Tam Sürümü Gör : Gökhan Ünal
Ayhan BAYNAL
28.08.2007, 21:39
http://www.kayserispor.org/resim/190.JPG
Gökhan ÜNAL (http://www.kayserispor.org/index2.asp?o=orta2.asp&m=futbolcud&f_id=190)
realk@yseri
30.08.2007, 15:05
Gökhan hakkında bişey söylemeye gerek yok tam bir gol makinası henry tipinde birisi umarım bu yıl gol kralı olur
mrvaykut
30.08.2007, 17:25
selam abiler bülent kaptana ne oldu (bölükbasi) bilen varmı
realk@yseri
31.08.2007, 09:49
selam abiler bülent kaptana ne oldu (bölükbasi) bilen varmı
burası gökhan ünal bölümü ama neyse soruna cevap vereyim %90 antepspora gidecekmiş,sakat kendisi
Protje38Style
31.08.2007, 20:49
Tam Bir Gol Makinasi..
Hollanda'li Spikerin Dedigi Aklimdan Hala Çikmiyor:
"Böyle Bir Yetenegin Bu Takimda Isi Ne??" hihihiihhi
Quaresmaa
31.08.2007, 20:52
Tam Bir Gol Makinasi..
Hollanda'li Spikerin Dedigi Aklimdan Hala Çikmiyor:
"Böyle Bir Yetenegin Bu Takimda Isi Ne??" hihihiihhi
o spiker denen dengesiz KAYERİSPORUN büyüklüğünden haberi yokta onadan
bu adama yorum yapmaya gerek yok yorum yapanlarda futboldan anlamıyordemektir bu makına yav makınaaa gooooooool makınası bu makına anca KAYERİSPORDA çalışır başarılar krall
olumlu olumsuz yönlerini tartışalım.
olumlu-kendini çok iyi saklıyo bianda defansın arasından sıyrılıp topu alıyo ve kaleciyle karşı karşıya kalıyo
olumsuz-pek bişey bulamadım ama sanki biraz bencil oynuyo gibi
Freestyle
31.08.2007, 20:55
http://video.google.com/videoplay?docid=1980698609283659859
Bunu Gökhan Ünal için hazirlamistim :good:
Protje38Style
01.09.2007, 01:05
o spiker denen dengesiz KAYERİSPORUN büyüklüğünden haberi yokta onadan
bu adama yorum yapmaya gerek yok yorum yapanlarda futboldan anlamıyordemektir bu makına yav makınaaa gooooooool makınası bu makına anca KAYERİSPORDA çalışır başarılar krall
O Spiker'e O Maçta Kafayi Yedi:D:D
Gökhanin Yetenigini Gördükten Sonra Agzi Açik Kaldi Hele Ragip'in Gol..
Hollanda Spiker'i:"Ragip Atti Allah Kahretsin"...
Since 66
01.09.2007, 10:08
kral gol gol
adEnisaY38
01.09.2007, 13:08
süper golcü deyecek bisey yok o KRAL
tubablanco
02.09.2007, 20:57
Gökhan tam bir forvet. Türkiyedeki en iyilerin başında geliyor inş. bu sene gol kralı gene Gökhan Ünal olacak !!
son vuruşlarda etkisiz kalıyo gibi bu sene. en azından benim dikkatimi öyle çekti
Sniper38
03.09.2007, 00:51
http://img266.imageshack.us/img266/2697/gkhan4id6.jpg (http://imageshack.us)
Sniper38
03.09.2007, 00:52
http://img266.imageshack.us/img266/6637/gkhan3rn7.jpg (http://imageshack.us)
adEnisaY38
03.09.2007, 00:52
bu yilda kral olacak
Sniper38
03.09.2007, 00:53
http://img122.imageshack.us/img122/208/gkhan2ek1.jpg (http://imageshack.us)
Sniper38
03.09.2007, 00:53
http://img260.imageshack.us/img260/275/gkhan1ax6.jpg (http://imageshack.us)
imuneks38
03.09.2007, 09:59
valla ben daha farklı düşünüyorum.mehmet topuzla gökhan ünalı karşılaştırırsanız mehmet derim.bana göre mehmet topuz daha samimi geliyor.gökhan ünalın samimi olduğuna inanmıyorum.nedense her maçta gol atan gökhan ünal bütün beşiktaş maçlarında suskun kalıyor.buda beni onun fazla samimi olmadığına inandırıyor.gökhan ünalın büyüklerden birine transfer olursa kayserispor'umuzu unutacağına inanıyorum.ben mehmet topuzun harbi futbolcu olduğuna inanıyorum.kimse kusura bakmasın.
ya abi hangi futbolcumuz büyük bi takıma gidip şampiyonluk yaşamak,kupalar kazanmak istemezki. ben doğal karşılıyorum...takımda kalmasını istiyosan kupa kazanacaksın şampiyonluğa oynuyacaksın
imuneks38
03.09.2007, 10:35
oldu başka bi isteğide varmıydı,şampiyonlar ligi şampiyonu falan...her futbolcu kayserispor şampiyon olmuyor diye gidecekse vay halimize
Bu yıl ne yapıp edip şampiyonlar ligine gidilmeli.Yoksa Gökhan gider. Artık şehrin kaynaklarıda ikiye bölünmüyor.Rahatsız olacak bir durum yok yani geriye futbolcuların ve hocanın performansı kalıyor.
Gökhan Ünalın kaç golü
var
kral her zaman kıral helal olsun gokkan nsana
imuneks38
10.09.2007, 12:45
ben ısınamadım bu adama kardeşim kusura bakmayın.hiç samimi gelmiyor bana.zaten tarnsfer olduğu zaman herkez görecek gerçek yüzünü...ertuğrul sağlam mesela bir örnektir.onun gibi bi adam u dönüşü yaparsa gerisini siz düşünün...
http://www.youtube.com/watch?v=KvW7X3H77xw
eski forumdaki videosuna buraya atakda
pablo aimar
10.09.2007, 23:51
Sürekli olarak istanbul meralklısı olarak gösteriyor...
Ama hiç bi oyuncu demiyorki ben 3 büyükleri istemiyorum
Herkes gibi onunda hakkı...
Ne zaman kayserisporda mutluyum dese bi deli çıkıp kuyuya taş atıyor ardından herkes gökhan hakkında ileri geri konuşuyor...
Bunu yapmayın ne gökhan yıpransın ne kayserimiz...
Seni bu yil tekrar gol krali olarak görecegiz
YAKAMOZ_38
12.09.2007, 13:19
gökhan bu yıl biraz durgun gidiyo ama gol kralı yine o olucak işallah kral gol gol gol
leitz_go
13.09.2007, 16:23
Kayserİ Nİn Gururuydun TÜrkİye Nİn De Gururu Oldun
TeŞekkÜrler
GÖkhan Ünalll....
ANT!bizans
13.09.2007, 17:36
kral gol gol gol
KAYSERİLİ_KİZ
13.09.2007, 19:35
gökhan gol kralı olduğu sezondaki performanısını yakaldı gibi özellikle milli maçta attığı gol Terime güzel bi cevabdı keşke Topuzda oynasaydı ama böyle giderse oda yerini alacak
gökhan gol atınca bayagı sevindim aslında daha önceden haketmisti milli formayı tebrikler kral
tubablanco
14.09.2007, 18:13
milli maçtaki gölü sprdi bize hayat werdii
aliyalcinks
15.09.2007, 01:55
helal sana kral senin gibi forvet bi daha gelmez dünyaya bide diyolarki türkiyenin forvet sorunu var gökhanı koy forveti kalacilerin olsun kabusu
gökhan ünal bir yıldız futbolcu:thumbup:
jackal_3806
24.09.2007, 16:47
Kral!!
ya çok büyük golcü.. kıymetini bilmek lazım gelmez bidaha böyle golcüler
gitsin yada kalsın o kayserispor için çok şey yaptı.kayseri de onun için.Bundan sonra da unutulmayacak. O şu anda Türkiye'nin en iyi forveti.Hatta abartıyım yeni stada mehmet topuz'la Gökhan'ın heykeli yapılsın
kaizereis
29.09.2007, 02:08
o Türkiye'nin en büyük golcüsü
o bizim kralımız
onda SİHİRLİ SON VURUŞ var
bu sene biraz daha istekli, arzulu olsa ve form tutsa eminim onu kimse tutamaz
yolun açık olsun kral kalbimiz seninle
pablo aimar
30.09.2007, 14:22
four-four-two dergisinin Ekim 2007 saysında Gökhan ile Mehmetin ropörtajını bulabilirsiniz üstelik bu ikili four-four-two'nun kapağı...
KAYSERİLİ_KİZ
01.10.2007, 07:50
KRAL sensiz maçın tadı olmuyor Mehmet Topuz heryere ne kadar çok uğraşsada yetmiyor sana verilen ceza haksızdı Allaha şükür bitti
Dünkü maçta anladikki Gökhansiz olmuyor. 2 cezayi geride biraktik ve şimdi gelecek hafta oynanacak Galatasaray maçina bakalim Gökhanli kayserispor nasil bir oyun sergiliyor.
Gökhan sinirini gese'den alacak
helal osun gokhan sana insallah boyle devam eder vede gol krali olursun
ahmetkaracaglar
01.11.2007, 22:00
Cok havali hareketler yapiyor maclarda..Biraz kendine gelmesi lazim
LEVENT ŞEKER
02.11.2007, 18:52
asaletın yeter seni sevmeyen ölsün emi kral
LEVENT ŞEKER
09.11.2007, 20:36
gol kralı gol kralıgol kralı seni sevmeyen ölsün
Gökhanın yanına Anlaşacağı İyi Bir Golcü Alınmalı
Yalnız Kalıyor Gökhan ve Her maçta en az 2 kişi tutuyor gökhanı
YAKAMOZ_38
09.11.2007, 21:49
kral artık cooşşşşş lig başladı bu hafta fenere bi güzellik yaparsın umarım
fırtına_38
10.11.2007, 01:17
kral tek kelimeyle harikasın helal olsun fener maçındada boş geçmeni istemiyoruz bizlere yine gollerini hediye edersin umarım
Kral patlayacak Fener maçında
KyS_ToTTi
10.11.2007, 09:53
Fenere Hat Trick
kral aldırma herkes senı kalıtenı fener macında görecek
LEVENT ŞEKER
21.11.2007, 19:13
artık sıvas macında patlama yaparsın suskunlugunu bozarsın gol kralı
Yücel Şahin
23.11.2007, 09:56
Milli maçta semihi gördük hepimiz.Gökhan ondan 5 gömlek üstün,ama tercih işte,ayakları yere basar,kafasını çalıştırırsa büyük yıldız olur avrupa şampiyonasına mutlaka çagıracıktır terim,bu süreci iyi degerlendirmesi gerekir.Performansını yükseltmeli avrupa şampiyonası kendi için bir vitrin olur.
zirveci38
23.11.2007, 10:09
GÖKHAN DUYGUSAL...BU OLMAMALI...
Kralımız Gökhan Ünal'ın Fenerli Semih'ten kat kat kaliteli olduğu son oynadığımız Bosna Hersek Milli maçıyla bir kez daha ortaya çıktı.Ama Gökhan'ın arkası yok,kayıranı da...Ama Semih hakemlerin hep koruma altına aldığı 3 büyüklerden birinin formasını giyiyor.Medya yanıbaşında.Bu da onun artısı olarak yansıyor.
Tolunay Kafkas Hoca'sı onun hayli duygusal olduğunu belirtiyor ve " Aklını duygularının önüne geçirdiğinde çok daha büyür ve faydalı olur" diyor. Ne güzel bir tespit...Kayseri'mizin Süper Ligde çıkarttığı tek gol kralı olan Gökhan Ünal eğer hocasının dediği gibi aklını duygularının önüne çıkartırsa, gerçekten te Milli takımın da kralı olmaya aday bir oyuncu.Çünkü adam gibi adam.İnsancıl...Başarılar KRAL Gökhan...Gönlümüz seninle.
Çetin GÖNEN
23.11.2007, 10:18
Adi üstünde Kral Gökhan, kimseyle kiyaslanamaz
Gecen hafta yasadığın mutlu olayın hatırına bu macta güzel goller atıp mutluluğunu pekiştirmen lazım :)
tubablanco
25.11.2007, 14:22
Gecen hafta yasadığın mutlu olayın hatırına bu macta güzel goller atıp mutluluğunu pekiştirmen lazım :)
evet bencede artık bunun şerefine bi gol atsın demi yada gollerr :D:D
gökhan artık kendıne cekı duzen vermesı lazım cok kotu oynuyor
tolunay'ın sistemine ayak uyduramadı
goki-topuz
26.11.2007, 13:45
Gökhan kral çok formsuz 5 maçtır
inşallah bir an önce toparlanır
kral bize lazımsın
LEVENT ŞEKER
28.11.2007, 15:19
krallar sadece sekıl degıstırır her nereye gıdersen gıt sunu unutma sen kralsın golerıne baslasanda guldursen bizleri krallllllll
Tek GeÇerİm. Şu Aralar Bİraz Durgun HerŞeye RaĞmen O Bİzİm İÇİn Her Zaman DeĞerlİ. ÜstÜne Tanimam. Gerekenİ Yapacaktir. KardeŞİmİz.
Önemli olan zor günlerinde yanında olabilmek ilk maçta tribune çağırılması lazım
Çetin GÖNEN
28.11.2007, 17:27
Evet arkadaslar hep elestirmeyi biliyoruz ama oyuncularimiza destek vermeye gelince sessiz kaliyoruz. Bu hafta Oftas maçinda tribünlere ilk olarak Gökhan'i cagirip ona destek versek iyi olmazmi?
Bir futbolcunun hele hele golcü bir oyuncunun en önemli verimi ona verilen destekle ortaya çikar, hadi Gökhan'imiza bu haftadan itibaren moral verelim!
üstünde sanssızlık var bence bu hafta atıcagı gol ile kendine gelir. bende bu hafta destek verilmesi taraftarıyım
KAYSERİLİ_KİZ
28.11.2007, 20:03
Hayırlı olsun Gökhan Allah tamamına erdirsin ve darısı bütün bekarlara
Gökhan ne oldu sana,son birbuçuk aydır,sahada sen degilde sanki ruhun geziyomuş gibisin.aklın transfer demi,egerki gitmek istiyorsan bunu dile getirmelisin,kimse sana o zaman gitme demez.
mehmet_efe
02.12.2007, 22:10
gokhan unala bugun yapılan siktir ol git gokhan diye bagırlıması cok yanlıstı...dernek ile yonetimin arasında bi sorun var anlıyamadık heralde rant meselesidir...
Yönetim Bu Zamana Kadar Taraftara Naaptı ? Sorarım size?
Rant meselesiyle ne alakası var ? 2. bi grub yokki..
Kapadokyalı
02.12.2007, 22:33
gol atamamak ondada stres e neden oluyor.unutmayın gol kralı oldugu sene cenk atıyor gökhan yatıyor diye haberler çıktı yerel gazetelerde. o durgunluktan sonra müthiş patlama yapmıştı.ben yine aynısını bekliyorum
4 yıl Kayseri'ye boşuna emek vermiş yazık 90 dakika sahada gezen forvet bile ondan daha çok değer görüyor. Kötüde oynasa, gitmekte istese saygıyı hakediyor.
ahmetkaracaglar
02.12.2007, 23:41
Birakin biraz stres yapsin..Hicbir futbolcu kendini Kayserispor dan buyuk goremez
Freestyle
03.12.2007, 00:26
Forvetlerde gol atamama çok büyük stress yaratir, atamadikça atmak zorlasir.
Biz Gökhan'a gol atamiyor diye kizmayiz, ama mücadele etmiyor diye kizabiliriz. Yine her halde takimin su an burda olmasinda çok büyük payi var.
Su ana kadar attigi 50 küsür golü çikar bak bakalim Kayserispor nerede.
ali38_38
09.12.2007, 01:00
Su ana kadar attigi 50 küsür golü çikar bak bakalim Kayserispor nerede.
Şu ana kadar kaçırdığı 1550 golü ekle bakıyım KAYSERİSPOR NEREDE !
Cilginlar_38
09.12.2007, 01:45
gökhan gitsin diyenlere soruyorum. gökhan gibi golcumuz olur`mu bundan sonraaaaaa?
ben söylim
NAH olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
goki-topuz
09.12.2007, 13:25
bu takımda gökhan ve mehmet topuz yönetimden bütün oyunculardan daha fazla değeri saygıyı hakediyor
gökhanın üzerinde yunanistan maçından sonra baskı ve stres oluştu
bunu üzerinden attığından yani taraftar bağrına bastığı zaman ozaman bu takımı 3 yıldır olduğu gibi yine uçuracaktır
bu takımda küfür yiyiyecek en son kişi gökhan ünaldır
ibrahim_1966
09.12.2007, 14:32
4 yıl Kayseri'ye boşuna emek vermiş yazık 90 dakika sahada gezen forvet bile ondan daha çok değer görüyor. Kötüde oynasa, gitmekte istese saygıyı hakediyor.
haklısın çok doğru
ibrahim_1966
09.12.2007, 14:33
olaya bu açıdan bakman çok saçma geliyor bana
sacmalamıssın ama bunu yasına baglıyorum
o zaman topuz un hatalı paslarının sayalım ona kızalım
aydın ın kaybettıgı hava toplarına bakalım ona kızalım
toledo nun kacırdıgı adamlara bakalım ona kızalım
belkı gs lısındır sen yasadıgın gun kadar hakan sukur kacırmıstır ona tolerans gosterıyorsa taraftarları bız ondan 20 kat kalıtelı gokhana cooooooook tolerans gostermemız gerekır
ali38_38
09.12.2007, 15:06
belkı gs lısındır sen yasadıgın gun kadar hakan sukur kacırmıstır ona tolerans gosterıyorsa taraftarları bız ondan 20 kat kalıtelı gokhana cooooooook tolerans gostermemız gerekır
fanatik gsliyimdir her hafta özel uçak tutup ali samiyende maç izlemeye giderim
sen önce kendi yorumlarına bak kayserispor cumartesilerii daha iyi oynuyormuş ! sonra benim saçma yorumlarıma bak fazla bir fark yok
ali38_38
09.12.2007, 15:10
ayrıca topuz ne kadar hatalı pas atarsa atsın takımı için çabalıyor kazanma hırsı var ve istiyor
aydın konusuna gelince zaten o hava topları yüzünden takır takır gol yiyoz yan toplardan ciddi bir noktaya değinmişsin
toledo defansda iyi olarak gördüğüm tek oyuncu ona bişey diyemem
ne demek ıstedıgımı anlamamısın malesef bunu yasına baglıyorum bosver kardesım
kimse gökhana kızmasın her golcüde olur böle bi kaç maç gol atamadı die kimse kızamaz sonucta o kayserinin gol kralııı
ibrahim1299
09.12.2007, 17:19
BENCE NE GÖKHANI NE DE CANGELEYİ GOL ATAMAMAKLA SUCLAMAMALIYIZ...CUNKU BİZ BU İKİ OYUNCUYUDA GOL YOLLARINDA TOPLA BİRLESTİREMİYORUZ...HERİKİSİNİNDE GOL SORUNU ORTA SAHADAN KAYNAKLANAN BİR SORUN...2 OYUNCUDA TOPU AYAGINA ALDIGI BOLGE YA ORTA SAHA OLUYOR YADA KANATLAR OLUYOR DİKKATİNİZİ CEKTİYSE...BU DURUMDA FORVET OYUNCULARINI SUCLAMAK YERSİZ...BUNUN NEDENİ İSE ORTA SAHADAKİ OYUNCULARIMIZDAN FORVET OYUNCULARIMIZA PAS ATACAK ORTA YAPACAK OYUNCULARIMIZ YOK...GECEN SENEYE BAKTIGIMIZDA VE BİR ÖNCEKİ SENEYE BAKTIGIMIZDA FORVETE GOL PASINI KANATLARDAN TOPUZ VE FATİH CEYLAN IN ETKİSİ ORTA SAHADA ALEX YORDANOV UN ARA PASLARI DİREK PASLARI FORVETİ COK İYİ BESLİYORLARDI...
BU SENEYE GELDİGİMİZDE SAYDIGIMIZ OYUNCULARDAN FATİH CEYLAN IN COGUNLUKLA YEDEK OLMASI OYUNA MAC BİTİMİN DE GİRDİRİLMESİ...TOPUZUN KENDİ MEVKİİİ DISINDA OYNATILMASI...VE HALA BEGENMEDİGİMİZ EDER İN BİLE YERİNİN HALA DOLDURULAMAMASI...EDER DEYİP GECMEYİN GECEN SENE OYNADIGI HER MAC TA GOKHANA ATTIGI ARA PASLARINI HALA ATAN BİR 10 NUMARA OYUNCUMUZUN OLMAMASI...VE BÜLENT BÖLÜKBASİ GİBİ BİR OYUNCUNUN DA OLMAYISI...
YANİ HEPSİNİN ACIK VE NET SEKLİ ORTA SAHAN İYİ DEGİLSE FORVETİNİN DE İYİ OLMASINI BEKLEMEYECEKSİN...
atakan38
09.12.2007, 17:41
Gökhana kayseri olarak sahip çıkmalıyız.Evet gökhan kayseride yıldızı parladı ve burda kral oldu.Ama her zaman söylüytorum çok kaliteli bir golcü.Varlığı bile yeter.Hakan şükür yıllardı o kadar gol kaçırırır iyi oynayamaz ama desteklenir.Bence gökhan ünal hakan şükürden çok çok kaliteli bir oyuncudur.VE inşallah ligin 2.yarısında büyük bir patlama yapacaktır
LEVENT ŞEKER
09.12.2007, 18:06
krala lafım yok sıte uyelerı yorunlarınıza dıkkat edın sevgı ve saygı icerısınde yorumlarınızı yapın hepımızın sevdası aynı sevda ugruna sevdalıları üzmeyiniz
Freestyle
09.12.2007, 21:06
Bursa ile açik kalmis bir hesabi var Gökhan'in. Haftaya yeni organizasyonlar ile destek olacak tribünle birlikte bir güzel hesabi kapatacak insallah
Bursa ile açik kalmis bir hesabi var Gökhan'in. Haftaya yeni organizasyonlar ile destek olacak tribünle birlikte bir güzel hesabi kapatacak insallah
ismail güldürenle:oleyo:
GÖkhana Şİmdİ Destek Zamani,herkez Yorumlarini Bİraz Daha DÜŞÜnerek Yapsin ArkadaŞlar.gÖkhan Şuan Şanssiz MaÇlarda,tamam Dogrudur Ama Heran Patlamaya Hazir Bomba Gİbİ,İnŞallah Buda Bursaspor A Denk Gelecek.
Freestyle
09.12.2007, 21:50
ismail güldürenle:oleyo:
Dogru ya, Bursa deplasmaninda golünü çakip o olayi bitirmisti. Simdi bi kasap ismail kaldi
KAYSERİLİ_KİZ
10.12.2007, 17:56
Bencede kral a destek olmalıyız pankart fln yapılabilir trübüne çağrılıp bütün takıma çiçek atıla bilir ona özel tezahurat yapılabilir
Çetin GÖNEN
10.12.2007, 19:09
Ismail Güldürenlede hesabi var Egemen'lede....Egemen sakatlamisti Gökhani
ali38_38
10.12.2007, 23:33
Egemen çok çirkef bir oyuncu bursa-bjk maçından sonra serdar özkana tokat attıydı :rtfm:
Muzaffer
12.12.2007, 18:41
İsmail denen kazma sakatlamamışmıydı...
Ben ismail diye hatırlıyorum,çünki stadda bayaa bi ismail.... ismail... diye tezahürat olmuştu..
Birde topuz serbest vuruştan gol atmıştı...
o gun bugundur kel omer ın ruyasına gırıyomus topuz
hanı 25 metreden attı ya. omer atladıktan sonra bı donup bakıyo yuh o nasıl gırdı dıye
ondan sonra bı orta yapmıstı kı topuz toledo nun golunde
rıdvan dılmen 30 dakıka baka baka doyamadı
goki-topuz
23.12.2007, 15:25
Gökhan ünal ve Mehmet Topuz kayserispor tarihinin en büyük 2 oyuncusudur
inşallah çok daha iyi olup ispanya ya transfer olacak
gol makinesi
goki-topuz
05.01.2008, 16:05
fenere gol atacak kral inşallah bunu unutmayın
gökhan la topuz günlerinde olursa,valla ben fark bekliyorum fb ye karşı
ya arkadaşlar mantıklı konuşalım şimdi fener iyibir takım kaliteli takım olması zor şeyler söyleyipte kendimizi kandırmayalım
gokhanda elınden gelenı yaptı..
lugano tam bı kasap...
bu havada zor..
ama bı pozısyonda 4 kısıyı madara ettı...
senı sevıyoruz kral...
ahmetg38
07.01.2008, 11:51
bu gün iyidi daha ne yapsın markaj dan kurtulamadı özel önlemle çıktılar ama
KRALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL MUTEŞEMSİN SENİ SEVİYORUZ
goki-topuz
15.01.2008, 13:30
gol kralı gol kralı gol kralı
GÖKHAN ÜNAL
bu tezahürata bayılıyorum
gökhan iyi futbolcu ama büyük takımlara giderse yazık olur onun kendini daha çok geliştirip avrupaya gitmesi iyi olur
gokhan manısa macında cok savasmıs...
bı cok pozısyonda defanstan gelıp top cıkarmıs ve kesmıs..
efsane gerı donuyor...
gökhan iyi futbolcu ama büyük takımlara giderse yazık olur onun kendini daha çok geliştirip avrupaya gitmesi iyi olur
Gökhan zaten milli maçlar sırasında İspanya liginde oynamak istediğini söyledi
efsane geri dönsede dönmesede bence Gökhan artık gitmeli
hem kendi için hemde Kayserispor için bence bu en iyisi
Gökhan şimdi giderse kendi için iyi birşey yapmış olacak sonuçta onun açısından da düşünülürse onunda ekmeğini kazandığı iş futbol ve bu yanını en iyi olduğu zamanda en iyi şekilde değerlendirmeli
Kayserisporsa artık kendine yeni forvet arayışına girip ya da ellerindekileri değerlendirip Kayserispor'u birkaç futbolcunun üzerinden alıp takıp ruhunu yaratmalı
aksi takdirde şuan kötü bir durumda olmasakta gelecekteki sezonlarda ben süper ligde çokta kalıcı olduğumuzu düşünmüyorum
umarım hayırlısı olur her iki tarafında ortak ve çıkarları doğrultusunda iyi kararlar verirler
yalnızkurt38
16.01.2008, 09:56
gökhanımız türkiyede bir takıma gitmesinde tekk..inşallah avrupada büyük bir takıma gider
O hatayı yaparsa Gökhan'ı bitirirler
Çünkü bir çok takımda öne çıkmış o kadar oyuncu varki onların arasında ne yapar bilemem
miss_k@yseri
18.01.2008, 13:02
gökhanımız türkiyede bir takıma gitmesinde tekk..inşallah avrupada büyük bir takıma gider
belki şimdi değil ama günün birinde bence Arsenal da oynayacak... Ama şimdi tabiki yurt dışına gitmeli...
kankasceco38
19.01.2008, 23:42
O hatayı yaparsa Gökhan'ı bitirirler
Çünkü bir çok takımda öne çıkmış o kadar oyuncu varki onların arasında ne yapar bilemem
:shake2:
Gokhan bı ara durgunluk yasaımıstı...
Son haftalar toparlıyor gıbı oldu..
Daha cok calısıyor..ve cok mucadele edıyordu..
Bu macta zayıf tı pek varlık gosteremedı...
Daha dırı Leo maca gırmesı lazımdı...
Cok formda olan cangele degılde gokhan cıkınca bıraz sınırlenmıs olabılır..
yanı kendıne sınırlenmıstır kotu oyundan dolayı..
PrivatePilot
20.01.2008, 16:31
gökhan eldivenlerini atarak bittiğini gösterdi.futbolcunun ahlaklısı da önemli.....kafasında kayserispordan başka herşey var.burda olmak istiyorsa biran önce özür dilemeli
superluxsick38
20.01.2008, 16:35
Hiçbir futbolcu Kayserispordan daha büyük değildir...
Muzaffer
20.01.2008, 16:45
Gökhan ünala kızmaya hiç hakkımız yok bence...,
Bu olay tamamen Tolunay Kafkas hocadan kaynaklanıyor....
Topuzun hareketine ceza vermezsen işte böyle olaylarada tepki vermek anormal olur.,
Altın çamura düşmekle değer kaybetmez...
yazik hic yakistiramadim ne olursa olsun böyle davranmasini cok yadirgadim, hic bir futbolcu takimdan üstün degildir böyle kaprislerle hic bir yere varamazsin kim olursa olsun.
gayserili
20.01.2008, 17:06
Gökhan ünala kızmaya hiç hakkımız yok bence...,
Bu olay tamamen Tolunay Kafkas hocadan kaynaklanıyor....
Topuzun hareketine ceza vermezsen işte böyle olaylarada tepki vermek anormal olur.,
Altın çamura düşmekle değer kaybetmez...
Gökhan ÜNAL gereken tepki seyirci tarafından verilmelidir.Tamam takıma katkısı vs olmuştur ama hiçbir Futbolcu böyle bir hareketi yapamaz kendini diğerlerinden üstün göremez.Ben kendisine saygı duyuyordum artık duymuyorum.İstediği takıma gider isterse uzayda oynar ama benim için bitmiştir...
ahmetkaracaglar
20.01.2008, 17:28
hicbi sekilde o hareketi yapmaya hakki yok..seni bu yerlere bu takim getirdi,ayip.
ibrahimogut
20.01.2008, 17:44
Burda bütün topçular yöneticiler hocalar Gelip Geçici önemli olan KAYSERİSPOR ismi ve KAYSERİSPORLU duruşu....
Yanlış yaptın gökhan ağa
sen kayseriden büyük degilsin olmazsında gökan bu konularda dikkatli olmalısın
zirveci38
20.01.2008, 17:54
GÖKHAN'A YAKIŞMADI AMA...
Kupa maçında Mehmet Topuz'un fırlattığı eldivene " Futbolda böyle şeyler olur" diye TAVİZ verirseniz, lig maçında da açıkçası sahanın en kötü iki isminden biri olan Gökhan Ünal'ın eldiven gösterisine katlanırsınız.Eğer Mehmet Topuz'u en azından UYARI ile cezalandırabilsek, Gökhan bu hareketi asla yapamazdı.
Başarıda, takım gibi takım olmakta "Disiplin " herşeyden önce gelir...Demek ki bizim oyuncularımız daha profesyonelliği henüz hazmedememişler. Aynı hareketi bir başka kulüpte yapanın anında ipini çekerler.Bu sakın unutulmasın ! Kayserispor taraftarları olarak KRAL Gökhan Ünal'dan bir özür bekliyoruz.Keşke bu hareketi yapmasaydı. Çünkü, oyuna giren de kendi takım ve KADER arkadaşı sonuçta...
bence gökhanın hatası var ama seyirciler niye yuhladı anlayamadım (dikkat edin seyirciler dedim) bir futbolcu oyundan çıkınca üzülür ve rakip iyi oynamadığı için gola atacaktım belkide diyip sinirlendi yanlış yaptı ama sonuçta bizim futbolcumuz 2 sene önce herkes adını ağzından düşürmüyordu biraz destek vermek lazım ... köstek değil destek olalım ...
gökhanın şu sözü bende düşünceler uyandırdı : (maç bitince herkez çıktı çılgınlarla bir gurup seyirci kaldı gökhanı çağırdık gelmezse çıkmıyoruz felan dedik kamber saolsun getirdi gökhan herkezi susturdu yaklaşık 1000 kişi vardı bığararak dediki) "BEN BU TAKIMDA SADECE SİZİN İÇİN VARIM BUNU BİLİN... " işte bu söz yönetim ya da teknik heyetle sorun varmış gibi bir düşünce doğurdu bende umarım yoktur ...
bir kere daha söylüyorum kimse gökhanı suçlamasın herşey gelir geçer o bizim canımız gözümüz kıymetini bilmemiz lazım ...
gökan ünalın gol atmasıu bence önemli değil takımın başarısı önemli gökan gol orucunu bozmak için sahada kalmak isitoyordu büyüzden tepki gösterdi
ahmetkaracaglar
20.01.2008, 18:22
gökan ünalın gol atmasıu bence önemli değil takımın başarısı önemli gökan gol orucunu bozmak için sahada kalmak isitoyordu büyüzden tepki gösterdi
ne gol orucu be adam son 3 resmi mactir gol atiyor
BEKALDIKO
20.01.2008, 19:05
İstanbul takımlarındada oluyor böyle şeyler,fazla büyütmemek gerek.Tepkisi hoca ya ise normal.O zaten hakkediyor.Hadi berabere bitse ne olacaktı.Yıldız futbolcu çok mecbur kalmadığın sürece oyunda olacak.Onu en az iki kişi markje eder bir eksik oynatır rakibi.Tıpkı Hakan şükür gibi.Oyun bitmeye yarım saat var ,uzun süre.Gezinse bile son dakikada gol atma ihtimalleri yüksektir bu tür futbolcuların.Ki rakip 10 kişi kalmış gol atma ihtimali de yüksek.Sorgulamak lazım neden çıkardığını.Tolunaya.
cCcTÜRKELIcCc
20.01.2008, 21:02
gökhan ünalin son konyaspor macinda yaptiklari yine tipik türk abartmalariyla abartiliyor-futbolda hersey olur-hocayada kizarsin,arkadasinada kizarsin,seyirciyede kizarsiin,mactan sonrada özür dilersin-bence özür dilenecek bir durumda yok.gökhan 3-4senedir kayseri camiasiyla icice ilkkez böle bir sey oluyor.ortada hicbisey yok-abartmayin isterseniz-
+
Çetin GÖNEN
21.01.2008, 00:13
Görüntüleri seyrettik ve hiç bir abartilacak sey olmadigina karar verdik :)
Ahmet Ak.
21.01.2008, 00:40
hocanın oyundan alacağı iki alternatifi vardı.birincisi cangele ki adam şov yapıyordu oyundan alsaydı taraftardan alacağı tepkiyi hesap etmiştir.ikincisi de hiç bişey yapmadan boş boş gezinen gökhan.üstelik oyundan çıkarken hiçbişey yapmamasına rağmen alkışlanıyordu ama rahat durmadı.sonuçta hoca doğrusunu yaptı gökhan terbiyesizlik yaptı.hocasından da taraftardanda özür dilemelidir.
ya adam gitmek istiyor bence klüpte biraz anlayış gösterecek gönderecek artık zoraki olmuyor işte
sahaya çıktığında sanki maç dışında herşeyi düşünüyor...
şimdi Gökhan'ın gitmesi maddi açıdan takım için iyi olacak
Gökhan içinse kariyer açısından iyi olacak
Çetin GÖNEN
21.01.2008, 09:47
Tunç Kayaci - Fanatik:
"Kayserispor adına dün buruk görüntü, Gökhan’ın oyundan çıkarken gösterdiği tepkiydi. Ancak Tolunay Kafkas’ın istekli bir günündeyken Gökhan’ı oyundan alması, bana göre yanlış bir tercihti. Ancak bu bile, Gökhan’ın böyle davranmasını haklı göstermez."
bence gökhanı hemen yargısız infaz yapmak yanlış,gökhan da topuz da bu şehrin degerleridir.adam oynamak istiyor,ve çıktıgı içinde sinirleniyor.o anki sinirlenmesiyle yaptıgı bi haretti bence,bu defa maruz kalınmalı.fazlada bu konunuz üzerine gidilmemeli.ABARTMAYA GEREK YOK
Freestyle
21.01.2008, 12:27
Topuz'unda maç sonu dedigi gibi, bir anlik sinir iste, hem kendi iyi oynayamadigi icin, hemde belkide biraz oyundan cikmayi beklemedigi icin.
Olur boyle seyler.
bence olmaz gökkanın bu kacıncı hatası bı sefrındede seyırcıyı ıstemedıgını soylemıstı sahanın en kotusuydu bı sekılde cıkacaktı
sevgılı gokhan..
daha kral olmamısken, gol atmak ıcın 1001 pozısyonu carcur ettıgınde senı bagrımıza bastık...
kral oldugun sezon 7 mac gol atamadın, yıne bagrımıza bastık..
yuzde 80 gsdeyım dedın..gıtmedın..yıne senı bagrımıza bastık..
antep macında kustun bıze..aldırmadık..yıne yanımıza cagırdık..yıne bagrımıza bastık..
bu sezon yıne bı sure gol atamadın, hatta kızma ama onunden gecen topa mudahale edecek halın yoktu...yıne 90 dakıka oynadın..yıne sevdık..yıne bagrımıza bastık..
dunku macta hoca oyle uygun gormus..gıdıp alı nın kamberın yanına oturup macı ızleyecektın..
bızı (taraftarı) sevıyosan takıma ve kulube de saygı gostermelısın..
sen yıne kralımızsın, yıne gol umudumuzsun, ve antebe atacaksın muhtemelen, ama bu tavırlar, acıklamalar, krala yakısmıyor..
superluxsick38
21.01.2008, 14:20
Görüntüleri seyrettik ve hiç bir abartilacak sey olmadigina karar verdik :)
Öaçı canlı izleseydiniz hiç te öyle düşünmezdiniz, Tolunay hocaya çok ayıp etti Gökhan, Hatta Tolunay hoca adım attı yanına gitmek için oyundan çıkarken o eldivenleri yere fırlattı. Tolunay Hoca için çok kötü bir durumdu bu.
Bir de oynadığı 55 dakika boyunca ne yaptı Gökhan; ben göremedim birşey; sahada fırtınalar estiren, 3, 4 kişinin arasından topu cambaz gibi çıkararan, gollük pozisyonlar hazırlayan, gol atan, penaltı yaptıran Cangele'yimi çıkaracaktı Tolunay Hoca????
Üst seviyede futbolcu olmak için yetenek yeterli değildir, profoyonelliği bilmeyen futbolcu anca Türkiye'de sıradan takımların santroforu olur. Profosyonelliği öğrenmeden Avrupa'yı düşünmesin bence Ünal, çok büyük hata yapar, şimdiden söylemesi.
Ben 2 Türk futbolcusu bilirim dünyada, profosyonellikleriyle dünya standartlarında olan biri Tugay Kerimoğlu diğeri Nihat Kahveci, bu ikisinin de en ufak bir kaprislerine şahit oldunuzmu sizler hiç? Öyle teknik direktöre eldiven fırlatılarak futbolcu olunmuyor.
mukemmel bı yazı bı ilave etmek ıstedıgım bı nokta vargecen sezonlarda gol kralı olan bı arkadasımız var zafer bıryol sımdı nerelerde dıye sormak lazım gökkan efendıye
kayserispor takımında disiplinsizlik almış başını gidiyor önüne gelen eldiven atıyor, hocaya taraftara el kol hareketi yapıyor yönetim uyuyor.unutmamalıki bu takımın 10 numarası bülent bölükbaşı gibi yıldız bu takımdan gitti kayseri yine 5. sırada demek oluyor ki bir yıldız giderse bir yıldız onun yerini dolduruyor saido, eren,koray,cangele vs..yıldız olmak dokunulmaz özelliğini sana kazandırmıyor biraz topuzla kendinize gelin.
Gökhan Ünalın Bedeni Kayseride Ama Ruhu Değil
Cilginlar_38
21.01.2008, 19:49
diyorum 50. dakikada çikacak oyuncu degil.
biyandan eldiven`i niye firlatiyon adami rezil idiyon orda diyom.
kafam karisik. içim parçalaniyo.
cCcTÜRKELIcCc
21.01.2008, 21:29
olacak is deyil neleri tartisiyoruz ya-hic akliniza gelirmiydi bukadar basarili takimda bugibi sorunlar olacak.oturmus kadromuzun basina neler geldi.arkadaslar isterseniz daha fazla olayi dürtüklemeyin gökhanda cok pismandir mehmet topuzda-kalp kirmak kolaydir ama onarmak zor.
gökhanda mehmette bizim buralara gelmemizde bütün futbolcularimiz gibi pay sahibi-onlar yürekleriyle oynuyorlar-hatirlayin gol sonrasi birbirlerine nasil yumruk attiklarini bu adamlar kayseri icin bizim icin oynuyorlar-nolmus eldiven atmislarda-almanyada klinsmann bayernin sahasini birbirine katmisti hatirlayan varmi-adam almanyanin teknik patronu bile oldu-
ne yani adamlar kizamazmi-onlarda insan kizabilirler-
Mustafa K.
21.01.2008, 21:40
Elif Tv' de yayınlanan Spor Saati programına bağlanan Süleyman Hurma ,Gökhan'ın sabah antremanından önce Hocasından , Yöneticilerden ve futbolcu arkadaşlarından özür dilediğini söyledi ayrıca cezada verilmiş ama cezanın ne olduğunu söylemedi.
Çetin GÖNEN
21.01.2008, 22:33
Bravo Gökhan senden bunu beklerdim. Insan her zaman hatayi kendisinde aramali.
Freestyle
21.01.2008, 22:49
Elif Tv' de yayınlanan Spor Saati programına bağlanan Süleyman Hurma ,Gökhan'ın sabah antremanından önce Hocasından , Yöneticilerden ve futbolcu arkadaşlarından özür dilediğini söyledi ayrıca cezada verilmiş ama cezanın ne olduğunu söylemedi.
Kendine yakisani yapmis Gökhan :shake2:
muptela_38
21.01.2008, 22:52
bu olay giderek sık olmaya başladı bir sonraki maçlarda cangele ragıp veya bi başkası aynı hareketi yapsa kim ne diyebilir.. disiplin şart
muptela_38
22.01.2008, 00:52
şuan şhow tvde yayınlanan bir proğram var 6 pas biliyorsunuzdur ve ordaki yorumculardan hakan can biraz önce bir açıklama yaptı
bugün kayserispor başkanı recep mamurla görüştüm gökhan ünal sözleşme uzatmayı reddetmiş gitmek istiyormuş artık buradaki görevimi doldurdum demiş başkanımızda mehmet topuzu kesinlikle satmıyoz.. gökhan ünal içinde avrupadan bir kulüple 7milyon euroya prensipte anlaşma sağladık ama gökhan mal gözüyle görmüyoruz eğer kendi istediği bir kulüp varsa istediğimiz ücreti verirlerse gidebilir
umarım yalandır
batuhandan
22.01.2008, 00:59
Başka emrin varmı gayserilim, adam hırsına yenik düşüp bir eldiven fırlattı diye satılırmı bea. Gitmiş özür dilemiş zaten, tolunay hocanın bunu hakettiğini düşünmüyorum ve ne kadar zor bir durumda kaldığını düşününce gökhana çok kızıyorum ama daha fazla büyüterek keyfimizi kaçırmayalım.
Bu hafta çeyrek finaldeyiz haftaya 8taş ı yenip zirveye ortak olacağiz :D
Şimdi destek zamanı, şimdi kenetlenmenin tam zamanı hadeeeeeee
batuhandan
22.01.2008, 01:02
Yok be yaw yalandır inanmam
Freestyle
22.01.2008, 01:19
Gökhan Ünal kolay kolay silmez Kayserisporu. Kayserisporda kolay kolay Gökhan Ünal'i silmez.
Son yillarda ikisininde birbiri üzerinde büyük payi var.
evet nasıl mehmet topuzun arkasında durulduysa gökhanada öyle davranılmalı
batuhandan
22.01.2008, 01:31
http://video.google.com/videoplay?docid=1980698609283659859
:good
Heyy gidi günler heyyy Gökhan seni bu kadar severken bunudamı yapacaktın bizlere, Ne diyelim AŞK olsun biz bu yaptığınıda şerbet der içeriz.
Elveda Gökhan ÜNAL Bahtın açık olsun...
LEVENT ŞEKER
22.01.2008, 01:43
hatasız kul olmaz yorum yapmıycam genede seviyorum kralı krallar ölmez sekil degıstırır
şöyle bir yorumlara baktımda
istesekte istemesekte Kayserispor'un şuan ki teknik adamı Tolunay Kafkas ve demekki gerçekten gerekli gördü ki Gökhan'ı oyundan aldı... bence çok takılmayalım artık!
Buarada bazı arkadaşlar Mehmet'in arkasında duruldu demiş evet Mehmet Topuz'u herzaman herkes bir şekilde destekledi ama kabul edin ya da etmeyin Mehmet ne olursa olsun asla maçlarda bırakın idmanlarda dahi maça olan disiplinini bozmadı.Yani gerçekten bu takımda Kayserispor'u ruhunda hisseden futbolcu arkadaşlar varsa bunların başında Mehmet Topuz geliyor.
ahmetg38
22.01.2008, 12:07
gökhan bir yere gitmez
goki-topuz
23.01.2008, 14:19
Siz ne diyorsunuz ya
kral gitse golü kim atacak kendini lionel messi zanneden cangele mi
bizim hafızamız çok zayıf
kayserispor formasıyla 75 gol atan kimdi
bu takıma uefaya götüren kimdi
kral bugün kayserispordan ayrılsa en az 20 takım ister avrupadan
ne olursa olsun gerçek kayseri taraftarı kral a da takımada sahip çıkar
hermaçta stada gider
bu iş internet taraftarlığıyla olmaz
İŞTE GÖKHAN ÜNAL'IN DEĞERİ!
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un transferi için sezon başından beri yapılan baskılardan artık bıktıklarını belirtti! Konuyla ilgili olarak, "Artık son noktayı koyuyorum" diyen Mamur, 10 milyon Avro veren kulübün Gökhan Ünal'ı alabileceğini söyledi!
Mamur, şunları söyledi:
''Biz, Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz'u satmayacağımızı defalarca açıkladık. Masa başında çok hayali transfer haberleri yapıldı. Artık son noktayı koyuyorum. 10 milyon Avro veren kulüp Gökhan Ünal'ı alabilir.''
Mamur, Gökhan Ünal için Rusya'nın Rubin Kazan takımının önerdiği 7.5 milyon Avroluk teklifi de geri çevirdiklerini ifade etti.
Recep Mamur, Mehmet Topuz'un da 10 milyon Avro karşılığında satılıp satılmayacağına ilişkin bir soruya ise, ''Açıklamam sadece Gökhan Ünal ile ilgili. Mehmet Topuz ile ilgili bir rakam veya kulüp adı vermiyorum'' diye cevap verdi.
kay: ajansspor
çok olmuş ama yokmu Gökhan'a 10 milyon Avro
10 milyon euro varsa verebilecek buyursun alsın
Gökhan Efendinin Eldivenleri Fırlatmasından Sonra Bu Açıklamanın Gelmesi Yönetimin ve Teknik Heyetin Gökhan ünalın Bu Tavırlarından Rahatsız Olduğunu Göstermektedir.
Siz ne diyorsunuz ya
kral gitse golü kim atacak kendini lionel messi zanneden cangele mi
bizim hafızamız çok zayıf
kayserispor formasıyla 75 gol atan kimdi
bu takıma uefaya götüren kimdi
kral bugün kayserispordan ayrılsa en az 20 takım ister avrupadan
ne olursa olsun gerçek kayseri taraftarı kral a da takımada sahip çıkar
hermaçta stada gider
bu iş internet taraftarlığıyla olmazkonya maçında gökhan çıktıktan sonra takım 2 gol attı bugün antepe karşı 2 gol attı daha sonra gökhan girdi gol sesi yok demek ki bu takım gökhansızda gol atabiliyor hatta gökhansız bu takım daha fazla gol atabiliyor.bülent bölükbaşı ve ertuğrul sağlam gitti bu takımdan iş olmaz dediler sonuç ortada yani kayserispor gökhana ve mehmet topuza bağlı bir takım değil ilerleyen senelerde bu takıma topuzdan ve gökhandan daha süper krallar gelecektir kayserinin hedefi bundan sonra hep ileri vites küçülmek yok
muptela_38
23.01.2008, 19:21
açıkça ortada gökhan gitmek istiyor yönetim ve hocayla arasında sorunlar var belli ama inşallah gitmez kalır yeri zor dolar
Ne alakasi var kardesim bütün takimi satalim istersen
goki-topuz
26.01.2008, 20:40
biz kralın arkasındayız
o eğerki takımı satacak olsaydı sene başı gitmek istiyorum derdi ve takımda ucuz bir bonservise bırakmak zorunda kalırdı
biz çok balık hafızalıyız
kralın ne goller attığını izlemek isteyenler ligtv.com.tr üye olup 4 yılın bütün gollerini izlesinler ozaman kralı değerini daha iyi anlarlar
goki-topuz
26.01.2008, 20:47
konya maçında gökhan çıktıktan sonra takım 2 gol attı bugün antepe karşı 2 gol attı daha sonra gökhan girdi gol sesi yok demek ki bu takım gökhansızda gol atabiliyor hatta gökhansız bu takım daha fazla gol atabiliyor.bülent bölükbaşı ve ertuğrul sağlam gitti bu takımdan iş olmaz dediler sonuç ortada yani kayserispor gökhana ve mehmet topuza bağlı bir takım değil ilerleyen senelerde bu takıma topuzdan ve gökhandan daha süper krallar gelecektir kayserinin hedefi bundan sonra hep ileri vites küçülmek yok
öyle bir konuşuyosun ki kardeş sanki kayserisporun altyapısı ajax veya barcelona
kayserispor tarihinde kaçtane milli takıma oyuncu vermiş
2 tane gökhan ve mehmet topuz
geçen yıl gökhanın oynamadığı 9maçtan 1ini kazandık
ahmetkaracaglar
26.01.2008, 21:55
Gokhan nolursa olsun bu takima para kazandirmadan gitme..Seni buralara getiren takim Kayserispor dur
Bekleyeceğiz göreceğiz ne desek şu an için boş gökhan kafasında kayserisporu bitirmeseydi sözleşmesini uzatırdı.
Ahmet Ak.
26.01.2008, 23:58
gitsende kalsanda bu şehrin tek kralı sensin gökhan.emeklerin için teşekkürler.ama lütfen birdaha eldiven atmalar gibi yakışıksız hareketler olmasın.zira sen oyundan çıkarken biraz olsun moral verebilmek için alkışlayan ben biranda sülaleme sövülmüşe döndüm.böyle şeyler tribündeki insanları kızdırıyor.adına taraftar,seyirci, çekirdekçi ne derseniz diyin o insanlar sizi izlemeye geliyor.
gitsende kalsanda bu şehrin tek kralı sensin gökhan.emeklerin için teşekkürler.ama lütfen birdaha eldiven atmalar gibi yakışıksız hareketler olmasın.zira sen oyundan çıkarken biraz olsun moral verebilmek için alkışlayan ben biranda sülaleme sövülmüşe döndüm.böyle şeyler tribündeki insanları kızdırıyor.adına taraftar,seyirci, çekirdekçi ne derseniz diyin o insanlar sizi izlemeye geliyor.
Çok Haklısın Katılıyorum Sana
goki-topuz
03.02.2008, 16:05
kral sen çok seviyoruz
herkes senin nekadar delikanlı ve adamgibi adam olduğunu biliyor
inşallah gitmezsin ve gelecek yıl yeni stadda uefa kupasında ve ligde şampiyonluğa oynarız
gitsende kalsanda bizim herzaman unutamayacağımız kralımızsın
Bırakma bizi KRAL
Gelecek yıl yeni stadımızda, UEFAda çok goller atacaksın daha!
gökhanı çok seviyoruz bu takımın buralara gelmesinde çok büyük payı var
Gökhan,8jk ya gol atacak bu hafta.maçdan önce Gökhanı tribünlere çagırıp moral vermek şart
goki-topuz
07.02.2008, 13:27
Gökhan,8jk ya gol atacak bu hafta.maçdan önce Gökhanı tribünlere çagırıp moral vermek şart
çok doğru söylüyorsun
maçtan önce stadı gol kralı diye inletelim
bjk atsın ozaman iyice coşarız
ahmetg38
07.02.2008, 14:00
bu şehrin ilk kralı
goki-topuz
07.02.2008, 14:12
bu şehrin ilk kralı
haklısın kardeş ama bunu herkesin anlaması gerekir
ahmetg38
07.02.2008, 14:14
anlatacaz kral da bize golleriyle yardımcı olacak :):):)
HİÇ Kİmsenİn ŞÜphesİ Olmasin. Bİz GÖkhan KardeŞİ Allahin İznİyle Kurda KuŞa Ve Hemcİnslerİne Yem EtmeyeceĞİz. İnŞallah Bu Sene İstedİĞİ Bİr GÜzellİkle LİĞİ Tamamlayip Avrupada Bİr Takima Gİtmesİnİ Temennİ Etmekteyİz. Amma GÖnlÜmÜz Hep Bİzİmle Bİrlİkte Olmasi İsteĞİnde. CoŞtur Bİzİ GÖkhan Yikalim Zafer Gecesİ Caddelerİ.
Freestyle
07.02.2008, 17:05
Gökhan in garanti golü var yahu bejeke ya, bunun kaçar yolu yok.
goki-topuz
07.02.2008, 19:42
Gökhan in garanti golü var yahu bejeke ya, bunun kaçar yolu yok.
inşallah kardeşş
dualarımız kabul olur
kral yeniden gol kralı olur
ahmetg38
07.02.2008, 23:01
kimse kusura bakmasın milli takım hazırlık maçında oynamadığı bir bakıma iyi oldu yorulmadı ama her futbolcu ister milli takımda oynamayı onuda anlıyorum
BÜYÜKSÜN KRALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLL
Kral SenİnŞlyİz.İnŞ. Yİne Kral Olursun.
İnşallah oynar oynamazsa da Tolunay Hoca kendi bilir.
şu an 10 gol oldu kral her maç 1 gol atsa olur gol kralı hadi hayırlısı kral yeteneğini konuştur her şey olur merak etme...
Sniper38
10.02.2008, 20:13
Gol Krallığı
11 Gol Semih (F.Bahçe)
10 Gol Nonda (G.Saray)
10 Gol Gökdeniz (Trabzonspor)
10 Gol Ünal (Kayserispor)
goki-topuz
22.02.2008, 13:25
gol kralı gökhan ünal olacakk
ahmetg38
22.02.2008, 15:24
krallığını emanet ettiydi yeniden alacaktır
goki-topuz
23.02.2008, 13:01
krallığını emanet ettiydi yeniden alacaktır
kesinlikle olacak golkralı
ama buyıl geçen yılki kadar pas gelmiyor krala
bunun en önemli sebebide cangele nin ayağında topu çok tutması
caner cinar 38
24.02.2008, 21:58
Kral Bu Haftada Bos Gecmedı Helal Sana Kral Allah Nazardan Saklasın Senınle Gurur Duyuyorum
yalnızkurt38
25.02.2008, 10:21
kralımıza tebrikler..gollerinin devamını bekliyoruzz
bu hafta cincona gollerini bekliyoruz kral
Cilginlar_38
03.03.2008, 21:31
kral`dan bu hafta goller bekliyoruz. aynen 2 sene önceki gibi gs`yi yemisti kral..
kankasceco38
03.03.2008, 21:58
ünal baba şu cimbomu dağıtsana yawww
gökhan ünal bu sıralar top oynamıyor ama kendini göstermek açısından bu maçta çok koşacaktır inş gol ve gollerini bekliyoruz
bos gecmez gokhan gsaraya
gokhan euro 2008ı tv den segretmek ıstemıyorsa kendıne bıraz cekı duzen vermesı lazım..
Arkadaşlar,yarın saat 13 ile 15 arasında. www.fanatik.com.tr de,Gökhan,canlı yayında soruları cevaplayacakmış,sorusu olan varsa şimdiden gönderebilir...
JACK SPARROW
17.03.2008, 14:27
gokhan euro 2008ı tv den segretmek ıstemıyorsa kendıne bıraz cekı duzen vermesı lazım..
Biran önce verse çok iyi olacak.Bende aynı fikirdeyim...
goki-topuz
22.03.2008, 20:13
ben onu bunu bilmem kralın ne kadar büyük topçu olduğunu herkes biliyor
inşallah yeni stadda döktürecek uefa da da müthiş işler yapacak
ben hala inanıyorum bu yıl kral yeniden gol kralı olacak
Gökhan Gardaşın Nesini Gördünüzde çeki Düzen Verecek Kendine ....! şu Topçu Aleminde Hepsi Onun Gibi Olsun. Inşallah Biz ümit Ediyoruz Ki Cinconları Paçavraya çevirecek Biiznillah. Gökhanım Aslan Kaçmış..... çaktırma.!!!
Sergio_Aguero
22.03.2008, 22:11
Çok formsuzn bu aralar euro 2008i evden izlemek istemiyosa eski formuna kavuşması gerek forvette çok rakibi var zaten
CILGINCA38
23.03.2008, 01:45
Ne kadar kolay Gokhan Unal'i gozden cikarmak cogunuza ya ben bunu anlayamiyorum.. AdI gibi kral gibi oyuncu.. Futbolcularimiza moral vermemiz gerektigi yerde, yerden yere vurmaya cok merakli olan insanlar var aramizda.. Maasallah cok super destek verenlerimiz var!! Asil ceki, duzen vermesi gereken bizleriz.. Futbulcularimizi nasil motive etmemiz gerektigini bilmedigimiz icin!! Kral geldi, takimimizda kral gibi oynadi gideceksede kral gibi gidecektir..
Bizlerede onu kral gibi desteklemek duser.......
gizemesra38
23.03.2008, 02:21
Bence gökhan süper bi oyuncu kayseri bu günlere geldiyse gökhan ve topuzun ortak çalışması durumundan dolayı böyle kimsenin hakkını yemeye gerek yok. Bizi milli takımda aslanlar gibi temsil ediyor.Sonuna kkadar arkandayız gökhan kalsan da gitsende kayseri vefalı bir şehirdir.
KAYSERİLİ_KİZ
23.03.2008, 07:33
Bence boşuna yükleniyorsunuz Gökha a ve bir birinize her futbolcunun bi formunun düştüğü zaman olur sonra tekrardan çıkar ayrıca takımdaki maç içindeki bencillik ortadan tamamen kalkmadığı müddetçe forvetler tam anlamıyla beslenemez tek başınada Topuz heryere yetemez bence defansın sağlam orta sahanında rahat bir şekilde pasvertme oyun kurma gücü olmalı çelişkili tedirgin oynamamalı son zamanlarda ama çok iyi futbol koyuyoruz gökhan forvet die de bütün golleri o atacak diede bi kaide koşul kural yok futbol takım oyunu golu kimin attığı değil maçın skoru onemli yendiğimiz müddetçe sorun yok Gökhan gole asiste yapsa rakibi oyalasada yeter tabiki gol atmasını bende isterim ama başarılı giden bir takımda da herşey kötüye gidiyormuş gibi konuşmak çok saçma yanikonuşmak için konuşuyorsunuz boş konuşuyorsunuz lütfen konuşmalarımıza dikkat edelim forumumuzu futbolcularımız da takip ediyor
Haydi Gökhan Semih'i geçmen lazım.
LEVENT ŞEKER
23.03.2008, 11:20
krallar ölmez şekil degiştirir.herzaman yanındayız kral
Umarım gökhan ünal eski günlerine döner ve kafasında sadece kayserisporu ve futbolu düşünür
Kayserispor'da ilk 11e girebilmesi için eski haline dönmesi lazım.
Leo ve Cangele çok iyi ikili oldular..
EURO08 için umutsuzum.
CILGINCA38
23.03.2008, 14:38
Iste taraftarlik budur abi.. Destek budur.. Umarim positif yazilarimiz bu sekilde devam eder..
Kapadokyalı
23.03.2008, 22:25
kral ile oturulup bir an önce konuşulması lazım.önümüzde euro 2008 var gökhan sanki kafasında bin türlü derdi var gibi isteksiz isteksiz dolaşıyor.hem kendi başarısı için hem takıma katkısı açısından son 7 maçta çok iyi konsantre olması lazım.
Bende aynen katiliyorum arkadasa
Ahmet Ak.
23.03.2008, 23:50
gökhanın kafasında kayserispor bitmiş artık galiba.
en iyisi sezon sonunda teşekkür edip satmak.çünkü gökhanın durumu formsuzluk falan değil
gibi.adam oynamıyor.zorla da oynatılamayacağına göre para ediyoken satalım.
abi adam tüylenmiş..bi burnunun sürtülmesi lazım..okan yılmaz,zafer biryol gibi olması lazım..sonra erciyes bile almaz günal ı..
CILGINCA38
24.03.2008, 00:28
Gokhan yarim haci olmus artik.. Sakalida koymuski abi..
CILGINCA38
24.03.2008, 00:32
Bence Goku'da sakatlanirim korkusu var.. Kayserispor'da kendini gostermezsen yarin seni alanda olmaz o zaman napcaz?
Gökhan kendisine haksızlık yapıldığını düşündüğü için istekli değil. Bence haklı da. İlk 11 de ve anlaşabileceği bir partnerle şu anda bile 20 golü geçer.
CILGINCA38
24.03.2008, 11:37
Artik nedeni neyse bilemeyiz, ama kendine gore hakli bi nedeni vardir mutlaka.. Bize ustumuze duseni yerine getirmek duser.. DESTEK!!
alayina38
24.03.2008, 12:27
bunu satp 8,veya 9milyona 4 kaliteli yabanci almamiz lazimyada en az 2 2de kaliteli yerli ozaman bakin takima siz
ahmetg38
24.03.2008, 13:53
ney o hemen kral satılıyo ney bir yere gittiği yok bu sene kötü kral seneye düzelir kral dan iyi hangi topçuyu alacan
CILGINCA38
24.03.2008, 13:59
Kotu kral diye bisey yok.. Kral'larin filmlerde gorundugu gibi tastan degilde onlarinda insan oldugunu unutmamak lazim.. Ya bizlerde olmuyomu? Moralimizin bozuk oldugu, keyifsiz oldugumuz.. Her kafadan bi ses cikiyo.. Kral'inda bi bildigi vardir.. Belki bi derdi vardir.. Goku'da kalp tasiyo abi be.. Bu kadar gaddar olunmaz.. Bir an once toparlanmasi takim adina guzel olacak ama eger zamana ihtiyaci varsada bu zamani ona vermek lazimki toparlanip eskisinden daha iyi olsun.. Biz destek olamazsak, arkasinda oldugumuzu hissettiremezsek o zaman kral'i daha cok bekleriz duzelsin diye..
koramaz38
24.03.2008, 14:31
kral bazi maclarda oynamdigi halde golkralliginda üst siralarda demekki ilk 11 de baslasaymis gerisini siz düsünün.... buaralar sadece kafasi karisik yada morelimi bozuk desek budurumda bize destek vermek düser krali bir kalemde silmek bize yakismaz egerki sezon sonunda biyere gitmeyip bizde kalirsa gökhan yine eski gökhan olacak bundan eminim :thumbup:
CILGINCA38
24.03.2008, 14:42
kral bazi maclarda oynamdigi halde golkralliginda üst siralarda demekki ilk 11 de baslasaymis gerisini siz düsünün.... buaralar sadece kafasi karisik yada morelimi bozuk desek budurumda bize destek vermek düser krali bir kalemde silmek bize yakismaz egerki sezon sonunda biyere gitmeyip bizde kalirsa gökhan yine eski gökhan olacak bundan eminim :thumbup:
http://forum.kayserispor.org/images/icons/clap2.gif
Gökhan da yine bir olumsuz değişiklik var ama neden kaynaklandığı meçhul
Bu birçok eleştirmeninde gözünden kaçmamış
Rıdvan Dilmen'in bir yorumunu dinledim sabah gerçekten ilginç geldi Gökhan'ın dışarıya olan yansıması
Umarım biran önce toparlanır
CILGINCA38
24.03.2008, 16:33
Kalbimiz, gonlumuz onunla..
Gökhan kendisine haksızlık yapıldığını düşündüğü için istekli değil. Bence haklı da. İlk 11 de ve anlaşabileceği bir partnerle şu anda bile 20 golü geçer.
Bence Cangele Gökhan için çok iyi bir partner.
Ne oyun sistemidir ki Gökhan'da bi türlü ayak uyduramadı..
Lig başından beride form'suz.
Nasıl olacaksa Artık ?
KAYSERİLİ_KİZ
25.03.2008, 16:52
bence bunlar normal sonuç olarak sürekli antreman maç kamplar milli takım sakatlık vs ayrıca hep aynı performansı gösterecek diye bir kaideyok her futbolcunun kötü olduğu zamanlar olabilir hatırlatayım 6 hafta gol atamayıp birden patlamıştı vardır kendincebir sıkıntısı extradan antremanla taraftar ve aile desteğiyle atlatır bu sorununu Ali ye gösterdiğiniz inceliği mütevaziliği anlayışı kralımıza da göstermenizi rica ediyorum çünkü çok hakediyor unutmayalım ki futbolcularımız yorumlarımızı okuyor ve moral bozmanın hiç biralemi yok bize bir şey kazandırmaz aksine kaybetirir...Bu sene geçen seneye göre daha düşük performanslaoynuyor olabilir ama takımda pas sorunu var hatta bu sorunu gökhan bir çok defa dile getirmişti sizler kayseri de yaşıyorsunuz özellikle forumdan bir kaç arkadaş sürekli futbolcularla görüşüyor bunu kendisine sorabilir
CILGINCA38
25.03.2008, 17:46
Gokhan ne oldugunu cok iyi biliyor.. Bizim icin degerinin ne kadar oldugunuda cok iyi biliyor.. Her zaman, her yerde Göku'nun destekcisiyiz.. Arkadaslar biz olayi aramizda buyutuyoruz bence.. Aile destegi falani, filani karistirmayalim.. Adamin lakabi uzerinde "kral"!! Lakabina gorede bu isin icinden cikacaktir.. Adami bi rahat birakin hele, her kafadan bi ses cikiyo.. Insan sirf bu forumu okudugu zaman bile bunalima girer ya.. Herkes bisey diyo, kendince yorum yapiyo, bilip bilmeden konusuyo.. Illallah'i bana bile dedirttiniz valla ya.. Kral sensin Göku!!
goki-topuz
28.03.2008, 12:10
bence gökhan ünalın son zamanlardaki sıkıntısı kendine haksızlık yapıldığı
gökhan bu takımı küme düşmeden kurtaran uefaya götüren en önemli 2 adamdan biriydi
bence bir an önce tolunay ve hurmanın bişeyler yapıp gökhanın gönlünü yeniden kazanmaları lazım ve kralın kafasını rahatlatmaları lazım
sezon sonu ayrılacaksa bile en az ligi 17 golle tamamlaması lazım ki gideceğinde değerinden az paraya gitmesin
ama ben krala güveniyorum herzorluğu aşacak
Kral kendini birakma, sen kendini isbatlamis bir futbolcusun, hemen mücadeleni ve performansini birakmaki kariyerin ve degerin dahada artsin Kayserisporumuzdan ayrilmak istesen bile bu taraftar seni unutmaz ve yolun acik olmasini diler.
GÖKHAN ÜNAL takımızın iyi oyuncularından biri
ama bazen artistlik yapıyo takımda huzursuzluga yol açıyo
onun kafasında ne var aceba gitmak mi istiyo anlamış degilim
istikrar yakalmasını istiyoruz haydi GÖKHAN göster gücünü tekrar
başarılar diliyorum YOLUN AÇIK OLSUN
Gökhanın kalitesini tartışmaya gerek yok ama,kendisini biraz daha maçlara vermesi istiyorum,eski gökhanı seyredemiyorum,avrupa şampiyonasına milli takıma çagrılır ama bu performansıyla fatih terim gökhanı oynatırmı bilmem.Genede,gol atsada atamasada onu çok seviyoruz...
CILGINCA38
28.03.2008, 15:07
Kasap sevdigi deriyi yerden yere vururmus, bizimkide kasap misali.....
bence bunlar normal sonuç olarak sürekli antreman maç kamplar milli takım sakatlık vs ayrıca hep aynı performansı gösterecek diye bir kaideyok her futbolcunun kötü olduğu zamanlar olabilir hatırlatayım 6 hafta gol atamayıp birden patlamıştı vardır kendincebir sıkıntısı extradan antremanla taraftar ve aile desteğiyle atlatır bu sorununu Ali ye gösterdiğiniz inceliği mütevaziliği anlayışı kralımıza da göstermenizi rica ediyorum çünkü çok hakediyor unutmayalım ki futbolcularımız yorumlarımızı okuyor ve moral bozmanın hiç biralemi yok bize bir şey kazandırmaz aksine kaybetirir...Bu sene geçen seneye göre daha düşük performanslaoynuyor olabilir ama takımda pas sorunu var hatta bu sorunu gökhan bir çok defa dile getirmişti sizler kayseri de yaşıyorsunuz özellikle forumdan bir kaç arkadaş sürekli futbolcularla görüşüyor bunu kendisine sorabilir
Evet dogru pas sorunu var neden forvetlere gollük paslar atilamiyor cünkü o paslari atacak 10 numaramiz yok
Herkez Gökhan'ın moralinin bozulmasından bahsediyor. Biz her zaman Kral'a destekci oluyoruz ama o hiç bizi düşünmüyor?
CILGINCA38
02.04.2008, 10:24
Biz Gokhan'a bi bag bagisladikta, Gokhan bize bi parca uzum vermedi hesabi oldu.. Gene cani sagolsun..
Bence Gökhan kafasında Kayseri'yi bitirdi
zaten bizde ligte bittik ama umarım Gökhan kendi geleceği için bir sakatlık falan çıkarmadan sezonu tamamlar
imparator38
02.04.2008, 16:02
Gökhan Ünal bazı şeyleri silmiş o belli ama bu belirginlik oyununa da aşırı yansımaya başladı. Bir futbolcu başarılı olmak ve iyi transfer yapmak isteyebilir, ancak bunun için gerek kulübünün gerekse kendisinin iyi olması, bu şekilde güzel bir lansman ile kendini pazarlaması gerekir. Gökhan Ünal' ın alternatifleri ise bizde başarılı olup Milli Takımla Avrupa Şampiyonasında kendini gösterip kendisi için kariyer olabilcek bir takıma transfer olabilirdi ancak süreç bu şekilde olursa ne Milli Takım a ne de kendisi için kariyer olacak bi takıma gidemeyecek. Böyle olsun sanırım hiçbirimiz istemeyiz ama bunun birçok örnegi bulunuyor. Gönül isterki düzelir ve eski günlerine döner.
zaten bizde ligte bittik ama umarım Gökhan kendi geleceği için bir sakatlık falan çıkarmadan sezonu tamamlar
güzel ve net acıklama
Sergio_Aguero
02.04.2008, 16:48
Gökhan Ünalın takımda gönülsüz tuttuğunu herkez anlıyor artık.En iyisi takımdan gönderilmezi
Herkez Gökhan'ın moralinin bozulmasından bahsediyor. Biz her zaman Kral'a destekci oluyoruz ama o hiç bizi düşünmüyor?
:uzgunum::uzgunum:
imparator38
02.04.2008, 17:59
Kayserispor'dan Galatasaray'a tepki
Oktay ENSARİ / KAYSERİ, DHA
KAYSERİSPOR Kulübü, Gökhan Ünal konusunda yaşanan olumsuzlukların faturasını Galatasaray’a kesti. Genel Menajer Süleyman Hurma, “Galatasaray Gökhan’ı bizden alamaz” dedi.
Genel Menajer Süleyman Hurma, “Buradan ilan ediyoruz. Galatasaray kulübü bizden Gökhan’ı alamaz. Ancak, bu oyuncumuzun bir yıldır olduğu gibi kafasını karıştırır. Galatasaray ne zaman sıkıntıya girse, Gökhan Ünal konusu gündeme geliyor” diye tepki gösterdi.
Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel’in yeni sezon için transfer etmek istedikleri Gökhan Ünal’la ön görüşme yaptıkları konusunda haberlere de değinen Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, “Gökhan Ünal konusunda bir yıldır yaşadığımız olumsuzların altında Galatasaray kulübünün tavır ve davranışları ile oyuncumuzla yaptıkları görüşmeler yatmaktadır. Galatasaray’ın Gökhan Ünal konusundaki girişimleri hem bizim hem de oyuncumuzun bir yılına mal oldu. Galatasaray ne zaman skıntılı duruma düşse veya yenilse, ortaya hemen Gökhan Ünal konusu çıkıyor. Şimdi de öyle oldu. Galatasaray her başı sıkışınca gündem değiştirmek için Gökhan Ünal’ın transferine sarılıyor. Gökhan Ünal’ın sezon sonunda transferine müsaade edebiliriz. Ancak şunu herkes iyi bilsin, gideceği kulüp Galatasaray olmayacak. Galatasaray dışında yurt içi ve dışında Gökhan’ı bizim de istediğimiz bir kulübe verebiliriz” dedi.
Sürekli yazı ve haberlerle golcü oyuncularının kafasının karıştırıldığına değinen Süleyman Hurma, “Galatasaray olsa olsa kafa karıştırır. Bu konuda, yani kafa karıştırma konusunda iyi bir ekipleri var. Çok iyi kafa karıştırıyorlar. Tekrar ediyorum ve üzerine basa basa söylüyorum, Galatasaray Gökhan Ünal konusunda etik davranmadı. Kulüp başkanımız, Galatasaray Kulübü’ne mektup göndererek, bu konudaki hassasiyetimizi dile getirdi. Ne yazık ki, Galatasaray Gökhan’ın kafasını karıştırdı” diye konuştu.
Bu arada sarı kırmızılı ekipte Fenerbahçe maçı hazırlıkları sürerken, Toledo’nun cezalı, Mehmet Topuz’un ise sakatlığının sürmesi teknik kadronun canını sıktı. Kayserispor kafilesi, cuma günü uçakla İstanbul’a giderek kampa girecek.
zaten alamzki gs istesede almazda ii açıklama olmuş gökhanın alacaz die die kafasını karıştırdılar kralın çok formsuz şu anda umarım toparlanır sezon sonuda ii bi şekilde takımda ayrılır çünkü klup içinde onun içinde en iisi bu
CILGINCA38
02.04.2008, 19:39
Bence kafayi hic karistirmasin.. Lakabina yakisir bi sekilde bu sezonu bitirsin.. Gene gitmek isterse bizede onu KRAL gibi gondermek yakisir.....
Kapadokyalı
02.04.2008, 19:46
bu takımda en çok destek gören ve sevilen 2 futbolcudan biri.nerdeyse el bebek gül bebek bakıyoruz gökhana.her zaman diyoruz başımızın üstünde yerin var.sen bizim kralımızsın.bunun bir karşılıgı olması lazım.ve karşılıgı isteksiz kılını bile kıpırdatmayan bir gökhan degil.
CILGINCA38
03.04.2008, 12:22
Etrafini yikip gecen kralin yarin bi gun tahtsiz kalacagi belli.. Her zaman geri donebilecegin kapi birakip, dustugunde onu kaldiracak dostluklari yikmamasi gerekir..
Çok değil bundan bir süre öncede söylemiştim Gökhan'ın Kayseri'yi kafasında bitirmeye başladığını herkes burada bana cephe almıştı krala öyle deme o ne olursa olsun kral onu destekleriz diye, hoş şimdi o arkadaşların çoğunu kralın bu zor dönemlerinde krala destekçi olarak göremiyoruz ama neyse.Ben sadece gördüğümü kişisel fikrimi söylemiştim ki bunu söylediğimde Gökhan'ın en iyi zamanıydı.Sağolsun Gökhan'da son zamanki tavır ve düşük performansıyla beni haklı çıkardı.
Ama diğer sayfada da söylediğim gibi ;
Zaten bizde ligte bittik ama umarım Gökhan kendi geleceği için bir sakatlık falan çıkarmadan sezonu tamamlar ve HEPİMİZ İÇİN HEM TAKIMIZ ADINA HEMDE GÖKHAN ADINA EN HAYIRLISI NE İSE O OLUR...
Ama şu varki Gökhan Ünal hala Kayserispor'un yani bizim gönülden bağlı olduğumuz takımın bir oyuncusu ve ne olursa olsun ben yinede onu üzecek ya da kişiliğine dokunacak eleştirilerden uzak durmamız gerektiğini düşünüyorum ve bunuda herkesten rica ediyorum.
Ne olursa olsun Kayserispor da çok güzel bir kariyer yaptı seveni var sevmeyeni var ama oynamak istediğinde de çok güzel oynadı ve birçok kişinin takdirini aldı.
Şimdi biz taraftara düşen sezon sonunda herşey netleşene kadar yine ona ve takıma destek vermek ve sezon sonundaki transfer döneminden sonra kalırsa eski günlerine dönmesini dilemek, gidersede alkışlayıp yolun açık olsun demek
imparator38
03.04.2008, 13:42
Gökhan Ünal hem bizim için hemde ülkemiz için çok önemli ve değerli bir futbolcu, Kayserisporumuza çok şeyler kattı bunu reddetmesi mümkün değil, takımımıza Mehmet Topuz ve diğer futbolcularla birlikte çağ atlattılar diyebilirim, sanırım yanlışta olmaz, lig ve avrupada ki başarılarımızda en büyük paylardan birine sahip, gol kralımız sonuçta.
Dozunda eleştiriler olabilir ancak çokta aşırıya kaçmamak lazım, kalırsa başımızın tacı gidersede avrupa da iyi bir kulübe gitmesini ve başarılı olmasını hepimiz isteriz. Kendine iyi bak Gökhan Ünal ve eski günlerine bir an önce dön...
bu saatten sonra gökhanin takima hic bir faydasi olmaz emekleri cok ama emeginin karsiligini fazlasi ile aldi su an oynadigi futbol zihniyetzi ile hic bir takimda yer bulamaz insallah giderkende kayseri ye faydasi olarak gider sanki biryerlerden ona dendiki kötü oyna fiyatin düssün seni alalim oda sanki ayni onu yapiyo bu saatten sonra gökhanin eski günlerine dönmesi zor aksine gün gectikce daha ta kötü olacak bence
Sergio_Aguero
04.04.2008, 19:49
Bizden ayrılmak isteyebilir tamam ama en azındna euro 2008e gidebilmek için oynamalı
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.