Tam Sürümü Gör : Dadaşlar Diyarından Sevgiler
Selam arkadaslar ben Erzurumdan [Dadaslar Diyarindan] Kadir 19 yasindayim.Öncelikle sitenizi de forumunuzu da gezdim ve Kayseriye yakisan bu siteden dolayi sizi tebrik ediyorum.Ben daha onceden Kayseriye geldim ve gercekten hayran kaldim sehir girisinde ki fabrikalar ne kadar kalkinan bir sehir oldugunuzu gösteriyor.
Bende sizi su anda Dogunun yükselme grubunda ki tek takimi olan ERZURUMSPORun sitesine davet edip orada agirlamaktan gurur duyarim.
Erzurumspor Web Sitesi (www.erzurumspor.net) tıklayarak sitemize ulasabilirsiniz.
Bütün Kayserili arkadaslara Süper Lig de Basarilar Dilerim....
www.erzurumspor.net
eyvallah kardaş.hoş geldin
sitemize.erzurumluları severim ben de çok arkadaşım var antalya d aikamet ediyorum.inşallah yükselirsiniz.
İns. Süper lige yükselip Anadoluyu sizler gibi en iyi sekilde temsil etmek isteriz.Dadaslar Diyari da bence Süper lige yakisiyor
Hoşgelmişsin Anadolunun Parisine :)
Kapadokyalı
13.02.2008, 15:18
eyvallah kardeş umarız dilekleriniz bir gün gerçek olur.lige çıkarsınız
hoş geldin kardeş.umarım erzurum spor eskiden oldugu gibi süper ligde mücadele verdigini görürüz.
Hosbulduk ins. dileklerimiz kabul olur anadolunun soguk sehrinin insanlari sıcaklıgını beraber gsterir İstabnul takımlarına..Kasaımpasa ve bircok taraftarı olmayan belediye takımlari yerine bence Erzurum gibi taraftarlı takımlar gelmeli iste o zaman rekabet olur...
sagolasın kadir kardeş İNŞALLAH da erzurum da KAYSERİ gibi olur
süper ligde mücadele edersiniz
koramaz38
04.03.2008, 17:44
kardes hosgeldin en sevdigim arkadaslarimdan biri erzurumlu 4-5sene önce oda kayseriye geldi hayran kaldiydi :O insallah sizde dönersiniz süperlige sizleride aramizda görmek isteriz
kankasceco38
04.03.2008, 23:20
eyvallah kardeşşş sağolasın yaww
38_Ahmet_38
10.03.2008, 23:49
Hosgeldin Kadir Kardesim
Erzurumlu kardeslerimizi burda görmek bizide sevindiriyor
Forumda hos vakitler gecirmeni diliyorum
mhakangumus
26.03.2008, 22:37
sagol kardeşşş
cCcTÜRKELIcCc
30.03.2008, 05:52
dadaslara selam-kupa bizim-
süper ligde olmasi gereken bir takimda erzurumspor-
erzurum-sakarya-antalya-elazig-adana-samsun-izmirden bir takim-
istanbuldan 3 takim yeter-belediyelerin ligde isi ne-ankaraya 1-takim yeter-manisa kalabalik-bence 2inci lige-
futbol gecmisi olan sehirler ligde olmali-kaliteye doyulmaz ozaman
simyacı19
13.12.2008, 04:51
Arkadaşlar ligimizde Erzurumspor'un olduğu günleri özledim niyeyse,daha doğrusu o bölgemizden takımların olmayışı bence eksiklik.
Keşke Erzurumspor ve Vanspor eski günlerine dönebilseler.
m.emin38
13.12.2008, 11:00
hoşgeldin kardeş başarılar....
simyacı19
13.12.2008, 18:16
Hoş bulduk kadeşte,yalnız yeni gelmedim ben buraya;
üyelik tarihime bakarsan anlarsın:thinking:
eski siteyede 2005 te kayıt olmuştum:wave:
karizmatix
13.12.2008, 19:03
:wave: :flowers: HOŞGELDİNİZ :wave: :flowers:
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.