PDA

Tam Sürümü Gör : Duyuru Değerli Kayserispor taraftarları...

Adem
12.06.2011, 15:21
Göreve gelip 11 puanla sonuncu sırada aldığımız Kayserispor’umuz, o yıl sizlerin de olağanüstü desteğiyle ligde kalmayı başardı… O acılı ve sıkıntılı günlerimizde en büyük isteğim; bir daha küme düşme hattında olmayacak, taraftarlarına ve sevenlerine üzüntüler yaşatmayacak bir kulüp oluşturmaktı…

Bu nedenle;
İdari ve mali yapımızı düzenleyecek reformlar yaptık… Sportif başarı ancak bu şekilde gelebilirdi… Kazandığımız “Türkiye Kupası” ve 2 kez aldığımız “Avrupa Kupaları”’nın yanı sıra ligde özellikle büyük takımlar karşısında aldığımız önemli neticeler, hem marka değerimizi arttırdı; hem de taraftarımızın ve bizlerin gelişmiş özgüveni ile başarı çıtamızın yükselmesine neden oldu…
Bugün, bütün camiamız artık şampiyonluğa oynayacak bir kulübün isteği ve hayali içindedir…

Değerli hemşerilerim ve taraftarlarımız;
Bugün Türkiye’nin en iyi tesislerine sahip olmamıza rağmen Avrupa’nın en modern tesisini yapıyoruz ve en geç 8–9 ay içinde bu tesisimiz tamamlanacaktır. Mevcut tesislerimiz tamamen altyapıya bırakılarak Türkiye’de en önemli altyapı tesisine sahip olacağız…

Kulübümüz; kendine ait otobüsleri, araçları ve çim saha gereçleriyle adeta büyük bir sanayi işletmesi gibi olmuştur… Bildiğiniz gibi, kulüplerimizin en büyük belası -borç- artık kulübümüze uğrayamamaktadır. Övünerek belirtmek isterim ki ekonomik olarak ülkemizin en prestijli kulübünün taraftarlarısınız… Bugün, transfer yapma biçimimize baktığınızda şampiyonluğa sürekli oynayacak bir takımın temellerinin nasıl atıldığını görmeniz mümkündür… Yerli ve yabancı oyuncularımızın tamamı milli takım oyuncusu olmuştur… Sadece Cangele ve İlhan milli takımda değildir. Büyük bir iddia ile söylüyorum ki onlar da formamız altında milli formanın sahibi olacaklardır…

Değerli Kayserisporlular…
Kulübümüz tüm bunları yaparken, sanıldığı gibi dışarıdan ekonomik hiçbir yardım almamıştır… Bugün neye sahipsek kendi imkânlarımızla ürettik…

Sizlerden tek isteğim şudur;
Bildiğiniz gibi şampiyonluğa oynamak, sadece kadro kalitesiyle olamaz… Lütfen oyuncularımıza ve teknik kadromuza yeterince coşku ve sevgi gösterin, onları yüreklendirin ve stadımızı doldurun… Ülkemizdeki en ucuz kombine biletini yine biz satacağız… Kombinelerinizi alın… Yalan-yanlış, kötü niyetli senaryolara itibar etmeyin ve gururla övünün ki; şu an ülkemizdeki en güçlü, en prestijli kulüplerinden birinin taraftarısınız… Bütün hemşerilerimi ve taraftarlarımı en derin saygıyla selamlarım…

Recep MAMUR
BAŞKAN

www.kayserispor.org.tr

38AhmetK.K
12.06.2011, 15:25
Nasilda bildim okurken altindan bir capanoglu cikacagini.

Ülkemizdeki en ucuz kombine biletini yine biz satacağız� Kombinelerinizi alın

yoksa böyle bildirimler bosuna yayinlamazlar.

Ayrica bu bildiriyi mamur yazmis ise ben ne olayim :DD

Adem
12.06.2011, 15:26
Ülkemizdeki en ucuz kombineyi sattığımızı söylemiş başkanımız.. Galiba kombine fiyatlarıyla kendisi ilgilenmiyor bugün çoğu Anadolu takımı maraton tribünün kombinesini 250 tlden satarken biz 500 tlden satıyoruz ayrıca bilet fiyatlarının her sene 1 tlye çekildiğinide unutmamak gerekir.

Muratt
12.06.2011, 15:29
Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü?

Emreg38
12.06.2011, 15:30
En sonna gelene kadar iyiydi yine salladı sonunda

Adem
12.06.2011, 15:34
Bence kombineler kale arkası 125, maraton 200 tl civarında olmalıdır..

haso
12.06.2011, 15:50
hayirdir insallah

RooT
12.06.2011, 15:54
Bayram da olsa seyran da olsa. Söylediklerinde haklı.

Ama biraz problemli olan kombine kısmı var.

Tamam kombine alalımda başkan.
200 liraya kombineyi satıyorsunuz. 10 hafta biletler 10 lira sonra 1 lira. Mantık bunun neresinde ?

Madem bişey yapılmasını istiyorsunuz. Bursa gibi tüm sezonun bilet fiyatlarını şimdiden açıklayın. Artık şu takım geldi x lira şu takım geldi y lira muhabbeti duymak istemiyorum.

Mariachi
12.06.2011, 15:59
Açiklama yapsalar suç, yapmasalar suç. Koskoca açiklamada herkes nedense bilet fiyati konusunu okumus. Sonra da Kayseri'liler söyledir böyledir dendiginde kizarlar.

Içinden gelmis Reco aga açiklama yapmis. Daha çok yapar Insallah.

KHS38
12.06.2011, 16:18
Ve aleykum selam basganim.

Mesaj icin sagol, ortaligi kurda köpege birakma, arada bi el at.

Simdiye kadar yaptigin fedakarlik icin Allah senden razi olsun. Keske taraftari biraz anlayabilseydiniz de, su aramizdaki buzlar eriseydi..

Muratt
12.06.2011, 16:22
Kimse kusura bakmasın. Hakkını verdiğimiz yerde her zaman veriyoruz ama eleştirdiğimizde de kimse NEDEN demesin...

meczup
12.06.2011, 16:25
çok güzel bir yazı kaleme alınmış kendi yazdı veya yazmadı önemli değil altına imzasını atmış bunu dikkate almak bile yeter.
Üstelik en ucuz kombineyi sattık değil satacaz diyor. Yönetim yeni sezon için taraftarada yatırım yapmaya başlıyor bence. Önce store haberi geldi şimdide kombine için indirim sözü geldi kulübümüz bizlere adım atmaya başladı bizde gerekirse 10 adamla karşılık verelim önce şu kombineleri alalım .

yb26_
12.06.2011, 16:28
Bi store açin, hemen süper süper, yok yok store açin demiyoruz, bi açin sunu yahu.

Adem
12.06.2011, 16:31
çok güzel bir yazı kaleme alınmış kendi yazdı veya yazmadı önemli değil altına imzasını atmış bunu dikkate almak bile yeter.
Üstelik en ucuz kombineyi sattık değil satacaz diyor. Yönetim yeni sezon için taraftarada yatırım yapmaya başlıyor bence. Önce store haberi geldi şimdide kombine için indirim sözü geldi kulübümüz bizlere adım atmaya başladı bizde gerekirse 10 adamla karşılık verelim önce şu kombineleri alalım .

''Yine biz satacağız'' diyor.. İnşallah geçen senelerde ki hatalar tekrarlanmaz, eksiklerimizde giderilirse Kayserispor herkesin kabul ettiği büyük takımlardan biri olur.

Salih38
12.06.2011, 17:10
Recep Başkanı alkışlamak istiyorum.
Yerinde bir açıklama yapılmış, arada böyle çıkışlar yapılmalı.
Kombine almaya teşvik etmek lazım, eski hatalar tekrarlanmayacaktır.
Doğru hamleler yapılıyor destek olmak lazım.

38AhmetK.K
12.06.2011, 17:28
Sadece Cangele ve İlhan milli takımda değildir.

Cangele arjantin genc milli takimiyla büyük basarilara imza atmamismiydi?

Salih38
12.06.2011, 17:59
Cangele faal olarak milli takımda oynamıyor.
Eskiden oynamıştı demesi yazının ciddiyetine ters.

enes-kys
12.06.2011, 18:14
Sadece Cangele ve İlhan milli takımda değildir.

Cangele arjantin genc milli takimiyla büyük basarilara imza atmamismiydi?

cangele transfermarkt e göre ve wikipedia göre arjantin U20 de 4 maç oynamış 2 gol atmış

Zagorx
12.06.2011, 18:31
Recep baskan hersey iyi güzelde, markalasma adina ha birde Store acsan kötüsümü olur?

Profesyonellik adina biletleri sabit tutsan ( Bursaspora bravo) 1 Liralik adamlari böylece bizden uzak tutsan daha farkli olmazmi?

Saydigim BU IKI PROBLEMI ortadan kaldirmakta cok gec kalindi. Artik söze degil öze dönmenin ve bunlari faaliyete gecirmenin vakti geldi.

Ayrica Kayserisporun Web Sayfasini bilen bir kisi veya firmaya teslim etmek faydali olur :fool:

mmd
13.06.2011, 02:23
Bu arada yazılan metinde ufak bir hata olmuş;
"...Kazandığımız Türkiye Kupası ve 2 kez aldığımız Avrupa Kupaları'nın yanı sıra..." olarak girilen ilk yazı daha sonra
"...Kazandığımız Türkiye Kupası ve 2 kez katıldığımız Avrupa Kupaları'nın yanı sıra..." olarak değiştirilmiş.
Araştırmacı, yazar ve gazeteci arkadaşın gözünden kaçmayan olay hemen "şok haber" olarak piyasaya sürülmüş.
Haber (http://www.hurriyet.de/haberler/spor/931250/baskandan-buyuk-gaf)

mmd
13.06.2011, 12:42
Uzun zamandır rüya paylaşan yok. :)
Rüyamda Mamur, Hurma ve Doğan Havur birlikte oturmuş taraftarlar soru-cevap yapıyorlardı. Kahve gibi bi yerdeydik ama (:
Sonra sıra bana geldi güncel bisey sordum. Havur ile Mamur oraları karıştırmayın, ne güzel konusuyok felan dediler ve sonra da kalktılar gittiler (:

haso
13.06.2011, 14:19
100-200 olacak gibi kombineler
bundan yukari olmaz dahada asagi olma sansi var

dr38
13.06.2011, 15:18
olumlu bir adım atılmıştır.bu havayı şehirde oluşturmak için her Kayserilinin makamı mevkisi ne olursa olsun yapması gerekenler var...

Metrajzede
13.06.2011, 16:45
Bunu bildiri niyetine internet sayfalarında değilde ilgi çekecek ve bizim uykudaki milletimizin gözüne girecek şekilde tv programlarında dile getirse çok daha iyi olur

Ayrıca başkan sen bize bir adım gel biz on adım gelmeye hazırız.Aman bizi Erciyes dağı ile karıştırma da.Sonra mazallah Erciyes dağı üzerime gelse de diye başlayan cümleler kuruyorsun hoş olmuyor..!

buraqh
13.06.2011, 17:03
Kuzey alt sadece Kapalı Kale'ye ayrılıp 150 ytl'se onlara 75'e satılmalı bu sene gerçekten kombine satışı konusunda bir tedbir almalıydı kulup bu da onun ön açıklaması olmuş.

KayseriLee
14.06.2011, 00:20
100'ü geçmemeli kale arkaları..
75 olursa tadından yenmez..

10bin tane satar hatta..

Salih38
14.06.2011, 00:31
150 güzel fiyat,
Bence böyle de olacaktır. Yaparsın 3 taksit paşa paşa verirsin.

haso
14.06.2011, 00:38
kale arkasi 100 tl gecmeyecek
dahada asagi olabilir

38AhmetK.K
14.06.2011, 00:41
Kombine alan adam gitmeyecek olsa bile "o kadar parayi bosuna mi verdim" der ve yine stada gider. :) Kombine satmak her anlamda avantaj saglayabilir.

Kayserispor TV
14.06.2011, 00:51
Artık kombineler Tc kimlik no ya gore basılıyor yeni uygulamayla ve başkası giremiyor

enes-kys
14.06.2011, 08:08
Artık kombineler Tc kimlik no ya gore basılıyor yeni uygulamayla ve başkası giremiyor

bende tam o gitmezse bile yerine adam ayarlar yine koltuk boş kalmaz diyecektim

Yunus Emre
14.06.2011, 16:06
store nerede başkan store

miles
14.06.2011, 17:16
Taraftarla iletişim kurmayı becerebilseni prestijli klup olacaksınızda ,her başarıyı kendinize maal edip başarısızlıkta taraftar yeterince destek vermiyor diye sallamasanız

Söylemlerinizle eylemleriniz yıllardır aynı paralelde gitmiyor.