Tam Sürümü Gör : Duyuru Kasist Club
Şimdi sizlere bir müjdem var. Biliyorsunuz kısa bir süre önce KASIST in kuruluşu için girişimleri başlatıp Istanbul Valiliği Dernekler Masasına tüzük ve kuruluş dilekçesi verildi. Kuruluşa müteakip diğer işleri yapmaya başladık.Her şeyden once ben aktif üye değilim ha bilesiniz :DD
Her neyse biz çalışmaya başladık ve bazı konularda projelere giristik.Bunlardan ilki "Okumuş Taraftar Bursu" O konuya girmiyorum çünkü az çok konuşuldu.
Şimdi yeni projemiz Kasist Club. Tamamen taraftar odaklı ve profesyonel bir firma ile anlasilarak hazırlanıyor Kasist Club projesi. Taraftar ürünü olarak atkı,bere,eldiven,polar vs.vs. seçildi.
Ürünler Istanbul Merkezli Ajans Papillon isimli firma ile anlasilarak geliştirilecek ve hazırlanacak.Tamamen profesyoneller tarafından hazırlanıp pazarlaması yapılacak. Kasist Club için bir internet sitesi hazırlanacak ve satışlar buradan yapılacak.
Kasist Club ile ilgili olarak verebileceğim bir diğer bilgi elde edilecek gelirin nerede kullanılacağı. Arkadaşlar bu işden elde edilecek gelir Kasist organizasyonlarda ve Okumuş Taraftar Bursu'nda kullanılacak. Kayserispor Kulübü ile anlasilabilinirse (bu kısım cok önemli) Kayserispor logosu kullanmak ve Resmi Logolu ürünlerden elde edilecek gelirin Kulübe Bağışlanmasını düşünüyoruz. Şunu özellikle belirtmek istiyorum.Kayserispor'un onayı alınmadan KESINLIKLE VE KESINLIKLE hiç bir logo kullanilmayacaktir zaten kullanilamazda. Bizim önceligimiz Kasist logolu ürünler
Biz bir hayalin başından once emekledik,sonra yürümeye başladık.Ama arkadaşlar inanın bana şu anda koşuyoruz. Hepinizi bu hayalimize ortak olmaya, destek vermeye çağırıyorum.
Emeği geçen herkesin eline sağlık..Herbirinden birer tane almak istiyorum ne çıkıyosa :)
Bu projeler beni heyecanlandırıyor.Emeği geçen herkese teşekkürler.Keşke İstanbul'da okusaydım. :p
Metrajzede
01.11.2011, 21:32
Bu ürünler stada alınacak mıymış ? :p
Şaka bi yana ALLAH kolaylıklar ve muvaffakiyetler versin.Ayrıca belirtmek isterim ki elimizden gelen yardımı esirgemeyeceğimiz herkesçe malumdur sanırım
Yunus Emre
02.11.2011, 02:50
sabırsızlıkla bekliyoruz
Emeği geçenlere şimdiden teşekkürler. Elimizden geldiğince yardım etmeye hazırız.
merdanbey
02.11.2011, 11:25
çok güzel çalışma, her türlü yardıma hazırız
enes-kys
02.11.2011, 14:20
bunları duymak gerçekten güzel emeği geçenlere tşkler
y_d_yazici
02.11.2011, 16:56
süper helal olsun
Müjdeyi genisletelim. Arkadaşlar Kasist projesi olan Kasist Club hayata geçiyor demiştik. Bugün yaptığımız görüşmede ürünlerin 10 Aralık tarihine kadar hazır olabileceğini öğrendik.Paylasayim istedim.
Kayserispor TV
04.11.2011, 01:24
Geliyoruz...
Çok güzel gelişmeler oldu bugün Kasist Club ile ilgili.Resmi olarak ürün tasarımı konusunda her konuda anlaşıldı.Çeşitlilik konusunda da... Gelirlerin bir kısmının Kayserispor kulübü ile paylaşılması ön görülüyordu.Bunun için Kayserispor ile de anlaşildi.Artık çalışma zamanı...10 Aralıktan itibaren Kasist Club dan yapacağınız her alışveriş kulübün kasasına ek gelir olarak girecek.Gururluyuz Kasist Taraftar Dernegi olarak.
Metrajzede
15.11.2011, 19:31
Gelirlerin bir kısmının Kayserispor kulübü ile paylaşılması ön görülüyordu.Bunun için Kayserispor ile de anlaşildi.
Bunun için anlaşmaya gerek yoktu ki.
Yeter ki bizimkilerle paylaştığın para olsun :O
Paylaşım teklifi kabul görmese valla çok gülerdim:yahoo:
Kasist Club Projesini hayata geçirmek için artık son adımlar atılıyor. Bugün tedarikçi firma olan Vog Tekstil ile anlaşmalar yapıldı ve son nokta kondu. Allah izin verirse 10 Aralık' tan itibaren www.kasistclub.com adresinden LİSANSLI KAYSERİSPOR ve KASİST ürünlerine ulaşabilirsiniz...
Tüm Kayserispor Taraftarlarımıza HAYIRLI ve de UĞURLU OLSUN...
Şu an için 10 farklı ürün tasarımı konusunda fikir birliğine varıldı. Bunların içerisinde tanıdık bir ürün de var. Sevgili EmreKS kardeşimizin bizler için tedarik ettiği Cangele Atkısının da hazırlanmasını düşünüyoruz. Bunun için sizlerin nezdinde sevgili Emre' den gerekli müsaadeyi de aldık.Buradan da tasarımı yapan kardeşlerime ayrıca bir kez daha teşekkür etmek istedim..
Vog Tekstil ile ilgili bir küçük not. Söz konusu firma Hannover 96' dan Juventus' a kadar bir çok takımın ve markanın taraftar ürünlerinin tedarikçisi...
Özellikle Motor Sporları markalarına özel işleri göze çarpıyor...
Değerli arkadaşlar. Vog Tekstil' in daha önce yaptığı işleri görüp fikir edinmeniz için sanal katalogu işte burada...
http://www.my-catalog.biz/R102128/
Bir yola çıktık. Allah Utandırmasın. Dilerim sizlerin ve taraftarlarımızın desteği ile çok çok daha iyi yerlere gelicez...
merdanbey
18.11.2011, 13:45
Kasist Club Projesini hayata geçirmek için artık son adımlar atılıyor. Bugün tedarikçi firma olan Vog Tekstil ile anlaşmalar yapıldı ve son nokta kondu. Allah izin verirse 10 Aralık' tan itibaren www.kasistclub.com adresinden LİSANSLI KAYSERİSPOR ve KASİST ürünlerine ulaşabilirsiniz...
Şu an için 10 farklı ürün tasarımı konusunda fikir birliğine varıldı. Bunların içerisinde tanıdık bir ürün de var. Sevgili EmreKS kardeşimizin bizler için tedarik ettiği Cangele Atkısının da hazırlanmasını düşünüyoruz. Bunun için sizlerin nezdinde sevgili Emre' den gerekli müsaadeyi de aldık.Buradan da tasarımı yapan kardeşlerime ayrıca bir kez daha teşekkür etmek istedim..
Vog Tekstil ile ilgili bir küçük not. Söz konusu firma Hannover 96' dan Juventus' a kadar bir çok takımın ve markanın taraftar ürünlerinin tedarikçisi...
Değerli arkadaşlar. Vog Tekstil' in daha önce yaptığı işleri görüp fikir edinmeniz için sanal katalogu işte burada...
Bir yola çıktık. Allah Utandırmasın. Dilerim sizlerin ve taraftarlarımızın desteği ile çok çok daha iyi yerlere gelicez...
Allah razı olsun, emekleriniz inşallah boşa gitmeyecek. Yakında Allah nasip ederse baba olacağım, çocuklar için de ürünler olacak mı?
Gazanız mübarek olsun Murat abi.
Allah razı olsun, emekleriniz inşallah boşa gitmeyecek. Yakında Allah nasip ederse baba olacağım, çocuklar için de ürünler olacak mı?
Allah hayırlısıyla kavuştursun gardas.Iyi aklimiza getirdin.Çocuklar icin de yaptirmaliyiz.En büyük eksiğimiz.
enes-kys
18.11.2011, 14:31
ürünler nelerden oluşuyo söyleyebilir misin ? forma - atkı vb ?
y_d_yazici
18.11.2011, 15:45
ürünler nelerden oluşuyo söyleyebilir misin ? forma - atkı vb ?
10 değişik ürün ama hepside çok güzel ve kaliteli edindiğim bilgilere göre. atkı bere polar şapka bildiklerim. ama çok güzel olacak inşallah
enes-kys
18.11.2011, 17:41
10 değişik ürün ama hepside çok güzel ve kaliteli edindiğim bilgilere göre. atkı bere polar şapka bildiklerim. ama çok güzel olacak inşallah
iyi hadi hayırlısı bilgiler için tşkler
Kasist Club ile ilgili dernek başkanı sevgili Batuhan Samet' in Kasist Haber' e yaptığı açıklama.
Kayserispor Kasist Taraftarları Derneği lisanslı ürünler projesi olan KASİSTCLUB ta gelinen son nokta hakkında Başkanımız Batuhan Samet KOÇ un açıklamaları...
Kasist Haber: Sn Başkanım, Kasistclub nedir ?
Başkan: Kasistclub yıllardır eksikliğini hissettiğimiz, bazen maçlara giderken atkısını dahi buladamığımız Kayserisporumuzun ürünlerinin satılacağı bir taraftar mağazasıdır. Çocuğumuz gibi emek verip saatlerce mesai harcadığımız bu yenilik yine farklı olmayı kendisine ilke edinen Kayserispor Kasist Taraftarları Derneği tarafından hizmete konulmuştur.
Kasist Haber: Peki bu mağaza sanalmıdır yoksa bir adresi varmıdır?
Başkan: Kasistclub şu an e-ticaret sitesi olarak tescillenmiş ve web sitesi aracılığıyla satış yapacak bir firmadır.
Kasist Haber: Ne gibi ürünler satılacak ve kalite bakımından sizce taraftarı memnun edebilecek mi?
Başkan: Şöyle anlatayım, biz ürünleri merdiven altı diye tabir edilen atölyeler de imal edip satmayacağız ! Aksine rakibimiz olan Fenerium-GStore-Kartal Yuvası ve TSClub dan nasıl daha kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler üretebiliriz diyeyerek olaya yaklaştık. Araştırmalar sonunda Juventus, Hannover 96, Liverpool, Atletico Madrid gibi takımlara ürünler tasarlayan ve Avrupa da ödül almış VOG Tekstil ile görüşmelere başladık. Nihayetinde Ceo ları olan Volkan beyin inanılmaz yaklaşımları sayesinde sözleşmeyi imzalayarak ürünlerin tasarım noktasına gelmesi ve basılmasına başladık. Ayrıca e-ticaret sitemizinde Avrupa da Best Seller ödüllü bir tasarımı olacağını buradan övünerek taraftarlarımıza belirtmek isterim, taraftarlarımızın hiç şüphesi olmasın. Kasistclub bir çok taraftar mağazasından daha kaliteli ürünleri Kayserispor taraftarının beğenisine sunacaktır.
Kasist Haber: Yani taraftarlarımız aldıkları her ürünler Kayserisporu maddi olarak destekleyecek!
Başkan: Evet taraftarlımız ürünlere verdiği parayla belkide şampiyonlukta pay sahibi olacaklar, dernek olarak sattığımız ürünlerin gelirlerini dönem dönem basın toplantısı düzenleyerek kulüp yönetimine sunacağız. Bu yaklaşımında Kasist üyelerine yakışan bir davranış olduğunu düşünüyorum.
Kasist Haber: Peki Sn Başkanım, Kasistclub kimin fikriydi ve nereden çıktı?
Başkan: Aslında üyelerimizden birinin takım otobüsünü giydirmek istediğini, bunun için mesai harcadığını ve yeterli finansman bulamadığı için kendisine kahrettiğini görmemle şekillendi. Derneğimizin maddi anlamda yeterli ekonomik güce ulaşmasıyla böylesi yürekten sevgiyle takımına bağlı üyelerimizinde her düşüncesini hayata geçirebileceği kanısına vardım. Peki bu ekonomik güç ne olabilir diye düşünürken taraftarlarımızın büyük bir eksiğinin Kayserispor ürünlerine erişememek olduğunu bununda böylesi bir dönemde taraftarımıza büyük bir destek olacağı fikriyle başlamış olduk.
Kasist Haber: Kasistclub derneğinde bir çok organizasyonunu destekleyecek anlaşılan.
aşkan: Tabi ki, özellikte okumuş taraftar bursu ve maçlarda üyelerimizin karşılaşma biletleri, maç esnasında kumanyaları bu ekonomik girdiyle sağlanacak.
Kasist Haber: Sn Başkanım son olarak ürünler ne zaman piyasaya çıkacak?
Başkan: 10 Aralıkta satışa çıkacak ve 17 Aralık Eskişehir deplasmanında üyelerimizin ve öğrencilerimizin üzerinde yerlerini alacaklar inş.
Sn Başkanım bize Kasist Haber olarak zaman ayırıp üyelerimizi aydınlattığınız için teşekkür ederiz.
Başkan: Rica ederim, bu fırsatı bana tanıdığınız için ben teşekkür ederim. Taraftarımızında Ordu maçında takımını yalnız bırakmamasını ve hiç olmadığı kadar destek olmasını istiyorum.
Kaynak: www.kasist.org
yusufcan
19.11.2011, 00:53
iste bu zihniyette bir başkan gelsin klüpün basına bakın o zaman neler oluyor. "El, elin esegini ıslık calarak arar " derler oysa !
kasist hakkında pek fikir sahibi degildim, istanbulda kayserispor besiktas macını izledim cok az kişiydik kasist hayal kırıklıgı yasatmıstı iyice. İstanbulda okuyan ögrencilere burs verecegiz dediler, şimdide fenerium gs store ile kalite bakımından yarışma hedefi ile yola cıkılmış.
helal olsun diyorum,ürünlerin reklamıda iyi yapılıp cok kitleye ulaşmamız lazım.
BMU_Kasist
19.11.2011, 22:03
Burs başvuruları devam ediyor @tim, 3 aralıkta tanışma toplantısı ve mülakat yapılacak. Oraya gelecek yeni Kasist lileri sitemizden sizlere takdim edeceğiz.
Ayrıca Kasistclub bu yeni Kasist lileri giydirmek için kurulan bambaşka bir proje, Kasist i tanımak için 17 aralık Eskişehir maçını takip edebilirsin. inş Kapalı gişe oynayacak...
Ayrıca ilgilendiğiniz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür ederim
Abi bu ismi Kasist Club yerine Ks Club falan yapamaz mıyız? Şimdi millet önyargılı bakıyor olaya. Biz Kasist Club'ın ne olduğunu öğrendik ama diğer taraftarlar bilmiyor, bilmek istemiyor. Taraftar grubu kendi reklamını yapıyor diye düşünüyorlar. Dün Emre facebookta haberi paylaştı. 53000 kişilik sayfada ben taraftarlarımız çok heyecanlanacak diye beklenti içerisindeyken maalesef çok az ilgi gördü. :(
Ve bugün son prosedürler halledildi, ürünlerin ödemesi yapıldı. InşAllah umulan zamanlarda kavusuyoruz ürünlerimize.
Size urunlerin hazırlanacağı işletmenin fotoğrafını gösterip içinizi rahatlatmak istiyorum. Bir kez daha ne kadar ciddi olduğumuzu anlamayanlar anlasın...
http://img4.imageshack.us/img4/716/aeyygeacqaejrqo.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/4/aeyygeacqaejrqo.jpg/)
Çok Rahatladık Milyarlık sipariş vermiştik acaba bunlar bu işin içinden çıkacakmı diye düşüyorduk bizde iyi oldu resim :))
Ayrıca Başarılar Dilerim Tüm Kayserispor Taraftarına Hitap ederse Daha iyi olur Düşüncesindeyim ürünlerin Kasist Adı altında pek Hedeflere ulaşmazı zor olur Kayserispor ismi ön planda olurda herkes sahiplenir.
Çok Rahatladık Milyarlık sipariş vermiştik acaba bunlar bu işin içinden çıkacakmı diye düşüyorduk bizde iyi oldu resim :))
Sen olmasanda bazıları ne yazık ki inanmadi inanmıyor. Biz üstümüze duseni yapıp sizleri bilgilendirme derdindeyiz... Anlayana...
Ayrıca Başarılar Dilerim Tüm Kayserispor Taraftarına Hitap ederse Daha iyi olur Düşüncesindeyim ürünlerin Kasist Adı altında pek Hedeflere ulaşmazı zor olur Kayserispor ismi ön planda olurda herkes sahiplenir.
Kayserispor adını kullanmak bizim haddimizde değil işimizde değil. O ismi kullanmayı elbette çok isteriz ama ne yazık ki buna gücümüz de paramızda yetmez. Ana tema elbette Kayserispor. Kasist adı altında ağırlık Kayserispor ürünlerinde ama maalesef izin konusunda dediğim gibi bizi aşan hususlar var ve olacak.
İnanın arma konusunda bile sorun yaşarız diye çok korktuk ama şükürler olsun problem çıkmadı. İlerleyen zamanlarda belki Kayserispor Store işi için yeterli desteği ve katkıyı biz kulübe yaparız ve kulüp o adımı atar. Bizim şu anda tek derdimiz sizleri bu ürünlerle buluşturmak.
ademdolgun
22.11.2011, 00:02
Maddi manevi emegi, gecen herkesden ALLAH razi olsun ve yar ve yardimcisi olsun
Birde kendim icin istekde bulunayim, 5,yasindaki oglum ve benim icin yani XXL bedenlerde olursada cok sevinirim ve tabiki yurtdisina kolaylikda
merdanbey
22.11.2011, 13:27
Kasist Vog Tekstille anlaşmakla en iyisini yapmış, çok iyi bir marka. İnternette firmayı biraz araştırdım, Vodafone iş ortağı reklam filmi http://www.youtube.com/watch?v=3vkTRg7QV80&feature=related
Basında çıkan haberler, http://www.vogtekstil.com/basindan/coverage_clip.pdf
Büyük firmaların promosyon ürünlerini ve bir çok klübün taraftar formalarını üreten bir firma, teşekkürler kasist
Benzer bir çalışmada KsFan ve Kapalı Kale yapıyormuş.
''KayserisporFan ve Kapalı Kale ürünleri yakında sizlerle..
Kulübümüze ve gruplarımıza katkı sağlayacak bu projenin alt yapı çalışmaları bir süredir devam ediyor.Ünlü bir spor firması tarafından yapılacak ürünler sezonun ikinci yarısına yetiştirilmeye çalışılıyor.Ürünlere Kayseri merkez,Ankara,Antalya,yurt dışı ve internet üzerinden ulaşılabilecek.Gelişmeleri buradan,internet sitemiz ve twitterdan takip edebilirsiniz.
İlk etapta internet ve grup üzerinden,sonra Kayseri'de belli mağzalarda satılacak''
Ne zamandır bi fikre sahipler bilmiyorum ama şahsen sevindim. Çeşitlilik güzel olacaktır muhtemelen.Inşallah bizim düşünmediğimiz şeyleri düşünür ve gerceklestirirler.
Kasist Club ile ilgili bir bilgi daha verelim. Kargo işlerimizi yürütecek olan Logaktif isimli firma ile sözleşme imzalandı.
Ekstradan bir sürprizimiz daha var. Sekillenince sizlerle paylasicam inşAllah...
sevdali_sehit
24.11.2011, 00:46
yurtdisi nasil olacak murat abi kolaylikla ulasabilecekmiyiz
Kulübümüze ve gruplarımıza katkı sağlayacak bu projenin alt yapı çalışmaları bir süredir devam ediyor.Ünlü bir spor firması tarafından yapılacak ürünler sezonun ikinci yarısına yetiştirilmeye çalışılıyor.Ürünlere Kayseri merkez,Ankara,Antalya,yurt dışı ve internet üzerinden ulaşılabilecek.Gelişmeleri buradan,internet sitemiz ve twitterdan takip edebilirsiniz.
İlk etapta internet ve grup üzerinden,sonra Kayseri'de belli mağzalarda satılacak''
En çok bu kısmı beğendim. Ellerine sağlık.
merdanbey
24.11.2011, 15:13
son 16 gün sabırsızlıkla bekliyorum
Ks logosu ve ismi gecmeyecek anladığım kadarıyla ürünlerde ?!
merdanbey
24.11.2011, 15:33
[B]Kasist Club Projesini hayata geçirmek için artık son adımlar atılıyor. Bugün tedarikçi firma olan Vog Tekstil ile anlaşmalar yapıldı ve son nokta kondu. Allah izin verirse 10 Aralık' tan itibaren www.kasistclub.com adresinden LİSANSLI KAYSERİSPOR ve KASİST ürünlerine ulaşabilirsiniz...
Lisanslı Kayserispor ürünleri demiş murat, büyük ihtimal logo vardır, bir de sürprizi merak etmeye başladım
Bildiğim kadarıyla logo da kullanılıyor, isim de kullanılıyor. Hatta kârdan kulübe pay verilecek.
Logo olmadan olur mu, var tabi Kayserispor logosu.
Birden Kasist'in ve Kapalı Kale'nin taraftar adına bu tür şeyler yapması olumlu ama çok geniş kitlemiz yok. Sadece Kasist bu gereksinimi karşılayabilirdi veya ortak bişeyler yapılsa daha kârlı olabilirdi. Ama ne olursa olsun Kapalı Kale bu tür işlere kendini verip asıl işini unutmamalı. Kuzey-alttaki Kapalı Kaleli taraftar sayımız maalesef geçen seneye göre artması gerekirken çok azaldı. :(
Yanliş anlamışsın sevgili Cihan. Kayserispor adi da, logosu da kullanılacak. Yalnız logo için ne yaz ki eski logoyu kullanmamiza müsaade edildi. Şu K ve S sarı olan logo. Atkilarda ve diger ürünlerde o kullanılacak.
Sürpriz konusuna gelince; belki de aylardır hayalini kurduğum, kulübe kadar gidip ricada bulunduğum bir konu vardı. Geçmişte kullandığımız bir formanın yapılarak kullanılması. Bunu bazı kardeşlerim biliyordu. Kulüpten önce biz yapıp sizlere sunalım istedik. Yeniden tasarlayip ürünleri yapacak firmaya gönderdik ama maddi gücümüz yetmedi. Ikinci partide ki urunlere kaldı.
Inanın bunu o kadar istiyordum ki anlatamam. Ama bazen gücümüzün yetmediği konular oluyor. Işte bu o anlardan biriydi. Allah izin verirse hedeflediğimiz gibi yapılan ürünleri sizlere ulastirabilirsek oradan gelecek parayla nostalji formayı yaptıracağız. Işte bu yüzden ürünler çıktıktan sonra sizlerin desteğine çok ihtiyacımız olacak..
Esen kalın dostlarım..
http://www.pgwear.net/shop/index.php?cPath=31
Vog tekstil keşke şöyle şeyler çıkarsa da şaşırtsa bizi haydi bakalım.
Benim görüşüm Kasist emekleme aşamasını geçti ve ayağa kalktı. Ve yavaş yavaşta yürüyor. İnşallah koşacağı günleri 3-4 sene içinde(belkide 1-2 sene içinde) ölmez sağ kalırsak hep beraber göreceğiz.
Kasist Club güzel bir düşünce ama "Club" kelimesi yerine Türkçe bir kelime kullansak daha iyi olurdu kanımca. Mesela; Kasist Ürün, Kasist Taraftar ... vb. gibi.
Ürün alımıda inşallah beklentilerin üstünde olur ve 2. partideki ürünler de basılır ki bu burs verme olayından kazanılacak üniversite öğrencileri ilerde iş adamları olduğunda her iki tarafa da(yani hem klüplerimize, hemi burs öğrencilerine) katkı sağlayacaklardır diye düşünüyorum. Ve o zaman Kasist Kayseri dışında Türkiye'mizin her ilindeki üniversite öğrencilerine ulaşıp burs verebilecek duruma gelip, her ilde bir Kayseri Spor Taraftar Derneği kurulabilecek. Kayseri'den o maçlara gidemeyen olduğunda oradaki Kayserililerin gitmesi hem Kayserisporumuzu hemi Erciyessporumuze hemide Kayseri Kaski yi deplasman maçlarında yalnız bırakılmayacak duruma getirecek belkide. Bunlar biraz hayal gibi gözüksede zamanla olacak işler. Ve tabikide bizlerin desteğiyle...
Şimdi ilk amacımız 10 Aralık'ta çıkacak ürünleri alıp, eş-dost-akrabalarımıza alıp, aldırmak olacak.
Biraz konu dışına çıkmış olabilirim, kafamdaki düşünceleri bir anda yazdığım için affedin.
Ürünlerin çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyoru(z)m.
Bu arada yukarıda verilen cevaplardan birinde bir abimizin bebeği olacağı ve ürün talebini bulunduğu gördüm. Bunu bende destekliyorum. Mesela geçen Ramazan Bayramında 6 aylık bir yiğenime Kayserispor forması ve şortunu almıştım. Biraz büyükler ama 2-3 yaşına kadar giyer. Sonra yenileri tabii ki de ;=)
http://a1111.hizliresim.com/r/s/qlvx.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Ürünlerde emeği geçenlere ve maddi desteği sağlayanlara teşekkürler.
Hayırlı akşamlar hepinize...
Mehmet Gazi
24.11.2011, 20:54
http://www.pgwear.net/shop/index.php?cPath=31
Vog tekstil keşke şöyle şeyler çıkarsa da şaşırtsa bizi haydi bakalım.
Şaşıracağınız Çok Şeyler Olacak 10 Aralık'ı Bekleyin !!
sevdali_sehit
24.11.2011, 21:34
Yanliş anlamışsın sevgili Cihan. Kayserispor adi da, logosu da kullanılacak. Yalnız logo için ne yaz ki eski logoyu kullanmamiza müsaade edildi. Şu K ve S sarı olan logo. Atkilarda ve diger ürünlerde o kullanılacak.
ya abi o logo en kotu ks logosu hic kullanmayin daha iyi valla inanmiyom 99 tane logo var bence hic kullanmayin biseye benzemiyoki o logo zorla okuyoz
http://gmkfreelogos.com/logos/K/img/Kayserispor.gif
:thinking::thinking::thinking::thinking:
güzelim ürünlere böyle bir logoya müsade vermek onlarin adiligi.. baska birsey degil.
zaten bu sari olan su logdan alinmis (hic yukaridaki logo varmiydi formalarda bilmiyoum) :
http://img78.imageshack.us/img78/2240/ks5me.jpg[/B]
Abi yemin ediyorum bu ne yaa. Logoları görünce valla kafam karışıyor, çıldırıyorum. Yönetim bi store açsa bi de logo tasarlatsa şu sorunların hiçbiri olmazdı.
Mujdemi isterim. www.kasistclub.com un yayına girmesine az kaldı. Hatta yapım aşaması logosu yayında şimdilik. Hayırlı olsun :DD
imparator38
26.11.2011, 19:23
Kasist Club konusundaki çalışmalarınız takdire şayan arkadaşlar. Emeği geçen herkese teşekkürler, inşallah hedeflerinize en kısa zamanda ulaşırsınız. Bu konuda bende elimden gelen desteği verebilirim. En azında ürünleri alarak tebrikler.
Çeşitlilik güzeldir emeği gecen herkese yürekten teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.İçinizdeki Kayserispor aşkının hiç bir zaman sönmemesi dileğiyle.Umarım bu güzel çalışmalarınızla sadece foruma kemik taraftara değil tüm Kayseri halkına birşeyler kazandırabilirsiniz.Yolunuz acık olsun.
enes-kys
27.11.2011, 09:56
2 haftadan az kaldı merakla bekliyorum ..
İnşallah hayırlısı olacaktır. Yukarda okuduğum bazı yorumlarda orjinal logo kullanılamayacak diye konuşuluyor ama inşallah yanılıyorlardır.
Ibrakadabra38
27.11.2011, 16:33
Arkadaslar Yurt Disina Satis olacakmi internet sitesinden?
Insallah olur.. Allah yardimciniz olsun
BMU_Kasist
28.11.2011, 09:53
Merhaba Arkadaşlar
www.Kasistclub.com (http://www.Kasistclub.com) sitemiz profesyonel bir e-ticaret sitesidir, istediğiniz ürünü banka havalesi, kredi kartı yada kapıda ödeme imkanı ile alabilir en geç 3 gün içinde de kapınızda bulabilirsiniz.
Tamamen Kayserispor logosu ve ismi ile şekillenmiş ürünler olarak beğeninize sunacağımız ürünlerde Kasist Taraftar Derneğinin her hangi bir ismi yada logosu geçmemektedir. Etiketlerde ve barendelerde sadece kasistclub logosu vardır, üretici olarak onların konulması zaten gerekli...
Buradan elde edilen gelirler "okumuş taraftar bursu" projesine aktarılacak olup, Kayserisporun taraftar mağazası eksiğide bir nebze olsun girelimiş olacak. Ayrıca Haziran ayında Stadyumun altında ve şehir meydanında 30 metre karelik birer mağaza kiralanarak ürünler perakende olarak satışa sunulacaktır.
Kasistclub konusunda büyük düşünün, bu iş sadece bir kaç kişinin uğraşıp yaptığı ve eğlence olsun diye yazılan bir iş değil. Aksine 5 ayrı konusunda uzman firmanın altına imza attığı bir projedir.
Yakın zaman da Kayserispor yöneticilerinin dahi üzerinde bu ürünleri görebileceksiniz.
İlk parti ürünlerin yarısının satılmasıyla hemen ikinci parti farklı ürünler siparişe verilecek, sizlerde bizim bu emeklerimizi desteksiz bırakmayınız. Vereceğiniz her kuruş, kulubumuzun yine sizin gibi içten taraftarlar edinmesine yardımcı olaraktır.
Kayserispor sevginiz hiç eksilmesin...
enes-kys
04.12.2011, 19:53
şimdi 5-6 gün sonra alabilecek miyiz bi aksaklık yok İNŞALLAH
şimdi 5-6 gün sonra alabilecek miyiz bi aksaklık yok İNŞALLAH
Hiç bir aksaklık, aksilik yok. Her şey umduğumuzdan daha iyi gidiyor diyebilirim. EvelAllah' ın izniyle 10 Aralık tarihinden itibaren www.kasistclub.com interaktif satış sitesi üzerinden ürünlerimiz sizlerle olacak.
Eskişehirspor deplasmanına gelebilecek kardeşlerim resmi ürünlerini üzerine geçirip gidecek. Heyecan dorukta...
ademdolgun
04.12.2011, 21:25
Yurt disindakilerde alabileceklermi
Mavisakal
05.12.2011, 01:10
Evet, yurt dışına da gönderim yapılacak.
BMU_Kasist
05.12.2011, 13:58
Arkadaşlar Yurt dışı Haftalık sürelerde gönderilecek, şöyle anlatayım.
Yurt dışından bugün aldınız diyelim, hemen bugün kargoya veremeyeceğiz. Haftada bir gün gönderim günümüz olacak, o gün ürünlerinizi çıkartabileceğiz. Çünkü tek tek gönderim inanılmaz maliyetli oluyor bunu engellemek için toplu gönderim yapacağız.
Yurt içinde ise problem yok aldığınız gün kargoya vereceğiz.
38ölümüne38
05.12.2011, 19:13
Yurt dışından bugün aldınız diyelim, hemen bugün kargoya veremeyeceğiz. Haftada bir gün gönderim günümüz olacak, o gün ürünlerinizi çıkartabileceğiz. Çünkü tek tek gönderim inanılmaz maliyetli oluyor bunu engellemek için toplu gönderim yapacağız.
Caniniz sagolsun, dusundugunuz yeter :)
Bu kadar sene bekledik bi haftami bekleyemicez :p
ademdolgun
05.12.2011, 21:09
BMU_Kasist´isimli üyeden Alıntı
Bunada sükür kardesim emeklerinize ve yüreklerinize saglik, cenabi ALLAH yar ve yardimciniz olsun
sevdali_sehit
05.12.2011, 21:34
insallah guzel olur fakat logo isi kafama takildi yavs
insallah guzel olur fakat logo isi kafama takildi yavs
Bu kadar şeyi aşmışken bir tek logoyu kafanıza takmayın arkadaşlar. Bugüne kadar farklı bir logo kullanmıyorduk zaten. İnşAllah onu da aşacağız ama biraz daha zaman lütfen...
sevdali_sehit
05.12.2011, 22:01
haklisin murat abi
en cok sevindigim olay yurtdisinada satis olacak bu cok guzel istee
kasitclup site deneme sürümünü gördüm çok güzel olacak profosyonel bir site olduğu belli son çok az kaldı 10 aralık
Sanırım bu bir mujdedir. Arkadaşlar, Ürünlerimiz yarın teslim ediliyor. Allah'in izniyle bir kaç güne kadar ürünleri siteden satışa çıkartıyoruz. Sadece fotoğraf çekimi ve siteye yüklenmesi kaldı..
merdanbey
07.12.2011, 11:26
Sanırım bu bir mujdedir. Arkadaşlar, Ürünlerimiz yarın teslim ediliyor. Allah'in izniyle bir kaç güne kadar ürünleri siteden satışa çıkartıyoruz. Sadece fotoğraf çekimi ve siteye yüklenmesi kaldı..
kaldı iki gün x saat, sabırsızlıkla bekliyorum
BMU_Kasist
07.12.2011, 19:36
Yarın (perşembe) bütün gün kasistclub sitesinin görselleri, ürün bilgileri, bedenler ve stok miktarları, kategori gibi bilgileri yükleyeceğiz. Bugün ürünleri teslim aldık ve VOG tekstil profesyonel fotoğraf ekibi ürünlerimizi resimleyerek bize gönderdi, umarım sizlerin beğenisini kazanacak bir uygulamanın altına imza atmış olacağız.
enes-kys
08.12.2011, 06:23
Yarın (perşembe) bütün gün kasistclub sitesinin görselleri, ürün bilgileri, bedenler ve stok miktarları, kategori gibi bilgileri yükleyeceğiz. Bugün ürünleri teslim aldık ve VOG tekstil profesyonel fotoğraf ekibi ürünlerimizi resimleyerek bize gönderdi, umarım sizlerin beğenisini kazanacak bir uygulamanın altına imza atmış olacağız.
cumartesi açılıyo mu yani ?
Yunus Emre
08.12.2011, 14:23
emeğinize sağlık
y_d_yazici
08.12.2011, 16:16
hadi hayırlısı 10 una kaldı bir buçuk gün valla heyecanlandım iyice:)
KürsatSandal
08.12.2011, 22:40
ürünleri taraftar kendi yaptırıp kendi pazarlıyor bizim klube yazık bekliyoruz ürünleri bakalım...
enes-kys
09.12.2011, 06:43
evettt son 1 gün
Son 12 saat 42 dakika :p gerilim veriyim biraz.
1 saat 1 dk oldu hala açılmadı bekliyorum...
Nasıl açılmaz ya saat 00:00 da açılacaktı hemen. Murat abi kandırdın bizi.
sabırsızlıkla bekliyoruz...
Senelerdir bekliyoruz lisanslı ürünleri. Sabaha kadar bekleyelim, bişey olmaz :)
Muratt'ın bahsettiği sürpriz ürün :p
http://img269.imageshack.us/img269/3512/kayserigazoz.jpg
enes-kys
10.12.2011, 07:49
1 saat 1 dk oldu hala açılmadı bekliyorum...
Nasıl açılmaz ya saat 00:00 da açılacaktı hemen. Murat abi kandırdın bizi.
sabırsızlıkla bekliyoruz...
7 saat 50 dakika oldu hala açılmadı :confused1: :( :lac:
Vay arkadaş. Şaka mısınız la siz? :DD Az daha sabır..
merdanbey
10.12.2011, 10:44
10 saat 42 dk açılmadı hala, sabırsızız çünkü; senelerdir bu ürünleri beklemekteyiz.
10 saat 42 dk açılmadı hala, sabırsızız çünkü; senelerdir bu ürünleri beklemekteyiz.
Hak veriyorum.. Ama siz de bize hak verin. Bizden kaynaklanmayan sorunlar olduğu için henüz açılmadı. Üzgünüm...
merdanbey
10.12.2011, 11:31
Hak veriyorum.. Ama siz de bize hak verin. Bizden kaynaklanmayan sorunlar olduğu için henüz açılmadı. Üzgünüm...
Eleştirmek için değil, ne kadar sabırsız olduğumu belirtmek için yazdım, o kadar bekledik biraz daha bekleriz, emekleriniz zayi olmayacak inşallah
enes-kys
10.12.2011, 12:34
12 saat 35 dakika sonuç aynı :( , şaka bi yana gün içinde açılacak mı ?
Bu ne sorumsuzluktur yahu :P
Olmazki bu kadarda canım :p
12 saat 35 dakika sonuç aynı :( , şaka bi yana gün içinde açılacak mı ?
Evet arkadaşlar. İnşAllah günün ilerleyen saatlerinde faal olacak...
fotografı eklenmemiş ürün kalmadı en beğendiğim ürünün fotografıda eklendi taksit seçeneğiyle onu hemen alacağım 11i olmadan yayında olur artık
umarim alamancilara "turistik" fiyatlar uyglamazsiniz :O:O
Geri sayım başladı. 10 :p
Ve birazdan www.kasistclub.com yayında olacak arkadaşlar... Tek sorun ne yazık ki bankalardan kaynaklanan Kredi Kartı sistemi sorunu. Ama bu sorun günlerdir uğraşmamıza rağmen giderilemedi. 2-3 gün kadar havale ile satışlar yapılacak.
umarim alamancilara "turistik" fiyatlar uyglamazsiniz :O:O
Altın yumurtlayan kazlar mısınız olum siz :DD Merak etmeyin arkadaşlar. Yurt içinde ki satış fiyatı neyse EURO bazında aynısı size satılacak :p :DD Şaka şaka. Her şey yazıldığı fiyattan ve TL ndan satılacak...
Hayırlı Olsun hepimize...
Stoklar sağlam mıdır abi, 3 güne tükenen ürün olmaz inşallah ..
Stoklar sağlam mıdır abi, 3 güne tükenen ürün olmaz inşallah ..
Gücümüz yettiğince sağlam tutmaya çalıştık sevgili Salih. İnşAllah tez zamanda tükenir. 2 gün içinde yerine yenisini koyacak seviyedeyiz. Ürünlerin ilk etapta ki hazırlık süresi uzun sürdü bu yüzden bekledik. Ama artık kalıplar hazır ve evelAllah ne eksilirse eksilsin 2 gün içinde yerine yenisini koyacak düzenimiz var...
merdanbey
10.12.2011, 13:45
Bu güzel çalışmanın, geniş kitlelere ulaşması konusunda yapılan veya yapılacak çalışmalar var mı? Bence sadece forumumuzdan herkese ulaşmak zor, emeklerin heba olmaması için ve kasistclub'ın sürekliliğini sağlamak adına reklamdır, yerel tvlerde(tc1, tv kayseri gibi samet koç taraftar bursuyla alakalı tel. bağlantısı yapmıştı ona benzer) tanıtım, resmi twitter, facebook sayfaları gibi çalışmalar yapılması lazım. Ayrıca bildiğiniz gibi resmi sitede taraftar ürünlerinin bulunduğu bir link var; şu an bu alan üzerinde tribün market yazan yönlendirmesi sporcum.com sitesine ait toplam 4 ürünün satıldığı(kaç senelikse formalar hala turkcell) , bu alanın kasistclub.com'a ayrılması devredilmesi imkanı var mı?
sevdali_sehit
10.12.2011, 14:46
hayirlisi olur insallah fakat halen acilmamismi yoksa benmi giremiyom
1.11.2011 Tarihinde Yani 1 Ay 10 Gün Önce 10 Aralık 10 Aralık Diye Reklam Yapıyorsunuz 10 Aralık Oluyor Elimizde olmayan nedenlerden dolayı açılmadı Bu Sizin Bu İşte Ne Kadar Ciddiyet sahibi Olduğunuzu Gösteriyor Laf Güzel Fakat Söylenen Lafların Zamanında Yapılması Daha Güzel Olur
10 aralık bitti mi arkadaş ne bu şiddet bu celal. Adamlar kendi paralarıyla fedakarlık yapıp bi iş kurmaya çalışmışlar Allah razı olsun. İstese yapmaya bilirdi. Lütfen biraz emeğe saygı yav.
1.11.2011 Tarihinde Yani 1 Ay 10 Gün Önce 10 Aralık 10 Aralık Diye Reklam Yapıyorsunuz 10 Aralık Oluyor Elimizde olmayan nedenlerden dolayı açılmadı Bu Sizin Bu İşte Ne Kadar Ciddiyet sahibi Olduğunuzu Gösteriyor Laf Güzel Fakat Söylenen Lafların Zamanında Yapılması Daha Güzel Olur
daha 10 aralık bitmedi biraz daha sabır
herşey profosyonelce yapılıyor satın alma testleri bitsin açılacak açılıpta sorun yaşanmaması için hepsi açılış hala 10 aralık
Adam haklı beyler. Biz bir söz verdik ve şu dakikaya kadar ortaya bişey çıkartamadık. Kardeş senden özür dilerim. Gün bitmedi ama sende haklısın.
Ama bu site bugün bitmeden açılacak ve sana KAPATACAĞIM KAPAĞIN BOYUTLARINI sen bile tahmin edemeyeceksin..
Umarım sizlerde TARAFTARI OLDUĞUNUZ KULÜP ADINA klavyeden değilde, içinizden gelen bişeyler yapar, biraz cebinizden fedakarlıkta bulunur ve en azından ürünlerden alıp kulübe katkıda bulunursunuz.. En azından bunu yaparsınız umarım...
Hafta da bir foruma girerek yapılan işlere BOK SÜRMEK taraftarlıksa eğer daha senden daha ala taraftar göremiyorum...
Sinirim için diğer arkadaşlardan özür dilerim..
38AhmetK.K
10.12.2011, 16:27
Sabreden dervis muradina ermis. Daha 10 aralik bitmedi, ayrica 1 gün gec acilsa bile nolacak sanki.
Valentino
10.12.2011, 16:31
Sabreden dervis muradina ermis. Daha 10 aralik bitmedi, ayrica 1 gün gec acilsa bile nolacak sanki.
He sanki millet cıplah geziyor :p
yok olur mu arkadaş nerde horozluk yapacak. 10 aralık bitmeden böyleyse bitseydi neler çıkardı Allah bilir.
Adam haklı beyler. Biz bir söz verdik ve şu dakikaya kadar ortaya bişey çıkartamadık. Kardeş senden özür dilerim. Gün bitmedi ama sende haklısın.
Ama bu site bugün bitmeden açılacak ve sana KAPATACAĞIM KAPAĞIN BOYUTLARINI sen bile tahmin edemeyeceksin..
Umarım sizlerde TARAFTARI OLDUĞUNUZ KULÜP ADINA klavyeden değilde, içinizden gelen bişeyler yapar, biraz cebinizden fedakarlıkta bulunur ve en azından ürünlerden alıp kulübe katkıda bulunursunuz.. En azından bunu yaparsınız umarım...
Hafta da bir foruma girerek yapılan işlere BOK SÜRMEK taraftarlıksa eğer daha senden daha ala taraftar göremiyorum...
bu ürünler çekilişlemi veriliyo murat abi? :p
forum kayseri bile kasımdan aralığa 2 ay açılış erteledi biraz sabır.
10 aralık bitti mi arkadaş ne bu şiddet bu celal. Adamlar kendi paralarıyla fedakarlık yapıp bi iş kurmaya çalışmışlar Allah razı olsun. İstese yapmaya bilirdi. Lütfen biraz emeğe saygı yav.
Sana Bedavamı Dağıtacak Bu Yaptıklarını Adam Ticaret Yapıyor
Sana Bedavamı Dağıtacak Bu Yaptıklarını Adam Ticaret Yapıyor
ticaret se ticaret. yararı kime gidecek. Klübe ve genç Kayserispor'lulara. Adamın cebine kuruş girecekmiymiş sor bakalım. Tamamen Gönüllü, taraftarlık adına yapıyorlar bu işi. Biraz saygı göstersen ne olur.
Murat Haddini Aşma
Ben Kayserispor Peşinde Koşuyordum Sen bu Forumdan habersizken Ben Bu Foruma Giriyordum Cebimizden ne kadar fadakırlıkta bulunduğumuza burda anlatacak kadarda cahil değiliz kasist dediğin olayıda çok iyi bilirim başındakileride çok iyi tanırım şimdi size kim destek veriyor onuda çok iyi biliyorum kasist in bir dönem bu forumu protesto ettiğini ve bu forumdan üyeliklerini sildirdiğinide çok iyi bilirim zaman geçtikten sonra bu sitede nasıl reklam yaptıklarınıda çok iyi biliyorum sen kapağını kendine sakla aslanım
bize asıl kapak kayserispor sevgisinden kulübe destekten taraftara destekten bahsedenlerin sattığı ürünlerin fiyatları olacak o fiyatları görünce kapağı göreceğiz bakalım olay ne kadar duygusal
Murat Haddini Aşma
Ben Kayserispor Peşinde Koşuyordum Sen bu Forumdan habersizken Ben Bu Foruma Giriyordum
aranızdaki tartışmaya girmek istemem bende kasist oluşumu içinde olan bir insan olarak eleştrilerden nasibimi almışım ama şunu demek isterim. Belirttiğiniz şeyler biraz çocukça kayserispor taraftarlığı tsk değildir kıdemle rütbleyle üstünlük kurma çabasına karşıyım.
ticaret se ticaret. yararı kime gidecek. Klübe ve genç Kayserispor'lulara. Adamın cebine kuruş girecekmiymiş sor bakalım. Tamamen Gönüllü, taraftarlık adına yapıyorlar bu işi. Biraz saygı göstersen ne olur.
Bu Burs Olayından Bahsediyorsan oda ayrı bir konu okumuş kayserispor taraftar bursu bunu isteyen kişi recep mamurdur recep mamurun isteği üzerine yapılmıştır kayserili gençlere verilecek burs iyi bir gelişmedir bu e ticaret sitesi ile ilgisi yoktur bu sitenin geliri kendi masrafını zor karşılar
enes-kys
10.12.2011, 18:46
Bu güzel çalışmanın, geniş kitlelere ulaşması konusunda yapılan veya yapılacak çalışmalar var mı? Bence sadece forumumuzdan herkese ulaşmak zor, emeklerin heba olmaması için ve kasistclub'ın sürekliliğini sağlamak adına reklamdır, yerel tvlerde(tc1, tv kayseri gibi samet koç taraftar bursuyla alakalı tel. bağlantısı yapmıştı ona benzer) tanıtım, resmi twitter, facebook sayfaları gibi çalışmalar yapılması lazım. Ayrıca bildiğiniz gibi resmi sitede taraftar ürünlerinin bulunduğu bir link var; şu an bu alan üzerinde tribün market yazan yönlendirmesi sporcum.com sitesine ait toplam 4 ürünün satıldığı(kaç senelikse formalar hala turkcell) , bu alanın kasistclub.com'a ayrılması devredilmesi imkanı var mı?
aynen reklam önemli
enes-kys
10.12.2011, 18:49
daha iyisini yaparım diyosan hodri meydan
enes-kys
10.12.2011, 18:49
18 saat 50 dakika :(
aranızdaki tartışmaya girmek istemem bende kasist oluşumu içinde olan bir insan olarak eleştrilerden nasibimi almışım ama şunu demek isterim. Belirttiğiniz şeyler biraz çocukça kayserispor taraftarlığı tsk değildir kıdemle rütbleyle üstünlük kurma çabasına karşıyım.
nerde bir üstünlük kurma lafı gçiyor söylermisin klavye taraftarı diyor sesin çıkmıyor ama ben ben kayserispor peşinde koştuğumu söyleyincemi iş üstünlüğe giriyor kasist dediğim bir şey yok nasıl kurulduğunu çok iyi biliyorum temiz duygular içinde kurulduğundanda eminim fakat aylar önceden o kadar şişirip şişirip burda konular açıyorsun profesyonellik ciddiyetten bahsediyorlar sonra biz ne oldu diyince biz bir anda kaka oluyoruz klavye taraftarı oluyoruz
hafta bir siteye girip ortaya bok atan oluyoruz
daha iyisini yaparım diyosan hodri meydan
Hodri meydanı Hepimiz Göreceğiz az kaldı bekle
Murat Haddini Aşma
Ben Kayserispor Peşinde Koşuyordum Sen bu Forumdan habersizken Ben Bu Foruma Giriyordum Cebimizden ne kadar fadakırlıkta bulunduğumuza burda anlatacak kadarda cahil değiliz kasist dediğin olayıda çok iyi bilirim başındakileride çok iyi tanırım şimdi size kim destek veriyor onuda çok iyi biliyorum kasist in bir dönem bu forumu protesto ettiğini ve bu forumdan üyeliklerini sildirdiğinide çok iyi bilirim zaman geçtikten sonra bu sitede nasıl reklam yaptıklarınıda çok iyi biliyorum sen kapağını kendine sakla aslanım
bize asıl kapak kayserispor sevgisinden kulübe destekten taraftara destekten bahsedenlerin sattığı ürünlerin fiyatları olacak o fiyatları görünce kapağı göreceğiz bakalım olay ne kadar duygusal
Peki ASLANIM. sen koşmaya devam et. Kimin destek verdiğini söyle de herkes bilsin. Buyur hodri meydan. O kadar fedakarlık sahibiysen işin içine ve de emeğe saygı göstermeyi denesen ya..
Evet bu siteden Kasist üyeleri üyeliklerini sildirdiler çünkü forumda bir ara dönen dümenler ortadaydı. Dümen bitti herkes yurduna döndü bu olay bundan ibaret..
Reklam konusuna gelince senin şurada kendi reklamını yaptığın kadar yapamamışızdır biz sanırım..
Fiyatlar konusunda ise şu kadarını söylüyorum; senin taraftarlığını göreceğiz, ne kadar KULÜBÜNE SAHİP ÇIKTIĞINI..
Aşağılarda bir yerde Burs işi ile ilgili bir cümle kurmuşsun Mamur istedi gibisinden. Allah' tan korkun varsa eğer bunu ispat et.. Yok edemiyorsan özür dile. Mamur' un taraftara hangi konuda iyiliği dokunmuş ki tutup İstanbul' da ki taraftara burs vermeyi akıl etsin..
Çamur at izi kalsın... Siz yapın ben sizi sırtımda taşıyayım, yok yemiyorsa yapılana saygı duyun...
Kapağı sana ayırdım güzel dostum ; )
enes-kys
10.12.2011, 18:59
Hodri meydanı Hepimiz Göreceğiz az kaldı bekle
sende mi böyle bişey yapmayı düşünüyosun ?
sende mi böyle bişey yapmayı düşünüyosun ?
Keşke yapsa ya... Vallahi bir yapmayı akıl etseler de sırtımda taşısam...
enes-kys
10.12.2011, 19:02
Keşke yapsa ya... Vallahi bir yapmayı akıl etseler de sırtımda taşısam...
bekle göreceğiz diyo bilmiyorum ki
Peki ASLANIM. sen koşmaya devam et. Kimin destek verdiğini söyle de herkes bilsin. Buyur hodri meydan. O kadar fedakarlık sahibiysen işin içine ve de emeğe saygı göstermeyi denesen ya..
Evet bu siteden Kasist üyeleri üyeliklerini sildirdiler çünkü forumda bir ara dönen dümenler ortadaydı. Dümen bitti herkes yurduna döndü bu olay bundan ibaret..
Reklam konusuna gelince senin şurada kendi reklamını yaptığın kadar yapamamışızdır biz sanırım..
Fiyatlar konusunda ise şu kadarını söylüyorum; senin taraftarlığını göreceğiz, ne kadar KULÜBÜNE SAHİP ÇIKTIĞINI..
Aşağılarda bir yerde Burs işi ile ilgili bir cümle kurmuşsun Mamur istedi gibisinden. Allah' tan korkun varsa eğer bunu ispat et.. Yok edemiyorsan özür dile. Mamur' un taraftara hangi konuda iyiliği dokunmuş ki tutup İstanbul' da ki taraftara burs vermeyi akıl etsin..
Çamur at izi kalsın... Siz yapın ben sizi sırtımda taşıyayım, yok yemiyorsa yapılana saygı duyun...
Kapağı sana ayırdım güzel dostum ; )
Fazla Uzatmaya gerek yok sana burs işiyle ilgili cevabımı özelden vereceğim konuyla ilgili seni biraz aydınlatıyım sen mersinde olduğundan her halde biraz olaylara hakimiyetin zayıf
Fazla Uzatmaya gerek yok sana burs işiyle ilgili cevabımı özelden vereceğim konuyla ilgili seni biraz aydınlatıyım sen mersinde olduğundan her halde biraz olaylara hakimiyetin zayıf
Yok yok. Lütfen konuyu uzatıver de şurada anlat. Herkes bilsin. Evet ben Mersin' deyim ama çok şükür olaya oldukça hakimim. Ulu orta aydınlatsana lütfen..
ortalığa bir laf atıysan bunun devamınıda ortalığa atman lazım özelden değil çamur at tutmazsa izi kalsın
Kasistli Arkadaşlar Siz Olayların Nasıl Geliştiğini Kimler Tarafından nerelarde görüşmeler yapıldığını kimin desteği ile burs verileceğini bilmiyorsanız ben ne yapayım ben bu olayı bir sene önceden biliyordum.şimdi bana bunu kim söyledi nasıl öğrendim onumu açıklayım burdan bunumu istiyorsunuz kusura bakmayında okadar çiğ insan değiliz.
ortalığa bir laf atıysan bunun devamınıda ortalığa atman lazım özelden değil çamur at tutmazsa izi kalsın
Ben ortalığa laf atmadım çamurda atmıyorum bir kulüp başakanının bir dernek vasıtasıyla taraftarına burs verdirecek demem çamur atmakmı oluyor bumu çamur kayserispora destekten kayserisporun kasasından bahsediyorsunuz yapılacak sitede kulübe para gidecek diyorsunuz sonra kayserispor başkanı kayserispor taraftarına ne yapmışki diyorsunuz başkana çamur atıyorsunuz
Kasistli Arkadaşlar Siz Olayların Nasıl Geliştiğini Kimler Tarafından nerelarde görüşmeler yapıldığını kimin desteği ile burs verileceğini bilmiyorsanız ben ne yapayım ben bu olayı bir sene önceden biliyordum.şimdi bana bunu kim söyledi nasıl öğrendim onumu açıklayım burdan bunumu istiyorsunuz kusura bakmayında okadar çiğ insan değiliz.
Duymak istemediklerini sana özelden anlattım. Kiminle konuştuysan özelden yaz ben bileyim. Ben sana BİRİNCİ AĞIZ OLARAK söylüyorum bunu.. Neyse az bir zaman kaldı Allah' ın izni ile..
Samet kardeşimin aldığı montun bir görüntüsünü sizinle paylaşayım...
http://img857.imageshack.us/img857/3828/aguztmkcaaahc0h.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/857/aguztmkcaaahc0h.jpg/)
bi arkadaş giriyor ortalığı karıştırıyor ..insanların emeğine saygılı ol eleştirebilirsin fakat bence daha düzgün bir tavırla tamam belki yetişmedi yetişmeyecek insanlar bu konuda 10 yıldır tecrübe sahibi değiller ..yapmaya çalışıyorlar elinden geleni yapıyorlar..beğenmiyomusun kasist clubu para başkasının cebine girecek diyosan ticaret yapıyorlar diyosan alma ki bende bu projeyi yapanları biliyorum hayatta inanmam .. burda bekleme açılmadı diye..emeğe saygı sen profosyonelsen sen yap arkadaş sen dediğin saatte zaman da açarsın siteni ..
enes-kys
10.12.2011, 19:59
20 saat :(
sen biliyosun ben biliyorum o biliyo burasi taraftar sitesi hala millet gizem yapiyo. Kim ne biliyosa soyleyecekki herkes bilsin ona gore davransin. Yok bildigini soylemeyecekse ortaliga cikip ben biliyom aama soyleyemem demesin. Soylemeyeceksen ortaligi bulandirma. Ben ne kasist ti tanirim nede digerini guzel bi olay urunler falan derken biri cikti yok kim burs veruyo kim desdekliyo. haydi aldik gene en basa kime gguvenecez neye inanacaz
Arkadaşlar site şu anda aktif... Allah yar ve yardimcimiz olsun.. Hepimize hayırlı ugurlu olsun..
www.kasistclub.com
açılmamııış ama
Nasıl açılmamış Hasan?
ben girdim yine yakında hizmetinizde yazıyor valla
ben girdim yine yakında hizmetinizde yazıyor valla
Alt+f5 yapıp yeniden dener misin?
evet sorunu çözdüm de google chromeden açılmıyor internet explorerden denedim açıldı
sahintoker
10.12.2011, 21:11
fiyatları biraz yüksek buldum mont ve ayakkabılık hariç.Ellerinize sağlık hepimize hayırlı olsun umarım daha da genişler ürün seçeneği , başarılar.
ademdolgun
10.12.2011, 21:30
Öncelikle ALLAH utandirmasin
Fiyatlara gelince eminimki kaliteli ürünlerdir ama bu zamana kadar bekleyipte fiyatlardan sonra alamayacak kisiler ne olacak yada acilisda bu fiyat sonra düser diyorsaniz simdi alanlara haksizlik olmayacakmi
Kaban ve polar niye bu renklerde cikarildi sanki fenebahcenin ürünlerini animsatiyor
Baska ürünler eklenecekmi ve cocuklar icinde ürünleriniz olacakmi yoksa hep bunlar ve bu renklerdenmi olacak
Son olarakda belki vardirda ben dikkat etmemis olabilirim, fiyatlarin euro olarak gösterilmesi zormu ve yurtdisina suan alsak gönderilebiliyormusunuz
Öncelikle ALLAH utandirmasin
Fiyatlara gelince eminimki kaliteli ürünlerdir ama bu zamana kadar bekleyipte fiyatlardan sonra alamayacak kisiler ne olacak yada acilisda bu fiyat sonra düser diyorsaniz simdi alanlara haksizlik olmayacakmi
Kaban ve polar niye bu renklerde cikarildi sanki fenebahcenin ürünlerini animsatiyor
Baska ürünler eklenecekmi ve cocuklar icinde ürünleriniz olacakmi yoksa hep bunlar ve bu renklerdenmi olacak
Son olarakda belki vardirda ben dikkat etmemis olabilirim, fiyatlarin euro olarak gösterilmesi zormu ve yurtdisina suan alsak gönderilebiliyormusunuz
Amin Adem abi..
Sorularına tek tek yanıt vermeye çalışayım.
Ürünlerin kalitesinden kimsenin şüphesi olmasın. Yazılan fiyatları fazlasıyla karşılayacak ürünler. Bu fiyatların düşüp düşmeyeceğini inan bilmiyorum ama düşmeyeceğini tahmin ediyorum. 10-15 liraya Kale' den alınacak ürünlere bakarak bu paranın değeceğini düşünüyorum.
Kaban ve Polar ile ilgili farklı renkler kullanmak istedik çünkü Hem sarı, Hem kırmızı ürünler zaten fazlasıyla kullanılıyor. Fenerbahçe' yi andırma konusunda da aynı fikirde değilim biz özellikle Turkuaz rengi seçtik hatta o renkte bir de atkı tasarladık..
Başka ürünler elbette eklenecek ve çocuk çeşitleri de çıkacak ama çocuk ürünlerinin maliyeti ne yazık ki normal ürünlerinkinden fazla. Maliyeti ile ilgili sorunlar vardı.
Euro olarak belirtilmemiş. O konu da haklısın. Bunu arkadaşlara ileticem. İstersen düzeltilene kadar bekle almak için...
Çalışan abiler için olabilir de bizim gibi öğrenci tayfası için biraz tuzlu gibi fiyatlar abi. Kalitesine sözüm yok da öğrenci ye özel fiyatlarda ürün olma imkanı varmı?
ademdolgun
10.12.2011, 21:59
Amin Adem abi..
Sorularına tek tek yanıt vermeye çalışayım.
Ürünlerin kalitesinden kimsenin şüphesi olmasın. Yazılan fiyatları fazlasıyla karşılayacak ürünler. Bu fiyatların düşüp düşmeyeceğini inan bilmiyorum ama düşmeyeceğini tahmin ediyorum. 10-15 liraya Kale' den alınacak ürünlere bakarak bu paranın değeceğini düşünüyorum.
Kaban ve Polar ile ilgili farklı renkler kullanmak istedik çünkü Hem sarı, Hem kırmızı ürünler zaten fazlasıyla kullanılıyor. Fenerbahçe' yi andırma konusunda da aynı fikirde değilim biz özellikle Turkuaz rengi seçtik hatta o renkte bir de atkı tasarladık..
Başka ürünler elbette eklenecek ve çocuk çeşitleri de çıkacak ama çocuk ürünlerinin maliyeti ne yazık ki normal ürünlerinkinden fazla. Maliyeti ile ilgili sorunlar vardı.
Euro olarak belirtilmemiş. O konu da haklısın. Bunu arkadaşlara ileticem. İstersen düzeltilene kadar bekle almak için...
Tesekkürler murat kardesim verdigin bilgiler icin, tekrardan emegi gecenlerin emeklerine saglik ve devaminida bekledigimizide belirterek, cenabi ALLAH yar ve yardimciniz olsu
Site oldukca basarılı olmus.Emeğinize yüreğinize sağlık.Fiyatlar konusunda düşürülse bile fazla düşürülemez lisanlı ürün diğer kulüplerin lisanslı ürünlerine bakın onlara göre ayarlanmıştır büyük ihtimal.Lisanslı üründen kasıt ise kalitesiz ürün zaten lisanslı ürün olamaz diye düşünüyorum.Umarım kısa sürede çeşitler çoğalır ve Kayserispor taraftarına uzun yıllar hizmet verir.Teşekkürler Kasist..
evet sorunu çözdüm de google chromeden açılmıyor internet explorerden denedim açıldı
Sizin Pc'den kaynaklanan baska bir sorun olabilir.
G.Chrome
M.Firefox
İ.Explorer
Yukarıdaki 3 Tarayıcıdan da Site Sorunsuz Açılmakta..
+ opera'dan da sorunsuz açılıyor.
Paramızın yettiğini alacağız artık yapacak bişey yok. Bi fiyat belirlenmiş artık.
Bütçem şimdilik atkı almaya yetiyor ama kış bitmeden para bulabilirsem bir tanede polar bere alabilirim.
emeği geçen herkesin ellerine sağlık
bu konuda büyük bir eksiği kapatacak inşalah. özlemle beklenen bir siteydi
Fiyatlar bana göre yüksek değil ama muhtemeldirki öğrenci arkadaşları zorlayabilir.
ama ayda bir iki aydabir haşlıklardan artırıp bişiler alınabilir bence.
tekrar emeği geçenlere teşekkürler
enes-kys
11.12.2011, 08:37
fiyatlar bana öğrenci olarak fazla geldi :( kırmızı sarı atkı çok güzel alabilirsem onu alacağım İNŞALLAH
BMU_Kasist
11.12.2011, 09:27
Merhaba Arkadaşlar
Sitemiz uzun uğraşlar ve emekler karşılığında açıldı, hani derler ya bir ben bir Allah biliyor. Bizlere çamur atan yada dedikodumuzu yapan arkadaşlara hakkımız helal olsun, yalnız şu kadarını söyleyeyim..! Recep MAMUR u arayıp şu an sorun lütfen Burs konusundan haberi varmı ? @Sahfk arkadaşımızın sözleri gerçekten incitti beni, kulüp başkanı yada yöneticiler maalesef taraftar kim onu dahi bilmiyorlar. Bu yüzden attığın çamurla hakkımıza girmişsin kardeşim. Bizim okumuş taraftar bursunun finansörü Mamur değildir ve ilerleyen zaman da da olacağını hiç zannetmiyorum.
Gelelim diğer mevzuya, ticaret demişsin yaptıkları.! El insaf diyorum, sana maliyet faturalarını ve elde edilen gelirin Kayserisporlu öğrencilerimize aktaracağımız decontları tek tek göndereceğim söz veriyorum.
Bu siteden satılan ürünlerden Kasist kurucularının cebine bir kuruş para girdiğini ispat edersen Kayseri meydanında boynumuza kağıt asıp gezdir bunlar hırsızdır diye... Sana açık çek veriyorum, ama bunların olmadığına ikna olursan bizden özür dile ve helallik iste. Birde yapabilirsen elinize sağlık aylardır emek veriyorsunuz mesai harcıyorsunuz de lütfen.
@adem bey;
Euro bazında fiyatı yazmayı bizzat ben istemedim, çünkü milli paramız TL dir. Biz sizleride Türk vatandaşı görüyor ayrım asla yapmıyoruz. Euro yazılacak her ücret sizin vicdanınızda bir sızı olabilir sanki sizi ayrı tutuyoruz hissine kapılırsınız diye bunu herkese eşit ve milli paramızla yazdık. Varsa bir hatamız affedin lütfen.
Fiyatların yüksekliğine gelince arkadaşlar biz Kasist kurucuları ancak 10.000 TL sermaye üretebildik, çocuklarımızın nafakasını yatırdık buraya. Ürünler az adette üretilince üretici firma maaliyetleri yüksek tuttu ve buradan elde edilecek kar oranı sadece Öğrencilerimizin bir aylık bursunu karşılayacak. Böyle böyle sermaye büyüdükçe bir şapka 20-25 değil 10-15 TL maaliyete yapılacak çünkü sayısı fazla olacak.
Arkadaşlar hepimize hayırlı olsun diyorum, bizler Kayserispor u seviyoruz ve Kayserili olmaktan gurur duyuyoruz. Hakkımızda en ufak bir sahtekarlık söylentisi çıkarılırsa inanın çıkartanlara Allah iyi demez. Ben günlerce iş çıkışlarımda fabrikada saatlerce mesai harcadım. Ürünlerin üretimi tasarımı ve e-ticaret sitesinin kurulması dernek mevzuatı inanın kolay değil. Sizlerde hakkınızı helal ediniz, Rabbim utandırmasın...
Dernek Başkanı
Batuhan Samet KOÇ
ORTAYA ÇIKAN YANLIŞ ANLAŞILMA İÇİN ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLERİM
HİÇ BİR ZAMAN BU KİŞİLER PARALARI CEPLERİNE ATACAK DEMEDİM DEMEMDE SADECE BİR ARKADAŞA ÜRÜNLERİ BEDAVA VERECEKLER PARAYLA SATILACAK TİCARET YAPIYORLAR DEDİM BU SÖZÜM FARKLI ANLAŞILDI
Hala usteliyorsun. Madem benim sana ozelden yazdıklarımı ulu orta soyluyorsun bir de sen şu işi kimden öğrendiğini söyle.
Evet yönetimle görüşüldü, bir şekilde yardım istendi ama kimse taşın altina elini koymadı. Lütfen baskani ara sor, organizasyonun ne durumda olduğundan, kime ne fayda saglayacagindan haberi varmi yokmu öğren. Bak Allah aşkına sor öğren.
Senin sağlam kaynağın kim bilmiyorum ama bu işin ugrasanlari olarak biz sana senin zannettiğini gibi olmadığını, durumun sandığından çok farklı olduğunu kendimiz anlatıyoruz.
Haberin var mi bilmiyorum ama 3 haziran günü Burs Projesini anlatmak için ıstanbul da bir sunum gerçekleşti. Bu sunum için Kayserispor yönetiminden Oğuz bey ve Iskender Beluk a davet yolladık. Dedik ki gelin şu ışte kulübün yerini, amacını, Kayserispor u bir anlatin. Çok meşgul olan değerli yoneticilerimizden hiç biri teşrif etmedi.
Eee bilmeyen için tabii ki bu iş kulüp tarafından destekleniyor olarak görülür ama işin içinde ki bizler nasıl yürüdüğünü anlatmak zorunda kalıyoruz.
Kulübün Allah Razı Olsun şu resmi ürünler konusunda armayı kullanabilirsiniz demesinden baska Kasist in organizasyonlarina zerre katkısı yoktur. Vardır diyen buyursun ispata..
Uzun lafın kısası Sahfk ne yazık ki yaptığın eleştiriyi "ONDAN BUNDAN DUYARAK DEĞIL, IÇINDE OLANLARDAN DINLEYEREK YAPMAN "hem senin adına hem bizim adımıza daha dogru olurdu..
Sağlık olsun arkadaşım. Bildiğin gibi devam et..
Peşindeyiz
11.12.2011, 10:48
@sahfk,
Burada bir iş yapılıyor; sen de bu işi yapan insanların heveslerini, iştahlarını kırıyorsun. Sen bu iş ticaret demesen kimse bilmiyormuydu ? ( Artık ürünlerden kazanılan paralarla öğrencilere yardımcı olmanın nesi ticaretse?! ) Madem Recep Mamur ile görüşülüp görüşülmediği önemli değil, önemli olan öğrencilere burs aktarılması, neden durduk yere yazıyorsun?
Kusura bakma da boş boş söylenip, miğde bulandırıyorsun.
Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, Allah emeklerini ziyan etmesin diyorum. Ürünlerin fiyatları konusunda da gerekli açıklama yapılmış, hem ürün sahibi olup hem de Istanbul'da ki öğrenci kardeşlerimize destek olabiliyoruz. Olaya bir de bu açıdan bakmak gerekli.
Ortada Bir Yanlış Anlaşılma Meydana Geldi ArkadaşlarAlındılar Ben Bu Arkadaşların Dürüstlüğünden Kendi adım Kadar Eminim Söylemek istediğim Keşke site gününde açılsaydı keşke zamanında bunlar plansaydı asıl söylemek istediğim buydu YANLIŞ ANLAŞILMALARA SEBEP VERDİĞİM İÇİN BÜTÜN ARKAŞALARDAN ÖZÜR DİLİYORUM
SAMETİN DÜRÜSTLÜĞÜN VE ÖZVERİSİNDEN EN KÜÇÜÇÜK ŞÜPHEM YOK BURS OLAYINDA DA ANLAŞILAN RECEP MAMUR DESTEK VERMEMİŞ BUNUDA ÖĞRENMİŞ OLDUK
Ortada Bir Yanlış Anlaşılma Meydana Geldi ArkadaşlarAlındılar Ben Bu Arkadaşların Dürüstlüğünden Kendi adım Kadar Eminim Söylemek istediğim Keşke site gününde açılsaydı keşke zamanında bunlar plansaydı asıl söylemek istediğim buydu YANLIŞ ANLAŞILMALARA SEBEP VERDİĞİM İÇİN BÜTÜN ARKAŞALARDAN ÖZÜR DİLİYORUM
SAMETİN DÜRÜSTLÜĞÜN VE ÖZVERİSİNDEN EN KÜÇÜÇÜK ŞÜPHEM YOK BURS OLAYINDA DA ANLAŞILAN RECEP MAMUR DESTEK VERMEMİŞ BUNUDA ÖĞRENMİŞ OLDUK
Ozrun için Teskkurler. Eğer ki kalp kirdiysak kendi adıma bende özür dilerim..
Fiyatların yüksekliğine gelince arkadaşlar biz Kasist kurucuları ancak 10.000 TL sermaye üretebildik, çocuklarımızın nafakasını yatırdık buraya. Ürünler az adette üretilince üretici firma maaliyetleri yüksek tuttu ve buradan elde edilecek kar oranı sadece Öğrencilerimizin bir aylık bursunu karşılayacak. Böyle böyle sermaye büyüdükçe bir şapka 20-25 değil 10-15 TL maaliyete yapılacak çünkü sayısı fazla olacak.
bu haber çok iyi oldu. Tekrar emeğinize sağlık.
y_d_yazici
11.12.2011, 13:21
hayırlı uğurlu olur inşallah. emeği geçen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun. şimdi taşın altına elimizi koymanın tam vakti , gücümüzün yettiğince az ya da çok bi şekilde ürünlerden alıp kayserispor tarihimizin bir ilki olan bu olayı destekleyip daha yukarılara taşıyalım. şu saat itibariyle şehir dışında olmam dolayısıyla yeni girebildim kasistclub.com sitemize ve 53.000 den fazla giriş sağlanmış. demekki özlemle beklenen bir durum. seni beni bırakalım bu güzelliği beraber yaşayalım:)
Kayserispor TV
11.12.2011, 16:56
Hayırlı uğurlu olsun İnşallah beklenen satış gerçekleşir...
Hayırlı uğurlu olsun, Emeği geçenlere, maddi destek verip bunların çıkmasında katkı sağlayanlara tekrar tekrar teşekkürler.
Fiyatlar, diğer takımların spor marketlerine göre normal. Kayseri de yaşayanlar hariç diğer şehirlerde ve yurtdışında çalışan Kayserililer rahatlıkla alacaklardır. (Ben dahil =))
Sadece ayakkabılığı çok ilginç buldum. Onun yerine mug cup bardaklarından, kalemler, bileklikler, sırtçantaları, saat, battaniye vb. gibi sürekli evde, işyerinde, okulda kullanabileceğimiz ürünler yapılsa olmazmıydı. Neyse "ben burada sadece ayakkabılık yerine yukarıdaki yazdıklarımdan biri veya birkaçı olsa güzel olurdu" diye bir eleştiri yaptım, inşallah yanlış yerlere çekilip, yanlış anlaşılmaz. Yapılanlar artık yapılmış, elimizden geldiğince alıp, burs verilen öğrencilerimize destek olmak lazım.
Son bir soru havaleyi nasıl yapacağız ya ben anlamadım olayı tam olarak. İnternetten direk Samet abinin hesabına mı yatıracağız parayı, sonra da kargo ile ürünler geldiğinde bize verilen makbuzu vereceğiz. Anlamadım. (Normalde internetten sipariş yaparım ama bu durumda kafam karıştı.)
Alacaklarımın aşağıda resmini koydum ama ne yapacağımı şaşırdım açıkçası =) Acilen yardım etseniz..
http://www.hizliupload.com/di-PACQ.jpg
Şimdillik bunlar.. Kışlık kabanı da sonraki sefere inşallah =)
Mariachi
11.12.2011, 17:05
Hayirli ugurlu olsun dostlar. Emegi geçen herkesten Allah razi olsun.
@adem bey;
Euro bazında fiyatı yazmayı bizzat ben istemedim, çünkü milli paramız TL dir. Biz sizleride Türk vatandaşı görüyor ayrım asla yapmıyoruz. Euro yazılacak her ücret sizin vicdanınızda bir sızı olabilir sanki sizi ayrı tutuyoruz hissine kapılırsınız diye bunu herkese eşit ve milli paramızla yazdık. Varsa bir hatamız affedin lütfen.
Arkadaşlar hepimize hayırlı olsun diyorum, bizler Kayserispor u seviyoruz ve Kayserili olmaktan gurur duyuyoruz. Hakkımızda en ufak bir sahtekarlık söylentisi çıkarılırsa inanın çıkartanlara Allah iyi demez. Ben günlerce iş çıkışlarımda fabrikada saatlerce mesai harcadım. Ürünlerin üretimi tasarımı ve e-ticaret sitesinin kurulması dernek mevzuatı inanın kolay değil. Sizlerde hakkınızı helal ediniz, Rabbim utandırmasın...
Dernek Başkanı
Batuhan Samet KOÇ
Adem beye verilen cevapta bir ikilem yaşıyorum ya. İsim olarak KasistClub oluyorda fiyat olarak neden TL oluyor anlamadım. Yok hani madem miili paramız TL neden isim olarakta Türkçe bir isim konmuyor. Bu konuda ikilem yaşıyorum açıkcası.
Birde çocuklarınız, yiğenlerimiz var. Onlar için muhakkak ve muhakkak ürünler yapılması lazım. Fiyatı ne kadar olursa olsun, ben almaya hazırım şimdiden. ;) Kayseri'de yaşayanlar, diğer illerimizde ve yurtdışında yaşayan Kayserililerde muhakkakki alacaklardır. Ben inanıyorum. Gerçek Kayserili takımına her zaman her şartta sahip çıkacaktır. Taraftar sayısındaki artış sebeplerimizden biride bu olacaktır.
Neyse fazla uzatmadan, hayırlı akşamlar hepinize Büyük Kayseri Spor Taraftarları...
Küçük bir istek; KasistClub da sonraki yapılacak, basılacak ürünlerde çocuklar için ve diğer ofiste-evde kullanabileceğimiz küçük ürünlerin yapılması ayrıyeten Erciyessporumuzun ürünlerininde sizin tarafınızdan satılması dileğiyle...
Siparişlerimi verdim, parayıda havale ettim. Hadi bakalım ürünleri 4 gözle bekliyorum. :thumbup:
Eskişehir deplasmanına polar mont ve şapkayı giymek için sabırsızlanıyorum. :w00t2:
Gece gece heyecan yaptim heee =D
Not-1: Birde unutmadan bir soru soracağım. Bu 3 atkı çeşidi nin özellikleri hakkında bilgi girilmemiş siteye. Atkılar dokuma mı, triko mu, çift taraflı mı, tek taraflı mı ? gibi. Hani bizim özel yaptırdığımız KASİST in çift taraflı atkısı gibi mi yoksa tek taraflı mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Not-2: Murat abi, babamın Kayseri'den gönderdiği atkıları aldın mı abi ? Abdurrahman abi almışta. Sana geldi mi gelmedi mi bilmiyorum. Haber verirsen sevinirim.
merdanbey
12.12.2011, 10:10
Çok güzel, kaliteli bir site olmuş, para harcayanların, vakit ayıranların emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık. Kredi kartıyla satış olmadığı için çok istememe rağmen ürünlerden alamadım, 1 hafta daha bekleyeceğim artık, kredi kartlı satışlar açılırsa beklemeye gerek kalmayacak
BMU_Kasist
12.12.2011, 10:27
Kredi kartı ile satışların Çarşamba gunüne yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz.
Öncelikle emeğinize sağlık. Ürünler çok hoş olmuş ama arma karışıklığından bahsediyoruz fakat bu hatayı en çok biz yapıyoruz. Siteye baktığımızda ürünlerdeki logoyla sitenin bannerindeki logolar farklı. Belki küçük bi ayrıntı ama bunların olmaması gerek. Ki forumda da aynı şekilde bir yerde farklı, diğer yerde farklı... Bence acilen bir el atalım bu olaya forumdaki logoları falan değiştirelim. Ürünlerde kullanılan logoları kullanalım derim. O logoyu bi zahmet birisi paylaşsın burda...
merdanbey
12.12.2011, 13:17
taraftar formaları da olacak mı?
enes-kys
12.12.2011, 13:19
Öncelikle emeğinize sağlık. Ürünler çok hoş olmuş ama arma karışıklığından bahsediyoruz fakat bu hatayı en çok biz yapıyoruz. Siteye baktığımızda ürünlerdeki logoyla sitenin bannerindeki logolar farklı. Belki küçük bi ayrıntı ama bunların olmaması gerek. Ki forumda da aynı şekilde bir yerde farklı, diğer yerde farklı... Bence acilen bir el atalım bu olaya forumdaki logoları falan değiştirelim. Ürünlerde kullanılan logoları kullanalım derim. O logoyu bi zahmet birisi paylaşsın burda...
klüp sadece o armaya izin vermiş
merdanbey
12.12.2011, 13:33
sporcum.com logo
http://www.sporcum.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/k/a/kayserispor_atki_01.jpg
kasist logo
http://www.kasistclub.com/urunler/siyah-siperli-vip-sapka/kasistclub/-mgepb/imagelarge_siyah-siperli-vip-sapka_2118_1.jpg
klubün izin vermemesinin nedeni, logo hakkını bu firmaya vermesi olabilir mi?
taraftar formaları da olacak mı?
Elbette. Ikinci parti ürünlerde hem güncel, hem de NOSTALJIK formalarımız yapılacak...
KasistClub ürünlerinde kullanılan logo kulübün resmi logosuna en yakın logo. Tek farkı K harfi ile 19 rakamlarının kırmızı renkli olması. Bir kez daha vurgulamak istiyorum. Hala resmi logo bu görünüyor ve kulüp bunu kullanmamız için izin verdi.
Tek logo kullanımı konusunda ki hassasiyetimizi biliyorsunuz.. Yine gerekenleri yapıp ilgili yerlere bu konuyu aktaricaz merak etmeyin..
bu projeyi baslatmaniz bile güzel bir durum.
fakat "önerilerm" de olacak:
"polar mont" ve "kislik kaban"; orijinal olmayan arma haric (ki, yönetim izinde vermese, ortada olan bir sorun) kayserisporu andiran ne özelligi var? renk farkli bu bir.
daha cok sari / kirmizi / siyaha yönelmek dogru olurdu. turkuvaz vs.. renkler sadece alternatif olabilecek renkler.
kaban ve mont la arma sanki birbirine yabanci madde gibi.. aslinda uyusabilirler fakat "sen daha iyi biliyorsan sen yap" diyenlerin gelecegini bildigim icin bundan sonraki ürünlerde bunlar azda olsa göz ününe alinarak, sadece tavsiyede bulunmak istiyorum.
bunun aksine turkuvaz renkli atki cok güzel bir görüntü veriyor fakat burdada - kusura bakmayin - armanin renkleri atkinin görselligni zedelemis.
bu projeyi baslatmaniz bile güzel bir durum.
fakat "önerilerm" de olacak:
"polar mont" ve "kislik kaban"; orijinal olmayan arma haric (ki, yönetim izinde vermese, ortada olan bir sorun) kayserisporu andiran ne özelligi var? renk farkli bu bir.
daha cok sari / kirmizi / siyaha yönelmek dogru olurdu. turkuvaz vs.. renkler sadece alternatif olabilecek renkler.
kaban ve mont la arma sanki birbirine yabanci madde gibi..
bunun aksine turkuvaz renkli atki cok güzel bir görüntü veriyor fakat burdada - kusura bakmayin - armanin renkleri atkinin görselligni zedelemis.
Eleştirilerini dikkate alicagimiza emin olabilirsin.
Adem abiye yaptigim açıklamayı sana da yapıyorum.
. Kaban ve Polar ile ilgili farklı renkler kullanmak istedik çünkü Hem sarı, Hem kırmızı ürünler zaten fazlasıyla kullanılıyo.
Özetle farklı olsun istedik. Eğer ki biseyler degisecekse degisklikle başlasın istiyoruz..
Siz ürünlere ilgi gösterirseniz daha güzel daha beğendiğiniz şeyler için çalışıyoruz..
Bence beyaz veya siyah yerine turkuazı 3. renk olarak almamız güzel olmuş. Hem logomuzda da turkuaz rengi mevcut, gökyüzünü simgeliyor. Diğer yapılacak ürünlerde kesinlikle 3'lü bilekliklerden yapılmalı diyorum. Hemen hemen her takım taraftarının bu bilekliklerden var. Bizde sarı-kırmızı-turkuaz yaparsak gayet hoş olur ve fiyatı diğer ürünlere göre ucuz olacağı için her kesime hitap eder, böylece çok satış olur. Sarı-kırmızı diyince akla direk Gs geliyor malum. 3. renk olarak turkuazı benimsersek çok hoş olur. Hatta turkuaz forma bile yapılmalı diye düşünüyorum. Mesela E.şehir, armasında sarı renkte bulunduğu için sarı renkli formalar yaptı.
Kasist Club Resmi Facebook Sayfası... (http://www.facebook.com/pages/KasistClub/192483617510091)
Sipariş ettiğim ürünler bugün işyerime geldi. Direkt polar ve şapkayı taktım. Ve fotoğrafımı çektirdim. Çalışma arkadaşlarımda beğendiler poları, atkıları, şapkayı.
Polar tek kelime ile HARİKAAA..:thumbup: Şapka ve atkılar da bir ayrı güzel tabikide..
http://c1112.hizliresim.com/s/g/13h5v.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Alacaklara tavsiyem ürünler gerçekten çok kaliteli birde paramızın hem Kayserispor Kulübümüze katkı hemide İstanbul'da Okuyan Öğrenci kardeşlerimize BURS olarak gidecek olması beni daha da gururlandırdı.:DD
İnanın şu an çok mutluyum..
Emeği geçenlere tekrar tekrar TEŞEKKÜRLER...
BMU_Kasist
16.12.2011, 10:47
Hayırlı Uğurlu Olsun Kardeşim. Tebrik ederim...
İstanbul'da Okuyan Öğrenci kardeşlerimize BURS olarak gidecek olması beni daha da gururlandırdı.:DD
Emeği geçenlere tekrar tekrar TEŞEKKÜRLER...
eskisehire gelemeyeceklere burs murs yokmuş :O benim istanbulda okuyan bayan kuzenim söyledi aramışlar öyle demişler, kız başına eskişehire gidecek yani burs almak icin... sıkıntı var o konuda, Burs olmasın bu olayın adı, kasist taraftar maaşı olsun
:)
merdanbey
16.12.2011, 16:43
Kredi kartı ile satışların Çarşamba gunüne yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz.
Ne zaman olur kredi kartıyla satış? Bir de Ayhan Baynal'la konuşsanız da kayserispor.org'a banner gibi bir şey konamaz mı kasist clubla alakalı
Neden sadece İstanbul ya! Biz de KAYANK falan mı kursak ? :D
merdanbey
16.12.2011, 17:20
Az önce forum kayserinin sitesine girdim, mağazalar kısmına bakıyordum, spor mağazaları kısmında fenerium var, Kayserispor'un kullanmış olduğu stada yapılan avm de fenerium var ama bizle alakalı hiçi bir şey yok, yazık çok yazık (http://www.forumkayseri.com/ buradan bakabilirsiniz)
38AhmetK.K
16.12.2011, 17:25
Az önce forum kayserinin sitesine girdim, mağazalar kısmına bakıyordum, spor mağazaları kısmında fenerium var, Kayserispor'un kullanmış olduğu stada yapılan avm de fenerium var ama bizle alakalı hiçi bir şey yok, yazık çok yazık (http://www.forumkayseri.com/ buradan bakabilirsiniz)
Daha minibüs icinde satisa sunulan ürünlerimiz yokki forumkayseride bir magazamiz olsun. Yaklasik 5 yildan beri store acilacak acilacak deniyor...
eskisehire gelemeyeceklere burs murs yokmuş :O benim istanbulda okuyan bayan kuzenim söyledi aramışlar öyle demişler, kız başına eskişehire gidecek yani burs almak icin... sıkıntı var o konuda, Burs olmasın bu olayın adı, kasist taraftar maaşı olsun
:)
Olaylara ne adar yabancı olduğun, Kasist Club ve Okumuş Taraftar Bursunun amacının ne olduğunu bilmediğin o kadar belli ki. Evet Organizasyona katilmayana Burs yok. Çünkü bu projenin asli amacı Kayserispor a taraftar kazandırmak. Başka da bir amacımız yok.
kız başına tek başına eskişehire gel denilmiyor. istanbuldan otobüs kaldırılıyor tüm masraflarıda kasist karşılıyor.
KürsatSandal
16.12.2011, 23:15
Daha minibüs icinde satisa sunulan ürünlerimiz yokki forumkayseride bir magazamiz olsun. Yaklasik 5 yildan beri store acilacak acilacak deniyor...
Şimdi forumkayseride yıllık kira ortalama 10 bin eurodan başlar.Store denince gecçler ürün yelpazesini fazla tutmak lazım 3-4 ürün olursa zaten bir işe yaramaz.Klübe büyük maddi külfet getirir bu.Birde bunlarla uğraşacak insanların olması lazım onlarında maaşı filan...:D:D
Bizim klüb ve yöneticilerin bu mantığı varken ürün mağazası hikaye..:D:D
Bu işin Doğrusu Bu Zaten hadi belki deplasmanlar biraz sıkıntılı olabilir ama istanbulda filan çok faydası olacak kayserispor taraftarında belli bir artış göreceğiz istanbulda bunda sonra
BMU_Kasist
19.12.2011, 19:26
Arkadaşlar kredi kartı modülü için uğraşıyorum ama cidden çok zor işler bunlar, bankalar ciro görmeden bu uygulamayı vermiyorlar.
Ayrıca Kasistclub tamamen Kasist kurucularının verdiği sermayeler ile kurulmuş, satıştan elde edilen gelirde Kayserispor un lisansına ve öğrenci kardeşlerimize burs olarak aktarılıyor...
Arkadaşlar ben Ankara' dayım ama kulübe katılmak istiyorum. Deplasmanlara ve Kayseri' deki maçlara da gelmeyi istiyorum(Eskişehir maçı içimde istek yarattı, ilk defa deplasman ortamını yaşadım.). Burstan yararlanabilir miyim?
Yönetim Kurulu' ndan biri yanıtlayabilirse çok sevinirim.
Not: Bu arada Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi' nde öğrenciyim.
alayina38
20.12.2011, 20:53
su ürünleri avrupadanda siparis edebilsek be
Bizim tasarladığımız kırmızı polar olsa alırdım.Site harika olmuş bu ara :)
BMU_Kasist
21.12.2011, 09:58
Ürünlerimiz Avrupadan da sipariş edilebiliyor, Dün Mehmet Camcı kardeşimiz Berlinden siparişini verdi.
Aynı gün kargosuda gönderildi...
sevdali_sehit
21.12.2011, 11:04
Arkadaşlar kredi kartı modülü için uğraşıyorum ama cidden çok zor işler bunlar, bankalar ciro görmeden bu uygulamayı vermiyorlar.
Ayrıca Kasistclub tamamen Kasist kurucularının verdiği sermayeler ile kurulmuş, satıştan elde edilen gelirde Kayserispor un lisansına ve öğrenci kardeşlerimize burs olarak aktarılıyor...
abicim kayserispor lisans aliyo ama logo orjinal degilki ha adi geciyor diye oluyorsa o baska bide soyle bi durum var uzerinde ks olan er logo artik kayserininmi ?
avrupadan siparis verilince parayi nasil oduyoruz
Arkadaşlar ben Ankara' dayım ama kulübe katılmak istiyorum. Deplasmanlara ve Kayseri' deki maçlara da gelmeyi istiyorum(Eskişehir maçı içimde istek yarattı, ilk defa deplasman ortamını yaşadım.). Burstan yararlanabilir miyim?
Yönetim Kurulu' ndan biri yanıtlayabilirse çok sevinirim.
Not: Bu arada Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi' nde öğrenciyim.
Kimse kale almıyor galiba beni?!
burs basvurulari bitti. Bilginize...
burs basvurulari bitti. Bilginize...
İyi ama devlet dairesi değil ki bu kuruluş? Ben zaten bursu cebime koymak için değil maçlara gelebilmek için istiyorum. Ha olmaz derlerse tamam derim.
İyi ama devlet dairesi değil ki bu kuruluş? Ben zaten bursu cebime koymak için değil maçlara gelebilmek için istiyorum. Ha olmaz derlerse tamam derim.
devlet dairesi değil ama taraftar grubuda değil resmi dernek bu kardeş.
Sevgili Orkun. Öncelikle Yanlis basliktasin onu söylemiş olayım. Isteğini keşke 1 ay öncesinden "Okumuş Taraftar Bursu " konulu başlıkta yazsaydin.
Ikincisi; Seni kaale almamamiz için bir neden var mi? Bence yok. En fazla gözden kaçmış olabilir ki bizlerde insanız malum.
Üçüncüsü; Burası evet bir devlet dairesi değil ama DINGONUN AHIRI hiç değil. Plan, program neyi gerektiriyorsa ona göre hareket edip her şeyi zamanında yapmaya ve bitirmeye gayret gösteriyoruz. Bu yüzdendir ki Bura Başvurulari Aralık ayı başında sona erdi, 10 Aralık tarihinde de burs almaya hak kazananlar bu haklarına sahip oldular.
Dördüncüsü; Gönül ister ki tüm okuyan kardeşlerimize bu imkanı saglayalim ama imkanlar ve sinirlarimiz belli. Bu işi yapabilmek için harcanilan zaman, emek ve para bu kadarina yetti. Elbette farklı olsun isterdik ama elden gelen bir şey yok.
Beşincisi; Senin adın bir kenarda durucak kismetse sayıda bir değişiklik olursa senden başvurman istenilirse başvurur değerlendirmeye girersin guzel kardeşim...
Konu ile ilgili başka bilgi isteyen olursa lütfen özel mesajla bana ulaşsin..
Sevgili Orkun. Öncelikle Yanlis basliktasin onu söylemiş olayım. Isteğini keşke 1 ay öncesinden "Okumuş Taraftar Bursu " konulu başlıkta yazsaydin.
Ikincisi; Seni kaale almamamiz için bir neden var mi? Bence yok. En fazla gözden kaçmış olabilir ki bizlerde insanız malum.
Üçüncüsü; Burası evet bir devlet dairesi değil ama DINGONUN AHIRI hiç değil. Plan, program neyi gerektiriyorsa ona göre hareket edip her şeyi zamanında yapmaya ve bitirmeye gayret gösteriyoruz. Bu yüzdendir ki Bura Başvurulari Aralık ayı başında sona erdi, 10 Aralık tarihinde de burs almaya hak kazananlar bu haklarına sahip oldular.
Dördüncüsü; Gönül ister ki tüm okuyan kardeşlerimize bu imkanı saglayalim ama imkanlar ve sinirlarimiz belli. Bu işi yapabilmek için harcanilan zaman, emek ve para bu kadarina yetti. Elbette farklı olsun isterdik ama elden gelen bir şey yok.
Beşincisi; Senin adın bir kenarda durucak kismetse sayıda bir değişiklik olursa senden başvurman istenilirse başvurur değerlendirmeye girersin guzel kardeşim...
Konu ile ilgili başka bilgi isteyen olursa lütfen özel mesajla bana ulaşsin..
Peki o zaman. Bu süre boyunca maçlara gelemem(maddi durumdan dolayı) bu durumdan ben zararlı çıkmam evimde oturur izlerim. Kayserispor da zararlı çıkmaz Ankara' dan her maçına gelecek 1 taraftar kazansa ne olur kazanmasa ne olur.
Peki o zaman. Bu süre boyunca maçlara gelemem(maddi durumdan dolayı) bu durumdan ben zararlı çıkmam evimde oturur izlerim. Kayserispor da zararlı çıkmaz Ankara' dan her maçına gelecek 1 taraftar kazansa ne olur kazanmasa ne olur.
Ohooo. Olayaböyle bakarsan ben gitmeyim, sen gitme o gitmesin kim gidecek!??
Emin ol şu forumda senden daha sıkıntıda olan arkadaşlar var. Ama hiç biri senin düşündüğün gibi düşünmüyor. Okul da yediği simit parasından kesenimi dersin, kitap almak için babasından aldığı parayı maçta yiyen mi dersin.
sahintoker
21.12.2011, 16:41
neyse.
meseleler neyse özel mesaj yöntemiyle çözelim proje başlığı şahsi meselelere dönmesin..
38AhmetK.K
21.12.2011, 23:43
Konuyla alakasi olmayan polemik yaratacak mesajlar silinmistir. meczupun dedigi gibi sahsi meseleleri özelden halledin.
Kasistclub taraftar ürünleri hakkinda yorum yapabilirsiniz.
]http://img849.imageshack.us/img849/4781/ksmerch.png (http://imageshack.us/photo/my-images/849/ksmerch.png/)
Bu tarz bir calismayi öncedende koymustum. Sadece bir öneri, daha iyi veya daha kötü oldugunu söyleyemem, cünkü zevk meselesi.
]http://img849.imageshack.us/img849/4781/ksmerch.png (http://imageshack.us/photo/my-images/849/ksmerch.png/)
Bu tarz bir calismayi öncedende koymustum. Sadece bir öneri, daha iyi veya daha kötü oldugunu söyleyemem, cünkü zevk meselesi.
Mutlak suretle değerlendirilecek sevgili Cihan. Bir kez daha ellerine sağlık... Çeşitlilik açısından muhteşem olur.. Teşekkürler..
Konuya girmisken birde yagmurluk sunmak istedim.
http://img850.imageshack.us/img850/5426/rainman.png (http://imageshack.us/photo/my-images/850/rainman.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
BMU_Kasist
22.12.2011, 11:05
Kasistclub a değer verelim arkadaşlar, bence taraftarımız bu test sürecini aşabilir. Ancak kendi görüşüm Kayserisporun kısa vade de bir store si asla olmayacak. Taraftar Derneği olarak bu işi büyütebiliriz, yada zarar eder bizde vazgeçeriz. Ancak unutulmasın ki bu kulup hepimizin.
Yunus Emre
22.12.2011, 12:56
farklı veözelliklede sarıkırmızı tasarımlar olması daha iyi bence
Store açılmıyor diye isyan eden, store açılırsa şu kadar ürün alırım diyen sevgili renkdaşlarım; elimize bir fırsat geçti bunu iyi değerlendirelim. En azından açılınca zarar etmeyeceğini kanıtlayalım...
Bana kalırsa bu projenin başarısı ya da başarısızlığı (ki olmayacak inşallah) kulübümüzün olaya bakışını değiştirecektir...
gücenme darılma olmasın, ama eskisehirde bir bere gördüm bizim cıkardıgımız berenin aynısı hicbir fark yok ipleri falan bile aynı,tek farkı eskisehirspor logosu... fiyatını sordum 4 tl dedi,bizimki 40 tl yani %900 fazlası http://www.kasistclub.com/urunler/kirmizi-polar-boyunluklu-bereler/kasistclub/-pivys/ bunun aynısı...
4 tl olsun demiyorum paranın gidecegi yerler belli biraz pahalı olsun anlarım ama 40 tl neyin nesidir arkadas altın suyunamı batırdınız bereyi :)
ben fiyatlarinda degilim.
ona bakilirsa yukaridaki yagmurluk 26€, polar mont 20€
takintili oldugum nokta hala arma (murat, nedenini acikladi sagolsun) ve renk/desen secimleri.
y_d_yazici
22.12.2011, 14:32
gücenme darılma olmasın, ama eskisehirde bir bere gördüm bizim cıkardıgımız berenin aynısı hicbir fark yok ipleri falan bile aynı,tek farkı eskisehirspor logosu... fiyatını sordum 4 tl dedi,bizimki 40 tl yani %900 fazlası http://www.kasistclub.com/urunler/kirmizi-polar-boyunluklu-bereler/kasistclub/-pivys/ bunun aynısı...
4 tl olsun demiyorum paranın gidecegi yerler belli biraz pahalı olsun anlarım ama 40 tl neyin nesidir arkadas altın suyunamı batırdınız bereyi :)
ipine kadar aynıysa baya bi dikkatlisin ! ama maliyetleri düşündüğümüzde ve amacımızı göz önüne getirdiğimizde fiyatlar olabilecek en makul seviyededir. tabiki gönül isterki en az yarı yarıya olsun herkes rahatlıkla alabilsin ama kulübün bile zarar ederiz korkusuyla açmaya cesaret edemediği store olayını bişekilde meydana getiren GERÇEK kayserispor sevdalısı arkadaşlara kesinlikle destek olmalıyız tabiri caizse kılla tüyle uğraşmamalıyız.
Işin başına geçerken bunları yaşayacağımızı düşündük. 141. Kez anlatayım maliyet neden yüksek. Sevgili arkadaşlar yaptırdığımız malzemeler herseyden önce SIZIN SANDIĞINIZDAN kat be kat kaliteli. Inanmayanlar Eskişehir de Samet ve Mustafa nin uzerindekileri gorenlere sorsun.
Ikincisi ürünleri 1000 tane yaptırmakla 100 tane yaptırmak arasında neredeyse 4 kat fazla maliyet var. Bizi bu maliyetin bir kısmını KARŞILIK BEKLEMEDEN karşıladık ama gücümüz bu kadarina yetti. Sizin 4 TL sandığınız berenin maliyetini x4 olarak hesaplayın istiyorum.
Tabii bir de BEN ŞÖYLE ALIRIM, BEN BÖYLE ALIRIM, FIYATI UMURUMDA DEGIL, ÇIKSIN KILOTUMU BILE ALIRIM diyen Kayserispor taraftarları var. Bu kardeşlerimde keşke biraz söyledikleri sözlerin arkasında dursalar.
Alan da almayan da saolsun. Biz çıktık bir yola Allah utandirmasin dedik. Ha elimize yüzümüze bilastirirsak o çocukları yine burssuz birakmayacaz, yine bir şekilde kendi cebimizden falan karsilayacaz ama bazılarımızın konuştukları, söyledikleri kulağımızda küpe olarak kalacak.
Ben ve benimle bu yola çıkan kardeşlerimin tek derdi Kayserispor. Bir kez daha altını cizeyim; Alan da saolsun, almayanda. Diyecek sözümüz yok..
ipine kadar aynıysa baya bi dikkatlisin ! ama maliyetleri düşündüğümüzde ve amacımızı göz önüne getirdiğimizde fiyatlar olabilecek en makul seviyededir. tabiki gönül isterki en az yarı yarıya olsun herkes rahatlıkla alabilsin ama kulübün bile zarar ederiz korkusuyla açmaya cesaret edemediği store olayını bişekilde meydana getiren GERÇEK kayserispor sevdalısı arkadaşlara kesinlikle destek olmalıyız tabiri caizse kılla tüyle uğraşmamalıyız.
ipi dedigim yapıldıgı malzemedeki ip degil, şapkanın uzun ipini kastediyorum, gercek kayserispor sevdalısı falan filan demişin ama gercek kayserispor sevdalılarının eleştirilierinide değerlendirmelisiniz, herşeyin iyisini biz biliriz 40 tl yaptıysak bu dogrudur mantığı yanlış... neyse umarım haklı cıkarsınız hepsini satarsınız
y_d_yazici
22.12.2011, 15:32
ipi dedigim yapıldıgı malzemedeki ip degil, şapkanın uzun ipini kastediyorum, gercek kayserispor sevdalısı falan filan demişin ama gercek kayserispor sevdalılarının eleştirilierinide değerlendirmelisiniz, herşeyin iyisini biz biliriz 40 tl yaptıysak bu dogrudur mantığı yanlış... neyse umarım haklı cıkarsınız hepsini satarsınız
yapıcı değil alıcıyım:) eleştiriye hepimiz açık olmalıyız ben sana bu konuda kesinlikle katılıyorum yaptığın eleştiride bir noktaya kadar tabiki doğru , fiyat konusu biraz yüksek gibi ama sen ne kadar gerçek kayserisporluysan bu işi yapan arkadaşlar o en az senin kadar taraftarlar ve kendini onların yerine koy bu tür işler zordur ki bir atkı için bile burada bazı arkadaşlar oldukça uğraştı ve yoruldu. herşeyin iyisini biz bilmiyoruz ve 40 tl yaptıysak doğrudur demiyoruz sadece şartlar bu şekilde diyoruz.
Storeler normal mağzalar gibi çalışmıyor; basit bir giyisi mağzasına en az her bayramdan önce bir defa gidilir dolabında 3-4 çeşit kot pantolon vardır ,3-4 çeşit gömlek vardır vs bunları günlük yaşamda kullandığın için sürekli tüketim ürünleri almak zorundasın birazda
taraftar ürünleri bu kadar fazla satılamaz bir tane forma alan uzun süre forma alan en az 1 yıl bir daha forma almaz maddi durumuna göre;
bir kaç tane kayserispor atkısı vs bende sadece maçlara giderken kullanıyorum günlük yaşam için uygun değil.
geçen bayram öncesi fransada yaşayan bir yakınımın komşusu galatasarayın siyah polarını istediler web de tükenmiş almanya vs gitmişler temin edememişler kayseride mağzası varmış bir bak al ricasında bulundular düz siyah üzerinde sadece gs amblemi var 150-200 arası bir fiyat söyledi eleman burda da yokmuş 1 hafta da tükendi diyor.maliyetini hesaba katarsan çin menşeili bir ürün 5 dolar bile değildir.yok satıyormuş.
bir de bu takımların arkasında her şeyine sponspor olan 10 larca firma var biri kargo sponsoru oluyor öteki banka sponsoru oluyor diğeri tedarikçi sponsoru oluyor.maliyetleri düşürdükçe düşürüyor
bu takımları yakalamak bir kenara bizim eskişehiri yakalamamız için bile uzun bir zamana ihtiyacımız var
o gün sabahdan akşama kadar şehri gezdik
11 yaşındaki ilköğretim talebesininde kafasında eskişehir beresi vardı şehirde gezen
60 yaşında emekliliği gelmiş amcanında kafasında aynı bereden vardı.
alıcısı hazır bekleyen,arkasında güçlü maddi bir destek olan bir oluşum olsa belki maliyetler fiyatlar biraz daha aşağı iner .
Metrajzede
22.12.2011, 15:44
Öncelikle emeğe en önemlisi GÖNÜLLERE herşeye rağmen saygı duyulmalı
Kasistclub bence iyi planlanmamış bir düşünce.Aylarca bu konu hakkında kafa patlattıklarını ve çeşitli bağlantılar kurduklarını yakinen biliyorum.Ama bence çok büyük hatalarla başladılar bu yolculuğa..Adım gibi eminim ki hata olduğunu düşündüğüm her konuda tatminkar gerekçeleri vardır muhtemelen de sonuna kadar haklıdırlar
Ancak taraftar profilini doğru çizemediler.Şuan için kaliteden önce fiyat çok önemli.Çünkü şuradaki taraftarların birçoğu babasının eline bakan öğrencilerden oluşuyor.Ayrıca durumu olanında gönül rahatlığı ile ulan bak şu mont Kayserisporumuzu ifade ediyor hemen alayım diye düşündüğünü zannetmiyorum.
Tamam turkuaz armamızda bulunan bir renk ve Gs ile karıştırılmaktan sıyrılmak istiyoruz ama zamanı şimdi miydi işte orası tartışılır ?
Fiyatların maliyetlerden dolayı pahalı olduğu hakkında birkaç kelam etmek isterim.Maalesef Kasistli kardeşlerimin yanıldığı bir diğer yerde tam burası..
Tamam harikulade bir iş yapıyorsunuz ve hayallerimizi süsleyen bir projeyi hayata geçirdiniz ve bunu SİZ BAŞARDINIZ amenna ama her hangi X mağazadan biraz daha düşük kalitedeki mont vs yi topluca alıp ona armalarımızı yine her hangi bir X terzide diktirerek bu yüksek maliyetin önüne geçilebilirdi.Kasist bu işte büyümüş firmalarla çalışmayı tercih ederek bu yüksek fiyatların doğmasına sebebiyet vermiştir
Kasistclubta bulunan toplam ürünlerin tutarı 700 lirayı buluyor ki içerisinde şuan için anlamsız olan ayakkabılık 150 lira ile başı çekiyor
Bu güzel oluşuma katkı vereyim diyen kaç kişi ha deyince 700 lirayı verir ki kredi kart seçeneğinin olmadığını da göz önünde bulundurmak gerekir
İnşallah Mevla o güzel ve halis gönüllerine göre verir ve yüzlerini karartmaz.
Bizler herşeye rağmen bu arkadaşlara imkanımız yettiğince yardımcı olmaya çalışalım.Emin olun bu konuda kendilerini geliştirecek ve ilerleyen günlerde çok daha başarılı olacaklardır
Not: Kasistclub yüzünden her hangi bir vergi falan ödeniyor mu ?
Asla bir fiyatı biz belirledik bu fiyatı en iyi biliriz de değiliz arkadaşlar.. Sadece şunu anlatmak istiyorum. İmkanımız, gücümüz buna yetti, daha iyisi olsun, olmuşken tam olsun istedik. Hata olarak görmüyorum ama adını TECRÜBESİZLİK koyabiliriz bu işin...
BMU_Kasist
22.12.2011, 16:10
Arkadaşlar ölen varda arkasından yas mı tutuyorsunuz :)
Kasistclub son ürünü satılana kadar açık kalacaktır, ancak kendi adıma bu işe daha fazla devam edermiyiz şu an için bilemem.
Satışlara gelince bence vasat değil, daha da iyi olacaktır. @metrajzede arkadaşımızın eleştirilerini not aldım, bu konuda apple nin kurucusu Mr Jobs un bir sözünü kendime rehber edindim. Rahmetli der ki; "Eleştirileri cevaplamak yerine, üzerinde biraz daha düşün"...
Herkes kendince mutlaka birşeyler söyleyebilir, biz yolumuza bakıyoruz. Kasistclub öğrenci kardeşlerimiz için kuruldu ve ilk sermayeyi Kasist kurucuları koydu, bakın bakalım hangi dernek böylesi bir oluşuma gitti? Kurucularımızla iftihar ediyorum, zaman geçtikçe bu yapılanların ne kadar mühim olduğu anlaşılacaktır.
Kasist Derneği resmi bir dernektir, vergi numarasının verilmesi beklenmektedir. Dernekler yasasına göre KDV ödememektedir, buradan alınan her ürün Derneğin hesabına aktarılmakta ve ilerleyen dönemde basın toplantısıyla Kayserispor Kulübüne gelirleri teslim edilecektir.
Faturaları, gelirleri ve giderleri resmi siteden ilan edilerek hiçbir taraftarımızın kafasında bir soru işareti oluşmasına mahal verilmeyecektir.
Muratın dediği gibi alanda almayanda sağolsun...
Evet öğrenciyiz, bu fiyatlar çok zorluyor ama şöyle düşünün; bir forma nasıl 80 tl olabiliyor ise bir kaban, bir polar da 140 tl olabilir. Ayrıca paranın nereye gittiği belli. Şu 40 tl olan şapkadan ilk fırsatta almayı düşünüyorum. Aynısını Adidas'tan alacaktım 44 tl idi. Eskişehir'de Kasist Club ürünlerinin kalitesini görünce gerçekten fiyatına değeceğine karar verdim.
Öncelikli olarak bu işe emek veren herkese teşekkürler,
Milyonlarca hemşerimiz içinden ilk defa böyle işe soyunmak yürek ister, takdir edilmesi gerekir.
Lakin, tecrübesizlik bu konularda en büyük handikap.
Ekonomist değilim ama, stratejiler üst üste bindi,
Öğrenci bursu ile birlikte artan fiyatlar, mağazaya ilgiyi azalttı.
İlk bir kaç ay mağaza fiyatları makul seviyede tutabilseydi, hem kendini amorti edebilecek seviyeye daha çabuk gelir, hem de amaca ulaşılabilirdi.
Öğrenci bursunu da, her şey oturduktan sonra oyuna sürmek daha akıllıca olurdu.
Site içinde atkı tasarlama olayına girince bile farkettik ki, insanlar alacağı ürünü beğenmek istiyor ve herkese beğendirmek çok zor.
Tribünlerimizin renksizliğinden yakınırken, (özellikle sarı ve kırmızı renklerin eksikliğinden söz ediyorum) montların turkuaz olması beni şaşırttı.
Kalite ilk koşul ama, dış görünümün de o kadar başarılı olması lazımdı.
Bu ürünlerin ilk parti ürünler olduğunu, daha sonra daha çeşitli, sürpriz ürünlerin çıkacağını düşünüyorum.
O zamana kredi kartı sorunu çözülürse inşallah alış-veriş yapmak istiyorum.
Biri bana "Abi-kardeşim sen yugoslavca konuşuyorsun biz seni anlamiyoruz" diyebilir mi? :DD
Salih geberdirim seni. Maliyet maliyet demekten sacim agardi uleyn :DD
Benim Görüşüm ürünler Gerçekten Çok Kaliteli ve Şık Önemli Büyük Bir Firma Tarafından Üretildi Fakat Ortada Bir Sorun var Nedir Bu Sorun Fiyatlar Yüksek (bunun neden yüksek olduğunu murat açıkladı bir üründen 10 tane yaparsa 20 tl ye yapar aynı üründen 100 tane yaparsa 10 tl ye yapar üretici firma)
Almak isteyen Bir Çok kişi Bu Ürünleri Alamıyor öğrencisi işsizi veya asgari gelirlisi Babasının verdiği harçlıkla geçinen genç ler şimdi burda bu sorunu çözmek gerekir bu sorun çözülmeliki bütün almak isteyen herkes alablirsin bu ürünleri bu sorunu çözmek için bir önerim var logoların nakışlarını 1 Tl Civarında Yaptırma imkanı var nakış firmaları araştırmak gerekir ondan sonra mesela bir havlu bir bornoz bir tişört bir polar mont bir kaban bir forma bir çok küçük konfeksiyon atölyesi var istediğin ürünü çok ucuza yaptırabilirsin bu konfeksiyon firmalarıda fason olarak büyük firmalara iş yapıyor yani kaliteleri ürünler yapıyorlar bunlarla temasa geçmek gerekir mesela duvar saatleri toptancıda 5 tl içine logoyu bas sitede bir çok kişini ilgisini çekecek ürün 10 tl satılır 5 tl burs için öğrenciye gider mesela kupa bardak logayu bas fıstık gibi hediyelik eşya oldu bu tür şeyler yapılırsa kasistclup daha fazla insana ulaşır ve daha fazla insan siteden bir şeyler alır ve neticede çok fazla öğrenciye burs verilir.size akıl vermek gibi katiyen bir niyetim yok sadece söylediklerim bir öneri bir değerlendirin
sevdali_sehit
23.12.2011, 00:12
arkadasim avrupadan nasil alabiliriz diye sorduk hadi aldik parasini nasil verecez diye sorduk mesajimiz silinmis sirf arma konusunu actik diye hey allahim yaa
38AhmetK.K
23.12.2011, 00:16
arkadasim avrupadan nasil alabiliriz diye sorduk hadi aldik parasini nasil verecez diye sorduk mesajimiz silinmis sirf arma konusunu actik diye hey allahim yaa
Mesajin mi silinmis? 13. sayfada 191 numarali mesajin hala duruyor.
Hickimse mesajini aciklama yapmadan silmez.
Muratt abi her şeyi biliyorum,
Bana proje başlarken de sorsan bunları söylerdim, emeğe karşı saygısızlık yapmak istemem ama yine de bunları söylemek istedim.
Ayrıca Kasist manifestonu izlemedik sanma, Aplaslan, Alen, Sefa akıllı olsun :) :)
BMU_Kasist
23.12.2011, 09:29
Arkadaşlar Avrupadan satışımız devam ediyor, 3 arkadaşımız alışveriş yaptılar.
Siz siparişinizi verip paranızı havale ettiğiniz an bizde buradan ürünlerinizi gönderiyoruz. Fiyatlar TL bazında, kur a göre karşılığı olan EURO yu da gönderebilirsiniz problem yok...
Muzaffer
23.12.2011, 12:42
Maliyet düşürme hususunda ki görüşlerimi Muratt'a iletmiştim ki bence kesinlikle öyle yapılmalı.
Birde eğer kulüp bu oluşumu desteklediğini resmen açıkladıysa kendiside katkıda bulunmalıdır.
Farklı fikirlerim var ama Kasist Club'ın rotası ve arkasına aldığı desteği tam olarak bilmediğim için (anlatıldığı kadar biliyorum ama ayrıntılarını bilmiyorum) bu fikirleri şimdilik yazmak istemiyorum. İstenildiği zaman fikir alışverişinde bulunabiliriz.
Ya abiler herkes maliyet konusundan dert yanmış, ama daha bikaç ay önce Cangele atkısı yaptırdık. Hemde nerdeyse "BELEŞ"e...
Uğraşan kaç kişiydi?
Alan kaç kişiydi?
Proje sonunda eleştirenler, hatta kazıklandığını düşünenler bile oldu...
Bence (ben dahil) önce şu pintilikten ve dar düşünmekten kurtulmalıyız (:
Kayserispor'la alakalı her konuda maalesef en büyük problemimiz bu!
bizim kayseri kadar pinti memleket yok,,,,sigaraya para bulur,işin ucu kayserispora geldimi maça gitmez,ürün almaz
ademdolgun
23.12.2011, 22:40
Allah izin verirse 6 ocak 10 ocak arasi istanbulda olacagim bu zaman icerisinde ürünleri görüp alma imkanim olabilirmi, olursa nerde ve ne zaman olabilir, batuhan veye murat´tan cevap bekliyorum
BMU_Kasist
24.12.2011, 16:47
Gelince beni ara kardeş, depoya götürürüm istediğin ürünü alabilirsin. Ayrıca tanışmış ve seni misafir etmiş oluruz...
Mavisakal
24.12.2011, 23:45
7 ocak Cumartesi istanbul'da olacağım, o zaman hep beraber buluşalım, deplasman mı olması gerek illa görüşmek için.
merzemin
25.12.2011, 17:13
arkadaşlar illa işbankası değilde şu posta çeki hesabı açılıp postaneden para yatırılsa iş bankası her yerde yok ama postane her yerde var. bilmem yanılıyor muyum....gene de tebrikler
sevdali_sehit
25.12.2011, 17:31
Mesajin mi silinmis? 13. sayfada 191 numarali mesajin hala duruyor.
Hickimse mesajini aciklama yapmadan silmez.
vallami dikkat etmemisim demekki ozur olsun:mux:
BMU_Kasist
26.12.2011, 11:50
Posta Çeki Hesabı Çarşamba Gundemimizde...
ademdolgun
26.12.2011, 13:14
Gelince beni ara kardeş, depoya götürürüm istediğin ürünü alabilirsin. Ayrıca tanışmış ve seni misafir etmiş oluruz...
ALLAH razi olsun kardes eger bir mahsuru yok ise sana zahmet özel mesaj ile bana depo adresi veya cep numarani mesaj atarsan sevinirim
merzemin
29.12.2011, 19:42
Posta Çeki Hesabı Çarşamba Gundemimizde...
posta çeki hesabı ne oldu acaba
y_d_yazici
29.12.2011, 22:30
arkadaşlar polar mont ile polar gri berem bugün elime ulaştı:) mont baya baya güzel bişey yani kışlıkta giyilir dersem abartı olmaz herhalde. bugün okulda takım elbisenin üzerine giydim öğretmen arkadaşlara kasist ve kayserispor reklamı yaptım. montun renk ve tasarımı herkesin çok hoşuna gitti özellikle turkuaz baya dikkatlerini çekti. emeği geçen herkesin ellerine sağlık:)
Sitede orjinal forma satışına da başlanmış. Şuanda düz beyaz forma var. Yakında çubuklu ve düz siyah forma da satışa çıkacak.
Sitede orjinal forma satışına da başlanmış. Şuanda düz beyaz forma var. Yakında çubuklu ve düz siyah forma da satışa çıkacak.
Orjinal forma nasıl oluyor da 39 tl eğer doğruysa çok iyi.
Orjinal forma nasıl oluyor da 39 tl eğer doğruysa çok iyi.
Evet, futbolcuların maçta giydiği formalarla aynı, orjinal Adidas forma.
forma fiyatları gayet makulmuş.bu ayı bir çıkartıyım beyazdan alacağım bir tane.
forma fiyatları gayet makulmuş.bu ayı bir çıkartıyım beyazdan alacağım bir tane.
Vay anasını orjinal adidas forma bu fiyata ben de alırım her renginden :D .
Hesap kartıyla alışveriş yapılabiliyor mu?
Ks_Bahri_38
05.01.2012, 10:15
Sitedekiler kisa kollu uzun kollusu falan mevcutmu ?
Valentino
05.01.2012, 11:35
Kredi kartı ile satış ne zaman başlayacak ?
Mehmet Gazi
05.01.2012, 11:42
Sitedekiler kisa kollu uzun kollusu falan mevcutmu ? formalar uzun kolluymuş
Siyah ve Cubuklu formada stokta olursa "Triple Order" yapacagim :D
Ayrica kaleci formasi (mavi) satilacakmi? (Bence cok güzel bir renk, stil)
Kasist Club gelişiyor!! Hayırlısı :D
Vaay, orijinal forma ha :D
Beni ne kadar sevindirdiginizi bilemezsiniz!
38AhmetK.K
07.01.2012, 18:05
Vaay, orijinal forma ha :D
Beni ne kadar sevindirdiginizi bilemezsiniz!
Hamburglulara 2 katmis fiyati haberin ola :D
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.