Tam Sürümü Gör : Erciyessporumuz bu sene süper lig'e çıkabilecekmi?
Yorumlarınızı bekliyorum...
İlk 6'ya kalır ama çıkacağını zannetmiyorum. Sanıyorum büyüklerimizinde çıkmaması yönünde bir görüşü var. Kayserispor'a oyuncu yetiştiren ve Kayserispor'un genç oyuncularını pişmeleri için verceği bir kulüp haline geleceğini düşünüyorum.
ilk 2 zor ama play off larda ne olacağı belli olmaz.
tabi o büyükler karışmaz ise...
bence cıkarız play off'dan
yahyALilI74
17.02.2008, 21:50
umudum az ama cikmasini istiyorum
muptela_38
17.02.2008, 21:54
maalesef hiç zannetmiyorum çıkamaz
Ilhan özbayı Ver Ondan Sonra Birinci Ligi Bekle Oldu Yaw....
Çıkmasını isterim ama üzgünüm çıkamaz galiba :(
Bu sene icin zor ama süper lige cıkacak takımları tayin edecek bir takım erciyes insallah seneye cıkar.
emre_38_ks
17.02.2008, 22:15
sanmıyorum en ıyı futbolcusunu kaptanını vermıs yerıne oyuncu almamıssın..lıgde bulundugu konum cok ıyıydı bence bır ıkı nokta transferle bu ısı bıtırebılırdık ama maalesef ben cıkacagına ınanmıyorum..keske yanılsam..
Zlatan38
17.02.2008, 22:23
erciyesspor bank asya liginde en iyi top oynayan 3.takım şansı bana göre çıkar,çıkmalıda
kankasceco38
17.02.2008, 22:23
çıkamaz :)
Madem ilhan özbay çıkartacakdı bize süper lig'e
O zaman diğer futbolcular niye alındı?
ali38_38
18.02.2008, 00:18
bu sene için hayır
diğer sene için inş çıkacaz :clap2:
CIHANGIR38
18.02.2008, 00:27
slm erciyes spor birinci lige cikar ama kayseri spor ve baskanlar cikmasini istemez.zaten ligden dusurene kadar her turlu bizans oyunlarini denediler...yazik oldu erciyese...bu sehirde iki takim cok diye dusunen zihniyetl yaziklar olsun ....
slm erciyes spor birinci lige cikar ama kayseri spor ve baskanlar cikmasini istemez.zaten ligden dusurene kadar her turlu bizans oyunlarini denediler...yazik oldu erciyese...bu sehirde iki takim cok diye dusunen zihniyetl yaziklar olsun ....
Sen antartikada felanmı yaşıyon? Burdaki Rize maçında Kayserisporlu yöneticiler girip golmu attılar?
mali1001
18.02.2008, 09:04
1.antalya
2.sakarya
3.erciyes
İNŞALLAH çıkacagız süper lige bugün kocaelinden mutlak puan yada puanlarla dönmeliyiz
ERCİYESİMİZİ düşürenler (ertugrul saglam ve destekçileri) utansın
BU ŞEHRE 2 TAKIM FAZLA DEGİL HERKES BUNU BİLSİN
KAYSERİMİZİN ADINI ERCİYESSPORUMUZ DUYURDU bu inkar edilecek şey degil arkadaşlar herkes bunu biliyo neden takıma sahip çıkılmıyo anlamıyorum
ALLAH ın cc izniyle süper lige yeniden demir atacagız kimsenin şüphesi olmasın
ÖLÜMÜNE KAYSERİSPORRRRRRRRRRRR ERCİYESSSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Kapadokyalı
18.02.2008, 10:52
hedef play off a kalmak onuda büyük ölçüde başarırız.zaten o noktaya geldikten sonra 34 haftalık lig periyodunun bi önemi kalmıyo.1 maç alıp çıkıyorsun.bence play off tan çıkarız
Kay38Topuz
18.02.2008, 12:26
insallah cikariz. ilk iki belki zor ama playoff lardan cikabiliriz.
ERCIYESSPORUMUZUNUN yeri zaten süper lig.
ilk 6 ya girecegine eminim ama süperlige cikabilecegini sanmiyorum insallah yanilirim.
temennimiz süperlige yine renk katmasi ve gönül isterki Kadir Hasda her hafta taraftarimiz bir süper lig maci izlemesini.
adEnisaY38
18.02.2008, 13:25
arkadaslar nekadar ümitsizsiniz umudunuzu yitirmeyin ben biliyorum cikacagiz 2.lig bize göre degil ben yurtdisinda oldugumdan maclara gelemiyorum ama siz gidip erciyesimiizi desteklemelisiniz arada cok puan farki yokki 1.siradakiylen inanirsak cikariz forza erciyes size güveniyoruz unutmayin inanmak basarmanin yarisidir
kaka_leite
18.02.2008, 16:27
ligin bitmesine 12 hafta var
buda demek 12x3=36
arkadaşlar bu puan büyük bir fark kim çıkar kim çıkamaz şimdiden kestiremezsiniz ama gönlüm erciyes direkt çıkacak diyor
emre_38_ks
18.02.2008, 16:43
MEHMET TOPUZ U SAT BAKALIM KAYSERISPOR KAC SIRA BIRDEN GERILIYO? HER MACIN SONUCUNDA YUZDE 51 KATKISI OLAN BIR OYUNCU..ILHANDA ERCIYESSPOR ICIN OYDU!
çok zor çıkmamak için ilhanı bile gönderdik.
ali38_38
18.02.2008, 21:01
ks şampiyon olur ama erci süper lige bu sene çıkamaz konuyu silin bence :evil:
yok arkadaşlar kocaeli maçından sonra çıkamaz düşüncesi var bende keşke çıksa ama bu oyunla olmaz bazı futbolcular daha sorumluluk almayı öğrenememişler amatör takımda oynuyor gibiler ...
ama inşallah seneye kemal-kamber-turgay-ali çamdalı... bu futbolcular erciyese verilir ilhan özbay da geri dönünce erciyes ilk 2 de çıkar lige hadi hayırlısı...
astrifistoncu
19.02.2008, 10:34
arkadaşlar aslında sorulması gereken soru şu iki takımla 1 orta sıralara oynak diğeride kümeye oynamasımı daha iyi yoksa tek takımın hedefini büyük tutup kafaya onamasımı daha iyi haseki başkan söylüyor 10 trilyon varsa 5 erciyese 5 kayseriye gidiyor para bölünüyor bencede bir alt ligde kalmasında bir sakınca yok erciyesin ama daha aşağıyada inmesin futbolcu yetiştirsin.
ibrahim1299
19.02.2008, 13:10
Bence Ilk 6 Ya Kalırsa Erciyes Cıkacaktır...
superluxsick38
19.02.2008, 14:26
arkadaşlar aslında sorulması gereken soru şu iki takımla 1 orta sıralara oynak diğeride kümeye oynamasımı daha iyi yoksa tek takımın hedefini büyük tutup kafaya onamasımı daha iyi haseki başkan söylüyor 10 trilyon varsa 5 erciyese 5 kayseriye gidiyor para bölünüyor bencede bir alt ligde kalmasında bir sakınca yok erciyesin ama daha aşağıyada inmesin futbolcu yetiştirsin.
Bence yanlış düşünüyorsun. Süper ligde 2 takım demek aynı zamanda 2 kat daha fazla para girdisi demek, yayın paraları vs. Bu şehirde her hafta süper lig maçı olsa fenamı olur. Esnafından tutun da bir sürü insana gelir kaynağı. Aklını çalıştıran süper ligde öyle para kazanırki, yeterki istesin. Süper transferler yapmakta gerekmiyor süper ligde başarılı olmak için, akıllı olan her zaman kazanıyor. bakınız Gençlerbirliği Oftaş...bakınız milyarlarca liralık transfer yapan Konyaspor.
ali38_38
19.02.2008, 14:30
Antalya , Eskişehir , Sakarya süper lig yolcusu
Bence yanlış düşünüyorsun. Süper ligde 2 takım demek aynı zamanda 2 kat daha fazla para girdisi demek, yayın paraları vs. Bu şehirde her hafta süper lig maçı olsa fenamı olur. Esnafından tutun da bir sürü insana gelir kaynağı. Aklını çalıştıran süper ligde öyle para kazanırki, yeterki istesin. Süper transferler yapmakta gerekmiyor süper ligde başarılı olmak için, akıllı olan her zaman kazanıyor. bakınız Gençlerbirliği Oftaş...bakınız milyarlarca liralık transfer yapan Konyaspor.
hay ağzına sağlık.
ks şampiyon olur ama erci süper lige bu sene çıkamaz konuyu silin bence :evil:
konuyu silmeyle ne alakası var olayın çıkarsa senin üyeliğin silinsin mi?
ali38_38
19.02.2008, 19:38
konuyu silmeyle ne alakası var olayın çıkarsa senin üyeliğin silinsin mi?
ok razıyım çıkamazsa seninki silinsinmi ? :rtfm:
ok razıyım çıkamazsa seninki silinsinmi ? :rtfm:
hani konu silinecekti?
cok zor dostum cok zor baksana bu sehir bi takimi bile zor kaldiriyor kal ki erciyes spor
ilhanozbay
22.02.2008, 05:54
Topçu mu bırakıldı geçen seneden? Paftan mı oyuncu alınıp devam edilecekti yani? Sırf başkanın arkasında kayıtsız şartsız durabilmek için yapılan bir yorum... İlhan'ın değerini kendin vurgulamışsın: Kayserispor için Topuz neyse Erciyesspor için İlhan da odur diye. Dolaylı yönden kendin de İlhan'ın uzakta oluşunu önemli bir kayıp oluşunu kabul etmiş oluyorsun yani.
Başka arzun var mı? Birkez olsun aç Erciyesspor ve Kayserispor tarihi oku. Kayserispor'un kurulmasına yardımı dokunmuş 76 yıllık Atatürk görmüş bir Kayseri takımını fazlalık olarak görüyorsan bence senin gibiler Kayseri şehrine/tribününe fazlalık. Allah razı olsun futbolcu yetiştirebilelim diye daha da düşmemizi istememişsin. İyi niyetin karşısında Erciyesspor severler duygu dolu(!) anlar yaşıyor.
Gereksiz denilen takımımız için 30.08.2007de dandik kadroyla Tel Aviv'i Uefa'dan eleyiş ve Atletico Madrid'i Kayseri'ye getiriş hatırlatılır.
Takım 12 trilyon borç altında denilen lafa bakınız. Hem Kayserispor da çıkmış 15-20trilyon bizim için para değil demiş, daha da Erciyesspor'da gözleriniz.
Çıkamayacağımıza en çok senin gibiler yüzünden üzülüyorum. Asırlık çınarlar kimsenin altyapısı olmaz, ne kadar zor durumda olurlarsa olsunlar dik durmasını da bilirler.
Playofflarda eleniriz diye düşünüyorum. Yanılmayı can-ı gönülden istiyorum.
İNŞALLAH bu sene çıkacagız süper lige inancımızı yitirmedik 1 maç kaybetmeyle 6. sırada olmayla süper lige çıkamayacagız mı sanki
bu hafta orduyu yenecegiz ALLAH cc izin verirse tarfatar maça gelmeli
ERCİYESSPORUMUZU yalnız bırakmayalım
ilhan olmadan da çıkacagız adi ilhan bi daha KAYSERİYE ugramasın adi
38_Ahmet_38
22.02.2008, 14:51
Yok ya ister ciksin ister cikmasin erciyesspor yönetimi benim gözümde artik SIFIR
Ilhan'i Antepspor'a verdikten sonra gözümden düstüler
CIKAMAZ
adEnisaY38
22.02.2008, 16:24
İNŞALLAH bu sene çıkacagız süper lige inancımızı yitirmedik 1 maç kaybetmeyle 6. sırada olmayla süper lige çıkamayacagız mı sanki
bu hafta orduyu yenecegiz ALLAH cc izin verirse tarfatar maça gelmeli
ERCİYESSPORUMUZU yalnız bırakmayalım
ilhan olmadan da çıkacagız adi ilhan bi daha KAYSERİYE ugramasın adi
hemso ilhan erciyessporda devam oynamak istiyordu yönetim satti oda mecburen gitti öyle adi deme 2.lige düsdügümüzde bizi satmayan TEK KISIDIR ilhan
koramaz38
22.02.2008, 17:45
ciksin cikmasin erciyesspor yine canimiz degilmiiii
holigan_38
22.02.2008, 20:13
ilhan gıttı dıye bu takım bıttımı bu takımı ılhanmı getırdı bu konuma dıgerkerının hakkını yemeyelım bende ınanıyorumkı playoftan cıkacaklar ınsallah cıkarlarda yenı stadımızda her hafta bı mac ızlerız surayada gelmek ıstıyorum herkes bılıyo bunu ama yınede soyleyım gecen sene kıgden dustugumuzde ılhan bızı satmadı dıyen ler ılhan herkesten once bızı bırakmak ıstedı ama gıdecek klup bulamadı ve sonra geldı yonetımle konustu tekrar antremanlara cıktı ılhan kotu futbolcu demıyorum ama ılhan olmadanda bu takım var olacak ve olmak zorunda superlıg yolunda canı gomulden basarılar ercıyesspor hadı cık su lıge ve yıne gecen senekı gıbı taraflı tarafsız herkesten kendındentakdırle bahsettır İKİ TAKIM TEK YUREK TUM DUNYAYA ORNEK
keşke çıkabilse ama işi çook zor
HANGİ TAKIMIZ İŞİ KOLAY Kİ ARKADAŞLAR
UMUDUMUZU YİTİRMEYELİM ERCİYESSPORUMUZ ÇIKACAK SÜPER LİGE
YENİ STADDA 2 TAKIMLA MÜCADELE EDELİM EDECEGİZ DE
ALLAH cc izin verirse
erciyesspor inancımız tam
ŞAMPİ ERCİYESSPOR
ERCİYESSPORUMUZU DÜŞÜRENLER DÜŞÜTTÜRENLER UTANSINLAR
ilhanozbay
24.02.2008, 22:58
ilhan gıttı dıye bu takım bıttımı bu takımı ılhanmı getırdı bu konuma dıgerkerının hakkını yemeyelım bende ınanıyorumkı playoftan cıkacaklar ınsallah cıkarlarda yenı stadımızda her hafta bı mac ızlerız surayada gelmek ıstıyorum herkes bılıyo bunu ama yınede soyleyım gecen sene kıgden dustugumuzde ılhan bızı satmadı dıyen ler ılhan herkesten once bızı bırakmak ıstedı ama gıdecek klup bulamadı ve sonra geldı yonetımle konustu tekrar antremanlara cıktı ılhan kotu futbolcu demıyorum ama ılhan olmadanda bu takım var olacak ve olmak zorunda superlıg yolunda canı gomulden basarılar ercıyesspor hadı cık su lıge ve yıne gecen senekı gıbı taraflı tarafsız herkesten kendındentakdırle bahsettır İKİ TAKIM TEK YUREK TUM DUNYAYA ORNEK
Gitmek istedikten sonra istediği takıma giderdi... İlhan'dan kat kat kötü oyuncular süper ligde top koşyururken İlhan mı gidemezdi o dönemde. 200 milyar alacağını hiçe saydığını da not olarak belirtelim.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.