PDA

Tam Sürümü Gör : Soru ?? "Ben Beşiktaşlıyım"

Muratt
05.06.2011, 17:23
Standard Liege'in yıldızı Sinan Bolat'tan şok itiraf: "Ben Beşiktaşlıyım, Siyah-Beyazlı formayı giyersem süper olur. Ancak top bende değil, kulübümde..."

Fanatik İsmi üç büyük kulübün transfer listesinde yer alan Sinan Bolat, A Milli Takımımız'ın kampında oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Futbol yaşamını Türkiye'de sürdürmek istediğini dile getiren Sinan, "Süper Lig'de inanılmaz bir yarış oluyor. Ben de vatanımda kariyerimi sürdürmek isterim. Ancak kulübümle 2013 yılına kadar kulübümle sözleşmem bulunuyor. Ben ne dersem diyeyim, son sözü Standard Liege söyler" ifadesini kullandı.Video sporxtv.com
Golcü kaleciler izle

'Hepimiz profesyoneliz'

Siyah-Beyazlı renklere gönül verdiğini itiraf eden Sinan, "Beşiktaş'ı tutuyorum. Siyah-Beyazlı formayı giyersem süper olur. Ancak hepimiz profesyoneliz. Başka bir takımda da oynayabilirim" diye konuştu.

Şaşırdım. Demek ki babasının etkisi bu yönde olmuş. İyi ki gelmemişsin Sinan...

Tim
05.06.2011, 17:29
Şaşırdım. Demek ki babasının etkisi bu yönde olmuş. İyi ki gelmemişsin Sinan...

bu mantıga karsıyım, türk oyunculardan besiktaslı, galatasaraylı,fenerli olanı almayacaksak bittik... klasik osmanlı devletinin çöküs mantıgına benziyor, biz gavurun yaptıgı matbaa yı bilmem neyi kullanmayız hesabı

eren güngör, hasan ali, furkan, selim ,önder falan bunlardan hangisi bu takımları tutmamıstır ki ?

gerekirse koyu fenerli olsun paran varsa bastırıp alacaksın,bunlar profesyonel insanlar, aziz yıldırımın ardayı istedigi mantık en dogru mantık...

38AhmetK.K
05.06.2011, 17:30
Ben hala cok iyi niyetli oldugum icin böyle bir aciklamayi yapmadigini ve yalanlayacagini umuyorum...

Muratt
05.06.2011, 17:32
bu mantıga karsıyım, türk oyunculardan besiktaslı, galatasaraylı,fenerli olanı almayacaksak bittik... klasik osmanlı devletinin çöküs mantıgına benziyor, biz gavurun yaptıgı matbaa yı bilmem neyi kullanmayız hesabı

eren güngör, hasan ali, furkan, selim ,önder falan bunlardan hangisi bu takımları tutmamıstır ki ?

gerekirse koyu fenerli olsun paran varsa bastırıp alacaksın,bunlar profesyonel insanlar, aziz yıldırımın ardayı istedigi mantık en dogru mantık...

Ondan mı Topuz' u linç ettik. Yapmayın Allah aşkına...

Tim
05.06.2011, 17:39

Topuz 9 milyon kazandırıp gitti büyük saygım var ona, ama kızmamızın tek sebebi cahil olması kandırılması

kayserisporun sözlesmeli oyuncusu besiktas forması ile poz verirse(saflıgından dolayı) evet burda küfürü yer...

ama bu adam fenerliymiş almayalım bu gs li işe yaramaz sinan bjk lı iyiki gelmemis dersek dımdızlak ortada kalırız :)

cem sultanın galatasaraylı oldugunu biliyoruz niye aldık o zaman ?, işin garibi cem sultanı aldıgımıza sevinenlerden biride sensin :) şimdi flaş haber sinan bolat kayserisporda diye haber cıksa kimse besiktaslıymıs diye düsünmez herkes sevinir eminim gökhanda oldugu gibi

EaZy38
05.06.2011, 17:42
Topuz 9 milyon kazandırıp gitti büyük saygım var ona, ama kızmamızın tek sebebi cahil olması kandırılması

kayserisporun sözlesmeli oyuncusu besiktas forması ile poz verirse(saflıgından dolayı) evet burda küfürü yer...

ama bu adam fenerliymiş almayalım bu gs li işe yaramaz sinan bjk lı iyiki gelmemis dersek dımdızlak ortada kalırız :)

cem sultanın galatasaraylı oldugunu biliyoruz niye aldık o zaman ?, işin garibi cem sultanı aldıgımıza sevinenlerden biride sensin :) şimdi flaş haber sinan bolat kayserisporda diye haber cıksa kimse besiktaslıymıs diye düsünmez herkes sevinir eminim gökhanda oldugu gibi

yorumlarin cok yerinde
harfiyen katiliyorum

Muratt
05.06.2011, 17:44
Farklı noktalar. Cem Sultan Belçika' da oynayıp sırtında 38 numarayı taşımıyor. Her neyse. Benim hoşuma gitmedi bu açıklama. Bir kez daha tekrar edeyim. İyi ki gelmedin SİNAN...

Adem
05.06.2011, 18:17
Klasik bir Kayserili. Belli ki Kayserispor gene 2. plana atılmış. 38 numarayı giymesi bi umut olduğunun göstergesi :)

Muzaffer
05.06.2011, 18:46

Topuz'un ki "Ekmek parası" murat :O

Metrajzede
05.06.2011, 19:14
Bizde Kayserisporluyuk dayı :)

Ulan bu futbolcu milletine deli oluyorum.Yavrucum o kadar fanatiksin de ne bok yemeye "taraftarı" olmadığın takımlarının formasını giyersin ?
Kimde oynarsan oranın ekmeğini yiyorsundur ve oralısındır.
Ulan futbolcu olsam rakibim Kayserispor olsa valla oynamam ki o maçta.Bunlar söyledikleri gibi şucuyum buçuyum demeleri tırişkadan
Her zaman söylemişimdir bunlar gibileri "her hafta lig tv de yayınlanan Gs,Fb ve Bjk dizileri izleyicileridirleeeeeeeeeeeer".

Tim
05.06.2011, 19:25
Bizde Kayserisporluyuk dayı :)

Ulan bu futbolcu milletine deli oluyorum.Yavrucum o kadar fanatiksin de ne bok yemeye "taraftarı" olmadığın takımlarının formasını giyersin ?
Kimde oynarsan oranın ekmeğini yiyorsundur ve oralısındır.
Ulan futbolcu olsam rakibim Kayserispor olsa valla oynamam ki o maçta.Bunlar söyledikleri gibi şucuyum buçuyum demeleri tırişkadan
Her zaman söylemişimdir bunlar gibileri "her hafta lig tv de yayınlanan Gs,Fb ve Bjk dizileri izleyicileridirleeeeeeeeeeeer".

valla ben futbolcu olsam böyle düsünmezdim her takıma karsı aynı motivasyonla oynarım,ama kayserispordan baska takımda oynamak istemezdim, olurda oynarsam kayserispora gol atsam tribünlere sus bile cekerdim :p
futbolcuların %99 u da olaya böyle bakıyolar, adamlar milyonlar kazanıyor duygusallık amatörlük :)

Salih38
05.06.2011, 21:08
Büyütülecek bir konu değil.

meczup
05.06.2011, 22:12
taraftarından tut yöneticisine kadar herkes kayserisporlu ya bizde bir tek allahın standartında oynayan sinanın bjk li olması göze battı :)

şeref tribününde haseki hariç ondanda şüpheliyim kimse kayserispor taraftarı değil stada girin her maç sağınızda solunuzda garanti birisi fenerin gs nin maçı kaç kaç veya akşam kaçda başlıyor diye sorarlar. o yüzden sinana birşey demeye kimsenin hakkı yok sırtına 38 giydiğine şükredelim onu düşünemeyecek çok kayserili oyuncuda var ligimizde.