PDA

Tam Sürümü Gör : Kafkas: "1 puan mutlu etmedi"

Sniper38
01.09.2007, 23:19
"1 puan mutlu etmedi"

Kayserispor Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile golsüz berabere kalırken, Kayserispor çalıştırıcısı Tolunay Kafkas, maçın ardından yaptığı açıklamada, beraberlikten mutsuz olduğunu belirtti.

Sözlerine, Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileyerek başlayan Kafkas, alınan beraberlikten mutsuz olduğunu ama Beşiktaş'tan alınan 1 puanın altın değerinde olduğunu söyledi.

Kendisi için önemli olanın; takımının hırçın, mücadele eden bir karaktere bürünmesi olduğunu ve özellikle ilk yarıda iyi bir oyun sergilediklerini ve bu özellikleri gösterdiklerini belirtti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Kayserispor'un genç teknik direktörü Tolunay Kafkas ise Beşiktaş'tan alınan 1 puanın bile altın değerinde olduğunu belirterek iyi bir futbol izlettirdiklerini savundu.

Tolunay Kafkas LİG TV'ye şu açıklamaları yaptı: "Ben önce Beşiktaş camiasına Avrupa'da başarılar diliyorum. Net pozisyonlara girdik atamadık. İyi bir Kayserispor izlettirdik. İkinci yarı Beşiktaş daha iyi oynadı. Buna karşın pozisyon vermedik. amamcımız kontra yakalamaktı. İstediğimiz pozisyonları bulduk. ama Beşiktaş'tan alınan 1 puan altın değerindedir.

Bizim oyunculuktaki yapımız da savaşçılık ruhuydu. Yine aynı mücadelemiz devam ediyor. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağız. Biz iyi bir takımız"

Zlatan38
01.09.2007, 23:23
niye mutlu etsinki o kadar gol kaçırdık ki ama tolunay hocayı tbrk ediorum çok iyi takım çıkarmış ama m.ereni hiç begenmedimm

megs38
01.09.2007, 23:24
ewt mehmet eren çok kötü............

Şevket Ünübol
01.09.2007, 23:25
Bravo hocam, hep böyle agresif oynat takımını.. Son anlarda ki pozisyonlardan birini gol yapsak şimdi 3 puan bizimdi ama her şeye rağmen İnönü'den namağlup dönüyor olmak gerçekten sevindirici...

adEnisaY38
01.09.2007, 23:25
mutlu degilik rakipler ensemizde konya ve bu maci kazansaydik rahatlamistik

x0xmuratx0x
01.09.2007, 23:38
Maçın en iyisi bence Ali Turandı ama kayserisporun sag kanadına acilen bir oyuncu lazım.Bu maçta bunu yine gördük.Fatih ceylan sağ kanatta çok etkisiz kaldı.Fatih solda oynamalıydı

LEVENT ŞEKER
01.09.2007, 23:41
deplasmanda ıyı puan ama 3 puanı kacırdık okadar gol pozısyonunu degerlendırenedık daha dogrusu bırılerını yenemedık

adEnisaY38
01.09.2007, 23:42
Maçın en iyisi bence Ali Turandı ama kayserisporun sag kanadına acilen bir oyuncu lazım.Bu maçta bunu yine gördük.Fatih ceylan sağ kanatta çok etkisiz kaldı.Fatih solda oynamalıydı

toledoda iyi oynadi bence

ibrahim1299
01.09.2007, 23:46
Sen Tolunay Bu Kafayla Gidersen Bİz Daha Cooooooooookkkkk Puanlar Kaybedecezzzzzzzzz........

Sniper38
02.09.2007, 00:51
Artik öbür haftalar seri bekliyoruz.
3 Puanlar alarak siralamada cikmak istiyoruz.
Basarilar Kafkas. Basarilar Kayserispor.

realk@yseri
02.09.2007, 08:07
3 puan tatmin etmeyebilir ama beşiktaş deplasmaından hiç yoktan onlar formda,1 puan iyidir, yenilgisiz yola devam

medrese hocasi
02.09.2007, 08:55
kayserispor taraftari artik sampiyonlugu bekliyor.bir bursasporlu olarak yurekten destekliyorum sizleri.ozellikle besiktasa verdiginiz tepki cok anlamli.yalniz sampiyonluga oynayan bir takimin 1 puanla sevinmesi ve bunu altin degerinde gormesi yanlistir dostlarim unutmayin.

holigan_38
02.09.2007, 09:51
tolunay hocayla bu sene dahada basaralı olacagız ıstanbuldan alınan bı puan da ıyıdır nagmalup ılerlıyoruz ınsallah dahada ıyı olacak ıleleyen haftalarda lıge verılen arayı ıyı degerlendırırsek gazıantep macıyla 3 puan serısıne baslarız saglama ve ezıktasa dur dedık buda ayrıca sevındırıcı bı olay

M_G
02.09.2007, 11:36
özellilkle ilk yarıdaki kacan pozisyonlardan sonra sanırım kimseyi memnun etmedi 1 puan

anti_ist_38
02.09.2007, 11:40
haftaya alcaz allahın ıznıyle tolunayda yavas yavas duzelme var ıkıncı yarıda fatıhı oyuna soktu 2 pozısyona gırdı adam helal olsun....

msy38
02.09.2007, 14:19
lütfen tolunay hocam kadro bu şekilde olsun
ivankov
koray ali turan aydın toledo
m.topuz saido ragıp f. ceylan
cangele
g. ünal

Karabey
02.09.2007, 14:51
mehmet erenin bu takimda yeri olmadigini ispatlamis oldu cangelede cok zayifti koray icinde aynisi gecerli zayiffffff....

mali38
02.09.2007, 14:58
evet 3 yeni transferinde çalışması gerek. cangelede uyum sorununu biran önce atlatsa iy olur

Quaresmaa
02.09.2007, 15:25
KİMİ MUTLU ETTİKİ HOCAYI MUTLU ETSİN BU MAÇIN SKORU NET OLARAK 3.0 BİZİMDİ NET 3 TANE GOL VARDI m.eren net bir kaçırdı birtane çizgiden çıkardılar gökan net atamadı leo net atamdı onalrdan birtane bıle net yok
olsun yıneden ezılmedık ama futbolumuzla ezdık

JACK SPARROW
02.09.2007, 19:27
tolunay hocam dünkü maçta bana göre bariz hataların vardı...ne bileyim yani...oyuncu yerleri...oyuncu değiştirmeleri falan...
ama seni çok seviyorum...inşallah bu takım seninle layık olduğu yerlere gelecektir...senin dürüstlüğün,cesaretin,karakterin yeter...seni seviyorum hocam...

reeekor
02.09.2007, 21:54
"Comic Sans MS"]dünkü maçta beşiktaşlılar kayserispor çok sert oynadı ve 0-0 ayatmaya çalıştılar dediler ama daha öğrenememişler ki kayserispor hiç bir maçına 1 puan için çıkmıyor..2 puanı asıl kaybeden kayserispor....

YAKAMOZ_38
02.09.2007, 22:33
bence takımın en iyisi toledo o olmasa yanmıştık takım güzel oynadı ikinci yarı biraz kötüydüler ama sonra yine düzelttiler cangaleyi çıkartması yanlıştı tolunay hoca neden onu çıkarttı hala anlamadım alınan bir puanı begenmiyor ama gol atıcak oyunu kurtarıcak oyuncuyu oyundan çıkartıyor saçma