Tam Sürümü Gör : Fotomaç'a Ödül (anks)
Mavisakal
15.12.2007, 20:20
http://img155.imageshack.us/img155/9486/anksdf4.jpg
galatasaray forması pek guzel yakısmıs hahaha
bu anks ınsallah baska bı anks dır
gese forması var 1..
bu gazete her hafta sacma salak ks alakalı transfer haberlerı cıkarıyo 2..
Mavisakal
15.12.2007, 20:38
Bu ANKS bizim ANKS 1, GS formalı olan ibu gs başkanı bulunması resmiyetten dolayı gerekliydi, bu da 2 , fotomaç seçildi bana göre saygın bir gazete bu da 3.
hep oyle olur zaten
gs formasını gıy
defalarca bıze karsı kucuk dusurucu yalan dolan kasıtlı haber yazan adamlara odul ver
sonra da kılıf uydur
Kapadokyalı
15.12.2007, 20:47
taner abi keşke kayserispor yada erciyesspor ismi kullanılsaydı bu haberde
Mavisakal
15.12.2007, 20:48
hep oyle olur zaten
gs formasını gıy
defalarca bıze karsı kucuk dusurucu yalan dolan kasıtlı haber yazan adamlara odul ver
sonra da kılıf uydur
ne diyon koç sen? ne gs forması giymedi, Kayserispor medya olarak hep ezikdi zaten, verilecek en nitelikli adam Hakan Erol du, prosüdürlerden anlamıyorsan yorum yapma, kılıf uydurmak nedemek .
Mavisakal
15.12.2007, 20:49
taner abi keşke kayserispor yada erciyesspor ismi kullanılsaydı bu haberde
haberi yazan ben olsaydım yazardım , ama zaten haberi okuyup ANKS merak eden , google yazıp bizim olduğumuzu anlar.
bizim başkanda galatasaraylı ona kalırsa
sağolasın taner...
Mustafa K.
15.12.2007, 22:03
neci bu grup kaç kişisiniz icraatlarınız nedir biriniz şah oluyosunuz biriniz vezir alsana grup
sen zaten fotomaçta yazmıyormuydun o civata gazeteye ödül vermen marifetmi reklam kokan işler bunlar kendine etiket işleri bunlar
JACK SPARROW
15.12.2007, 22:36
yuh ya...
çocuk daha ne yapsın bee...
heyy millet uyumayın orası kayseri değil...
bizim erciyes üniversitesinde yapılan panele gidenler görmüştür...
kaç tane kayserisporlu vardı orda?...
peki soruyorum kaç tane cimbomlu,fenerli vardı?...
yani yuhh demek istiyorum başka da bişi demiyorum...
biz millet olarak eleştirmeyi bişey sanıyoruz ama hiç kimse ortaya bişey koymuyor...
eyyy arkadaşım orası bolu...kayseri değil...
ama dikkat et KAYSERİSPOR taraftarlar grubu ANKSın ismi geçiyor haberde...
sen biliomusun başka şehirde bunun ne kadar zor olduğunu...
arkadaşımız çabalamış istemiş fotomaça da haber olmuş...
FOTOMAÇ ya da başka bi gazete...
maçımızın oynandığı günün ertesi günü haberimizi yayınlamıyor ama bu haberi yapıyor...
ARKADAŞIM ELİNE KOLUNA SAĞLIK...HELAL OLSUN...BAŞKA ŞEHİRDE OKUYUPTA KAYSERİSPOR REKLAMI NE DEMEK BEN İYİ BİLİRİM...
TEŞEKKÜRLER TANER...
SAKARYAYA DA BEKLERİM...MİSAFİRİM OLURSUN...
lütfen eleştirirken biraz daha insancıl olalım...
taner kardeşim senden allah razı olsun helelde olsun ben bu güne kadar kayseri spor taftarını hiç bir organizasyonda görmedim vede görülmei ama ankaradaki kayserililerin oluşturmuş olduğu anks grubu iki organizasyon yapmış adını duyurmuştur biri ankaralı kayserililer şehitler içi yürüyecek diye gazeede çıktı şimdide panel düzenlendi ama kayseride taftarları hiç bir yerde gaztede görmedik hiçbir başarı tesadüf değildir
Mavisakal
15.12.2007, 23:10
neci bu grup kaç kişisiniz icraatlarınız nedir biriniz şah oluyosunuz biriniz vezir alsana grup
sen zaten fotomaçta yazmıyormuydun o civata gazeteye ödül vermen marifetmi reklam kokan işler bunlar kendine etiket işleri bunlar
evet fotomaç da çalıştığım halde geçen sene fanatik'E ödül verildi, ödül verilecek gazete BESYO (beden eğitimi bölümünde) yapılan anketle belirleniyor.Grubumuz ister 3 kişi olsun ister 300 , ama bugün Türkiye'De 3 milyon kişi ANKS adında bir taraftar grubunu ve bir çalışma içinde olduğunu duydu, bu yeterlidir, bu kokan reklam ANKS ve KAYSERİSPOR reklamıdır..
olumlu ve olumsuz eleştriler için sağolun, yıllardır uzaklarda Kayserispor için çabalıyorum, Fotomaç gazetesinde görev almamın sebebi de Rahmetli Tekin Kafa'nın benden özel ricası ile oldu, medya desteğine ihtiyacımız olduüunu ve bu konuda elimden geleni yapmamı istedi, ve halen daha medyayı kullanarak Rahmetlinin isteğini yerine getirip dilediğim gibi Kayserispor reklamı yapıyorum.Yapmaya da devam edeceğim.
CEM YANIK
16.12.2007, 00:16
EmeĞe Saygi LÜtfen Çok Saoll Taner Yaptiklarin Ve Yapacaklarin İÇİn
bahsı gecen gazete yıne bızı kucuk dusurerek kasıtl yalan haber yazmıs
mehmet topuz fenere gıtmek ıstıyormus hemen
bı odul daha verın barı ona
pardon resımdekı gslı ona kızar galıba
Mavisakal
18.12.2007, 21:27
database hatasından dolayımı yoksa kasıtlı olarakmı benim bu samil38'e verdiğim cevap silindi?
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.