PDA

Tam Sürümü Gör : [Önerileriniz] ANKS

Mavisakal
12.02.2008, 23:19
Bu konuyu açma sebebim , ANKS olarak at gözlüğü ile bakmak yerine Kayserispor sevdalılarının bizler hakkındaki ELEŞTİRİ (ki bu bizi geliştirirecek en büyük faktör) ve ÖNERİLERİNİZİ bekliyoruz. Bakıldığında sayısal olarak az bir grubuz ama bilen bilirki Ankara'da olsun yeri gelsin başka yerlerde destekledik ve ulusal medyaya kadar adımızı duyurup bazen ise futbol panelleri düzenleyip tanıtımlar ve Kayserispor destekciliği yaptık..24 Şubat'da da güzel bir organizasyon gerçekleştirebiliriz, arkadaşlarımla görüşüp.
Sizden isteğimiz ANKS nin yanlışını, doğrusunu, A dan Z ye düşüncelerinizi bu başlıkda toplamanız, emin olun ki dikkate alınacak.

ANKS Yönetim

Kapadokyalı
13.02.2008, 16:01
maça gelenleri yönlendirecek bir tribun liderine ihtiyaç var.

Mavisakal
13.02.2008, 16:32
Bu ihtiyacı benim olmadığım zamanlarda Çerkez üstleniyor..Yanılıyormuyum?

Rook
16.02.2008, 09:56
ama biliniyorki Çerkez'de ankaraspor tribün Lideri. Bence burda bi güvensizlik oluşuyor.

Mavisakal
16.02.2008, 13:00
Aksine çok sağlam işler çıkarıyor ve Ankara piyasasını çok iyi biliyor.. Nerede ne yapması gerektini bilen biri.Ancak şunu unutmasın kimse liderlik sıfatı yok çerkezin.

ilhanozbay
16.02.2008, 14:03
Kendi adıma ANKS'ın sadece Kayserispor'a yönelmesinden rahatsızım. Farkında olmadan yapıyorsunuz eminim ancak şu mesajda dahi Erciyesspor'un esamesi bile okunmuyor. Mesela 22si için ezik Gökçekspor'a karşı güzel bir organizasyon yapılması düşünülüyor ama misal bir Eskişehirspor-Erciyesspor maçına gidelim desem kaç kişi gelir acaba?

Belirli bir tribün liderimiz ise hiçbir zaman olmadı. Gün geldi ben tribün liderliği yaptım,yeri geldi tansel yaptı,yeri geldi taner yaptı yeri geldi başkası yaptı. ANKS'ın kemikleşmiş her üyesi tribün liderliğini yapmıştır. Hoş bu grup işini fazla da abartmamak lazım. Üniversite talebelerinden kurulu mütevazı bir grubuz sonuçta. Lise ve üniversite talebelerine hitap eden kaliteli bir grup olma misyonumuzu sürdürdükçe de güzel günler göreceğimizden şüphem yok.

Kapadokyalı
16.02.2008, 16:35
evet aslında grup diyoruz ama bu grubun kaç üyesi var.benim bildigim 5 kişi.5 kişilik bir gurubunda lideri olmasada olur.kendi aramızda nası olsa yaparız tezahüratımızı onun için sözlerimi geri alıyorum lidersizde olur.
liderden kastımda tribunde bu guruptan olmayan birsürü genç arkadaş geliyor maçlara ama her kafadan bir ses çıkıyor.sadece bu sorunu aşarız belki diye düşünmüştüm.böylece taraftar sayımızıda artırabiliriz

Rook
18.02.2008, 15:49
O Zaman Buyrun size Öneri. Ankara'da çeşitli faaliyetlerle grubunuza kişi çekmeye bakın ?
Eminim daha önceden denemişsinizdir bunu ama bir daha denemekte fayda var.

çerkez
20.02.2008, 00:58
ben ankaraspor türübününe gidiyorum bunuda kimseden saklamıyorum ben aslımı inkar etmem kayseriliyim kayserisporluyum ankarada ben kayserispor maçlarına gitiğimde pankartları bayrakları sokmak için bir çok çaba gösterdim yeri geldi beni türübün lideri olarak beni sorumlu gösterdiler bir sorunda ben göz altına alınacaktım kimse bunu göz almadı ben o saguk havalarda takımın yanında oldum kayserinin ankarada her maçında destek verdim belki ben kayseride otursaydım bir çoğunuzdan daha iyi destek veriridim liderlik derseniz kıralında yaparım ama lider oldugun zaman bu iş saygı ister söz dinlemek ister bu işler kolay degil yani her kez konuşmasın biz oftaş maçında çiddiyetten uzak kalındı gibi söz söylendi sarı şeytan tarafından maçlar zevk alacaksın nasıl zevk alıyorsan o oratamı yaratacaksın yaratamazsan zevk alamazsın berk sende bana taftar yapıyorsun ankaraspor maçlarına gidiyorum diye bu ankarad siz yokken ben vardım sizler bu gün varsınız ben her zaman ankaradyım alayına isyan kralına hodri meydan benimle bir alıp verceğide olan varsada maçta görüşelim

Mavisakal
20.02.2008, 13:41
O Zaman Buyrun size Öneri. Ankara'da çeşitli faaliyetlerle grubunuza kişi çekmeye bakın ?
Eminim daha önceden denemişsinizdir bunu ama bir daha denemekte fayda var.

Amacımız yüzlerce kişilik bir grup olmakdan ziyade, yüzlerce kişinin duyacağı işler yapmak.Bunu da sanırım fazlası ile başarıyoruz.Takımada faydası oluyor sanırım bunun.

Kapadokyalı
20.02.2008, 15:13
kimsenin kimseyle bi alıp veremedigi yok.ben sadece fikrimi söyledim.oftaş maçında ciddiyetten uzaktık hala da lafımın arkasındayım.bende 10 yıldır ankaradayım bende baya eskiyim.çerkez senin ankaraspor maçlarına gittigini bile bilmiyordum düşüncelerimi yazarken.hiç bir şekilde art niyet yoktu anlayacagın.zaten emeklerini inkar da etmiyorum.öneri demişsiniz bende yazdım.katlanamıyorsanız böyle bi talepte bulunmayın.nasıl zevk alıyorsak kendi ortamımızı yaratacagız madem yukarda tehdit eder gibi yazdıklarından sonra benim yolum senle aynı degil

Rook
21.02.2008, 15:27
Amacımız yüzlerce kişilik bir grup olmakdan ziyade, yüzlerce kişinin duyacağı işler yapmak.Bunu da sanırım fazlası ile başarıyoruz.Takımada faydası oluyor sanırım bunun.

5 kişilik grub Yüzlerce kişiye ismini duyursa nolurki?
Bunlar benim düşüncelerim belki kırıcı gelebilir..
Şimdi Ben Ankarada olsam Çerkez'in hem Ankaraspor'da tribün liderliği yapması ve hem ANKSde olması beni rahatsız eder. Biri burda bize ben hem Sivassporluyum hem Kayserisporluyum dese aramıza almayız.
Nitekim oldu Fenerbahce tribününden ayrılanlar aramıza katılmak istedi. Cevap verdik :wave:

Mavisakal
21.02.2008, 15:31
5 kişilik grub Yüzlerce kişiye ismini duyursa nolurki?
Bunlar benim düşüncelerim belki kırıcı gelebilir..
Şimdi Ben Ankarada olsam Çerkez'in hem Ankaraspor'da tribün liderliği yapması ve hem ANKSde olması beni rahatsız eder. Biri burda bize ben hem Sivassporluyum hem Kayserisporluyum dese aramıza almayız.
Nitekim oldu Fenerbahce tribününden ayrılanlar aramıza katılmak istedi. Cevap verdik :wave:

UEFA maçında fenerbahçe'li birinin milyarlık yardımları niye yanıt gördü ozman fenerli olduğu bilindiği halde?Bilmem sen ozmanlar varmıydın ama bunu hepimiz biliyoruz.5 kişilik grup , kayserispor adına çok faaliyette bulundu, gazetelerde adını duyurdu, yapılcak bir halt olduğunda tüm taraftarda bunu duydu. Bugün Sakaryaspor'un dan , Kocaelispor'una bir çok grup yeri geldi teşekkür etti bizlere..

Rook
21.02.2008, 15:45
E bütün bunlar olduda neden katılım olmadı size neden 5 kişi?
Katılım olduda sizmi istemediniz anlamadım :sweatingbul:

Mavisakal
21.02.2008, 17:15

peki aynı soruları neden tekrardan souyorsun.. Amacımız 100 lerce kişi olup tribünde boy gösterisi yapmakdan ziyade ki bunu yapan var, etkili işler yapmak..Sanırım bu forum da yine bana Kaç kişiliksiniz siz gibi soru soranda sen din.. ozaman ki cevabımı da tekrardan buraya yazayım..Amaç Kayserispor ise gerisi çok da önemli değil..

Ankara'da Kayserispor için çaba göstermek , Kayseridekinden daha zor, çünkü kendi çöplüğümüzde değiliz..Başkasının çöplüğünde de boru öttürmek kolay iş değil, buna cesaret edecek de adam bulmak da kolay değil.. Katılmak isteyen katılır, ben organize eder işimi yaparım..

JACK SPARROW
21.02.2008, 17:22

rook cidden anlayamıyorsunuz!!!ya bu olay KAYSERİDE ki gibi değil...başka şehirde yaşayıpta bir KAYSERİSPOR maçını bile doğru dürüst izleyemiyorsun,özlemini çekiyorsun,KAYSERİLİ arkadaş bulmakta zorlanıyorsun...
Ama tüm bunlara rağmen TANER bolu da panel yapıyor,sakaryadan futbolcu çağırıyorlar(ergün teber),Anks ismini duyuruyorlar...ya cidden helal olsun demek sitiyorum...çünkü cidden kolay değil...BEŞİKTAŞLILAR,FENERLİLER,GALATASARAYLILAR stand açarken kampüse sen öylece bakıyorsun...Ama ERCİYES ÜNİVERSİTESİ olsaydı o zaman katılımı görürdün...
Ayrıca TANER de Ankarada yaşamıyor bildiğim kadarıyla...Hatta ankaraya senden daha uzak yerde bolu da...Ama davasına sahip çıkıyor...Yanlış anlama ROOK ama davulun sesi uzaktan hoş geliyor...Ben taneri bir KAYSERİSPOR-fenerbahçe maçında tanımıştım...taa boludan kalkıp siırf maça gelmişti...gökhan da 90 + 3te volkana takmıştı... yani ben onu anlayabiliyorum ve de emeğine sağlık diyorum..en kısa zamanda da ADAPAZARINA bekliyorum...

Mavisakal
21.02.2008, 17:29
Bu yazılanları görmek beni mutlu ediyor işte, demekki birşeyleri başarıyoruz, teşekkürler..Adapazarında görüşmek dileğiyle:)

JACK SPARROW
21.02.2008, 17:31
Bu yazılanları görmek beni mutlu ediyor işte, demekki birşeyleri başarıyoruz, teşekkürler..Adapazarında görüşmek dileğiyle:)

4 Nisandaki fenerbahçe-KAYSERİSPOR maçından önce Adapazarında bizim evde kalalım,sonra da maça gidelim..beklerim kardeşim...her şey için ellerine kollarına sağlık...:clapping:

Mavisakal
21.02.2008, 17:32
4 Nisandaki fenerbahçe-KAYSERİSPOR maçından önce Adapazarında bizim evde kalalım,sonra da maça gidelim..beklerim kardeşim...her şey için ellerine kollarına sağlık...:clapping:

Tamam anlaştık:) o maça gidecektim zaten:) haberleşiriz.

JACK SPARROW
21.02.2008, 17:33
Tamam anlaştık:) o maça gidecektim zaten:) haberleşiriz.

ok...bekle bizi KADIKÖY...:))))

Samil38
21.02.2008, 21:00
ılk onerımız once 40-50 adam toplamak sonrası gelır..

ilhanozbay
22.02.2008, 01:25
berk sende bana taftar yapıyorsun ankaraspor maçlarına gidiyorum diye bu ankarad siz yokken ben vardım sizler bu gün varsınız ben her zaman ankaradyım alayına isyan kralına hodri meydan benimle bir alıp verceğide olan varsada maçta görüşelim

Taftar ne demek bilemem hacı ama Ankaraspor olman yahut olmamanı önemsemiyorum. Msne Ankaraspor yazma diye rica ettim, dinlemedin,msnden blokladım. Sorduğunda da yüzyüze görüşmeye devam ederiz hacım kaldıramıyorum Ankaraspor yazmanı dedim,tamam dedin.

1)Bunun neresi giderdir,atardır?

2)Tamam dedikten sonra alayına isyan,hodrimeydan da neyin nesidir? 3 senedir bu grupta kardeşlik ve dostluk yaşandı. Kaldı ki herkes eleştirildi; övüldü bu grupta. Hiç de zoruna gitmesin. Bir grupta olabielcke şeyler bunlar.

3) Kabül ediyoruz ki hepimiz Ankara'ya sonradan geldik. Kayseri'de doğduk büyüdük,bunu da değiştirecek halimiz yok. Biz geldiğimizde tribünlerin hali içler acısıydı ve düzeltebilmek için gayret ettik. Şimdi kim daha Kayserili tartışması yapmanın mantığı kaba tabirle kim daha uzağa işeyecek tartışması yapmanın manası nedir?

4) Ne zaman gözaltına alınıyordun? Bizim tribünlerde küfür bile edilmemiştir. Gerçekten merak ettim. Sana kimler sahiplenmedi isim verirsen de pazar günü gereken uyarı yapılır.
Seni seviyoruz ama gereksiz yere komplekslere giriyorsun.

@Rook: Erciyesspor maçına siz 15-20 kişi topladınız mesela Kayzerler+Çılgınlar grubu olarak hem de Kayseri'de.(çılgınlar mıydı kayzerler miydi Allah var emin değilim ama benim açığın erciyes kalesine en yakın bölümünde o grup sivas caddesine yakın kısmındaydı. Grup ismi mühim de değil zaten) Kimse çıkıp birşey dedi mi? Kendi şehrinde bile az kişiyi toplayabiliyorsan gurbette hal nasıldır sen düşün. Yanlış anlama hiçkimseyi suçlamıyorum ama taraftar bilinci Kayseri'de bile oturmamış bir tribünümüz varken ANKS'ı ve KASİST'i sayıca çok azlar şeklinde bir eleştiri haksızca olur.

çerkez
22.02.2008, 21:54
rook kardeşim şunu iyi bil ben ankara spor türübün lideri degilim ama bir çogundan fazla sözüm gecer ben ankaraspor maçlarına 2 ligden beri giderim ankaraspor severim deplasmanlarına iç sahdaki maçlarına her yere giderim ama şunuda iyi bilin kayseri herşeyden önce gelir ben ankaraspor türübün gerçekten lideri olsaydım ben bu maçta ankaraspor yanında olurdum berk kardeşim o polis olayında sen yoktun yanılmıyorsam son 3 maçtırda yoksun kimseyle tartışmaya niyetim yok arkadaşlar bundan sonrada ben maçıma giderim kayserimi izlerim

Rook
23.02.2008, 02:14
Erciyesspor Maçlarına Kimse Gelmiyorsa Benim Suçum Ne.
Kayserispor Maçlarına Ortalamamız 80-100dü. Ama Olmadı ilgilenen olmadı, tek kaldım ve bıraktım.
Yukarda yine yanlış anlaşılmışım. Tabiki Ankarada Kayseride olduğu gibi bulmak çok çok zor ama 5 kişide bence yeterli bi rakam değil. Ayrıca önerimi ANKSye yapmışken Mavisakal'ı savunmuşsun Jack Sparrow. Haklısındırda Emekleri için Taner'e çok teşekkürler ama ANKS konumuz Taner'e öneri diil ;)

ilhanozbay
23.02.2008, 05:13
Erciyesspor Maçlarına Kimse Gelmiyorsa Benim Suçum Ne.
Kayserispor Maçlarına Ortalamamız 80-100dü. Ama Olmadı ilgilenen olmadı, tek kaldım ve bıraktım.
Yukarda yine yanlış anlaşılmışım. Tabiki Ankarada Kayseride olduğu gibi bulmak çok çok zor ama 5 kişide bence yeterli bi rakam değil. Ayrıca önerimi ANKSye yapmışken Mavisakal'ı savunmuşsun Jack Sparrow. Haklısındırda Emekleri için Taner'e çok teşekkürler ama ANKS konumuz Taner'e öneri diil ;)

Suçlamadık ki zaten ;) Kayseri'de bile bu işler bu kadar zorken Ankarada İstanbulda bu işlerin zorluğunu sen düşün.5 kişi çok az bu konuda hemfikiriz. Taner'in sayıyı arttırmaya yönelik çok güzel fikirleri var, umarım başarıya ulaşabiliriz.

byMeRt
19.03.2008, 17:08
anks ankaraspor aNLamına gelııor baksanıza adam ankaraspor trıbunundeymıs :D

hsnnn
19.03.2008, 19:52
adam ankaraspor tribününde neyin tartışması yaplıyor

13
19.03.2008, 20:00
''ANKS'' Ankaradaki Kayserisporlu kardeşlerimizin kurdugu bi oluşum arkadaşlar.

Kapadokyalı
19.03.2008, 20:05
anks ankaraspor aNLamına gelııor baksanıza adam ankaraspor trıbunundeymıs :D

anks ismini veren o arkadaş degil.niye herşeyde art niyet arıyorsunuz

ÜLKÜHAN
20.03.2008, 17:29
SADECE 1 DEFA UYARIYORUM YAZI USLUBUNUZA DİKKAT EDİN
İKİNCİ DEFA UYARI YOK DİREKT UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALIRSINIZ
İLHANÖZBAY SEN BU CEZAYI ALDIN ZATEN

ilhanozbay
20.03.2008, 22:04
İftira atılsın bizler de susalım diyorsun yani. Yaptığım saygısızlıksa iftira atanlarınkini de silmek zorundasın.

ANKS ismini ben bulmuştum ve nefret ederim Ankaraspordan. Sadece Erciyesspor'u tutarım hatta. Suç bende ki grup ismi hem Erciyesi hem Kayseriyi kapsasın diye Ankaradaki Kayserililer ismini vermişim vaktinde. ANES olsa adımız ayrımcıya çıkardı değil mi? Siz bu kafayla olduğunuz sürece de bir gram ilerleyemez tribünler.

Gıkımız çıktı eyvah eyvah(!)

samet_38_1966
20.03.2008, 22:46
ya kayserispor sivas macına gitcem ama bilet falan nerden alınacagını bilmiorum bana yardımcı olabilirmisisniz yas 17 ondan bide kendim gitcem ok

Kapadokyalı
20.03.2008, 23:42
ya kayserispor sivas macına gitcem ama bilet falan nerden alınacagını bilmiorum bana yardımcı olabilirmisisniz yas 17 ondan bide kendim gitcem ok

maç günü veya daha önce gidip stadın ordaki gişelerden alacaksın kardeş biletini

ÜLKÜHAN
21.03.2008, 17:04

daha maç 4 hafta var o zaman bu sorunu tekrar sor bence, nerede yaşıyorsun sen ?

F.K
21.03.2008, 23:35
İftira atılsın bizler de susalım diyorsun yani. Yaptığım saygısızlıksa iftira atanlarınkini de silmek zorundasın.

ANKS ismini ben bulmuştum ve nefret ederim Ankaraspordan. Sadece Erciyesspor'u tutarım hatta. Suç bende ki grup ismi hem Erciyesi hem Kayseriyi kapsasın diye Ankaradaki Kayserililer ismini vermişim vaktinde. ANES olsa adımız ayrımcıya çıkardı değil mi? Siz bu kafayla olduğunuz sürece de bir gram ilerleyemez tribünler.

Gıkımız çıktı eyvah eyvah(!)

ANKS İsmini Ankaraspor un Kısaltması zanneden Kişi Siteye Yeni Gelen Neyin Ne Olduğunu Öğrenme Zahmetini Göstermeyen ve Sadece Laf Olsun Diye Konuşan Bir Kişi Olduğunu Düşünüyorum Bu Kişiyi Bilgilendirmek En Doğru Yoldur
Bu Konuda ankarasporla ilgili fazla söz geçtiği için Bilmeyen Kişiler Ankaraspor ile bağlantı Kurabilir Fazla Kızmamak Gerekir.