PDA

Tam Sürümü Gör : Yazıklar Olsun

tutkumsun38
01.09.2007, 13:13
enex-ks

wayyy bea ...Bu laflari unutmayın necati ve Tutkumsun biz dengesiz biz kötüyüz doğru bağirmak kötü demi....sizin gibi cekirdek citmemiz lazim...BU LAFLARİ UNUTMAYIN......

walla ben erciyesde hiç bişi görmedim..omuz omuza cekirdek citen vardi

since 66
kapat aga bence çünkü bunlar ruhsuz!!!!!!!!

since 66

bencede enes erciyes omuz omuza çekirdek çiten wardı

ctasarm_ks
yanlıs yazmıssın kayserimadrid el ele

since 66
uzatma megs misin nesin herkesin hür iradesi war istediğini destekler
ben 4ekim erciyes_MADRİD maçında madrid i destekliom forza MADRİD

merdanbey
Onlar ağlayadursun, biz yolumuza bakalım, forza madrid

Bu yukarıda yazılanlar bu sitede bir maç topicinden hem de Tüm Türkiyenin ERCİYESİN ZAFERİNİ kutladıgı bir maç topicinden...

Benim hakkımda yazılanlar nasıl buraya konu olmuş anlamış degilim... siteye 2 gündür giremiyorum çünkü sesim yok evet ses yok neden Çünkü ERCİYES maçında 90 dakika bagırdık biz maç sonrası 1-5 saat konvoy ile tüm sehri gezdik yine bagırdık.. Meydan da meşale yaktık Erciyesin zaferini kutladık... Arkamızdan birileri yaptıklarımızı görmemezlikten geliP ÇEKİRDEKÇİ ZAVALLILAR diye bize laf sokmuşlar...

VE en kötüsü forza madrid yazarak seviyelerini takım sevgilerini göstermişler...

Bu yazılanlar bu sitede üye oldukça ve byle seviyesizliklere prim verildikçe ben ve benm gibi düşünenler bu siteye girmeyeceklerdir...

O gun maçta bize tek sahit ERCİYES KALE ARKASINDA OTURAN TARAFTARLARDIR.. ayrıca 5 saat birlikteligimizde hep yanımızda olan site üyelerinden MAVİSAKAL arkadasımızdır...

Şimdi ben bir tepkimi eleştirimi ve bize yapılan haksızlıklara cevap vermek için bu konuyu açtım... Modlardan ricam bu konu kitlenmesin ben bu konuda tartısma yapmıycam yazılanlar ortada kim haklı kim haksız ortada şu an aglıyarak bunları yazıyorum ses soluk olmadan 2 gün geçirmiş 25 kişinin hissettiklerini yazıyorum

BİR ŞEHRİN TAKIMINI SEVMEK ONUN ZAFERİNİ KUTLAMAK SUÇ OLMUŞ...
YAZIKLAR OLSUN...

megs38
01.09.2007, 13:19
tutkumsun boşver ya ben iki gündür anlatmaya çalıştım ama hiçbir işe yaramıyo...
ruhsuz olduk, çekirdek çiten olduk, erciyesi destekledik diye hain olduk. gerçekten sanki diğer site daha iidi. çünkü buraya geçince bazıları ne yazdıklarını bilmiyor.........

FORZA MADRİDLİ DEFOLUP GİTMELİ.............

tutkumsun38
01.09.2007, 13:22
yok onlar bir yere gitmez bu site böyle gelir böyle gider bu yazılanlara nasıl millet tepki vermemiş anlamış değilim...

megs38
01.09.2007, 13:27
Demekkİ Tepkİ Verecek İnsan KalmamiŞ...

Hepsİ KÜstÜrÜlmÜŞ UzaklaŞtirilmiŞ...

Sira Bİze Gelİyo... İstenmİyoruz...ayni Anda İkİ Takimi Tutuyoruz Dİye

Desteklenmİyoruz...

Belkİde İŞlerİne Gelmİyoruz... DoĞrular SÖylenİnce BÖlÜcÜ Oluyoruz...

Yada Haİn...

M_G
01.09.2007, 13:32
herkes yavas yavas küstürülüyor siteden. belki bizde siteden uzaklasacagız ama tribünde sonuna kadar destek olacagız takımlarımıza. cünkü biz KAYSERİLİYİZ

onur38
01.09.2007, 13:41
yazıklar olsun bu takımı satanlara. Bu mu sizin taraftarlığınız Yazıklar olsun size !!!

cCcTÜRKELIcCc
01.09.2007, 13:49
ben olaydan bisey anlamadim ama.bi kayserili olarak neye tepki veriyonuz yada neye tepki verilmemiz isteniyor anlamadim-arkadaslar bu taraftar olgusu yillardir böle gidiyor bölede gidecek bosu bosuna birbirinizi yemeyin önemli olan iki takimimizin basarisinda birlesmek.onlari sevmek destek olmak-ya birakin ya cekirdekciyi simitciyi.adamlar enazindan maca gelip maddi destek veriyolar.hic gelmemeden iyidir-kafanizi yormayin kayserimize gerekli olan basaridir basari geldikce taraftarimiz daha cok sahiplenecek takimina-destek olacak.kayseride soruyon adamlra hangi takimsin gs bjk yada fb niye kayseriyi tutmuyon.cvp hazir kayserinin ne basarisi varki tutuyum diyor.bence adamlarda kendine göre hakli.yada cekirdekciler.

ÖzgüR
01.09.2007, 13:56
KONUYU KAPATIYORUM.UZADIKÇA İÇİNDEN ÇIKILMAZ BİR HAL ALACAK.HERKESİ BİRAZ DAHA HOŞGÖRÜYE DAVET EDİYORUM