Tam Sürümü Gör : Erciyes Athletico Madrid'den korkmuyor
Erciyes Athletico Madrid'den korkmuyor
Mehmet Bulut, UEFA Kupası'ndaki rakipleri Atletico Madrid'i değerlendirdi.
31 Ağustos 2007 Cuma 15:15
UEFA Kupası 1. ön eleme turunda İspanya'nın Athletico Madrid takımıyla eşleşen Kayseri Erciyesspor'da, teknik direktör Mehmet Bulut, rakiplerinin güçlü bir takım olmasına rağmen iyi futbol oynayıp Türkiye ve Kayseri'yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti.
Bulut, yaptığı açıklamada, Athletico Madrid takımının güçlü bir ekip olduğunu, ancak 2. ön eleme turunda da yine güçlü bir ekip olan Maccabi Tel Aviv takımını elediklerini hatırlattı.
Athletico Madrid ile eşleşmelerini avantaj olarak gördüklerini ifade eden Bulut, şunları kaydetti: “Kurada grubumuzda Bordeaux ve Panathinaikos gibi daha güçlü takımlar vardı. Onun için bir bakıma Athletico Madrid ile eşleşmeyi avantaj olarak görüyoruz. Rakibimiz, bu sezon iyi transferler yaptı. Çok güçlü bir ekip. Ama biz futbolumuzu oynayacağız. Skordan çok oynayacağımız futbolu önemsiyoruz. İyi futbol oynayıp ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. İlk maçın deplasmanda olması da bizim için avantaj. Maccabi Tel Aviv maçında olduğu gibi ilk maçtan gol atarak dönersek, ikinci maç için kendimizi şanslı görüyoruz. Rakip, ikinci lig takımı olduğumuz için büyük ihtimalle bizi küçümseyecektir. Bu durumu en iyi şekilde değerlendirip turu geçmek ve gruplara kalmak istiyoruz.”
PrivatePilot
31.08.2007, 15:44
hocam insallah dedigin gibi olur ama biraz zor.inanmak basarının yarısı hadi bakalım
Fatih Y.
31.08.2007, 16:21
Erciyesspor'dan kura yorumu http://www.sporx.com/images/1/38/5014_B_MehmetBulut001.jpg
UEFA Kupası 1. ön eleme turunda İspanya'nın Athletico Madrid takımıyla eşleşen Kayseri Erciyesspor'da, teknik direktör Mehmet Bulut, rakiplerinin güçlü bir takım olmasına rağmen iyi futbol oynayıp Türkiye ve Kayseri'yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti.
Bulut, yaptığı açıklamada, Athletico Madrid takımının güçlü bir ekip olduğunu, ancak 2. ön eleme turunda da yine güçlü bir ekip olan Maccabi Tel Aviv takımını elediklerini hatırlattı.
Athletico Madrid ile eşleşmelerini avantaj olarak gördüklerini ifade eden Bulut, şunları kaydetti: ''Kurada grubumuzda Bordeaux ve Panathinaikos gibi daha güçlü takımlar vardı. Onun için bir bakıma Athletico Madrid ile eşleşmeyi avantaj olarak görüyoruz. Rakibimiz, bu sezon iyi transferler yaptı. Çok güçlü bir ekip. Ama biz futbolumuzu oynayacağız. Skordan çok oynayacağımız futbolu önemsiyoruz. İyi futbol oynayıp ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. İlk maçın deplasmanda olması da bizim için avantaj. Maccabi Tel Aviv maçında olduğu gibi ilk maçtan gol atarak dönersek, ikinci maç için kendimizi şanslı görüyoruz. Rakip, ikinci lig takımı olduğumuz için büyük ihtimalle bizi küçümseyecektir. Bu durumu en iyi şekilde değerlendirip turu geçmek ve gruplara kalmak istiyoruz.''
31.08.2007
Kaynak : AA
KyS_ToTTi
31.08.2007, 16:35
:unsure::lac:walla ben korkuyorum
helal olsun valla. inanç olduktan sonra barça gelsin milan gelsin. onlar 22 kişide olsa eleriz
imuneks38
31.08.2007, 16:46
yav korkmaz tabiki kardeşim,korkulacak ne varki zaten.ne kadar saçma bir laf bu.güçlü takım var güçsüz takım var.futbolda korku diye bi cümle varmı...rakibin ispanyol takımı olması tabiki ayrıcalık oluyor.ispanyol futbolu ortada.ama erciyessporumuzda ne kadar genç ve istekli olduğunu telaviv takımında gösterdi.takımı küçümseyenler elbetteki hep cezasını bulmuştur.madritin sonuda telavivden kötü olabilir futbol bu ne olacağı hiç belli olmaz
mustafaozkanks
31.08.2007, 16:52
Hayırlısı olsun ama ben yürekten inanıyorum madridi eleyeceğimize
biz bu oyunla bu hırsla A.Madridite eleriz
PrivatePilot
01.09.2007, 02:32
bence de bizim kaybedecek hicbiseyimiz yok yenilsek de birsey degismez esas stres onlarda olucak diger taraftan bizi kücümseyecekler ve onlara da böylece bir tokat atıcaz.sıradaki ....
furkanks38
01.09.2007, 08:17
madriti eleyerek gruplara kalmayı herkezin tek temellisi
işallah eleyecek
fertali38
01.09.2007, 09:11
bu cesaret inşallah daha büyük başarıların habercisidir
Sniper38
01.09.2007, 09:33
Hic bir takimdan korkmuyoruz. Hic bir takimida kücümsemiyoruz.
Bu Takimi eledikmi bütün Avrupada duyacak bizim sesimizi.
Erciyessporun simdiye kadar en güclü. rakibi.
Forza Erciyes. Bastir. Madride ele. Gruplara kal.
arkadaşlar doğruyu söylemek gerekirse rakip zorlu ama biz de de iyi futbolcular var defansın göbeği sağlam aydın-adem kanatta ilker vardı solda sağ kanat defanstada 3 numara adını bilmediğim ama güzel oynayan biri vardı bu taktiğe birazda yetenek katarsa hocamız turu atlamamız içten bile değil forvetten bahsetmeye bile gerek yok burhan-alaattin ve adını bilmediğim 9 numara vardı 3 ü de maşşallah çok iyi orta saha zaten görünüşe göre güzeldi göze çarpan köksal ilhan vardı hadi hayırlısı
Hamburglu38
01.09.2007, 11:16
11 e 11 sonucta Atletico madridde kimmis?
Erciyesimin Gücünü sira Ispanyaya göstermeye geldi !
Basarilar Erciyesim !
Hamburglu38
01.09.2007, 11:17
Ya transfer sezonu kapanmak üzere söyle iyi bir oyuncu daha alsa Erciyes Tecrübeli olsun farketmez!
realk@yseri
01.09.2007, 11:19
inşşallah dediklerin çıkar hocam ama KORKUNUNDA ECELE YOKKİ FAYDASI
adEnisaY38
01.09.2007, 11:20
korkarsak yeniliriz tel aviv maci gibi hep saldirmamiz lazim
ferhatulas
01.09.2007, 11:24
şu madridi bi eleyelim dünya bizi konuşur valla
insallah eleriz a.madridi
a.madrid in kadrosunun degeri 208.800.000 euro :thinking:
Cörekdere38
01.09.2007, 13:31
ben hic KORKMUYORUM VE ERCIYESIN TURU ATLAYACAGINA INANIYORUM
kaybedersek ilk maci 1 farkla kaybederiz ve evimizde isi hal ederiz
cCcTÜRKELIcCc
01.09.2007, 13:38
hmmm valla böle aciklamalar yap hoca canimi ye.hoca dedigin biraz kendinden emin olmali-fatih terimde böyle basarili oldu inanmayi futbolcularina asiladi-yenilmiyorsan yenilme-gs bu anlayisla basarili oldu-bence erciyesde mantikli isler yapiliyor-korkmanin hic anlami yok-sonucda madridle ayni sartarda oynayacagiz.ben erciyesin disiplinli oaynarsa madridi eleyeceginden eminim-madrid büyük takim ama basariya hasret takim-bence zor ama okadarda kolay-ALLAH in yardimiyla erciyes adini aldigi erciyes gibi görkemli ve azimli bir basari yakalar insallah.
açıkçası bende korkuyom ama dediğiniz gibi korkunun ecele faydası yok sonuçta futbol bu kim kimleri eliyo işallah orda gene bi gollü beraberlikle dönersek burda turu geçeriz
caDDe_samurai
01.09.2007, 13:56
insallah at. madridi eleyecez basarılar erciyes size inanıyoruz...
exploitant
01.09.2007, 14:26
çok zor bi takım umudum az baya acıkcası. ama belli olmas bide bakmışınız gruplardayız:)
ProcNear
01.09.2007, 14:33
Arkadaşlar elbette Madridi eleyip sabahlara kadar sokaklarda dolaşmayı, gururla yollarda gezmeyi çok istiyoruz.. fakat bu atletico Madrid Maccabiye benzemez bir ekolün takımıdır. En büyük avantajımız onların bizi küçümsemedir..
Biz yapacağımızı yapalım gerisini bekleyelim..
Yapacağımızın en iyisini yapmak zorundayız. Sıfır hata ile oynamamız lazım. eğer en baştan futbolcularımızda titreme olursa o zaman vay halimize.
Çok zor bir rakip ama futbol büyük sürprizlere her zaman gebedir.
karatayhani
01.09.2007, 14:38
biraz gercekci olalim arkadaslar
önce futbolcuların korkmaması gerek. Bu 100 kişilik ordunun 1500 kişilik orduyla savaşı gibi. Çok önemli dünya çapında yıldızları var. Bu takım fenerle oynasa fenere sıfır şans verirdim. Ama içim kıpır kıpır umarım bir mucize gerçekleşir.
çok zor bir kura bu turda işimiz gerçekten zor hayırlısı neyse o olsun işallah eleriz
cCcTÜRKELIcCc
01.09.2007, 14:58
biraz gercekci olalim arkadaslar
daha nasil gercekci olalimki heyecanli takimlar herzaman mucizeye yakindirlar-dünyada birsürü örnegi var-yunanistan avrupa sampiyonu oldu-türkiye dünya 3sü.sevilla barcelonayi süper kupa finalinde dagitti-gs 3-0 rövansinda neucheteli 5-0 la gecti-real madridi süper kupada yendi-bunlara kim inanirdiki-
yada biz isvicreye 1gol daha atsak 5dk daha olsa atardik inaniyorum almanya 2006 daydik-
ben sonuna kadar güveniyom erciyese...kormak türk milletine yakışmaz
batuhandan
01.09.2007, 15:27
Güvenmeye bende güveniyorum, inanmaya bende inanıyorum. İçimde eleneceğimize dair en ufak bir korku endişe yok ancak gerçekler acıdır.
adamlar bizim 100 katımız bir bütçe ile oynuyor, zaten biz yener ve turu atlarsak dünyada adını duymayan kalmaz Kayserinin !
hırslı tempolu olur rakibe fazla pozisyon şansı vermezsek neden olmasın.
bu sonuçta bir oyun. sahada para değil futbolcular oynuyor. bizim futbolcularında 2 eli+2 ayağı var. madridden fazla olarak bide inancı/imanı var
adEnisaY38
01.09.2007, 16:23
bu futbolcular milan gelirse eler (cok büyük konustum sanirim)
ya adam adma oynarsa bizimkiler bişiler çıkacaktır ortaya..
adEnisaY38
01.09.2007, 17:12
korkmyoruz korkmuyacagiz onlar korksun
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.