Tam Sürümü Gör : ÇılgınLar 38 Ankara'da Yok
kayserispor taraftar gruplarından çılgınlar38 grubu ankaradaki ankaragücü maçınada takımının yanında bulunmadı bence heralde bayram dolayısıyla gelmiyorlar ama ne pahasına olursa olsun çılgınlar büyüktür bunu herkez bilsin diye bağrılıyorsa çılgınlarda bence takımını her zaman her yere gider ne yağmur ne çamur dinler severse gönülden sever bu almede çılgınlar paralosıyla yola cıksalardı gelirlerdi diye düşünüyorum ama külüp belki otobüs vermemiş olsa bile dernek otobüs kaldırmalıydı belki bizim bilmediğimiz sebepler olabilir ama anks grubu üyeleri hiç bir kurum ve kruluşa bağlı olmadan kendi çabalarıyla ve ugraşlarıyla takımın yanında olmuş ve olacaktır kayseripor elini yüreğine koy anks her zaman orda alayına isyan kralına hodri meydan
ANKS YÖNETİM
kankasceco38
22.12.2007, 01:42
:evil:yönetim böyle maaçlarda otobüs vermiyor taraftarını deplasmana göndermek gibi bir çaba göstermiyosa diyecek tek kelime bulamıyorum herşey kayserispor için
LEVENT ŞEKER
22.12.2007, 01:44
öle bı yazmıssınki mac baslayıp bıtmış kımse yokmuş gıbı
kayserispor taraftar gruplarından çılgınlar38 grubu ankaradaki ankaragücü maçınada takımının yanında bulunmadı bence heralde bayram dolayısıyla gelmiyorlar ama ne pahasına olursa olsun çılgınlar büyüktür bunu herkez bilsin diye bağrılıyorsa çılgınlarda bence takımını her zaman her yere gider ne yağmur ne çamur dinler severse gönülden sever bu almede çılgınlar paralosıyla yola cıksalardı gelirlerdi diye düşünüyorum ama külüp belki otobüs vermemiş olsa bile dernek otobüs kaldırmalıydı belki bizim bilmediğimiz sebepler olabilir ama anks grubu üyeleri hiç bir kurum ve kruluşa bağlı olmadan kendi çabalarıyla ve ugraşlarıyla takımın yanında olmuş ve olacaktır kayseripor elini yüreğine koy anks her zaman orda alayına isyan kralına hodri meydan
ANKS YÖNETİMDam Üstünde Saksavan Gel Bize Bazı Bazı Gibi Olmuş Seninkide
Ne Demeye Çalıştın Anlayamadım ?
Maç Nasıldı Tribünlerde Doluluk Oranı Nasıldı Sanki Maç Bitti,Otobüs Kalkmıo Öle Kafasına Göre Gidende 20 Gecmez Tribünde Evet Yerimizi Alamıcaz(!) Bazı Sebeplerden Ötürü .
bu aksesuar yönetimle nereye kadar(!)
***** lar ankaraspor ve gençlerbirliği oldu mu otobüs verirler bu maça vermezler nasıl bir zihniyettir anlamıyorum...
Nedeni tam olarak bilmiorum ama kesin yönetimle ilgilidir cünkü ankaragücü dplasmanına gecen haftadan beri hazırlık ve duyuru yapılıyodu dernekte...
Yönetim otöbüs kaldırmamıştır yine büyük ihtimal böyledir
kankasceco38
22.12.2007, 15:53
bu aksesuar yönetimle nereye kadar(!)
***** lar ankaraspor ve gençlerbirliği oldu mu otobüs verirler bu maça vermezler nasıl bir zihniyettir anlamıyorum...
haklısın ibo:clap2:
otobüs kalksa kaç kişi gitcektik 20 kişi mi çarşıda 100 kişi organizasyon yapılması biliniyor çarşıda toplanmakla iş bitmiyor bu sevda hepimizinse kaldırın otobüsü gidelim yönetim utansın
ben şimdi maçtan geldim bu maçta çok güzel bir birliktelik oldu anks grup olarak bizler elimizden geldiği kadar takımızı destekledik çok güzel görüntüler ortaya cıktı akşam resimlerdede görürsünüz zaten
Kapadokyalı
22.12.2007, 17:49
elimizden geldigi kadar destegimizi verdik anks olarak.keşke çılgınlarda olsaydı daha güzel bişeyler yapsaydık.ismail abinin destegi büyük(çerkez).pankart ve bayrak getirdi.teşekkür etmek lazım
Kapadokyalı
22.12.2007, 18:27
statta bayan taraftarlarımız bile vardı
batıkan_develi
22.12.2007, 20:02
çılgınlarsız olmuya gerçekten
canımız çıktı maç boyu
resim yokmu ark daşlar tabi taraftar olarak
Kapadokyalı
22.12.2007, 21:28
resimleri çerkez ekleyecek zamanı olunca
ANKS Kaç Kişilik Grub, Çılgınlar kaç kişilik :) Bu işler çap işi .. Öyle konuşmayla, yazı yazmayla Olmaz ;)
Mavisakal
01.01.2008, 23:08
ANKS Kaç Kişilik Grub, Çılgınlar kaç kişilik :) Bu işler çap işi .. Öyle konuşmayla, yazı yazmayla Olmaz ;)
amaç Kayserispor ise fazla söze gerek yok.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.