PDA

Tam Sürümü Gör : biri bu adamıda sustursun tüm medya satılmış

Turcoman
13.11.2007, 15:11
Lugano'suz kalmakla Edu'suz kalmak aynı şey değil. Edu savunmanın lideri, savaşçı çok. Lugano'nun yerine oynayacak 3 adam var. Edu yerine oynayacak yok!

Edu'nun kırmızı kartı ve üstüne Deniz'in sakatlanması... Alex'siz bir takımın başına böyle zor bir deplasmanda daha ne dert gelebilir? Dün Fenerbahçe'nin omurgası kaydı.
Kayseri'nin bu durumdan yeterince yararlanamadığını söyleyelim. Anadolu'nun yeni kaplanları şiddetle tüm iplerini Mehmet Topuz'a bağlayan bir takıma dönüşüyor. Ki, bu gelecek açısından hiç iyi değil. O varsa, topu sürüklerse ilerliyorlar, yoksa yok.
Halbuki durmadan çoğalan ne çok avantajları vardı! Appiah'ın oyuna henüz yeni dönüşü Deivid'in bambaşka bir görevle sahada oluşu, onlar için zaten baştan büyük avantajlardı. Üstüne rakip eksik kaldı, üstüne Deniz'siz. Bakın Lugano'suz kalmakla Edu'suz kalmak aynı şey değil. Edu savunmanın lideri, savaşçı çok. Lugano'nun yerine oynayacak 3 adam var. Edu yerine oynayacak yok! Kayseri'nin avantajları öyle çoktu ki!
Geçen haftaki Belediye maçında da görüldüğü gibi Kayseri'nin savunması kalabalık ve özellikle kanatlardan gelen rakiplere karşı çok zorlanıyor. Zaten Fenerbahçe'nin golü de Semih'le böyle gelmişti. Fenerbahçe düzeni bozulunca bu dezavantajları kullanılmaz oldu. Kolaylıkla oyunu koparabilecekleri bir oyun oluştu sahada. Ancak bundan neredeyse hiç yararlanamadılar. Genelde üstün özelliklere sahip olmasına rağmen çok gol kaçıran Mehmet Eren'in, geçen haftadan sonra bu maçta da gol(ler) bulmasıyla maçı alabildiler.
Fenerbahçe'nin eksik üzerine eksik kalışı sonrası oyununu eleştirmek kolay değil.
Gelelim yine haftaya damgasını vuracak olana. En konuşulmaması gerekene. Hakeme.
Ne yaparsınız ki, bu sefer de Fenerbahçe cephesi ayağa kalkacak. 'Nasıl görmez, bu nasıl iş?'
Tabii ki bunları sormayacağım.
Ama hakem tartışması değil de bir hakemlik tartışması olarak şunu sormamız lazım. Edu'nun 2. sarı kartı, koluyla oynamış olsa bile neden sarı kart? Eğer topu kesmek için bilerek yaptıysa bariz gol şansı olduğundan direkt kırmızı olmalı! Yoksa da sarı olmamalı. Eğer bu sarı olursa her elle oynama sarı olmalı. Biliyorum daha çok şey soranlar çıkacaktır. Ama bu ya kırmızı olur ya da kart olmaz. Şimdi ne olacak? Yine bir ceza iptali daha yaşayacağız.

Turcoman
13.11.2007, 15:13
http://www.maraton.com.tr/article.php?article_id=1875 kaynaklıdır mehmet demirkolun yazısı insan üzülüyor hakem hakkında yorum yapmış yüm bilgisizliğine rağmen Ragıpın yediği yumruktan Gökhanın olmayan ofsaytlarla durduruluşundan smihin ofsayt golünden hiç bahsetmemiş ve Kayserisporu bilmemesine rağmen yorum yapmış insan üzülüyor medyanın haline

zirveci38
13.11.2007, 15:48
YİNE DE DEMİRKOL İYİDİR...
Ülkemizde GÜYA Spor yazarlığı yapan ( yanlı ve yalaka ) futbolcu eskilerine göre bu Mehmet Demirkol her şeye RAĞMEN yüz kere yüz defa "YAZAR "dır yani...
Demirkol iyi F.B.'lidir ama bu zaafını genelde satırlarına pek yansıtmaz.Ancak nasılsa, Edu olayı onu fazla rahatsız etmiş ki bu yazıyı kaleme almış ? Maçı biz de sahada izledik ve o pahalı BALONLARLA bezeli Fenerbahçe'nin temsilcimiz Kayserispor önünde nasıl darmadağın olduğunu; hatta FARKTAN kurtulduğunu gördük.Keşke Demirkol kaleci Volkan'ı, Lugano'yu, Roberto Carlos'u da şöyle iyice bir eleştirebilseydi.Çoğu zaman hakemlerin desteği ve el-kolla maç kazanan F.B. bu maçta kazanamadıysa ne yani ? İlla kazanması mı gerekiyordu ? Ah bu Spor Medyamız ??? Ne kadar TARAFLI olduklarını bir kez daha AÇIKÇA belirttiler.

Turcoman
13.11.2007, 15:59
ah zirveci kardeşim eğer dediğin gibi demirkolu iyi tanıyorsan ve diğerlerinin yanında iyi kalıyorsa durum cidden sandığımızdan daha da vahim inan söyleyecek kelime bulamıyorum hergün futbolcularımız 3 büyüklere gidiyor mesela bu medyadan çok çektik ne yazıkki

mali38
13.11.2007, 16:03
birini sustursan diğeri başlar...hiç kendinizi yormayın. böyle gelmiş böyle gider bu medya

LEVENT ŞEKER
13.11.2007, 18:31
böyle gelmiş böyle gider

anti_ist_38
13.11.2007, 18:44
yazık bu medyaya saılmıs medya ıstemıyoruz....

YAKAMOZ_38
13.11.2007, 22:54
YİNE DE DEMİRKOL İYİDİR...
Ülkemizde GÜYA Spor yazarlığı yapan ( yanlı ve yalaka ) futbolcu eskilerine göre bu Mehmet Demirkol her şeye RAĞMEN yüz kere yüz defa "YAZAR "dır yani...
Demirkol iyi F.B.'lidir ama bu zaafını genelde satırlarına pek yansıtmaz.Ancak nasılsa, Edu olayı onu fazla rahatsız etmiş ki bu yazıyı kaleme almış ? Maçı biz de sahada izledik ve o pahalı BALONLARLA bezeli Fenerbahçe'nin temsilcimiz Kayserispor önünde nasıl darmadağın olduğunu; hatta FARKTAN kurtulduğunu gördük.Keşke Demirkol kaleci Volkan'ı, Lugano'yu, Roberto Carlos'u da şöyle iyice bir eleştirebilseydi.Çoğu zaman hakemlerin desteği ve el-kolla maç kazanan F.B. bu maçta kazanamadıysa ne yani ? İlla kazanması mı gerekiyordu ? Ah bu Spor Medyamız ??? Ne kadar TARAFLI olduklarını bir kez daha AÇIKÇA belirttiler.

bırak bekir abi bunların hepside aynı tama eduya belki yanlış kart gösterilmiştir hatalı kart gösterilmiştir olabilir bun söylerken iyi güzel ama luganonun yaptıklarını neden söylemiyorlar yada carlosun mehmet erene atmaya çalıştıgı yumrugu hakeme attıgı suyun resmen kırmızı kartlık oldugunu neden yazmıyor işte taraf tutmak diye bua derim ben bunların hepside aynı al birini vur ötekine

fırtına_38
13.11.2007, 23:01
Hepsİ SatilmiŞ Bu Medyanin Bu BÖyle GelmİŞ BÖyle Gİder

astrifistoncu
14.11.2007, 04:44
birde arkadaşlar en çok banadevlet kanalı olan trt bunlara pirim veriyor o zoruma gidiyor demirkol tanrıkulu ve melih şendil program yapıyorlardı ligtvde abi akıllara zarar programda olduklarını bazen unutup kahve sohbeine çeviriyorlardı demirkol ve tanrıkulunu kovdular şimdi.

Turcoman
14.11.2007, 06:57
gittilerse iyi olmuştur duyduğuma sevindim devlet kadroları tarafsız olmalı

aliefe
14.11.2007, 10:45
bende m demırkola meıl attım bu yazıyı kendısıne yakıstıramadıgımı söyledım

Serdar ERBASI
14.11.2007, 11:12
Demirkol' un mail adresinde bir sorun var yada maillerine bakmıyor. Daha önce attığım bir mail geri gelmişti...

Rıdvan Dilmen ve Mehmet Demirkol basındaki FB li iyi yazarlardan doğru ama ikisi de Kayseri maçından sonra saçmalıyor. Rıdvan da saçmaladı...

İki yıl önceki 1-0' lık maçtan sonra da saçmalamış ve Taraftarın sürekli olarak küfrettiğini, FB' yi baskı altına aldığını, sert oynadığını vb. bir ton saçma sözler söylemişti. Halbuki o maça kadar kayserispor hakkında hep olumlu sözler söylüyordu. O maçtan sonra uzun süre Kayserispor hakkında olumsuz sözler söylemeye devam etti.

İnsandaki kültür ve eğitim içindeki hayvani duyguları (her insanda vardır, yanlış anlaşılmasın) geriye iter ancak o hayvani duyguların yoğunluğu çok arttığında alınan terbiye, eğitim ve kültür yeterli olamayabilir. Durum aslında bu psikolojik olaydan ibarettir. Hem Rıdvan, hem Demirkol nedense Kayserispor' a yenilmeyi hazmedemiyor. Kıskandığından olsa gerek ki bastırılması en zor hayvani duygu odur.

Daha önce FB yi yendiğimiz maçtan sonra akıllarına bir hakem olayı gelememişti ve o zamanda Kayserispor' un aşırı derece motive olduğunu, sert oynadığını ve diğer takımlara karşı çok daha rahat oynadığını söyleyerek üstü kapalı şike yaptığını iddaa etmişlerdi.

Tabi bu taraflı ve kötü niyetli yazarlara tepkilerimizi dile getirmediğimizden bu yazarlar sağda solda havlamaya devam ettiler...

Cilginlar_38
14.11.2007, 13:53
yav maçin tekrarini isteyelim, 11`e 11 yine oynayalim su maçi alex`de gelsin lugano`da edu`da sülalenizi sürün sahaya. evire çevire yine yeneriz.

Turcoman
14.11.2007, 16:07
hayvani duygular :D olabilir yani hayvani demeyimde ben ilkel duygular :D

Cörekdere38
14.11.2007, 17:53
ya bu mehmet demirkol kayserili serefsiz bir kere stadyumda demisti cok gicik bir adam hic sevmiyorum

VK38
14.11.2007, 17:59
ist medyasi takimlari gibi kolpa