiştirmedim"
Yazıklar olsun sana da Troisi'ne de Sefa'na da
engin troisi ve hele hele sefayi gördükce aklindan ne geciyordur acaba?
engin troisi ve hele hele sefayi gördükce aklindan ne geciyordur acaba?
ben nasıl bi dümenin içindeyim lan.
y_d_yazici
03.02.2012, 23:20
antrenmandaki performansa göre forma dağıttığına kesinlikle inanmıyorum , ne yani engin az mı çalışıyor? bu yaşta biri forma şansının yüksek olduğunu bildiği bir takımda kendini göstermek için elinden geleni yapar , hadi diyelim antrenman performansı peki g.ünal gerçekten 11 de çıkacak kadar çalışıyormu?
Metrajzede
04.02.2012, 23:06
Engin bonservisine, Troisi (1 milyon $) ve Sefa (700 bin €) gibi yüksek meblağlar verilmediğinden oynayamıyor
Engin bonservisine, Troisi (1 milyon $) ve Sefa (700 bin €) gibi yüksek meblağlar verilmediğinden oynayamıyor
Sefa 570.000 €, Engin 500.000 €...
Sefaya hangi mantikta bu para verildi cözemedim daha.
Ona bakarsan Okaya 1 Milyon € verildi bi var bi yok...
enes-kys
05.02.2012, 13:43
Sefa 570.000 €, Engin 500.000 €...
Sefaya hangi mantikta bu para verildi cözemedim daha.
Ona bakarsan Okaya 1 Milyon € verildi bi var bi yok...
okay şota yüzünden bu halde adam akıllı oynatmazlarsa ne yapsın okay oynadığı maçlarda hakkını veriyo
gaziköylü0038
05.02.2012, 18:09
okay oynadığında hakkını veriyor ama bu maçta hiçbirşey yapamadı.
birde engini görsek artık
Metrajzede
05.02.2012, 18:11
@Zagorx bu verdiğin rakamlar kesin mi iyi biliyor musun ?
Engin çok cüzi bi paraya (6o bin €) geldi diye biliyorum
38AhmetK.K
05.02.2012, 19:00
@Zagorx bu verdiğin rakamlar kesin mi iyi biliyor musun ?
Engin çok cüzi bi paraya (6o bin €) geldi diye biliyorum
Resmi sitede yaziyor 500bin euroya transfer oldu Engin.
Cörekdere38
05.02.2012, 21:39
Yazik kadroda bile yoktu gercekten yazik
Su oglani bi doyasiya izleyemedim ya...
Kulübümüz ve taraftarlarımız adına, değerli futbolcumuz Engin BEKDEMİR' in doğum gününü kutlar mutlu seneler dileriz.
http://img100.imageshack.us/img100/3964/ksordh7.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/100/ksordh7.jpg/)
38AhmetK.K
07.02.2012, 17:32
Bizim cocuklar cocukluktan cikip büyümeye basliyor :) dogum günün kutlu olsun Engin.
38AhmetK.K
17.02.2012, 17:35
Engin Bekdemir bugün antrenman esnasında çapraz bağlarından sakatlandı ve ameliyat olacak.En az 6 ay sahalardan uzak kalacak.
@hücumhatti
Engin Bekdemir bugün antrenman esnasında çapraz bağlarından sakatlandı ve ameliyat olacak.En az 6 ay sahalardan uzak kalacak.
@hücumhatti
heh bi bu eksikti. Yine başladık.
Geçmiş olsun bu kötü oldu...
Ismail-38
17.02.2012, 18:16
hayddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu da nerden cikti,gecmis olsun be engin
ya bizim antrenman sahasinda mi sakatlik var?
şota ilede antreman performansı deyince oyuncular çok kasmaya başladı. Geçen yılda furkan bacağını kırdıydı antremanda. Ömer Şişmanoğluda bildiğim kadarıyla antremanlarda 2 defa sakatlık geçirdi. Sezon başıda kaleci erhan kırcı ve navarro sakatlanmıştı.
engine geçmiş olsun bu sezonu zaten pas geçmiştik ama gelecek sezona bomba gibi girersin inş.
Bu tarz şeyler insanı olgunlaştırır, Engin bekdemir inşallah gelecek sezona bomba gibi döner hepimizin beklentisi bu
Metrajzede
17.02.2012, 19:15
Bu ne la ??? !!!
Cangele düzeldi dönüyor ya takımda illa birinin çapraz bağlarını koparması lazım
Tesisin çimleri,antrenman metotları vs kapsamlıca araştırılmalı.Öyle ben böyle bir şansızlık görmedim diye kenara çekilemezler.Bunlar artık şansızlık ve TESADÜF olmaktan çıktı UYANIN artık UYANIN !!!
Messi,Ronaldo insan değil mi arkadaş ??
Senede üst düzeyin üst düzeyi 80-90 maça çıkıyorlar o kadar tekme yiyorlar ve ben bu ana kadar bu adamların 3 haftadan fazla sakat kaldıklarını hatırlamam
çapraz bağları mı kopmuş tam olarak nedir durum ?
Metrajzede
17.02.2012, 19:32
çapraz bağları mı kopmuş tam olarak nedir durum ?
Söylenildiği gibi 6 ay sahalardan uzak kalacaksa esnemiş olamaz her halde :(
Engin Bekdemir' in idmanda sağ ayak yan çapraz bağları kopmuş. En kısa sürede Acıbadem' de ameliyat edilecekmiş. Dönüşü yine 6 ayı bulacak. Bu arada sağ ayak sol ayak konusunda tereddütüm var. Tam anlamadım o kısmını bilginiz olsun. Allah acil şifalar versin Engin Bekdemir.
geçmiş olsun ya nedir bu simdide engine geçti bu illet !
Gecmis olsun Engin!
Ya ön caprazi gitmistir yada arka caprazi (ki arka caprazin kopmasina ihtimal vermiyorum).
Hatirlatmak isterim: Cangele ve Eren'in capraz baglari koptu 6 ayi birakin 2-3 yilda zar zor toparlana bildiler. Cangelenin durumu malum..
Engin Bekdemire tavsiyem: git Almanyada, Amerikada dogru dürüst ameliyat ettir, dogru dürüst fizyoterapini yaptir.
Yoksa 6 ay sonrayi birakin 2 yilda anca döner.
enes-kys
18.02.2012, 08:21
sezonu kapatmış geçmiş olsun engin İNŞALLAH sakatlıktan tamamen kurtulup oynarsın tekrarlarını yaşamazsın
Gelecek Sezon sagligina kavusmus motive bir olmus Engin bize cok faydali olacak. Eger Cangelede Enginde sorunsuz oynayabilirlerse bizim icin bundan iyi bir gelisme olamaz.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.