Tam Sürümü Gör : Yönetime Açık Mektup ..!
Freestyle
15.01.2008, 23:39
Yönetime Açık Mektup ..!
Sn Kayserispor Yönetimi ve Değerli Teknik heyet;
İkinci devreye her ne kadar transfer yapmadan girsekte takım kadromuzun bir çok Anadolu takımına göre kalbur üstü olduğunu kabul etmemiz gerekir.
Kayserisporlu taraftarlar ilk devre maçlara ilgi göstermeyerek bir mesaj verdi, bu takımla kafaya oynanmalı ve hedefler açıkça ilan edilmeli aksi halde bizim sana verebilecek bir desteğimiz yoktur...
İkinci devre şeytanın bacağını kırarak ilk deplasman galibiyetini almış bulunmaktayız ve bundan sonraki iki deplasmanımız Kasımpaşa ve Ankaraspor gibi iddiasız takımlarla ve galibiyete yakın taraf Kayserispor'umuzdur !
25. Haftaya kadar 4 maçımız içeride ve iddialı denebilecek takımlarla, bizim bir şansımız içeride çok iyi bir performans sergilememiz buda fikstür bakımından oldukça iyi bir durumda olduğumuzdur. Deplasmanda oynayacağımız maçlarında iddiasız takımlarla olduğunu düşündüğümüzde GSaray deplasmanına 40 puanın üzerinde gitmemek için hiçbir olumsuz neden yok.
Bizim bu noktada isteğimiz çok açık;
6 maçlık bu seride fikstür avantajını iyi kullanarak en az 14 puan almak için bir hedef belirlenmesini futbolculara prim dopingi verilmesini ve taraftara açıkça çağrı yapılmasını istiyoruz. Yapılacak bu çağrıda üzerimize ne düşerse yapmaya hazır olduğumuzu açıkça ilan ederiz.
KAYSERISPOR TARAFTARI
Not: Yaziyi ben yazmadim, KASIST grubu bu mektubu yazmis ve yönetimimize iletmis bulunmaktadir.
Bu mektubtaki yazanlara katılan ve hem fikir olan herkez, konuya cevap yazarak mektubumuzu imzalayabilir.
6 maçlık periyoda 14 puan parolasıyla değilde her maça 3 puan parolasıyla çıkmak daha yararlı olur her maça ayrı ayrı motive olmak daha mantıklıdır hedef 6 da 6 yapmak olmalıdır
Mehmet abi yönetime yazdiğin mektup'da taraftarin tedirgin olduğu noktalara iyi değerlendirmişsin sadece şu cümlede: bu takımla kafaya oynanmalı ve hedefler açıkça ilan edilmeli aksi halde bizim sana verebilecek bir desteğimiz yoktur...
Sana kelimesini size'ye değiştirmek daha mantikli olur, sana kelimesi bu mektup'a göre kaba kaçiyor.
Emeğine sağlik.
İmkanı olanlar varsa kulube bu metni faxlasınlar.
ımza..
tabıı her maca yenmek ıcın cıkarsın ama mantıklı bakarsak...
konya - 3
pasa - 3
bjk - 1 (deplasmanda cok ıyıler)
antep - 3
denizli - 3
ankara - 1 (o zamana dusme korkusu sarar)
-------------
14 puan a razıyım bu serı den daha fazlası can saglıgı...
Mustafa K.
16.01.2008, 09:08
İçerde oynayacağımız maçların mutlak favorisi biziz.Beşiktaş şekil itibariyle deplasmanda başarılı gözükebilir ama 2-3 maçta son dakika golleriyle rakibine net pozisyonlar vererek paçayı sıyırdıklarını göz ardı edemeyiz.Ankarasporun bizim maça kadar olan sürede zorlu maçları var o zamana kadar belki kopabilirler yada daha çok asılabilirler.Diğer 4 takım daha rahat takımlar.Önümüzdeki fikstür avantajından en az 15-16 puan çıkartmalıyız diye düşünüyorum.
batuhandan
16.01.2008, 09:30
Arkadaşlar
Yönetimin bence böyle fırsatı değerlendirmesi lazım, futbolculara primmi verir-taraftara biletmi verir yoksa farklı uygulamalaramı gider bilemem ancak yukarıdan kopmak istemiyorsak bu 6 maçı çook iyi değerlendirmemiz lazım.
Burada taraftarada çok büyük görev düşüyor. Eğer rakiplerimizin haftalık puan ortalamasıyla kıyaslar isek (istediğimiz puanları aldığımız takdirde) Gsaray maçına çıkarken 4. sırada yada bir kaç puan gerilerinde çıkacağız ancak dediğimiz gibi İNANMAK VE HEDEF KOYMAK ŞART.
''İkinci devreye her ne kadar transfer yapmadan girsekte takım kadromuzun bir çok Anadolu takımına göre kalbur üstü olduğunu kabul etmemiz gerekir.''
Bu Zihniyette Olan Taraftarın Bence Yönetimden Bir Şey Talep Etmesi Boşadır.Bu Teknik Kadro ve Futbolcular Yeterliyse Takıma Takviye Şart Değilse O zaman yönetime Mektup Yazmanın Ne Gereği var zaten takım iyi kötü idare ediyor hedef koyacaksa yönetim diyecekse hedefimiz 4.lük veya 3.cülük bu takıma takviye yapmalıdır ayrıca yönetim ve teknik kadro hedefini açıklamıştır buda türkiye kupasıdır
superluxsick38
16.01.2008, 10:53
Bu sene neyse de gelecek seneye yeni stadımızda taş gibi kadro bekliyoruz yönetimimizden. Kadir Has Stadına taş gibi takım yakışır :)
Freestyle
16.01.2008, 12:36
Mehmet abi yönetime yazdiğin mektup'da taraftarin tedirgin olduğu noktalara iyi değerlendirmişsin sadece şu cümlede: bu takımla kafaya oynanmalı ve hedefler açıkça ilan edilmeli aksi halde bizim sana verebilecek bir desteğimiz yoktur...
Sana kelimesini size'ye değiştirmek daha mantikli olur, sana kelimesi bu mektup'a göre kaba kaçiyor.
Emeğine sağlik.
:shake2:
Mektubu ben yazmadim Tugba, sadece buraya koymak istedim. Orjinali için:
http://www.kasist.com/news.php?readmore=359
Freestyle
16.01.2008, 12:40
Bu arada arkadaslar ben yaziyi takdir ettigim için buraya koydum. Tabii ki herkes hakli oldugu noktalar var, fakat belirtilen puandan çok prim gibi hedef koymak gibi ve taraftara çagri yapmak gibi seyler de var mektubta, asil önemli olan onlar bence.
Ama hadi diyelim puan a takildik, sunu merak ederim o zaman: Bu sezon hangi 6 maçlik seri den 14 puan çikardikta, bu 14 puan az geliyor?
Kapadokyalı
16.01.2008, 13:15
imzamı atarım.hedefler 5.likse bizi ugraştırmasınlar bizde 5.lige razı olalım.beklentiye girmeyelim
Yönetime Açık Mektup ..!
Sn Kayserispor Yönetimi ve Değerli Teknik heyet;
Kayserisporlu taraftarlar ilk devre maçlara ilgi göstermeyerek bir mesaj verdi, bu takımla kafaya oynanmalı ve hedefler açıkça ilan edilmeli aksi halde bizim sana verebilecek bir desteğimiz yoktur...
KAYSERISPOR TARAFTARI
I]
İstanbuldaki TARARTARlar destek vermeyebilir fakat Biz Kayserideki taraftarlar her zaman ARMAMIZIN, RENGİMİZİN, AŞKIMIZIN peşindeyiz.
Yanında olmadığımız kişiler varsada onlarda Yönetimdekilerdir!
Saygılarımla..
batuhandan
16.01.2008, 16:36
evet evet sizin desteğinizi bursa maçında gördüm, 90 dk yönetime küfür etmekten başka bir şey görmedim.
Sadece hikaye anlatıyorsunuz başka bir şey yok...
Sırf takımı başarılı değil diye destek vermiyecek olan taraftarcıklarla muhattab olacak değilim, uzatmayalım lütfen..!
Biz Kayserispor u desteklemeye mecburuz yönetimi,oyuncuyu,t.direktörü degil.
ibrahim1299
16.01.2008, 18:29
Bursa maçında takım golü yedikten sonra ki desteğimizi de gördün mü?
Beraber yürüdük biz bu yollarda diye uzun süre tezahürat yaptığımızı da gördün mü?
Şimdiye kadar Kayseri'de bu kadar kalabalık ve bayrak showlarıyla dolu taraftar gördün mü?
Bence sen hiç bişey görmemişsin:)
Görüntüye değil renklerine aşığız!!
Bosver yaa muhatap bilee alma bu gibilerini
...bunlar oturdugu yerden konusmayı sevenler...gel bagıralım diye cagır bunları banane ben mac izlicem der...
LEVENT ŞEKER
16.01.2008, 19:29
bizimki aşk anlatılmaz yasanır -25 derece soguklarda yasanır bu aşk
kankasceco38
16.01.2008, 19:36
biz ne yönetimi destekliyoz ne tenik hocayı nede başkasını biz kayserisporumuzu destekliyoruz biz formaya aşıgız başka kimseye değil
anti_ist_38
16.01.2008, 19:57
mektup ıyı kafaya oynarlar zahar sen mektubu yazdın dıye adamlar kulube gıdıyor ıcerı almıyorlar senın mektubunumu degelerlendırecekler...
Zaten Bu Sitede Yazanların ve Kayseride Yaşanyaların % 95 Kayseride Oynanan Maçlara Gidiyordur.
Fakat Bu Yazıyı Okurken Kayseri Taraftarı Olarak Sizin Dışınızda Binlerce İnsanın Olduğunu Unutuyorsunuz Anlaşılan Şimdi Geçen Sene İle Bu Seneki Maçlara Giden Taraftar Sayısını Bir Göz Önünde Bulundurun Bakalım Araki Farkı Hepimiz Bir Anda Anlarız.
ilhanozbay
17.01.2008, 21:01
Mektuba imzamı atmakla beraber katılmadığım birkaç noktası da mevcut.
Kayseri halkı takımı protesto etmedi. Sadece başarıya tapanlar takım vasatlaşınca desteğini çektiler. Ki başarıya veya başarısızlığa göre stada gelen veya gelmeyen hiçkimseye en fazla 5000 kişiye oynayan Erciyesspor'un dahi ihtiyacı yoktur. Lafım KASİST'e değil çünkü biliyoruz ki İstanbul'da takımlarımızı yalnız bırakmadılar. Lafım Kayserideki başarıya endeksli çekirdekçilere.
Kalan heryerinde hemfikirim yazının ve mektubun destekçisiyim.
CILGXN_06
18.01.2008, 13:12
gercekten yazan abilere - teşekürler bügün yönetim gelmisse bu takımı iki üç takviyeyle şampiyonluğa oynanabilir ama bakıyoruzki televizyonlarda kayseri taraftarının sabırsız olduğu lanse ediliyo ama denmiyorki kayseri taraftarı bu kadro korunmazsa ve takviye yapılmazsa bizler şampiyonluğa oynayamayız bazı şeyleri bırakında taraftarlar bilsin bence takıma en iyi mesajı tribün leri boş bıarakarak verilmiştir kısa sözün özü şu
AYNI TAS AYNI HAMAM
BU BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER
Kay38Topuz
18.01.2008, 14:09
gelecek sene icin yeni stad la beraber büyük seyler bekliyoruz KAYSERISPORUMUZDAN. Baskanimiz insallah süper bir yildiz getirir ve insallah SAMPIYONLUGA oynariz.
evet evet sizin desteğinizi bursa maçında gördüm, 90 dk yönetime küfür etmekten başka bir şey görmedim.
sanal taraftar polemiğine girme tamammı
biz takımımızı destekliyoruz bu takıma gönül verdik ama bu kadar iyi bir takımı kullanmayarak ticarete ceviren yönetimi desteklemiyoruz sevmiyoruz istifa etmesini istiyoruz yönetim taraftara destek vermiyor RECEP MAMUR istifa....
adam öyle bir şey yazmışki
sanki bizim karşı grup gibi
biz maçta 45 onlar 90 dakka bağırıyor bu takımı onlar hakediyor gibi yazmış
ya bunu yazan kayserisporlu değil ya harbiden
onur asi_mavi kardeşlerime katılıyorum
burda ruhlarına kayserispor aşkı işlenmemiş ruhsuz adamlar var
sinir oldum ben buna ya senle bir görüşsek iyi olur ha
gördükce bu yazıyı, yazasım geliyor
adam öyle bir şey yazmışki
sanki bizim karşı grup gibi
biz maçta 45 onlar 90 dakka bağırıyor bu takımı onlar hakediyor gibi yazmış
ya bunu yazan kayserisporlu değil ya harbiden
onur asi_mavi kardeşlerime katılıyorum
burda ruhlarına kayserispor aşkı işlenmemiş ruhsuz adamlar var
Sen Karşındaki İnsanın Kim Olduğunu Bilmeden Kayserispor İçin İstanbulda Neler Yaptığını Bilmeden Oturmuşun Burda Ahkam Kesiyorsun Yok Bu Harbiden Kayserisporlu Değil Filan Sen Neye Göre Bunu Söylüyorsun Sadece Forumdaki Bir Yazısına Göre Evet Cebinden Para Vererek Kayserisporun Hangi Deplasman Maçına Gittin Tek Başına veya Bir Kaç Arkadaşınla İstanbula Geldinmi Mesela Dernek Gelmediği Halde Sen Geldinmi Hiç Tek Başına Kayserinin Maçına Ankaraya ve ya Sakaryaya Gittinmi İşini Gücünü Bırakıp Takımı Havalimanında Çiçekle Karşılamaya Gittinmi
Belki gittin belkide gitmedin Ama Şundan Emin Ol o Senin Kayserisporlu Değil Dediğin Kişi Bunların Hepsini Yaptı
İstanbuldan Kayseriye Ankaraya Sakaryaya Bursaya Kayserispor İçin Gitti Ben Nerdenmi Biliyorum Bunları Çünkü Arkadaşımız İstanbulda Kayserispor Taraftar Grubu (Kasist) Kurucularındandır.
Tehtit Şeklinde Seninle Bir Görüşelim Demişin Bunların Yanlış Şeyler.Haberin Olsun
muptela_38
20.01.2008, 00:27
Sen Karşındaki İnsanın Kim Olduğunu Bilmeden Kayserispor İçin İstanbulda Neler Yaptığını Bilmeden Oturmuşun Burda Ahkam Kesiyorsun Yok Bu Harbiden Kayserisporlu Değil Filan Sen Neye Göre Bunu Söylüyorsun Sadece Forumdaki Bir Yazısına Göre Evet Cebinden Para Vererek Kayserisporun Hangi Deplasman Maçına Gittin Tek Başına veya Bir Kaç Arkadaşınla İstanbula Geldinmi Mesela Dernek Gelmediği Halde Sen Geldinmi Hiç Tek Başına Kayserinin Maçına Ankaraya ve ya Sakaryaya Gittinmi İşini Gücünü Bırakıp Takımı Havalimanında Çiçekle Karşılamaya Gittinmi
Belki gittin belkide gitmedin Ama Şundan Emin Ol o Senin Kayserisporlu Değil Dediğin Kişi Bunların Hepsini Yaptı
İstanbuldan Kayseriye Ankaraya Sakaryaya Bursaya Kayserispor İçin Gitti Ben Nerdenmi Biliyorum Bunları Çünkü Arkadaşımız İstanbulda Kayserispor Taraftar Grubu (Kasist) Kurucularındandır.
Tehtit Şeklinde Seninle Bir Görüşelim Demişin Bunların Yanlış Şeyler.Haberin Olsun
çoluk çocukla uğraşma boşver kimin ne olduğunu herkes biliyor samet abinin ne kadar harbi kayserisporlu olduğunu herkes biliyor
bak burda yaşca bir çok kişi benden büyük olabiir ama şunu bilki derneğin kaldırmadığı deplasmanlara gittim çalıştığım işyerinden her deplasman haftası avansla maaşımı bitirdim kendi cebimizden para harcayarak orginazasyon yaptık atkı yaptırdım Ç.L.G.N.L.R diye bilki kayserisporu burdakilerden kimse benden fazla sevemez tamam mı
ahkam kesiyorumtehdit ediyorum varmı kayserispor ve kayserispor la ilgili herşeyin aleyhine konuşan herkes benim düşmanımdır
ha bu arada ben de belsin tayfa kurucularındanım dikkatini cekerim kurulalı 1 yıl oldu ama sizden fazla icratimiz var
akıllı olun BURASI BELSİN; ATARI OLAN GELSİN
ha bu arada yaptığımız bir şeyi beğenmiyen varsa konuşma hakkı yoktur gelir kendi yapar o zaman konuşur
alayına gider
Gaziköylü ve canözüm siz çok mu destekliyosunuzda o şöyle bu böyle diye laf edebiliyorsunuz?
Bilal´in emeklerini bilen biliyor ;)
ŞAMATA_38
20.01.2008, 00:57
ya arkadaşlar k,m bu batuhan bana bi taıtırmısınız daha futboun f sini bilmiyo hangi taraftar gurubundan bu biz yaz kış demiyo takımımızı destekliyoruz kayserispor için herşey, yaparız biz yönetimi dahi harcarız sözlerimize dikkat edelim ltf.
LEVENT ŞEKER
20.01.2008, 01:07
canözüm sende bayagi büyükmüssün öle yazi yazmissinki sende cocuktan kalir yanin kalmamiş siz orda destekliyorsunuz eyvallah ama bizde burda destekliyoruz onun icin tanimadiginiz kişiler hakkinda yorum yaparken daha dikkatli olun sen nasil destek cikmissin hemen abine bizde destek cikarsak sizinle karsi karsıya geliriz herkes kendine göre kayserisporludur kayserilidir emek ayırt etmiyoruz ama o sahısta emegımıze hakaret edemez yönetimi istemiyoruz bise istiyoruz hersey istemeyle hic birsey olmuyor yönetimide istemiyoruz o sahıs buyukse buyuklunu kucukse kucuklunu bilsinn emege saygı gostersinn
ŞAMATA_38
20.01.2008, 01:15
ya boşverin sallayın gitsin öyle seviyesiz insanların seviyesine düşmeyelim bize yakışmaz biz takımımızı destekleyelim o bize yeter ne yönetim ne çılgınlar bitek varsa kayserisporumuz var kayserimiz bize yeter digerlerini allayın gitsin
muptela_38
20.01.2008, 02:25
Gaziköylü ve canözüm siz çok mu destekliyosunuzda o şöyle bu böyle diye laf edebiliyorsunuz?
Bilal´in emeklerini bilen biliyor ;)
istanbulda herzaman kayserispor ve erciyessporun yanındayız biz tıpkı sizin kayseride olduğunuz gibi ok rook kayserinin dışına çıkmadığın için bilmezsin galiba
batuhandan
20.01.2008, 10:55
Bence sorun Kayserisporu kendinin zannedenlerden kaynaklanıyor, onları değiştiremeyeceğimiz için burada onlara cevap vermenin pek bir manası yok
Kayserispor sevgisi her insanın içinde farklı yaşanır bu yüzden kimse kimsenin taraftarlığını ölçmeye çalışmasın, ben fatih Kuşburnu'nun taraftarlığına laf söyletmem aynı zamanda canözüm ünde. Ayrıca yıllarıdır taraftar olduğunu iddia edenlerin neden şehirden hiç destek görmediğinide dışlandıklarınıda sorgulamaları gerekir.
Lafı uzatmanın manası yok herkesin taraftarlığı kendisinedir, ancak bizlere sanal taraftar diyenlerin bu sözü söylemeden önce bir kez daha düşünmelerini isteriz.
Gene aynı sey degilmi:Sen daha kötü taraftarsın ben daha iyi vs...
Dogru yoldasınız devam edin.:(
Bence sorun Kayserisporu kendinin zannedenlerden kaynaklanıyor, onları değiştiremeyeceğimiz için burada onlara cevap vermenin pek bir manası yok
Kayserispor sevgisi her insanın içinde farklı yaşanır bu yüzden kimse kimsenin taraftarlığını ölçmeye çalışmasın, ben fatih Kuşburnu'nun taraftarlığına laf söyletmem aynı zamanda canözüm ünde. Ayrıca yıllarıdır taraftar olduğunu iddia edenlerin neden şehirden hiç destek görmediğinide dışlandıklarınıda sorgulamaları gerekir.
Lafı uzatmanın manası yok herkesin taraftarlığı kendisinedir, ancak bizlere sanal taraftar diyenlerin bu sözü söylemeden önce bir kez daha düşünmelerini isteriz.
Evet Kayserispor Benim. Bende Kayserispor´un... Benim İçin Hayat O. Sence Takım Kötü giderse Desteklemiyeceğiz Mektubu Doğru bir Mektub mu?
Göztepeliler Manyak o zaman şimdi?
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.