PDA

Tam Sürümü Gör : Anadolu Mücadelesi - www.anadoluaskina.com

Avendano38
31.08.2007, 03:54
Selam arkadaslar!
Yeni foruma gectigimiz icin baslattigimiz kampanyaya burdan devam ediyoruz.
Birazdan tüm mesajlari buraya aktaracagim.
Esen kalin simdilik!

Avendano38
31.08.2007, 04:05
Bizler Cogalmadikca, Onlar Azalmayacak!!!

Selam Hemsolarim!

Kayserispor Taraftar Sitesinden Avendano38 rumuzlu üye olarak sizleri „Anadolu Mücadelesi“ adi altindaki yeni mücadelemize davet ediyorum.

Bu onurlu mücadelede siz degerli Kayserili kardeslerimizi de aramizdan görmekten büyük mutluluk duyacagiz.

Hedefimiz: Türkiye Süper Ligindeki tüm takimlarin maclarinin ayni sürede yayinlanmasi ve 4 (eziklerin) egomanyasinin artik kalkmasi ve bitmesidir.

Bizim düsüncemize göre, Almanyada, Ingiltere ve Italya gibi ülkelerde oldugu gibi MEDYA tüm takimlara karsi ayni derece ve mesafede yaklasmasi gerekiyor. Bu konunun siz Manisasporlu kardeslerimizide ilgilendirdigini düsünüyoruz.

Bu fikiri destekliyen arkadaslarimiz kardeslerimiz benim actigim anadoluaskina38@hotmail.de E-Mail'ine kendilerini ekletebilirler.

Kampanyamizi su ana kadar asagida belirtilen taraftar sitelerine yayinladik ve tepkiler almaya basliyoruz:

Turkcell Super Lig ekipleri:
° Vestel Manisasopr Taraftar Sitesi:
http://www.tarzanlar.net/phpBB45/viewtopic.php?t=1184
° Kasimpasa Taraftar Sitesi:
http://www.kasimpasaliyiz.biz/upload/showthread.php/kasimpasaspor-taraftar-liderine-duyuru-1226p3.html
° Ankaragücü Taraftar Sitesi:
http://www.since1910.net/forum/index.php?showtopic=4554
° Bursaspor Taraftar Sitesi:
http://www.bursaspor.net/forum/forum_posts.asp?TID=2028&PN=1&TPN=15
° Konyaspor Taraftar Sitesi:
http://www.nalcaci.net/forum/showthread.ph...37171#post37171
° Denizlispor Taraftar Sitesi:
http://www.denizlisporluyuz.com/Forums/showthread.php?t=899&page=3
° Kayserispor Taraftar Sitesi:
http://forum.kayserispor.org/showthread.php?t=151
° Sivasspor Taraftar Sitesi:
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12508
° Rizespor Taraftar Sitesi:
http://www.rizesporlular.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=35&func=view&catid=3&id=210#210

TFF 1 Lig ekipleri:
° Eskisehirspor Taraftar Sitesi:
http://www.eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=328&PID=14756#14756
° Malatyaspor Taraftar Sitesi:
http://www.malatyasporlular.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2348
° Sakaryaspor Taraftar Sitesi:
http://www.tatangalar.com/forum/showthread.php?p=247079#post247079

Acilmis olan anadoluaskina38@hotmail.de iletisim msnine su an da yurdun dört bir yanindan 35'e yakin katilimci bulunmaktadir.

Bu msnle birlikte insallah hafta sonuna kadar yapacagimiz eylemleri planlayip irtibatta oldugumuz taraftar sitelerine yayacagiz.

Gündemimizdeki bir diger konu ise WEB Sayfasi acmaktir. Bu konuda su gelismeleri size aktarabilirim:

Anadolu Mücadelesinin yeni sitesi www.anadoluaskina.com sayfasi acilmistir. Domain satin alinip giris sayfasi hazirlanmistir. Tabiiki daha sitemiz yapim asamasindadir. Arkadaslar tüm hizi ve siddeti ile calismalara devam ediyor.

Gelismeleri ve haberleri takip etmeye devam edin. Daha fazla katilimlarinizi bekliyoruz lütfen arkadaslar.

Iletisim maili: anadoluaskina38@hotmail.de

Kayserisopr Taraftar Tribün VE Sitesinin Liderlerini Ise Ayrica Seslenmek Istiyorum! Gelin Bundan Sonra Butün Organizasonyalari Birlikte Yürütelim!!!

Bu daveti yaklasik Super Lig'de ve TFF 1. Liginde bulunan tüm takimlarimizin (4 kücükler haric) taraftar sitelerinde yayinlamaktayiz.

En yakin zamanda sanal alemde TRT, ve diger özel yayin kuruluslarina sanal mücadele baslatacagiz. Türkiye Super Ligin sadece 4 takimdan olusmadigini ve her taraftar kesimine ayni muameleyi yapmalarini gerektigini hatirlatip tepkimizi ortaya koyacagiz.

Sözde 4 (büyük, ezik) olup Avrupa Kupalarindaki performanslarina bakildiginda 4 kücükler olan GS, FB, BJK ve TS’nin Türkiye deki Futbol saltanatinin bitmesinin gerektigini vurgulamak istiyoruz.

26.08.2007 yani dün yayinlanan Stadyum ve TeleLig programlarinda gelen ilk tepki mailerine deginildi. Bunlarin yavas yavas organize olarak geldigine vurgu yapildi. Bu demektir ki sesimizi artik duyanlar var. Ve biz daha da güclenmemiz gerek ve tepkimizi daha da büyütmemiz gerek.

Cok sayida katilimlarinizi bekliyoruz….

Konuyu ve gelismeleri takip edebilecegiz site Linki:
http://forum.kayserispor.org/showthread.php?t=151

Saygilarimla...

Avendano38
31.08.2007, 04:25
Anadolu Mücadelesinin yeni sitesi www.anadoluaskina.com sayfasi acilmistir. Domain satin alinip giris sayfasi hazirlanmistir. Tabiiki daha sitemiz yapim asamasindadir. Arkadaslar tüm hizi ve siddeti ile calismalara devam ediyor.

Gelismeleri ve haberleri takip etmeye devam edin. Daha fazla katilimlarinizi bekliyoruz lütfen arkadaslar.

Iletisim maili: anadoluaskina38@hotmail.de

x0xmuratx0x
31.08.2007, 04:32
senin bu konuda gösterdiğin çabayı en iyi bilenlerden birisiyim.Emeğin için teşekkürler

mustafaozkanks
31.08.2007, 17:38
Kardeş sonuna kadar arkandayız üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız hep birlikte

aykut
31.08.2007, 17:57
artık bazı gerceklerin anlasılma zamanı geldi süper lig 4 değil 18 takımdan olusuyor sonuna kadar arkanızdayiz

sipas
31.08.2007, 18:11
güzel bir çalışma ancak unutmaalım ki bizim ülkemizde trt dahi halka hizmeti benimsemiş değiller..onların asıl amacı ceplerine hizmet...dolayısyla hangi takım para kazandrıyorsa ona yöneliyorlar..inş bu düşünce yıkılıcaka ama...

Since 66
31.08.2007, 18:45
ANTİbizans ulan!!!!!!

mali38
31.08.2007, 19:01
anadolu cançekişiyo. kan verecek duyarlı vatandaşlar aranıyor. ama türkiyede anadoluya kan verecek anadoludan başka kimse yok. 70 milyonun 65 milyonu bizans kan grubunda

Avendano38
02.09.2007, 04:02
Selam Ayhan Abi,

Maili ana sayfa haberi yaparsan sevinirim.

Avendano38
02.09.2007, 04:05
Lütfen maili gönderen herkez. Forum konusuna "ben gönderdim", "ben attim" seklinde imza örnegi atsin, sonunda atilan imzalari sayip TRT ye kac tane Mail atildigini hesap edecegiz. Lütfen arkadaslar bu konunun arkasini birakmayalim her hafta artik mücadelemizi ve tepkimizi organize sekilde koyacagiz bitecek artik bu Istanbul Saltanati.

Avendano38
02.09.2007, 04:06
http://img209.imageshack.us/img209/7033/logo5ta6.jpg

KAYSERISPOR Taraftarlarina önem ile duyuruluar!!!

Asagida okumus oldugunuz mail metnini lütfen 02.09.2007 tarihinde TRT'de Stadyum Programinin baslamasina az bir süre kala göndermeye baslayin. Stadyum Programi saat 20:30 Türkiye saati ile baslayacaktir.

Önemli hususlar... Lütfen dikkat edelim... Amac her taraftar sitesinin üyesi bu maili Stadyum ve TeleLig programlari yapimcilarina göndermesi... En önemli konu ise her kullanicinin ayni Mailden sadece 1 Tane mail göndermesi. Aksi taktirde olayin ciddiyeti kayip oluyor. Önemli olan gercekten kac kisi bu maili o aksam TRT ye göndermis oldugu. Bunun icin en güzeli de herkezin sadece bu maili 1 kere göndermesi.

Örnegin bu hafta 50 - 100 taraftar gönderebilirse bu maili, haftaya hedefimiz 200-250 taraftar olacaktir. Bu sekilde tepkinin ve kitlenin cogaldi daha iyi anlasilacaktir. Bu konunun bu noktasina cok önem vermesini rica ediyoruz.

Metnin son kisminda herkezin sahsina ait doldurmasi gereken, Tarih, Isim, Taraftar Sitesi ve Rumuz bölümü var. Oraya lütfen herkez kendi bilgilerini doldursun. Örnek olarak ben kendimin kini doldurup sizlere sunuyorum.

Problem veya sorularinizda bana ulasabileceginiz E-Mail: Anadoluaskina38@hotmail.de

Lütfen e-Mailleri seviye cemberi icerisinde yazalim.

stadyum@trt.net.tr
telelig@trt.net.tr

-------------------------------

TRT „Stadyum“ ve „tele lİg“ ÇalıŞanlarına ve sunucularına
>>Anadolu Taraftar Sitelerİ Olarak sizlerden İsteklerİmİz<<

Turkcell Süper Ligin’nin 9 maçı’nın CANLI yayınlanması için ve ortadaki adaletsizliğin temelli bir şekilde kaldırılması için DigiTürk ve LigTV’ye gereken baskıyı TRT olarak yapmanızı!
Kendi Spor programlarınızda örnegin: Stadyum ve TeleLig’de sırf Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspora odaklanmamanızı!
Beşiktasş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor takımlarınına değindiğiniz ve yaklaşdığınız gibi Süper Lig’de olan bütün takımlarımıza değinip yaklaşmanızı.
Sadece memleketinin takımını tutan spor severleri gece yarılarına kadar bekletmemenizi ve maçlarının özet görüntülerini hemen yayına koymanızı.
Spor programlarınızda sadece „4 takımın“ oyuncularını değil bütün „Anadolu Kulüpleri’nin“ yetenekli oyuncularını konuşup, övüp, ön plana çıkarmanızı.
Programlarınızda „4 takım“ gibi kelimeleri kullanmanızı istemiyoruz. “4 büyük” kelimesinde acik ve bariz bir ayrımcılık var. Hiç bir takım diğer bir takımdan büyük ve üstün değildir. Bunu en iyi ilkeli ve kurumsal bir yayıncı kuruluşu olarak siz TRT yetkilileri ve çalışanları bilmelisiniz.

Turkcell Süper Ligin „4 takım“ taraftarı olmayan diğer 14 temsilcileri’nin ve TFF 1. Lig’in taraftarları olarak TRT’den halkın tüm kesimlerine eşit ve aynı mesafede durmasını talep ediyoruz. TRT’nin yarinden itibaren ülkemizde olan Beşiktas, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor hegomanyasına kendi adına son vermesini istiyoruz.

Yayınlamış olduğunuz spor programları artık sadece Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’u içeriyor. Ülkemizi ve futbolumuzu bilmeyen bir insan Turkcell Süper Ligi’nin sadece 4 takımdan oluştuğunu düşünecek.

Yıllardır GS, FB, BJK, TS’nin taraftar kitleleri daha fazla olması bahanesi’nin arkasına sığınıp bu bahsi geçen takımlara ayrıcalık yapma alışkanlığınızdan vazgeçmenizi bekliyoruz. Türkiye futbolu sadece “4 takımdan” oluşuyormus hayalinden vazgeçin.

Türk futbolu’nun avrupada kalkınmasını ve gelişmesini istiyorsanız, sizde medya’nın önemli bir parçası olarak çifte standardı bırakıp her kulübe ayni ilgi ve itinayı gösterin. Bu konuda ise en büyük sorumluluk ve mesuliyet bir „Devlet Kuruluşu“ olan TRT’ye düşmektedir.

Almanya, Hollanda, İngiltere, İtalya ülkelerin’de basın ve medya futbol liglerinde mücadele eden her bir takıma ister taraftarları ya milyonları bulsun (Bayern, İnter, gibi) yada 500’ü aşmasın (St. Pauli, Torino, gibi) aynı davranmaktadır. Medya aynı tutumu hem gazetelerde hem de televizyonlarda göstermektedir.

Bayern Münih futbol kulübü’nün maç özet görüntüleri Almanya’da devlet kuruluşu olan ARD kanalında örneğin sırf 5 dakika yayınlanıyorsa, küme düşmemek için mücadele eden bir St. Pauli takımı’nın macınıda sadece 5 dakika yayınlamaktadır. Bu her hafta istisnasız böyledir. Bazen Bayer Münih’in maçı ilk olarak yayınlanır, bazende en son olarak yayınlanır.

Turkcell Süper Ligin’nin ve TFF 1. Ligi’nin simdiye dek göz ardi edilen taraftar kesimleri olarak artik kendi aramızda birleşme kararı aldık. Bu birleşmeyi kimse göz ardı edemeyecek. www.anadoluaskina.com adı altında yürüteceğimiz bu onurlu dayanışma tüm ateşiyle ve demokratik şiddetiyle tüm ülkemizi yavaş yavaş saracaktır.

Gönderdiğimiz bu E-Mail’ler bu yeni oluşumun ve dayanışmanın ilk adımıdır. Gelecek haftalarda isteklerimize kulak verilmezse tepkimiz ve protestolarımız cığ gibi artacaktır.

Tarih: ____________ Taraftar Sitesi: _________________ Rumuz: ______________

realk@yseri
02.09.2007, 09:25
evet bu akşam 20.20 de gönderceğim hadi kayseri hadi anadolu nerdesinizzzzz

mustang
02.09.2007, 11:58
Bende elimden geleni yapacam

mrvaykut
02.09.2007, 18:47
nasil atacagımızı acıklarmısınız

realk@yseri
02.09.2007, 19:27
nasil atacagımızı acıklarmısınız

TRT „Stadyum“ ve „tele lİg“ ÇalıŞanlarına ve sunucularına
>>Anadolu Taraftar Sitelerİ Olarak sizlerden İsteklerİmİz<<
Turkcell Süper Ligin’nin 9 maçı’nın CANLI yayınlanması için ve ortadaki adaletsizliğin temelli bir şekilde kaldırılması için DigiTürk ve LigTV’ye gereken baskıyı TRT olarak yapmanızı!
Kendi Spor programlarınızda örnegin: Stadyum ve TeleLig’de sırf Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspora odaklanmamanızı!
Beşiktasş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor takımlarınına değindiğiniz ve yaklaşdığınız gibi Süper Lig’de olan bütün takımlarımıza değinip yaklaşmanızı.
Sadece memleketinin takımını tutan spor severleri gece yarılarına kadar bekletmemenizi ve maçlarının özet görüntülerini hemen yayına koymanızı.
Spor programlarınızda sadece „4 takımın“ oyuncularını değil bütün „Anadolu Kulüpleri’nin“ yetenekli oyuncularını konuşup, övüp, ön plana çıkarmanızı.
Programlarınızda „4 takım“ gibi kelimeleri kullanmanızı istemiyoruz. “4 büyük” kelimesinde acik ve bariz bir ayrımcılık var. Hiç bir takım diğer bir takımdan büyük ve üstün değildir. Bunu en iyi ilkeli ve kurumsal bir yayıncı kuruluşu olarak siz TRT yetkilileri ve çalışanları bilmelisiniz.

Turkcell Süper Ligin „4 takım“ taraftarı olmayan diğer 14 temsilcileri’nin ve TFF 1. Lig’in taraftarları olarak TRT’den halkın tüm kesimlerine eşit ve aynı mesafede durmasını talep ediyoruz. TRT’nin yarinden itibaren ülkemizde olan Beşiktas, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor hegomanyasına kendi adına son vermesini istiyoruz.

Yayınlamış olduğunuz spor programları artık sadece Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’u içeriyor. Ülkemizi ve futbolumuzu bilmeyen bir insan Turkcell Süper Ligi’nin sadece 4 takımdan oluştuğunu düşünecek.

Yıllardır GS, FB, BJK, TS’nin taraftar kitleleri daha fazla olması bahanesi’nin arkasına sığınıp bu bahsi geçen takımlara ayrıcalık yapma alışkanlığınızdan vazgeçmenizi bekliyoruz. Türkiye futbolu sadece “4 takımdan” oluşuyormus hayalinden vazgeçin.

Türk futbolu’nun avrupada kalkınmasını ve gelişmesini istiyorsanız, sizde medya’nın önemli bir parçası olarak çifte standardı bırakıp her kulübe ayni ilgi ve itinayı gösterin. Bu konuda ise en büyük sorumluluk ve mesuliyet bir „Devlet Kuruluşu“ olan TRT’ye düşmektedir.

Almanya, Hollanda, İngiltere, İtalya ülkelerin’de basın ve medya futbol liglerinde mücadele eden her bir takıma ister taraftarları ya milyonları bulsun (Bayern, İnter, gibi) yada 500’ü aşmasın (St. Pauli, Torino, gibi) aynı davranmaktadır. Medya aynı tutumu hem gazetelerde hem de televizyonlarda göstermektedir.

Bayern Münih futbol kulübü’nün maç özet görüntüleri Almanya’da devlet kuruluşu olan ARD kanalında örneğin sırf 5 dakika yayınlanıyorsa, küme düşmemek için mücadele eden bir St. Pauli takımı’nın macınıda sadece 5 dakika yayınlamaktadır. Bu her hafta istisnasız böyledir. Bazen Bayer Münih’in maçı ilk olarak yayınlanır, bazende en son olarak yayınlanır.

Turkcell Süper Ligin’nin ve TFF 1. Ligi’nin simdiye dek göz ardi edilen taraftar kesimleri olarak artik kendi aramızda birleşme kararı aldık. Bu birleşmeyi kimse göz ardı edemeyecek. www.anadoluaskina.com adı altında yürüteceğimiz bu onurlu dayanışma tüm ateşiyle ve demokratik şiddetiyle tüm ülkemizi yavaş yavaş saracaktır.

Gönderdiğimiz bu E-Mail’ler bu yeni oluşumun ve dayanışmanın ilk adımıdır. Gelecek haftalarda isteklerimize kulak verilmezse tepkimiz ve protestolarımız cığ gibi artacaktır.

Tarih: ____________ Taraftar Sitesi: _________________ Rumuz: ______________

BUNU MSN'DE YENİ MESAJ YAZ BÖLÜMÜNE YAPIŞTIR VE stadyum@trt.net.tr
telelig@trt.net.tr BU ADRESLERE GÖNDER

Avendano38
02.09.2007, 21:32
Arkadaslar program basladi hazirlanmis olan mail metnini yukardaki yazan uygulamalara dogru göndermeye baslayin herkez bir e mail den sirf bir tane e mail göndersin.

realk@yseri
02.09.2007, 21:36
ben gönderdim

mali38
02.09.2007, 21:46
benide sayın bende yolladm

realk@yseri
02.09.2007, 21:53
evet şu anda anadolu takımlarının maçlarını konuşuyorlar

gençks
02.09.2007, 22:07
ben mynetten gönderdim olurmu

mustang
02.09.2007, 22:09
Bende gönderdim elimden ancak bu gelıyor

Avendano38
02.09.2007, 22:12
Olur tabii arkadaslar herkez elinden geldigi gibi göndersin ...

gençks
02.09.2007, 22:16
her zaman yanındayız

gençks
02.09.2007, 22:17
adımızı yazalımmı

gençks
02.09.2007, 22:18
adamlar sözünü bile etmiyor tepkinin

gençks
02.09.2007, 22:30
:lazy2::lazy2::lazy2::lazy2::yahoo::yahoo:adamlar uyuyor hala faaliyet yok

ademdolgun
03.09.2007, 00:26
ben mail attim

mali38
03.09.2007, 00:39
bizim siteden pek ilgi olmadı gibi baksanıza 20 kişi bile olamadık ismini yazanlar

Avendano38
03.09.2007, 00:49
Biraz üzüldüm cünkü bu tepkiyi Kasistin yaptigi calismalardan esinlenerek ben baslamistim, ve her yerde Kayserili arkadaslar diye geciyor kampanyanin ismi ama bizim tayfadan Stad ve Tribünlerde oldugu gibi pek destek yok malesef ...

Quaresmaa
03.09.2007, 00:53
bande attım ama bunlar anlamza ama pes etmek yok devam

emre_38_ks
03.09.2007, 01:06
bende yolladım ıkısıne de...sabah erken uyanacam..gonul rahatlıgıyla uyuyorum sımdu :D

Avendano38
03.09.2007, 12:43
Selam arkadaslar!

Pazar günü TRT de yayinlanan Stadyum ve TeleLig programlarina kac kisi olarak Mail attigimizi belirlemek icin Kayserispor sayfasina geldim ve atilan imzalari görmek istedim.

Benim gördügüm kadar
1. Realkayseri
2. Mali38
3. Gencks
4. Ademdolgun
5. Avendano38
6. Quaresmaa
7. Emre_38_ks

arkadaslarimiz imza atmis. Eger baska mail gönderen arkadaslar olduysa lütfen kisa bir mesaj da bildirsinler. Tüm taraftar sitelerindeki imzalari sayacagim ve herkeze bildirecegim.

Amac gelecek haftalarda mail kitlemizi cogaltmak ve her hafta sürekli bir tepki koymaktir.

Eger bende yolladim diye kesin bir bildirir yazarsaniz benim acimdan anlamasi daha kolay olur diger türlü tereddütde kaliyorum gönderdimi göndermedimi acaba diye.

sobek
03.09.2007, 13:04
bizde 3 mail attık(ayrı ayrı kişiler) .. kampanyada emeği geçenlere sonsuz teşekkürler ..

Avendano38
03.09.2007, 13:07
bizde 3 mail attık(ayrı ayrı kişiler) .. kampanyada emeği geçenlere sonsuz teşekkürler ..

Kardes o 3 kisinin rumuzlarini belirtirsen listeye alacagim. Bir zahmet kardes.

sobek
03.09.2007, 13:11
nickleri yok çünkü siteye üye değiller üzgünüm ben dedim böyle birşey var diye onlarda Kayseri'li yada takım taraftarı olmadıkları halde bizde yapalım dediler ve bir mail attılar keşke nick verebilseydim ama dediğim gibi olmak zorundamı ??

Avendano38
03.09.2007, 13:22
nickleri yok çünkü siteye üye değiller üzgünüm ben dedim böyle birşey var diye onlarda Kayseri'li yada takım taraftarı olmadıkları halde bizde yapalım dediler ve bir mail attılar keşke nick verebilseydim ama dediğim gibi olmak zorundamı ??

Hm sen istersen kafandan uydur iki tane rumuz seninkisini yazdim,
sadece her rumuzu not aliyorum o acidan iyi olurdu elimden rumuz olsaydi

sobek
03.09.2007, 13:26
merve ılgaz ve ahmet seden isimlerini vereyim en iyisi bir işe yarar belki ..

Avendano38
03.09.2007, 13:42
Selam arkadaslar!

Pazar günü TRT de yayinlanan Stadyum ve TeleLig programlarina kac kisi olarak Mail attigimizi belirlemek icin Kayserispor sayfasina geldim ve atilan imzalari görmek istedim.

Benim gördügüm kadar
1. Realkayseri
2. Mali38
3. Gencks
4. Ademdolgun
5. Avendano38
6. Quaresmaa
7. Emre_38_ks
8.sobek
9.merveilgaz
10.ahmetseden

arkadaslarimiz imza atmis. Eger baska mail gönderen arkadaslar olduysa lütfen kisa bir mesaj da bildirsinler. Tüm taraftar sitelerindeki imzalari sayacagim ve herkeze bildirecegim.

Amac gelecek haftalarda mail kitlemizi cogaltmak ve her hafta sürekli bir tepki koymaktir.

Eger bende yolladim diye kesin bir bildirir yazarsaniz benim acimdan anlamasi daha kolay olur diger türlü tereddütde kaliyorum gönderdimi göndermedimi acaba diye.

realk@yseri
03.09.2007, 14:06
koskaca sitede 10 kişi bence ağlanılacak bi durum sadece 2 tıklama yorumsuz

mustang
03.09.2007, 15:13
Bende attım mustang olarak

mrvaykut
03.09.2007, 20:35
abi bende göndrdim mrvaykut adıyla daha önce msn de de söylemiştim sanırım ama burada da belirteyim dedim umarım beklediğimiz rakama ulasırız:thinking:

Avendano38
04.09.2007, 03:55
Ankaragücü

1. crn
2. cunelli

Bursaspor

1. Ercan1963
2. Playboy
3. G_O_M_E_S
4. Nordicspell
5. Ukala_Cocuk

Denizlispor

1. Kutupbebesi
2. Yunus20
3. Ali_öztürk
4. Romankratochvil
5. horozman
6. husooo

Kasimpasa

1. Kadir
2. 10ur
3. apaches1921
4. apaches1921 kardesi
5. _yasin_
6. tetsusabri

Kayserispor

1. Realkayseri
2. Mali38
3. Gencks
4. Ademdolgun
5. Avendano38
6. Quaresmaa
7. Emre_38_ks
8. sobek
9. merveilgaz
10. ahmetseden
11. mustang
12. mrvaykut

Konyaspor
1. n420
2. konyaspor
3. ks_dabbe

Manisaspor

0.

Rizespor

0.

Sivasspor

1. ertor58
2. altuntas58
3. Erdalgüler
4. puar

Malatyaspor

1. derebeyi_92
2. kaderimsin-44

Sakaryaspor

1. salih cemal yilmaz

Eskisehirspor

1. ati_nefer
2. ati_volkan
3. ati_ati
4. delibasozi
5. disasel
6. es-es2641
7. emr26e
8. muratn
9. cresadur
10. erdes
11. eskiya26
12. cobain
13. muhammetpoyraz
14. robinho
15. ercan26
16. turkce_konusun
17. kruvazman
18. resit
19. samich_backtash
20. esesmesut

Adanaspor

1. Adanali
2. portakal01
3. velesreraptor01
4. vahsi_mustafa
5. tanak
6. yigit_ozan
7. singetili01
8. onur
9. erzinli
10. batubilir
11. eski köse asabiler

Toplam gönderme sayisi: 72 e-Mail 1. Hafta olmdugunu var sayarsak basari olarak görebiliriz.
Bundan sonraki hedefimiz bu rakami artirmak olmali.
Bu konuda herkezin üzerine düsen vazifeyi yapacagindan hic kuskum yok.
Kayserispor taraftarlarina verdikleri üstün destekden dolayi cok tsk ediyorum.En yakin zamanda acilacak olan site ve özel Kayserispor forum bölümünde görüsmek dileyle esen kalin.

Freestyle
04.09.2007, 14:32
Çesitli sitelerden destek görüyor helal olsun kardes

mali38
04.09.2007, 15:04
bence az yani 1 mail atmak zor değilya arkadaşlar hadi hepberaber yapalım şunu

mrvaykut
04.09.2007, 16:23
haftaya en az 250 mail ulasmalı bence

Necati
04.09.2007, 16:27
avendano38 sen pate misin

mrvaykut
04.09.2007, 16:28
bu arada eskişehirli kardeşlerimizi ayrıca tebrik ediyorum en cok mail onlardan gitmiş diğer kardeslerede tesekkürlerimi belirtmek isterim

----------------
anadolu aşkına ...biz cogalmadıkca onlar azalmayacak...

mali38
04.09.2007, 17:09
ankaragücüyle sakarya taraftarıyla övünür attıklar mesaj sayısına bakın :(

ibrahim1299
04.09.2007, 17:38
arkadaslar simdi anadolumuz icin bizim icin www.anadoluaskina.com bu adrese uye olma zamanı...ve burda anadoluyu ve bizi iyi temsil etme zamanı...zaman gecirmeden uye olalım....hadi daha ne duruyorsunuz......

ahmet_38
04.09.2007, 22:04
helal olsun..emeğin için tşk ederim..

Avendano38
05.09.2007, 22:18
Sevgili futbol severler.

Bir kaç gün önce başlattığımız „Anadolu Mücadelesi“ adı altındaki onurlu mücadele sonucunda bugün „Forum sayfamiz“ faaliyete girmiştir.

Tüm sporseverler dostluk, kardeşlik ve bariş içerisinde yeni açılan site ve forumumuza davetlidir. Forumda her takımın kendine ait bölümü bulunmaktadır ve genel anlamda bölümler mevcuttur.

Anasayfa Link: http://www.anadoluaskina.com
Forum Link: http://www.anadoluaskina.com/forum/
Irtibat Maili: anadoluaskina38@hotmail.de

Foruma kolayca üye olabilirsiniz ve hepimizin yeni oluşumunda aktif bir şekilde destek verebilirsiniz.

Üyelikde sorun yaşayanlar irtibat mailini hem mail olarak hem msn de olarak kullanabilirler.

Türk futbolunda yeni bir sayfa açabilmemiz için duyarsız kalmayalım, sende / sizde bize katıl/ın. Anadolu kardeşlik içerisinde büyük bir aile oldugunu göstersin.

Birlikten güç doğar, biz inandık sizde inanın. Hep beraber, kol kola, omuz omuza daha güzel, adil, ahlaklı Türkiye Futbol Ligleri için birleşelim.

Dip Not: Site adminleri bize aktif destek vermek isterlerse Banner ve Linklerini sayfamızda yayinlayabilirler. Bu reklam tek bir şart’a bağlıdır. Tanıtımı yapmak isteyen siteler de bizim Bannerimizi ve Linkimizi sitelerinde güzel bir yere eklemelidir.

Saygi selam ve sevgiyle...

Anadoluaskina.com
Site Yönetimi