PDA

Tam Sürümü Gör : Sizden Gelenler...

DeDe
18.04.2008, 11:21
Bu başlığın altına yönetime direk olarak atılan mesajları yayınlayacağım.

NOT:Bu başlığı tartışma yapılsın diye veya cevap verilsin diye açmadım, sadece bize olan destek ve sempatiyi gözler önüne sermek için açtım.

Yazanlar isim veya rumuz kullanmışlar ama onları burada yayınlamayı şu an için uygun bulmuyorum, gelen mesajlar bende mevcut IP ve gönderen adresiyle.

Ben 34 yaşında bir trabzonspor taraftarıyım fener kayseri maçını izledim bu kadar adaice yönetilen bir maç görmedim resmen o penaltı olayan penaltı,o ofsayt golü rezillikten öte ben tolunay kafkas'ı trabzonspordan tanırım delikanlı adam gibi adamdır bir trabzonspor taraftarı olarak kayserisporun hakem tarafından mağlubiyetini kınıyorum kayseri spora bir anadolu külübü olarak başarılar diliyorum

DeDe
18.04.2008, 11:21
Başka bir forum ileticisi

merhaba dün fenerbahçe kayserispor maçını izledim şok oldum böyle saçma sapan bir maç sadece fenerbahçede olurmuş buna inandım.3 golü kayserisporun attığını düşünüyorum hakettiğiniz bir maçı hakem ve yandaşları sayesinde kaybettiniz,ofsayt ve sözde penaltıyla maçı hediye ettiniz.tebrik ediyorum saygılarımla...

DeDe
18.04.2008, 11:28
En çarpıcı olan bu:

KAYSERIDEKI FENER BAHCE MACINDAKI HATALAR ICIN DE AYNI SEKILDE TEPKI VEREBILME ONURUNU GOSTERDINIZ ISE SIZLERI DESTEKLIYORUM. AKSI HALDE NALINCI KESERINDE OTE BIR TAVRINIZ YOK DEMEKTIR.
SAYGILAR
(NOT. BIR FENERLI OLARAK GAIBIYETI HAK ETMEK ISTERIM. AMA HAK ETMEDIGIMIZ KAYIPLARDA OLDU KAZANCLAR DA! HATASIZ MACLARA!!)

DeDe
18.04.2008, 11:30
Bir diğeri;

Ben bir T.S taraftarıyım..bu sene Kayserispor un Türkiye kupasını alacağına inancım tamdır..
Sevgili kayserililer...Anadolunun büyük bir klubü olmak üzeresiniz..Gerçekten harika bir stadyumunuz bitme aşamasında..gıpta ettim.

Bundan böyle bir anadolu takımı olarak kayseri spor a başarılarının devamını dilemekler birlikte, öz be öz kayserililerin K.S ' den başka futbol takımı tutmamaları gerektiğine inancım tamdır..Yoksa biz birbirimize destek olmazsak anadoluda futbol hep köhne kalacak ve Şampiyon hep Türk futbolunu lekeleyen ve TFF ' ye amaçları doğrultıusunda yön veren İstanbul klüplerinin olacaktır..
Sitenize ve Büyüklük yolunda ilerlemekte olan klubünüze saygıyla