Tam Sürümü Gör : Tatangalar - SakaryaSpor
TatanqaLar54
21.04.2008, 23:15
sitenizi iyi buldum.Ve ayrıca sizlere ligde ve davanızda basarılar
SaygıLarımla ,
LiseLiTatanga
ibrahim1299
21.04.2008, 23:20
tesekkür ederizzzz... saolasın iyi dilerklerin icin...sahsen sakaryasporu tekrar ligde görmeyi isterim...
ahmetg38
21.04.2008, 23:44
sağol
sağol tatangalı kardeşim sizede süper lig yolunda başarılar dileriz.bu sitede daha çok sakaryalı görmek istiyoruz umarım davetimize gelirler.sakaryasporada başarılar bizim kapımız herkese açık tabiki Bütün anadolu takımlarına ;)
koramaz38
21.04.2008, 23:55
sefa getirdin sakarya
mali1001
22.04.2008, 00:40
hoş geldin,
açıkçası bu sene süper lige çıkmasını istediğim ve çıkacağına inandığım bir takım sakaryaspor.Her ne kadar sakaryaspordan hoşlanmasam bile başarılarını inkar etmek yanlış olur, gerek tribünde gerek sahada
CILGINCA38
22.04.2008, 11:21
Hosgeldin kardes, sizede basarilar..
hoş geldin tatangalı.inş. çıakrsınız süper lige.
oooo dostluk ruzgarları esmeye başlamış. bizleri tatangalar onları da biz sevmeyiz ama güzel bir jest olmus. liseli tatanga kardeşim. aramıza hosgeldin. süper lig yolunda başarılar sakarya' ya.
==MyDr34Mm==
22.04.2008, 14:05
hg tatanga
önümüzdeki Sezon Sizleride Aramızda Görmeketen Kıvanç Duyarız.
ANT!bizans
22.04.2008, 14:49
hoş geldin...
YAŞASIN ANTİBİZANS KARDEŞLİĞİ.......
muhammed_ks_38
22.04.2008, 20:25
arkadas saol sakarya ligde iyiy işler yapıyoooo zaten cangele gibi futbolcuyu getirmek her takımın harcı değil
==MyDr34Mm==
22.04.2008, 21:19
sakarya kayseri acaba dostmu oluyo :D:D
JACK SPARROW
22.04.2008, 21:37
Antalya maçındaki olaylar hakkında ne düşünüyorsun Tatanga...
Bende o maçtaydım ve de Sakaryaspora destek verdim ama büyük çapta olaylar çıktı.Emniyetin çok büyük hatalarını farkettim.Tutuklanan arkadaşlarınızın hepsine dernek tarafından avukat tutulmuş,çok takdir ettim bu davranışınızı tebrik ediyorum...
Bu hafta Diyarbakırı yenmiş olsaydınız hem kendinizi kurtarmıştınız hem de Erciyessporumuza yaramış olurdu...
Sakaryasporu tekrar Süper Ligde görmek arzusuyla...
ercidiva38
23.04.2008, 00:32
tatangalar kupa macında kimi desteklicek ???
oooo dostluk ruzgarları esmeye başlamış. bizleri tatangalar onları da biz sevmeyiz ama güzel bir jest olmus. liseli tatanga kardeşim. aramıza hosgeldin. süper lig yolunda başarılar sakarya' ya.
sakarya kayseri acaba dostmu oluyo :D:D
Saçmalamayın kardeşim foruma her konu açan'a böylemi diyorsunuz?
HoşGeldin Sakaryalı arkadaş. Forumumuzda daha çok Sakaryalı görmek isteriz ;)
GECEKXNDU
23.04.2008, 13:58
Eiiiiiiiiiii Güle Güle Tatanga
CILGXN_06
23.04.2008, 14:13
Ilginc Her Takımın Sitesine üyemi Oluyonuz Anlkamıyomkı Sizi
CILGXN sen kendi işine bak :) ;)
Hoş Geldiniz!.
Saçmalamayın kardeşim foruma her konu açan'a böylemi diyorsunuz?
HoşGeldin Sakaryalı arkadaş. Forumumuzda daha çok Sakaryalı görmek isteriz ;)
Biz de senin gibi sakaryalı arkadaşımıza hoşgeldin dedik. ama bizim onları, onların da bizleri sevmediğini herkes bilir bizde bunu burda yazdık. rahatsız olmanın sebebini anlamadım. ama senin de haklı oldugun bir taraf vardır elbet.
TEKRAR SOYLUYORUM. :hosgeldin: ARAMIZA TATANGA
Hoşgeldin demek benim onları sevmem anlamına gelmez. Gelip Başlık açmış bize başarı dilemiş böyle davranmamız doğru olmaz herhalde ?
Ayrıca bu başlık varsa Tabiki gelecekler ve bizde Forum Kuralları gereğince onları karşılayacağız ;).
Bizde onların sitesine gidiyoruz aynısını görmek istemeyiz değilmi ?
sakaryalilarin bize yaptiklarini hemen unutmusunuz arkadaslar bir zamanlar kayseri sakaryanin yüzünden küme düsmüstü...
tatangaöo arkadas ben sevmem sakaryali makaryali sadece KAYSERI ERCIYES
Ya Arkadaşlar Adam Dost mu olalım demiş ? Hemen saadece Kayseri Erciyes yazmışsınız.
Adam gelmiş Başarı dilemiş gerçekten sizi anlamak çok zoR.!
==MyDr34Mm==
24.04.2008, 03:37
sakarya+erciyes+antalya tekrar çıksın bence
galip1981
03.05.2008, 13:27
ben sakarya da yaşayan bir kayserili olarak Sakaryasporun maçlarına Kayserispor atkımı takarak gidiyorum.Bu konuda Sakarya ve Kayserispor kardeşliğini o kadar çok istiyorum ki bilemezsiniz.Çünkü kayseri ve sakarya halkı birbirine o kadar çok benziyor ki...
hoşgeldin kardaş.sakaryalıları severim.milliyetçi insanlardır ve takımlarını gönülden destekliyorlar.inşallah çıkarsınız lige.başarılar size.sonuçta hepimiz TÜRK'üz düşman değiliz.
ben sakarya da yaşayan bir kayserili olarak Sakaryasporun maçlarına Kayserispor atkımı takarak gidiyorum.Bu konuda Sakarya ve Kayserispor kardeşliğini o kadar çok istiyorum ki bilemezsiniz.Çünkü kayseri ve sakarya halkı birbirine o kadar çok benziyor ki...
ALLAH KORUSUN NE BENZEMESI
TURKIYEDE HEMEN HEMEN EN COK TECAVUZ O BOLGEDE OLUYOR ARASTIRIN ALLAH BENZETMESIN BIZ TEKIZ ABI BIZ KIMSEYE BENZEMEYIZ
BULUNMAZ BIR HINT KUMASIYIZ DIYE BILIRIZ
HER YIGIDIN HARCI DEGIL KAYSERILI OLMAK :thumbup:
Turcoman
03.05.2008, 15:00
biz sakaryayı çok severiz geçenlerde dtp lilere haddini bildiren bilinçli, delikanlı bir şehir olduğunu gösterdi.
Sakaryalıları Severim Iyi çocuklardır Allah Selamet Versin. Arkadaşların Bir Kaçı Maneviyattan Bahsedip Zanda Bulunmuşlar. Hepimiz Birbirimizi Yüz Yüze Tanımıyoruz Belki Amma Yüz Yüze Gelsek Ve Imkan Olsada Kalbimizdeki Günahlarımızı Ortaya Döksek Emin Olun Hepimiz Bir Birimizin Yanından Bir şimşek Hızıyla Tünerdik Değilmi. Bu Yüzden O Memlekette Olan Bizim Memlekettede Mevcut Allah C.c. ıslah Eylesin. Tuttugumuz Takımlar Değil Bizi Bize Bağlayan Insanları Eşref-i Mahluk Insan Olduğu Için Seversek Ortada Ne Fesat Kalır Ne Fitne Değilmi. Hoş Geldin Kardeşim.
helal olsun sakaryalılara.gerçekten delikanlı adamlar.bizler de öyleyiz tabi. pkk lı ibnelere de iyi ders verdiler.
Alper MUTLU
04.05.2008, 00:13
sakaryadan ve sakaryaspordan kimlerin ne alıp veremediği var bilmiyorum ama tatangalar türkiyedeki sayılı saygın taraftar gruplarından biridir.
1 sezon once sakaryaspor-kayserispor macında deplasman takımı taraftarı olan bizlere olan tutum ve davranışları herkese ornek teskil edecek seviyedeydi.
maç başlamadan once stadın ''hosgeldin kayseri'' tezahuratı, bu ilin ve taraftarının buyukluğunun gostergesidir. ayrıca mac sonunda stadın ev sahibi takım taraftarları tarafından boşaltılması beklenirken, Kayserispor taraftarlarına yapılan Ayran- Simit ikramı, daha sonrasında da stad dışında atkı ve forma değişiminin ispatladığı dostluk herkese ornek teşkil etmiştir.
gelen arkadaşım hoş gelmiştir.
38serhat38
04.05.2008, 00:46
evet bizim sakaryada akrabalarımız var bende bi keresinde sakaryada hatta tatangaların içinde kayserispor atkısıyla mac ilemistim keske dost olabilsek.ben kayserideyim vu bursaya gideceğim sakaryadakı arkadaslarıma akrabalarıma tlf actım onlarda inşallah bursaya kayserisporumuzu desteklemeye gelecekler
mali1001
04.05.2008, 01:15
tribünleri süper...
Tatangalardan msn'de tanıştığım kişiler diğer takım taraftarı gibi değil.Helal olsun, inşlaah çıkarlar süper lige
Mustafa Develioğlu
04.05.2008, 01:33
süper liğde görmek istediğim iki takımdan birisi sakarya diğeri eses
inşallah sakarya ile eses bu sene süper liğe çıkarlar
==MyDr34Mm==
04.05.2008, 01:36
sakarya gelsın es esi bosver onların taraftarı ancak maratondan rakıp taraftarlara taş atmayı bıde kufur etmeyı bılıolar
yaw adam bi slm vermiş siz burda birbirinizle tartışıyosunuz anlamak güç
Mustafa Develioğlu
04.05.2008, 02:01
eses te iyi dir hiç olmazsa liğde rize ist bldy.oftaş.bu tip takımlar gibi taraftarsız takım olmaz her maç dolu dolu taraftarla olmalı rakip takımda gıttığı yerde mahalle maçı yapıyormuş havasında olmaz liğmizin atmosferi yükselsin mesela kocaeli de çıksa iyi onlarında taraftarı güzel
muptela_38
04.05.2008, 02:16
yaw adam bi slm vermiş siz burda birbirinizle tartışıyosunuz anlamak güç
aynen :) slm veren ortalıkta yok:D
antisagun38
04.05.2008, 11:28
süper ligde sakaryaspor gibi taraftarı iyi olan takımların olması lazım istanbul bld,oftaş,kasımpaşa gibitaraftarı olmayan takımlara süper ligde yer yokk...
galip1981
04.05.2008, 12:37
TURKIYEDE HEMEN HEMEN EN COK TECAVUZ O BOLGEDE OLUYOR ARASTIRIN ALLAH BENZETMESIN BIZ TEKIZ ABI BIZ KIMSEYE BENZEMEYIZ
tabi olaya ne açıdan baktığın önemli.Bir insanın fikri neyse zikride odur.Ben sakarya halkının milliyetçi-muhafazakar tarafından bahsetmiştim.Adam gibi adamdır Sakaryalılar.Birde düşman olduğumuzu ve Kayserisporun Sakarya tarafından küme düşürüldüğünü söyleyen arkadaşların geçmişte yaşananları futbolun gerçekleri olarak görmeleri lazım .Geçen hafta Kayseri Rizeye 3 atıp Rize küme düştü diye düşman mı olacaz Rizeyle.Böyle bir şey yok!!! Olaya birde böyle bakmak lazım...
LEVENT ŞEKER
04.05.2008, 14:00
sakaryalı Cok Arkadaşım Var.harbi Ve Delikanlılar Sakaryayı Tekrar Super Lıgde Goruruz.
ilhanozbay
05.05.2008, 15:14
Bu nasıl bir anlayıştır? İnsanların memleketlerine ve değerlerine hakaret etmek bu kadar mı kolay?
Kayseri için en çok satanistin olduğu ve en çok alkolün tüketildiği şehir lafı yıllarca üretildiğinde tepkin ne olmuştu peki? Şahsen tiksinti duymuştum bu cümlelerden kendimi Kayserili olarak tanımlamasam dahi. Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi neden hem de başkasının kutsalına laf atarak yapıyorsunuz?
Memleket faşizanlığının lüzumsuz olduğunu düşünüyorum. Bulunmaz hint kumaşı değil insanız ve bütün insanlar kardeştir.
Takımınızdan haz almasam dahi hoşgeldiniz Sakaryasporlular.
JACK SPARROW
05.05.2008, 20:49
Gelen Sakaryasporlu selam vermiş gitmiş,belki de siteye bir daha yazı bile yazmayacak.Ama mesajlara baktım da neredeyse birbirimizi yiyecez:)
Biz niye böyleyiz arkadaşlar,lütfen birbirimizin düşüncelerine,birbirimizin yaşamasına ve de ''BİRBİRİMİZE'' tahammül edelim.Sonuçta hepimiz de aynı ülkede yaşıyoruz!!!LÜTFEN...
sakarya süper ligeeeeeeeeeeeeeee.kaliteli delikanlı taraftarı var hak ediyor o şehir bu ligi.inş. sakarya olur 3.takım.ŞMAPİYON KAYSERİSPOR.ÇILGINLAR38
sakaryalı İNŞALLAH süper lige siz çıkarsınız dualarımız sakarya için
play off akalan takımlara bakıyom sakarya dışında süper lige çıkacak yakışacak takım yok
sakaryaya başarılar diliyorum yolunuz açık olsun
holigan_38
16.05.2008, 23:22
boluspora penaltılar sonucu 5-3 yenıldınız gecmıs olsun bıraz forumunuza baktım gercekten herkes perısan olmus neyse artık yapabılecegınız bısey yok seneye cıkarsınız ınsallah
koramaz38
17.05.2008, 17:45
sahsen sakaryaspora üzüldüm süperlige cikmasini istedigim takimindi...seneye beraber cikariz artik sakarya
GECEKXNDU
17.05.2008, 19:07
GERCEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜK SAKARYAYA SİZDEKİDE NE ŞANSISLIK BE KARDEŞİM HEP FİNALE KADAR CIKIYONUZ HİÇ KAZANAMIYONUZ AYRICA SÜPER LİGE CIKIP TUTUNMAKTA BİR O KADAR ÖNEMLİ SAKARYA SPORU SEVİYORUZ SÜPER LİGDE GÖRMEK ÜZERE
SİGARA ÖLDÜRÜR GECEKXNDU SÜRÜNDÜRÜR
Zenginin malı zügürdün cenesini yorarmıs bize ne Tatangalardan adam topic acmıs kaybolmus bizde sevgi saganagı modunda adamlara rahmet okuyoruz...
ahhh be sakarya keşke çıkabilseydiniz.neyse seneye ebreber çıkarız inş.üzüldüm gerçekten hayırlısı olsun ama
Çıksada pek tutunamazdı Borc batağının içinde, çıkmaması Sakarya için daha hayırlı oldu.
bu sene ruyalarında bıle goremezler super lıge cıkmayı
yasiremrah
08.10.2008, 23:49
belediye gitsin sakarya gelsin
hacettepe gitsin karsıyaka gelsin
==MyDr34Mm==
09.10.2008, 18:46
belediye gitsin sakarya gelsin
hacettepe gitsin karsıyaka gelsin
onlar gelmesın erciyessporum gelsin
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.