Tam Sürümü Gör : İZMİR civarındaki Kayserililer ORGANİZE olalım
İzmir, Aydın, Uşak, Manisa, Denizli, Muğla, Balıkesir ve hatta Afyon'da yaşayan, okuyan Kayserili dostlar... harekete geçmenin tam zamanı... Sizi İzmir'de görmek istiyoruz. Sadece sizi değil yanınızda getireceğiniz arkadaşlarınız, komşu illerimizden hemşehrilerimiz... Tribünlerde Orta Anadolu rüzgarı essin. Özellikle İzmir'de ikamet eden tüm Kayserilileri aileleri ile maça bekliyoruz...
koramaz38
16.04.2008, 18:43
gecen kupa finalinde karsiyaka bizi desteklemisdi busefer yine bekliyoz :hug:
mehmetgazi
16.04.2008, 20:41
7 Mayıs İçin İzin Alabilirsem Bursa'dan Katılırım
muptela_38
16.04.2008, 22:34
keşke istanbulda olsaydı final yaa
izmir ve civarındaki hemşerilerimiz taraftarlarımız yalnız bırakmazlar takımımızı umarım
cAgAtAy38
17.04.2008, 16:59
Kayseriden giden yokmu ?
bende izin alırsam eskişehir' den ucarak gidecem izmir' e. bu maçta takım yalnız bırakılmamalı. Haydi Kayserispor taraftarları. gün birlik beraberlik günüdür. Ege' de yaşayan herkesi maçta görmezsek ayıp olur. Sizlere güveniyoruz. Bu Takım İzmir' de yalnız kalmayacaktır.
ANT!bizans
17.04.2008, 17:46
Kayseriden giden yokmu ?
olmaz olur mu yau
Özellikle Ege bölgesinde üniversitelerde okuyan hemşehrilerimizin ilgi göstermesini bekliyoruz. Bu bir futbol şölenine dönüşmeli, bir festival, bir karnaval gibi... Bilet ücretleri çok makul. Herkesin bütçesine uygun. Takımı yalnız bırakmayalım.
eğer bu maçta da yarı final maçında olduğu gibi takımı yalnız bırakırlarsa ayıp ederler. ah ulan şimdi kayseride yaşamak var ama kısmet. ama izin için gerekirse yalvaracam burda.
ben uşakta okuyorum maça da kesin gidiyorum ölümüne kayserispor
CILGINCA38
18.04.2008, 14:32
Izmir'de olacakmiiii, olmayacakmiiii, organize olalimmiiii, olmayalimiiiii?
A'mi diiim, B'mi diiim?
Fanatik Gazetesinede fazla güvenmemek Lazım.
İzmir'dedir. Anadolu takımlarını mağdur etmeyi severler.
hanimalik
18.04.2008, 19:23
İzmire gerek kalmadı artık istanbul civarındaki taraftarlar düşünsün
Final Bursaya Alındı bakalım İzmir ve Civarı Bursa için Org. Yapacak mı ?
Taraftar dediğiniz böyle olmaz. İzmir'de olunca gidilir, Bursa'da oldumu gidilmez. OLMAZ !.
Başarılar..
izmirden 25 kişilik grup kasistle birlikte takımını destekleyecek
Helal olsun o 25 kişiye!.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.