Tam Sürümü Gör : Kayserisporumuz İçin Bunlar Yapılamazmı?
Mrb. arkadaslar ve yöneticiler malum hepimiz kayserispor luyuz ve kayserispor un lehine olan herseyi destekliyoruz.Bide dile getiremedigimiz bazı istekler var .Ben bu konuyu o sebepten actım.Bu konu da herkes (EGER Kayserispor başkanı olsa neler yapardı)onu anlatabilir.
_Mesela ben acilen bir KSTV acardım ya da suan ki KSTV nin uydu kanallarına aktarılmasını saglardım.Reklam gelirlerini kulüplerimize aktarırız.
_Deplasmana giden taraftara sırf o isi yapması icin otobüs tahsis edilmeli.(ücretsiz)
_Girenlerin yarısının bedavaya girdigi otoparklara ceki düzen verilmeli.
_Bilet fiyatlarını belirli bir miktara baglarım.Örnk.kale ark. 5 maraton 10 kale ark.25 vs..
_Yapılacak yeni tesislere bir hayır yönünden degil para kazanılacak gelir kapsısı olarak bakmak.
_Takımlara yeni gelir kapıları acmalıyız.Gayrimenkul olabilir.
_Elindeki yıldızların reklamını oldugu kadarıyla yapmak.
_Üstünde KS armalı gömlek,kravat,corap yerine bir marka yapılıp o marka ile satılmalı.(Fenerium gibi)
_Ankara ,İstanbul Avrupa , ve Kayserinin belirli yerinde Storeler acılıp gercekten kullanılacak ,insanların satın alacagı ürünler satılmalı.(Msl.KS forması 77 ytl imis sordum.)
Sizlerinde fikirlerini almak dilegiyle...(İnsallah yanlıs anlasılmamısımdır.)
Muzaffer
29.11.2007, 18:38
Mrb. arkadaslar ve yöneticiler malum hepimiz kayserispor luyuz ve kayserispor un lehine olan herseyi destekliyoruz.Bide dile getiremedigimiz bazı istekler var .Ben bu konuyu o sebepten actım.Bu konu da herkes (EGER Kayserispor başkanı olsa neler yapardı)onu anlatabilir.
_Mesela ben acilen bir KSTV acardım ya da suan ki KSTV nin uydu kanallarına aktarılmasını saglardım.Reklam gelirlerini kulüplerimize aktarırız.
_Deplasmana giden taraftara sırf o isi yapması icin otobüs tahsis edilmeli.(ücretsiz)
_Girenlerin yarısının bedavaya girdigi otoparklara ceki düzen verilmeli.
_Bilet fiyatlarını belirli bir miktara baglarım.Örnk.kale ark. 5 maraton 10 kale ark.25 vs..
_Yapılacak yeni tesislere bir hayır yönünden degil para kazanılacak gelir kapsısı olarak bakmak.
_Takımlara yeni gelir kapıları acmalıyız.Gayrimenkul olabilir.
_Elindeki yıldızların reklamını oldugu kadarıyla yapmak.
_Üstünde KS armalı gömlek,kravat,corap yerine bir marka yapılıp o marka ile satılmalı.(Fenerium gibi)
_Ankara ,İstanbul Avrupa , ve Kayserinin belirli yerinde Storeler acılıp gercekten kullanılacak ,insanların satın alacagı ürünler satılmalı.(Msl.KS forması 77 ytl imis sordum.)
Sizlerinde fikirlerini almak dilegiyle...(İnsallah yanlıs anlasılmamısımdır.)
Yanlış anlaşılacak bir durum yok aslında,dediklerin büyük takım olma yolunda yapılması gereken şeyler ama hemen olacak şeyler değil bunlar..
En sona yazacaklarını en başa yazmışın bende kendimce bir yorumlamak istiyorum.
-Acilen bi Ks tv demişsin,KSTV şu anda çok büyük bir proje,ha demeyle olmaz yani..
-Deplasmana giden taraftarlara zaten ücretsiz otobüs tahsis ediliyor.(Yanlışsam düzeltin lütfen. Ben öyle biliyorum)
-Kaynak olarak otoparkları göstermişsin.Kayserisporun bi otoparkı varmı? Benim bildiğim yok. Erciyessporun vardı heralde oda değiştirildi.
-Tesislerin kenarlarında iş merkezleri olacak bildiğim kadarıyla ve muhtemelende kiralanır,kazanç olabilir yani.
-Aslında bilet fiyatları sabit. kale arkası 5 - maraton 10. 3 Büyük denilen takımlar gelince yükseliyor. Kışında haliyle fiyatlar düşüyor.
-Kayserispor borsaya atılabilir ama şu an değil. Ronaldolar,rivaldolar geldiği zaman(misal verdim)
-Elimizdeki yıldızların reklamı kendi ligimizde bi işe yaramaz,En iyi reklam avrupa maçlarında olur onuda bundan sonra zor görürüz. Tolunay hocanın hedefi hepimizin hedefinin altında kaldı.
-İlk önce kayseride bi Store açmak gerek.
-Şehir dışında store açmak için kendini büyük olarak kanıtlaman ve en azından bir kaç defa şampiyon olup kent takımı olmaktan çıkmak gerek.
Yanlışlarım varsa düzeltiniz lütfen ama kırıcı olmadan.
Eklenecek o kadar çok şey varki,seneyede böyle giderse olumsuzluklar çoğalacaktır.
ahmetkaracaglar
29.11.2007, 19:03
Bu seneki konulan hedef en buyuk yanlis oldu..Ve bircok projeninde onunu kapadi..Bunda bence en buyuk sorumlu Recep Mamur>>>>Suleyman Hurma(kendi yaptigi hareletlere sesini cikarmayacak tecrubesiz bi teknik adam getirmek..En ufak basarisizlikta da teknik direktore yikmak)
tşk.muzaffer abi cok güzel anlattın valla saol..
kayserispor store acılması en cok isteyenlerdenim.
Bugun Kayseride İst takımlarının var ise neden sehrimizin bir storesi yok
Kardeş takıma "Destek" Olurdum...
Cörekdere38
29.11.2007, 20:01
siz bunlari gecin bundan sonra avrupayi filan göremeyiz bu sene bile düsmemeye oynuyoruz kel kafa bizi batirdi
LEVENT ŞEKER
29.11.2007, 20:04
muzaffere aynen katılıyorum
Sifiboy1994
29.11.2007, 20:06
gümüs abi bu store parayla oluyo avrupa ya gideceksinde orda iyi bir derece yapacaksin ondan sonra bir store acilabilir. yoksa benim cok istediyim seylerden store
koramaz38
29.11.2007, 21:56
gümüs abi bu store parayla oluyo avrupa ya gideceksinde orda iyi bir derece yapacaksin ondan sonra bir store acilabilir. yoksa benim cok istediyim seylerden store
alakasi yok adanademirspor piyasada yok store leri var
Futbolcularımız reklamı her gün satmıyoruz vermiyoruz düşün yakamızdan diyerek yapılıyor zaten...
Kapadokyalı
29.11.2007, 23:40
bugün gazetede okudum kötü beşiktaş şampiyonlar liginde olmasından dolayı yaptıgı maçlardan 6,600 milyon euro almış.bu çok güzel çok büyük bi para avrupaya gidemedigimize göre buna alternatif çözümler üretilmeli.ama ne??
takımımızın reklamını bence çok iyi yapamıyoruz.eldeki imkanları zorlamıyoruz.
Bizim tek avantajımız yeni bir stad yapılıyor olması, eger burayı güzel bir şekilde işletebilirsek! her sene yardım almaktan kurtuluruz ve kendi ayağımız üstünde dururuz. Kstv falan o işler çok çok sonra hatta imkansız gibi bir şey ,eger Kayserispor şampiyonluk ,kupalar vs vs ..... müzesine götürür ise o zaman diger işler olur. Bizim ilk önce kendi yağımız ile kavrulmamız lazım.
Kapadokyalı
30.11.2007, 08:44
stadın reklamını yeterince yapamıyoruz.bu stat avrupanın sayılı statlarından olacak Türkiyenin en modern stadı ama Türkiyedeki insanlar bile yeterli bilgiye sahip degil.
zirveci38
30.11.2007, 10:26
FORMA GİYENE "DELİ" GÖZÜYLE BAKILAN BİR ŞEHİRDE OLMAZ...
Sitede STORE diye tutturan arkadaşlara HAYRET ediyorum.Kayserispor veya Erciyesspor'un şu ana kadar piyasada gezen formalarının büyük kısmı zaten taklit veya sırf taraftarlar giysin diye kulüplerce yaptırılıp dağıtılmış.
Bu şehir henüz formayı sırtına geçirip boynuna kaşkolunu takarak maça gelen 40-60 yaş arası kimseye tanık olmamış...Kayseri'de bu şekilde maça gelen veya sokağa çıkanlara inanın "DELİ" gözüyle bakıp, dudak bükülüyor.Burası İstanbul,Ankara veya İzmir değil...Hele hele Bursa hiç olamaz.O nedenle store işinin hayata geçiş süreci uzar.
Kulübe başka gelir kaynakları bulmak gerekiyor.Bunun için Yöneticilerimizden birileri yurtdışına gittiklerinde diğer ülkelerde ne gibi çalışmalar yapılıyor lütfedip ZAHMET edip bir incelesin !
Muzafferin görüşlerinin büyük kısmını paylaştığımı da belirtmeliyim.
emre_38_ks
30.11.2007, 14:19
ya erkan_38 ercıyessporlusun anladık be kardes te kayserısporla ılgılı haberlere bıle ercıyes ı katıyosun..hepımız ercıyeslıyız hepımız kayserılıyız ama kayserıyle ılgılı habere ercıyesı katarsan da altında baska seyler aranır..bıraz daha dıkkat:rtfm:
Muzaffer
30.11.2007, 14:28
Konuya uygun mesajlar yazınız.
Meseleleri özelden halledin.
Ya bursaspor un sitesine baktım en iyi 4. siteymis adamlar cok güzel yapmıs ayrıca bursastore nin ürünlerine baktım yüzükten bebek tulumuna kadar hersey var.
Bide söyle düsünün 'kimse almıyorki niye acacaz diyoruz' e sen satmassan nasıl bulsunda alsın bu taraftar..
your_azrail38
30.11.2007, 15:59
Bence birinci öncelik alt yapı olmalı....Şu anda dünyadaki en büyük takımlar İngiliz Takımları ve alt yapıları (kastım 7-14 yaş arası) iyi burda çocukları topa vurmasını biliyorsa alıyorlar ve küçüklükten itaberen mevkii belirleyip ona göre videolar izletiyorlar,maçlara götürüyorlar kısaca yetiştiriyorlar....Ve sonrasında iyi futbol ve para geliyor...Daha sonra Kurumsallaşma yoluna gidersek başarılı oluruz....
ah ah büyük düşünemiyoruz
size birşey söyleyimi.çok zengin bir insanla çok fakir insanın farkı nedir biliyormusunuz?
zengin olan insanın fakir olan insana göre 100 kat büyük düşünmesidir.
aynı o şekil büyük düşürsek herşey olur büyük düşünemezsek malesef olduğumuz yerde sayıp dururuz sonra bakarız 2 gün sonra kaybettiğimiz bu günleri ararız sadece tatlı bir tebessüm bırakır o anılarda bizde.
zihniyet zihniyet zihniyet herşeyden önce zihniyetin değişmesi lazım
BÜYÜK DÜŞÜN BÜYÜK OYNA SONRA MADARA OLMA
koramaz38
01.12.2007, 02:31
fakirinde kalbi zengindir ama
arkadasında dedigi gibi biz büyük düsünemiyoruz aman sıcacık asım agrısız basım dioruz alt tarafı bir store KStv de zaten yarın baslasın 24 saat calıssın da demioz msl haftada birkac gün yayın yapsın mac öncesi sonrası spor haberleri amatör sporlar PAnküp ted erciyes bakın bir sürü malzeme cıktı bu kanalada reklam vermeye can atar en cok bu kanal izlenir .kampüs tv den de birkac kisi stajer lik icin calısır yani diyecem oki bunlar hayal, efsane deil.İstense yapilir ama ...........BÜYÜK DÜSÜNEMİOZ..........
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.