PDA

Tam Sürümü Gör : Gaziantep Macinda Penalti Kacirdik

ahmetkaracaglar
23.01.2008, 18:37
''Jeneriklik goller yiyoruz''

Fortis Türkiye Kupası'nda sahasında Kayserispor'a 2-0 yenilerek çeyrek final vizesini kaybeden Gaziantepspor'da teknik direktör Bünyamin Süral, ''Ne yazık ki jenerik olacak, kalecinin çıkaramayacağı goller yiyoruz. Bizim talihsizliğimiz bu'' dedi.

Süral, karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, kupaya veda ettikleri için çok üzgün olduklarını, kupada çeyrek finale yükselmeyi hedeflediklerini, ancak Kayserispor'a yenilerek lige döndüklerini söyledi.

Oyuna iyi başlayamadıklarını, futbolcuların üzerinde bir kırgınlık olduğunu ifade eden Süral, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Oyuna iyi başlayamadığımız için sonunu da iyi bitiremedik. Hem Fenerbahçe maçında, ardından kupa maçında Kayserispor'dan jenerik olacak, kalecinin çıkaramayacağı goller yedik. Bizim talihsizliğimiz bu. İlk yarıyı 2-0 mağlup kapattık. Oyunun ikinci yarısında gerekli değişiklikleri yaptık, oyuna giren arkadaşlarımız iyi mücadele ettiler. Ancak ileri uçta çoğalamadığımız için, forvetimiz etkisiz kaldığı için golü bulamadık. Böyle olmasını istemezdik. Kayserispor bize göre daha şanslıydı. Kupaya veda ettiğimiz için çok üzgünüz.'' Süral, artık lige döndüklerini, şimdi hafta sonu deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçını düşündüklerini belirterek, şunları kaydetti:
''İnşallah ligde başarılı olacağız. Hafta sonun Beşiktaş maçından en iyi sonuçla dönmek için çalışacağız. Futbolcularımı Beşiktaş maçına moral ve fiziksel olarak hazırlayacağım. Özel konuşmalar yapacağım. Çabucak toparlanmamız gerekiyor.

Tek sıkıntımız forvette çoğalamamamız, top tutamamamız. Yani bunları yapmamız gerekiyor. Yeni transferlerle bunu yapabileceğimize inanıyorum. Forvette bir canlılık olacaktır. Kayserispor maçına yeni transferlerimizi yetiştiremedik, Beşiktaş maçında hazır durumda olan yeni oyuncularımı oynatmayı düşünüyorum. Gol atmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız.''

Gaziantepspor'un Beşiktaş'tan transfer ettiği kaleci Murat Şahin de maçta penaltı kurtarmasına rağmen ileri uçta etkisiz kaldıklarını, iki gol yedikten sonra dirençlerinin düştüğünü, artık ligi düşündüklerini söyledi.
Şahin, ''Hafta sonu Beşiktaş'la oynayacağız. Sanıyorum Beşiktaş'la yapılan anlaşma gereği bu maçta formamı giyemeyeceğim'' diye konuştu

ahmetkaracaglar
23.01.2008, 18:38
Hicbir ajans 65. dk dan sonrasini bahsetmiyor bu ne yayincilik spor anlayisidir..Bu macta da yine penalti kacirmisiz konya macinda oldugu gibi

Freestyle
23.01.2008, 18:56
Çok güzel bir tespit, tebrik ederim. Gerçekten aglamamiz gerekiyor böyle yayincilik olmaz. Acaba kim kaçirmis penaltiyi??

Çetin GÖNEN
23.01.2008, 19:08
Macin ozet goruntuleri:

http://www.kayserisportv.com/?catID=&cat=&vid=263

Ana sayfadaki haberede ekledim linki

13
23.01.2008, 19:10
cangele

13
23.01.2008, 19:11
üstüne atmış kaleci muratın

makif17
23.01.2008, 20:04
iki maçtır kaçırıoz ivankov olsaydı atardı ya

ali38_38
23.01.2008, 20:30
bu video linki 1 saat gelmiyor yav :nono:

13
23.01.2008, 20:34
tam 2 saat sürdü benim izlemem

M_G
23.01.2008, 22:20
ben az once tv de izledim özetlerini tvde bile kacan penaltıyı göstermediler ne bicim habercilik

ahmetkaracaglar
23.01.2008, 22:36
Cangele yaptirdi penaltiyi..Yine cangele kullandi yerden kendi soluna atti kaleci murat sahin de yatti ve aldi topu

derin_3886
24.01.2008, 00:47
ewet yaa penaltı kaçırdıkk...benn maçların olduğu bölüme mesaj atamıorum..buyüzden samil38 adlı arkadaşa özel mesaj göndererek sizlere iletmesini istedim aama ne kadar başarılı oldu bilmiorum...amaa bende yorum yazmak istiorum yaa..biri bana yardım etsin lütfen

BÖRTECINE 38
24.01.2008, 01:48
özetlere göre tekkale mac olmus net pozisyonlardan yararlanamamisiz , buarada topuz yine enfes frikik golüyle takima hayat vermis

Cörekdere38
24.01.2008, 16:04
iyi oynamis deplasmanda yaw ivankovsuz olmuyor simdi adamin 2 golü daha olacakti

mehmet topuz antep deplasmanlarini seviyor frikikden atti yine golünü antepe

ali38_38
24.01.2008, 16:07
bizim takımda şut antremanı fazla yapılmıyor galiba penaltı dışında hangi oyuncumuz vurursa vursun kaleyi tutan şut sayımız çok az :yes:

Kay38Topuz
24.01.2008, 16:31
bu konya dan sonra kacan ikinci penalti. kacti ama konyayi da yendik antepi de.devami gelir insallah.sira kasimpasa da.cangele kacirdi ama yine baba futbolcu.

yalnızkurt38
24.01.2008, 16:39
penaltıyı yine kaçırdık ivankov biran önce iyileşirde penaltı atmayı ögretir takıma

cool38
24.01.2008, 16:49
bence cangele çok iyi penaltı kullanır ama baktım kullanırken konsantre olamadı gibi inşallah diğerlerini kaçırmayız hoca özel penaltı çalıştırmalı takıma...

Mad_Chemist
24.01.2008, 17:14
Yenelim de her maç penalti kaçıralım önemi yok.3 puan olsun da gerisi önemli değil

Muki-38
24.01.2008, 19:24
tam 2 saat sürdü benim izlemem
uzun sürmüs kardesim benimki 2 dk almadi dolmasi
ozaman senin baglantida bi sorun var