PDA

Tam Sürümü Gör : Yeni Stad'a Yeni Tezahüratlar & Organizasyonlar

serdar38
13.04.2008, 09:48
Kayserispor taraftarı kamuoyunda çekirdekçi olarak tanılıyo artık bu imajı temizlemenin zamanı gelmedimi yeni stadımız da bitmek üzere artık gerçek kayseri taraftarı olmak gerekiyo kadir has stadına gelenler tezahüratdan korkmalı bunun için yeni tezahüratlarınızı buraya yazabilirsiniz

mehmet_efe
13.04.2008, 10:14
Kayserinin Kapalısında Genclik Gitti Senin Ugrunda Tek Tesellim Sen Oldun Kayserimiz Su Yalancı Dünyada Lalalalalalay Lalalalalay

ahmetkaracaglar
13.04.2008, 13:19
Kayseri...Kayseri...Kayseri....Kayseri...Bizim insanimiz sadece bunu bilir..En guzelide bu:)

Salih38
13.04.2008, 13:39
oley oley oley oley ooooo Kayserispor ''.......''da ''....''

kaplan38
26.05.2008, 15:00
bence top rakibe geçtiğinde ıslık bizdeyken alkış ve aleyhime bozisyonda höykürmek bizim insanımız en iii bunu yapar

ibrahim1299
26.05.2008, 15:32
Gülben ergenin yeni sarkısı "süpriz askım" bunu bizim takıma uyarlamaya calısalım...Bence bomba gibi olur stad da söyledigimizde biraz ben ugrasıyorum degisiklikler yapmaya calısıyorum...Merakı olan varsa biraz da siz degistirmeye calısın sonra degistirdiginiz sekliyle buraya yazın sonra biraz da site de degisiklik gerekirse burda degistiririz...En güzel sekliyle tezavhurat olur...saygılar......

kaplan38
29.05.2008, 13:36
arkadaşlar ben bişeye aklımı taktım.Çok eskiden beri düşünürüm bizim niye statda çalacak güzel bir marşımız yok.
Vur vuuur gol olsun ALLAH aşkına
Kayseriyi görenler döndü şaşkına......
dinlediğim zaman gülesim geliyor coçuk şarkısı gibi.yeni stat açılışında sadece türkiyenin değil belkide dünyanın gözü üstümüzde olacak.o nun için ne yapabiliriz bunu tartışmak istedim...saygılarımla

Salih38
29.05.2008, 13:51
Yeni stadda yeni pankartlar olacak ama yeni bi mars olacak mı bilmiorum cünki Kayserili hic bir sarkıcı memleketine sahip cıkmıyor...

kaplan38
29.05.2008, 14:11
haklısın ama belki müzik hocaları yerel besteciler söz yazarları üretici gencler bunu yapabilir illaki BAHA ALİRIZA BİNBOĞA yapacak diye bişey yok belkide hiç teklif dahi edilmedi

kaplan38
29.05.2008, 14:12
zaten baha yapmasın statda uykumuz gelir

GüLoCan
29.05.2008, 14:13
Haklisiniz beste isi kolay onu ben yazarim,, zaten su aralar beste isiyle cok ugrasiyOrum teklifler geldi ama,, siz benim yapacagim besteyi severmisiniz bilmem,, ben yapmasina yaparimda soylecek adam lazim...

GECEKXNDU
29.05.2008, 14:29
Zaten Baha Yı Arayan Arkadaşlar Olmuş Fikirlerini Iletmişler Zaten Bahanın Kabul Etmememsi Ii Olmuş çünkü Yapamazdı Tarzı Değil Türkiye Kupası Alındı Herhangi Bir Müzük Tezahürat Oluşturulamadı Bu Bizim Açığımız Bence...

makif17
29.05.2008, 14:34
sarı kırmızı anadolu yıldızının nesi var

METİN
29.05.2008, 15:10
çok Eksiği Var. Bende Onu Diyom Nesi Var.????

Extreme
29.05.2008, 15:40
çok Eksiği Var. Bende Onu Diyom Nesi Var.????
:clapping::clapping:

Extreme
29.05.2008, 15:41
ya ahmet eşkinin aslangayserilimi futbolla ilgili bir besteye çevirse yada çevirebilecek bi arkadaş bulsak bence çok güzel bir şarkıı

GECEKXNDU
29.05.2008, 16:14
sarı kırmızı anadolu yıldızının nesi var

İLK DİNLEDİĞİMDE BU AMÖTÖRCE OLDUĞU ÇOK ACIK HİÇ DE BEĞENMEDİM DAHA GÜZEL ŞEYLER ORTAYA CIKABİLİR BİLMİYOM UĞRAŞAN FAZLA KİŞİ OLMADIĞINDAN

koramaz38
29.05.2008, 17:38
ya ahmet eşkinin aslangayserilimi futbolla ilgili bir besteye çevirse yada çevirebilecek bi arkadaş bulsak bence çok güzel bir şarkııaynen usta bende tam onu düsünüyodum ordaki sarisin kizlarda yarida sahaya ciksalar 15dk :w00t2:

Rook
31.05.2008, 08:38
Tribünümüzü Büyütelimde Kendi Marşımızı , Kendi Tribünümüzden Hep birlikte söyleyelim..

GECEKXNDU
31.05.2008, 12:19
Bence De Tribün Büyüyünce Ortaya çıkıyor Yabancı Tribünlere Bakıyom Onlarında Ne Dediği Anlaşılmıyo:O:O:O

maho-38
17.09.2008, 00:49
ayağa ayağa bütün stad ayağa
dışarıda kardeştik ne gerek var dayağa
gol olsada olmasada mücadele sahada
büyük takım buraya yumruk havaya

yensende yenilsende taraftarın seninle
ayrı renkten olsan bile daha fazla bölünme
formalar farklı ama hepimiz aynıyız
büyük taraftar buraya yumruk havaya

yasinn_38
02.10.2008, 01:34
buu sene sampıyon olamssakta
kapbımızın ıcındesın her zaman anla
sevecegız senı hep bız sonsuza
her sey mezara sen bı kenara..............!

_Sehzade_
02.10.2008, 20:03
Ayaginda kundura, ayaginda kunduraaa...yar gelir dura duraaa:p

sarıkırmızı 38
05.10.2008, 13:28
rahmetli elifoglunun namelerindende koyalım arayada ruhu şadolsun anmış oluruz hemde hatırlarız nede olsa çok emegi var rahmetlinin sarı ile kırmızı şeref şan bize centinmenlik atadan yadıgar bize taraftara bak ................oh gibi allah rahmet eylesin birdaha onun gibi amigomuz olmadı olacagınıda sanmıyorum

yasiremrah
05.10.2008, 13:56
lorke lorke lorke lorkeeee zalimeeeeyyy lorkeeeee...

Uni.İnfaz
12.10.2008, 10:22
Yagmurlu Bir Günde Görmüştüm Seni
Üstünde Çubuklu Formalar Vardı
Bir Anda Tutuldum Aşık Oldum Ben
Hayatın Anlamı Sarı Kırmızı
-----------------------
Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi
Kırmızıyla Sarıyı Ayıramazki
Bu Yolun Sonunda ÖLÜM Olsada
Sevenleri Kimse Ayıramazki
-------------------------
Yeni arenamızda alt ust solersek müthiş olur ama nerde bizim taraftara ezberletmek için 1 yıl ugrasamamız gerekir

NOFEAR38
12.10.2008, 10:38
yazmayın şuraya milletin tezaruhatlarını....

Uni.İnfaz
12.10.2008, 10:44
zaten bizim demedimki hangi tezahurat bizim soleyinde bilek yokki ama demi

ibrahim.onur38
12.10.2008, 12:34
arkadaşlar bence saçma bir başlık olmuşş... :) yazılanlar bütün stadlarda söylenen tezahüratlar...
bence 90 dk boyunda kayseri kayseri diye bağırsın taraftar ve top rakipteyken yuhlasın ıslıklasın yeter.. zaten bizim stad da atmosfer dehşet.. ses hiçbir şekilde dışarı cıkmazz...

yasiremrah
13.10.2008, 21:20
Yagmurlu Bir Günde Görmüştüm Seni
Üstünde Çubuklu Formalar Vardı
Bir Anda Tutuldum Aşık Oldum Ben
Hayatın Anlamı Sarı Kırmızı
-----------------------
Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi
Kırmızıyla Sarıyı Ayıramazki
Bu Yolun Sonunda ÖLÜM Olsada
Sevenleri Kimse Ayıramazki
-------------------------
Yeni arenamızda alt ust solersek müthiş olur ama nerde bizim taraftara ezberletmek için 1 yıl ugrasamamız gerekir
kardes carsıdan calacaksak bu sene sampıon gorelim i calalım :)
bu sene sampiyon anadoludan
.......................................
ne fener ne kartal ne de trabzon
haydi bastır kayseri sensin sampiyon
2.mısra aklıma bisey gelmedi yazın bisiler:)

avşar
14.10.2008, 00:02
ahmet eşkin yazsın seside güzel ortaokulda aynı sınıftaydık.derste hep şarkı söylerdi

bcengiz38
14.10.2008, 11:58
youtube da bir dayı var 'kayseri sana koyacak koh koh feeener' diye bağıran.o dayıyı istiyom gelsin coştursun tribünü :D

doktor1968
14.10.2008, 12:38
metin arkads ben almanyadan acaba yeni stad nezaman bitiyor biliyormusun.

yönetime bile yazdim cevap alamadim

doktor1968
14.10.2008, 12:41
hrsey güzel ama yeni stad bitmek bilmiyor-

kayserili olupta kara kaptirilirmi-

almanyadan doktor 1968

kaplan38
20.10.2008, 21:35
hrsey güzel ama yeni stad bitmek bilmiyor-

kayserili olupta kara kaptirilirmi-

almanyadan doktor 1968
ilk firma ile o kadaar ucuza anlaştılarki adamlar işin içinden çıkamadı bu fiyata stat yapılmaz dediler iflas bayrağını çekip kaçtılar.yani merak etmeyin yine kayserili olduğumuzu göstedik

m.emin38
20.10.2008, 23:55
arkadaşlar cok gzl bir konu acmışınız beste öyle yada böyle yazılır fakat kime söyletebilcen önemli bence onun icin evi yapmadan temeli atsak daha iyi olmazmı???

nalcaci_holland
21.10.2008, 09:59
Bence'de cok sacma o beste eziktasin.
Yeni stad demek yeni besteler basarilar Kayserispor

38ölümüne38
21.10.2008, 13:11
Aranizda Pariste yasayan master turc veya gurbet cocugu lakaplariyla taninan hemserimizi taniyan varsa ondan bir ricada bulunsun...
Bence kesin bizim icin bir mars besteler!!!
http://h4-asofficiel.skyrock.com/

yasinn_38
24.10.2008, 09:37
kardes carsıdan calacaksak bu sene sampıon gorelim i calalım :)
bu sene sampiyon anadoludan
.......................................
ne fener ne kartal ne de trabzon
haydi bastır kayseri sensin sampiyon
2.mısra aklıma bisey gelmedi yazın bisiler:)

ne fener ne kartal ne de cimbombom yapsak trabzon kım kı yha :good:

RooT
24.10.2008, 20:24
http://www.youtube.com/watch?v=ZWzNSRrJreE

mmd
28.10.2008, 01:11
Geçen Ankara deplasmanına giderken duydum :) :)

Kaç yıl oldu saymayalı abdest almayalı
Mevsimler geldi geçti namaz kılmayalı
Diyanetle taraftar el ele versin
Çılgınlar bu Cuma Camiiye Gelsin

kiLLa
30.10.2008, 22:04
Geçen Ankara deplasmanına giderken duydum :) :)

Kaç yıl oldu saymayalı abdest almayalı
Mevsimler geldi geçti namaz kılmayalı
Diyanetle taraftar el ele versin
Çılgınlar bu Cuma Camiiye Gelsin

Buda bizim değil makara diye tabir edilen bestelerden texas a ait zaten beste çalıp uyarlıyoz her zmn :S:S

murat38ks
18.02.2009, 17:07
Dale Cavese Yaparız olmazsa

Ne zaman gelcek o buyuk gece
turlar atacağız sivas caddesinde
şampiyon olunca 40 gün 40 gece
heryer inleyecek Kayseri diye

kseu
18.02.2009, 17:30
ayrica DALE CAVESA cd si olan varsa stad mudurlugune ulastirirsa iyi olur

38_volkan_38
18.02.2009, 17:40
istanbullu değiliz ki paramız olsun
izmirli değiliz ki manitamız olsun
hadi kayserisporum istanbulda çakta
bari kafamız güzel olsun.

sarıkırmızı 38
19.02.2009, 13:21
GEL BANA SOR BANA KAYSERİSPOR SEVGİSİ BUMU DİYE
GİRSENE KALBİME DÜŞMÜŞKEN ELİME
BOŞ VEREN BOŞ GEZEN OLSAMDA KİMENE
BEN SEVEMEM HİÇ BİR TAKIMI KAYSERİSPORUMUN YERİNE

BAKSANA TALİHE ÜÇ EZİKLERİ VERİR KİMİNE
ŞANLI KAYSERİSPORUMU DA VERMİŞ BENİM GİBİ BİRİNE
PUAN DAGITIR GİBİSİN YA HANİ KAYSERİSPORUMA
HEL BU HAFTA SAKIN KALMASIN GELECEK HAFTAYA

SAR BENİ SARMALA VERME BAŞKASINA
KÖRDÜGÜMOL BENİMLE AŞKIMIZ CIKSIN AYYUKA
BAKSANA HALİME GÜLME DELİ DİYE
AKIL ERMEZ KAYSERİSPORUMUN İŞİNE

YANDI YANDI İÇİM YANDI
KAYSERİSPOR AŞKIYLA SARI KIRMIZIYA BOYANDI
ATDIK ATDIK GOLLERİDE İÇİM YİNE KANMADI
KALBİMİN İSTEDİGİ ŞAMPİYONLUGUDA ALMAK NASİP OLMADI

ÜÇ EZİKLEREDE DÖRT GOLDEN FAZLASI NASİP OLMADI
UYUMA YÖNETİM KAYSERİSPOR ARTIK ŞAMPIYON OLMALI
HAYDİ ARKADAŞLAR HAS ARENADA BOŞ YER KALMAMALI

-------------- mustafa durmaz --------------

uygun bir yer bulamadıgımiçin buraya yazdım fikrlerinizi bekliyorum üstünde

calışılırsa ortaya iyi bir şey cıkacagına eminim ezberi vede söylenmesi cok kolay yeni marjımız olabilir ne dersiniz.

!brhyme
26.02.2009, 16:48
takıma destek olmak için çarşı gibi şarkılar söylemeye ,

daha doğrusu çarşının şarkılarını çalmaya,

sloglanları düzeltmeye gerek varmı?

Bence Kayseri için gerek yok. 1-2 tezahürat yapılır ama özgün olmadığı sürece çalıntı tezahüratlardan ve hatta benim de içinde gırtlak patlattığım derneklerin tezahüratlarından futbolcuların etkilendiğini çok nadir düşünüyorum.

Güzel bir çalımı 30.000 kişinin wooaaw demesi ve alkışlaması, güzel bi pası ödüllendirmek.
Top rakipteyken ıslıklamak uğultu yapmak takımı ateşlemek - destek olmak adına

1000 kişinin koro halinde oley oley oley ooo kayserispor kooo diye bağırmaktan daha etkilidir.

Biz herkesin öğreneceği tezahüratlar yerine buna yoğunlaşsak ve tribün kültürü dediğimiz mevzuda bu düzeni yerleştirebilsek ve maçta da 5-6 özgün tezahüratı beraber söylesek şu stadda daha güzel iş yapmış oluruz.

Ben laylalay diye başlayıp şampiyon olacağız bu sene kayserim.. koyacağız cimboma fenere .. bitsin artık bu sene bu çile diye 2000 kişiyle bağırsak bile topçuların etileneceğini sanmıyorum. sürekli sözcükler değişiyor.

ayrıca değiştirdiğimiz takıma da her platformda sövmemiz de ayrı bi komedi. Özenti diye kızarız ilk başta biz özentilik yaparız.

sarıkırmızı 38
26.02.2009, 18:26
bumu calıntı bu fikre nerden kapıldın acıklarmısın

Salih38
26.02.2009, 18:29
Yukardaki yüzlerce marştan bahsediyo ..

Peşindeyiz
26.02.2009, 18:38
Kardeşim adamlar 3 kelimeyi yanyana koyabilip, tribüne katkıda bulunamıyor senin o yazdığını nasıl söylesinler, ellerine kağıt versen yine okuyamazlar.. Emin ol denendi

sarıkırmızı 38
26.02.2009, 18:56
bu marş şarkı şeklinde 2 grup şeklinde her kelimeyi bir grup söylüyor ve ortaya cok güzel bir calışma cıkıyor bir deneyin isterseniz

haylas-38
26.02.2009, 19:12
bence en iyisi karsılık oo yapmak
oooo oooo ooooo oooo ooooo oooo oooo kayseri
lalal lay lay lala layla layla laylala layla kayseri :D

bursalılar yapıo bence en iidealı bu

Tim
26.02.2009, 19:20
bi sarkı bulup onu kendimize uyarlamamız lazım :D yoksa olacak gibi degil ezberlemesi kolay olacak...mesela carsı kayahandan bir ask hikayesi siyah beyaz film gibi ni kendilerini mal ettiler...

!brhyme
26.02.2009, 20:15
bumu calıntı bu fikre nerden kapıldın acıklarmısın

ben genel tezahürat fikrimi söyledim. Senin tezahüratı şimdi okudum.

Harbiden sevgiline yazmışsın sanki :)

Bizim tribünde ne bu takımı sevgilisinin yerine koyacak kadar seven var, ne de bu tezahüratı Çılgınlardan başka söyleyebilecek..

Ayrıca zaten senin tezahüratta olduğu gibi ve İstanbul Takımlarından çalıklarımızda olduğu gibi bi problem var o da şive.

Gayseri diye bağıran bi tribünümüz var ve bence bundan utanmamalıyız. Biz Beşiktaş'ın ve ya İstanbul türkçesi dedikleri türkçenin vurgularıyla tezahürat yapamyız.

Yapılmaya çalışılırsa sadece çılgınlar olarka biz söyleriz.

Yine söylüyorum tezahürat yerine slogan v.s gibi basit ama etkili tepkiler daha çok işe yarar.

30.000 kişiden bahsediyorsanız ve burası Kayseri ise 1000 kişiden fazlasından

3lü,
saldırın saldırın,
parmağında yüzükler

tezahüratlarından başkasını bekleyemezsiniz.

Hakemin cinsel kimliğine karşı yapılan 2 kelimelik tezahüratın bile ne kadar içten haykırıldığını gözünüzün önüne getirirseniz basitin bizde etkili olacağını daha kolay anlarsınız.

LEVENT ŞEKER
26.02.2009, 22:21
Fener macında ılk on dakıka düstük yıne peşine ardından on dakıka bitsin artık bu çile ne süper olur...

karizmatix
26.02.2009, 22:50
ben genel tezahürat fikrimi söyledim. Senin tezahüratı şimdi okudum.

Harbiden sevgiline yazmışsın sanki :)

Bizim tribünde ne bu takımı sevgilisinin yerine koyacak kadar seven var, ne de bu tezahüratı Çılgınlardan başka söyleyebilecek..

Ayrıca zaten senin tezahüratta olduğu gibi ve İstanbul Takımlarından çalıklarımızda olduğu gibi bi problem var o da şive.

Gayseri diye bağıran bi tribünümüz var ve bence bundan utanmamalıyız. Biz Beşiktaş'ın ve ya İstanbul türkçesi dedikleri türkçenin vurgularıyla tezahürat yapamyız.

Yapılmaya çalışılırsa sadece çılgınlar olarka biz söyleriz.

Yine söylüyorum tezahürat yerine slogan v.s gibi basit ama etkili tepkiler daha çok işe yarar.

30.000 kişiden bahsediyorsanız ve burası Kayseri ise 1000 kişiden fazlasından

3lü,
saldırın saldırın,
parmağında yüzükler

tezahüratlarından başkasını bekleyemezsiniz.

Hakemin cinsel kimliğine karşı yapılan 2 kelimelik tezahüratın bile ne kadar içten haykırıldığını gözünüzün önüne getirirseniz basitin bizde etkili olacağını daha kolay anlarsınız.

Gelenlere kabahat bulmamak lazım. Biz bnu konuda ne yaptık ki? :sad:

chefchemiker
26.02.2009, 22:52
Bence gelen herkese bir düdük verilsin, hakeminkinden, ve topluca calinsin, mac baslarken

tween38
06.03.2009, 01:03
kendi yazdıgım bir tezahürat war melodisi danino reklamındaki çıkınca buzluktan sanki dondurma daninoyu koy kalıba doldur ve dondur..

KAYSERİSPOR SEN ÇOK YAŞA BU ŞANLI TARFTARIN HER ZAMAN ARKANDA
YENSEN YENİLSEN YAGMURDA ÇAMURDA BU ŞANLI TARAFTARIN HER ZAMAN ARKANDA
bunu arkarkaya ve lalay lalayla diye söylemek güzel olu bence yorumlarınızı beklioorumm...

tween38
06.03.2009, 01:13
OLMAZ KAYSERİ OLMAZ OLAMAZ
TARAFTARINI ÜZMEK SANA YAKIŞMAZ
BU MAÇI ALALIM
ÇILGINCA COŞALIM
ŞAMPİYONLUGA GİDEN YOLDA BİR TUR ATALIM
bu tezahüratı melodik olarak size aktarmak isterdim ama begeneceginizi umuyorum eger begenirseniz ben melodik olarak birilerine aktarmaya hazırımm..

KayseriLee
06.03.2009, 12:38
Bunu yapmanın hiçbir zorluğu yok.
Hem Türkiye'de de bi ilk oluruz..

http://www.youtube.com/watch?v=pbJvYxXfATQ&feature=related

Saaalldır Kayseri, Taraftarın seviyor seniiii...

Saaalldır Kayseri, Taraftarın seviyor seniiii...

Ooooo Ooooooo oooooo oooooooo

Ooooo Ooooooo oooooo oooooooo

:intheclub:

:clapping::clapping::clapping:

Çok güzel uydu aslında. :O

karizmatix
06.03.2009, 12:50
* Sevdim seni bir kere ...
* Başkasını sevemem ...

* Deli diyorlar bana ...

* Desinler değişemem ...

* Desinler değişemem ...

Bunlar tezahürat olarak söyleniyor mu bilmiyorum. Ama tribünde kolayca tezahürat şeklinde söylenebilir sanırım! :)

Muzaffer
06.03.2009, 13:08
Yeni stad olduğuna göre "Ne zaman gelecek o büyük gece" tezahüratı yapılsa daha anlamlı olur kanısındayım.

gaziemirli
14.03.2009, 09:36
Ülkemizin Futbol sektöründe büyüme potansiyeli çok yüksek olup bir türlü o sıçramayı yapamamak düşünülmesi gereken bir konu.

Bir çok taraftar gibi hemen hemen herkesin bu konuda düşünceleri,hayalleri,istekleri,planları olabiliyor.Ama bir türlü heyecan yaratıcı,özlemle beklenen bir hafta sonu ortamı yakalayamıyoruz.Avrupa'nın en modern stadı sanırım yine boş tribünlerle anılacak.Daha farklı bişeyler olmalı.

Benim bu konudaki ilk tavsiyem futbol oyununun bir show organizasyonu olduğu unutulmamalı ve tribünlere heyecan getirecek en az 2 yıldız oyuncu alınmalı.Fenerbahçe örneğinde olduğu gibi bu ilk olarak kombine ve forma satışlarına yansıyacak ve o yıldızlar için harcanan paranın önemli bir bölümü burdan gelecek gelirle finanse edilecektir.Şu an 50 TL.'ye zor satılan kombineler inanın 200 TL.'ye yok satacaktır.

Ayrıca stadın maçlardan önce süslenmesi,ambiyansın heyecan yaratması çok önemli.Ama görünen Kayseri Stadında hiçbir süsleme gözükmüyor.Özellikle Arjantin'deki stadların sıcaklığı sanırım her zaman hatırlanır.

TALAS38
14.03.2009, 10:33
futbolcuları ve tarftarı coşturacak tezahuratlar söylenmesi lazım.

KS Fan
14.04.2009, 14:41
Deneme tezahüratlarım :D

" Kayseri'de bizim adımız geçer, beğenmeyen defolup gider. "

Söyleniş Şekli:

* Kayseridee bizimm adımızz geçeeer beğenmeyenn defolup gideeeer *

Değişik version:

" Kayseride bizim adımız geçer, istemeyen çekip gider. "

ibrahim.onur38
14.04.2009, 15:05
ya bırakın simdi tezahüratları...
siz maçlara gitmeyin sonra söyle yapılsın böyle yapılsın diye yazılar yazın.
son 2 maçta stad boş yazık o kadar emek ve para bosunamıydı..
genel olrak diyordunuz eski stadda giris, cıkıs, düzen temizlik konusu iyi oladığı için gitmiyoruz, peki bu maçlara ne zaman gideceksiniz...
ila takım küme düşmesimi veya sampiyonluğa oynamak mı lazım..
eğer sonuna kadar kayserisporluysanız her macı en az 20 bin kişiyle stadı doldurmalıyızz.
sonra su yıldızı alalım bu oyuncuyu getirelim. su adam cok iyi oynuyor vs. vs.
stad boş.
unutmayın ki bir takımı küme düşürende sampiyon yapanda taraftarıdır..
(kusura bakmayın bu sitemim herkeze değil. bazı arkadaşlar çok ama çok iyi kayserisporlu. onlara bir lafım yok)

yunusemre38
14.04.2009, 15:06
38. dakika şovu olabilir

Metrajzede
14.04.2009, 17:16
38. dakika şovu olabilir
GAlibiyetlerden sonrada kolbastı oynasınlar mı topuz önderliğinde.
Bırakın arkadaşlar özenti şeyleri.İananın bana KAYSERİLİLER trabzonlulardan daha zeki insanlardır.Orjinal şeyler bulmaya yönelmeliyiz birinin başlattığını devam ettirmektense.Bi meksika dalgası nerdeyse 25 senedir hala stadlarda.Burda iş guruplara düşüo.Ben kapalı kalenin bu tür girişimler içinde olacağını düşünüorum ve diliorum.Grup kendi içinde 10 kişilik bi beyin takımı kursa ve bu takım inanın bana bu 38. dakika sovunun alasını çıkarır ortaya.

qkhn
14.04.2009, 18:09
38 dk. için arkadaslar tüm atkı ve formalar açılsa 1dk sessizlik olsa bunu yapabilirz.daha sonra laylay ile giriş yapsak bence cok muhteşem olur sesizlik bizimkiler için cok kolay :) sadece atkı ve formalar acılsa değerlendirmenizi istiyorum

Salih38
14.04.2009, 19:08
Yaa önce o stad bi dolsun sonra şov yaparsınız ..
Maça neden gitmez insan :S
Gerçi bahane çok para pul vs..

H.KaanK.K
14.04.2009, 19:42
aynen katılıyorum 33 bin kişilik stadın %45 ini ancak doldurabiliyoruz:(

yunusemre38
14.04.2009, 19:44
aynen katılıyorum 33 bin kişilik stadın %45 ini ancak doldurabiliyoruz:(
bazıları sağolsun

Peşindeyiz
14.04.2009, 19:55
Davul, pankart, konfeti showa dair ne varsa Emniyet tarafindan yasaklanmis.

Tim
14.04.2009, 19:57
kayseri tribünlerindeki baskı hangi sehirde var acaba polis cok karısıyor gibi

ozn38
14.04.2009, 20:03
ya biz neden bursa texas gibi olamıyoruz.Texası geçtim kocaelinin taraftarları bile bizim taraftarlardan cok iyi bizim taraftarlar çekirdek çitlemeye geliyo bu duruma bi çare bulmamız lazım Son çare olarak stada girmeden besteleri yazarak herkese vermek mantıksız mı?

KyS_ToTTi
14.04.2009, 20:08
ya biz neden bursa texas gibi olamıyoruz.Texası geçtim kocaelinin taraftarları bile bizim taraftarlardan cok iyi bizim taraftarlar çekirdek çitlemeye geliyo bu duruma bi çare bulmamız lazım Son çare olarak stada girmeden besteleri yazarak herkese vermek mantıksız mı?
Yapılmayan bişey söyle :) Onlar çok yapıldı

qkhn
15.04.2009, 08:59
arkadaslar benım dediğim gibi alışkanlık yapalım 38.dk da butün atkılar bayraklar acılsın 1dk sessizlik olsun yapması cok kolay denemek lazım

Tim
15.04.2009, 14:25
arkadaslar benım dediğim gibi alışkanlık yapalım 38.dk da butün atkılar bayraklar acılsın 1dk sessizlik olsun
birader zaten 90 dakika sessizlik var :D degisik birsey yapalım:)

haylas-38
15.04.2009, 14:46
arkadaslar benım dediğim gibi alışkanlık yapalım 38.dk da butün atkılar bayraklar acılsın 1dk sessizlik olsun yapması cok kolay denemek lazım
şimdi tam tersını yapıozz 1 dk bagır sonra sus :D:D:D :thumbup::thumbup:

qkhn
15.04.2009, 15:16
bende biliyorum sesiz olunduğunu bu taraftara başka ne yaptırmayı düşünüyorsunuz ?? bari görüntü olarak güzellik olsun

Metrajzede
15.04.2009, 20:51
Ya şu lazları örnek alıp durmayın sinir etmeyin insanı:(zaten her takım belli tezahüratları kullanıo.Bu söledikleriniz düpe düz özenti.Galibiyetlerden sonra kolbastıda oynasınlar mı?:(Bir meksika dalgası 25 senedir tribünlerde.Bölesine asırlar sürecek bi şov bulmayı düşünmek yerine biz napıoz ondan bundan özenmeye çalışıoz.Şuan formda ünilerde okuyan arkadaşlara sesleniyorum.Eğerki kampüslerinizde reklamcılık bölümleri varsa bu bölümlerle haşır neşir olsunlar.Sloganın alasını burdaki arkadaşlar çıkaracaktır.kapalı kale konu başlığında arkadaşlar düşüncelerimizi paylaşmamızı istiyolar.Onların konu başlığında bi beyin fırtınası yapalım ama bu mevcut şovcukları düşünmeden yapılsın.

akyol38
15.04.2009, 21:03
ayağa ayağa bütün stad ayağa diye bağıranlara sinir oluyorum

yunusemre38
15.04.2009, 21:07
bide Allahını seven ayaga kalksın diye bagırılıyo ya ona gıcığım

Metrajzede
15.04.2009, 21:07
ayağa kalkmayan bursalı olsun:D:D:D:D:D

haylas-38
15.04.2009, 21:11
oturmayamı geldın oraya :(

38_volkan_38
15.04.2009, 21:14
tin tin tinimini bursa tin tin tinimini bursa bursa'dan erkek ciksa bursa'dan erkek ciksan

Metrajzede
16.04.2009, 01:32
İlk önce yapılması gerekn çok acilen store açılması.Bu store hakikaten dandik olacaksa hiç zahmet etmesinler.Fenerium gibi ürün çeşiti sınırsız olmalı.İki çeşit forma ve bikaç aksesuarla store olmaz umarım.Arkadaşlar hollandanın içerdeki maçlarını bilirsiniz.40 bin portakal.Göze en çok çarpan şov budur.İnş store açıldığında taraftar forması dizanyn eder ve herkes onu temin ederek maçlara gelirse çok güzel görüntü oluşacaktır.Tezahürat konusunada gelince.Birileri bişey çıkarıo takım isimleri deişio sadece ve bütün stadlarda bunlar dolaşıp duruo.İnanın bana bu işe gönüllü en az 15 kişilik bi beyin takımı gibi bi gurup yapılanmalı.Bu konuda kapalı kaledeki kardeşlerime güveniorum.Onlar bu heyecanla yaparlar die ümit ediorum.Bu konuda üniveristede reklamcılık bölümünde okuyan öğrencilerden hatta öğretim üyelerinden bile destek alınabilir.En yaratıcı sloganlar heleki çağımızda takdir edersinizki reklamcılardan çıkıo.Liverpoola hayran olmamak mümkün mü.ASLA YANLIZ YÜRÜMÜCEKSİN diolar ama biz napıoz görsel şovda lazları örnek alıoz önümüzde hollanda örneği varken;tezahürattada maalesef eziklerden nasiplenioz liverpool gibi efsane varken.Gerçi biz ne desek boş.Stada pankart,bayrak sokturulmuo en önce bu sorunlar giderilmeli.Taraftar gurupları olarak valiliğe,emniyete her yere yürüyüş düzenlenmeli gerekirse.Ne demek stada pankart,davul sokamamak ya.Bi bize has bu olacak heralde şov olarak:D:D:

Tim
16.04.2009, 03:07
bide Allahını seven ayaga kalksın diye bagırılıyo ya ona gıcığım
allahını seven ayaga kalksın- aslında gırtlak patlatan taraftarın mac
seyredeyen seyirciye sitemini dile getiiren bir serzeniş,genelde en son bunu derler son şans belki tribünler canlanır diye kullanılır:uzgunum:

haso
16.04.2009, 03:16
allahını seven ayaga kalksın- aslında gırtlak patlatan taraftarın mac
seyredeyen seyirciye sitemini dile getiiren bir serzeniş,genelde en son bunu derles son şans belki tribünler canlanır diye kullanılır:uzgunum:

ayaga kalkanlarin ayakta kalma sureleri ortalama 30 saniye ile 1dk arasindadir:D

Tim
16.04.2009, 03:27
ayaga kalkanlarin ayakta kalma sureleri ortalama 30 saniye ile 1dk arasindadir:D
zaten ayaga kalkan maksimum bi üclü ceker oturur o da 1 dk dan kısa:D bi üclüye bile nefesi yetmeyen yarısında oturan elemanlar da yok degil,maca cekirdek yasak amca dedigimde leblebide yasak mı :wallbash::cray::jp:gibi bir soru ile muhattab olan bir kisi olarak sasırmıyorm artık:p

haso
16.04.2009, 03:46
1 dk. sonrada tamam "oturun gayri yeter
maca bakak goremiyok" sesleri arkadan gelir

Samil38
16.04.2009, 11:59
http://www.youtube.com/watch?v=gX-HP7V4aaw

http://www.youtube.com/watch?v=9vHWYywPuu0

http://www.youtube.com/watch?v=8jjk83M9O4M

malesef bunun yanından gecen bıse gorulmemıstır kayserıde

KyS_ToTTi
16.04.2009, 12:18
Hiç Bir şey bilmiyosan Sarı-Kırmızı Balon show yap ama nerdeeeeee

Metrajzede
16.04.2009, 12:59
manyak la bu texas:Dvalla helal olsun heriflere.elinde atkısı olmayan tşihortunu çıkarıp sallıo var mı böle bişi ya.Bence bizim taraftar yaş ortalamamız bayaa bi yüksek.Bakıom rivere,bursaya en yaşlısı nerdeyse 30 yaşında.Öncelikle yaş sınırlaması getirilmeli die düşünmüoda deilim.+40 yaş maratonun en ücraa köşesine alısın :D:D:Dinş bizde bu atmosferleri oluştırmayı başarabiliriz?????????

haylas-38
16.04.2009, 13:18
bursalılar muthış ya acayip adamlar

mannak resmen adamlar :D

bursada bişey daha dıkkatımı çektı maç günü herkez yeşil ayakkabı gıyıo :D

biizmkiler ellerını kaldırmaktan aciz aslında o kuzey kale arkasına 30+ üzeri alınmıcak.....
kuzey kale arkasını marka halıne getırebılırz

arcebu
16.04.2009, 14:46
1- ilk adim cilginlar38 isminin degisimi ve yeni daha entellektuel bi taraftar grubunun olusmasi....
2- maclara organize sekilde gidilip hareket edilmeli.. besiktas macinda inonude 100 kisi ancaydik ve istanbulda yasayan universitelilerdi
3- kayserispor store lar olmali... bu bi ihtiyac ya ismi de KAYSTORE :d

megs38
16.04.2009, 15:54
bence son ve revaşta olan şarkılara montaj yapılmalı..38inci dakikadan daha yaratıcı olur...
kayseriye özgü bi çalışma olmalı ve herkesin aklına yerleşmeli.. inanıyorum aramızda şair yürekli arkadaşlarımız şarkılara güzel uydurma yapabilir;)

HASER_38
16.04.2009, 16:21
arkadaşlar trabzonun kolbastısı varsa bizimde LAY LOY. MUZ VAR youtubeye.. dance kayseri yazarsanız görürsünüz

haylas-38
16.04.2009, 18:34
arkadaşlar trabzonun kolbastısı varsa bizimde LAY LOY. MUZ VAR youtubeye.. dance kayseri yazarsanız görürsünüz
hehehe :gulme::gulme: kpdm ya

Yunus Emre
31.12.2009, 17:08
besteler yapılmalı bursaspor gibi iyi besteler bir çarşı gibi takımı ateşleyecek besteler yapılmalı uzun olmamalı ki stada gelen taraftarlarda alışsın o tezahürata onlarda eşlik etsin