PDA

Tam Sürümü Gör : Medya ve Anadolu Takımları

exploitant
01.09.2007, 13:00
ya ben hayret ediyorum tarih yazıyoruz uefa da bir üst tura cıkıyoruz bir allahın kulu haber yapmıyor. gazetelere bakıyorsunuz maksimum 2 satır tebrikler erciyes. hadi onada tamam dedim bugun yine gazete aldımki a.madride yorumlar ne diye fanatik baş sayfada eser yok erciyes adına. gecen gün trt ye 10-15 tane mail attım stadyum programında birazcık değindiler. yani anlamak güç sonra anadolu ve türk futbolu neden gelişmiyor diye yakınıyoruz. bu konuda belki bişeyler yapabiliriz arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

adEnisaY38
01.09.2007, 13:02
sana katiliyorum kardes

zirveci38
01.09.2007, 13:29
YAZACAKLAR...YAZACAKLAARR...
İstanbul Medyasının Anadolu takımlarına bakış açısı belli iken onlardan farklı bir yaklaşım beklemek tam anlamıyla SAFLIK olur.
Kayseri Erciyesspor kalkıp İsrail'in en ünlü takımı Maccabi Tel Aviv'i evire çevire yenip eliyor,dediğiniz gibi iki satırla geçiştiriliyor.O zaman bizlere düşen, diğer spor gazetelerini değil de YEREL gazeteleri almak ve onlara destek olmak.
İnceleyin bakalım, Kayseri gazeteleri maçı nasıl vermiş İstanbul medyası laf olsun diye nasıl geçiştirmiş ???
O gazeteler bir zamanlar Trabzon'u da yazmazlardı ama Trabzonspor söke söke şampiyonlukları alınca, MECBURİYETTEN yazdılar.Şimdi sıra Kayserispor ve Erciyesspor'da. Yeter ki başarılı olsunlar. Bakın o zaman nasıl yola gelip yazacaklar...Çok sürmez. Göreceksiniz. MECBUREN Yazacaklaaaaarrr...Ama bizler de ulusal gazetelere gereğinden fazla değer vermeyi MUTLAKA bırakmalıyız.

aliefe
01.09.2007, 13:42
ulusal basına guvenmeyelım ok ama yerel basını var mı soruyorum sıze sporun ıcınde sıyaset var bızde elımızdekı sıyası makamları en guzel desteklıyoruz en guzel örnek sıvasın basına gelenler fenerın basına gelseydı neler olurdu neler bızım ıcın kurtuluş yolu anadolu olarak bırleşmek butun stada atıyorum 10 dk anadolu takımları federosyona tepkısı koyması

realk@yseri
01.09.2007, 13:44
ulsal basını geçtim yerel basın özellikle kanal38 tam bir kayseri düşmanı

cCcTÜRKELIcCc
01.09.2007, 13:48
arkadaslar ben ayni seyi savunuyorum basari gerek illede basari-basarili olmazsan seni kimse takmiyor-eger basarin olursa ozaman taraftarinda sempatinde cok oluyor-kimse kizmasin kayseri bunu gectimiz sene elinden kacirdi-sampiyonluk kacti-ama bir sampiyon olsaydik yada ikinci bak sen ozaman neler olurdu.bide böle düsünün

exploitant
01.09.2007, 14:24
umuyoruz ozaman başarılarımız artsın

mustang
01.09.2007, 18:32
Kardeş biz bunları boşa konuşuyoruz bu devran hep böyle gidecek hemde sonsuza kadar acı ama gerçek

mali38
01.09.2007, 18:36
yapacak hiç bişey yok özgür basın:evil:

holigan_38
01.09.2007, 20:59
bende katılıyorum butun yorumlara ulusal basın yıllardır ıstanbul takımları ıcın yazıp cızıyo artık onlardan bı degısıklık yapmalarını ve anadolu takımlarınıa bıraz daha yer ayırmalarını beklemek bencede saflık olur bu boyle gelmıs boyle devam edıyo arkadaslar yerel basına gelecek olursak kanal38 gercekten son zamanlarda kayserıspora karsı acık bı tutum sergılemeye basladı bu dusmanlık neyın nesı anlamadım gıttı

x0xmuratx0x
01.09.2007, 23:47
Bu devranın böyle sürmemesi adına sizde anadolu mücadelesine katılın ama kaysriden pek bu desteği bulamadık
avendano38 arkadsımız çok güzel işler yapıyor bizde ona destek olalım
anadoluaskina38@hotmail.com
www.anadoluaskina.com yapım aşamasında

LEVENT ŞEKER
02.09.2007, 00:02
böyle gelmiş böyle gider cok acı ama