Sniper38
10.02.2008, 02:13
Üye Röportaji - mavidunya38
http://img843.imageshack.us/img843/7721/63804129266537124835100.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/843/63804129266537124835100.jpg/)
Isim: Özgür Yurdakoş
Dogum Tarihi ve Yeri: 14 Temmuz 1989, Kayseri
Yas: 18
Oturum Yeri: Kayseri
Nerelisin?: Kayseri
Boy: 1.85
Uyrugu: Türkiye
Dil: Türkce
Okul - Is?:
Lise bitti Üniv Hazırlanıorum
tabi ek isler cafe radyo dj grafik web tasarım yaptım
Neden mavidunya38 nickini sectiniz?:
Odamdaki esyaların hepsi mavidir.Birnevi mavi düşkünüyüm odamın adını mavi dünya koydum.Oradan gelen bir düşkünlük.Küçüklükten yani
Fobileriniz - Hobileriniz?:
Hobilerim:İnternet-Pc- Bowling-Kayak Sinema ve tabiki Kayserispor-Erciyesspor, genel olarak futbolda diyebiliriz
Sigara ve/veya ALkol kullaniyormusunuz ?:
Sigara ve Alkol kullanmıyorum
Hangi Takimi tutuyorsunuz?:
Kayserispor-Erciyesspor
Takimlarimizi nasil buluyorsunuz?:
Kayserispor basarılı bir sekilde yoluna devam ediyor.Bu sezon en azından UEFA bana garanti gibi geliyor...
Erciyesspor ise zirve ile arasında pek puan farkı yok süper lige dönebilir diye düşünüyorum
genel olarak ikiiside benim gözümde basarılı suan
Kayseri Sehirimizi nasil buluyorsun?:
Son yıllarda oldukca modern ve Ülkemizin yükselen değeri olarak buluyorum.Bu yükseliş devam edecektir diye düşünüyorum.Türkiyenin örnek şehirlerindendir bence...
Müzik konusunda:
Müzik tabiki herkes gibi benimde tutkumdur.genel olarak pop ve hareketli müziklerden hoslanırım.Duygusal müziklerde cıkıyor tabi ara sıra...
Film konusunda:
Sinemayı yakından takip ederim haftada bir olmasada 2 haftada bir giderim.Komedi ve Korku filmlerinden hoslanırım...
Hayaliniz ney?:
Hayalim iyi bir meslek sahibi olup basta üniv okumak.Ayrıca Kayserisporumuzun sampiyon olmasıda en büyük hayallerimdendir...
Forumumuzu nasil buluyorsunuz?:
Eskiye göre Anasayfa-Forum-Radyo olarak daha iyi bir siteyiz.Ayrıca sitemiz sayesinde cok kisi tanıdım tanımayada devam ediyorum cok güzel dostluklar arkadaslıklar kazandım.Sitemizin benim için önemi cok fazla.Dahada iyi olacağımıza inanıyorum..
En sevdiginiz renk(ler)?:
Mavi-Sarı-Kırmızı
Forumda en iyi anlastiklarin kimler?
Forumda Beni tanıyan herkesle iyi anlasırım.Kimseyle bir sorunum yok hepsini cok seviyorum..
Forumda En Çok Tanismak istediginiz Kisi veya Kisiler?
Coğu kisiyi tanımaktayım zaten öyle bir hayalim yok tanımak isteyen ve tanısmak isteyen olursada acığım...
Baska demek istedigin bir sey varmi?
Daha iyi bir Kayserispor-Erciyesspor daha güzel günler hep birlikte...
Röportajiniz icin tesekkür ederiz!
Ben teşekkür ederim...
http://img843.imageshack.us/img843/7721/63804129266537124835100.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/843/63804129266537124835100.jpg/)
Isim: Özgür Yurdakoş
Dogum Tarihi ve Yeri: 14 Temmuz 1989, Kayseri
Yas: 18
Oturum Yeri: Kayseri
Nerelisin?: Kayseri
Boy: 1.85
Uyrugu: Türkiye
Dil: Türkce
Okul - Is?:
Lise bitti Üniv Hazırlanıorum
tabi ek isler cafe radyo dj grafik web tasarım yaptım
Neden mavidunya38 nickini sectiniz?:
Odamdaki esyaların hepsi mavidir.Birnevi mavi düşkünüyüm odamın adını mavi dünya koydum.Oradan gelen bir düşkünlük.Küçüklükten yani
Fobileriniz - Hobileriniz?:
Hobilerim:İnternet-Pc- Bowling-Kayak Sinema ve tabiki Kayserispor-Erciyesspor, genel olarak futbolda diyebiliriz
Sigara ve/veya ALkol kullaniyormusunuz ?:
Sigara ve Alkol kullanmıyorum
Hangi Takimi tutuyorsunuz?:
Kayserispor-Erciyesspor
Takimlarimizi nasil buluyorsunuz?:
Kayserispor basarılı bir sekilde yoluna devam ediyor.Bu sezon en azından UEFA bana garanti gibi geliyor...
Erciyesspor ise zirve ile arasında pek puan farkı yok süper lige dönebilir diye düşünüyorum
genel olarak ikiiside benim gözümde basarılı suan
Kayseri Sehirimizi nasil buluyorsun?:
Son yıllarda oldukca modern ve Ülkemizin yükselen değeri olarak buluyorum.Bu yükseliş devam edecektir diye düşünüyorum.Türkiyenin örnek şehirlerindendir bence...
Müzik konusunda:
Müzik tabiki herkes gibi benimde tutkumdur.genel olarak pop ve hareketli müziklerden hoslanırım.Duygusal müziklerde cıkıyor tabi ara sıra...
Film konusunda:
Sinemayı yakından takip ederim haftada bir olmasada 2 haftada bir giderim.Komedi ve Korku filmlerinden hoslanırım...
Hayaliniz ney?:
Hayalim iyi bir meslek sahibi olup basta üniv okumak.Ayrıca Kayserisporumuzun sampiyon olmasıda en büyük hayallerimdendir...
Forumumuzu nasil buluyorsunuz?:
Eskiye göre Anasayfa-Forum-Radyo olarak daha iyi bir siteyiz.Ayrıca sitemiz sayesinde cok kisi tanıdım tanımayada devam ediyorum cok güzel dostluklar arkadaslıklar kazandım.Sitemizin benim için önemi cok fazla.Dahada iyi olacağımıza inanıyorum..
En sevdiginiz renk(ler)?:
Mavi-Sarı-Kırmızı
Forumda en iyi anlastiklarin kimler?
Forumda Beni tanıyan herkesle iyi anlasırım.Kimseyle bir sorunum yok hepsini cok seviyorum..
Forumda En Çok Tanismak istediginiz Kisi veya Kisiler?
Coğu kisiyi tanımaktayım zaten öyle bir hayalim yok tanımak isteyen ve tanısmak isteyen olursada acığım...
Baska demek istedigin bir sey varmi?
Daha iyi bir Kayserispor-Erciyesspor daha güzel günler hep birlikte...
Röportajiniz icin tesekkür ederiz!
Ben teşekkür ederim...