PDA

Tam Sürümü Gör : Recep Mamur

Ayhan BAYNAL
28.08.2007, 21:34
http://www.kayserispor.org/resim/30021.jpg

ADI :Recep

SOYADI :Mamur

D.YERİ: Kayseri

D.TARİHİ :01.07.1949

SEZONLAR

2003-2004
2005-20062006-2007

2007-2008

Since 66
31.08.2007, 17:25
Her şey seninle daa güsel recep baba

baba sın recep baba SENİ SEWMEYEN ÖLSÜN....

enex_ks
31.08.2007, 19:03
Bu Takım Bu gurur Mimarisi RECEP MAMUR..

Freestyle
31.08.2007, 19:29
Büyük Baskan her sey seninle güzel

Necati
31.08.2007, 19:31
Bu Takım Bu gurur Mimarisi RECEP MAMUR..

Ertuğrul Sağlam ve Süleyman Hurmayı da unutmamak gerekir.

LEVENT ŞEKER
31.08.2007, 19:43
buyuk başkan helal olsun

YAKAMOZ_38
08.09.2007, 23:44
başkan bizi sakın bırakma başarılar

anti_ist_38
09.09.2007, 08:12
helal olsun sana RECO BUBAA....

ibrahim_1966
11.09.2007, 17:32
Reco baba birde bire bir seyirciyi mutlu edecek girişimlerde bulunsa süper olacakya. Yinede herşeye rağmen iyi bir başkan

ANT!bizans
13.09.2007, 18:18
bu takım bu gurur mimarı RECEP MAMUR.......

Quaresmaa
13.09.2007, 18:20
helal recep baba gururumuzsun akın bızı burakma kayseri eninle şampyonluk yaşamak istıyor

13
17.09.2007, 23:10
reco babayla yola devam :)

YAKAMOZ_38
26.09.2007, 23:33
buraya sadece başkanın resmi ve profili eklenmiş diger yöneticileride unutmamak lazım

anti_ist_38
27.09.2007, 20:19
buyuksun reco baba ara sıra tv lere cık yav konus dınlıyek senı ne oyle ınzıvaya cekılıyonnn....

ANT!bizans
05.10.2007, 14:19
cok cektik cefa yılmadık ama recep baba bizi bırakma..............

anti_ist_38
05.10.2007, 20:39
cok cektik cefa yılmadık ama recep baba bizi bırakma..............

bırakmaz dostum oda bızım gıbı sarısına kırmızısına asık :clapping::clapping:

ronaldo
06.10.2007, 23:35
ben onun yanında calısıyorum harika bir insan o

jackal_3806
13.10.2007, 13:41
Tek Baskan Recep Baskan

ANT!bizans
11.11.2007, 11:57
kutsa bizi recep baba.......

_Sehzade_
11.12.2007, 18:43
En büyük baskan bizim baskan..:D

Rook
12.12.2007, 23:18
Sırf Recep Mamur için geçerli değil, Tüm yönetim için geçerli..

1- Özhaseki ne derse o olur.
2- Taraftar sap gibi otursun. Goyaa büyürse yönetim ezilir, birşeylerin farkına varılır.
3- Taraftar büyümesin deplasman otobüsü vermiyoz kınarlar bizi
4- Kayserisporun hakkını, parasını savunuyorum der, Futbolcularda 3er-4er tane araba verir.( Vermiyecek değil verecek ama 4-5 az ? daha yokmuydu ? )
5- Yönetim gider, Oyuncu gider, T.Direktör gider. Biz Kalırız !!

Umarım sayın başkan okursun burayı..

ibrahim1299
12.12.2007, 23:46
Sırf Recep Mamur için geçerli değil, Tüm yönetim için geçerli..

1- Özhaseki ne derse o olur.
2- Taraftar sap gibi otursun. Goyaa büyürse yönetim ezilir, birşeylerin farkına varılır.
3- Taraftar büyümesin deplasman otobüsü vermiyoz kınarlar bizi
4- Kayserisporun hakkını, parasını savunuyorum der, Futbolcularda 3er-4er tane araba verir.( Vermiyecek değil verecek ama 4-5 az ? daha yokmuydu ? )
5- Yönetim gider, Oyuncu gider, T.Direktör gider. Biz Kalırız !!

Umarım sayın başkan okursun burayı..

VARÜLLLLL

RECEP BASKAN HERSEY İCİN SAOL BİRAZDA BASKALARI YAPSIN...BAYRAGI DEVRETME ZAMANIN GELDİ GİBİ...BU ARADA GİDERKEN TOLUNAYIDA GÖTÜRMEYİDE UNUTMA!

METİN
13.12.2007, 09:58
Ellerİn Takimlari Gİbİ Aman Bİz Lİgden DÜŞmeye BaŞladik Karİzma Çİzİlmeden Samet Gİbİ KaÇalim Demİyor En Azindan SaĞolsunlar Var Olsunlar. Hepsİnİ Candan Sevİyoruz. İyİkİ Varlar.

_Sehzade_
15.12.2007, 02:00
VARÜLLLLL

RECEP BASKAN HERSEY İCİN SAOL BİRAZDA BASKALARI YAPSIN...BAYRAGI DEVRETME ZAMANIN GELDİ GİBİ...BU ARADA GİDERKEN TOLUNAYIDA GÖTÜRMEYİDE UNUTMA!

Kim gelecek peki, Ahmet Çetinkaya?

Samil38
15.12.2007, 18:21
15 16 yasında adamlar boylarından buyuk olaylar hakkında yorum yapması yanlıs

okuyanda bıse sanacak..

sız taraftarlıgınıza bakın, yonetım de ısıne baksın..

mamur baskan gıbısını asla ve asla bır daha bulamayız!

kım gelsın cetınkaya mı..fb pılakalı arabası ıle bı fb kongresıne ugrar ayda yılda bı de kayserıye gelır..

takımı batırır sonra kacar..

mamur gıbısını 1000 yıl arasan bulamazsın...

Rook
19.12.2007, 23:16
15-16 yaşında adamım, Senden daha çok maça gitmişliğim, daha çok deplasmana gitmişliğim, takımım için tartaklandığım, takımım için adam kovalamışlığım var.

O Zaman herkes icraatına göre konuşsun ;)

Klavyeden yazmak kolay..

Rook
19.12.2007, 23:17
Recep Mamuru Kayserisporlumu sanıyosun ????????????

Galatasaraylı..

ibrahim1299
20.12.2007, 00:50
Kim gelecek peki, Ahmet Çetinkaya?

yazıyı iyi oku..ben cetinkayamı dedim...Kayserisporun basına MUTAFA BOYDAK herzaman icin tercihim olurdu...

_Sehzade_
25.12.2007, 02:32
yazıyı iyi oku..ben cetinkayamı dedim...Kayserisporun basına MUTAFA BOYDAK herzaman icin tercihim olurdu...
Boydak baskan olmasin, Kayserispor'u satin alsin daha iyi olur bence.
Yoksa ha baskan olmus ha disardan destek çikmis hiç fark yok.

Yani para icin futbolcu satan biri olmasinda önemli olan o.

muptela_38
27.12.2007, 20:00
http://img113.imageshack.us/img113/1825/goruntu028jw9.jpg

Muratt
30.04.2008, 17:52
Ertuğrul Sağlam ve Süleyman Hurmayı da unutmamak gerekir.

bu takımda seni hep görmek istiyoruz sayın mamur. Senin sayende bu günlere geldi bu takım. UNUTMAYALIM Kİ ERTUĞRUL HOCAYI DA SAYIN HURMA' YI DA KAYSERİSPOR' A KAZANDIRAN BAŞKANIMIZDIR.
:clapping:

Muzy
18.08.2008, 08:31
ben super kupa macinda sonra madalya alınırken recep başkanın gözlerinde böyle deişik bi parlama gördüm.sanki galatasaray baskani gibi sevinçliydi,gülümsüyodu.sanki bana galatasaraylı gibi geldi yhaf:S yane kusura bakmayın değişiime gitti de ondan yazdım paylaşmak istedim bi eleştiri deil bu ;D

CILGINCA38
18.08.2008, 12:38
Kayseri'li olarak oraya gelmekte guzel Muzy kardes.. Kac sene beklenmis boyle bisey.. Mamur bulundugu yerdede gurur duymustur..

Salih38
01.02.2009, 13:07
Ya tamam ben adama bişe demiycem hiçbirimiz başkanlık yapmadık zormudur kolaymıdır bilemieyz ama hiç bişe bilmiyosan sagına soluna bak sayın mamur halen takımının bir storesi yoksa kurumsal anlamda sıfırsak hala takımının 5 tane farklı arması varsa sıradan bi anadolu kulübü sanıyosan bizi lütffen ya revizyona git adam gibi yönetivcileri tut kulagından ver parasını getir ..

Teknik Direktörünün kulagını cek masaya yumrugunu vur ..

miles
10.06.2009, 02:10
Mehmet Topuz transferinde durusu takidire şayandır çünkü...
Takımın yükselişe geçtiği sırada Teknikdirektör Ertuğrul Sağlamı vaadlerle Kayserispordan koparan 4 ay sonra tekmeyi koyan bu da yetmezmiş gibi binbir kurnazlıkla takımın kaptanını ve en yetenekli topcusu Mehmet topuzu kandırıp milletim ağzında sakız yapan beşiktaşa karsı tavrından dolayı .

gaziköylü0038
10.06.2009, 10:32
büyük başkan büyük şef

Metrajzede
15.02.2011, 18:32
Azize diktatörü son 5 yılın yaklaşık 2 yılında hak mahrumiyeti cezası aldı ve hala bu Türk futbolunun (medyayla birlikte) katili görevde.Senin gibi federasyonun taa ....
Federasyonu bu şerefsiz mi seçiyor.2 yıl ceza almış bir adamın hala ne işi var Türk futbolunda
Birde bu adam kulüpler birliği başkanı.Kendi kulübümde içinde hay o kulüplerin ben ....
Erkeğin biride çıkıp bu diktatörü futboldan def etmek gerek diye masaya yumruğunu uramıyor.Bu sen ol Recep Başgaaaaannn.

Recep Başkan sen hala beyefendi çizgini koru emi ve Azize ile olan kankiliğini devam ettir.Ettir ki bize Volkanları,Ali Bilginleri kakalamaya devam etsin.Volkan olayı ile birlikte Kayserisporlu oyuncu maç satmış sözlerinin yükselmesine çanak tut emi..

Yok arkadaş yok bu şeref yoksunu Azize ile aynı masaya oturan bir adama ben başkan demem Dİ YE MEM..

Metrajzede
13.03.2011, 20:43
Başkanım sene başında ne takım kurmuşsunuz bee
Devre arasında takıma direk etki eden 3 oyuncu almanıza rağmen daha 9 hafta kala ligi bitirdik.Bu 3 adam gelmese halimiz nice olurdu çok merak ettim şimdi
Ara transfer döneminde bir tarafımı yırttım şu takıma stoper transfer edin Alex'in istikrarına bu kadar güvenmeyin dedim..
Al işte bugün Hamza aslanlar gibi (?) Enarama'nın arkasında durdu (?)
Sağlık ekibinizden taraftara yaklaşımınıza kadar amatörsünüz amatör..!
Yine hedefsizlik haftaları geldi mi Recep Başgaaannn ?

gaziköylü0038
13.03.2011, 23:23
başkan mamur sivasta emniyette gözaltında olan arkadaşları gitsin alsın gelsin...
artık kendisinden masaya yumruğunu vurmasını bekliyoruz gün bugundur

Zlatan38
13.03.2011, 23:26
Recep Mamur mu o da Kim(?)

barak38
13.03.2011, 23:52
başganım haftalardır hakem hatalarından maç kaybediyoz.yada gol yiyoruz.çıkıpta 2 kelime ettiğini görmedik.niye hakkımızı aramıyorsunuz bizim mi hakkımızı aramamız gerek .bizim yapmamız gereken bişey varsa eywallah yaparız ama iş bize düşmüyomu ki.fenerbostanlılar 8taşlılar salatasaraylılar en ufak bişeyde çatmadıkları adam kalmıyor.
susmak ne zamandan beri çözüm? susana ne zaman hakkı verilmiş.susarsan böle senin takımın senin taraftarın ezilir.masaya yumrugunu vurmanın zamanı gelmedi mi artık...nereye kadar bu böyle gidicek başgannnnn...

Metrajzede
15.05.2011, 21:04
Recep başkan ikide bir senin sayfanı meşgul ediyorum kusura bakma ama senin merdiven altı menajerinin konusu yok.O yüzden senin safyana yazmak zorunda kaldım.Şimdiden kusura bakma

Bizden giden 2 teknik adamda avrupa gördüler.Ertuğrul tarihe geçip şampiyon olarak Manchester United'in rakibi oldu.Tolunay ise Antep'e tarihinde belki 2nci kere 60 puan barajını aştırıp Avrupa'ya gidecek.Hemde yeni takımıyla ilk sezonunda.
Sence burada bir acayiplik yok mu ? Eminim ki Şota'da bizden sonra inanılmaz başarılar kazanacaktır.Şimdi soruyorum sana ve merdiven altına.
Bu adamlar bu yakaladıkları başarıları neden bizde yaşayamadılar ?

EaGLe
15.05.2011, 21:09
Recep başkan ikide bir senin sayfanı meşgul ediyorum kusura bakma ama senin merdiven altı menajerinin konusu yok.O yüzden senin safyana yazmak zorunda kaldım.Şimdiden kusura bakma

Bizden giden 2 teknik adamda avrupa gördüler.Ertuğrul tarihe geçip şampiyon olarak Manchester United'in rakibi oldu.Tolunay ise Antep'e tarihinde belki 2nci kere 60 puan barajını aştırıp Avrupa'ya gidecek.Hemde yeni takımıyla ilk sezonunda.
Sence burada bir acayiplik yok mu ? Eminim ki Şota'da bizden sonra inanılmaz başarılar kazanacaktır.Şimdi soruyorum sana ve merdiven altına.
Bu adamlar bu yakaladıkları başarıları neden bizde yaşayamadılar ?
Bana göre hepsi iyi hoca..Eğer yönetim isteseydi bu sene yada geçen sene Tolunaylada başarı gelirdi..ama istemeyenler var gibi..Shota iyi yabancı oyuncular bütce falan istemiştir öyle gelmiştir takıma yoksa gelmezdi bence..Tolunay Kafkas döneminde ise yönetim ile hoca arasında transfer konusunda kopukluk vardı..

Zlatan38
23.09.2011, 22:18
Recep Mamur Klüpler Birliği Başkanı kadar yetkin var ,bir voleybol maçında bile bu kadar üstelik kendi sahasında bir takım doğranmaz ,çık açıklama yap ,aksi takdirde ligde barındırma bu klübü .Bu işler fbye topçu satmaya benzemez yada hakkını orda burda aramaya benzemez ,çek takımı ligden kaybedilecek bir şey yok ,rakip takımları eğlendirmek içinmi sahaya çıkıyoruz ,açıklama yapın bilmek istiyoruz.

buraqh
23.09.2011, 22:26
Fenerbahce aleyhine acıklama yapar mı hiç hayatta yapmaz birgünde yumruğunu masaya vurduğunu görmedim var mı yok mu haberimiz yok Mehmet Özhaseki geçen senelerde o hakemin düdüğünü astırırım demişti böyle açıklamalar olmazsa daha çok hakkımız yenir

Zlatan38
23.09.2011, 22:29
Yapılan ne biliyormusunuz beyler Oğuz Ortaköylüoglu denen şahıs arkasında bizim tesislerimizin oldugu hep aynı fotografla ajansspor,sporxe düşen göstermelik açıklamaları.Oguz kim ya ben tanımıyorum bu klübün başkanı yokmu ,bırak başkanı çıksın Özhaseki 1-2 konuşsun bakalım birdaha böyle kasıtlı darbe indirebiliyorlarmı.

Peşindeyiz
23.09.2011, 22:39
Anca konuşuyorsunuz. Kayseri insanın yaptığı tek şey ottan boktan nem kapıp, şahıslara saydırmak; takıma küsmek. Küsmek için yer aranıyor!

Madem öyle Recep Mamur'da çıkıp, bugün o stadyumu tıklım tıklım doldurup, rakibi ve hakemi baskı altına alsaydınız, hangi biri olacaktı? dese ne cevap verebileceksiniz? Hiç.

Bu sözlerim şahıslara değil, bu tarz düşüncelere.

TALAS38
23.09.2011, 22:44
YAlaka basiretsiz Kayserispor taraftar umrunda olmayan bir başkan ve yönetm var başımızda yazıklar olsun ruhsuzlara elini masaya vur hakkını ara taraftarı küstürüp durdular yazıklar olsun..

gaziköylü0038
23.09.2011, 22:47
mamurdan önce takımın hakkını kayseri şehri korumalı kaç maçtır görüyoruz tribünler bomboş
hepsi mi ? yönetime küs

Peşindeyiz
23.09.2011, 22:52
mamurdan önce takımın hakkını kayseri şehri korumalı kaç maçtır görüyoruz tribünler bomboş
hepsi mi ? yönetime küs

Binlerce Fenerbahçe taraftarı, Kadir Has'a gelmeden hakemi etki altına aldı. Kadir Has'a gelen Fenerbahçeliler, deplasmanda hakemi etki altına aldı. Fakat yinede Recep Mamur suçlu bence. Hiç ortalıklarda gözükmüyor, çıkıp tribüne bağırsın, hakemi ıslıklasın.

LiDeR
23.09.2011, 23:01
Taraftarla uğraşacağına biraz Kayserispor'un haklarını savunsan iyi olacak Sayın Recep Mamur!

meczup
24.09.2011, 00:40
Haseki düdüğü astırdık dediğiyle övünen adamlar var hala .... Uyanın artık ya Hasekinin o açıklamasından sonra hangi maçımız şanslı gitti ? hakemler hangi maçta lehimize karar aldı ?

Düdüğü astırmakla tehdit ettikden sonra bir gün bile sitem edemedik sebebi basiretsizlik değil adamlar söyleyecek hangi yüzle açıklama yapıyorsunuz diye ?

Salih38
24.09.2011, 03:38
Beyler çıkıp mail atalım dediğimiz zaman,
Bu forumu saymıyorum,
Kayserispor taraftarıyım diyen tribüncüyüm diyen, Yeşil sokak holiganları tipli gençlik niye elini sürmüyor bu işlere.
Taraftar ses çıkarmayınca yönetim ne yapsın.
Kusura bakmayalımda yok öyle iş.

EaGLe
24.09.2011, 10:01
Bu takımın hakkını ne zaman savunacaksınız acaba ?
Çıkıp insan bir açıklama yapar..
Dün gece spor basını Kayserispordan hakemler hakkında açıklama yapsın dediler oldumu öyle birşey görmedim, duymadım..İnşallah yaparsınız..

Ama nerdeeee ? Fenerbahceye oyuncu servis eden , biraz daha fazla diye Fb düşmesin diye şikeye göz yuman kişilerden beklemem acıkcası..

Aykut38
25.09.2011, 03:45
bu adam klübün çaycısı felanmı ya. Ne iş yapar bu emmi. Lan bulmuşunuz bi eşek parasıyla değilmi anasını satıyım çalış hurma yetiş hurma bokunu yiyim hurma. Bu takıma acil aktif bir başkan şart. Hasekiye bile razıyım.

kysrspr7738
25.09.2011, 20:22
bu adam klübün çaycısı felanmı ya. Ne iş yapar bu emmi. Lan bulmuşunuz bi eşek parasıyla değilmi anasını satıyım çalış hurma yetiş hurma bokunu yiyim hurma. Bu takıma acil aktif bir başkan şart. Hasekiye bile razıyım.
kesinlikle doğru tespit.Bize adam gibi bir başkan lazım.Başkan olmayınca Hurma bey Takımın sahibi gibi ahklam kesiyor.fenvli menajerden bize hayır yok.Yok mu bir tane Kayserisporlu adam bu memlekette.Şu kulübe şahsiyet kazandıracak?

Metrajzede
25.09.2011, 22:39
Trt muhabiri Gökhan Dinç,Süleyman Hurma ile telefonda görüşmüş ve Hurma konuşma yasağı olduğu için röportaj vermemiş.Sadece Hurma'nın koridordaki olaylarını aktardı

Konuşma yasağını kim koydu acaba ? Fenev,susarak Manisa maçını bizde telafi etti değil mi ?

KHS38
25.09.2011, 23:17
Aaah ah.. zalim bunlar zalim!

38ölümüne38
25.09.2011, 23:53
Trt muhabiri Gökhan Dinç,Süleyman Hurma ile telefonda görüşmüş ve Hurma konuşma yasağı olduğu için röportaj vermemiş.Sadece Hurma'nın koridordaki olaylarını aktardı

Konuşma yasağını kim koydu acaba ? Fenev,susarak Manisa maçını bizde telafi etti değil mi ?

Kayserispor'un koydugu konusma yasagi dediler...

Aykut38
28.09.2011, 05:15
Mamurun g*tü yemedi hurmayı kovmaya. 2-3 sene önce bi yöneticimiz hakkımızı sav

Zlatan38
30.10.2011, 18:21
Başkan maçtamıydın bilmiyorum ama gittiysen ayıp etmişsin neden dersen oturdugun koltuğa bir gsli daha oturabilirdi hayırlı işler başkan .

EaGLe
30.10.2011, 18:23
İçimizdeki irlandalılardılardan biri desek yanlış olmaz değil mi ?!

LiDeR
30.10.2011, 18:26
Senin gibi adamın...Şimdi birşey diyeceğim ancak forumdan banlanacağım.Onun için senin gibi irlandalılara değmez.

hasarena38
30.10.2011, 18:37
irlandalı başkan RECEP MAMUR YYYYUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
DEFOL ARTIK BU TAKIM SENSİZ DAHA GÜZEL OLACAK yeterrrrrrr laaaaaannnnnnnnnn

38AhmetK.K
30.03.2012, 19:40
Thatcher modeli hakkinda:

Kayserispor Bşk Recep Mamur:'Futbolun içinden geldiği için Başbakan yaşanan sorunları biliyor ve sözlerini de doğru buluyorum'' (VATAN)

Ambro38
30.03.2012, 21:41

Kayserispor Bşk Recep Mamur:'Futbolun içinden geldiği için Başbakan yaşanan sorunları biliyor ve sözlerini de doğru buluyorum'' (VATAN)

Basbakani? Baskani? Adammi bunlar? Thatcher modeli: Ingiliz holiganlari Bruxellesde Italyan taraftarlarin ölmesine sebeb oluyor ve ingilizler kendilerine bu cezayi istiyorlar hatta thatcher 8 olsun diyor bizimkilerde sike yapani kurtariyor. Ne bicim memleket arkadas fenerbahce, galatasaray, besiktas neymis bunlar lan adlarinda bile meymenet yok köy semt isimleri gel görki millet bi pesine düsmüs sankim y....k var...

KHS38
31.03.2012, 03:19

Hey Allah'im!
Bir kulüp baskani bu kadar aciz mi olur yav, yapma nolur basgan. Diyecek bir seyin yoksa sus bari! SUS!

Resmen "ben bilmem, büyüklerim bilir"cilik yapiyor, kücük bebeler gibi. Basbakan futbolun icinden gelmis; ulan sen de kac yildir profesyonel futbol kulübünün baskanligini yapiyorsun, hala mi bu konularda fikir sahibi olmaktan acizsin?

Hepsi tiyatro ya, bunlar futbol kulüplerinin baskanlari degil de aktör olsalarmis, vallahi daha yakisirmis..