PDA

Tam Sürümü Gör : PAF ligi 25. hafta

Çetin GÖNEN
10.03.2008, 11:53
Galatasaray 4-2 Kayserispor (Paf)
10.03.2008

http://www.kayserispor.org.tr/haberphoto/paftakim.jpgPaf Ligi'nin 25. hafta mücadelesinde Galatasaray ile deplasmanda karşılaşan Kayserispor Paf Takımımız karşılaşmadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray'dan İrfan ve M. Ali'nin golleriyle 2-0 mağlup duruma düşen Paf Takımımız ikinci yarıda Kemal ve Ersoy'la durumu 2-2'ye taşıdı. Yusuf Erdoğan'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Paf takımımız karşılaşmanın uzatma dakikalarında yediği gollerle sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.
Karşılaşmanın golleri;
Galatasaray:5' İrfan, 48' M. Ali, 90+1 Erdem, 90+2 Erdem
Kayserispor: 70' Kemal, 72' Ersoy

Ulusal sitelerde ve GS sitesinde GS Paf takiminin Kayserispor paf takimini cok iyi bir futbolla farkli yendigini yaziyordu.

Bu yaziyi gorunce gerceklerin nasil oldugunu anlamak mumkun. Istanbul takimlari her yonuyle kendi takimlarini on plana cikarmasini biliyorlar. PAF takimimiz 2-2 ye getirmis oyunu ve sonra 10 kisi kalmis ve yedigi son 2 gol uzatma dakikalarinda....

Bu arada Ersoy bu performansini devam ettirebilirse Kayserisporumuza yeni bir golcu kazandirabiliriz diye dusunuyorum

Muzaffer
10.03.2008, 14:56
PAF takımın bu seneki performansı gerçekten beni çok mutlu ediyor.
Nitekim Ertuğrul hoca gençlere önem veririz diyordu ve gençler sonuncuydu..
Bu sene Tolunay hocanın (katkısı olmuştur muhakkak) bence en büyük artısı bu olmuştur.
Diğer emeği geçen tüm çalışanlarada teşekkürer..
Yeni topuzlar ünallar,parlaklar çıkarmamız şart...

Cörekdere38
10.03.2008, 18:33
ya ben maca bakdim kayserinin iki gol attigina bakmayin kaleci felan cok kötü macin tadi tuzu yoktu ama hayret 10 kisi kaldik ve arka arkaya iki gol bulduk.
ama kizdigim bir nokta var gs 4-5 forvetle oynadi son anlarda. kontraya ciktik bizimkiler gol atacagina top ceviriyor

gs ise 40 saniyede iki gol atti