PDA

Tam Sürümü Gör : Hakkı Tolunay Kafkas

Ayhan BAYNAL
28.08.2007, 22:32
Kayserispor hocasını bulduhttp://www.internetspor.com/v3/resim/haber/14719uu.jpg01 Haziran 2007 16:01

Kayserispor'da Ertuğrul Sağlam'dan boşalan teknik direktörlük görevine 18 Yaş altı Milli Takımı'nı çalıştıran Tolunay Kafkas getirildi.http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Kayserispor'dan ayrılarak Beşiktaş'la anlaşması üzerine Sarı-kırmızılı yönetim, 18 Yaş altı Milli Takımı'nı çalıştıran Tolunay Kafkas'la anlaştı.

Trabzonspor'da başlayan futbolculuk hayatını Galatasaray'da sürdüren Kafkas, ardından bir sürede Avrupa'da futbol oynadı. Daha sonra futbolu bırakıp antrenörlüğe soyunan Kafkas, 18 Yaş altı Milli Takımı'nda görev yapıyordu.

aKMel
30.08.2007, 14:08
inşalalh iyi şeyler yapar isim yaptıktan sonrada bu takımdan kaçmaz

Halitus
30.08.2007, 15:13
Ülke: Türkiye
Doğum Tarihi ve Yaşı: 31/03/1968 ( 39)
Doğum Yeri: Türkiye / Ankara

OYNADIĞI TAKIMLAR
Bursaspor
Denizlispor
Diyarbakırspor
Erzurumspor
Galatasaray
Keçiörengücü
Konyaspor
Pashing
Türk Telekomspor
Trabzonspor

agulhan
30.08.2007, 15:16
vay be ne kadar takımda oynamış

mali38
30.08.2007, 15:29
şuana kadar gidişi fena sayılmaz

mrvaykut
30.08.2007, 18:24
hocamıza ve kayserispora basarilar diliyorum zatem bjk yi yenince kendini kanıtlamıs olacak

akyol38
02.09.2007, 20:54
şuana kadar gidişi fena sayılmaz

EVET İYİ GİDİYO AMA FAZLA HAVA YAPMAYALIM ÇÜNKÜ KAYSERİ BAŞLARDA HEP İYİ GİDİYOR SEZONUN SON 10 MAÇI 10PUAN ZOR TOPLUYO BU YÜZDEN NORMAL GİDİŞAT:uzgunum:

Kapadokyalı
02.09.2007, 21:23
geçen senenin bu haftasında aldıgımızdan daha fazla puan topladık.bence tolunay hoca dogru yolda.ama bazen oyuna müdahalede geç kaldıgını düşünüyorum.yola devam hocam başaracaksınız inşallah

goki-topuz
03.09.2007, 22:02
İnşallah başarılı olur da bizi mahçup eder

hadi bakalım tolunay hoca

mustafa_bayhan
08.09.2007, 12:34
enteresan 1 oyun bıcımı war anyamadım gıttı 1 turlu baqalım ne yapcak hayırlısı

enex_ks
08.09.2007, 15:39
walla inş. takım oturduğu zaman görecez bakalım...izliyelim hocayıı..

Sniper38
08.09.2007, 15:51
Basarilar Kafkas
Umarim Saglamdanda daha iyi olursun.

YAKAMOZ_38
08.09.2007, 23:56
umarım sende birgün ertugrul hoca gibi bırakıp gitmezsin bizi başarılar hocam

Since 66
09.09.2007, 13:00
taş gibi adam walla çok sewiom hocamızı !!!!!

F.K
09.09.2007, 13:13
Kayserispor Hocalar İçin Güzel Bir Vitrin

Menejeri Türkiyede En İyi Menejerlerden Bir Tanesi Süleyman Hurma Bu İşin Kurdu
Recep mamur Çok İyi Bir İş Adamı ve Yönetici Kaysersporun Şu anda Sigortası
Mehmet Öz Haseki Kayserispor İçin Canını Vermeye Hazır Bir Başkan Kayserisporun son 20 senesine bakın hep özhaseki var

Takımın Başarısında En Büyük Faktör Bu 3 Kişi Hocalarında Faydası Oluyor Tabii Ama Bence Çon Değişen Bir Şey olmuyor Ertuğrul Gitti Ne Değişti Kayseri Aynı tolunayda gitse kayseri yine aynı olacaktır

KaraKan
09.09.2007, 13:57
takımda taslar tam olarak yerine oturmadı 2 haftaya kalmaz takım kendini toplar ve hocanın kendini gösterme zamanı gelir ins. bizleri memnun edecek sekilde olur

YAKAMOZ_38
12.09.2007, 14:28
senden çok şey bekliyoruz hocam bu yıl şampiyon yap bizi

ANT!bizans
14.09.2007, 12:13
başarılı olmamamız için hiç bir sebeb yoQ
bu takım seninle çok şey yapacak TOLUNAY HOCAM

canpolat
15.09.2007, 14:38
insallah basarili olur

Quaresmaa
15.09.2007, 15:10
başarlıar hocam şuana kadar süperiz takımın gidişi güzel antep deplasmanından da sağlam puanlarla çıkarsak hocan sen on numarasın başarılar

13
23.09.2007, 00:43
hocam bide oyuncu degişikligini zamanında yapsa tam süper olacak ama :)

oktay38
23.09.2007, 02:14
Hâlâ ?

PrivatePilot
23.09.2007, 13:24
oyuncu değiştirmeyi ve oyuna müdahale etmeyi ögrense tamam cok iyi.....

batıkan_develi
23.09.2007, 13:28
darısı diğer maçlara başarısı devam eder inşallah

şan38
28.09.2007, 19:08
arkadaşlar niçin tolunay hoca için kayserispor özel foto galeri yapmıyorsunuz
ertuğrul hoca içn yapılmıştı
tolunay hoaya haksızlık oluyo
bir an önce fotolarınızı bekliyorum

Quaresmaa
28.09.2007, 19:37
ankara maçına takımı çok hırslı hazırlamış bırde denızlı ve gs maçına hırslı hazırlasın tamam alırız çok rahatca

LEVENT ŞEKER
30.09.2007, 21:56
yorumsuz

YAKAMOZ_38
30.09.2007, 22:26
hocam kendini düzelt takımı düzelt yap artık bişeyler

baha38
30.09.2007, 23:30
eyy tolunay hoca,hoca dedigin maç anında gidişata göre oyuncu degiştirir,oyuna müdahale eder,biz tv de seyrediyoz maçı,sende saha kenarında,anlıyacanız bizimle bi farkınız yok.

Cörekdere38
30.09.2007, 23:41
yok anam bu hocayla yürümez kayseride maalesef is yok yazik maclari hep zar zor aldik üstelik ligin kötü takimlarina karsi oynadik

Zlatan38
01.10.2007, 14:56
tolunay hocam insanlığın,efendiliğin karizman tartışılmaz ama hocalığın tartışılır bence dostça kırılmadan istifa et en makulu bu çünkü sen kaldıramzsın kayserisprun yükünü hocam

PrivatePilot
01.10.2007, 20:37
en iyi aday ersun yanal dır takımımıza uygun atak futbol oynatıyor....bakın begenmedimiz sivas 2. bizim orda olmamız gerekiyordu biz 8.ciyiz.....

horozigombenim
02.10.2007, 12:45
tolunay hocani futbolculugunu sewerdim ama ayni seyi td ligi için soyleyemem

baha38
02.10.2007, 14:31
Ben artık bu hocaya dayanamaz oldum,Ertugrulla aynı benzerlikleri var,ikiside maç anında istersen rakibden 2-3 tane gol yesende,maça ne bi müdahale yapıyor,ne bi oyuncu degiştiriyor,ne bi takımı ateşliyor,yok yok hiç bi şey yok.aranızda hiç takım maglubken,maçı çevirdigimizi hatırlayan varmı,ben en son vesteli bide trabzonu maçlarını hatırlıyorum.en son ne zaman deplesmanda galip geldigimizi inanın ben hatırlayamadım.bu böyle gitmez hoca,senin elindeki kadro Türkiye liginde ilk 4-5 e kesinlikle girebilecek kadro,senin bundan haberin yok heralde,daha defansif,kondra atak oynatıyon.

F.K
04.10.2007, 17:37
Denizli Maçının 2.Yarısında Oynanan Futbolu Gördükten sonra Tlunay hocanın Bu Takım için Yetersiz Olduğunu Anladım zaman kaybetmeden yönetim görevden almalı ve yerine kaliteli bir teknik adam getirmeli

YAKAMOZ_38
07.10.2007, 23:59
hocam bu takıma bu şehire yazık etme bizi daha zor durumlara düşürmeden bırak git sen en güzeli

x0xmuratx0x
08.10.2007, 01:27
Bizim takımın borcu yokmuş!!!!olmaz tabi.sen 2 ligdenfutbolcuları yıldız diye getir sonra borcumuz yok diye övün.Belki borcumuz yok diye bizi UEFA ya alırlar.
Takımdaki eksik mevkileri herkes biliyor bir yönetim bir de tolunay bilmiyor.
Madem fatih ceylan yetersiz o zman sol kanata iyi bir transfer yapmak lazım yoksa bu iş kemalle memalle olmaz.
Evimizde oynuyoruz bir forvetle sahaya cıkıyoruz.Maçın bitiminede 2 dk leo yu oyuna alıyor topuzu cıkartıyor.Sen topuzu cıkartırsan asisti de artık ya tolunay yapar yada yönetim!!!!!

KaraKan
11.10.2007, 21:13
ErtugruL'dan bosaLan teknik adam koLtuguna ErtugruL'dan daha kaLiteLi adını ıspatLamıs birisi geLir diye düsünüyordum ama geLin görünki ToLunay Kafkas geLdi... Hangi akıL ve mantıkLa ToLunay geLdi biLmiyorum ama Kayserispor suan cepten yiyor gecen seneden üstüne katıLan bisey yok takım tamamen Gökhan'ın üstüne oynuyor Gökhan sakat veya cezaLı oLdugu zaman bu sorun iyice su yüzüne cıkıyor.
Simdi yönetimin yapması gereken birsey var ToLunay'ın sözlesmesini fesh etmek Kayserispor'u ürkek oynatan bi Teknik Adam bize birsey kazandırmaz :nono:
Fatih CeyLan oLayını ise tam oLarak biLmiyorum futboLcunun bütün antremanLarını izLemedigim icin form durumu hakkında biLgim yok ama ben oLsam sans verirdim Fatih CeyLan yabana atıLacak futboLcu degiL heLeki BüLent BöLükbasının gitmesinden sonra takımda yıLdızı parLayan bir kac futboLcudan biri oLmasından doLayı ona sans verirdim.

Teknisyen101
12.10.2007, 00:00
tolunay hocayı başarılı bulmuyorum, yönetimimiz keşke takımın başına ersun yanalı getirse

LEVENT ŞEKER
12.10.2007, 00:29
kaoatın konuyukımse ıstemıyor

anti_ist_38
12.10.2007, 22:05
Sadece Tolunay Degill Eksiklerimiz Var Tolunaydada Var Biraz Insallah Duzelirr Hocanin Degismesinden Yana Degilimm Zor Bisey Uyum Surecii Olurr Gene Ayni Oluruz Bir An Once Tolunay Kendine Gelmeli Eksiklerimizde Tamamlanmali....

mali38
12.10.2007, 22:14
tolunay kayseride iş yapar. ama zaman lazım. bu sene başka bi takımı çalıştırıp seneye bizle olsaydı kafaya oynardık. ama 1-2 seneden çok iyi işler yapar

oktay38
12.10.2007, 22:53
Maç içinde değişikliklerde geç kalsada bizim dışarıdan gördüklerimizi o da görüyor. Sistem şu anda oturmadı iyi futbol oynamıyoruz ama yapılacak takviyelerle düzelebiliriz. Ama bu sene en fazla 5. oluruz çünkü kabul etmek gerekir ki hocamız acemi.Hergün kendini geliştiriyor.Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamalar beni tatmin etti.

"Tek forvet gibi görünse de 3 forvet gibi oynadık, orta sahayı kalabalık tutan bir anlayışla mücadele ettik.Rakibe az pozisyon verdik net pozisyonlardan yararlanamadık dedi. Hücum elemanlarının ileride basmaması sorun yaratıyor.Bunu Denizli maçında böle oldu cezasını çektik" dedi.Çok doğru tespitler.Bu sözleri duyunca Tolunay Hoca hakkındaki düşüncelerim pozitif yöne doğru kaydı.Ağır ağırda olsa daha iyiye gidiyor.Benimsediği sistemi oturtursa, futbolunu göze hoş gelen bir hale çevirirse daha yukarılara çıkabiliriz.
Transfer yanlışları ise onun dışında gelişen olaylar.Transferini kendi yapmalı.Mesela kendi aldırdığı Turgay'ın kumaşı kaliteliye benziyor.

ahmetkaracaglar
20.10.2007, 21:48
Hocam cesur oynat takimi..bide topuzu cikarma son dakikada..delleniyo

anti_ist_38
20.10.2007, 22:43
:D hala duruyo burda:)

şan38
20.10.2007, 23:30
ben istifa et demekten bıktım sen etmemekten bıkmadın istafa ette kurtulalım hocam

sen ilk önce taraftarlık görevini tam olarak yerine getirde ondan sonra
başkalarını eleştir

Quaresmaa
21.10.2007, 01:06
buradan boşuna bağırmayın sizi kımse duymuyor
liğin başında kımler gelecektı kımler sonra baktıkkı bir gecede apar topar kım gelmiş aaaaaaaaaaaa buda kim bizim tolunay hoca olmuş haaa o hocaysa bende kayserispor a başkan olacam

anti_ist_38
21.10.2007, 11:44
yanııı bız burda brbırımızı kırmaktan baska bısey yapmıyoruz...

kaizereis
27.10.2007, 02:33
doğru yolda ilerliyorsun hocam seni destekliyorum
defansı iyiden iyiye topluyorsun
zaman gelecek gol yemeyi unutacaz eminim gokhan da biraz az kaçırırsa
kimse bizi tutamaz :D bi kayserili olarak seni desteklemek GÖREVİM çünkü KAYSERİSPORLUYUM

ahmetkaracaglar
27.10.2007, 14:56
3-5 Capulcunun sozune bakma hocam...Seninle sampiyonluk gorecek bu takim insallah

Köln38
27.10.2007, 15:28
söyleyebilecegimiz en kolay kelime istifa, ama düsünmeden bilmeden dilimize geldigi gibi konusuyoruz fakat takimi demorilize ettigimizi bilmiyoruz, sanki ortada basarisizlik var halbuki teknik heyetin yeni oldugunu ve onlara zaman tanimamiz gerektigini kimse görmüyor.

k@yserili_boy
04.11.2007, 20:09
yeter artık tolunay hocam yaa bu deplasman da ne zaman 3 puanla donecegız

buraqh
04.11.2007, 21:05
istanbuldan 1 puanla dönmek büyük başarı bence. feneri yenince görecem istifa ediyenleri:)

3 büyüklerlemi oynadık sanki?

VK38
05.11.2007, 00:58
bunun neresi deplasman yaw 250 kisi war oda bizimkiler bumu deplasman bu maci alacakdin ama yine ii 1puanla kandirdin bizi

F.K
05.11.2007, 01:40
istanbuldan 1 puanla dönmek büyük başarı bence. feneri yenince görecem istifa ediyenleri:)

İstanbuldan Bir puanla Dönmek (Büyükşehir Belediye) İyidir Diyen Bir Zihniyetin Hedefinin Ne Olduğu Ortaya çıkmıştır.Bu Şekilde İstanbul belediyeden 1 Puana sevinen Zihniyetle Tolunay Hoca nın Hedefleri Örtüşüyor Tolunay Hocada 5. lik Bizim İçin Başarıdır Diyor
Fakat Ben İstanbuldan Özellikle Beldiye Maçından Bir Puanı Kazanç Olarak Değil 2 puan Kaybettik Gözüyle Bakıyorum Belediye Maçında Ev Sahibi Takımın Taraftar Sayısı Emin Olun Yüzü Geçmezdi ve Yaklaşık 900 - 1000 kişi Kayseri Taraftarı vardı Maç Boyunca İstanbul Taraftarının Tek Bir Bağırmasını Takımına Destek Şeklinde Duymadık Kayserispor İçin Bu Maç Deplasman Sayılmazdı ve Rahat Kazanacağımız Maçta Berabere Kaldık ve Kısa Süre İçinde Takımın Başaına Otariter Bir Hoca Getirmezsek Yıldız Futbolcular Bu Takımdan Ayrılacaklar Sinyaller Verilmeye Başlandı

Ayrıca Konu İle İlgi Yok Ama Yılmaz Vural Bu Maçı İzleyenler Arasında idi

Karabey
05.11.2007, 04:59
Peki arkadaslar biz gs den fb den 4 tane yedigimiz günleri unutmadik bjkdende puan alamamistik (deplasmanlarda) adam cesur futbol oynatiyor sade defansta 1-2 oyuncu lazim kadromuz zayifladigini kimse düsünmüyor
1- ugur ucar gsde banko oynuyor

Karabey
05.11.2007, 05:02
2- tayfun cora trabzonda banko oynuyor
3- mendezi bile ariyoruz bazen (avendonamidir görüyoruz)
4- ilhan yok (cangele dahami iyi topa agsik )
Ve hala kizanlari anlamiyorum Bence süper oynuyoruz bu kadroyla

Karabey
05.11.2007, 05:03
HOCAM HERZAMN YANINDAYIZ------
OOOOOOO TOLUNAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYyy

F.K
05.11.2007, 09:55
Karabey Sen Herhalde Cesur Oynuyor Fİlan Dİye BaŞaka Bİr Takimdan SÖz Edİyorsun DÜn MaÇi Canli Olarak İzledİm Pek Cesur Oynamadik Bİz

imparator38
05.11.2007, 10:06
Tamam Tolunay Hoca nın yanın da olalım destekleyelim bir yere kadar ama bu bi yer çok uzak gözükmüyo, geçen seneki Kayserispordan eser yok sahada rakibe baskı kuran, bunaltan ve istediğini alan takım yok malesef , bunda tek sorumlu olmayabilir ama baş aktör Tolunay Hoca dır.

aydogdu038
05.11.2007, 12:39
fenerbahçe maçında ne oldugumuz belli olur

LEVENT ŞEKER
05.11.2007, 13:46
tolunay suc arıyorsunuz pekı oyuncularda yokmu son 5 haftadır oyuncuların oyununa bakın tolunay ne yapsın

superluxsick38
05.11.2007, 14:04
Tolunay'a boş yere suç atmayın arkadaşlar. O yapabileceğinin en iyisini yapıyor. Bu futbolcularda eski hava kalmamış artık anladığım kadarıyla. Kan değişimi şart oldu. Bakın Sivas'a 11 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet, kadro olarak onlardan çok daha güçlüyüz, ama adamlarda kolej havası var, hiçbir futbolcu kendini takımdan büyük görmüyor.

Siz istediğiniz kadar bilboardlara ilan asın, İstanbul Medyası şeytanlığını yaptı ve bu takımın havasını bozdu.

Şu an Kayserisporun başında kim olsa Tolunay'dan daha iyi yönetemezdi takımı.

Karabey
05.11.2007, 16:33
Gaziköylü ben cesur diye bjk macini kastetmistim gecen senelerde defans yapiyorduk hatirlarsan ist takimlarina dünkü maci izlemedim ama genel olarak iyiyiz superluxsick38 katiliyorum takimin icinde ayirim var bak fatih ceylan neden oynamiyor bence yönetimin büyük payi var bunda...

F.K
05.11.2007, 16:50
İstanbul Maçlarının Hepsini trübünden Canlı Olarak İzliyorum Evet Beşiktaş maçında takım iyiydi Fakat genelde Bu Sözde Büyük Takımlara Karşı Genelde Kayserispor iyi oynuyor Herhalde Futbolcular Farklı Motive oluyorlar bu maça ve çok iyi oynuyorlar

oktay38
05.11.2007, 20:49
Bir teknik adam durduk yere çoğu kişi tarafından tartışılmaz.Tartışılmaya başlandığı anda da onun sonu yakındır.

Erkann_38
05.11.2007, 20:50
Tolunay Kafkas yanindayiz

VK38
05.11.2007, 21:16
ewet tek suc hocada deil gökhan we topuzda cok düsüs war bilemicem artik nedenini

F.K
08.11.2007, 16:38
Tolunay Kafkasın annesinin Kayserili (Develili) olduğunu Bir Yazıda okudum doğrumudur bilgisi olan varmı acaba
http://www.kayserigundem.com/haber_detaylari.asp?id=3678

Çetin GÖNEN
08.11.2007, 16:54
Evet, Tolunay Kafkas'in annesinin Develi'li oldugu bir kac yazida gecmisti.

YAKAMOZ_38
08.11.2007, 23:06
evet annesi develili dogrudu haber

superluxsick38
26.11.2007, 14:53
Arkadaşlar; futbolcuların hepsinin kafasında gitmek varken Tolunay ne yapsın allah aşkına. Hepsinin aklı beş karış havalarda; biz olduk artık havasındalar. Ben sadece Tolunayın hırslı olmayışını eleştiririm. Bize medyatik, şovmen, taraftarı gaza getirecek, futbolcuların saygı duyacağı teknk direktör lazım ama Tolunay'ın da kendine göre iyi yanları var.

Dediğim gibi sorun futbolcuların akıllarının çelinmesinde; bize kendini göstermeye çalışacak kendini Kayserisporumuzdan üstün görmeyecek topçular lazım. Geçen seneki başarılarda o şekilde geldi unutmayın.

Freestyle
26.11.2007, 16:22
BJK, Antep, Denizli ve Sivas maçlarinda:

Ilk yari rakipten çok üstün, ikinci devre ise çok zayif oynadik. Kafkas hoca'nin sahaya dizdigi 11 ve verdigi taktik gayet iyi ve saglam. Fakat sonradan hamle yapamiyor sanki. Yukarda yazdigim maçlarda, rakip hoca müdahale edip oyunu bizim sahamiza yikti. Ve yenildik.

zirveci38
03.12.2007, 15:16
Kayserispor'un son maçında OFTAŞ'a yenilmeyişi tamamen rakip takımın forvetlerinin beceriksizliğinden kaynaklandı.
Bu takıma sezon başından bu yana en azından bir sağbek, bir de çarpışan orta saha adamı lazım denildi ama bir türlü alınmadı.Bir de rakipler artık bizi çözdü.Gökhan bunun için gol atamıyor.Mehmet Topuz bunun için aşırı sinirli ve yakında kırmızı kart görmeye en büyük ADAY !
Geçen sezonu 11 puan önde iken Trabzonspor'a geçilmek ve Avrupa'ya gitmemekle BAŞARILI sayıyorsanız, evet bu çok büyük bir başarı.Yani en azından ilk on içinde yer almak...Kayserispor önceki sezondan bile başarısızdı geçen yıl.En azından İntertoto'ya katılmış, orada büyük başarılara imza atıp UEFA'da AZ Alkmaar'a rakip olmuştu. Geride kalan sezonu bir başarı olarak değerlendiremiyorum.Ne gariptir ki bu şehirde halen geçen sezon ligin ikinci yarısında neredeyse tüm kümelik rakiplerine İLAÇ olan takımın başındaki Ertuğrul Sağlam'ı bulunmadık HİNT KUMAŞI gibi görmeye veya göstermeye çalışanlar var.

Arkadaşlar; futbolcuların hepsinin kafasında gitmek varken Tolunay ne yapsın allah aşkına. Hepsinin aklı beş karış havalarda; biz olduk artık havasındalar. Ben sadece Tolunayın hırslı olmayışını eleştiririm. Bize medyatik, şovmen, taraftarı gaza getirecek, futbolcuların saygı duyacağı teknk direktör lazım ama Tolunay'ın da kendine göre iyi yanları var.

Dediğim gibi sorun futbolcuların akıllarının çelinmesinde; bize kendini göstermeye çalışacak kendini Kayserisporumuzdan üstün görmeyecek topçular lazım. Geçen seneki başarılarda o şekilde geldi unutmayın.

Muzaffer
03.12.2007, 15:20
Ne gariptir ki bu şehirde halen geçen sezon ligin ikinci yarısında neredeyse tüm kümelik rakiplerine İLAÇ olan takımın başındaki Ertuğrul Sağlam'ı bulunmadık HİNT KUMAŞI gibi görmeye veya göstermeye çalışanlar var.

Haklısın Bekir abi....
Geçen sene Şampiyonlar Liginden bahsederken İntertotoya bile katılamamıştık...
Bakalım bu sene sivas aynısını yapacakmı.

superluxsick38
03.12.2007, 15:39
Kayserispor'un son maçında OFTAŞ'a yenilmeyişi tamamen rakip takımın forvetlerinin beceriksizliğinden kaynaklandı.
Bu takıma sezon başından bu yana en azından bir sağbek, bir de çarpışan orta saha adamı lazım denildi ama bir türlü alınmadı.Bir de rakipler artık bizi çözdü.Gökhan bunun için gol atamıyor.Mehmet Topuz bunun için aşırı sinirli ve yakında kırmızı kart görmeye en büyük ADAY !
Geçen sezonu 11 puan önde iken Trabzonspor'a geçilmek ve Avrupa'ya gitmemekle BAŞARILI sayıyorsanız, evet bu çok büyük bir başarı.Yani en azından ilk on içinde yer almak...Kayserispor önceki sezondan bile başarısızdı geçen yıl.En azından İntertoto'ya katılmış, orada büyük başarılara imza atıp UEFA'da AZ Alkmaar'a rakip olmuştu. Geride kalan sezonu bir başarı olarak değerlendiremiyorum.Ne gariptir ki bu şehirde halen geçen sezon ligin ikinci yarısında neredeyse tüm kümelik rakiplerine İLAÇ olan takımın başındaki Ertuğrul Sağlam'ı bulunmadık HİNT KUMAŞI gibi görmeye veya göstermeye çalışanlar var.

Evet geçen 2 senedeki başarılardan bahsediyorum, herşey tabela değil, geçen 2 senede oynanan futbola bakın bir de bu sene oynanan futbola bakın. Tüm spor programlarında Kayserispor Anadolu'nun yükselen yıldızı olarak gösterilirken bu sene git gide sıradanlaşıyoruz. Bu sezon 14. haftadayız kaç maçı farklı rahat bir şekilde kazandık? Bir de geçtiğimiz sezonlara bakın yendiğimiz zaman eze eze yeniyorduk. Geçtiğimiz sene bu zamanlar şampiyonlar liginden bahseerken bu sene ilk 10 dan felan bahsediyoruz. Aradaki fark bu!

Bence yönetim en büyük hatayı İlhan Parlak'ı satarak yaptı, onu yerine yüklü bir bonservis bedeliyle Gökhan Ünalı satsaydı, bu sene İlhan iyice kendini gösterirdi, hem olan hemşehrimize oldu hem de en az 5 milyon dolar kazanacağımız topçuyu 1 milyon dolara verdik fenere. Gökhan Ünala teklif edilen o bonservis bedellerini buu sezon rüyamızda bile göremeyiz bu performansıyla ve bunun da olacağı belliydi. Mehmet Topuz'u hepsinden ayrı kefeye koyuyorum. Kayseri'nin gelmiş geçmiş bir numaralı futbolcusu bence, ona helal olsun!

oktay38
03.12.2007, 19:41

Kadronun güçlendirilmediği doğrudur Bekir abi. Ertuğrul Sağlam'ın yaptığı yanlışlarda doğrudur. Geçen sene Ertuğrul Sağlam'ı da en çok eleştiren bendim. Ama geçen seneyle bu seneyi futbol olarak kıyaslarsak daha gerçekçi olur.Geçen yıl küme düşmeye oynayan takımlara yenilmesinin sebebi futbol dışı olaylarla ilgiliydi bunu sende biliyorsun. İki hocada stajer bunu kabul etmek lazım. Ama şunu söylüyorum ben artık Ertuğrul'la değil, yoldan geçen herhangi bir adamla karşılaştırabilirim Tolunay Hocayı.Çünkü yoldan geçen herhangi bir adamı hoca yapsan arkadaş bize bir tane sağ bek alın der. Takım kötü gidiyorsa sen çık, sen gir der.Tolunay hocanın kafasında saç olmadığı gibi, kafasının içinde de birşeyler olup olmadığından şüpheliyim.

oktay38
03.12.2007, 19:44
Üstelik çoğu kişinin Ertuğrul Hocayı şu anda kötülemesinin sebebi bırakıp gitmesidir.
Ancak o da çok yanlışlar yapıyordu ve büyük çoğunluk körü körüne sahip çıkıyordu Ertuğrul'a. Geçen yıl en az 3. olacak takımı 5. yaptı. Bu yıl ise herşeye rağmen en az 3. olacak takım belkide 13. olacak.

_Sehzade_
05.12.2007, 23:38
Ben Ertugrul Saglam'in muhtesem bir teknik direktör oldugunu zaten hiç bir zaman iddia etmedim. Ancak Ertugrul Saglam'in bizim Kazkafa'ya oranla daha büyük hedefleri vardi. Yani en azindan 3-4 yillik bir programla sampiyonluk gelebilir diyordu.

Tolunay:"sampiyonluk zorun ötesinde bir hayal ve 5'inci olmussun veya 11'inci olmussun arasinda zaten fark yok" diyor. Bunu diyen birinin bence Kayserispor'da isi yoktur.

Samil38
08.12.2007, 18:23
tek forvet

Teknisyen101
09.12.2007, 20:46
acil teknik heyetin değişmesi lazım, oynanan oyundan ve alınan sonuçlardan memnun değiliz

M_G
10.12.2007, 22:38
tolunay hoca su anda kanal38de canlı yayında.

!brhyme
11.12.2007, 14:18
Tolunay Hoca'nin Gİtmesİnden Öte !!

Hangİ Takimin Teknİk DİrektÖrÜ OlduĞunu Bİrİnİn Ona ÖĞretmesİ Lazim!!
Bu Takim O Gelmeden Nerdeydİ,avrupa'da Kİmlerle Oynayip Dİzlerİnİ Tİtrettİ,maÇ Kasetlerİnİ İzlettİrmek Lazim

Ve HerŞeyden Önce Basİt Bİr Matematİk İŞlemİ Hafizasina Kazimak Lazim !!!!

2 Beraberlİk < 1 Galİbİyet

PrivatePilot
22.12.2007, 14:19
bugün de 1 puan ve sevindik açıklaması yapar görün bakın

kankasceco38
22.12.2007, 15:51
:uzgunum::boxing:pehhhhhhhhhhhh

YiKiM38
24.12.2007, 20:45
Bir keresinde Galatasarayda futbol oynadigi dönemde ``Gs benden cok sey bekliyo ben Okachamiyim daha napiyim diyip,Okachayi malesef yüceltmis ve kendini asiri derecede kücültmüstür...``
Yani bu adamin zaten ta ezelden kalma böyle hedef-takim-puan-siralama-futbolcu-kulüp vs vs kücültme gibi aliskanliklari mevcuttur...Cok fazla bilim ve siyasi kitaplar okudugundan dolayi makul olmaya calisma hastaligina kapilmis,pek bir alcak gönüllü, enkaz edebiyatindan vazgecmeyenlerin yasadigi futbol endüstrimizdeki ilginc insan...

baha38
09.01.2008, 18:26
Tolunay Kafkas sahadan şikayetçi
Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda Şanlıurfaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Kayserispor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, ''Hem Fenerbahçe hem de Şanlıurfaspor maçında saha şartları bizim için dezavantajdı'' dedi.

Kafkas, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Şanlıurfaspor'un maçta iyi bir mücadele örneği sergilediğini belirterek, sarı yeşilli takımın oyuncularını kutladığını belirtti. ''Biz oynamaya çalışan bir takımız, bu yapıda çok sayıda oyuncumuz var'' diyen Kafkas, ''Maalesef iki maçta da saha şartları buna elvermedi. Hem Fenerbahçe hem de Şanlıurfaspor maçında saha şartları bizim için dezavantajdı. Şimdi önümüzde iki maç var, bunları kazanıp çeyrek finale çıkmak istiyoruz'' dedi.

Samil38
09.01.2008, 19:03
arkadaslar sıze bır sorum olacak.......

bugune kadar bı cok macta puan kaybettık ve uzulduk...

bu maclardan sonra gelen acıklamalara bakın lutfen...

bunların kac tanesınde KAFKAS hoca sucunu ustlenıyor...

hıc ben hata yaptım dedı mı...

yok saha yok hava yok rakıp cok ıstemıs bılmem neler...

dusundurucu degıl mı...

PrivatePilot
20.01.2008, 17:32
gökhanı oyundan alarak tolunay hoca otoritesini gösterdi hemde ne kadar cesur olduğunu ve sadece hakedeni oynatacağını gösterdi....helal olsun gözüme girdi....

Kapadokyalı
20.01.2008, 18:02
giderek dahada olgunlaşıyor.

çerkez
20.01.2008, 18:53
istifa etmesi için bence biraz daha süre vermek gerekiyor

cool38
20.01.2008, 19:04
fazla konuşmayın maça gelmeyenler hiç konuşmasın takım toparlamış inşallah istifini bozmaz tolunay böyle devam et lütfen...

superluxsick38
20.01.2008, 19:13
Maçı izlemeyipte istifa etsin diyenleri anlamak gerçekten çok zor. Takım çok güzel top oynadı, nerdeyse rakibe hiç pozisyon dahi vermedi ki; Konyaspor yabana atılacak takım değil. Takım 2 haftada 6 puan almış, ligde 32 puan ile 5. sıradayız; hocaya istifa et diyorlar. Gerçekten anlamıyorum.

batuhandan
20.01.2008, 19:35
Taraftarın Tolunay hoca karşısında takındığı tutumu gerçekten anlamıyorum ancak ben Tolunay Hocaya sonuna kadar destek veriyorum. Takım gerçekten çok iyi gidiyor hadi hayırlısı diyelim

baha38
12.02.2008, 22:59
Arkadaşlar Tolunay hoca kay tv de,seyretme imkanı olan varsa baksın,bilginize

Kapadokyalı
18.02.2008, 13:14
tolunay hocaya güveniyoruz sonuna kadar. hocamızda zaten kararlı duruşuyla gönülleri fethetmeyi başardı.ona güvenmenin karşılıgını alıyoruz.almayada devam edecegiz.

Köln38
18.02.2008, 14:01
Tolunay Kafkasa zaman taninmasindan yana olanlardan biriyim, ne kadar hakli oldugumuzu oynan futbolla ve alinan sonuclarla görüyoruz insallah dahada ilerleyecegiz ve zamanla sampiyonlaga oynayan bir takim olacagiz. basarilarin devami dilegiyle..............

Mad_Chemist
18.02.2008, 14:02
Kolay değil büyük beklentileri olan bir kulubu çalıştırmak. Tolunay Hoca elbbete ki bunun bilincinde olarak geldi Kayseriye. 2 yıl 51 puan ve 5. sırada bitirmiş olarak bulduğu takımı en az 4. olarak bitirmsi gerektiğinin bilincinde ki Ertuğrul Satan dan aldığı takımı daha ileriye sürükleyebilmiş olsun. Ancak bu o kadar kolay değil çünkü baktığımız zaman kadromuzdaki çoğu oyuncunun alternatifi olmadığını görmek çok zor olmasa gerek. Buna rağmen hocamız daha 22. haftada 41 puan alarak takımı yerinde saymak yerine yükselteceğinin sinyallerini verdi. Zaten duruşuyla takdir ettiğim isim olan Tolunay Kafkas teknik adam olarak da başarılı olduğunu gösterdi.
Teşekkürler Tolunay KAFKAS ancak bizi 4. lük bile kesmiyor bunu bilmelisiniz

mefisto
18.02.2008, 19:24
Tolunay Hojam senden özür diliyorum. Başlarda sana güvenemediğim için. Ama sen benim gibilerin yüzünü kara çıkarttın ve sınırlı kadroya rağmen takım iyi yerlerde.

M_G
18.02.2008, 20:04
tolunay hoca ile anlasıldıgını duyunca bayagı endiseliydim ilk defa teknik direktörluk yapacaktı. ama bu kaygıları giderdi tebrik ediyorum hocamızı

makif17
18.02.2008, 21:19
ben ilk yarıdaki sölediklerimin hala arkasındayım takım gerçekten çok kötü bi futbol oynuyodu ve korkak oynatıodu takımı ama ne zaman gökanı 50. dk da oyundan cıkardı gökanda ben 50 de cıkacak futbolcu deilim dedi tolunayda ona gökan deil ben karar veririm dedi gözüme girdi şimdide takım güzel oynuyo 5 te 5 yaptık iice girdi gözüme umduğumdan iyi çıktı

ahmetg38
18.02.2008, 22:38
arkadaşlar ben bu konuya şimdiye kadar hiç yorum yazmadım(gözümden kaçmışda olabilir belki 1) şu ilk sayfalarda utanmadan söylenen sözlere bakın inceleyin sezon başından beri diyorum sabırlı olsun hoca takıma alışacak diye adama hakaret edenler var şimdi yüzüne nasıl bakcaksınız teknik direktör değişikliği ligde kalmaya yönelik takımlar için çok iyi gelir oyunları düzelir puan kazanırlar(kimse kusura bakmasın erciyes örnek bülent geldi erciyes daha iyi oldu) ama hedefi büyük takımlar için hemen etki göstermez hoca ile ileri dönük düşünülür hoca takımı ölçer tartar neler yapabileceğini öğrenir eksik yere transfer yapar ikinci ligden transfer yapıyo diye hakaret edilmiş buyrun koray 1000 düşünün 1 söyleyin!!!
tolunay hocayla bizansa daha cesur oynuyoruz 3 atıp 4 yemiyoruz takım gol atarken savunma yapıyo bakın bjk ye 3 atıyolarsa 2-3 yiyolar tolunay daha iyi baremi yazdıklarınızı okyunda özür dileyin taraftara yakın biri ertuğruldan daha iyi belki okur

BUYRUN KONU BUYRUN YAZDIKLARINIZ CEVAPLARI ALIYIM

cool38
18.02.2008, 22:52
arkadaşlar ben bu konuya şimdiye kadar hiç yorum yazmadım(gözümden kaçmışda olabilir belki 1) şu ilk sayfalarda utanmadan söylenen sözlere bakın inceleyin sezon başından beri diyorum sabırlı olsun hoca takıma alışacak diye adama hakaret edenler var şimdi yüzüne nasıl bakcaksınız teknik direktör değişikliği ligde kalmaya yönelik takımlar için çok iyi gelir oyunları düzelir puan kazanırlar(kimse kusura bakmasın erciyes örnek bülent geldi erciyes daha iyi oldu) ama hedefi büyük takımlar için hemen etki göstermez hoca ile ileri dönük düşünülür hoca takımı ölçer tartar neler yapabileceğini öğrenir eksik yere transfer yapar ikinci ligden transfer yapıyo diye hakaret edilmiş buyrun koray 1000 düşünün 1 söyleyin!!!
tolunay hocayla bizansa daha cesur oynuyoruz 3 atıp 4 yemiyoruz takım gol atarken savunma yapıyo bakın bjk ye 3 atıyolarsa 2-3 yiyolar tolunay daha iyi baremi yazdıklarınızı okyunda özür dileyin taraftara yakın biri ertuğruldan daha iyi belki okur

BUYRUN KONU BUYRUN YAZDIKLARINIZ CEVAPLARI ALIYIM

haklısın kardeşim sonuna kadar katılırım insanlar zaman geçmeden kötüledi hocamızı bunca söylenene rağmen yıkılmadı helal olsun yürekli adammış tolunay hoca seni seviyoruz seneye ilk 3e beraber gideriz inşallah...

ahmetg38
19.02.2008, 01:32
hiç bir şey değilde hakaret ediyolar bu kadar olmaz

tubablanco
19.02.2008, 11:43
tolunay hoca çok efendi bi insan takımda alıştı görüyosuz 4te4 yaptık son maçlarda gol yemiyoruz zamanla daha da iyi olacağına eminim hedefleri olan bi takımı çalıştırmak kolay deil arkadaşların da dediği gibi. tolunay hocayı sewiyoruz daha iyi yerlere geleceğimize eminim

cool38
19.02.2008, 11:46
tolunay hoca çok efendi bi insan takımda alıştı görüyosuz 4te4 yaptık son maçlarda gol yemiyoruz zamanla daha da iyi olacağına eminim hedefleri olan bi takımı çalıştırmak kolay deil arkadaşların da dediği gibi. tolunay hocayı sewiyoruz daha iyi yerlere geleceğimize eminim

4te 4 değil 5 te 5 dikkatini çekerim :)

tubablanco
19.02.2008, 11:47
:D ewt yazdıktan sonra hatamın farkına wardım ama geç olmuştu :)

cool38
19.02.2008, 11:50
:D ewt yazdıktan sonra hatamın farkına wardım ama geç olmuştu :)

sorun yok şimdilik 5 te 5 olduğunu bil yeter zaten pazar akşamına doğru 6 da 6 olacak iyi takip edersin :)

tubablanco
19.02.2008, 12:03
inş. 6da 6 7de 7 :D:D

cool38
19.02.2008, 12:09
inş. 6da 6 7de 7 :D:D

inanıyorum bu takım bize 7de 7 yi yaşatacaktır önemli olan kalpler temiz olsun :)

ahmetg38
19.02.2008, 12:34
1000 düşünüp 1 söylemek lazım

cool38
19.02.2008, 12:36
1000 düşünüp 1 söylemek lazım

öyle değil abi kaç düşünürsen düşün olumlu olanı söylemek lazım ;)

aliefe
19.02.2008, 12:40
gercekten hoca da takıma uyum sagladı artık sımdı sıra kupa ve lıg 4 lugu seneye daha buyk işlere başaracagız

Kapadokyalı
19.02.2008, 15:36
tolunay hoca ik geldiginde beklentilerim daha büyük oldugu için sıcak bakmadım ama ertugrul saglam içinde böyle düşünmüştüm deyip hocaya güvendim.taa ki gençlerbirligi maçına kadar.ordan 1 puan alınca bende hocayı eleştirdim.belkide bu kadronun neler yapabilecegini anlayamadı diye.1 2 hafta geçtikten sonra tekrar güvenimi kazanmayı bildi.şimdi çok güveniyorum hocamıza.en azından geçen sene 51 puan alımıştık.şimdi 41 puandayız ve 12 hafta var ligin bitmesine.rahat kazanabilecegimiz 6 7 maç var önümüzde

38YKS38
20.02.2008, 01:19
hocam seni tebrik ediyorum gercekten guzel uyum sagladin,sana karsi onyargili davrandigim icin senden ozur dilerim.biraz sabretmesini ogrenmek lazim,umarim seninle nice basarilar elde ederiz.sampiyon KAYSERISPOR

ahmetg38
20.02.2008, 15:18
öyle değil abi kaç düşünürsen düşün olumlu olanı söylemek lazım ;)

olanı söylerken adam daha takımla 2 maça çıkmış neler oldu neler konunun ilk 1-2-3 sayfalarına bakın haksızsam haksızsın diyin fikirlere açık biriyim

Samil38
21.02.2008, 21:02
ıkı ezık deplasmandan puan koparırsa artık onunde dız cokerz hocanın..

ahmetg38
21.02.2008, 23:39
ertuğrul zamanındaki puana gol istatisliklerine bakın şimdikine bakın aradaki fark her şeyi anlatıyo

cool38
21.02.2008, 23:43
ertuğrul zamanındaki puana gol istatisliklerine bakın şimdikine bakın aradaki fark her şeyi anlatıyo

boşverin hocamızı ertuğrul ismindeki şahsiyetle karşılaştırmayalım şimdi başarılı hocamız belkide bu karşılaştırmalar hocamızı üzebilir ve rahatsız edebilir ;)

Erkan
21.02.2008, 23:56
Ertuğrul sağlam'ı solladı helal olsun...

goki-topuz
17.05.2008, 15:58
tolunay hocayı kupadan dolayı tebrik ediyorum ama

gökhan ünal ve mehmet topuz konularında çok yanlış adımlar attı
özellikle gökhan ünal hakkında

belki 2 oyuncuda hata yaptı fakat tolunay hoca bu oyuncularla tam bir iletişim kuramadı

gökhanı oynatmayarak aklınca gökhanı cezalandırdı fakat devre arasında değeri 7.5 milyon euro olan gökhanı oynatmayarak değerini düşürdü bu da kayseripora zarar verdi

GECEKXNDU
17.05.2008, 16:36
ACIK VE NET KONUŞMAK İSTERİM HOCAMIZA KINIM OLDUGUNDAN FILAN DEĞİLİM TOLUNAY HOCA BENCE PEK FUTBOLU BİLMİYO İLK TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜNÜ BİZDE YAPIYO TECRÜBE KAZANACAK HİÇ KİMSE FARKINDA DEĞİL ÇOĞUMUZ ERTUĞRULU GÖNDERİRİKEN BİZ BEŞİKTAŞA SATTI DEDİK HYR SATMADI NE DEMİŞTİ HATIRLAYALIM BEN BU TAKIMI ŞAMPİYON EDECEĞİM GÖKHAN MEHMET SATILMAYACAK DEDİ ŞARTLAR BELLİYİD AMA YÖNETİM BUNU KABUL EDEMEMİŞ ERTUĞRUL HOCAYI GÖNDERMİŞTİ YERİNDE BENDE OLSAM İSTENMEDİM YERDE DURMAZDIM

koramaz38
17.05.2008, 17:29
valla ne yalan söylim tolunay hocayi ilk geldiginde en cok tepki verenlerdenim hic istemiyodum basarili olacamiza inanmiyodum ama hocamiz beni yaniltti simdiyse hocamizi en cok seven kisilerdenim tolunay hoca forza

ahmetg38
17.07.2008, 14:45
adam gibi adam tolunay kafkas

Freestyle
03.08.2008, 13:12
Sayin Tolunay Kafkas için bu yil çok kritik geçecek.

Geçen sezon sagda solda degisikler olsada oturmus bir kadro nun üzümünü yedi. Ikinci devrede buna yavas yavas kendi düsüncelerini de oturtup basarili oldu.

Geçen yil gördük ki, Kafkas oyuncularla iletisim kurmakta Ertugrul Saglam kadar basarili degil. Ancak ondan çok çok daha hirsli, ve o hirsi oyunculara da yanisitiyor.

Ancak bu sene hazir bir kadro da kalmadi. Nijerya, Kamerun, Karadag ve Arjantin'den gelen yeni oyuncular var. Degisik degisik karakterli, ve oyun yapili bu oyunculardan bir bütün kurmak çok zor.

Özellikle Tolunay Kafkas gibi tecrübesiz bir hoca için bu çok daha da zor. Ümit ediyoruz ki bu görevi basarir ve bizimle daha nice hedeflere ulasir. Allah utandirmasin sayin hocam, size güveniyoruz

vkgzz
06.10.2008, 00:22
helal olsun tarihe gececek yakında

djtomcat
02.11.2008, 21:27
Tolunay hocayı taktir ediyorum!
gençlere çok güzel fırsat tanıyor ve takımı cesur oynatıyor.
bende Tolunay hoca ile uzun vadeli anlaşılmalı.

gentleman_38
16.11.2008, 12:37
allah yardımcısı olsun

your_azrail38
17.11.2008, 18:29
Bi sorum olacak bilen varsa cevaplayabilir mi ???? Tolunay Kafkas Denizlispor'da kaptanlık yaptığı dönemde kendi kalecisine yumruk atıp kırmızı kart görmüştü ki o kaleci Suleymanou'ydu senede 2002 olması lazım rakip takımı hatırlamıyorum bir kupa maçıydı bu maçı hatırlayan,bilen varsa doğru mu hatırlıyorum söyleyebilir mi ????

BEKALDIKO
17.11.2008, 19:10
Tolunay hocayı taktir ediyorum!
gençlere çok güzel fırsat tanıyor ve takımı cesur oynatıyor.
bende Tolunay hoca ile uzun vadeli anlaşılmalı.
Şaka yapıyor olmalısın.Hadi şaka de lütfen.

METİN
15.12.2008, 09:33
HOCAM İYİKİ VARSIN.
GEÇMİŞİ UNUTMA EY KAYSERİ HALKI.
SENİ SATAN NE TEKNİK ADAMLAR VARDI.

aliefe
15.12.2008, 10:53
tolunay hocam başarılarının devamını bılerım

your_azrail38
16.12.2008, 18:39
Bugün karamanlı bi arkadaş dedi ki 2 senedir burdayım ondan öncede haftasonları gelirdim bazı maçlara ama Tolunay Kafkas geldikten sonra bizim hiç bi özelliğiniz kalmadı kalabalık savunma yapıp gol yememek dışında dedi (Çocuk Karamanlı ama zamanında oynadığımız pozitif futbol nedeniyle Kayserisporlu 4 büyüklerden !den birini değil bizi tutuyor ama oynadığımız bu futbol yüzünden kombinem var maça gitmiyorum diyor..... )

Roberto Hongo
08.01.2009, 16:50
Tolunay Hoca'nın kıymetini bilelim, yersiz eleştirilerin faydası olmaz. Şimdi bir bakalım yakın geçmişe;

- Kayserisporumuz'u Süper Lig'e çıkardıktan sonra, takımı terkeden kim? "Samet Aybaba"

- Tam da başarılı olduğumuz zamanlarda, geleceğin en iyi teknik direktörlerinden birisi olarak Avrupa'da listelere giren ve onca emeği bırakıp giden kim, şampiyonluğa oynayacağımızı vaad eden bir isimdi? "Ertuğrul Sağlam" Unutmayalım Erciyesspor küme düştüğünde tüm rakipleri Kayserispor'dan puan almıştı, son haftalar inanılmaz kötü sonuçlar almıştık. Bunun sorumlularından birisi o çok beğendiğiniz Ertuğrul Sağlam, ben hiçbir zaman görmedim saldıran, hücum ağırlıklı oynatan bir taktik verdiğini, 1-0'a kilitlenirdi karşılaşmalar, aynısını Beşiktaş'ta da yaptı, sonuç ortada...

- Seneler boyunca lige çıktığımız sezon düşüyorduk, şu anki durumun büyüsüne kapılıp eskileri unutmayalım. Rahat nefes aldığımız dönemlerden sonra artık üst sıraları zorluyoruz ve bence takım oldukça başarılı, keza Tolunay Kafkas da başarılıdır.

- Genç oyunculara şans vermekten asla çekinmiyor, boş boş konuşmuyor, nerede olduğumuzu nereleri hedefleyebileceğimizi çok iyi biliyor. Lige antrenör dayanmıyor siz çıkmışsınız bu adamdan nefretle bahsediyorsunuz. Ligi bırakın Avrupa'nın en az gol yiyen takımlarından birisiyiz. Gökhan Ünal'dan sonra gol yollarında zorlanacağımız açıkça belliydi, gelen gideni aratır, öyle çıkıp ilk sezonda fırtınalar koparacak isimleri bulmak ve getirmek ancak takımın ismi sayesinde olur. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, Kayserisporumuz çok iyi yolda ancak şampiyonluğa oynayacak durumda değiliz, Uefa Kupası'na katılmak başarıdır.

Ben Tolunay hocaya güveniyor ve inanıyorum.

JACK SPARROW
08.01.2009, 20:06
Tolunay Hocam Ankaraspor maçı sana olan güvenimizin göstergesi olacaktır haberin olsun...
Ligde evinde yenildin,al intikamını...
Türkiye Kupası elimizden giderse o koltukta oturmanın çok da bir anlamı kalmayacak maalesef!

38ölümüne38
08.01.2009, 20:07
Tolunay Hocam Ankaraspor maçı sana olan güvenimizin göstergesi olacaktır haberin olsun...
Ligde evinde yenildin,al intikamını...
Türkiye Kupası elimizden giderse o koltukta oturmanın çok da bir anlamı kalmayacak maalesef!

:yes: