PDA

Tam Sürümü Gör : Kimler ÇLGNLRla Birlikte Tam Anlamda Desteklemekte ?

Rook
02.12.2007, 22:01
Siteden Takımlarımızı Kimler Çılgınlarla birlikte tam anlamda Desteklemekte ?
Herkes buraya yazsın, gerçek ortaya çıksın.

Ben Başlatıyım .

1

Kapadokyalı
02.12.2007, 22:29
ben kayseride degilim.orda olsam üstüme düşeni yapardım.

Rook
02.12.2007, 22:34
hala 1 kişi ? eee Eleştirmeye gelince ?

oktay38
02.12.2007, 22:44
Recai'ye küfür etmek için mi geleceğiz.

maho-38
02.12.2007, 22:57

bende
mesela gecen sene geldigimde maraton tribününde oturuyoruz cousenimlen
anansini satiyim ( trabzon maci 1-0 aldigimz mac ilk mac) kimse bagirmiyor bende sasirdim cünkü ilk defa kayser stadina gelmistim bagirmaya calisitm ama millet bana bakiyor dogru dürüst tezahürat da bilmiyorum otur falan diyorlar.
4 mac baktim izindeyken hepsindede cilginlarin yaninda olmak isterdim cünkü
öbür yerlerde canim sIkIlIliyordu. Maratondakiler nasil maca bakiyorlar anlamiyom ayni sinema gibi .
bence problem hic genc yok maraton tribününde sifir hepsi moruk cekirdekci
ben kayseride olcam üff stad da yatarim bee:oleyo2:

LEVENT ŞEKER
02.12.2007, 23:12
sevgili rook bızım sıtede 1000 kişi varsa bu 1000 kişiden 20 si anca maclara gıdıyor bu 1000 kişinin cogu dısarda onun icin ne soylesen boş sanal taraftar cok

oktay38
02.12.2007, 23:14
Ben maça gittim yaptıkları Recai'ye küfür etmek.
Açıktakilerde hakeme küfür ediyor ne güzel taraftar işte.

LEVENT ŞEKER
02.12.2007, 23:14
belki yanılıyorumdur asımavı fırtına ali 3838 ben necati 146 antiist neco emin mustang erkan bunlar kesın bunlar taraftar onun icin bu konuya cevab zor bulursun

ahmetkaracaglar
02.12.2007, 23:39
recaiye nie kufur edildi

Muhammet
02.12.2007, 23:51
çılgınlar bir öz eleştiri yapsın, neden kimse çılgınları sevmiyor ve onlardan uzak durmak istiyor diye..

atakan38
02.12.2007, 23:57
Kayseride ki en önemli sorun taraftardır.Ben yıllardır kayserisporun maçlarını kaçırmadım.Ama 3yıldan beri bir kaç maç hariç bomboş trübünlere oynuyoruz.Sanki her sezon ilk 7 de oluyoruz.Bu 4.sezonumuz ve 3 sezondur yukardayız.Biraz insaflı eleştirelim Tolunay kafkası.Tüm spor programlarında Dalga konusuyuz boş stad diye.Oftaş maçında gelen 6-7 bin seyirci tezahurat yapsa takımı ateşlese yine yenerdik.Çılgınlar38 kendi kendine bağıyor.Diğer taraftarları biraz ateşleyimde bir kaygısı yok.50 kişi cılız bir sesle kendince eğleniyorlar.
Bilet parası pahalı deniyor yöenetim 2 ytl yapıyor kimseler gelmiyor.Erciyes zaten 1000 kişiye oynuyor.Şunu unutmayın taKınları takım yapan taraftarıdır.Eğewr öyle olmasa 3 istanbul takımı hakem ve seyirci olmaZSA bıarakın şampiyonluğu ilk 5 zor girerler.

ibrahim1299
03.12.2007, 00:52
Bİzİde Es Gecme Herzaman Tam Destek Hep Destek...

İldem_____tayfaaaaa

!brhyme
03.12.2007, 01:30
Çılgınlar bu sitede ÖCÜ gibi gösterilmekte...
Aslında haksız değilsiniz ben de öyle düşünürdüm taa ki Tekin abi'mizi tanıyana kadar (Allah rahmet eylesin) onun zamanında derneğe gidip gelmek Sosyal aktivite olmuştu...
Şu aralar ipin ucunu kaçıran bazı olaylar olabilir ama emin olunki amacınız Kayserispor ve Erciyesspor ise derneğin kapısından girip bi selamun aleyküm dedin mi iş bitiyor..

ben yabancı olduum sıralarda ilk girdiğimde çekiniyodum girip oturuyodum kimse bişi sormuyodu yani orda yerine göre her kes birbirine yabancı bazen ama gelip görmek lazım..

ayrıca hepsi çok sıcak insanlar..sıcak dedik ya melek demiyorum her yerde sivri insanlar olur ama asla gelip davaya ortak olan adama zarar gelmez dernekten...diğer taraftar gruplarında esrardan tut her türlü iş var biz diğerlerine göre çok temiziz...bu yüzden hiç gelip bi çay içmeden yargılamayın..

bu kadar lafı dernek adına söylemiyorum..Zamanında gidip bi çaylarını içmiş , her stada girdiğinde aralarından çıkmayan biri olarak söylüyorum..Sen dernekten misin derseniz hayır..ben ordan geçersem uğrar abilerime selam veririm..hiç biri de burnunu kıvırmaz selamı alır, hatrımı sorar yerine göre..maçlara kendi biletimle girerim...kendi takımıma bağırırım..

ASLINDA HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ BİZ STADYUMDAN KEYİF ALMAYI BİLMİYORUZ...o ayrı konu..

Rook
03.12.2007, 07:29
Bİzİde Es Gecme Herzaman Tam Destek Hep Destek...

İldem_____tayfaaaaa

Kaç Kişisinki seni es geçmeyelim..
Daha maçlara ildem tayfa olarak toplu bir şekilde gelmişliğiniz mi var ?

Recaiye neden Küfür Edildi diye düşündünüzmü hiç ? Düşünmeden, soruşturmadan Recaiye küfür edildi demişsiniz.
Durduk yere neden adama küfür edelim ???
Olayları bilmeden netten yazıyorsunuz.

Daha Çılgınlarla olmasa bile destekliyorum diyen yok ?

Yazmaya gelincede staddan çıkan çekirdek kabukları gibisiniz..

Açığa tabi küfür ederim. Ben orda yırtıla yırtıla destekleyim. Hemen bi olay olduğunda futbolcuları, teknik heyeti yuhalasınlar.
Hemen bi olayda ip** hakem olsun..

Salih38
03.12.2007, 10:54
ben cılgınların yanında desteklemedim yan taraf dediginiz yerdeydim recai diye birine kızdıgınız kadar desteklemediniz basta futbolcuları cagırırken müthisti sonra yavas yavas cözüldü davulu calınmadı oyüzden hic bi ses duyamadık yanı basımızdakilerden

Salih38
03.12.2007, 11:18
bide birsey soracam tüm Türkiye deki taaraftarlar pankartlarını asarken neden bizimkiler sadece fotosunu cekip geri kaldiriyolar ondan sonra anket yapıp son sıraya kayseri taraftarı düsüyor (amannn kime anlatıoz sonuc aynı....)

agulhan
03.12.2007, 12:53
Çılgınların yönetimle ve Recai ile alıp veremediği ne var arkadaşlar.Bilen varmı aranızda.Sivas'ın başkanına dakikalarca tezahürat yapıldı Sivas'ta,dünki maçta bizim yönetim aleyhine bağırıldı.Sorun ne acaba?
Recai hiç bağırmayan kapalı ile maratonu ayağa kaldırıyor,çılgınlar Recai'nin anasına küfür ediyor! Sorun ne acaba?
Aslında ben bu soruların cevabını biraz tahmin! ediyorum ama bilen varsa açıklasın lütfen

Ben sormuştum maç topiğinde!
Sende cevap verirsen sevinirim.

mehmet_efe
03.12.2007, 13:13
ya rook kardeşim cılgınlar demişsin güzel ben cılgınların içinde büyüdüm belki dernege fazla takılmam ama maclarıda başka yerde izlemem sen grup içinde ayrımcılık yaparsan kimse sana destek olmaz su anda eskiden cılgınlar içinde olupta su anda onlardan uzak kac taraftar var biliyormusun ben sana soyleyim bugun 100 kişi toplarım sana sen deplasmana giderken 150 kişinin 10 kişisinden otobüs parası alırsan derbi maclarında her zaman gelen adamı stada bileti olmadan almassan bagırmayan insana küfür edersen kimse gelmez ben dün oftas macını maratonda izledim neden mi sivasta takıma yönetime ve futbolculara yapılanlar zoruma gitti bir daha ne deplasmana giderim nede cılgınların içinde tezahurat yaparım veririm paramı oturur macımı izlerim şimdi su sorularıma cvp versene sivasta neden g.ünal tribüne cagırılmadı m.yıldız cagırıldı neden r.mamur cagırılmadı m. okyakmaz cagırıldı neden t. kafkas dururken asker bülent diye bagırdın KAYSERİSPOR da kafaya oynayan bvir takım neden sivasa şampiyon diye bagırıldı bunların bir acıklaması vardır herhalde degilmi nerdeyse üzerimizdeki sarı kırmızı formaları cıkartıp kırmızı beyaz giyecektik adamlar bizim anamıza küfür etti biz onları alkışladık sadece sivasın golünde golll diye bagırmadık onuda yapsaydık baride tam olsaydı

ahmetg38
03.12.2007, 13:46
ben bilet almaz çılgınlarla takımı desteklemeye giderdim şimdi bilet alıp gidiyorum hemde maratona çünkü fenerbahça maçında senede 3 sefer maça gelenler girdi ben giremedim bir de laf duydum şimdi biletimle giriyorum çılgınlar ilk önce sadece maça girmek için gelenleri almaktan vazgeçsinler

Cörekdere38
03.12.2007, 15:27
cilginlarda is yok kayseride is yok kayseride taraftar yok birinci ligi bile hak etmiyoruz

ahmetg38
03.12.2007, 17:52
kimse kusura bkmasın çılgınlar 90 dk. boyunca aynı marşlar anyı slolganlar yenilik yok herkese bağırın diyorlar kendileri bağırıyormu erciyes-giresun maçında 10 tane çocuk maratonu havalandırdır bir biri bana söylesin recai ile sorun nedir o da takım desteklemeye çalışıyo çılfınlarla sorunu ney biri bana söylesin bilmiyorum bu konuda cahil kalmışım lütfen cevap yazın soruma

Rook
03.12.2007, 17:52
ya rook kardeşim cılgınlar demişsin güzel ben cılgınların içinde büyüdüm belki dernege fazla takılmam ama maclarıda başka yerde izlemem sen grup içinde ayrımcılık yaparsan kimse sana destek olmaz su anda eskiden cılgınlar içinde olupta su anda onlardan uzak kac taraftar var biliyormusun ben sana soyleyim bugun 100 kişi toplarım sana sen deplasmana giderken 150 kişinin 10 kişisinden otobüs parası alırsan derbi maclarında her zaman gelen adamı stada bileti olmadan almassan bagırmayan insana küfür edersen kimse gelmez ben dün oftas macını maratonda izledim neden mi sivasta takıma yönetime ve futbolculara yapılanlar zoruma gitti bir daha ne deplasmana giderim nede cılgınların içinde tezahurat yaparım veririm paramı oturur macımı izlerim şimdi su sorularıma cvp versene sivasta neden g.ünal tribüne cagırılmadı m.yıldız cagırıldı neden r.mamur cagırılmadı m. okyakmaz cagırıldı neden t. kafkas dururken asker bülent diye bagırdın KAYSERİSPOR da kafaya oynayan bvir takım neden sivasa şampiyon diye bagırıldı bunların bir acıklaması vardır herhalde degilmi nerdeyse üzerimizdeki sarı kırmızı formaları cıkartıp kırmızı beyaz giyecektik adamlar bizim anamıza küfür etti biz onları alkışladık sadece sivasın golünde golll diye bagırmadık onuda yapsaydık baride tam olsaydı

Sizin Haberiniz yok ama Deplasman Otobüslerini Yönetim Kaldırmıyor. Destek Olsa Pankartından tut Herşeyiyle donatırsın stadı ama Aksesuar yönetim işte..

Yönetim bize naaptıkı destekliyelim ?
Tolunay Hocayı Kim Beğeniyor ?
Gökhan Ünal bizi tınlıyormu ?

Cevap ver hele bi ?

Rook
03.12.2007, 17:53
kimse kusura bkmasın çılgınlar 90 dk. boyunca aynı marşlar anyı slolganlar yenilik yok herkese bağırın diyorlar kendileri bağırıyormu erciyes-giresun maçında 10 tane çocuk maratonu havalandırdır bir biri bana söylesin recai ile sorun nedir o da takım desteklemeye çalışıyo çılfınlarla sorunu ney biri bana söylesin bilmiyorum bu konuda cahil kalmışım lütfen cevap yazın soruma

Recainin Gelip sizi zorla kaldırmasımı gerekiyo ? Siz Kendiniz kalkıp desteklemiyosunuzda..
Kendi kendine küfür eder mi insan ???

Kapadokyalı
03.12.2007, 18:14
kimse kayserispor u gökhan ünal için veya recep mamur için sevmiyor.seviyorsa kayserispor için seviyor renkleri için seviyor.gerisi tamamen bahane.buraya mesaj yazan dernek üyeleri bile maça davet ederken tehditkar tavırlarla milleti davet ediyor.kusura bakmayında çılgınlar millete ne veriyorda ne istiyor ki.çıkıp dernekten birisi güzel mesajlar verse birlik beraberlik dese herkes gelir destegini verir çılgınlara.

djbiem
03.12.2007, 18:15
ben kısaca bişey söyleyimmi ben orda kayserispor destek veriyorum ne yönetime ne teknik drektöre bunlar gelip gecici sen bana bunları ne savunuyosun banane bunlardan ya ben kayserispora gönül verdim bu demekki 12 bin kişilik huzur ewine bedelim bu yüzden recai ede küfür ederim gökhana küfür ederim yönetimede bunlara kimsse karışamaz
kayseride oynamayan bir futbolcuya sorun isterseniz 20 bin seyircimi gelsin yoksa 500 taraftar mı işte o 500 kişi burda laf yapanlara bedel
sen diyosun çılgınlar işini yapamıyor o zaman arkadaş gel stada gir yap

biz sanki biri bağrınca lan bu stad bizim ne bağırıyon diyoz herhalde o kadar çok biliyosanız yapın

Salih38
03.12.2007, 18:18
recai kimdir bilen ler lütfen yazın biz tanımıyoruz cahil kalmayalım...

djbiem
03.12.2007, 18:21
recai kimdir bilen ler lütfen yazın biz tanımıyoruz cahil kalmayalım...

arkadaşım, recai tribünlerde orda burda paylanço gibi sıplayıp duran biri kayserimize böyle şaklabanlar yakışmıyor daha derin mevzuları var burda sanalların anlayacağı mevzular değil sadece bu kardar bilin

Rook
03.12.2007, 18:24
ben kısaca bişey söyleyimmi ben orda kayserispor destek veriyorum ne yönetime ne teknik drektöre bunlar gelip gecici sen bana bunları ne savunuyosun banane bunlardan ya ben kayserispora gönül verdim bu demekki 12 bin kişilik huzur ewine bedelim bu yüzden recai ede küfür ederim gökhana küfür ederim yönetimede bunlara kimsse karışamaz
kayseride oynamayan bir futbolcuya sorun isterseniz 20 bin seyircimi gelsin yoksa 500 taraftar mı işte o 500 kişi burda laf yapanlara bedel
sen diyosun çılgınlar işini yapamıyor o zaman arkadaş gel stada gir yap

biz sanki biri bağrınca lan bu stad bizim ne bağırıyon diyoz herhalde o kadar çok biliyosanız yapın

:good: :good:

Daha iyisini yapabilecek varsa girsin yapsın..

koramaz38
03.12.2007, 18:57
bu sitedeki arkadaslar birak cilginlara destek vermeyi takimlara bile destek cikmio mac saati bak bakim kayseridekiler paso online sonrada cekirdekcilere isyan ediolar kendileri burda maclara bos yorum yazmayi biliolar o cekirdecilerin begenmiosunuz ama onlar hic deilse maclara gidio bazilari gibi klavye basinda macin yorumunu yapmio....ben almanyada kaliom izine geldigimde maclari hic affetmem sorun bakim beni taniyanlara volkan cilginlara destek veriomu die

oktay38
03.12.2007, 19:05
Ben her maça geliyorum. Sizin yanınıza gelmeyenleri sanal taraftar, yanınıza gelenleri gerçek taraftar olarak göstermeye gerek yok. Evet işinizi iyi yapmaya çalışıyorsunuz ama burada tanımadığınız kişileri kötüleyip duruyorsunuz.Ben 26 yaşındayım 15 yaşından beri en az 100 maça gitmişimdir belkide daha fazla. Ama size göre buradaki herkes sanal taraftar. Maça bile gitmeyip buradan konuşanlar konusunda haklısınız.

ilhanozbay
03.12.2007, 19:36
Kırıcı olmaksızın en sonuna kadar hem çılgınlar hem çılgınlardan olmayanlar sorunları paylaşsın. Eleştiriler yıkıcı değil yapıcı oldukça faydalıdır.

Recai çılgınların lehine tezahürat yaptırttı Erciyesspor Eskişehirspor maçında. Hangi aralık araları bozuldu gene? Ben de olayların gelişimini merak ettim şehirdışında yaşayan biri olarak. Geçmişteki sorunlar halledildi sandım...

Yıllarca çılgınların içindeydim. Hatta birçok insanı kazandırdım ki çoğu talebeydi. 2004lerden 2006lara kadar da son derece aktiftim. Rahmetli Tekinli Ali Abili Süleyman Abili Pire Mehmetli Hakan Abili Şeref Abili dönemleri görmek nasip oldu şükürler olsun. İlk şehirdışı tribün oluşumumuzu Ali Abiye verdiğim söz belirlemiştir hatta. Çılgınların gelmediği deplasmanlarda kaç kişiyi toparlayabilmişsem o kadar kişi bağırdık ve iki takımı da ezdirmedik hiçkimselere. Bu saydıığım isimlere ve saymadığım birkaç arkadaşa saygım da sevgim de sonsuzdur.

Erciyesspor-Galatasaray maçıydı. Çok hastaydım ama gitmiştim maça. Bağırırken kalbim sıkıştı. O buz gibi havada kabanımı falan çıkarmak zorunda kalmıştım terden. Halsizdim. Boyu baldırma bile gelmeyecek veletin teki kendisinden kaç yaş büyük olabielcek abisine bağırsana ulaaan diye bağırmaya küfretmeye başladı. Yaşça büyük olduğum için ayağına gitmedim. Gel de bağırt ulan diye bağırdım ve bekledim ayakta. İkinci yarı başında hala çocuğu arıyordu gözlerim ama kendisi de çılgınların yanında değildi.

Demişlerdi de inanmamıştım. Böyle tipler var insanlara küfür hakaret ediyor diye inanmamıştım. Dernek hayatta yapmaz öyle diye bağırmıştım! Ancak kendi başıma hem de kalbimin sıkıştığı bir anda bu olay gelince sessizce bıraktım derneği. Kendi çapında bir tribün emekçisi beti benzi atmış bir halde otururken ona küfredilmesine hiçkimse tahammül edemezdi ki küfüre karşı hassasım rakiplere bile edilmesinden dahi haz almıyorum.

Beni boşverin. Şu panakrt konusunda çılgınlara haksızlık yapıldığını belirtmeliyim. 04.02.2007 yanlış duymadınız...Uzunluğu 200 metreyi bulan 5-6 pankartımız astırılmadı güvenlik tarafından. İstanbul'dan İzmir'den ve Ankara'dan getirtmiştik bir kısmını da Kayseri'de kendi ellerimizle hazırlanmıştı. Haftalar süren emeğimiz hiçe sayılmıştı güvenlik güçlerince. Bu konuda suçlu çılgınlar grubu değil panakrta izin vermeyen emniyet güçleri ve yönetimdir.

Çılgınların kan kaybettiğini gözlemliyorum. Yalan olmasın 100 kiş ibile yoktu Erciyesspor-Eskişehirspor maçında. Bu sırf Erciyesspor'a has bir durum mudur yoksa Kayserispor maçlarında da sayıca azaldı mı çılgınlar grubu. Benim dönemimde en şaşalı dönemlerini yaşıyordu çılgınlar grubu. İki blok birden çılgınlara aitti. Kendilerine yapmaları gereken birkaç özeleştiri var. Yıllarca çılgınlarla beraber bağırmış biri olarak bir iki cümle sarfedersem kimse kırılmaz:

1)Sayıca niye azaldık diye gerçekten oturup düşünmeniz lazım.

2)Açık ruhsuz kapalı da. Peki ya Erciyes kale arkası. Orada kurulacak bir tribün grubu tezahürat anlamında size yardımcı olsa fena mıydı?

3)Gene benim zamanımda 250 300 kişi çılgınların imajını zedelediği için uzaklaştırılmıştır Ali abinin başkanlığında ve Süleyman Abi'nin yoğun katkılarıyla. Ancak hala çılgınlar ismini kemiren onu yıpratan isimler var. (tanıdığım isimler değil hiçbiri.) Ne yapalım eldeki kumaş bu denebilir ama özellikle Erciyes Üniversitesinde açılacak standlar ve çılgınlar38den olmayan seyirci kitlelerine ilgi yeniden güçlendirecektir çılgınları. Çılgınlar kendini tribünlerden soyutlarsa büyüyemez ki.

4)Hepimiz biliyoruz ki bu şehre ikinci bir tribün grubu şart. Çılgınlar buna benim zamanım da dahil olumlu bakmamıştır. O dönemlerde hiç de gerek yoktu ama şu an gerçekten taze kan gerekiyor tribünlere. "Usülünce" oluşturulacak yeni bir tribün grubna ihtiyaç yok mudur?

Bugüne kadar belki de en sert eleştirileri ben yaptım çılgınlara karşı. Ancak bazı haksız eleştirilerden de kaçınmamız gerekiyor. Eleştirilerin sertliğinden yumuşaklığından ziyade yapıcılığı önemli. Fikir üretelim arkadaşlar çılgınları aralıksız oalrak kötülemek yerine.

Soranlar olacaktır yeniden dönmeyeceğim derneğe. İstemeyeceklerdir de zaten. Fiziken yaşadığım kalp rahatsızlığı kalıtımsalmış zaten. 90 dakika bağırmama imkan tanımıyor ne yazık ki. Gene de özellikle Erciyesspor'un gelişimine karınca kararınca yardım etmeye çalışıyorum ki takım tutmak herkesin kendi tercihidir. Niye sadece Erciyesspor sorusunu tartışıp konuyu hiç saptırmayacağım. Kayserili olmayan bir ailenin Erciyesspor'u tutan bir ferdi olmak gururumdur.

Umarım herşey futbolu sevenlerin gönlünce olur. Daha iyi tribünler göreceğimize özellikle de yeni stadla beraber inanıyorum.

Not: Çok fazla sormak istediğim şey vardı ve birçoğunun cevabına gerek dernekten gerek dernekten olmayanlarla görüşerek ulaştım. Geriye kalan tek şey yukarıdaki yazılardır.

KAYSERİLİ_KİZ
03.12.2007, 22:49
Ben maçlara gidemiyorum ailevi nedenlerden dolayı ve şehir dışında oturmaktan dolayı ama daha çok ailevi nedenlerden dolayı ailem izin verse isterse maçlar yurt dışında olsun hepsine gelirim

hayKOrn
03.12.2007, 22:51
HER MACDAA WARIMM HER MACDAA bı sıwass deplasmanıı harıcc

Rook
03.12.2007, 23:00
Çılgınlar bir numara demiyoruz arkadaşlar. Bizimde eksik yanlarımız var. Ama siz hiç bir şey yapmayıp sürekli aleyhimize yazılar yazıp bizi karalıyorsunuz. Geçen hafta Sivas deplasmanındaydım adamların sitelerinde bi okudum süper bir şey bekliyorum. İnanın 50 kişi yoktu grublarında.. Aynmı Şekilde Konyayada gittim onlarda adam var ama ses yoktu. ( üst kapalı olmasına rağmen ) Çılgınlar grubu herşeye , herkeze rağmen onurlu savaşını devam ettiriyor.

Hep kötü yönde eleştireceğinize birazda şu eksiğiniz var diyin.
Bir çoğunuz derneğe gelmeden dernek şöyle dernek böyle diyorsunuz. Bi gelin görün düşündüğünüz gibi bir yere değil. Eğer çekiniyorsanız buluşalım beraber gidelim. Çılgınlar´ın yanında Alt grub olalım diyorsanız onuda yapalım.

Sonuçta Kayseri için çalışıyor, çabalıyoruz.

Burada bir çok yazı yazıyorsunuz. Unutuyorsunuzki burayı başka takım taraftarlarıda, medyada vs. takip ediyor.

hayKOrn
03.12.2007, 23:08
RooK KARdesım haklısın konya deplasmanına gıttık admlar 3blok doluydu ses yokduu bız 70 kısıydık stadıı gırdık tezaurata basladık adamlar bızı ızledıı sıwasdaa cook grup war ıcraat yok hep bızım hakkımızdaa kotu yorumlar yapıorsunuzz bende cılgınlara gıtmeden dernegee gıtmeden once dernek soyle dernek boyle ama gıdıp hakan baskanlaa tanısdıgınızda serıf abıyle dırgenlee tanısdıgınızda duygularınız fıkırlerınız degısıyor stada gırdıgınızde stadıı bagırmayaaa calısıp bagırtamamak ne kadar kotu bırsey sız bılıyormusunuz bız sarı dıyınce onlar ruhsuzcaa kırmızı demek yada kayserı gol gol demek bız ıstemezmıyızz butun stad yada butun kale arkadasıı bızde onların hayallerınıı kuruyoruz ama bızı tam olarak bılmıyorsunuz bız 100 kısı kalsak bılee yıne delıı gıbı bagırıırız cılgınlar gıbı bagırırız stad ne kadar bu salaklar ne yapıyor desedee bu salaklıksa bız warızz ama bızım hep kotu yonlerımızıı soyluyorsunuz bu sıteyı gercekden baska takımın taraftarlarıda bakıyorr LUTFeNNN!!!!

ahmetkaracaglar
03.12.2007, 23:14
Ben bu sene Kayserispor-Galatasaray macinda Cilginlarin yanina gideyimde takimi destekliyim dedim.GIttim Ust taraflarda destekliyodum.Onden biri yoruldugumuz sirada Bagirin Laaan Bagirmyan S...G...tsn diye bagirdi..Sen Kimsinde Milleti kovuyosun..Oraya isteyen taraftar gelir..Onun gibiler yuzundede birdaha oaraya gitmem..Arkadaslarima diyodum gelin orda takimi destekleyelim diye..Ora psikopat dolu..Basina bela alma diyolar(Ben boyle demiyorum ama disardan genel goruntu maalesef bu sekilde)

koseficient
03.12.2007, 23:21
Çılgınlar bir numara demiyoruz arkadaşlar. Bizimde eksik yanlarımız var. Ama siz hiç bir şey yapmayıp sürekli aleyhimize yazılar yazıp bizi karalıyorsunuz. Geçen hafta Sivas deplasmanındaydım adamların sitelerinde bi okudum süper bir şey bekliyorum. İnanın 50 kişi yoktu grublarında.. Aynmı Şekilde Konyayada gittim onlarda adam var ama ses yoktu. ( üst kapalı olmasına rağmen ) Çılgınlar grubu herşeye , herkeze rağmen onurlu savaşını devam ettiriyor.

Hep kötü yönde eleştireceğinize birazda şu eksiğiniz var diyin.
Bir çoğunuz derneğe gelmeden dernek şöyle dernek böyle diyorsunuz. Bi gelin görün düşündüğünüz gibi bir yere değil. Eğer çekiniyorsanız buluşalım beraber gidelim. Çılgınlar´ın yanında Alt grub olalım diyorsanız onuda yapalım.

Sonuçta Kayseri için çalışıyor, çabalıyoruz.

Burada bir çok yazı yazıyorsunuz. Unutuyorsunuzki burayı başka takım taraftarlarıda, medyada vs. takip ediyor.

:clap2: :clap2: :clap2:

yemlihali
03.12.2007, 23:55
ben yanlışmı yazdım hakeretmi ettim sevgli site yöneticileri mesajlarım silinmiş e takımım için canım feda biz bunada katlanırız şimdi soruyorum rok kardeşime bu sitedekiler sallıyor hiçbişi yapmıyor diye yazmış kardeş yemlihadan üç arkadaş toplandık zate yemlihaya gelin kayserispor deyin anında bizi gösterirler yalan söylemeyim adımız kayseri spor fanatigi delisine çıkmış ama takımımız için herşeye katlanırız insanlar neler söylesede istanbul yalakalıgı yapmayız neyse konuya gelelim arkadaşlarımla o hafataki ankaraspor maçına gidecegiz maç ankara spor ile aktepe stadında o maçı kazanan play of mücadelesine devam edecek neyse gece meydandan otobüsler kalktı ankaraya vardık ankara spor taraftarına maç bedava 2001 de bize kale arkasına 5 tll dediler o çok sevdigimiz melih gökcek bilet fiyatlarını öyle yaptırdı neyse maç başladı öyle bir gerilim varki sahada kıran kırana maç oldu ve sıfır sıfır bitti maç sonunda bizim bi yönetici yanlış hatırlamıyorsam şaban zikkavundu adam resmen saha içinde dayak yedi neyse ankara spor taraftarı çıktı çıkanlar bizim bulundugumuz kale arkasına geldi türübünün yüksekligi on onbeş metre anca dışardan ve evlerin balkonlarından taş degnek tahta cam kırıkları ne geldiyse atılıyor işin garip tarafı bide polis jopluyor o anda bizim içimizdende polise saldıranlarlar oldu polis uyarı ateşi açtı o kale arkasında o an rok kardeşim belki 750 kişi vardı nerden baksan 250 kişi yaralandı yanımdaki arkadaşın kolu kırıldı sen benim hakkımda sallıyor demişinde daha kaç deplasmana gittik neler oldu kardeş kayseri atatürk stadı zate evimiz kardeş

yemlihali
04.12.2007, 00:07
ben rok kardeşim herkesten çok isterim çılgınlar gurubunu çogu maçtada içlerinde oldum benim istedigim tezahüratları genele yayalım diyorum daha hiç bişi yapamasak 35 yaş üstü insanlar erkilet kale arkasına alınmasın nasıl deyim erkilet arkası kartı çıksın çılgınlar kartı çıksın ne biliyim yeni dernek kurulursa o dernegin adında kart çıksın herşey kayseri sporumuz için

Rook
04.12.2007, 07:52
Derneğe üye olup Kartını alabiliyorsun zaten.
35 yaş üstünün alınmamasıda yönetimin işi kardeş.

Kapadokyalı
04.12.2007, 08:45
dernege kötü dedigimiz yok.bizde dernegin kötü olması için ugraşmıyoruz zaten.ancak biraz daha disiplin ve saygı yararına olacaktır.dernek başkanları çıkıp konuşsun güzelce taraftara çagrı yapsın taraftar sayımız mutlaka artar.

METİN
04.12.2007, 08:51
Kİm Ne Derse Desİn Gurbettekİ Bİr Kayserİ Olarak Varsa Yoksa Benİm İÇİn Çilginlar Hepsİnİ Tek GeÇerİm GerÇek Kayserİ AŞiĞi Onlar Çok Ama Çok TeŞekkÜr Ederİm. Şanli Çilginlar 38

aliefe
04.12.2007, 09:57
burda önemli olan bı konu var herkes sapkasını onune koyup dusunmelı kım nerde ne yanlış yapıyor ve bu yanlıs nasıl pozıtıf olabılır yenı satadla buişi halledebılırız yoksa gecmış olsun arkadaşlar

ÖzgüR
04.12.2007, 10:42
Maçlarda Kayserispora ve Erciyesspora Destek veren 90 dk bağıran Kayserideki tek tarftar topluluğu Çılgınlardır.Derneğin içini bilmden derneği elstiren kötü lansettiren arkadaslarıda kınıyorum.Kendi şehirimizden destek görmeyen tek tarftar grubuyuz diğer sehirler kendi gruplarıyla övgü ile bahsederken Türkiyenin en centilmen ve en temiz taraftar grubu olmamıza rağmen neden bu kadar elestiriliyoruz baskı altında tutuluyoruz anlamak mümkün değil.Sizde gelin derneğe cayımızı için buyrun sonra yorumunuzu yapın arkadaslar.Cılgınlar bunu haketmiyor!!!

C.L.G.N.L.R||| ÖzGüR

deliboran
04.12.2007, 12:14
Evet arkadaşlar, çok şey gördük çok şey yaşadık gelelim benim söyleyeceklerime.
Zaten çılgınlarla ilgili genel sorunları herkes yazmış ve doğru tespitlerde yapılmış. Şimdi teke tek ele almak gerekirse;

1- Çılgınlar gurubu kendi aralarında birbirlerini iyi tanıyor, bu muhabbetten dolayı birbirlerine kaba ve hakaret olabilecek şekilde hitab edebilir bu gayet normal, ama bu ortama alışık olmayan birisi takımını desteklemek için geldiği gurupta ilk defasında bacak kadar birinden bu şekilde hakaret derecesinde bir hitab ile karşılaşırsa çılgınları savunan arkadaşlarda bu kaba davranışa maruz kalan kişi gibi hoş karşılamasa gerek. Ne Dersiniz.?

2- Takımını desteklemek uğruna yapılan küfürlü, kaba ve hakaret dolu tezahüratlara herkes katılmak istemeye bilir, diğer taraftan takımı desteklemek demek illaki avazın çıktığı kadar bağırmak mı demektir, mesela top rakipteyken konsantrasyonunu bozmak için yoğun şekilde ıslıklamak ta desteklemek sayılmazmı, yada hakemin yanlış bir kararında hakemi bundan sonraki pozisyonlarda dikkatli olması için aynı şekilde ıslık ve uğultu çıkartarak protesto etmek hiçmi etkilemez hakemi, ve bu destek değilmidir, Ne Dersiniz.?

3- En Can Alıcı tespitlerden birisidir bu. Çılgınlar gurubunun liderleri olan ve dernek yöneticiliği yapan arkadaşlarımızın Takımlarımızı desteklemek için kurulmak istenen ve hatta kurulan guruplara karşı Tahammülsüzlüğü nedendir.??? Hiç kimse şimdi böyle bişey yok, olmaz martavalları okumasın çünkü bende içindeydim.! Daha grubumuzun ilk maç organizasyonunu dyurduğumuzda tahammülsüzlüklerinin ve kabullenememelerinin sebebi nedir.? Yoksa koltuklarından olma, yönetimin gerçekten icraat yapan bir gurubun nasıl olduğunu görüp çılgınlardan desteğini çekme ihtimalimidir, Ne Dersiniz.?

Bütün bunlara rağmen yinede kendilerine teşekkür ediyorum, belki ellerinde olmayan sebeplerden dolayı geçmişten gelen kalıpsal bir yapı vardır ve mecburen bu şekilde devam ediyordur değiştirebilmekte çok zordur belki bilemiyorum tabii. Ama ellerinde olan bişey varki oda oluşabilecek yeni guruplara karşı olmamaları ve hatta destekleyici yapıda olmaları.

Muzaffer
04.12.2007, 12:23
3- En Can Alıcı tespitlerden birisidir bu. Çılgınlar gurubunun liderleri olan ve dernek yöneticiliği yapan arkadaşlarımızın Takımlarımızı desteklemek için kurulmak istenen ve hatta kurulan guruplara karşı Tahammülsüzlüğü nedendir.??? Hiç kimse şimdi böyle bişey yok, olmaz martavalları okumasın çünkü bende içindeydim.! Daha grubumuzun ilk maç organizasyonunu dyurduğumuzda tahammülsüzlüklerinin ve kabullenememelerinin sebebi nedir.? Yoksa koltuklarından olma, yönetimin gerçekten icraat yapan bir gurubun nasıl olduğunu görüp çılgınlardan desteğini çekme ihtimalimidir, Ne Dersiniz.?

Biraz daha çabilirmisin hangi gruptan bahsediyorsunuz ve ne organizasyonu yapmıştınız?

Rook
04.12.2007, 16:31
Evet arkadaşlar, çok şey gördük çok şey yaşadık gelelim benim söyleyeceklerime.
Zaten çılgınlarla ilgili genel sorunları herkes yazmış ve doğru tespitlerde yapılmış. Şimdi teke tek ele almak gerekirse;

1- Çılgınlar gurubu kendi aralarında birbirlerini iyi tanıyor, bu muhabbetten dolayı birbirlerine kaba ve hakaret olabilecek şekilde hitab edebilir bu gayet normal, ama bu ortama alışık olmayan birisi takımını desteklemek için geldiği gurupta ilk defasında bacak kadar birinden bu şekilde hakaret derecesinde bir hitab ile karşılaşırsa çılgınları savunan arkadaşlarda bu kaba davranışa maruz kalan kişi gibi hoş karşılamasa gerek. Ne Dersiniz.?

2- Takımını desteklemek uğruna yapılan küfürlü, kaba ve hakaret dolu tezahüratlara herkes katılmak istemeye bilir, diğer taraftan takımı desteklemek demek illaki avazın çıktığı kadar bağırmak mı demektir, mesela top rakipteyken konsantrasyonunu bozmak için yoğun şekilde ıslıklamak ta desteklemek sayılmazmı, yada hakemin yanlış bir kararında hakemi bundan sonraki pozisyonlarda dikkatli olması için aynı şekilde ıslık ve uğultu çıkartarak protesto etmek hiçmi etkilemez hakemi, ve bu destek değilmidir, Ne Dersiniz.?

Bütün bunlara rağmen yinede kendilerine teşekkür ediyorum, belki ellerinde olmayan sebeplerden dolayı geçmişten gelen kalıpsal bir yapı vardır ve mecburen bu şekilde devam ediyordur değiştirebilmekte çok zordur belki bilemiyorum tabii. Ama ellerinde olan bişey varki oda oluşabilecek yeni guruplara karşı olmamaları ve hatta destekleyici yapıda olmaları.

Tamam varmısınız o zaman. Çılgınların yan tarafına Site Grubunu devreye sokalım ? Zaten var olan site grubuna Katılın. ? Sitedende 1 kişiyi başınıza seçin. Destekleyin.. Ama Kafasına göre değil. Çılgınlarla uyum içerisinde destekleyin, destekliyelim.. ?

your_azrail38
04.12.2007, 16:45
Bence burdaki sorun Taraftar ya da çılgınlardan kaynaklanmıyor....Bunun sebebi doğru düzgün tezahurat olmayışındandır....Dünya'nın hiç bir yerinde taraftar bağırmaz...."Hardcore" denilen bir ya da bir kaç taraftar grubu senkron olarak tezahurat yaparlar...Geri kalan taraftarlarda takım ismi veya ıslık veya uğultu şeklinde rakip takımı baskı altına alır.....Bir de süper bir marş (U'll never walk alone gibi) olur ve taraftar hep birlikte onu söyler....."Hardcore"un işi taraftarı yönlendirmektir.....

deliboran
04.12.2007, 16:57
Biraz daha çabilirmisin hangi gruptan bahsediyorsunuz ve ne organizasyonu yapmıştınız?

Tabiki Açayım,
KayZeRler Gurubundan bahsediyorum. Tekin Kafa Öncülüğünde kurulmuş olan guruptan bahsediyrum. 2 defada kurucu üyelerin katılımıyla toplantı yapılmıştı ve yanlış hatırlamıyorsam geçen senenin ilk yada 2. maçı GS maçı idi, bu maça öyle bir organizasyon yapmıştık ki Kayseri böyle bir organizasyon görmemişti şimdiye kadar, Erciyes Kale arkasını karnaval yerine çevirecektik, hemde kulüpten tek kuruş bile almadan, sponsorlar bularak ve kendi katkılarımızla yapmıştık, ve daha maça 1 - 1,5 kadar bir süre vardı ve biz ufak tefek şeyler dışında herşeyi bitirmiştik. Bu organizasyondan önce basın toplantısı yapmak için aklımızda birkaç yer vardı ve burada şaşalı bir basın toplantısı düzenleyip KayZeRler gurubunun kurulduğunu ve GS maçında ki organizasyonumuzu duyuracaktık.

cAgAtAy38
04.12.2007, 16:58

Aynen:weety:

deliboran
04.12.2007, 17:03
Tamam varmısınız o zaman. Çılgınların yan tarafına Site Grubunu devreye sokalım ? Zaten var olan site grubuna Katılın. ? Sitedende 1 kişiyi başınıza seçin. Destekleyin.. Ama Kafasına göre değil. Çılgınlarla uyum içerisinde destekleyin, destekliyelim.. ?

Gerçek bir guruptan bahsediyorum, Gurup Üyelerinin hepsi Kayseride olan, sitedekilerin çoğu zaten şehir dışında, geriye kalanlarda yaşı biraz küçük anladığım kadarıyla, Yanlış anlaşılmasın küçümsemek için söylemiyorum ama tecrübelerimden biliyorum biraz katkı yapmak gerekiyor, kuru kuruya gurup kuruyorum demekle olmuyor. Daha önceki kurulmuş olan guruptan bahsetmek gerekirse gurup üyelerinin çoğunluğu iş-güç sahibi belli bir geliri olan ve Kayserisporumuza gönül vermiş kişilerdi.

Muzaffer
04.12.2007, 17:15
Tabiki Açayım,
KayZeRler Gurubundan bahsediyorum. Tekin Kafa Öncülüğünde kurulmuş olan guruptan bahsediyrum. 2 defada kurucu üyelerin katılımıyla toplantı yapılmıştı ve yanlış hatırlamıyorsam geçen senenin ilk yada 2. maçı GS maçı idi, bu maça öyle bir organizasyon yapmıştık ki Kayseri böyle bir organizasyon görmemişti şimdiye kadar, Erciyes Kale arkasını karnaval yerine çevirecektik, hemde kulüpten tek kuruş bile almadan, sponsorlar bularak ve kendi katkılarımızla yapmıştık, ve daha maça 1 - 1,5 kadar bir süre vardı ve biz ufak tefek şeyler dışında herşeyi bitirmiştik. Bu organizasyondan önce basın toplantısı yapmak için aklımızda birkaç yer vardı ve burada şaşalı bir basın toplantısı düzenleyip KayZeRler gurubunun kurulduğunu ve GS maçında ki organizasyonumuzu duyuracaktık.

O gurubu hatırlıyorum ve az-çok yapılan işleri biliyorum.
Devamında gelişen olayları ben bilmiyorum,sonrasınıda anlatırsan sevinirim.
Ama daha sonrasında tekrar çılgınlara katıldı diye bi açıklama gelmişti sanırsam.

EKleme:
Haberi buldum,ilk önce akrepler38 miş.
http://web.archive.org/web/20060614130748/kayserispor.org/writers.asp?Wid=25

deliboran
04.12.2007, 17:47
Hayır Akrepler38 kurulmak istenmiş fakat orada farklı şeyler var, dernek tarafından istenmeyen ve dernekten uzaklaştırılan kişiler bu gurubu kurduğunu söylemişler. Kayzerlerin bu gurupla ilgisi yok. Daha sonra gelişen olayları burada açamam, bir şekilde engellendi. Zaten sonra malum Tekini kaybettik ve gurup dağıldı. Çılgınlarla birleşme diye bişeyde olmadı, Ben o ara kaza geçirmiştim ve hiçbir şeyden haberim yoktu, Tekini kaybettiğimizi bile 1 ay sonra filan duydum. Zannettiğim kadarıyla Tekinden sonra gurup o şoktan kurtulamamış ve herşey öylece kalmış, sonra da Kayzerler ile Çılgınlar birleşti diye bir laf atıldı ortaya biraz itiraz filan edildi, olmaz dı olurdu filan öylece kapandı gitti. Bu olayları arşivden bulabilirsiniz. Kuruluş aşamasını, gelişmeleri, sonucu hepsi orada var.

Rook
04.12.2007, 18:11
Olan olmuş. Bitmiş Gitmiş.

Biz önümüze bakalım. Eskilere takılarak nereye varılır ?

HERZAMAN
04.12.2007, 18:25
ben bu siteyi hiç sevmiyorum ve önemli konularda mecburen yazıyorum sırf sitede kayserispor adı geçtiği için gözden geçiriyorum
konunun başlğınada gelince cevabım: BENNNNNNNNNNNNNNNNN BENNNNN BENNN desteklemekteyim belkide derneğe takılan kişilerin çoğu beni tanımaz ama ben ölene kadar onların yanınnıdayım şahıs hiç bir zaman önemli deildir önemli olan kayserispordur
takımı desteklemek içn kimse hiç bir şeyi bahane edemez yine hbir çoğu dengesiz dengesiz yazılar yazmışlar adam olan gelir destekler o grubun içine

Rook
04.12.2007, 18:32
Yani
Şahıs Hiç Bir Zaman Önemli değildir. Önemli olan Kayserispordur.

Desteklememek için bahane üretmeye gerek yok.

Salih38
04.12.2007, 18:34
ya valla ben yeni ögrendim tekin abiyi Allah rahmet eylesin aynı atatürk gibi bizde onun yolunda ilerleyelim kimse ye bi kötülügü olmamıs clgnlr la da arasında bisew yokmus AKREPLER DE GÜSEL KAYZERLER DE

hayKOrn
04.12.2007, 20:14
Yani
Şahıs Hiç Bir Zaman Önemli değildir. Önemli olan Kayserispordur.

Desteklememek için bahane üretmeye gerek yok.

katılıyorum kardesım sanaa :shake2:

ahmetg38
04.12.2007, 20:47
tamam arkadaşlar fikir kötü değil site gurubu kuralım bir kişi lider olsun bir yerde toplanıp kuralım

--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar ben maratonda yüzsüzlük yapıyorum hadi bağarın diye ayağa kalkıyorum destek geliyo hemen maratonda olsa organizasyon erkilet kale arkasından daha iyi olur çılgınlar gelenlere küfür ediyolar gelecek de gelmiyo bi de torpi olayı çok fazla turnike görevlisis bir yerden sonra adam almıyo destekleyecek adamlar alınsa daha iyi şahis kanaatim bi de çılgınlar arasında yeni marş slolgan bulacak adam olacak yeni popüler şarkılardan ney bilmem siz ne düşünürsünüz

Rook
04.12.2007, 22:06
Erkilet Kale Arkasından Başka Hiç bi yerde Olmaz.
Erciyes Kale Arkası Zaten Bazen Açılıyor Bazen Açılmıyor.
Maratonda 10 dk ayakta bekle bakaLım neler oluyor.

Erkilet Kale Arkasında Çılgınlar´ın yan tarafında hemen.
Bu Site grubu işi Çılgınlarda bazı kişileri beğenmiyoruz şöyle yapıyorlar böyle yapıyorlar dediniz ondan çıktı.

Beste vs. vs. Yapanınız varsa yapın uyarsa millet söyleyebilirse neden tutmasın ?
Pankart işinde felanda her şeyi dernekten beklemek yanlış olur arkadaşlar.
Yönetim yardım etmiyo bi şey etmiyo. Bireysel olarak veya üç-5 arkadaş aralarında güzel pankartlar yapabilir.

Çoğumuz fikir üretebiliyoruz ama Ayrıcalığımız ürettiğimiz fikiri uygulamakta olsun.

ÖzgüR
04.12.2007, 22:13
tamam arkadaşlar fikir kötü değil site gurubu kuralım bir kişi lider olsun bir yerde toplanıp kuralım

--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar ben maratonda yüzsüzlük yapıyorum hadi bağarın diye ayağa kalkıyorum destek geliyo hemen maratonda olsa organizasyon erkilet kale arkasından daha iyi olur çılgınlar gelenlere küfür ediyolar gelecek de gelmiyo bi de torpi olayı çok fazla turnike görevlisis bir yerden sonra adam almıyo destekleyecek adamlar alınsa daha iyi şahis kanaatim bi de çılgınlar arasında yeni marş slolgan bulacak adam olacak yeni popüler şarkılardan ney bilmem siz ne düşünürsünüz

su anda zaten var olan bir grup tekrar kurmaya gerek yok temeli sağlam cılgınlarla uyum içinde

ÖzgüR
04.12.2007, 22:14
Erkilet Kale Arkasından Başka Hiç bi yerde Olmaz.
Erciyes Kale Arkası Zaten Bazen Açılıyor Bazen Açılmıyor.
Maratonda 10 dk ayakta bekle bakaLım neler oluyor.

Erkilet Kale Arkasında Çılgınlar´ın yan tarafında hemen.
Bu Site grubu işi Çılgınlarda bazı kişileri beğenmiyoruz şöyle yapıyorlar böyle yapıyorlar dediniz ondan çıktı.

Beste vs. vs. Yapanınız varsa yapın uyarsa millet söyleyebilirse neden tutmasın ?
Pankart işinde felanda her şeyi dernekten beklemek yanlış olur arkadaşlar.
Yönetim yardım etmiyo bi şey etmiyo. Bireysel olarak veya üç-5 arkadaş aralarında güzel pankartlar yapabilir.

Çoğumuz fikir üretebiliyoruz ama Ayrıcalığımız ürettiğimiz fikiri uygulamakta olsun.

tamamen katılıyorum.Fikir güzel buyrun desteklemek için careler tükenmez siz yeterki desteklemek isteyin arkadaslar

!brhyme
04.12.2007, 22:34
ARKADAŞLAR ÇOK boş tartışıyorsunuz...

RooK bişi önermiş sevdamız davamız aynı!!!
Site Grubu (siteye takılanlar) derneğin yanında toplanalım yeter artık!!!
BU KEZ LAFTA KALMASIN..

Ağzıyla değil gönlüyle konuşan ve gönlüyle Kayserisporlu olan varsa bu oluşuma katılsın..
EN BAŞTA BEN GELECEĞİM ŞEREFİM ÜSTÜNE YEMİN EDERİM! SİZ DE GELİN 3-5 DERKEN GERÇEKTEN GÜZEL Bİ ORGANİZASYON İÇİNE GİRERİİZ..

ayrıca pankart konusunda ben bi kaç kez hazırladım yine yaparız zor bişi değil gönüllü olan arkadaşlarla yapabiliriz..

Rook
04.12.2007, 22:41
Artık bir şeyler yapmanın vakti gelmiştir umarım ?
Yeni Stad açılana kadar bu stadda birşeyleri deneriz. Olmazla olura bağlarız. Prüzleri Hallederiz.

ama yeterki Destek...

ibrahim1299
04.12.2007, 23:40
[QUOTE=Rook;32764]Kaç Kişisinki seni es geçmeyelim..
Daha maçlara ildem tayfa olarak toplu bir şekilde gelmişliğiniz mi var ?

BEKLE HACIII ODA OLACAK BİZ YAVASTAN YAVASTAN PANKARTLARI HAZIRLICAAAK SEN KAFANI YORMAAA:::

SİMDİLİK 10 KİSİ VARIZ:::BEKLEEE DAHADA COGALACAGIZ...

Rook
05.12.2007, 07:37
Hadi bakalım. Başarılar onurlu mücadelenizde..

Sonuçta Kayseri için ;)

ahmetg38
05.12.2007, 13:53
rook kardeşim burdaki ilk maç için konuyu aç ayarla kim geliyo kim gelmiyo belirlensin çılgınların yanında girelim

-----------------------------------------------------------
bi de yeni tezahürat bulalım yenilik olsun

mustang
05.12.2007, 17:07
Kimse gelmez gelecek olanlarda yürek olması lazım

Rook
05.12.2007, 21:42
Burdan Liste yapalım bakalım kaç kişi gelmek ister ? ( Çılgınların Yan Blokta, onlarla uyum içinde )

1

ahmetkaracaglar
05.12.2007, 22:34
ben gelrim

ahmetg38
05.12.2007, 22:40
ben herzaman varım

!brhyme
05.12.2007, 23:09
Arkadaşlar bu oluşumu destekleyenlere teşekkür ederimm..

DAVAMIZ AYNI SEVDAMIZ AYNI HEPİMİZ BİŞEYLER YAPMAK İSTİYORUZ...Araç değil amaç önemli bu konuda araç olacak bi proje bir-iki günden size duyurulacaktır...

Her Kes beklesin güzel günler bizi bekliyor...

hayKOrn
06.12.2007, 14:46
kardess bız saten cılgınların ıcındeyız ama stad atmosferı artacaksaa bende warımm

deliboran
06.12.2007, 15:00
ku konuda güzel bir çalışma var zaten galiba.

www.kayserispor.info

www.busevdahepimizin.com

aliefe
06.12.2007, 15:07
kım bu takım ıcın taş ustune tas koyyarsa hepsının elıne koluna saglık sonuçda bu sehir bızım herkesle fıkırlerın aynı olması mumkun degıl yeter kayserı ıcın fıkırlerı bırlestırelım yeter

!brhyme
06.12.2007, 16:08
ku konuda güzel bir çalışma var zaten galiba.

www.kayserispor.info

www.busevdahepimizin.com

Aslında bu akşam duyuracaktık fakat deliboran kardeşimiz bizden önce davranmış bu kentin sevdalısı gençler birleşme kararı aldık saolsun bir çok kişi de destekliyor bizi..

www.spor38.com , www.kayseri.net , kayseri havadis , kayserispor.info , sarioglan.net , sumerlisesi.org ......... niceleri desteklemekte inşallah kayserispor.org yönetimi de destek verirse muhteşem bir projeye imzamızı atıyoruz

SONUÇTA SEVDAMIZ DAVAMIZ AYNI DEĞİL Mİ ARKADAŞLAR ???

Kapadokyalı
06.12.2007, 16:10
hadi hayırlısı.elleriniz dert görmesin.ankarada da bişeyler düşünüyoruz.hadi hayırlısı olsun.

Rook
06.12.2007, 17:42
Başta ANKS ismini değiştirerek başlıyabilirsiniz :)

Ankaraspor gibi.

ilhanozbay
07.12.2007, 22:51

Ankaraspor gibi.

Açılımı Ankaradaki Kayserililerdir. Art niyet aramamak lazım. Sormak lazım hangi anks üyesi Ankaraspor'dan haz alır diye.

http://www.erciyesspor1932.com/index.php?topic=30.0 biz de destekliyoruz yeni oluşumu. Kayseri için hayırlısı neyse o olsun.

Salih38
08.12.2007, 10:47
Kayseri miz icin hayırısı ne ise o olsun..

Rook
08.12.2007, 15:56
Açılımı Ankaradaki Kayserililerdir. Art niyet aramamak lazım. Sormak lazım hangi anks üyesi Ankaraspor'dan haz alır diye.

http://www.erciyesspor1932.com/index.php?topic=30.0 biz de destekliyoruz yeni oluşumu. Kayseri için hayırlısı neyse o olsun.

Biliyoz Ne Olduğunu.. Ne Faaliyet yapıp (!) yapmadığınıda biliyoz.. Savaşınıza saygım var ama tribün grubu gibi değilde münferit kişiler gibi duruyosunuz..

ANT!bizans
08.12.2007, 16:42
her zaman H_BLOK

izindeyiz ALİ BABA..........

ANT!bizans
08.12.2007, 16:43
ÇLGNLR ankara

ÇLGNLR istanbul

ÇLGNLR gurbet ..

daha hoş olur.

ÇLGNLR gurbet war zaten başı erkan hollandada..

Rook
09.12.2007, 13:31
İlla ÇLGNLR olmasına gerek yok.. Kayserispor´un olduğu, başka takımlarla karıştırılmayan bi isim olsun yeter.

ilhanozbay
09.12.2007, 14:13
Biliyoz Ne Olduğunu.. Ne Faaliyet yapıp (!) yapmadığınıda biliyoz.. Savaşınıza saygım var ama tribün grubu gibi değilde münferit kişiler gibi duruyosunuz..

(!)e hiç gerek yok. ANKS'ın şu anki halini bilemem ama geçmişi parantez içi ünlemi haketmeyecek kadar güzeldir. KASİST'in pankartları ANKS'ın tezahüratları çok iyiydi bir dönemler.

Evet bütün arkadaşlarımız mezun oldu. Bir tribün grubu iken şu anda münferit kişileriz. Mavisakal bunu toparlamaya çalışıyor da zaten. Gurbette Kayserili toplamak gerçekten kolay değil. Hadi topladın diyelim bağırmaya niyetli insan sayısı o kadar az ki. Demek istediğim Mavisakal'ın bizim gibi bir kuşak yakalaması gerekliliği.

İsme çok fazla takılmayın derim. Yani insan mesela CLGNLR38 ankara olarak da anılmak isteyebilir ANKS diye de. Her yerde böyle olabilir. Ayrıca ilk kurulduğumuzda çılgınlar ankaraydık sonradan ANKS olduk. Birçok gurbet oluşumunun kendine has isimleri vardır hem.

Konu ANKS değil CLGNLR. Başlığa yazış sebebim ANKS isminin geçişiydi sadece. Konu sizsiniz ANKS'ın KASİST'in veya bir başka gurbet oluşumunun varlığı yokluğu değil.

ibrahim_1966
09.12.2007, 14:14
ya rook kardeşim cılgınlar demişsin güzel ben cılgınların içinde büyüdüm belki dernege fazla takılmam ama maclarıda başka yerde izlemem sen grup içinde ayrımcılık yaparsan kimse sana destek olmaz su anda eskiden cılgınlar içinde olupta su anda onlardan uzak kac taraftar var biliyormusun ben sana soyleyim bugun 100 kişi toplarım sana sen deplasmana giderken 150 kişinin 10 kişisinden otobüs parası alırsan derbi maclarında her zaman gelen adamı stada bileti olmadan almassan bagırmayan insana küfür edersen kimse gelmez ben dün oftas macını maratonda izledim neden mi sivasta takıma yönetime ve futbolculara yapılanlar zoruma gitti bir daha ne deplasmana giderim nede cılgınların içinde tezahurat yaparım veririm paramı oturur macımı izlerim şimdi su sorularıma cvp versene sivasta neden g.ünal tribüne cagırılmadı m.yıldız cagırıldı neden r.mamur cagırılmadı m. okyakmaz cagırıldı neden t. kafkas dururken asker bülent diye bagırdın KAYSERİSPOR da kafaya oynayan bvir takım neden sivasa şampiyon diye bagırıldı bunların bir acıklaması vardır herhalde degilmi nerdeyse üzerimizdeki sarı kırmızı formaları cıkartıp kırmızı beyaz giyecektik adamlar bizim anamıza küfür etti biz onları alkışladık sadece sivasın golünde golll diye bagırmadık onuda yapsaydık baride tam olsaydıçok süper yazmışın eline sağlık.

Tony
09.12.2007, 14:46
Anks nin ve Kasist in gurbette takımlarımıza verdiği destekler ve organizasyonları hiçbir zaman yadsınamaz sayıları az olmasına rağmen ellerinden ne gelirse zor şartlar altında takımlarımızı desteklemeye çalıştılar.

ayrıca herkesin çılgınlar adı altında toplanmasınada gerek yok önemli olan topyekün bir hamle başlatabilmek isim falan önemli değil. x yada z ne fark eder önemli olan gönülden destek verebilmek maratonda herbiri beş on kişiden oluşan 30 tane grup olsa ne güzel olur yeterki küçük parçalar halindede olsa destek verebilmek

Mavisakal
09.12.2007, 19:55

Ankaraspor gibi.

ANKS İsmi değişmesi gibi bir durum artık söz konusu olamaz, herkes ANKS yi duyunca Kayserispor'u düşünecek.Başta sizler tabi.Bu ismi benimsemelisiniz.

Rook
09.12.2007, 22:37
Ben illaki Çılgınlar olsun demedimki..
Yazsak bir taraftar forumuna herkes Ankaraspor sanar. Demek istediğim o.
Ankara deplasmanlarına gittiğimizde görüyorduk sağolsun gerçekten canla başla uğraşanları var.

mustang
03.01.2008, 16:47
Herkes tam deste verirse o zaman bir şeyler başarmış olacagız

CRAZY
04.01.2008, 17:30
Valla Rook KardeŞ Sen Çok Haklisn Sonuna Kadar Arkandayim Ben Ankaradayim Ama Bazen DestekElmeye Gelİyorum Kayserİye
Burda Kİ MaÇlarda Sesİm Gİdene Kadarda BaĞiriyom
Benden Bu Gelİyo
Oturup Çekİrdek Ç,İtleyİp MaÇ Seyredenler Utansin Demİ ?

C R X Z Y

GECEKXNDU
04.01.2008, 17:34
Ankaradayim Burdakİ MaÇlarin Hepsİne Gİderİm Kayserİyede Ara Sira Gİderİm MaÇlara Desteklmeye Elİmden GeldİĞİİ Kadar Tam Destek Her Zaman Destektİr Yanİ

Rook
04.01.2008, 18:10
İşte burdaki Düşünce farklılığından dolayı. Millet burda değil Tribüne gelmeyi buluşmaya utanıyor. Ama onuda yavaş yavaş halledeceğiz işte.

Hafta sonu 16,30da Meydanda Valiliğin önünde Toplanıyoruz Arkadaşlar !

kankasceco38
05.01.2008, 22:48

100% haklısın baba :clap2:

kankasceco38
05.01.2008, 22:52

Ankaraspor gibi.

evet değişse çok iyi olur