Tam Sürümü Gör : Kendimizi Tanıtalım
mehmetgazi
30.08.2007, 14:40
Eski Forumumuzda Varmıydı Hatırlamıyorum Ama Buraya Açalım Üye Sayımız Her Geçen Gün Çoğalıyor.
İlk Ben Başlayayım;
Ben Mehmet Gazi 20 Yaşındayım.
Önlisans Endüstriyel Elektronik Bölümünü Bitirdim.
Şimdilik Kayserideyim ama Önümüzdeki Günlerde Bursada Kayseri Takımlarımızı Temsil Edeceğim.
gökhan kılıçlar 21 yaşındayım öğrenciyim her şehri gezmekteyim
Ben Engin Gülgör 17 yaşındayım
Lise 3 e gidiyorum.
kayserideyim
realk@yseri
30.08.2007, 14:59
22 yaşındayım
dumlupınar üniversitesi sosyal bilgiler öğretmenliğinde okuyorum
şimdilik kayserideyim ama 10 gün sonra kütahya yolcusuyum
koyu bir kayseri ve erciyes taraftarıyım :)
16 YaŞinyaim Ahmet Eren Anadolu Lİsesİnde ÖĞrencİyİm...her Hafta MaÇlara Gİderİm Genelde HİÇ KaÇirmam.. Benİ Eskİ Sİtedende Tanirsiniz Ordada Nİckİm Malİ38 Dİ...
bende 17 yaşindayım sümer lisesi mezunuyum bu sene zor bela mezun olduk ful dernekteyim :D
Merhaba, Adim Yusuf.
18 yasidayim, hollanda'da kaliyorum.
Teknik isletmecilik okuyorum.
Kayserispor'u geçen sezon destekledigimiz gibi,
Erciyesspor'u da Avrupa'da buralara bekliyoruz.
Kayseriliyim ama Almanyada yasiyorum, Kayseri geldigimde maclara gidiyorum ama. En son be sezonki Manisa macina gitmistim.
batıkan_develi
30.08.2007, 23:25
ben CAn Gülsen
lise 2 ye geçtim
ankarada yaşıyorum ankaradaki maçlara bir sorun çıkmadığı sürece giderim
bende hayatın anlamı sarı ve kırmızı
39 yasindayim Almanyada yasiyorum,Kayseriye geldigim zaman olan maclarini hic kacirmiyorum ayni zamanda Erciyesin maclarinida.
Adım mustafa aynı zamanda çorumluyum:D ,kayseride yaşıyorum ve bütün maçlara gitmeye çalışıyorum 21 yaşındayım
Şevket Ünübol
31.08.2007, 19:57
İsmim Şevket, 23 yaşındayım..Kayseri doğumluyum, Kayserispor ve Köy Hizmetlerispor'da futbol oynadım, Erciyes üniversitesi mezunuyum...
LEVENT ŞEKER
31.08.2007, 20:54
levent şeker
Quaresmaa
31.08.2007, 22:37
İSİM MUSTAFA
SOYİSİM DEVELİOĞLU
YAŞ 24
ŞEHİR İSTANBUL
DOĞUM YERİ KAYSERİ/DEVELİ
İLGİ ALANI KAYSERİ&ERCİYES SPOR HASTASI
KyS_ToTTi
31.08.2007, 22:52
hakan erciyes
yas19 erciyes uni deyim
Protje38Style
31.08.2007, 23:23
Isim: Ömer
Yas: 16
Dogum Yeri: Rotterdam / Hollanda
Kaldigi Yer: Rotterdam / Hollanda
Okul: Logistik
(Simdilik) Meslek: Firinci:jp::jp:
Isim: volkankoramaz
Yas: 17
Dogum Yeri: almanya / ansbach
Kaldigi Yer: almanya / nürnberg
Ilgi Alani : kys
Meslek: simdilik okuyorum ama futboluma daha cok önem veriom :)
muharremayten
02.09.2007, 13:52
Muharrem Ayten
1982 İncesu - Kızılören Doğumluyum.
İstanbulda yaşıyorum.
Kimya Öğretmeniyim.
ALI VURUCU
Doguma Buyume Hollanda - Den Haag (Lahey)
Kayseri-Yahyali
Yas 26
cCcTÜRKELIcCc
02.09.2007, 14:07
ismim yilmaz
16senedir almanyadayim
burda kayserisporu savunmakla geciyor hayatimiz.gurbette cok farkli ya anadolu taraftari olmak-kayseride yada trde mac izlerken bisürü kayserili taraftar vardir-destekleyenlerden baska-ama burda 3kücük maclarinda 50ye 1 yada 100e 2mac izliyoz-ama merak etmeyin kayseriliyiz haklarindan geliyoz-
YAKAMOZ_38
03.09.2007, 00:05
ismim murat yaş 24 erciyes üni mezunuyum erciyes üniverstesindede çalışıyorum daha önce anadolu fm de beş yıl dj lik yaptım koyu kayserisporluyum sadece kayseri
süleyman
03.09.2007, 12:27
ben süleyman kayseriliyim 17 yaşında istikbal lisesine gidiyorum kayserispor ve erciyesspor maçlarını hiç kaçırmam her hafta stadda bu taraftarın seninle
mehmet gazi beni iyi tanır!
Ben Mehmet 32 YaŞindayim Gazİ Yİm HİÇ Bİr MaŞi KaÇirmamaya ÇaliŞip Hepsİne Gİderİm Protez Ayagimla Erkİlet Kalearkasi Nin En ÜstÜne Çikip MaÇa Bakarim ...tek BÜyÜk Kayserİspor
ben ozan 15 yaşındayım liseye geçtim
cılgınlar_38_
03.09.2007, 17:57
merhaba ben suleyman kayserılıyım önlısans mezunuyum end elektronık 22 yasındayım kayserı spor hastasıyım
merhaba ben ali efe 28 yasındayım erciyes ünu pazarlama böl bıtırdım suan esnafım futbol ve özelıkle kayserıspor tek tutkum tek amacım bırgün kayseri spora başkanlık yapmak
paramedik
04.09.2007, 13:55
mrb. ismim mustafa 23 yaşındayım
pınarbaşılıyım
erciyes üniversitesi mezunuyum.ilk ve acil yardım teknikeriyim(paramedik).şuanda bursa 112 acil sağlık hizmetlerinde görev yapıyorum.kayserisporun bursadaki maçlarına nöbetler olmadığı sürece gitmeye çalışıyorum.
Sniper38
12.09.2007, 20:40
Yasim 16, Almanyada dogdum ve oturuyorum, okuyorum.
Cumartesi (16.09) bir hafta icin Italyaya, Romaya gidiyorum.
Buradan Kayserispor ve Erciyesspora basarilar diliyorum.
miss_k@yseri
12.09.2007, 21:21
miss gibi bi kızım.................
kayserispor ve erciyesspor antalya şubesiyim...........
realk@yseri
13.09.2007, 12:38
yaş 22
38 vatan 43(kütahya) mekan
üniversite 3. sınıf öğrencisiyim
kayserispor-erciyesspor ve milan taraftarıyım
ademdolgun
13.09.2007, 12:52
bende ADEM DOLGUN 30 yasindayim 1,kiz 1,erkek cocuk babasiyim
1987-2003yilina kadar antalyada 2003´den buyanada avusturyada kaliyorum tam bir gurbet adamiyim sizin anlayacaginiz
restorant ve cep telefonu isi ile ugrasiyorum
nereli oldugum ise IMZAMDA YAZIYOR
tutkumsun38
13.09.2007, 12:57
yaş 20 Kayseriliyim... Erciyes Üniversitesi Türkçe Ögretmenliği 3. sınıf ögrencisiyim...
ÇILGIN_DJ
13.09.2007, 14:37
İSMİM CİHAN,YAŞ 20 KÜTAHYA'DA ÖĞReNCİYİM realk@yseri'nin ev arkadaşıyım,DJ'lik yapıyorum break dance yapıyorum
http://img465.imageshack.us/img465/2766/13092007439yp6.jpg
by_manyaq
13.09.2007, 15:32
ben volkan yaş 17 doğma büyüme kayseriliyim yerlisiyim
tanışmak isteyen olursa msn adresimi eklesin
jackal_3806
13.09.2007, 21:23
19 yasındayım ankarada oturuyorum unıversıte sınavı hazırlanıyorum
Muhammet
13.09.2007, 23:11
Ben Belçika'dan Muhammet..
anti_ist_38
13.09.2007, 23:20
adım soyadım nafı koc dogma buyume kayserılıyım vee burdan baska bı yerede gıtmeyı dusunmuyorum 20 yaındayım ve esnaflıkla ugrasıyorumm IKI TAKIM TEK YUREK KAYSERİ+ERCİYES....
Fatih Kuşburnu
1976 İstanbul Doğumluyum, İstanbulda Yaşıyorum
Kayseri Develi Gaziköylüyüm
Kayserispor ve Erciyesporluyum
Kitapçıyım
ÇILGIN_DJ
13.09.2007, 23:37
kimse fotoğrafını koymuyormu
JACK SPARROW
14.09.2007, 00:39
kayseriliyim...
nuh mehmet küçükçalık anadolu lisesi mezunuyum...
şimdi de sakarya üniversitesinde inşaat mühendisliği 1.sınıftayım...
öle işte...
genelde çılgınlarla takılırım...enes falan bilir...
urguplu50
14.09.2007, 02:45
ben ürgüplü ugur almanyadan katiliyorum burda dogduk büyüdük isciyim
SivasLady
26.09.2007, 21:17
selamlar
nickimden görüldügü gibi SIVASliyim ve SivasSporluyum
Anadolu takimlarini destekledigim icin burdayim
iki taraftar arasinda dostluk olmasini ümit ediyorum
ismim KADER
1980 dogma büyüme yasama ALMANYA
muhasebeciyim
Kapadokyalı
26.09.2007, 23:32
İsmim Ali.18 yaşındayım.Nevşehir-Kozaklı lıyım.Dogum yerim Kayseri.Ankarada kayseriyi yanlız bırakmamaya devam inşallah
SElam Millet.... BEnde atilla (,Bilenler Bilir Udi'nin Yeğeniyim,) ocak 1 'de 18'e girecem hediyelerinizi bekliyom hee :frantic4yc: Antalya'da Yaşıyorum ve kayseride oldugum zamanlar kayserı sporun maclarını kaçırmıyorum Dogduyum yer Kayseri... yaz tatillerinde ve sömestril tatillerinde kayseride oluyorum daha hiç olmadığım olmadı :gleam:
Ben Hasan 28 Yaşındayım.
Lisans İşletme bölümünü bitirdim
Kayserideyim Bir şirkette muhasebe bölümünde çalışıyorum
Fırsat buldukça Kayseri-Erciyes maçlarına gidiyorum.
ibrahim_1966
27.09.2007, 00:59
ben ibrahim. doğma büyüme kayserideyim. erciyes iktisat 2. sınıftayım ve 19 yaşındayım. tam bir kayserispor ve hastasıyım. her maça inşallah giderim.
Ben Kimim ? süprizmiyim neyim yahu :blink: Ozaman Kutumu Açıyorum ZUhhahuha ----> eski tayfalardanım... Hani Eski tayfalar yoklar nerdeler ? :) Deplasmandamısınız yoqsa millet :) Hani kuşlar ağaçlar....
Ooo Yeğenimde yazmış :hug:
ibrahim1299
27.09.2007, 02:40
adım ibrahim dogma büyüme kayseriliyim...pınarbası nın pulpınar köyündenim....ek yerlestirmeler baslayıp sonuclanana kadar bos gezenlerin maaşını dağıtacam....her maca giderim cilginların icindeyim herzaman.....hayattan zevk aldıgım ve beni mutlu eden tek sey kayserispor....
Ayhan BAYNAL
27.09.2007, 02:47
15 Mart 1967 tarihinde Kayseri'de doğdu.
Kayseri Federe Takımlarından Toprakkalespor'da futbol oynadı. 1981 Yılında Kayserispor Altyapısında seçmeler katıldı. Kayserispor Genç Takımında Futbol oynamaya başladı. Kayserispor Altyapıdaki hocaları olan Mustafa Uzunoğlu ve Fehmi Kuş gözü girdi. Takım Kaptanlığına getirildi. Ama hem tahsil, hem iş hemde futbol bir arada gitmedi. Kayserispor Altyapısındaki futobl hayatı sona erdi.1984 Yılında Gültepespor'a imza attı. Kayserispor Lisansı vermek için yüksek para isteyince iş gerçekleşmedi. Futbol hayatına son noktayı koydu.
İlkokulu Zeki Doğan İlk Okulunda, Orta Okulu 50.Yıl Dedeman Orta Okulunda Liseyi ise Kayseri Atatürk Ticaret Lisesinden Mezun Oldu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden 1993 senesinde mezun oldu.
08.09.1991 Senesinde Evlendi. 1993 yılında Kübra Selver (KS) kızı oldu. Aynı yıl 235.Kısa dönem olarak Askere gitti. 1981 Yılında beri Muhasebe mesleğinin içinde olan Ayhan Baynal askerlik sonra S.M.Mali Müşavirlik Stajın başlattı. 1998 yılında S.M.Mali Müşavir Ünvanı ile mesleğe yetkili olarak adım attı. İhtisas S.M.Mali Müşavirlik Şirketi ortakları arasına girdi. 2004 yılına kadar bu şirkette ortaklığını devam ettirdikten sonra kendi adına Müşavirlik Mesleğine devam etti. Halen bu mesleği ifa etmekte.
1980'li yıllardan itibaren Kayserispor ile ne kadar döküman varsa toplamaya başladı. Kayserispor ve Kayseri ile ilgili Fotoğraf ve gazete arşivi toplamaya başladı.
Kayserispor'un tüm maçlarını ve oyuncular hakkında bilgileri topladı. Kayserispor tarihi üzerine hakkında bir kitap yazmaktı. Ama teknoloji ilerleyip internet denen harika bir iletişim aracı hızla ilerleyince olaylar değişti. Müşavirlik Hizmeti yaptığı Kaynet servis sağlayıcı elindeki bilgileri internet ortamında yayınlamasını istedi. 1998 yılında kayserispor.kaynet.net adı ile internet ortamına tamamen amatör bir uğraşla bilgileri yayınlamaya başladı. Günlük 10-15 kişi gelen siteye bugün www.kayserispor.org (http://www.kayserispor.org/) , www.kayserispor.net (http://www.kayserispor.net/), www.kayserispor.com (http://www.kayserispor.com/) domain adları ile 10-15 bin kişilik giriş olmakta. Kayserispor ve Erciyesspor hakkında tüm detaylı bilgileri bu siteden günlük olarak yayınlamakta.
Şuanda gazete arşivlerinden bir çok doküman üzerinde araştırma yapan Ayhan Baynal Kayserispor'un tüm maçlarının sonuçları, hakemleri, oyuncular ve maç kadroları, golleri, kartları ve buna benzer istatistiki verileri bir araya getirdi. Bunlar içerisinde noksan olanları tamamlamaya çalışmaktadır. Kendisine Kayseri Spor kamuoyunun ileri gelenleri hem fotoğraf hem de bilgi olarak yardımları devam etmektedir.
Tüm veri ve bilgileri tamamladığında "KAYSERİ SPOR ANSİKLOPEDİSİ" adında tüm kitabı Kayseri spor kamuoyuna paylaşmak için çalışıyor.
Bir çok gazete ve dergilerde bir çok araştırma makaleleri yayınlandı. Bir çok Türkiye genelinde yayın yapan dergi ve gazetelerde kendisi ile yapılan röportajları bulunmaktadır.
Kayseri'de yayın yapan bir çok yerel televizyonda yorumculuk yaptı. Halen Kanal 38 televizyonunda yapımcılığını kendisini yaptığı ve 3 yıldır aralıksız Cuma günleri canlı olarak yayınlanan Santra programında yorumculuk yapmak.
muptela_38
01.10.2007, 23:26
ben fatih 27 yaşındayım kayseri develiliyim
istanbulda ikamet etmekteyim istanbuldaki hiçbir kayserispor maçını kaçırmamaya özen gösteririm
3 yıldır kayseriye hiç gitmedim çok özledim valla oraları:)
ben muhammed
yas 18 almanyada dogdum (hannoverde) ögrenciyim ve kayseri-erciyesspor fanatigim
bekarim :p
Denizliliyim , Denizlisporluyum.
85 yılından(lise 3'ten) beri Denizli tribünlerinin tozunu yutuyorum. 22 yıl olmuş .
www.denizlisporluyuz.net sitesinin ve www.denizlisporluyuz.com forumunun kurucusuyum.
Denizlili olup da tanıdığım herkesi plazma tv karşısından koparıp Denizli tribünlerinde omuz omuzaya getirmek , onlara yeşil-siyah arma aşkını aşılamak gibi bir görevi kendimize misyon edindik , kapalıda bir grup kurduk. Felsefemiz , "tribünümüze getirdiğimiz her kişi istanbul takımlarından eksilttiğimiz bir kişidir"
Mesleğim öğretmenlik.
Tribün Dergi'ye takılan kayserisporlular beni zaten tanır.
murat, yaş 25 kayseriliyim eskişehir anadolu üniversitesi iibf işletme son sınıf ögrencisiyim kayserciyes liyim
Kayseri'de yayın yapan bir çok yerel televizyonda yorumculuk yaptı. Halen Kanal 38 televizyonunda yapımcılığını kendisini yaptığı ve 3 yıldır aralıksız Cuma günleri canlı olarak yayınlanan Santra programında yorumculuk yapmak.
:uzgunum: O programı Cumartesi gunune alabilirmisiniz hocam ? ben dizi izliyorum'da :cray: ( atırla sevgili'yi ) sizi'de izlemek istiyorum bundan sonra :wave:
Fatih Kılıç
Kayseri/Pınarbaşı'ndanım.
Tüm aile çevrem Kayseri'de ikamet ediyor; fakat
ben halen İzmir'de yaşıyorum(öğretmenim)
Kayserispor'a duacıyım.
Çocukluğum ve gençliğim Atatürk stadında geçti.
O günleri özlüyorum...
Mavisakal
24.10.2007, 15:32
Taner KARAMAN
Baya eski üyelerden (!)
Kayserispor Sevdası için gazeteciliğe başladım sırf daha fazla haberleri yayınlansın diye , şuanda Fotomaç Gazetesi / Kayserispor Çalışanıyım ..
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizik Öğrencisiyim
anti_ist_38
24.10.2007, 21:01
ne guzel....
ahmetg38
25.10.2007, 00:54
slm ben ahmet kayseri\kıranardı 19 yaşındayım hiç maç kaçırmam istanbul takımı tutmam
EN BÜYÜK GAYSERİSPOR:intheclub:
emre_38_ks
25.10.2007, 18:56
ben emre önder..1982 kayserı dogumluyum..kısmetse memur atamalırını beklıyorum..1991 yılından berı kayserısporun ıcerdekı maclarını kacırmam,deplasmanlara ıse fırsat buldukca gıdıyorum..en buyuk hayalım bır gun kayserısporu sampıyon gormek..ah o gunler bı gelse de yıllardır cektıgımız dertlerın bosa olmadıgını gorsek..acık trıbune gırıyorum genelde..daha oncekı yıllarda cılgınlarla bırlıkte cok bagırdım ama artık yas olmus 25 ..acık trıbundekılerı bu takım bızım bagırın dıye azırıp gaza getıren kısılerın basında geldıgımı soyleyebılırım :p
tubablanco
29.10.2007, 15:47
slm ben kayseriden tuba 17 yaşında lise son öğrencisiyim kayserisporu çok seviyorum ve takip ediyorum ve kayserisporlu futbolcuları çok seviyorum özellikkle ali turan :D
ben ertuğrul solmaz kayseri doğumluyum 18 yaşındayım sümer lisesi mezunuyum. ünversiteye hazırlık durumundayım...
Erkann_38
30.10.2007, 22:47
Erkan Özer
17
Hollanda
Kayseriliyim
Tek Kayserispor tuttyom.
Cilginlar 38 Hollanda.
LEVENT ŞEKER
31.10.2007, 00:12
levent şeker talaslıyım mekanım ablogun enustu tanımayan yok levobaba saygılar
levonun38aski gercek babadir
Alper MUTLU
01.11.2007, 11:26
Alper Deniz Mutlu.pınarbaşı ilçesi / payaslı köyündenim.
abant izzet baysal üniversitesi ingilizce matematik bölümü öğrencisiyim. son 3 yıldır boluda kalıyorum. yaz aylarında antalya da çalışıyorum. Kayseriye 2 senedir gitmedim. özledim baya. takip edebildiğim sürece maçları izliyorum geçen sene sakarya deplasmanına gitme olanığı buldum. bu sene gençlerbirliği deplasmanını kaçırdım ama kısmetse bi daha ki ankara deplasmaınında takımımı destekliyeceğim. Argıncık esnaf sporda ve kayseri genç takımında oynadım. sakatlık sebebiyel futbol hayatım profesyonel olamadan bitti. Kayseri Atatürk stadında(esas adı budur, özhaseki hernekadar adını kayseri şehir stadı yapsa da)hep açık tribündeydim. 5-6 sene olmuştur orda maç izlemeyeli.
itiraf etmekgerekirse eskiden Galatasaray ı tutardım. ama Kayserispor ve Erciyes sporumuzun başarısı benim gözümü açtı. Ölene kadar Kayserispor'luve Erciyesspor'luyum.
zirveci38
02.11.2007, 12:54
TANIMAYANLARA..
zirveci 38 rumuzuyla yazan benim, yani Bekir Demirağ.
1946 yılında Himmetdede/Kayseri'de doğdum.Ortaokulu Yozgat-Yerköy'de okudum.Babamın memur oluşu nedeniyle yeniden Kayseri'ye gelmemizle de 1965yılında Emel Gazetesinde spor muhabiri olarak çalışmaya ve tabii bu arada aileme katkıda bulunmak için de koltuğumda gazete satmaya başladım.İsmail Uluyağmur ağabeyimizin çıkardığı Emel gazetesinin spor müdürlüğünü de şimdilerde TRT de çalışan Sn.Güntaç Aktan yapıyordu.Kayseri'de daha sonra federe olan Altınyıldız amatör takımında yıllarca forvet oynadım.( İyi de golcüydüm yani )... Takım arkadaşlarımdan bazıları :Mehmet Kotil, Ahmet Civelek,Mehmet Gümüşsoy (nam-ı diğer Cicom ), Mehmet Tokat (Kara Mehmet),Sümerspor'lu Küçük Orhan ve şu an isimlerini hatırlayamadığım diğerleri.
Bir dönem İstanbul'da bulundum ve o zamanlar pek yaygın olan Türk filmlerinde ( Dokuz adettir ) KÖTÜ adam olarak oynadım.Tabii bu roller özel yaşamımla tümüyle zıt idi.Bu nedenle de bu işi sürdürmemeyi tercih ettim.Kayseri'ye döndüğümde bir kamu kuruluşunda açılan imtihanı 1. olarak kazanıp memuriyete geçtim. Argıncık Lisesi'ni bitirdim.Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümünde okudum.Denizli, Tomarza, Sarıkaya ve Kayseri'de 26 yıl çalıştığım işimden 1995 yılında personel şefi olarak emekli oldum.Kayseri'de çeşitli yerel gazetelerde spor müdürlüğü ve saha içi foto muhabirliği yaptım ve halen de bu işi sürdürüyorum.Beni, amatör profesyonel ayırımı yapmadan tüm karşılaşmaları takip ederken mutlaka görmüşsünüzdür.
İddia ederim ki, Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor hakkındaki en detaylı arşivler bendedir.Paylaşımcıyım...Zaten bunun içindir ki admin arkadaşım Ayhan Baynal ile birikimlerimi paylaşmayı da o nedenle tercih edip, arşivimi kendisine açtım.Şu anda el ele, kol kola kendi çapımızda birşeyler üretmeye çalışıyoruz.
Haa bu arada biraz edebiyatçılığım da vardır.Yazdığım hikâye ve şiirlerin çoğu ülkemizde ve şehrimizdeki birçok dergi ve gazetede yayınlanmıştır.
Dağcılığı çok severim.Ülke içinde bazı dağlara tırmanlakla birlikte Erciyes sevdalısıyım.Bu görkemli zirveye tam 51 tırmanış yaptım. 1999 yılında Marmara Bölgesinde meydana gelen büyük Deprem anısına başlattığım ve 2000 yılından bu yana Erciyes'in 3917 m.lik zirvesine düzenli olarak " Evlerimiz çökmesin, ışığımız sönmesin" parolasıyla MARMARA DEPREMİNİ UNUTMA tırmanışlarını ülkemizin çeşitli bölgelerinden ve yurtdışından gelen dağcılarla yapmakla gururluyum.
Köşe yazılarımı www.kayserispor.org ve www.kayseritempo.com sitelerinden mutlaka takip ediyorsunuzdur.Doğa meraklısıyım.Geziyi çok severim.Ülkemizin dışında Bulgaristan,İsrail, Almanya,Avusturya, Yugoslavya,Hollanda,Belçika gibi ülkeleri gezip görme imkanım oldu. Anlaşacak kadar Almanca bilirim.
1966 yılından bu yana (Denizli'de görev yaptığım yıllar dışında ) Kayserispor'un yakın takipçisiyim.Önceleri taraftar konumunda tribünlerde yer alırken, taraftarlığımı şimdilerde işim icabı saha içinde ve sayfalardan sürdürüyorum .Kayseri Tempo Gazetemizin ücretli yayını SPORTİF Dergisinde araştırma ve röportajlarım çıkıyor.Tabii bazıları da www.internetspor.com ve www.tdf.org.tr sitelerinde yayınlanan bu röportajlarım hayli ilgi görüyor.
CENTİLMENLİĞİ ön planda tutan ve SPORU SPOR OLARAK gören biriyim.SKOR'u değil, SPOR'u tercih ederim...Bu tarzım birilerine ters gelebilir belki, ama benim yaşam tarzım ve spor felsefem bu işte !..
Kayseri futbolunun gelişmesi ,sporda iyi yerlere gelmesi adına üzerime düşeni en iyi şekilde yapabilmenin uğraşı içindeyim anlayacağınız...Benim görev alanım yeri gelir taa Erciyes'in zirvesi olur, yeri gelir Develi veya Argıncık Sahaları...Dedim ya, kesinlikle amatör -profesyonel ayırımı yapmam.Hatta, amatörlere ayrı değer veririm.Çünkü onların ne şartlarda hazırlanıp sahaya çıktıklarını çok iyi bilirim.
Site arkadaşlarımla aynı forumlarda buluşmak ve doğruları bulma yönünde tartışmak inanın beni çok mutlu ediyor.
Bekir abi sen miydin? Hele diyorum bu adam ne güzel yazıyor.Cümlelerini özenle seçiyor. Otobüste bir ara konuşuruz inşallah.
krefeld@s
02.11.2007, 15:10
merhaba bende almanyadan köln de yaşıyorum.futbolu ve kayserisporu yakından takip ediyorum.kayseriliyim aslen pınarbaşı.kayserisporluyum takımımıza daha yakın olmak icin burdayım.kayseriyi ve kayserisporu cok seviyorum.:wave:
ottomanyak_38
05.11.2007, 23:54
ben de selçuk yeni üyeyim eski siteden beridir üye olmaya çalıştım fakat nerden bilebilirdim ki aktivasyon maili önemsiz postalara geliyormuş :D...
her hafta erkilet kale arkası a veya b bloktayım bazı maçlarda derneğin arasına da karışırım... dernekte bir çok tanıdığım var yaklaşık heralde 6 sezondur felan hemen hemen her maça giderim... lise 3. sınıftayım... istanbul takımlarına ve memleketini satıp istanbul takımlarını destekleyenlere inat daha da bir seviyorum kayserisporu hastasıyım... SaDeCe KaYsErİsPoRlUyUM.....
eskiler bizi tanir ( volkan38 KS.ERC38 sivascaddesi38 mehmettopuzcu ) VK38
BEnde emre
Beni Tanımayan ölsün.. :))
Benim de ismim Ünsal Sivaslıyım ama Kayserispor ve Erciyesspor sevdalısıyım Kayseri sevdalısıyım işten vaktim oldukca forumlara pek giremiyorum ama takip ediyorum zaman buldukca
ottomanyak_38
07.11.2007, 16:54
Alıntı:
ottomanyak_38´isimli üyeden Alıntı
ben de selçuk yeni üyeyim eski siteden beridir üye olmaya çalıştım fakat nerden bilebilirdim ki aktivasyon maili önemsiz postalara geliyormuş ...
her hafta erkilet kale arkası a veya b bloktayım bazı maçlarda derneğin arasına da karışırım... dernekte bir çok tanıdığım var yaklaşık heralde 6 sezondur felan hemen hemen her maça giderim... lise 3. sınıftayım... istanbul takımlarına ve memleketini satıp istanbul takımlarını destekleyenlere inat daha da bir seviyorum kayserisporu hastasıyım... SaDeCe KaYsErİsPoRlUyUM.....
ABLOKTA HIC RASTLAYAMADIK EMRE SEN ONURUN YANINDAKİ EMREMISIN
ben genelde b blok 20. ve 25. sıralar arasında olurum...
Yücel Şahin
08.11.2007, 12:02
Yücel Şahin
kayseri tomarza Köprübaşı(keprin)1963
Lise mezunu
Kayseri Talasta oturuyorum
fırtına_38
08.11.2007, 17:43
ismim:tolga toprak levo babanın dayısıyım hiç bir maçı laçırmam her hafta sivas kale arkası a-blok 980 ininci koltuktayım yanımda 981 de levobaba 682 de asimavi_38 ve siteden bir kaç arkadaşla izlerim maçları bizim adres bellidir kapımız herkese açıktır
ismim:tolga toprak levo babanın dayısıyım hiç bir maçı laçırmam her hafta sivas kale arkası a-blok 980 ininci koltuktayım yanımda 981 de levobaba 682 de asimavi_38 ve siteden bir kaç arkadaşla izlerim maçları bizim adres bellidir kapımız herkese açıktır
levo babanin dayisi demek abi saygim sonsuz :wave:
fırtına_38
08.11.2007, 18:51
tşkr ederim volkan kardeşim artık sitede bir baba birde dayı var
LEVENT ŞEKER
08.11.2007, 18:57
dayı asımavınınki 983 yanında ali3838 yanında lütfu 38 yanında necati 38 yanında deli emin arap hakan yanında yanında neco38 böle gıdıyor 10 kişi varız mekan ablok
28 YaŞindayim GÖrevİm İcabi Kayserİ DiŞinda İkamet Etmekteyİm Gerek Kayserİmİz Gerekse Ercİyesİmİzİn BÜtÜn MaÇlarini Ve GÜzel Kayserİmİzde Olup Bİtenİ Gurbettede Olsa Yakİnen Takİp Etmekteyİm. Ve Bİr Sirrimi SÖyleyeyİm Mİ Acİzane Kayserİmİ Çok Çok Sevİyorum.
Alper MUTLU
12.11.2007, 04:17
Argıncık Lisesi'ni bitirdim
bekir hocamla ortak yanımın olması sevindirdi :)
KAYSERİLİ_KİZ
14.11.2007, 21:13
Çiğdem Bilecik te oturuyorum aslen Kayseri liyim 85 liyim
kayseri&Erciyesspor hastasıyım
Merinos Halı Mobilya da satış ve muhasebeye bakıyorum
Sniper38
14.11.2007, 21:15
Umut, Yas: 16, Yer: Köln, Ögrenci
Develili, Kayserispor ve Erciyessporlu
ali efe 28 yasındayın tiç ugrasıyorum tek hobım kayserıspor
zibidi38
20.11.2007, 18:54
isim: €MR@H
Ya$: 22
$ehir: Gayseri
Takim: Kayserispor - ErciyesSpor
Herkesle memnun oldum simdiden :)
salih kaya lisedenbu sene mezun oldum...
muptela_38
20.11.2007, 23:54
fatih 27 yaş kayseri develi doğumluyum istanbulda ikamet etmekteyim istanbuldaki tüm kayserispor maçlarında beni görebilirsiniz
onlyyou_38
21.11.2007, 13:50
ben halil 21 yaşındayım şu an samsunda 19 mayıs üniversitesin de elektrik elktronik müh. üzerine lisans yapmaktayım.
ssaydamm
22.11.2007, 18:07
1984 Kayserİ Dogumluyum.1990 Senesİnden Berİ Kayserİspor Maclarina Gİderİm.fanatİk Bİr Kayserİ Ve Kayserİspor Hayranligim Vardir.ve Ayrica Ercİyesspor Ve Ted Kolejİ Taraftariyim.2002 Yilinda Kayserİ Şeker Lİsesİ,2006 Elazig Firat Ünİversİtesİ Kİmya MÜhendİslİgİ Mezunuyum.suan İse Askere(12,12,07-17,05,08) Gİtcem Geldİkten Sonra Hayirlisi İle Bİr İŞ Bulmak İÇİn UgraŞÇam.
zirveci38
22.11.2007, 18:15
ssaydamm'a :
Özgeçmişin iyi , inşallah Allahın izniyle askerliğini de yapıp gelirsin.Ama asıl sorun İŞ ... Hani nerede ? Eskiden derlerdi ki "İş Aslan'ın ağzında." Görüyoruz ki şu sıralarda mideye kadar inmiş.Sen askerliğini bitirinceye kadar da bilmem neresinde olur !
[ =ssaydamm 1984 Kayserİ Dogumluyum.1990 Senesİnden Berİ Kayserİspor Maclarina Gİderİm.fanatİk Bİr Kayserİ Ve Kayserİspor Hayranligim Vardir.ve Ayrica Ercİyesspor Ve Ted Kolejİ Taraftariyim.2002 Yilinda Kayserİ Şeker Lİsesİ,2006 Elazig Firat Ünİversİtesİ Kİmya MÜhendİslİgİ Mezunuyum.suan İse Askere Gİtcem Geldİkten Sonra Hayirlisi İle Bİr İŞ Bulmak İÇİn UgraŞÇam.[/QUOTE]
Muzaffer
22.11.2007, 18:23
[QUOTE=zirveci38;30587]ssaydamm'a :
Özgeçmişin iyi , inşallah Allahın izniyle askerliğini de yapıp gelirsin.Ama asıl sorun İŞ ... Hani nerede ? Eskiden derlerdi ki "İş Aslan'ın ağzında." Görüyoruz ki şu sıralarda mideye kadar inmiş.Sen askerliğini bitirinceye kadar da bilmem neresinde olur ![QUOTE]
Abi karartma adamın içini :)
Hele bi gitsin gelsim
LEVENT ŞEKER
22.11.2007, 19:35
her taraf işle dolu işini bilene calısmak ısteyene
anti_ist_38
22.11.2007, 19:39
adamın ıs derdı sızemı dustu hıc bı ıs bulamazsa showman olur cıkar...
Merhabalar
Ben Ediz DUMAN
Ben kayserinin sarioglan ilcesinin yildirim köyunde 27.02.1972 tarihinde dogmusum.Ilk okulu Mehmet Ali Bakkaloglu ilk okulunda okudum orta okulu Fevzi cakmak lisesinde okudum ve okul hayatina orada son verdim.
Meslek hayatina kucuk yasta araba tamircisi olarak basladim Hatirladigim kadari ile 1986 veya 1987 senesinde Kayseri stadinda top toplayicilikla basladim senelerdir maclardan kendimi baska seylere vermedim hafta sonlari ve belli bir yasa gelincede kendimce cok guzel bir taraftarlik icerisinde turbunde buldum kendimi ve iceri disari her maclarina gittim kayseri sporun halende maclarini stadda olmasamda kacirmiyorum zevkle ozenle takip etmekteyim 1987 senesinde ise ciraklik egitim merkezinde kalfalik belgemi ve ustalik belgemi aldim 1992 senesinde vatani gorevimi yapmak icin askere gittim yaklasik 1994 senesinde bitirdim 1995 seneseninde kendimi Almanyada Buldum ve buradada meslegimi halen icra etmekteyim Kendi is yerimi kurdum ve halen de devam etmekteyim.
erciyesimizin kartalspor maçına bekliyoruz istanbulda oturan arkadaşları........
kankasceco38
25.11.2007, 20:12
slm bende ceco :)
CÜSSKB-Aynur
27.11.2007, 23:07
Ben bir Sivasspor taraftarıyım. Cumhuriyet Üniversitesi Sivasspor Kulüp Birimi CÜSSKB. nin kurucusu ve aynı zamanda başkanıyım.
Pazar günü oynanan Sivasspor/Kayserispor maçında taraftarınızın açtığı pankarttan (Daha öncedende İsyanbulda açılmıştı) çok etkilendim ve sitenizin forumundan bütün Kayserisporlu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Kayserispora başarılar diliyorum.
Tüm Kayseriye selam ve sevgilerimle,
http://www.youtube.com/watch?v=DoUXAqaz7aw
JACK SPARROW
28.11.2007, 00:02
Ben bir Sivasspor taraftarıyım. Cumhuriyet Üniversitesi Sivasspor Kulüp Birimi CÜSSKB. nin kurucusu ve aynı zamanda başkanıyım.
Pazar günü oynanan Sivasspor/Kayserispor maçında taraftarınızın açtığı pankarttan (Daha öncedende İsyanbulda açılmıştı) çok etkilendim ve sitenizin forumundan bütün Kayserisporlu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Kayserispora başarılar diliyorum.
Tüm Kayseriye selam ve sevgilerimle,
http://www.youtube.com/watch?v=DoUXAqaz7aw
tebrik ederiz...biz KAYSERİLİLER emeğe sahip çıkarız...saygı duyarız...centilmenizdir...bu hep böle sürecektir...:good:
çılgın58sedat
06.12.2007, 22:51
slm
ben sedat kaya
19 yaşındayım
istanbul bağcılardayyım
sivaslıyım sivassporluyum
kayerispora başarılar
LEVENT ŞEKER
06.12.2007, 22:55
eski dostlardan kimse kalmadı beni tanımayan varmı?
Ben Volkan Eskiden bu sitede nickim by_manyaq'tı ama değiştirme ihtiyacı duydum
yaş 17 Kayseriden
levent abi biz senle tanışıyoruz yaf en son msnde falan konuşuyoduk ama sonra ne oldu bilmiyom :S
LEVENT ŞEKER
06.12.2007, 23:30
levent abi biz senle tanışıyoruz yaf en son msnde falan konuşuyoduk ama sonra ne oldu bilmiyom :Söbur msenemi caldılar
öbur msenemi caldılar
şu an bu profildeki msnimi kullanıyosun abi eğer değilse sana zahmet beni ekle bi profilde var msn
selamün aleyküm bende sivaslıyım ama daha hiç gitmedim kendimi bildim bileli kayserideyim :D yaşasın kayseri spor ve tabiki sivas ha bide cimbom bom
LEVENT ŞEKER
07.12.2007, 21:36
kafan iiise alttan alalım sen sıvasporlumusun kayserısporlumu cımbomlumusun selamün aleyküm bende sivaslıyım ama daha hiç gitmedim kendimi bildim bileli kayserideyim :D yaşasın kayseri spor ve tabiki sivas ha bide cimbom bom
selam arkdaslar ben mert tanıstıgıma memnun oldum
Muzaffer
07.12.2007, 22:17
Aleykümselam Mert
http://forum.kayserispor.org/showthread.php?t=1037
Buradan devam..
[KİLİT]
By Lord58
12.12.2007, 14:09
Merhaba henüz yeni üyeyim Havası sert insanı mert yiğidin harman olanındanız Şu an şampiyonluğa oynayan memleketliyim çok gurur verici gerçekten ist de inşaat ve hazır beton ile uğraşıyorum 28 yaşındayım Komuşumuz 38'e Süper Ligde başarılar dilerim bu arada sağlam'ın gitmesi sizler için gerçekten çok kötü olduğu kanısındayım onun gb si asla gelmez saygılar ..!!
Merhaba henüz yeni üyeyim Havası sert insanı mert yiğidin harman olanındanız Şu an şampiyonluğa oynayan memleketliyim çok gurur verici gerçekten ist de inşaat ve hazır beton ile uğraşıyorum 28 yaşındayım Komuşumuz 38'e Süper Ligde başarılar dilerim bu arada sağlam'ın gitmesi sizler için gerçekten çok kötü olduğu kanısındayım onun gb si asla gelmez saygılar ..!!
komşu,gönül isterki gerçekden şampiyonluga oynayın,ama bunu sizin taraftardan başka kimse dile getirmiyor.ne başkanınız,ne de hocanız
AŞİRET AGASI
12.12.2007, 20:07
SENİ ANCAK BURADA BULURDUM EGER ARADIGIM KİŞİ SEN İSEN KAYSERİ TALAS LEVENT ŞEKER 2000 SIRNAK AKREPLERİ PAŞA KORUMASIYDIN DEMİ eski dostlardan kimse kalmadı beni tanımayan varmı?
MERHABLAR BEN ANKARADAN ÇILGIN ANKARADA YAŞAMAKTAYIM OFTAŞIN AMİGOLUĞUNU YAPTIM GEÇEN SEZON ŞİMDİ BIRAKTIM KAYSERİNİN TÜM ANKARA MAÇLARINDA BENİ GÖREBİLİRSİNİZ
C R X ZY
ÇILGINLIK BİR GÜN DEĞİL ÖMÜR BOYU SÜRER MADE İN KAYSERİ CRAZY
Bende ÖzGüR mavidunya siteden tanıyan cok arkadas vardır.18 yas Ünv. Hazırlanıyorum :)
Ben de Muhammed DOĞAN.Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik'te okuyorum.Kayseriye geldiğimde mutlaka hangi maç varsa gidiyorum.İnşallah bu hafta da Bursa maçına gideceğim..:JCuz:
mrb bende aykut doğuştan kayserispor fanatiğiyim.kayserisporun maçları kaçırmamaya çalışırım.trabzonda Öğretmenlik okuduğum için televizyondan ve netten tekip ediyorum.küçükkken babam sırtıma kayserisporun formasını giydirmiş hala o forma ve rengi üzerimden gitmez.takımımı dışarıda da çok iyi temsil ettiğimi düşünüyorum.arkadaşlar kayserispor deyince benden bilgi alırlar.kayserispor deyince akla ben geliyorum.bundan da çok mutlu oluyorum.AMA inan kayserisporun bu seneki durumu beni çok üzüyor.tolunay hoca ya güvenim yok.çok ii niyetli olabilir ama iyi niyetlilik başarı için yetmiyorrr..saygılarımla
LEVENT ŞEKER
14.12.2007, 14:39
SENİ ANCAK BURADA BULURDUM EGER ARADIGIM KİŞİ SEN İSEN KAYSERİ TALAS LEVENT ŞEKER 2000 SIRNAK AKREPLERİ PAŞA KORUMASIYDIN DEMİ
sende kimsin levent şeker talas 2000 pasa koruması evet dogruda senı ben tanıyamadım
ANT!bizans
15.12.2007, 14:26
levo baba burdayız TERKETMEYENLER deniz
kankasceco38
16.12.2007, 00:36
bende sivaslıyım hiç sivasa gitmedim bende alem buysa kral kayserispor (alayına isyan ölümüne kayserispor) dünya yalan kayserispor gerçek:wub:
selam ben osman 19 yasındayım kayseri erkilet ilçesinde kalıyoyorumm siyah saçlı beyaz tenli biriyim 1.79 boylarda 55 kiloyumm iştee ben buyum
ü
Esselamunaleyküm benim adım Eyüp 16 yaşındayım Lise 2 ye gidiyorum Sivaslıyım.Takım olarakta Sivassporluyum.Ama Kayserisporuda destekliyorum.
benim adim mevlüt
17 yasindayim ÖRENCIYIM ALMANYADA YASIYORUM.
anti besiktas Kayseri spor taraftariyim
CILGXN_06
29.12.2007, 20:15
selam ben osman 19 yasındayım kayseri erkilet ilçesinde kalıyoyorumm siyah saçlı beyaz tenli biriyim 1.79 boylarda 55 kiloyumm iştee ben buyum
ü
İŞTE HAS TOPRAĞIMIZ YA
kaka_leite
01.01.2008, 18:46
22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim avatardaki çocuğun delisiyim :)
LEVENT ŞEKER
01.01.2008, 20:01
seninle bir tanısalım ne dersin selam ben osman 19 yasındayım kayseri erkilet ilçesinde kalıyoyorumm siyah saçlı beyaz tenli biriyim 1.79 boylarda 55 kiloyumm iştee ben buyum
ü
slm lar
ben almanyadan hasan 18 yasindayim
ne yazikki burda dogdum ama burdan tam destekliyorum kayserisporumu
arslankemal
05.01.2008, 11:00
kemal... im ben kemal... kayserili ogretmenimm.. hapsi boss kayserisporluyum
ercidiva38
13.01.2008, 20:49
ismin m.ali kayseride oturuyorum .koyu kayserispor taraftarıyım kayseride deki hiçbi macı kacırmam erciyeside tutarım inş. busene layık oldukları yere gelirler :)))
GEREKEN UYARI YAPILMIŞTIR KENDİSİNE
BUARADA ALINTI YAPIPTA KONUYU SAYFA SAYFA TAŞIMANIZADA GEREK YOK ARKADAŞLAR
ismim osman erkilette kalıyoorummm
karatayhani
15.01.2008, 19:17
ben bünyan karadayi köyündenim su anda almanyada yasamaktayim
_SüLeYMaN_
19.01.2008, 13:18
S.a.arkadaşlar ben www.nalcaci.com ve www.konyasporlulardernegi.org sitelerinin yöneticisiyim...Kayseriye ve Kayseri Erciyesspor takımlarımıza başarılar diliyorum...Konyadan selam ve sevgilerimizle..
CILGXN_06
19.01.2008, 13:26
İSMİM BEKİR ANKARADA YAŞAMAKTAYIM ANKARADA BÜTÜN MAÇLARA GİDERİM ARADA KENDİ BAŞIMA KAYSERİYE GİDERİM KAYSERİYİ DESTEKLEMEYE
İKİ TAKIM TEK YÜREK KAYSERİERCİYES
LEVENT ŞEKER
19.01.2008, 17:58
S.a.arkadaşlar ben www.nalcaci.com ve www.konyasporlulardernegi.org sitelerinin yöneticisiyim...Kayseriye ve Kayseri Erciyesspor takımlarımıza başarılar diliyorum...Konyadan selam ve sevgilerimizle..
aleyküm selam hosgeldin
Adim Ahmet
Yasim 22
Almanya Stuttgarta yasiyorum
Iki senede bi Izine geliyoruz KAYSERISPOR ve ERCIYESSPOR'un maclarini hic kacirmam
KS38ERC38
20.01.2008, 02:20
adim emre 16 yasindayim stuttgartda yasiyorum
ANT!bizans
21.01.2008, 15:14
eyvallah.:yes:
Kara--Dayi
23.01.2008, 02:07
Selamün Aleyküm
adim duran almanyada kaliyorum KAYSERI büyüktoramanliyim bu siteye LEVONUN38AŞKI ve Asimavi_38 kardeslerimin sayesinde geldim kendilerine tesekkür ederim insl. siz degerli hemserilerimle güzel paylasimlarda bulusmak dilegi ile
saygilarimla
BÖRTECINE 38
23.01.2008, 02:12
ve aleykümselam, Hosgeldin birader
LEVENT ŞEKER
23.01.2008, 02:13
aleyküm selam duran hosgeldin aramıza
ibrahim1299
23.01.2008, 02:20
AleykÜm Selam.... Hosgeldİn Aramizaaaa
aleyküm selam hoşgeldin aramıza
hasanberker
23.01.2008, 03:37
hoş geldin kardeş
38ölümüne38
23.01.2008, 22:05
SLM ben yusuf 17 yasindayim fransada dogdum ve yasiyorum.
Kayseri daha dogrusu tomarzaliyim.
Burdan KAYSERISPOR & ERCIYESSPORA BASARILAR!!!!
By Lord58
24.01.2008, 03:16
Havasi sert insanı mert yiğidin harman olanındanım İst Gazimahallesinde yaşıyorum yaş 28 Hazır beton işiyle uğraşıyorum Tüm Kayseri sporlulara başarılar diliyorum...
Gelllllll Fener Gelllllllll 17.000 Taraftara gel Burası 4 EyLüL bURdAN çIkIŞ yOk.....
_apaciler_
25.01.2008, 12:11
Selam Kasımpaşadan yasin Kayseriye süper ligde başarılar
By Lord58
25.01.2008, 18:42
Havasi sert insanı mert yiğidin harman olanındanım İst Gazimahallesinde yaşıyorum yaş 28 Hazır beton işiyle uğraşıyorum Tüm Kayseri sporlulara başarılar diliyorum...
Gelllllll Fener Gelllllllll 17.000 Taraftara gel Burası 4 EyLüL bURdAN çIkIŞ yOk.....
Bu arada VURUCU Arkadaş kötü takmış Sivas Lılara Acaba Yarası neyse Anlamadım:D
eyvallah
ben de mersin den Kayseri Tomarzalı selam hemşerilerim ALLAH cc muhabbetinizi arttırsın
ölümüne kayserisporluyuz erciyessporluyuz
İKİ Takım Tek Yürek
TOMARZA SANA DA SELAM
SAGOL GARDAŞ TEŞEKKÜRLER SELAM KASIMPAŞAYA
ÖLÜMÜNE KAYSERİİİİİİİİİİİİİİİİİ ERCİYESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
:hosgeldin::hosgeldin::hosgeldin::hosgeldin::hosge ldin:
beattles38
26.01.2008, 01:15
SLM BEN BEATTLES38 BİRKAYSERİLİ OLARAK BURDA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM KAYSERİSPORUN VE ERCİYESSPORUN MACLARINI KACIRMAM SUAN İKİ TAKIMDANDA KAYSERİ HALKI COK MEMNUN HEMDE BÖYLECILGINLAR38 GİBİ BİR TARAFTAR GRUBUDA OLMASI CABASI HEPİNİZE BASARILAR
Diger takım taraftar larının da misafir olup sitenin icerigini gördükten sonra üye olup slm vermelri bizi cok mutlu ediyor.Basarilar.
Bu arada VURUCU Arkadaş kötü takmış Sivas Lılara Acaba Yarası neyse Anlamadım:D
BY LORD SEN ONLARA BAKMA KAYSERİ SİVAS EL ELE SÜPER LİGDE BAŞARILI OLURLAR İNŞALLAH :uzgunum::uzgunum::uzgunum::uzgunum::uzgunum:
YOUTUBE SİVASLI BAZI KİŞİLER KAYSERİYE AGZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER EDİYO GEREKEN CEVABI VERİYOZ KAYSERİLİ OLARAK
HER ŞEHİRDE BÖYLE KİŞİLER ÇIKAR BOŞVER
BİZLER DE YARINKİ fener maçında SİVASA YÜREKTEN BAŞARILAR DİLERİM
DUALARIMIZ SİVAS İÇİN
KAYSERİ SİVAS EL ELE
Ayrica Mecnun Otyakmaz Abİme De Saygilar Sevgİler GÖderİyordum
Sİvasta Onun İŞİnde ÇaliŞmiŞtim 2002 Ve 2003 Senesİnde
Sİvas DoganŞar OrtakÖy KÖyÜnde
Çok Yardimi Seven İyİ Kalplİ Bİr Abİmİz Çok Sevdİk Oradakİlerİ
Bİzlere Çok Yardimci Oldu Sagolsunlar
AleykÜm Selam HemŞerİm Muhabbetİmİz Bol Olsun Kayserİspor Sİtesİnde
ahmetg38
26.01.2008, 14:15
AleykÜm Selam.... Hosgeldİn Aramizaaaa
anti_ist_38
26.01.2008, 20:31
bende buyuk toraman toprammm :D
Muzaffer
26.01.2008, 20:36
Mevcut başlıktan devam edilecek..
Konu taşındı..
leaniados
29.01.2008, 00:30
arkadaslar kasımpasa macındaydım superdık kayserının dahada basarılı olucagına ınanıyorum
c.ronaldo3877
29.01.2008, 13:57
Adim Karabey Quaresma'nin YeĞenİyİm
18 YaŞindayim
Develİlİyİm
UltraKS38
29.01.2008, 15:16
slm tekrar, ben Deniz Iskender. kimsenin rahatsiz olmasini istemem. bu nickle araniza katilmam daha uygun :shake2:
38_Ahmet_38
03.02.2008, 02:00
Adim Ahmet
Yasim 25
Adim Ahmet
Yasim 25
hoş geldin ahmet abi aramıza. :hosgeldin:
38_Ahmet_38
03.02.2008, 02:05
hoş geldin ahmet abi aramıza. :hosgeldin:
sagolasin ayhan
hosbulduk
LEVENT ŞEKER
03.02.2008, 16:20
ahmet hosgeldın aramıza
38_Ahmet_38
03.02.2008, 17:13
ahmet hosgeldın aramıza
eyvallah sagolasin levo
hosbulduk
rimednacnac
08.02.2008, 15:18
merhabalar...
ben can aslen yozgatlıyım ama 9 senedir kayseride oturuyorum, universite ogrencsiyim, kayserispor ve erciyesspor'u destekliyorum. Tum yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim...
campus38
08.02.2008, 18:28
Slm arkadaşlar;
Ne zamandır üye olmak istiyordum. Kısmet bugüneymiş. Adım Serhat; üniversite öğrencisiyim. Kayseriliyim ve burda yaşıyorum. Herkese sevgiler saygılar.
merhaba.ben Ebubekir PASLIOĞLU,eski forumdan epo38.yaş 22 ,Ankarada üniversite öğrencisiyim.her zaman her yerde iki takım tek yürek...
slm arkadaslar Ben GüL 19 yasindayim Hollandada kaliorum,, eski forumdada uyeligim vardi (GüLo38) bazi nedenlerden dolayi foruma girememistim yeni forum yapilmis hayirli olsun...
bu arada benimde bugun Mehmet Topuza acmis oldugum bi fan sitesi var herkesi beklerim..
www.mehmettopuz.getforum.org
saygilar...
ali38_38
15.02.2008, 22:31
hoşgeldin gülocan :clap2:
kankasceco38
15.02.2008, 23:38
slm ben cevdet sağanak(ceco) kanımın son damlasına kadar kayserisporluyum
ANT!bizans
16.02.2008, 16:34
slm ben cevdet sağanak(ceco) kanımın son damlasına kadar kayserisporluyum
kapılar acılsın ÇATIŞMALAR BAŞLASIN o zaman :clap2:
SELAM ben fatıh antalyada oturuyorum akdenız unv de okuyorum 20 yasındayım KAYSERİ li olmak tan guru duyuyorum ıkı takım tek yurek
mali1001
16.02.2008, 21:52
bende mehmet ali...mali derler dostlarım kısaca.lise 2 öğrencisiyim.ahmet eren al'den kocasinana anadolu lisesine nakil oldum bu yıl.yeni sınıfımdaki yaklaşık 6-7 kayserisporluyla beraber tüm okulu kayserisporlu yapmaya çalışıyoz
eski nickimle mali38...sonra bi nickim daha oldu ama zamanla banlandı ikiside...umarım bu nickim banlanmaz.
hoşgeldin gülocan :clap2:
saolasin tsk eddim sonunda birisi cikti hosgeldin diyen :)
Arkadaşlar Kayserisporun Beşiktaşla Oynadığı Maçta Futbolcularımızın Elinde Gördüğüm Bir Pankartla Resmi Web Sitesinin Açıldığını Gördüm Sonra Birde Forum Görünce Hemen Daldım :D Ve Şimdi Burdayım
ibrahimogut
17.02.2008, 18:58
bura resmi site değill.
resmi site www.kayserispor.org.tr
Lord hoşgeldin bu site yıllardır var açılan resmi site www.kayserispor.org.tr adresi
kankasceco38
17.02.2008, 23:18
Arkadaşlar Kayserisporun Beşiktaşla Oynadığı Maçta Futbolcularımızın Elinde Gördüğüm Bir Pankartla Resmi Web Sitesinin Açıldığını Gördüm Sonra Birde Forum Görünce Hemen Daldım :D Ve Şimdi Burdayım
:offtp:
Merhaba Hemşerim Hoş Geldin Sefalar Getirdin
goki-topuz
18.02.2008, 22:02
hoşgeldin
resmi sitede taraftara yönelik hiçbirşey yok
bu site ilk ve son gözağrımız
gentleman_38
18.02.2008, 22:40
arkadaslar meraba bır kayserılı olarak bende dogal olarak buydayım paylaşımlarım ve katılımlarımla sızınle olacagım herkese ıyı forumlar
gentleman_38
18.02.2008, 22:53
adım bulent sarkışladayım ama sadece mekan olarak koyu kayseri ve kayserisorluyum ısım gergı buydayım ama uzun surmeyecek ınsallah bır gun kavusacagız dun 17,02,2008 yenı stada gıttım ama cok kar yagıslı ıdı tam gezme ımkanım olmadı o ne heybet o ne gorkem o ne saadet ben bu stadın bıtmıs halını dusunemıyorum cok merak ettıgım orda ılk macımız kımle olacak
kapılar acılsın ÇATIŞMALAR BAŞLASIN o zaman :clap2:
vavvvvv adamım :) ben de sonuna kadar kayserisporluyum az canım yanmadı millet evinde sıcacık otururken biz maçlarda donarak tezahurat yaptık hastalandık babam kızdı maça gidipte ne hastalanıyorsun diye cevabım aynen şuydu:
KAYSERİSPOR İÇİN DEĞER BABA ONLARIN BİZLERE YAŞATTIKLARI YETER......
ANT!bizans
21.02.2008, 21:44
vavvvvv adamım :) ben de sonuna kadar kayserisporluyum az canım yanmadı millet evinde sıcacık otururken biz maçlarda donarak tezahurat yaptık hastalandık babam kızdı maça gidipte ne hastalanıyorsun diye cevabım aynen şuydu:
KAYSERİSPOR İÇİN DEĞER BABA ONLARIN BİZLERE YAŞATTIKLARI YETER......
adamm falan sen kimsin tanımıyorum?
laubali olmaya hiç gerek yok karşılıklı saygı çercevesinde muhattabız:)
ottomanyak06
22.02.2008, 14:31
isim osman özcan..kayseriliyiz sonuna kadar.sivasta okuyorum.foruma yeni geldim.ayrıca kayseri sivas macını iple çekiyorum...ayrıyeten manyagım...
ANT!bizans
23.02.2008, 13:54
isim osman özcan..kayseriliyiz sonuna kadar.sivasta okuyorum.foruma yeni geldim.ayrıca kayseri sivas macını iple çekiyorum...ayrıyeten manyagım...
sivas maçı gecti:O
Antalya dan Rıdvan...16 yaşındayım Aksu A.Ö.L ye gidiyorum msn adresim ridvanchatin@hotmail.com ...................Ölümüne Kayseri...............
gurbette takım tutmak çok zooorrrr..... :crying::crying::crying:
ANT!bizans
26.02.2008, 15:36
Antalya dan Rıdvan...16 yaşındayım Aksu A.Ö.L ye gidiyorum msn adresim ridvanchatin@hotmail.com ...................Ölümüne Kayseri...............
gurbette takım tutmak çok zooorrrr..... :crying::crying::crying:
zor derken ?
şiddet mi war ?:)
ben istanbuldan mert erdem
burda marmarada okuyorum sadece
sonuna kadar sade ve sadece kayserisporluyum
selam ben murat kayseriiliyim yeni uye oldum burdan herkese selamlarimi iletiyorum
ANT!bizans
06.03.2008, 14:24
ben istanbuldan mert erdem
burda marmarada okuyorum sadece
sonuna kadar sade ve sadece kayserisporluyum
bi bölümün vardır heralde dimi:)
ercobaba38
10.03.2008, 17:34
ben ercan mainsada okuyon bi kayseri ferdiyim bu foruma katkıda bulunabilmek ümidiyle
Muzaffer
10.03.2008, 18:14
Aleykümselam.
Mevcut başlığı kullanalım..
Buradan devam:
http://forum.kayserispor.org/showthread.php?t=1823&page=13
[KİLİT]
selamlar saygılar.ben şanlıurfa'dan katıldım foruma.asıl memleketim malatya.kayseriye olan sempatim ve başka bir forumda tanıştıgım kayserili arkadaşlarla(örn. efser_38) muhabbeti arttırmak ve başka kayserililerle tanışmak için bu foruma üye oldum.iyi forum okumalar.:shake2:
Hoşgeldin Mehmet Emin, senin gibi başka takıma gönül veren ama buna rağmen Kayserispor'umuzuda candan destekleyen samimi insanları burada görmek gerçekten çok güzel
Hoşgeldin Mehmet Emin, senin gibi başka takıma gönül veren ama buna rağmen Kayserispor'umuzuda candan destekleyen samimi insanları burada görmek gerçekten çok güzel
teşekkürler.bilmem neden kayseri deyince kanım kaynıyor.bi gün gelip görücem.
teşekkürler.bilmem neden kayseri deyince kanım kaynıyor.bi gün gelip görücem.
Kayseri böyledir işte insanın kanını kaynatır :):)
Zaten hep aklımda benimde seni, özel'i, sedat'ı, umut'u vs vs vs hepinizi bir davet edeceğim.
hanimalik
19.03.2008, 13:46
Hoşgeldin kardeş ben ajansspordan mustang38
Dayanamadın hemen gördün dimi :)
hanimalik
19.03.2008, 13:49
Evet biraz öyle oldu :)
Evet biraz öyle oldu :)
Mustafa özel mesajlarını kontrol eder misin ?
gaziliguclu
19.03.2008, 17:58
merhabalar merhabalar bende geldim...
adımdanda anlasılacağı uzre ankardan katılıyorum ankragüçlüyüm kayseriyede ayrı bir senpatim var :D
Vahooov :yahoo::yahoo:bu ne güzel bir olay yav sempatimiz arttı dört bir yanda galiba Sivası her anlamd a gececez.(Zaten gectik ama ...)
LEVENT ŞEKER
19.03.2008, 20:09
adımdanda anlasılacağı uzre ankardan katılıyorum ankragüçlüyüm kayseriyede ayrı bir senpatim var :D
HOŞGELDİN ANKARAGÜCLÜ
LEVENT ŞEKER
19.03.2008, 20:10
selamlar saygılar.ben şanlıurfa'dan katıldım foruma.asıl memleketim malatya.kayseriye olan sempatim ve başka bir forumda tanıştıgım kayserili arkadaşlarla(örn. efser_38) muhabbeti arttırmak ve başka kayserililerle tanışmak için bu foruma üye oldum.iyi forum okumalar.:shake2:
Hoşgeldin aramıza...
kankasceco38
19.03.2008, 21:54
hoş geldiniz yawwww:hug:
ademdolgun
19.03.2008, 22:58
Hosgelmissin gardasim, bende 15 ay askerligim süresince sanliurfada kaldim 20.zirhli tugayinda iste bu yüzdendirki, benimde sanliurfaya karsi ayri bir sempatim vardir. Üzerinden 10 sene gecmesine ragmen, aciswi ve tatlisi ile güzel anilarimi unutamadigim ve özledigim bir sehirde yasayan birisi olarak tekrar hosgelmissin diyorum umarim hos vakitler gecirirsin
BÖRTECINE 38
20.03.2008, 02:48
Mehmet Ve Sedat Hosgeldınız Akadaslar
KAYSERİLİ_KİZ
20.03.2008, 08:53
Mehmet ve Sedat aramıza hoşgeldiniz
Tanıdıkları görmek güzel dimiiiiii :)
Buarada başkaları daha var ama yazma zamanları gelmemiş yakında onlarda yazarlar sanırım
Cörekdere38
20.03.2008, 12:11
hosgeldiniz kardesler
teşekkürler,hoşbulduk.:thumbup:
eeee sitemiz hakkında neler düşünüyorsun Mehmet inceleyebildin
yeni aramıza katılan ve başka takım taraftarı olarak görüşlerin neler bizimle paylaşmak istersen sevinirim
biz kaseri sempatizanlarıyız.taraftar olmasakta başarınızda sevinir,mağlubiyetinize üzülürüz.sedat nasıl gidiyor.
saol.bundan sonra sık sık buradayız.
eeee sitemiz hakkında neler düşünüyorsun Mehmet inceleyebildin
yeni aramıza katılan ve başka takım taraftarı olarak görüşlerin neler bizimle paylaşmak istersen sevinirim
biraz sabır. daha yeni geldik.ilerde yazarız tabi.
:p
teca,salik38,LEVONUN38AŞKI,KAYSERİLİ_KIZ,kankascec o38,METİN,ademdolgun,Cörekdere38, xbahane hepinize teşekkürler,saolun,hoşbulduk.:shake2:
saol.bundan sonra sık sık buradayız.
Enazından Can (BÖRTEÇİNE) garanti 10 gün burada :):):):)
biz kaseri sempatizanlarıyız.taraftar olmasakta başarınızda sevinir,mağlubiyetinize üzülürüz.sedat nasıl gidiyor.
Sedat dersanede galiba ya da uyuyordur o daha kalkar birazdan gelir masum masum
teca,salik38,LEVONUN38AŞKI,KAYSERİLİ_KIZ,kankascec o38,METİN,ademdolgun,Cörekdere38, xbahane hepinize teşekkürler,saolun,hoşbulduk.:shake2:
Bu ismi geçen insanlar hem forumumuzun sağlam isimlerinden hmde kişilik olarak çok temiz insanlar ;) bilgin olsun
gaziliguclu
20.03.2008, 13:59
teca,salik38,LEVONUN38AŞKI,KAYSERİLİ_KIZ,kankascec o38,METİN,ademdolgun,Cörekdere38, xbahane can abi hepinize teşekkürler,saolun,hoşbulduk.:shake2:
gaziliguclu
20.03.2008, 14:01
Sedat dersanede galiba ya da uyuyordur o daha kalkar birazdan gelir masum masum
gece cok yorgundum sabah 9 da dersim vardı kalkamadı :D 12 ye geliyordu uyandığımda :thumbup:
gaziliguclu
20.03.2008, 14:02
dünkü gelişmelerden sonra üzüldm acıkcası kendime gelmeye calısıyorum dostum
gece cok yorgundum sabah 9 da dersim vardı kalkamadı :D 12 ye geliyordu uyandığımda :thumbup:
Sen şimdi kahvaltı falan yaparsın ancak akşam 5 te açılırsın
Ben sana derslerini sıkı tut dedikçe sen uyuya kalıyorsun söyleseydin uyandırırdık biz seni :)
üzülme.dikta rejimlerde olur böyle şeyler.:thumbdown:
bu arada resim nasıl sedat.avatar
Biz hiç üzgün değilim herkes herkesin kim olduğunu anladı boşversene takılma bak biz üzgün değiliz gayet mutluyuz
biz sözümüzün ardında durduk bugüne kadar ben kimseye verdim sözden dönmedim bu saatten sonra nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmem ;)
sakın canını sıkma Mehmet Emin ne düşünür bilemem ya da Emre Eren ama benim düşüncem bu
ben çok mutluyum benim enazından kardeşim dediğim sizler varsınız ve çok doğru bir seçim yapmışım sizleri kardeş görmekle.bundan daha büyük mutluluk mu olur ....
gaziliguclu
20.03.2008, 14:26
eyvallah tesekkur ederim siz boyle dedikce gidiyor uzuuntum zaten:thumbup:
emin avatarın güzelmiş yakında bende koyarım bir tane
gaziliguclu
20.03.2008, 14:28
abla buradan baka bir yere yazamıyormuyum ts macına yazayım dedim sizin buraya yazma yetkiniz bulunmuyor diye uyarı cıkıyorpek anklamadım acıkcası
BÖRTECINE 38
20.03.2008, 14:30
Enazından Can (BÖRTEÇİNE) garanti 10 gün burada :):):):)
yapma ülkü ben zaten hep buradayim , burasi bizim yuvamiz diger spor siteleride arada takildigimiz yerler 10 gün degil bir ömür burdayim ben :thumbup:
Sedatttt Sende mi kuş aldın?
abla buradan baka bir yere yazamıyormuyum ts macına yazayım dedim sizin buraya yazma yetkiniz bulunmuyor diye uyarı cıkıyorpek anklamadım acıkcası
Anlatırım ben sana az sabır
gaziliguclu
20.03.2008, 14:34
Sedatttt Sende mi kuş aldın?
yoooo almadım nerden cıkardın abla? :D
yakında bende eklerim bir tane avatar dediydim:comico:
eyvallah tesekkur ederim siz boyle dedikce gidiyor uzuuntum zaten:thumbup:
emin avatarın güzelmiş yakında bende koyarım bir tane
seninkide papagan olsun.:p
gaziliguclu
20.03.2008, 14:35
yapma ülkü ben zaten hep buradayim , burasi bizim yuvamiz diger spor siteleride arada takildigimiz yerler 10 gün degil bir ömür burdayim ben :thumbup:
can abi nasılsın yavvv sende gitmişssin benim gibi bir kac günlüğüne
can abi nasılsın yavvv sende gitmişssin benim gibi bir kac günlüğüne
can bir din ve Türk düşmanı yüzünden ban yedi galiba.
gaziliguclu
20.03.2008, 14:38
yok yav ben anlkragücümüzün avatarını koyarım :D
yok yav ben anlkragücümüzün avatarını koyarım :D
hade öyle olsun.:D
gaziliguclu
20.03.2008, 14:44
oyunlar bolumune gelsene senaryo ile film yazıyorlar bende yazdım bir sey devam ettri :D
oyunlar bolumune gelsene senaryo ile film yazıyorlar bende yazdım bir sey devam ettri :D
tamam.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.