Tam Sürümü Gör : TSL 29.Hafta|Fenerbahçe 2-1 Kayserisporumuz
JACK SPARROW
02.04.2008, 02:29
http://img137.yukle.tc/images/4049fenerbahce.jpg (http://www.yukle.tc)http://img139.yukle.tc/images/4931kayseri.jpg (http://www.yukle.tc)
Turkcell Süper Lig 29. Hafta Müsabakası
Tarih:05.04.2008
Saat:19.00
Yer:Şükrü Saraçoğlu Stadyumu-Kadıköy
Arkadaşlar,
Biliyorum hepimiz üzgünüz, bu haksızlık, sorumluları belli ve bütün hepimiz bunun sorumlularını kınıyoruz.
Ama lütfen yazılara dikkat edelim, lütfen. Bize yakışanı yapalım, üyelerimiz arasında bizleri örnek alan gençler ve çocuklar var, burasını bayanlarda takip ediyor.
Lütfen küfür, hakaret yazmayalım ima ile bile olsa, kınayacaksak yazalım, lafımızı diyelim ama bir Kayseriliye yakışmayan cümleler kullanmayalım.
Aksi taktirde forumdaki bu mesajları temizlemek için uzun süre kapalı kalmak zorunda kalacak.
Tüm arkadaşlardan hassasiyet bekliyorum.
Yönetim.
CILGINCA38
02.04.2008, 10:19
Valla Allah yardimcimiz olsun.. Topuz'umuz geliyor ama Rago yok, Toledo yok.. Gokhan'da buyuk ihtimal gene oynamaz.. Bi iddamiz yok artik ligte ama umarim seyredilmeye deger guzel bi mac olur..
tutkumsun38
02.04.2008, 10:25
Fenerbahçe ile iki Chelsea maçı arasında oynuyacağız. Bu nedenle onların aklı o maçlarda olacaktır. Biz çok formda, seri galibiyetler alarak ve iddalı bir konumda olsaydık bu maçtan kesin puan alamayız derdim. Ancak rahatız, bir iddamız yok. Çıkıp güzel futbol oynuyalım, kalitemizi konuşturalım. Fenerbahçe karşısında şartlar ne olursa olsun iyi , göze hoş gelen bir futbol oynuyalım. 3 ihtimalli bir maç olarak görüyorum. Güzel futbolla puan ve ya puanlar alarak dönmek dileklerimle...
fener yorgun argın öaçtan çıkacak bizim bu fırsattan yararlanmamız lazım
bu hafta galibiyat alalım bari fenerin stadı KAYSERİSPORUMUZA hiç hayırlı gelmiyo
bu maçta bu şanssızlıgımızı yenecegiz İNŞALLAH
KAYSERİSPORUMUZA bu maçta başarılar diliyorum
Freestyle
02.04.2008, 11:41
Yanlis anlamayin, her oyuncumuza saygimiz ve sevgimiz sonsuz. Fakat Kemalle Kamberle olacak is degil bu. Bu maç için umutlu degilim.
Yorumsuz.... Çünkü ne söylesem boş bizimkilerin ne yaptığı ne yapacağı belli değil ki
bu maçta beşli orta saha tek forvet maça başlamak mantıklı çünkü ne olursa olsun beşiktaş, chelsa maçlarından sonra diri bir takım feneri rahat geçer. Eğer mücadele eden ve hücuma hızlı çıkacak bir orta sahamız olursa yorgun feneri 60-70 ten sonra dağıtabiliriz, fenerin savunmasıda orta sahadan geriden gelen adamları hep kaçırıyor, sadece gol yemeden maçı 70 li dakikalara getirmek.
Kapadokyalı
02.04.2008, 13:05
prestij maç diyorduk hep.alın işte prestij maçı.kamberle kemalle niye olmasın.sivasta ronaldinho lar falan mı var sanki.geçen sene küme düşen takımın topçusu musayla oynuyorlar.futbolcularımız kendilerine biraz inanır ve bi zahmette mücadele ederlerse bu iş olur
Kapadokyalı
02.04.2008, 13:12
Valla Allah yardimcimiz olsun.. Topuz'umuz geliyor ama Rago yok, Toledo yok.. Gokhan'da buyuk ihtimal gene oynamaz.. Bi iddamiz yok artik ligte ama umarim seyredilmeye deger guzel bi mac olur..
ragıpın nesi varki.hocamız toledo dan başka eksik yok diyor
kızılejder38
02.04.2008, 13:37
toledo yoksa fener macında fark yiyebiliriz.cünkü kayserispor istanbul hobisi var bir türlü istanbuldan puan alamıyoruz sadece bjk den baska puan alamadık düzgünce.bence bu macda öğle olucak kanımca
Bu maç önemli değil sakatları falan riske etmesinler, önemli olan Sivas maçı. Feneri yense bile Sivas'ı yenmedikten sonra benim için bir kıymeti yok.
superluxsick38
02.04.2008, 14:14
Bu maç önemli değil sakatları falan riske etmesinler, önemli olan Sivas maçı. Feneri yense bile Sivas'ı yenmedikten sonra benim için bir kıymeti yok.
Fenerin şampiyon olması Sivasın şampiyon olmasından dahamı iyi?
3 hafta öncesine kadar ben de hiç ciddiye almıyordum Sivası ama helal olsun adamlara, neredeyse tüm kilit maçlarını kazandılar, bizim gibi kilit maçların hepsinde puan kaybetmediler. Ulaşamadığımız ciğere mındar demektense birer Anadolu sevdalısı olarak onlara destek olalım. Onlar da bize destek gerektiğinde emimki destek sırasında ilk sırada olacaklardır.
BÖRTECINE 38
02.04.2008, 14:22
Biz kayserisporuz iddiasizda olsak maci kazanmaliyiz , biz taraftarlardaki bizanlilara karsi hirsin yüzde biri oyuncularimizda olsa zaten bizanslilara karsi oynadigimiz hermaci kazanirirz maalesef tam tersi bizanslilara gelince bazi oyuncularimiz kedi kesiliyor nehikmetse , basarilar KAYSERISPORUM maci alacagiz bizansa tokati atacagiz
Kapadokyalı
02.04.2008, 14:28
Biz kayserisporuz iddiasizda olsak maci kazanmaliyiz , biz taraftarlardaki bizanlilara karsi hirsin yüzde biri oyuncularimizda olsa zaten bizanslilara karsi oynadigimiz hermaci kazanirirz maalesef tam tersi bizanslilara gelince bazi oyuncularimiz kedi kesiliyor nehikmetse , basarilar KAYSERISPORUM maci alacagiz bizansa tokati atacagiz
olurmu hiç onlarda hırs,ne gezer onlar profesyonel ya
adEnisaY38
02.04.2008, 15:23
bu maci alamayiz tahminim berabere biter
normalde sımdıye kadar sureklı kazanacagız.. 3 puan ıcın gıdıyoruz vb acıklamalar olurdu..
onlar malesef yok..
sıvasında yıldızı yok denmıs.. sıvası buralara getıren savascı kımlıklerı ve febe yalakası olmalarından ıbaret..
bız yalaka da degılız ve buraya yıldızlarımız sayesınde geldık..
Sergio_Aguero
02.04.2008, 16:43
İstanbulda şansımız tutmuyor hiç bi zmn bu maçtan beraberlik bekliyorum ama
ali38_38
02.04.2008, 16:58
3-1 Yeniliriz Toledo ve Topuzsuz İstanbuldan beraberlik almak çok zor
superluxsick38
02.04.2008, 17:36
herkes yeniliriz diyor ya kesin yeneriz.
fener chelsa maçından avantajlı skorla ayrılsın bizim maça yedeklerle çıkar görürsünüz inş bizim takımda istekli oynarsa alacagız maçı
3-1 Yeniliriz Toledo ve Topuzsuz İstanbuldan beraberlik almak çok zor
zaten istanbula beraberliğer gitmiyoz
emre_38_ks
02.04.2008, 19:45
bence chelsea maclarının arasında zıco yedeklerle cıkar bızde onları evıre cevıre yenerız..
Bu maç diger maçlara bakilirsa çok daha zorlu geçecek.
Bu akşam Fenerbahçe şampiyonlar liginde mücadele edeceği bizim için bir avantaj olabilir, böylelikle onlari yorgun yakalamiş oluruz, ama herşeye rağmen biz önlemlerimiz almamiz gerekiyor.
Böyle bir maçta kaptanimiz görev alamayacaği bizim için zaten büyük bir risk.
Çetin GÖNEN
02.04.2008, 20:14
Ragip bu maçta sakat degilse oynayacak. www.tff.org'da (http://www.tff.org'da) 8 sari karti gozukuyor ama bunlarin 6 tanesi lig 2 tanesi kupa macinda :)
samet_38_1966
02.04.2008, 20:40
hadi kayseri yenersiniz kim bu fener
istanbul takımlarıyla deplasmanda yaptığımız maçlardan önce hep büyük umutlar taşıyorum ama hep de başımız öne eğiliyor maçtan sonra.fenerin 2 avrupa maçının arası olması şüphesiz büyük avantaj fakat sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyoruz.benim çok ümidim yok ama kayserispor yorgun olsun olmasın feneri yenecek güçte bir takım.hayırlısı olsun
Müjde! Topuz oynuyor.
Mehmet Topuz'un oynadığı her maçta en az rakip kadar kazanma şansımız var.
mali1001
02.04.2008, 21:18
umarım fener bugun chealsea yi yener...ozaman bizde yorgun ve zafer sarhoşu feneri evinde vururuz...
yinede her ne olursa olsun, yenilmeyiz diye düşünüyorum..başarılar kayserisporum
bence kayseri istanbulda kanarya avina çikacak ve galibiyetle gelecek insallah
Kapadokyalı
02.04.2008, 22:42
beraberlik için gidersek kesin yeniliriz.ama hedef galibiyet olursa birde sahada hırslı olurlarsa rahat yeneriz
ali38_38
02.04.2008, 23:44
Hedef galibiyet olursa fark yeriz 11 kişiyle defans yapmayı bazı maçlarda bilmeyiz ( denizli gibi ) yoksa 1 puan bile almak çok zor
evt fener yendi inanın bizim maçta as oyuncuların hepsini dinlendirecek bizim ekmegimizede bal sürecekler havalarını biz söndürecegiz ölümüne kayserispor
ali38_38
02.04.2008, 23:53
Zico öyle bir şeyi bir daha asla yapamaz karşısında antep , bursa değil Kayseri var
Yücel Şahin
03.04.2008, 00:09
Fenerbahçenin zafer sarhoşluğunu ve yorgunluğunu iyi değerlendirip kayserispor gibi oynamalıyız.Şu hiç bir iddamız yok ligde güzel futbol kayseriye yakışan bir oyun bekliyorum.Yenersek süper olur,beraberlik iyidir yenilirsekte dünyanın sonu değil Fenerbahçeye yenilmiş oluruz Takımımıza üstün başarılar ,Fenerbahçeye'de avrupada bol şans.
Freestyle
03.04.2008, 00:10
Bi tarafta Belediyeye sahasinda yenilmis Kayserisporumuz, diger yanda Chelsea'yi devirmis febe. Allah yardimcimiz olsun.
bizimkiler kendi futbolunu ortaya koyarsa ezer geçeriz bu ezikelri.artık istanbul fobisi yıkılması lazım.
xKayseri38x
03.04.2008, 11:54
Kayserispor'da 3 önemli eksik
Kayserispor, Fenerbahçe deplasmanına 3 as futbolcusundan yoksun olarak gidecek.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Toledo'nun kart cezalısı olduğu için bu önemli maçta oynayamayacağını, sakatlığı süren Mehmet Topuz ile akşam antrenmanında sakatlanan Gökhan Ünal'ın da kadroda yer alamayacağını söyledi.
Hurma ''Her şeye rağmen İstanbul'a puan umuduyla gideceğiz. Bu maçtan, hem prensip için, hem de bulunduğumuz yeri korumak için puan almak istiyoruz. Fenerbahçe'den kesinlikle çekinmiyoruz'' dedi.
Süleyman Hurma, Gökhan Ünal'ın Kayserispor'da kalıp kalmaması konusunun kendisine bırakıldığını da ifade ederek ''Gökhan mukavelesini uzatma teklifimize sıcak bakmadı. Sezon sonunda gitmek isterse gider. Kalmak isterse, ama Gökhan gibi kalmak isterse de kalır. Kimseyi zorla tutmayız. Gökhan gibi kalacaksa kalsın'' diye konuştu.
CILGINCA38
03.04.2008, 12:08
Bi tarafta Belediyeye sahasinda yenilmis Kayserisporumuz, diger yanda Chelsea'yi devirmis febe. Allah yardimcimiz olsun.
AMIN!!
xKayseri38x
03.04.2008, 12:10
Kaptan yine yok
CILGINCA38
03.04.2008, 12:48
Kaptanin olmadigini kim soyluyo ya? Onu nerde okudun? Kaptan maca kadar sakat, mac oynanacagi zaman duzelecek.. http://forum.kayserispor.org/images/icons/confused1.gif
xKayseri38x
03.04.2008, 13:38
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Toledo'nun kart cezalısı olduğu için bu önemli maçta oynayamayacağını, sakatlığı süren Mehmet Topuz ile akşam antrenmanında sakatlanan Gökhan Ünal'ın da kadroda yer alamayacağını söyledi
3 as oyuncumuz olmayacak.. bırak puan almayı bence fark yemesek ıyı ıs yapmıs oluruz.. orda bı 7-0 hatırlıyorum hala onun dalgasını gecerler zamanı gelınce..
bence:
..............................ıvankov............. ..............
alı turan.........avendano...........aydın..........ko ray
....................ragıp..................saıdou. ..............
mehmet eren............turgay.......................kemal
.............................cangele.............. ................
az gol yemek uzerıne oynamak lazım..
Freestyle
03.04.2008, 14:26
Umudumuz Edu ve Devid :w00t2:
hanimalik
03.04.2008, 14:27
Bu maçta bir gol garantimiz var edu ve devdevİT inş bir golde cangalede gelir :)
gaziliguclu
03.04.2008, 14:38
kayserispora istanbulda basarılar... fenerbahce yorgun olacak ve motivasyon sorunu yasayabilir bunu iyi değerlendirrse kayseri puanla doner
Akrep_Kral38
03.04.2008, 16:00
kayserispora istanbulda basarılar... fenerbahce yorgun olacak ve motivasyon sorunu yasayabilir bunu iyi değerlendirrse kayseri puanla doner
Zor maç olacağı kesin ama en az bir beraberlik bekliyorum İnşallah
ANTİ_İSTANBUL
TAKIMIMIZI DETEKLEMEK İÇİN BİZES KAFEDE HEP BERABER MAÇI İZLEYELİM
gerek bu konuda gerek se baska konuda kimse kayserispordan gol beklemiyor herkes rakip takımın kendi kalesi gol atması istiyor. biraz ilginc degilmi?
Fenerbahçeliler baya tepkili ragıp ve topuza bi chelsea yi yendiler havaya uçtular ingilterede chelsea show olur 3-0 vs... o zaman görürüz:wallbash:
hiç umudum kalmadı malesef.as oyuncularımızla zor yeniyoz ki yedekelrle çoooook zor işimiz.inş. yeneriz ama çook zor.hele de topuzun yokluğu.Fenerbahçeyi yenmeyi düşünürken sakatlıklar cezalar bizi yaktı.
NOT : Lütfen biraz özenli yorumlar yapar mısın ve lütfen forum kurallarına dikkat edelim
SADECE BU KONU İÇİN DEĞİL YORUM YAPARKEN HERKESTEN RİCA EDİYORUM RAKİP TAKIM İSİMLERİNİ DOĞRU KULLANALIM
Cörekdere38
03.04.2008, 16:56
ya kusura bakmayin ama hic umut yok her seneki gibi gider fark yeriz kötü kötü takimlar bile yeniyor ama biz yenemiyoruz kisacaksiniz ama maalesef dogru...
yok yok kızmayız doğru konuşuyon çünkü;.herkes yeniyor dediğin gibi bir biz yenemiyoz.
Edu yok! Carlos var!
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Chelsea'yi 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Brezilyalı defans oyuncusu Edu Dracena haftasonu Kayserispor ile yaplıcak lig mücadelesinde yer alamayacak.
Mücadelenin ikinci yarısısnda bir ikili mücadele sonrası başına darbe alan Edu, mücadelenin ardından kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Maçın ardında hastaneye götürülen Edu'nun tomografisinin çekildiği belirtildi.
Brezilyalı defans oyuncusunun durumunun ciddi olmadığı ancak Kayserispor maçında riske edilmeyeceği belirtildi. Kayserispor maçında Edu'nun yerine Yasin Çakmak görev yapacak.
CARLOS DÖNÜYOR...
Öte yandan 20 Şubat'tan bu yana sakatlığı sebebiyle takımdan uzak kalan Roberto Carlos, Kayserispor maçı ile tekrar formasına kavuşuyor. 34 yaşındakı futbolcu, Cumartesi gunu oynanacak olan maçta ilk 11'de başlayacak ve kendisini rövanştaki Chelsea maçına hazırlayacak
03.04.2008
Kaynak : DHA
koramaz38
03.04.2008, 19:31
ne yalan söyliym arkadaslar benimde bu macdan pek umudum yok futbolcularimizin son haftadaki forum düsüklügü ve fenerbahcenin chelseayi yenmesi ve morelli olmasi bunun en büyük nedenleridir ama insallah yanilirim
bizim futbolcularda motivasyon sifir hic sansimiz yok
Sniper38
03.04.2008, 19:40
Edu oynamiyacak, Chelsea maci icin, onun yerine Yasin oynayacak.
Carlos ilk11 de basliyacak Chelsea maci hazirligi icin.
Fenerin hemen 3 gün sonra Chelsea ile rövansi oldugu icin fazla mücadele edecegini sanmiyorum. Kayserisporda ama 3 önemli Oyuncu eksik olmasi, bizim icin büyük kayip.
Umarim Puan ile döneriz!
Topuz oynuyor ligtv de Tolunay söyledi
adEnisaY38
03.04.2008, 23:22
kimse darilmasin ama yenilecegimiz kesin hedefimiz yok
gizemesra38
04.04.2008, 03:53
fenerbahçe bu moralle bizi farklı yener gökhan yok mehmet yok bide moralimiz sıfır umarım korktuğum gibi olmaz
Ya hadi toparlanın biraz bu ne ya
Daha maça çıkmadan herkesi karamsarlık kapladı hadi yapmayın
KENDİNİZE GELİN BİRAZ
evet takımda eksiklerimiz var Mehmet'in oynamayacağı henüz nette değil
ama biz takımımız sahaya çıkmadan yenilgiyi kabul ettik bu kadarda yapmayın
Tamam bazı konularda espri olsun diye bende bişeyler söyledim ama sizlerin yazdıklarını okuyunca deli oldum desem yeridir...
BİZ BU MAÇI ALACAĞIZ
BİZ BU KADAR UMUTSUZ YA DA ZAYIF DEĞİLİZ
beraberlik yükserk ihtimal diyorum.aslında son haftalarki sonuçlar beni bu şekilde düşündürdü yoksa kayseri derdim.(bir fenerbahçeli olarak )
29. Hafta hakemleri açıklandı
Turkcell Süper Lig'in 29. Haftasında görev alacak hakemler TFF tarafından açıklandı. İstanbul'da Fenerbahçe ile yapacağımız karşılaşmanın hakemi Hakan Sivriselvi
TFF'den yapılan açıklamaya göre karşılaşmada görev alacak hakemler şu şekilde:
Orta Hakem: Hakan SİVRİSELVİ
Yrd. Hakem: Cem SATMAN
Yrd. Hakem: Serkan ÇİMEN
Dördüncü Hakem: Eray YURTSEVEN
www.kayserispor.org.tr
Bu Ne Yahu Revire Dönmüşüz Haberimiz Yok. Dün Ulusal Kanallarda Toledo , M.topuz , G.ünal Yok Diyordu. Inşallah Fenerbahçe Karşısında Varlık Gösterebilecek Arkadaşlar Yürekleriyle Oynarlarda Bu Istanbul Seferinden Zararsız Döneriz Vesselam.
işimiz çoookk zor.hepimizin gönlü yenmekten yana ama her şey ortada as futbolcularımızla bu sonuçları aldık 2 haftadır ki onlardan yoksun ne yaparız bilmiyorum.inş. yeneri.
CILGINCA38
04.04.2008, 12:33
En iyisi biz alttan alalim gene.. Cok sey soyleyip buyuk konusmakta var isin ucunda.. Fazla beklentimiz olmadan yenersek, sevincimiz daha buyuk olur..
benim kadromda bu
..............................ıvankov............. ..............
alı turan.........avendano...........aydın..........ko ray
....................ragıp..................saıdou. ..............
cangele............ m.topuz.......................m.eren
.............................ignesyas............. .................
bu maçı alırız kimse kafasına takmasın:boxing:
işimiz çoookk zor.hepimizin gönlü yenmekten yana ama her şey ortada as futbolcularımızla bu sonuçları aldık 2 haftadır ki onlardan yoksun ne yaparız bilmiyorum.inş. yeneri.
2 Haftadır ki yenilgilerimizi tamam özellikle Topuz'un olmaması çok kötü bir etken oldu ama bence ligde artık iddiamızın kalmaması yüzünden ligi biraz boşladılar...
Oysa Kayseri Fenerbahçeden sonra Sivassporu misafir edecek bir iddiamız kalmasada bu 2 maçı alırsak yukarısının kaderini belirleriz gibime geliyor.
goki-topuz
04.04.2008, 13:07
malesef kaybedeceğiz gibi geliyor bana
ohooooo siz baştan bunu söylerseniz hiç maça çıkmayalım isterseniz
ne gerek var 90 dakika koşup yorulmasınlar
Şu yazdıklarınızı rakip takım taraftarı olarak okusam kusura bakmayın ama dalgamıda geçerim gülerimde
BU NEDİR BÖYLE YA YAKIŞIYOR MU BİZE HADİ TOPARLANIN BU KADAR UMUTSUZ DEĞİL HERŞEY
ahmetg38
04.04.2008, 13:17
beraberlikle gelirsek iyidir ama turgay ve ali nin fazladan performansı galibiyeti bile getirir yeterki inanalım
tubablanco
04.04.2008, 13:20
ne bu karamsarlık yaa inanmak başarmanın yarısı derler ohoo taraftar maç başlamadan kesmiş umudu olmaz böle arkadaşlar takımımıza destek olup yenceğimeize inanmamız lazım
JACK SPARROW
04.04.2008, 14:13
Arkadaşlar inanın bana ye-ne-ce-ğizzz...
Görürsünüz...
Kayserispor Saraçoğlunu dar edecek fenerbahçeye...
Ve bende Kayserisporuma destek olacağım Saraçoğlu tribünlerinden:)Dua edin...
İŞTE BU YAAAAA :clap2::clap2::clap2::clap2::clap2:
HADİ BAYLAR BAYANLAR DAHA SAHAYA ÇIKMADAN HAVLU ATMAK YOK
YA TABİ Kİ BU 2 MAÇI ALIRSAK MANYAK OLUR.ŞAMPİYONU BİZ BELİRLERİZ AMA.... amalar var işte.ŞU İSTANBULDAN BİR ZAFERLE DÖNEMİYOZ EN SON 90 LI YILLARDA DÖNDÜK ONDA DA KÜÇÜKTÜM.TABİKİ YENELİM DAĞITALIM AMA BİR YANDAN DA EKSİKELRİ GÖRÜNCE MANTIK OLARAK İŞİMİZ ZOR DİYORUM.YENİLECEZ DEMİYORUM.YENİLEVİLİRİZ DE YENEBİLİRİZ DE.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.İNŞ. ALIRIZ.
Gönül işinde mantık olmaz, Futbolda da hiçbirşeyin garantisi yok
İşte bizim kaybettiğimiz nokta burda
Bu sefer Kadıköyden Fenerbahçe çıkamayacak
imparator38
04.04.2008, 14:30
Tabi yaa, takımlarımıza her koşul, durumda tam hep destek tam destek vermek gerek, yoksa taraftarlığın ne anlamı kalırdı.
Mustafa K.
04.04.2008, 14:35
Bu maç Cangele'nin fenere golü var
Kapadokyalı
04.04.2008, 14:43
niye yenmeyelim.evet topuz toledo ve gökhan çok önemli eksikler.ama fenerdede aurelio deivid edu ve kezmanın olmayacagı söyleniyor.bu maç genç futbolcularımız içinde fırsat olur.
ya onlar oynasa ne olur oynamasa ne olur
BİZ BU MAÇI ALIRIZ ALACAĞIZ BİZİM TAKIMIMIZ GÜÇLÜ Bİ TAKIM VE BUNU GÖSTERECEKLER
BEN TAKIMIMA VE OYNAYACAK HER FUTBOLCUMUZA DA İNANIYORUM
En azından beraberlikle döneriz umarm.
En azından beraberlikle döneriz umarm.
Bence en kötü ihtimal beraberlik
campus38
04.04.2008, 15:21
Ben sonuçtan çok iyi futbol bekliyorum. gs maçındaki gibi oynamasınlar da.Futbolcuların yeniden bi özgüvene ihtiyacı var. inşallah iyi oynar kazanırız..
Kapadokyalı
04.04.2008, 15:22
topuz bu maçta oynayacak demedi demeyin.
Freestyle
04.04.2008, 15:25
Haydi oglum Cangele bu maç senden show bekliyoruz
site uyeleri en sonuda icindeki karamsarlıgı atmıs daha iki gun once en iyi ihtimal beraberlikdi simdi en kötü ihtimal olmus tebrikler arkadaslar once kafamızda yenelim
site uyeleri en sonuda icindeki karamsarlıgı atmıs daha iki gun once en iyi ihtimal beraberlikdi simdi en kötü ihtimal olmus tebrikler arkadaslar once kafamızda yenelim
Ben bu işi öğrenmeye başladım Tribün liderimi olsam ne :):):):)
SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ANT!bizans
04.04.2008, 15:43
KIRMIZI
ANT!bizans
04.04.2008, 15:45
KAYSERİ
ANT!bizans
04.04.2008, 15:47
HER ZAMAN HER YERE GİDER
NE YAĞMUR NE ÇAMUR DİNLER
ANT!bizans
04.04.2008, 15:48
SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER
ANT!bizans
04.04.2008, 15:53
Yıllar Yılı Haykırsakta Stadlarda Deli Gibi
HİÇBİR BESTE ANLAMAZ SANA OLAN SEVGİMİZİ
ANT!bizans
04.04.2008, 15:54
Sensiz Hayat Neye Yarar Neyleyim Yaşamayı
SENLE İSE CENNET BİZE CEHENNEM KAPILARI
ANT!bizans
04.04.2008, 16:19
eyvallah efser_38
eyvallah efser_38
eyvallah gözüm, güzel oldu be ;)
EEE NERDE BİZİM TARAFTAR
ANT!bizans
04.04.2008, 16:24
burdayız sen rahat ol..
iyi günde değil bilakis kötü günde burdayız. staddayız,deplasmandayız çünkü ÇILGINIZ
xKayseri38x
04.04.2008, 16:24
Topuz oynamak istiyor!
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak olan Kayserispor'da sakatlığı süren Mehmet Topuz'un, beklenenin aksine bu maçta sahada olacağı öğrenildi.
Kulübe yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye karşı oynamak istediği ve oynayacağı belirtildi.
04.04.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com
JACK SPARROW
04.04.2008, 16:31
Arkadaşlar müthişsiniz yaaa:)
Sizleri can-ı gönülden tebrik etmek istiyorum...
Yarın bizde bu şarkıları söyleyeceğiz inşallah:)
:intheclub:tribünler cosmus:intheclub:
Topuz oynamak istiyor!
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak olan Kayserispor'da sakatlığı süren Mehmet Topuz'un, beklenenin aksine bu maçta sahada olacağı öğrenildi.
Kulübe yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye karşı oynamak istediği ve oynayacağı belirtildi.
04.04.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com
Bu doğruysa süper bir haber
bakın iyi düşünürseniz iyi şeyler olabiliyor
ANT!bizans
04.04.2008, 16:33
nasıl bakarsan öyle görürsün.. teşekkürler
Bence yarını beklemeyin şimdiden söylemeye başlayın
Çünkü bu sefer Kadıköy'den Fenerbahçe çıkamayacak
ANT!bizans
04.04.2008, 16:35
:intheclub:tribünler cosmus:intheclub:
bizler her zaman çoşuk durumdayız.:O skorla sonuçla galibiyetle artacagını veya azalacıgını sanmıyorum..
imparator38
Bravo valla çok güzel oldu, tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederim.:clap2:
JACK SPARROW
Kayserispor oleyyyyyy...
Ali Turannn oleyyyyyy....
Mehmet Topuz oleyyyy...
JACK SPARROW
04.04.2008, 16:36
Kasist inşallah bu galibiyete şahit olacak...
Kasist inşallah bu galibiyete şahit olacak...
Şu sempozyum işi çıkmasaydı bende şahit olacaktım ama aksilik işte
JACK SPARROW
04.04.2008, 16:39
Herkesin yerine biraz daha fazla destek olacağız inşallah:)
ALİ TURAN OLEYYYYYYYYYYYYYYYY
ANT!bizans
04.04.2008, 16:42
cangela cangela I LOVE YOU cangela
avendano oooo avendano oooooo
ANT!bizans
04.04.2008, 16:44
psikopat aydın laylaylayla psikopat aydın laylalylalay
koramaz38
04.04.2008, 16:45
ivan gol gol gol ivan gol gol gol :thumbup:
JACK SPARROW
04.04.2008, 16:45
cangela cangela I LOVE YOU cangela
Ya müthişsin dostum yaa,
Cangelaa ha:)
valla hiç güleceğim yoktu saolasın dostum:)
cangele mahvedecek eduyu,luganoyu,carlosu:)
izleyin görün...
leooo leooo leoooo leoooo
ANT!bizans
04.04.2008, 16:47
gol kralı gol kralı gol kralı gol kralı GÖKHAN ÜNAL
fb Sampiyonlar ligine odaklanmış şekilde biz Türkiye Kupasına herkesin aklı baska bir yerde önemli eksiklerimiz var.Ama iyi oynadığımız taktirde bu maçıda alacak gücümüz var.Umarımda öyle olacak 3 puanla döneriz Kayseriye...
mali1001
04.04.2008, 18:41
iiiiiiiiiiiiiiiiiivankovvvv:clapping:iiiiiiiiiiiii vankov:clapping:ivan gol gol gol-----ivan gol gol
ivakovdan gol bekliyorum
ali38_38
04.04.2008, 18:51
İnşallah maç sonundada bu kadar mutlu oluruz :)
mali1001
04.04.2008, 19:03
İnşallah maç sonundada bu kadar mutlu oluruz :)
yenilsekte üzülmem
birincisi bu sene hedefimize ulaştık
ikincisi rakip çok güçlü
bundan sonra alacağımız her güzel sonuç extra başarıdır.
ali38_38
04.04.2008, 19:05
yenilsekte üzülmem
birincisi bu sene hedefimize ulaştık
ikincisi rakip çok güçlü
bundan sonra alacağımız her güzel sonuç extra başarıdır.
Valla yedek kadroyla bizi yenerlerse şahsen üzülürüm maçdan hiç umudum yok yenilmemiz kesin ama yedek kadroyla çıkarlarsada belli olmaz , bizim takım günündeyse bir beraberlik koparır :good:
tutkumsun38
04.04.2008, 22:32
İlk kez bir maç topicinde bu kadar, eglenceli şeyler yazılmış. Tebrikler arkadaşlar. Takım rahat olunca bizde rahat oluyoruz. Maçın sonucu ne olursa olsun oynadığımız futbol iyi ya da kötü ne olursa olsun bu eglencemiz hiç bozulmasın...
Oleyyyy Saldır Kayserispor Oleyyyyy
Bu takım bu sezonu nasip olursa kupa ile tamamlayacak...
LEVENT ŞEKER
04.04.2008, 23:15
el Salla El Salla Tolunay Hoca Elsallaaaaa
mali1001
04.04.2008, 23:42
seneye şampiyonnnnn anadoludannnnn
sarıııı kırmızııı hayatın anlamıııı
eksiklerimiz olmasa yenme şansımız vardı ama....yinede maç konusunda umudum fenerin aklının cl'de olması...
ben istanbuldan puan çıkarabilecegimizi sanmıyorum...nasıl bi işse anlayamadım...şu istanbulda 1 tane maç alamıyoz...
ali38_38
05.04.2008, 00:59
"Topuz yarın oynayacak"
Turkcell Süper Lig'de, yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor kafilesi, İstanbul'a geldi.
Havalimanı"nda gazetecilerin yarınki maçla ilgili sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe'ye karşı iyi hazırlandıklarını belirterek, "Prestijimiz için önemli bir maç. Bu karşılaşmaya iyi hazırlandık. Yarın zevkli ve tempolu bir maç olacak. Gökhan Ünal'ın kasığında bir sakatlık var, Toledo kart cezalısı. Mehmet Topuz ise yarınki maçta oynayacak" dedi.
Kayserisporlu futbolcu Saido da maçın zor olacağını söyleyerek, "Şampiyonluk yolunda ilerleyen bir takımla oynayacağız. Puan ya da puanlar almaya geldik. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısı, futbolcular açısından gurur verici. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.
Kayserispor kafilesi daha sonra kalacakları otele hareket etti.
İHA
05.04.2008
www.sporx.com
Cilginlar_38
05.04.2008, 10:28
ivankov
Koray Avendano Aydin Kemal
Topuz Rago Saidou M. Erenn
Cangele Leonardoo
Cilginlar_38
05.04.2008, 10:29
ben bu maçta Avendanó`la baslarim ali Turan`i bu haftalik dinlendiririm.
ben bu maçta Avendanó`la baslarim ali Turan`i bu haftalik dinlendiririm.
Evet Ali'nin dinlenmesi lazım bakalm Tolunay hoca da bizim gibi düşünüyor mu.
Bugün Chelsea'nin FB ye oynadığı gibi oynayalım başka bir şey istemem. Elbet bir gün kazanacağız ancak önemli olan sahada Kayserispor yenilsede elit bir takım olmuş dedirtmek.
Kapadokyalı
05.04.2008, 11:46
savaşan ve galibiyeti arayan bir kayserispor izleyelim sahada.zaten sonuç kendigilinden gelir
zafer_38
05.04.2008, 13:18
valla ne yalan söliyim bu maçtan hiç ümidim yok ligde bir iddiamız yok hedef kupa takımın bu maça asılacağını düşünmüyorum gerçi asılsakta eziklere karşı ne hikmetse eze eze yenemedik.sınavım olmasa idi kadıköye maça gidecektm ama sınav dolayısıyla ankaraya gelmem gerekti.
F.Bahçe için iyi hazırlandık'
http://image.haber7.com/haber/75321.jpg
Turkcell Süper Lig'de, yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor kafilesi, İstanbul'a geldi.
'F.Bahçe için iyi hazırlandık'
Havalimanı"nda gazetecilerin yarınki maçla ilgili sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe'ye karşı iyi hazırlandıklarını belirterek, "Prestijimiz için önemli bir maç. Bu karşılaşmaya iyi hazırlandık. Yarın zevkli ve tempolu bir maç olacak. Gökhan Ünal'ın kasığında bir sakatlık var, Tolero kart cezalısı. Mehmet Topuz ise yarınki maçta oynayacak" dedi.
Kayserisporlu futbolcu Saido da maçın zor olacağını söyleyerek, "Şampiyonluk yolunda ilerleyen bir takımla oynayacağız. Puan ya da puanlar almaya geldik. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısı, futbolcular açısından gurur verici. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.
Kayserispor kafilesi daha sonra kalacakları otele hareket etti.
haber7.com
korkak futbol oynamayalım benim başka bi istegim yok takımdan.isterse yenilellim,üzülmem.Topuz da inşallah gs maçındaki gibi,ayagında fazla top tutmaz
Freestyle
05.04.2008, 15:52
MUHMEMEL 11'LER
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Roberto Carlos
Lugano
Yasin
Alex
Aurelio
Uğur
Maldonado
Deivid
Kezman
KAYSERİSPOR
İvankov
Koray
Aydın
Avendano
Kemal
Saidou
Ragıp
Mehmet Topuz
Mehmet Eren
Cangele
İglesias
STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 19.00
HAKEM: Hakan Sivriservi
YAYIN: Lig TV
Lig tv de Ali Turan i kesmis demek ki hehhe
Yücel Şahin
05.04.2008, 15:58
Kayserinin kolay lokma olmayacağını güzel futbolla beraber göstermesi lazım.Sonuç ne olur bilmem ama zevkli ve çekişmeli maç olacağı kesin,Topzsuz takım zevk vermiyor kötüde oynasa takımda olması ayrı bir motivasyon sağlıyor,büyük takımlara karşı dışarda hemen gol yeme alışkanlığımız var inşallah tekrarlanmaz başarılar takımımıza.
bursa o kötü kadrosuna rağmen sırf sinanın çabasıyla 2-0 yenmişti..mutlaka puan almalıyız bu eziklerden
Sergio_Aguero
05.04.2008, 16:18
Mehmet Topzu ve angele bu maçı getirirse getiri
Cilginlar_38
05.04.2008, 16:24
ivankov
Koray Avendano Aydin Kemal
Topuz Rago Saidou M. Erenn
Cangele Leonardoo
benim dizdigim kadro gibi çikacak takimimiz. kesin galip geliriz artiik:D
Freestyle
05.04.2008, 16:32
Tarik nerden biliyosun yav simdiden açikladilar mi
Santrfor
05.04.2008, 16:48
bu maci almaliyiz !
Kadro yu merak ediyorum.
Cilginlar_38
05.04.2008, 17:20
Tarik nerden biliyosun yav simdiden açikladilar mi
süleyman hurma tel. açti. öyle diyor :yahoo:
chelsea i yenen fenerbahçeden inşallah bugun puan yada puanlar alırız.fb nin kafası şimdi önümüzdeki chelsea maçındadır umarım bu fırsattan istifade etmesini biliriz.maç istanbulda oynandığı için ve bizimde istanbul deplasmanlarındaki korkak,çekingen futbolumuz olduğu için ben bu maçtan 3 puan alacağımıza pek ihtimal vermiyorum ama 1 puan çıkarırız inşallah cesur oynayıp.umarım kayserisporumuz bizi yanıltırda 3 puanla döner kayseriye.çok şey istemiyorumdur umarım :)
Freestyle
05.04.2008, 18:17
Ali Turan konusuyor simdi LigTV'de, biraz stressliydim büyük hatalar yaptim. Bu haftada yaparim diye baski da vardi, hocam da bana yardimci oldu ve beni dinlendirdi bu hafta diyor.
Haydi gözüm Avendaño görelim seni bu maç kalitelini tüm Türkiye göster haaaaaaaaaaydi koçum
antreman için sahaya çıktı bizim takım,başarınızla gurur duyduk,yazan pankartla
3 puanı alacaz sanki bugünn
Oooooooooooo Kayserıspor Oooollleeeey
fanatik_38
05.04.2008, 19:00
fenerin havası almak boynumuzun borcu
batıkan_develi
05.04.2008, 19:02
hadi hayırlısı başarılar Kayserim
koramaz38
05.04.2008, 19:03
ins maci aliriz arkadaslar hadi bismillah diyerek basliyak oooooooooooooooooo kayserisporruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
koramaz38
05.04.2008, 19:07
27 Dimitar Ivankov
25 Aydin Toscali
4 Juan Pablo Avendano
51 Koray Çölgecen
20 Alioum Saidou
11 Kemal Okyay
66 Mehmet Topuz
38 Ragıp Başdağ
19 Franco Dario Cangele
7 Leonardo Andreas Iglesias
67 Mehmet Eren Boyraz
batıkan_develi
05.04.2008, 19:10
m.eren le etkili geldik
ilk tehlikeli atağımız
koramaz38
05.04.2008, 19:12
arkadaslar maci izleyenler varmi kasist ne durumda
yaw maçı dinleyemiom kafayı yiyecemm
çok şükür radyo 1 den dinlioz
koramaz38
05.04.2008, 19:18
bastiriyolar yaw bu macida alamazsak haftayada isimiz kolay degil offf
batıkan_develi
05.04.2008, 19:19
saido sarı kart gördü
muharremayten
05.04.2008, 19:22
kontrollü başladık ikinci yarı fenerbahçe yorgunluk gösterebilir.
batıkan_develi
05.04.2008, 19:24
ah bu gökhan gönül ü zamanında biz kapcaktık adam tam anlamıyla sağ bek görevini yerine getiriyor
ark kayseri macini canli izleyebilirsiniz
http://www.rojadirecta.com/ burdan sopcast üzerinden izleyebilirsiniz
koramaz38
05.04.2008, 19:26
ben kay radyodan takip ediyom nedeolsa bizden yana :O
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooool
koramaz38
05.04.2008, 19:33
ggggggggoooooooooooooooooooooll alin lan
holigan_38
05.04.2008, 19:33
gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllll
tolga_38
05.04.2008, 19:34
gooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllll
holigan_38
05.04.2008, 19:34
saıdo saıdo saıdo saıdo saıdo saıdo saıdo saıdo
koramaz38
05.04.2008, 19:35
biz chelseayi benzemeyiz topuz varligin yeter usta ya :cray:
Çetin GÖNEN
Gooooooooooooolllllllllllllll Saıdouuuuuuuuuuuuuu
heyecandan sevincten titriyorumm
holigan_38
kacırdık ıkıncıyı boyle ıste hadı aslanlarım
mehmetgazi
Mehmet Eren Kaçırdııııı
hadi oğlum be atın bir gol yeterki atın bu maçı alın isterseniz diğer lig maçlarını kaybedin.prestij açısından çok önemli çünkü bu maç.zaten artık türkiye kupasındada finale kaldık prestijimiz artar artık
Gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll llll
Allahhhhhhhhhhhh
holigan_38
05.04.2008, 19:36
bu arada sıtede bulunan arkadaslar herkese selam golden sonra ıyı olmussunuzdur ınsallah
koramaz38
05.04.2008, 19:38
cok dikkatli olmamiz lazim öne gectik bari hadin 2 hadi kayseri cangele hadi kocum hadi
helal devam böyle bu maci insallah alalim.
AlperTunga
05.04.2008, 19:39
hadi cangele koçum göster kendini
hadi aslanlarm bastırın saldırın durmadan dar edin kadıköyü su fenere...
koramaz38
05.04.2008, 19:40
kayradyodaki herif kezmana kezban diyo ya :w00t2:
kayradyodaki herif kezmana kezban diyo ya :w00t2:
gecen chelsea macindada annem kazim'a kezban demisti :O
holigan_38
05.04.2008, 19:43
valla best fm den dınlıyorum spıker avendanoya alı turandan cok cok ıyı oynuyo dıyo zaten goldekı asıstıde o yapmıs
valla kay radyodaki spiker maci uyuyuacak gibi anlatiyor...
holigan_38
05.04.2008, 19:44
cangale yıne dokturuyo be hadı aslanlarım bı gol daha bulalım ıyıce rahalayalım
mehmetgazi
05.04.2008, 19:45
Çok Acayip Bi Gol Attık Çizgide Avendano Çevirdi Saidoya çarpan top gol oldu
koramaz38
05.04.2008, 19:45
mutlak gol kacti vay be....haydi cocuklar 2 gelsin cangele göster klasinida buhafta 6puanla kapatak
holigan_38
05.04.2008, 19:46
yıne kacırdık yaw tuh leo futbol hayatındakı en kolay golu atcaktı ama defans oyuncusu gıbı kalecının kucagına attı dıyo :):)
atacaz atacaz insallah birdaha....
mehmetgazi
05.04.2008, 19:46
Topuzun Oynadığı Belli Oluyo Duran Toplarda Acayip Tehlikeliyiz.
cangeleye tribünlerden tepki varms çalımlar zorlarına gitti herhalde.
anaaaa dakika 45 olmus hehehe
holigan_38
05.04.2008, 19:47
yıyoduk be bravo ıvankov ılk yarı yemeden bıtırelım hadı aslanlar
ali38_38
05.04.2008, 19:47
Fener alır maçı boşa sevinmeyin 2-1 yada 3-1 biter
holigan_38
05.04.2008, 19:48
Topuzun Oynadığı Belli Oluyo Duran Toplarda Acayip Tehlikeliyiz.
haklısın mehmet ıkı haftadır topuz olmadan ne haldeydık ortada ııkı oynuyo topuz
batıkan_develi
05.04.2008, 19:49
ohhh beee atmışız
aslan saidooo
devam Kayserim gollere
holigan_38
05.04.2008, 19:50
Fener alır maçı boşa sevinmeyin 2-1 yada 3-1 biter
hayırdır alı o nerden cıktı anlamadık sımdı nıye bosa sevınelım aslanlar gıbı oynuyoz ıste
_Sehzade_
05.04.2008, 19:53
Ali'ye hak veriyorum. Ikinci yari bu maç Fenerbahçe lehine 2-1 veya 3-1 olur.
Bosuna seviniyoruz bence.
Insallah yanilirim.
gayserili
05.04.2008, 19:56
Allah Allah şaşkınmısınız nesiniz yoksa FB limisiniz.2 . golü kaçıranda Kayserimiz oldu.Neden yeniliyomuşuzki..
rubeanik
05.04.2008, 19:58
kayseri kayseri
leonun atamadığını çok aramayız inşallah..
bu arada hakemi baya baskı altına aldı fbli oyuncular ikinci yarı napacaksak
batıkan_develi
05.04.2008, 20:01
bu maç ya böle biter yada fener alır
2.yarı fener iyice bastırıcak diğer hücum oyuncularını da sahaya çıkartır
ya kayseri kontradan atar yada yer
saaariiii
KIRMIZII:fool::fool::fool::JCuz::frantic4yc::wave:
Freestyle
05.04.2008, 20:04
Cangele fenerbahce yi hasat etti resmen. Lugano nun basi döndü
en buyuk
Kayseriiiiiiiiii:thumbup::thumbup:
rubeanik
05.04.2008, 20:05
başladı mı ikinci yarı
başladı mı ikinci yarı
yok daha baslamadi
mehmetgazi
05.04.2008, 20:08
İkinci yarının ilk atağı fenerden
mehmet_efe
05.04.2008, 20:08
Evet Başladı
basladimi yoksa spiker ortalarda yok
mehmet_efe
05.04.2008, 20:09
Arkadaşlar Neden Bu Kadar Karamsarsınız Fener Niye Alıyor Macı Aslanlar Gibi Oynuyorlar
mehmetgazi
05.04.2008, 20:10
Fener daha baskılı oynuyo
mehmet_efe
05.04.2008, 20:10
Naklen Futboldan Dinleye Bilirsin Esma
mehmetgazi
05.04.2008, 20:11
Saidou yerde kaldı ama kalktı
mehmet_efe
05.04.2008, 20:11
Kendi Sahalarında Oynuyorlar Olacak O Kadar
bu maç 3-0 olur merak etmeyin
mehmetgazi
05.04.2008, 20:12
Takımımız Siyah Formayla Sahada. Bu Arada Oyunu Dengelemeye Çalışıyoruz
mehmet_efe
05.04.2008, 20:12
Ivankov Harika Bugun Maşallah Diyelim
Ne olursa olsun Her zaman Favori Kayserispor !
mehmetgazi
05.04.2008, 20:14
Carlos Çıktı Kazım Girdi
mehmet_efe
05.04.2008, 20:14
Kazma Kazım Girdi
mehmet_efe
05.04.2008, 20:15
Onur Nasıl Gidiyor
insallah bu maci aliriz,haftaya da sivasi icerde yeneriz gel keyfim gel.....
fenerbahce 70 dk dan sonra oyundan düser diye düsünüyorum...o dakikalarda bir iki gol daha bulabiliriz...
mehmet_efe
05.04.2008, 20:16
Sderbest Vuruş Dua Edelim Allah Yanımızda Olsun
holigan_38
05.04.2008, 20:18
bırak el alem sevıne dursun eglensın cossun avuna dursun sen kupaları alamasanda ne dıyeyım kayseri canın sagolsun oooooooo ooooooooo laylayla lay laylaya
mehmet_efe
05.04.2008, 20:20
Semih Girdi Cangale Sarı Kart Gördü
holigan_38
05.04.2008, 20:20
bu baskıyı ustumuzden bı atarsak bu mac bızım
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.