PDA

Tam Sürümü Gör : Önemli! Uvey evlat bile değil ...

aliper
22.12.2011, 16:02
Dun Kayserisporumuz Lig maci oynadi kazandik sevindik, mutlu olduk yariyi galibiyetle bitirmemiz guzel bir olaydi.

Ancak ayni gun ayni saatlerde bir zamanlar gozumuzun nuru "Iki Takim Tek YUREK" diye pesinde oldugumuz bir diger takimimiz Erciyessporumuzun Kupada ön elemesi vardi yenildik ve elendik ben uzuldum sizleri bilmem

Ama beni bundan daha fazla uzen sitemizde bununla ilgili bir baslik acilmamis baktim acilmayacakta sizlerle paylasmak istedim sizi ne kadar uzdu bilmem...

Ama beni

miles
22.12.2011, 16:12
İyi de Erciyespor kupada ilerlememek için alt yapıdan oyuncuları alıp gitti. Kupada ilerlerse kadrosu ligi kaldırmayacak.Başta hocası yöneticisi istemiyordu ki.
Dünki haberlerde erciyes alt yapı ve yedek ağırlıklı kadrosu ile adanaya gitti haberleri vardı.

Buna üzelelim mi sevinelim mi sen karar ver!

enes-kys
22.12.2011, 16:12
ben maç sırasında sohbette skoru yazarken kimse cevap bile vermiyordu

EaGLe
22.12.2011, 17:11
üvey evlat bile değil...
Şu forumdan toplasan 4 kısı erciyesin maclarına gitmiyor eminim.

Necati
22.12.2011, 17:16
Sadece Adana Demirspor maç konusu değil lig maçı olan Sakaryaspor maç konusu da açılmadı. Bir işi layığıyla yürütemeyeceksiniz bırakın bari millet beklenti içine girmesin.

İki takım tek yürek geçmişteki güzel günlerden ibarettir. İki takım tek yürek anlayışının savunucusu Kasist bile Erciyesspor'un İstanbul'daki maçlarına organizasyon yapmıyor. Gerisini siz düşünün.

Aykut38
22.12.2011, 17:32
Sadece Adana Demirspor maç konusu değil lig maçı olan Sakaryaspor maç konusu da açılmadı. Bir işi layığıyla yürütemeyeceksiniz bırakın bari millet beklenti içine girmesin.

İki takım tek yürek geçmişteki güzel günlerden ibarettir. İki takım tek yürek anlayışının savunucusu Kasist bile Erciyesspor'un İstanbul'daki maçlarına organizasyon yapmıyor. Gerisini siz düşünün.

Necati haklı arkadaşlar. Erciyesi iyice unuttuk. Organizasyonlar yapmamız lazım.

Muratt
22.12.2011, 17:40

Haklısın Necati. Bu konuda ne yazık ki haklısın.. Bilirsin her sozune bir cevabım vardır ama buna verecek bir cvbim yok kardeşim..

Son zamanlarda Erciyesspor ile ilgili yaptığımız tek şey iki taraflı atkı oldu :(

Peşindeyiz
22.12.2011, 18:30
Madem konusu yok, siz açın? Açtınızda millet kapatın mı dedi ?

Tim
22.12.2011, 18:38
+ bu adana demir macını kimse ciddiye almamıs yedekler götürülmüş yani sadece taraftar icin gecerli durum degil...

Emreg38
22.12.2011, 18:57
Geriye dönersek eksikler var ama yine dönersek dış saha ve benim bilgim bütün maçlar sayı cok az olduğu için tamamen dolu ve millet dışardan izlyor...İnsallah finallerden sonra giderim maçlara...

enes-kys
22.12.2011, 19:34

kardeşim maç konularını bitek modlar açabiliyor

Haklısın Necati. Bu konuda ne yazık ki haklısın.. Bilirsin her sozune bir cevabım vardır ama buna verecek bir cvbim yok kardeşim..

Son zamanlarda Erciyesspor ile ilgili yaptığımız tek şey iki taraflı atkı oldu :(

2. yarı kasımpaşa maçı ? , ben gideceğim günü ve saati uygun olursa

sahintoker
22.12.2011, 20:56
kapatın o zaman Erciyesspor forumunu , geçelim artık bu iki takım tek ayak işlerini

gazilim38
22.12.2011, 21:35
Siz Boşverin onu Bunu Kayseriliyim Diyorsam Kayserisporda Benim Erciyeste Fırsat Bulursam onun maçınada giderim onunda Kim Göz önünde Kayserispor Türkiyede Kayserispor Başarılı olursa Kayserili olarak Gurur Duymayan sevinmeyen Kayserili adammı dır acaba veya erciyes süper lige çıktığında sevinmeyen adammıdır İnadına İki Takım Tek Yürek Kasımpaşa Maçında Kasımpaşadayız güngörende olduğumuz gibi inönüde alisamiyende olduğumuz gibi karagümrükte olduğumuz gibi

KürsatSandal
23.12.2011, 00:46
kapatın o zaman Erciyesspor forumunu , geçelim artık bu iki takım tek ayak işlerini

Zaten bu iki takım tek yürek yarenliğinden iki takımda zarar gördü.Zamanında takmı hacılar erciyessporken deplasman tribününe geçip kayserispor bayrağı açtıranlar yüzünden dikkat edin açanlar demiyorum açtıranlar bu iki takımada yeterince zarar verdi.

2 takım tek yürekmi erciyesspor şampiyonluğa oynasın süper ligde gitmem maçına.Şahin haklı kaptın gitsin..

aliper
23.12.2011, 09:39
İyi de Erciyespor kupada ilerlememek için alt yapıdan oyuncuları alıp gitti. Kupada ilerlerse kadrosu ligi kaldırmayacak.Başta hocası yöneticisi istemiyordu ki.
Dünki haberlerde erciyes alt yapı ve yedek ağırlıklı kadrosu ile adanaya gitti haberleri vardı.

Buna üzelelim mi sevinelim mi sen karar ver!

Kardes genclerin goturuluyor olmasi forumda takip edilmesi ya da tarisilmasina engel degil ki. asil dikkat cekmek istedigim oydu. Ha ben kupada da elinden geleni yapmasini isterdim o benim kisisel dusuncem ve uzuntum.

mesele konu acmasi degil acarimda olmadigi zaman konu yoksa ac demekte degil is. Olayi zaten boyle basit anliyosan senle tartismaya gerek yok. Burda bahsedilen genel ilgisizlik.

LiDeR
23.12.2011, 13:33
Ben iki maçıda takip ediyordum ancak Erciyes'in yedek kadroyla çıkması beni şaşırttı..