Tam Sürümü Gör : Gakkoşlar diyarından sevgilerle
selamunaleyküm anadolunun büyük takımının muhteşem taraftarı ben ELAZIĞDAN,EMRE YİĞİT, siteye yeni üye oldum umarım aranıza benide kabul edersiniz sizlerle güzel,hoş vakit geçirmek dileğiyle
FORZA TARAFTAR GRUBU
LEVENT ŞEKER
07.03.2008, 18:03
aleykümselam Hoşgeldin Emre Aramıza
koramaz38
07.03.2008, 19:55
kardes hos geldin
ahmetg38
07.03.2008, 23:22
hoş geldin aramıza beraber güzel günler geçirecez inşallah
38_yasin_38
08.03.2008, 00:08
hoş geldin aramıza
ANT!bizans
08.03.2008, 13:12
hoşgeldiniz...
bi elazığ maçı vardı 2nci ligdeyken hatırlarsanız yapmadıklar çirkeflik kalmadıydı bunların şimdi 2nci ligde sürünüyolar
hoşgeldin aramıza emre gardaş nasılsın iyi misin
bizler de sana KAYSERİDEN sevgiler gönderiyoruz
ELAZIG A başarılar diliyorum
Aramiza Hosgeldiniz Emre kardesim
Umarim Forumumuzda iyi vakitler gecirirsiniz
38_Ahmet_38
10.03.2008, 11:48
Aramiza Hosgeldin Emre
Forumda Hos vakit gecirmen ümidiyle :)
teşekür ederim arkadaşlar cümleten hoş bulduk
büyük takım kayseriymiş bırakın allah askına be yaaa..kimi kandırıyorsunuz..unutmayın su anda ertugrul hocanın prımlerını topluyorsunuz.2 seneye kalmaz gorun bu takım 2, lıge duser..2 tane adam cıkmıs mehmet ve gokhan dıye kafalarına gore oynuyor kafalarına gore oynamıyorlar.GALATASARAY macına ıyı bakın nasıl seref ve onursuzca oynadılar..unutmayın gun gelır yıne ERCIYESE MUHTAC OLURSUNUZ..
ERCİYESTEN İNDİM YAYAN...DAYAN DİZLERİM DAYAN..SÜPER LİGE AZ KALDI..2.LİG BİZE HARAM..
erciyes de bank asyada iyi mücadele ediyor playoflara kaldığı halde süperlig biletini kapan taraf olacağına inanıyorum
38_Ahmet_38
11.03.2008, 17:10
büyük takım kayseriymiş bırakın allah askına be yaaa..kimi kandırıyorsunuz..unutmayın su anda ertugrul hocanın prımlerını topluyorsunuz.2 seneye kalmaz gorun bu takım 2, lıge duser..2 tane adam cıkmıs mehmet ve gokhan dıye kafalarına gore oynuyor kafalarına gore oynamıyorlar.GALATASARAY macına ıyı bakın nasıl seref ve onursuzca oynadılar..unutmayın gun gelır yıne ERCIYESE MUHTAC OLURSUNUZ..
Rize macinda 96. dakikaya kadar 9 kisi karsisinda 2 penalti kacirdiniz
buda yetmemis gibi 96. dakikada gol yediniz
Bu takim Süper Lig'in bir parcasi oldu artik
Anca rüyanda görürsün Kayserisporun 2.ligde oynadigini
koramaz38
11.03.2008, 19:17
büyük takım kayseriymiş bırakın allah askına be yaaa..kimi kandırıyorsunuz..unutmayın su anda ertugrul hocanın prımlerını topluyorsunuz.2 seneye kalmaz gorun bu takım 2, lıge duser..2 tane adam cıkmıs mehmet ve gokhan dıye kafalarına gore oynuyor kafalarına gore oynamıyorlar.GALATASARAY macına ıyı bakın nasıl seref ve onursuzca oynadılar..unutmayın gun gelır yıne ERCIYESE MUHTAC OLURSUNUZ..ne ayak evlattt
hoşgeldin :) muhteşem taraftar ha :D
erc38 misin her nesin.biz 2 takım tek yürek kayssriliyiz.sen ne ayrım gayrım yaratmaya kalkıyon.senin kayserililiğinden şüpheliyim.ortamı germe kimse kaosa gelmez anladın.hadi eyvallah
ERCİYESTEN İNDİM YAYAN...DAYAN DİZLERİM DAYAN..SÜPER LİGE AZ KALDI..2.LİG BİZE HARAM..
tipe bak ya :)
İki takım Tek Yürek !
şimdi ben de sana bi mani yazardım da forum seviyesini zaten diplere çekmişsin bi de ben üstelemeyim.
ali38_38
12.03.2008, 23:46
1 kişi geliyo koca sitenin canını sıkmaya yetiyo :wallbash::wallbash:
2 takım tek yürek aslını inkar edenin allah belasını versin
LEVENT ŞEKER
13.03.2008, 00:24
taraftarlıgın bu kadar :shhh::shhh::shhh:
Kayseri 'yi küçük harflerle gsyi büyük harflerle yazmış! Belli oldu asıl niyeti Erciyes filan hikaye asıl gs li...
ben erciyeside kayseriyide bir bilirdim ama neden 2-3 kişi çıkıp kayseriyi inkar ediyor anlamadım
erc38 adlı kişi sen nasıl tarftarsın ya sen burada ne yapmak istiyosun kardeş
KAYSERİSPORDA ERCİYESSPORDA bizim laf söyletmeyiz takımlarımıza
2. lige düşecek takımımızı yok anladın mı arkadaş
ALLAH cc göstermesin sen nasıl konuşuyorsun ya sen hangi takımın taraftarısın sen onu söyle önce
ÖLÜMÜNE KAYSERİSPORLUYUZ ERCİYESSPORLUYUZ tamam mı
bu adam kayserili falan değildir ya.biz de bölücülük olmazzzzzzzzzzzz.yaptığı resmen bölücülük.2 TAKIM TEK YÜREK KAYSERİLİYİZ.kimse gölge düşüremez kardeşliğimize.2 side bizim takımımız.boş boş konuşuyor işte
tutmuş bir de cinconun ismini büyük harflerle yazıyor.burası KAYSERİ aslanım burda büyük yok.
bugün saat 1 de ELAZIĞ-ERCİYES karşılaşması var biz ligde kalmak erciyes ise playoflara kalmak için mücadele edecek hadi bakalım hayırlısı
38_Ahmet_38
15.03.2008, 13:34
gönlümden erciyesin kazanmasi geciyor
iyi olan kazansin diyorum
Kapadokyalı
15.03.2008, 13:37
bugün saat 1 de ELAZIĞ-ERCİYES karşılaşması var biz ligde kalmak erciyes ise playoflara kalmak için mücadele edecek hadi bakalım hayırlısı
hocam kadrolardır falan maçla ilgili haberleri paylaşırsan seviniriz
STAT: ATATÜRK
HAKEMLER: Gökhan GÜNEŞER, Hilmi Erman ERCAN, Mehmet KISAL,
ELAZIĞSPOR: Erşen, Ayhan, Ersan, Serdar, Mustafa (Dk. 67 Bahtiyar, Kenan, Mehmet Türkmehmet, Caner (Dk. 75 Mehmet Al, Korhan, Müslüm (Dk. 67 Ümit, Bülent
K.ERCİYES: Yusuf, Hüseyin, Adem, Kemal, Osman (Dk. 64 Ali Aliyev, Mustafa, Emrah (Dk. 86 Alaattin, Ramazan, Kazım (Dk.54 İlker, Kamil, Burhan
GOLLER: Dk. 16 Mustafa (K.Erciyes) Dk.19 Kenan (Elazığspor)
SARI KART: Mustafa, Kenan, Ayhan, Ersan, Mehmet Al (Elazığspor) Mustafa, Ramazan (K.Erciyes)
evet karşılaşma 1-1 sonuçlandı erciyese playof yolunda başarılar dilerim yolunuz açık olsun
hasanberker
16.03.2008, 00:10
arkadaşım sen burda bölücülük yaptığının farkında mısın biz hem kayserisporluyuz hem erciyessporluyuz sözlerine dikkat et bence
selam kayserililer türkiye kupasında karşılaşacağınız rize maçında başarılar dilerim turu geçeceğine eminim kayserinin ama yinede ağzımızı hayırlı açalım :thumbup:
LEVENT ŞEKER
17.03.2008, 16:18
aleykümselam emre teşekürler..
Üyeye gerekli uyarı yapılmış olup Bölücülük yapmaya çalıştığı için forumdan 1 hafta uzaklaştırılmıştır. :thumbdown:
Diğer Üyelere Kışkırtmaya gelmedikleri için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. :shake2:
dün erciyes 3-1 MALatyayı yenmiş tebrik ederim bir ara maçta MALatya taraftarı elazığ kümeye diye bağırmışlar sanırım bilen biri olayı aydınlatırsa sevinirim
ilhanozbay
06.04.2008, 13:36
dün erciyes 3-1 MALatyayı yenmiş tebrik ederim bir ara maçta MALatya taraftarı elazığ kümeye diye bağırmışlar sanırım bilen biri olayı aydınlatırsa sevinirim
Normal zamanda tebrik etmeyip can düşmanınız Malatyayı yenince tebrik etmeniz de ne kadar samimi olduğunuzun(!) göstergesi.
Bilmiyorum ne diye bağırdılarsa, bizi de ilgilendirmez çekişmeniz.
yav ne cins adamsın ya sen ne dedim şimdi tebrike ttim gelmiş diyo "normal zamanlarda tebrik etmezssiniz" bu sitede elazığlı birtek ben varım uzun zamandır giremiyorum bugün girdim dünkü maçı kazandığınız içinde tebrik ettim
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.