PDA

Tam Sürümü Gör : Trabzonspor

ISILAK
23.04.2008, 11:06
Kayserispor lu kardeşlerim merhaba...

Diyeceksiniz ki "Trabzonspor"un bu forumda ne işi var.Fakat son yıllarda ki Trabzonspor-Kayserispor husumeti artık can sıkmaya başladı.

İki kardeş kulübün birbirleriyle zıtlaşmaları Anadolu nun şahlanmasını bence engelliyor.Neden o Istanbul un 3 kulübüne karşı tek vücut olamıyoruz biz taraftarlar olarak.

Trabzonspor a neden bu kadar kızgınsınız bilmek isteriz.

Fakat Trabzonspor un sizlere kızgınlığı "O nun büyüklüğünü sınamanızdır".Arkadaşlar 41 yıllık bir tarihi olan Trabzonspor 6 lig şampiyonluğuna ve sayısız kupalara imza atmıştır.Yani 3 kulübün hegamonyasındaki bir ligde bir "devrim" e imza atmıştır.Ve bu kulüp eminim ki o yıllarda tüm Anadolu dan destek görmüştür.Kayserispor lusu,Diyarbakırspor lusu,Bursaspor lusu,Konyaspor lusu vs.Trabzonspor a destek vermiştir.Şahsen benim çok Kayseri li arkadaşım dostum var ve onları hakikaten çok seviyorum.Bu foruma girmemin sebebi de Kayseri ye olan ayrı bir muhabbetimdir.Konumuza dönecek olursak Trabzonspor 41 yıllık tarihine bu kadar başarıları sığdırmışken son dönemlerde anormal bir düşüş yaşamaktadır.Bunu yönetimlerin iş bilmezliği ve Türkiye de ki bazı gerçekler olarak isimlendirebiliriz.Ve düşünün ki Kayserispor şampiyonluklar yaşamış kupalar kaldırmış,milyonların sevgilisi olmuş bir takım(inşallah olur).Ve son yıllarda büyük bir düşüş yaşıyor.Sizler ne düşünürsünüz.Büyüklüğünüzü yitirmiş mi oluyorsunuz?Ve diğer kulüplerin sizi artık büyük görmemesine nasıl tepki verirsiniz?İşte Trabzonspor lu taraftarların sizlere olan kırgınlığı kızgınlığı budur.Trabzonspor un yaşadıklarını birde kendi kulübünüz yaşasaydı ne yapardık diye düşünün lütfen.

Bu forumlarda hem kendi kulübümüzü estekleyeceğiz organize olacağız hemde diğer kulüp taraftarlarıyla da kardeş olacağız.Anadolu ihtilali başka türlü olamaz.Düşünsenenize Kayserispor heryerde ıslıklanıyor,Bursaspor her yerde ıslıklanıyor,Konyaspor her yerde ıslıklanıyor...ee peki tekrar devrim diyoruz nasıl olacak bu iş.

Değerli Kayserispor lu kardeşlerim sizlerden ricam husumetlerin bitmesi yönündedir.Istanbul un 3 kulübüne karşı birliktelik kuramazsak Anadolunun başarılı olması çok zor.

Kayserispor a yeni sezonda,yeni transferleriyle,yeni ve müthiş stadıyla başarılar diliyorum.

Muhabbetimiz daim olsun.

Selametle...

Kapadokyalı
23.04.2008, 12:04
kimseye kırgınlıgımız yok.sonuçta hepimiz rakibiz.birbirimizden iyi olmayı istemek zorundayız.ama aynı zamanda birbirimize sevgi ve saygımızıda korumak zorundayız.kendi adıma bunu başardıgımı düşünüyorum.darısı herkesin boşuna

baha38
23.04.2008, 12:12
iyi dileklerin için tesekkür ederim TS li arkadaş.sen sanırım Trabzonsporun büyüklügünün tartışılmasına kızmışın,,ama bunu sadece biz degil,,tüm Türkiye tartışıyor artık.sanırım 24 senedir şampiyonlugunuz yok,nerdeyse çeyrek yüzyıl...bu da insanlarda bu nasıl büyüklükmüş diye sorduruyor.eger bu tartışmalara son vermek istiyorsa trabzonsporlular,en kısa zaman da bi şampiyonluk yaşar,milleti susturur,bu kadar basit

CILGINCA38
23.04.2008, 12:17
Sagolasin kardes, umariz sizinde basarilariniz devam eder..

Benim merak ettigim senin gibi boyle dusunen kac tane Trabzon'lu var.. Su an Trabzon dususte ve destek bekleniliyo.. Biz bir zamanlar kumeyle, lig arasinda savasirken Trabzon'un destegi nerdeydi peki?

Bir zamanlar bizanslilara rakiptiniz ve bizden o zamanlar destek gormusunuz.. Biz ise bi kac hafta oncesine kadar bizansa rakiptik ve bundan sonrada savasimiz hep onlarla olacak, fakat buraya kadar tek basimiza hic kimseden destek gormeden geldik.. Peki su anda Trabzon'un bize destegi nerde?

Bize kirginmisiniz.. Olabilir.. Ama karsisindakini dinlemeyen kendini galiba her zaman icin hakli buluyo.. Kendimizden once hatayi baskasinda aramak her zaman icin daha kolay oluyo.. Kusura bakmada kardes hersey karsilikli.. Hep istemeyle olmuyo bazen emek vermek gerekiyo..

Sizede yeni sezonda basarilar dileriz.. Umariz eskiden oldugu gibi gene sizi yukseklerde gormek nasip olur, ve karsilikli sampiyonluga oynariz..

Saygilarimla..

ISILAK
23.04.2008, 12:33
İlginiz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.Bahsettiğiniz gibi sonuçta rakibiz ve birbirimizden daha başarılı olmak zorundayız.Bunun çabası içinde olmak zaten yegane gayemiz.

Trabzonspor elbet bir gün tekrar eski günlerine dönecektir hiç bir Trabzonspor lunun bundan şüphesi yoktur ancak bu büyüklük tartışmaları hakikaten Trabzonspor taraftarını son derece üzmekte.İster istemez aksi tepkiler vermektedirler.Trabzonspor bu şanssızlığını bir gün mutlaka kıracaktır,41 yıllık tarihi olan bir kulüp 100 yıllık kulüplere kafa tutmuşsa elbet tekrar tutacaktır.Bu büyük kulüplerin tarihlerini düşünürsek yüz yılda yaptıkları çirkefliklerle dolu başarıları ortada,bir Anadolu kulübü olarak Trabzonspor un 41 yılda ulaştığı başarılar ortadadır.
Değerli kardeşimin söylediği gibi bu büyüklük tartışmalarını sonlandıracak olan kulüp Trabzonspor dur.Bu da Anadolu kaynaşmasıyla,kardeşliğiyle gerçekleşecek önümüzdeki yıllarda hem Trabzonspor un eski günlerine dönmesi,hemde diğer güzide kulüplerimizin büyüklük vasfına ulaşmalarına yol açacaktır.Ama unutmayalım ki bir kulübün büyüklüğünü aşağı çekip büyük takım olunmaz.Bunu da tarihte çok gördük.Büyüklük lafzını ağzına alan kulüpler şuanda küme de kalma mücadelesi veriyor yahut küme düştüler.

İnşallah 5-6-7.büyükler çıkar.Ve Kayserispor u burada tebrik ediyorum.Çok planlı programlı çalışıyorlar.İnşallah önümüzdeki yıllarda başarılı da olacaklar.Bu sene Türkiye kupasınında ki başar gibi.

Sizlerin de yapması gereken tek şey Kayseri gibi bir şehirde başka kulübü tutmamaktır.Unutmayın ki Kayserispor büyük takım olma hüvviyetine evvel Kayseri de ulaşacaktır.Takımınıza desteklerinizi eksik etmeyin,stadınızı doldurun.Gerisini yöneticilere ve futbolculara bırakın.Kayserispor a tekrar başarılar diliyorum.

Muhabbetle...

ISILAK
23.04.2008, 12:42
CILGINCA38 (http://forum.kayserispor.org/member.php?u=1819) kardeşim görüşlerin için sağolasın.

Şunu belirteyim bahsettiğin gibi herşey karşılıklı.İki taraftan birisi arayı bulamazsa bu husumet devam eder.

3-5 sene evvel Trabzonspor bir CEM PAPİLA faciası yaşadı Istanbul da ve hiç bir kulüp buna ses çıkartmadı.Kendi kendimize 20000 kişi Trabzon da ve Istanbulda eylemler yaptık,isterdik ki aramızda Kayserilisi,Konyalısı,Bursalısı,Vanlısı,Muşlusu olsun.Hep bir ağızdan ses çıkmadığı için Fenerbahçe maçında Kayserispor un yaşadığı faciayı yaşıyoruz sürekli.

Trabzonspor neden destek vermedi demişsiniz.Taraftar forumlarımıza lütfen bir göz atın.Haa yönetim bazına derseniz onlar kendi işlerine düşmüşler ve çok yoğun çalışıyorlar.İnanıyorum ki bu yönetimle çok şey değişecek diğer kulüplerle dialoglarımız üst seviye de olacak.

Sizlerden ricamız lütfen sağduyulu olup geçmiş husumetleri bırakıp birbirimize yardımcı olmamızdır.Telkrar ilginize teşekkür ediyorum.

CILGINCA38
23.04.2008, 12:50
CILGINCA38 (http://forum.kayserispor.org/member.php?u=1819) kardeşim görüşlerin için sağolasın.

Şunu belirteyim bahsettiğin gibi herşey karşılıklı.İki taraftan birisi arayı bulamazsa bu husumet devam eder.

3-5 sene evvel Trabzonspor bir CEM PAPİLA faciası yaşadı Istanbul da ve hiç bir kulüp buna ses çıkartmadı.Kendi kendimize 20000 kişi Trabzon da ve Istanbulda eylemler yaptık,isterdik ki aramızda Kayserilisi,Konyalısı,Bursalısı,Vanlısı,Muşlusu olsun.Hep bir ağızdan ses çıkmadığı için Fenerbahçe maçında Kayserispor un yaşadığı faciayı yaşıyoruz sürekli.

Trabzonspor neden destek vermedi demişsiniz.Taraftar forumlarımıza lütfen bir göz atın.Haa yönetim bazına derseniz onlar kendi işlerine düşmüşler ve çok yoğun çalışıyorlar.İnanıyorum ki bu yönetimle çok şey değişecek diğer kulüplerle dialoglarımız üst seviye de olacak.

Sizlerden ricamız lütfen sağduyulu olup geçmiş husumetleri bırakıp birbirimize yardımcı olmamızdır.Telkrar ilginize teşekkür ediyorum.

Abim bu is sitelerde laf soylemeyle olsa, bizde yazip duralim..
Karadeniz'de Samsun'lusu Fener'i tutuyorsa ve Trabzonspor'u es geciyorsa bunu bizden beklemek biraz tuhaf kaciyor..

Ben yurt disindan katiliyorum forum'a.. Trabzon-Kayseri kardes takim derlerdi, 2004-2005 sezonu zannedersem Trabzon'un ilk maci Kayseri'deydi ve izleme sansi buldum.. Bu nasil kardeslik diye o mactan sonra kendi, kendime sormustum..

Ben istemezmiyim hersey dostluk icinde gelissin, kardes takim olarak devam edelim.. Ama icimizde kardesine bile dusman olabilen insanlar oldugu surece bu is olmaz..

Kayseri'lisi once kendini buyuk gorecek, baska takimi tutmayacak demisin baska bi yazinda.. Icimizde, kendi insanina, kendinden olana, kendi takimina sirt ceviren bizanslilar oldugu surece bi is zor.. Bu is hic olmaz demiyorum.. Olur elbet, ele gune inat, biz istediklerimizi gene basaririz ama biraz daha zaman alir..

ISILAK
23.04.2008, 13:00
CILGINCA38...kardeşim..

Bence bu iş önce forum sayfalarında olacak.İnsanların bir arada bulunduğu başka bir buluşma noktası yok ki.Forum sayfaların da her iki kulüp taraftarı birbirlerine sağduyulu mesajlar verirse inanın bu iş çözülür.Nasıl bu forumda organize olup bir yerlere gidiliyorsa inanın bu da çözülür.

Ben Samsun doğumluyum ve Trabzonspor taraftarıyım.Samsun da tabi ki başka takımları tutan insanlar var ama ağırlığı Trabzonspor ludur.Ben Diyarbakırlı,Sivaslı,Kayserili,Istanbullu...Trabzo nspor lular tanıyorum.Ama onlara önce söylediğim şey bundan Trabzonspor lu olarak mutlu olduğumdur sonra da kendi şehirlerinin takımlarını başta desteklemeleridir.Size de çok büyük görevler düşüyor bu doğrultu da.Çeşitli organizasyonlarla bunları başarabilirsiniz.Mesela Kayserispor gecesi düzenleyin,kahvaltılar,toplantılar yapın vs.vs.Başka türlü başarılar bizlere çok ırak...

CILGINCA38
23.04.2008, 13:09
CILGINCA38...kardeşim..

Bence bu iş önce forum sayfalarında olacak.İnsanların bir arada bulunduğu başka bir buluşma noktası yok ki.Forum sayfaların da her iki kulüp taraftarı birbirlerine sağduyulu mesajlar verirse inanın bu iş çözülür.Nasıl bu forumda organize olup bir yerlere gidiliyorsa inanın bu da çözülür.

Ben Samsun doğumluyum ve Trabzonspor taraftarıyım.Samsun da tabi ki başka takımları tutan insanlar var ama ağırlığı Trabzonspor ludur.Ben Diyarbakırlı,Sivaslı,Kayserili,Istanbullu...Trabzo nspor lular tanıyorum.Ama onlara önce söylediğim şey bundan Trabzonspor lu olarak mutlu olduğumdur sonra da kendi şehirlerinin takımlarını başta desteklemeleridir.Size de çok büyük görevler düşüyor bu doğrultu da.Çeşitli organizasyonlarla bunları başarabilirsiniz.Mesela Kayserispor gecesi düzenleyin,kahvaltılar,toplantılar yapın vs.vs.Başka türlü başarılar bizlere çok ırak...

Bende ne kadar Samsun'lu taniyorsam burda hepsi Fener'li.. :O
Insan kendi takimini tutmakla mutlu olmalida zaten.. Cunki bizimdir, sahiplenmemiz gerekende gene bizim takimimizdir..

Senin dedigin gibi guzel organizasyonlar var aklimda ama yurt disindan olmuyo, bu sene Kayseri'ye geldigimde fikirlerimi masaya yatircam.. Dediklerin cok dogru, ama forumdakiler bile zor guc bi araya geliyo.. Bu islerde zamanla olacak olan isler.. Bi anda olmasini istemeylede olmuyo maalesef.. Insallah her birimizin birer, birer hayalleri gerceklesir..
Bellimi olur abi, belki bi gun siz Trabzon'lulari kahvaltiya davet ederiz.. :)

==MyDr34Mm==
23.04.2008, 13:10
siz bızı dost sayın bızde sızı dost sayarız bursankara gıbı olabılırırz

METİN
23.04.2008, 13:16
Kayserilinin Kayseriliden Başka Dostu Yoktur. Ahanda Buraya Yazıyom. Bu Böyle Biline. Zira Geçmişte Biz Bu Rolü Yüzlerce Kez Gördük. ısılak Kardeşinki Bir Temenni Olsa Gerek.

DeDe
23.04.2008, 13:17
siz bızı dost sayın bızde sızı dost sayarız bursankara gıbı olabılırırz

Kimin adına konuşuyosun?

ISILAK
23.04.2008, 13:19
Eyvallah...

İşte bu ya...

Hakikaten çok sevindim.Düşünsenenize bu organizasyonlarda hep beraberiz.Bir takıma haksızlık yapılınca her kulüp destek veriyor.Bakın nasıl Istanbul takımlarına korkular salarız,medya da istediği gibi yazılar yazamaz.Bunlar bizim elimizde.Hepinize olumlu görüşleriniz için cidden teşekkür ediyorum.

TSKS kardeşliği daim olsun inşallah..

==MyDr34Mm==
23.04.2008, 13:22
tek amacım dostluk olması

hanimalik
23.04.2008, 15:30
b@hr Kardeş sen ne yapıyorsun kendine gel !!1

ISILAK
23.04.2008, 15:54
b@hr Kardeş sen ne yapıyorsun kendine gel !!1

Kardeşim asıl siz ne yapıyorsunuz.Dostlukları pekiştirmemiz tek amacımız.Fakat bu türden söylemler hırpalıyor insanları.

Yapmayın gözünüzü seveyim.İleride çok büyük eksi yanları olacak bu husumetlerin.İnanıyorum ki biliyorum ki dışarıda Bir Kayserispor lu ve Trabzonspor lu kardeş gibiler.Fakat şu sitede lütfen bunu yansıtalım.

ibrahim1299
23.04.2008, 16:09
bizim trabzonla ve trabzonsporlular la bi sorunumuz oldugunu düsünmüyorum...bizim sorunlu oldugumuz takımlar bizans takımları...ama su cok dikkatimi cekiyor biz futbolcu alıyoruz ve bunu haber yapan sitelerin yorum sayfalarında ki yazıları okuyorum bizim aldıgımız futbolculara kötü olumsuz yorum yapanların yarısı trabzonsporlu yarısıda fenerli...fenerlilerin derdinin nerden kaynaklandıgını bilioruz...son maclarda ki olaylardan....ama sunu anlamadım tmm herkes alınan oyuncuyu begenmeyebilir ama ts lilerin burda bilereek ve isteyerek yaptıkları yorumlar kendini belli ediyor.hep bilerek kötüleme var..halbuki biz ne 4. ne 5. ne de 1. büyük olamaya niyetliyiz....bizim umrumuzda deil kacıncı büyük oldugumuz....BİZ SADECE BÜYÜK OLMAK İSTİYORUZ... BÜYÜKLÜGÜN SIRASININ OLMAYACAGINA İNANIYORUM.CUNKU EGER SANA BUYUK OLARAK BAKARLARSA SAMPİYONLUK ADAYI OLARAK BAKILIORSUN VE MEDYADA BELLİ SANA AİT KALICI BİR YERİN OLUYOR...

Trabzonspor hakkında sunu söyleyebilirim bence trabzonspor kendi kendini yeme cabasında gibi bise...baktıgımda trabzonspor hep kendi kendine etti...bence dogru transfer politikası ve dogru uzun süreli yönetici kadrosu bu isin üstesinden gelir diye düsünüordum...trabzon sartlanmıs buyuk oyuncu alcaz die bi olaya bence büyük olsun die aynı mevkide bir cok oyuncu varken gereksiz yatırım yapılmaz....eksikler tespit edilir oraya bulabiliorsan oraya buyuk transfer yaparsın yapamazsan ucuz kaliteli futbolcu ararsın...

HERZAMAN ANADOLU

ali38_38
23.04.2008, 16:19
Hoşgeldin kardeş , Trabzonsporada başarılar ligde

campus38
23.04.2008, 17:14
Benim için esas olan anadolunun değil kayserispor un başarısıdır. Ha hiçbir zaman husumetten yana değilim. Ama samimiyetsiz ve yapmacık dostluklardan da haz etmiyorum açıkcası. Trabzonun geçmişteki başarılarına herkes saygı duymalı. duyuyodur da eminim...
Ama yakın geçmişte yaşadığımız haksızlıklara karşı hiç bir anadolu takımından net bir destek gelmedi. Bunun adı dostluk değil kıskançlıktır..

ercidiva38
23.04.2008, 17:30
hoşgeldin trabzonlu kardeşim bahsettigin konularda haklı tarafların var ama trabzonspor karadeniz takımlarından başka hangi takımlara kardeşce davranmıştır söylermisin .sizin üçzavallılardan ne farkınız var siz bizi takip ediyorsunuz bizde sizi takip ediyoruz ne yaptıgınızdan heberimiz var.trabzonspor kendinden başkasını düşünmeyen bi takımdır bence kayseri dişini gösterince hemen yumusadınız dimii göreceksin sizin 41 yılda aldıgınızı kayseri 4 yıla sıgdıracak

koramaz38
23.04.2008, 19:11
hos gelmissin arkadasim anadolu

Cilginlar_38
23.04.2008, 19:51
http://img223.imageshack.us/img223/7031/dsc00145nb5.th.jpg (http://img223.imageshack.us/my.php?image=dsc00145nb5.jpg)

ben avni aker`de :D hehe

3838
23.04.2008, 19:58
hollandalardan deplasmana geliyon demek:) bursayada gellll:)

Cilginlar_38
23.04.2008, 20:16
@3838

yog cigerim ziyarete gittim ne deplasmani. o`kadar zenginmiyim ta hollanda`dan deplasmana gidecem. :d :D

superluxsick38
23.04.2008, 20:39
Düşenin dostu olmazmış, bunu çok yaşadık biz zamanında...

Salih38
23.04.2008, 21:33
Erciyesten baska kardes aramayın....
Trabzona süper ligde basarılar...

Muratt
23.04.2008, 21:36
Bugüne kadar Sivas' a verilen desteğin onda biri Kayserispor' a verilseydi bugun Sivas' ın yerinde Kayserispor olurdu. Sivasspor' un yerini kıskanmıyor aksine gurur duyoyoruz ama çoğu anadolu takımları bizanslılarla birlik olup saldırdılar Kayseri' ye. Sonuçta ezilmedik. biz adımızı yazdıkça onlar silmeye çalıştılar. ama baktık ki yuzlerinde hala izimiz duruyor. Ben bir zamanlar dorduncu buyuk olarak isimlendirilen Trabzonspor' un ve "ÇOĞU" taraftarının dostluguna inanmıyorum. Unutmayın. Biz bu yola ilk çıktığımızda 4 ezikler dedik. Dördüncünün kim olduğunu yazmama gerek yok herhalde.

ahmetkaracaglar
23.04.2008, 21:56
4. Buyuk Kayserıspor Olacak Cekemıyorlar

aLaYıNa gİdEr!!
23.04.2008, 22:02
yha beyler napıyosunuz sız ya ne var trabzonla alıp vermediğiğniz kardesım doğru soluyo kardes olcaz zaten kac kısyız topu topu ..evet kayserıde trabzonlu varrdır ınanıyorum cunkı babam kucuklukten berı trabzonspor taraftarıdır kardesım hosgeldın foruma ne olursa olsun anadoluuuuuuu..........

ademdolgun
23.04.2008, 22:11
Öncelikle Trabzonlu arkadas aramiza hosgelmissin
Arkadaslar burda düsüncelerimizi dile getirmek en dogal hakkimizdir fakat bunu yaparkende ortami gerecek yorumlardanda kacinalim lütfen misafiri hosnut etmek bizim örf adetlerimizin degismez bir parcasidir
Konuya gelince ise ben bir KAYSERILI olarak Trabzonspora karsi herzaman bir sevgi ve saygim olmustur (arada bazi trabzonlu arkadaslarla tatli tartismalarimizda oldu tabiki buda rekabetin tadi tuzudur)
Heleki senesini suan icin tam hatirlamasamda Antalyadaki play off maclarinda (finalde malatyaya 1-0 yenilerek süper lige cikamadigimiz seneydi) Rakibimiz Aydinspordu ve Akcaabatsebatspor taraftarlarinin biz KAYSERILILERLE Birlikte KAYSREISPOR´umuzu destekledigimizi hic unutmadim unutamamda
ANADOLU Takimlarinin göstermis oldugu her basaridan sonra ANADOLU takimlarinin taraftarlari arasinda tatli bir rekabet olacak ve eskisi gibi olan bir sempati olmayacak fakat bunuda istanbul takimlari taraftarina olan kin ve öfkeyede dönüstürülmemesi gerekiyor

Kapadokyalı
23.04.2008, 22:24
3.büyük veya 4 büyük gibi kavramları tartışmak anadolu dedigimiz bir yerde bana yanlış geliyor.evet trabzon büyük kulüptür.başarıları,şampiyonlukları,kupaları gözardı edilemez.ama1.2.3.4. diye sıralamak saçma.hepimiz yeri geliyor anti istanbul diyoruz ama adamların büyüklügünü çoktan kabullenip kendimize 4.5.sırada yer bulmaya çalışıyoruz.anlatmak istedigim anlaşılmıştır sanırım.

Muratt
23.04.2008, 22:49
gayet iyi anlaşıldı. 4 büyük yok tek büyük kayseri

ISILAK
24.04.2008, 20:57
Kardeslerim hepinizin gostermis oldugu gerek olumlu gerek olumsuz elestiri ve onerilere tesekkur ediyorum.Insallah onumuzdeki yillarda bu dostlugun pekismesi adina guzel faaliyetler olur.Biz yeter ki isteyelim.

Bu arada HOSBULDUK,Kayseri li kardeslerim.

LEVENT ŞEKER
24.04.2008, 21:42
Sagolasin kardes, umariz sizinde basarilariniz devam eder..

Benim merak ettigim senin gibi boyle dusunen kac tane Trabzon'lu var.. Su an Trabzon dususte ve destek bekleniliyo.. Biz bir zamanlar kumeyle, lig arasinda savasirken Trabzon'un destegi nerdeydi peki?

Bir zamanlar bizanslilara rakiptiniz ve bizden o zamanlar destek gormusunuz.. Biz ise bi kac hafta oncesine kadar bizansa rakiptik ve bundan sonrada savasimiz hep onlarla olacak, fakat buraya kadar tek basimiza hic kimseden destek gormeden geldik.. Peki su anda Trabzon'un bize destegi nerde?

Bize kirginmisiniz.. Olabilir.. Ama karsisindakini dinlemeyen kendini galiba her zaman icin hakli buluyo.. Kendimizden once hatayi baskasinda aramak her zaman icin daha kolay oluyo.. Kusura bakmada kardes hersey karsilikli.. Hep istemeyle olmuyo bazen emek vermek gerekiyo..

Sizede yeni sezonda basarilar dileriz.. Umariz eskiden oldugu gibi gene sizi yukseklerde gormek nasip olur, ve karsilikli sampiyonluga oynariz..

Saygilarimla..

AYNEN KATILIYORUM

Mekansızlar
26.04.2008, 03:32
ısılak sen kimi temsil ediyosun.yalvarır gibi kardeşlik talep edip Trabzonu küçük düşürüyorsun.Bizim kimseye ihtiyacımız yok
bu arada bazı arkadaşlar erciyesi küme düşürdüğümüzü ve intikam maçı olacağını söylüyor ne yapsaydık yenilip biz mi düşseydik

ISILAK
26.04.2008, 10:28
ısılak sen kimi temsil ediyosun.yalvarır gibi kardeşlik talep edip Trabzonu küçük düşürüyorsun.Bizim kimseye ihtiyacımız yok
bu arada bazı arkadaşlar erciyesi küme düşürdüğümüzü ve intikam maçı olacağını söylüyor ne yapsaydık yenilip biz mi düşseydik

Merhaba kardeşim.

Yazılarımı dikkatli okursan sevinirim.Dedim ki Ben burada koca Trabzonspor u temsil etmiyorum yalnızca muzdarip olduğum bir hususta arayı ısıtmaya çalışıyorum.Rizespor ne kadar kardeşimizse;Kayserispor,Konyaspor vs. onlarda kardeşimiz olsun.Trabzonspor u temsil etmek benim haddim değil.Ama o renklere aşığım ben.

Sniper38
26.04.2008, 10:45
Size iyi ve genc Teknik Direktör Ersun Yanal ile basarilar diliyoruz!

Asaf38
26.04.2008, 11:28
Trabzonspor Kayserispor'dan sonra sevdiğim takımdı bir zamanlar Ts yenildiğimizde üzülmezdim sonuçta oda bir anadolu takımı diye. 1998 yılında bu anlayışım değişti neden mi Kayserispor düşmemeye oynuyor. Ts orta sıralarda mücadele ediyor. Ne şampiyonluk iddası var ne Uefa, nede düşme korkusu tablo bu Maçtan önce gayet dostane iki takım taraftarı sarmaş dolap maçtan önce kayseri diye inleyen Ts taraftarları insanın duygulanıyor başka bir takım taraftarının Kayserispora destek vermesi çok güzel bir duygu o günü unutamam. Erciyes kale arkasından saatler önce biletimi aldım ortam süper. maçtan önce dedi kodular geliyor insanın kulağına Ts x takımla anlaşmış Kayserisporu yenecekmiş falan herkes bunu konuşuyor maçtan önce x takımı söylemiyeceğim ama size düşmemeye oynayan takımları vereyim siz tahmin edin (Van,Şeker,G.antep,G.birliği ve Kayserispor) neyse maça gelelim sanki halı saha maçı top bir o kalede bir bu kalede Ts acayip bastırıyor derken 1-0 yenik durumdayken maçın hakemi Ks dan H.Hüseyin'i oyundan atıyor daha maçın başı dakika 15-20 neyse Kayserispor toparlanıyor ve ilk yarı 2-2 sona eriyor ama benim içimde bir endişe korku neyse uzatmayalım Kayserispor 6-5 yeniliyor ve o sezon averajla küme düşüyor 38 puanla üç takım averajı kötü takım Ks küme düşüyor G.antep ve G.birliği ligde kalıyor. Benim Ts olan hayranlığım sevgim nefrete dönüşüyor yenildiğimiz için değil Ts kendisi için oynamadı başka takımları o gün kurtarmak için oynadı ondan dolayı Benim Ts nefretim bu yüzden o gün bu gündür Ts hangi takımla oynasa rakip takımı tutarım (Yabancı takımlar hariç)

Rook
26.04.2008, 12:08
Bazı Değerler düdüşte olup Biz Yükseliş'e geçince Trabzon camiası bunu istemedi.
Ama olsun biz yolumuza bakıyoruz.
Umarım Trabzon'da bir an önce toparlanır.

ISILAK
26.04.2008, 12:15
Asaf38 kardeşim.

Trabzonspor hiç bir zaman bu tür emellere alet olmamıştır.Her zaman çıkıp topunu oynamıştır.Şunu örnek vereyim,Trabzonspor-Rizespor maçı var Trabzonspor un ligde ki durumu rahat Rizespor Trabzonspor u yenerse lig de kalacak.Ve Trabzonspor çıkıp topunu oynadı R

Asaf38
26.04.2008, 12:22
Ts kendisi için oynasaydı Ks düşmezdi artık benim için Ts bitmiştir sadece KAYSERİSPOR uzatma arkadaşım zorla bir takımı sevemem.

ISILAK
26.04.2008, 12:24
Asaf38 kardeşim.

Trabzonspor hiç bir zaman bu tür emellere alet olmamıştır.Her zaman çıkıp topunu oynamıştır.Şunu örnek vereyim,Trabzonspor-Rizespor maçı var Trabzonspor un ligde ki durumu rahat Rizespor Trabzonspor u yenerse lig de kalacak.Ve Trabzonspor çıkıp topunu oynadı ve Rizespor küme düştü.O gün Rizespor lular bize husumetle baktı ve aramız haliyle soğudu.Bakın burada Rizespor u yenmesek diğer düşme hattında ki takım taraftarları husumetle bakacaktı.Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı.Bu seneye gelelim Trabzonspor her zaman safiyetini koruyor.Aksi olsa bu sene Rizespor un rakiplerini Rizespor için oynayıp yenerdi.

Trabzonspor taraftarı Rizespor un maçlarına gidiyor,Rizespor lular Trabzonspor un maçlarına geliyor,destek veriyorlar.Bakın nereden nereye geldik.Mazisi husumet bugünü kardeşlik.

Şunu söylemek istiyorum kardeşim,Trabzonspor o gün Kayserispor u yenmemiş olsaydı diğer takımların gözün de ne olarak kalırdı o nu da düşünün lütfen.Her halukarda şüphe duyulacaktı iki taraftanda.Sen maçı canlı seyrettiğin için o an ki duyguların nefrete dönüşmüş.Ama düşününce "aşagı sakal,yukarı bıyık"meselesi söylediklerimi anlayacağından eminim.

Mesela siz şuan Rizespor la oynayacaksınız ve Gençlerbirliği tarafı bazı ithamlarda bulunuyor ve kızıyorsunuz ve onların nazarında Rizespor a çanak tutmuş gibi oluyorsunuz.Fakat siz takımınızın ne olduğunu biliyorsunuz.

Biraz da bu cihetle bakarsanız çok sevinirim.

Dediğim gibi Trabzonspor hiç bir zaman bu tür emellere alet olmadı,olmaz da.

Asaf38
26.04.2008, 12:29
İnş. sizde bir gün küme düşmemeye oynarsınız O zaman Ks sizi yener. siz küme düşersiniz. O zaman bu kardeşlik tavırların devam edermi göreceğiz. inş o günü bekliyorum. Sen o zaman bana cevap yaz şimdi değil. Ben buradayım merak etme

ISILAK
26.04.2008, 12:38
Asaf38 kardeşim,"Küme düşer Trabzon düşmez".O günlere göremeyeceğiz.
Ben sana ne olursun Trabzonspor u sev demiyorum.

Sanki ben istedim diye kardeş olacağız,yalnızca fikirlerimi beyan ediyorum,genel olarak Kayserispor lu kardeşlerim olumlu yanıt verdi tabi ki de aksi fikirleri olanlarda olacak.Saygı duyuyorum,bir şeyler yaşamış üzülmüşsün.Canın sağolsun.

mali1001
26.04.2008, 12:48
@ISILAK

Öncelikle hoş geldin siteye,
Süper ligde istanbul takımları dışında Şampiyon olan bir takım benim gözümde 4.büyüktür.Bunu tartışmaya gerek bile yok.

Ama Kayserispor taraftarının trabzona karşı dostluğu iyi temennilerden ileri gidemez.Olmazsı gerekende budur zaten

ISILAK
26.04.2008, 13:04
Futbolda Anadolunun güzelliklerinin ön plana çıkması gerekiyor artık.Anadolu takımlarına bakın hele hepsi birbirine girmiş durumda.Bundan kim istifade ediyor tabi ki 3 ler.Sömürüp dursunlar bizi.

Birbirimize tabi ki temennilerde bulunacağız bulunmamız gerekiyor,kavga ederek küfür ederek ne kazanacağız.Bizim kavgalarımızdan kimlerin kazandığı malum.

Rizespor lu kardeşim de söylediklerimi anlayacaktır.

Kavga gürültü boş hesap.Ben bu foruma girip bu başlık altında sizlere küfürler yağdırsaydım benim elime ne gececekti sizler ne kaybedecektiniz.Hiç bir şey.Biz de temennilerimizi dile getirip gönül alıyoruz.

Ben Bursa da ikamet ediyorum.Bakın belki de bu başlığı açtıktan sonra Kayserispor-Gençlerbirliği maçına gidecem.Şimdi bunun kime faydası oluyor?

Tabi ki dostluğa.

ISILAK
08.05.2008, 13:04
Kutlama
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/tkupasi.jpgFortis Türkiye Kupası Finali'nde Gençlerbirliği'ni penaltı atışları sonucunda 11-10 mağlup eden Kayserispor takımını ve eski futbolcumuz, Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ı kutluyor, Avrupa arenasında başarılar diliyoruz.

www.trabzonspor.org.tr (http://www.trabzonspor.org.tr) Trabzonspor resmi web sitesi...

Bende Kayserispor u hakederek kazanmış oldukları bu kupadan ötürü kutluyorum.İnşallah UEFA da ülkemizi layıkıyla temsil edersiniz.

Evet arkadaşlar bu yönetimimizle kutlamalar başladı.İnşallah daha iyi olacak.

CILGINCA38
08.05.2008, 14:01
Sagolun..

Rook
08.05.2008, 14:44
Teşekkürler Trabzonspor.. Karşılıksız Kalmaz! ;)

Kapadokyalı
08.05.2008, 14:46
sivaslı ve trabzonlu arkadaşlar dan kutlamalar geldi.çok teşekkür ederiz

simyacı19
08.05.2008, 14:58
sağolun Trabzonlu arkadaşlar,büyük bir camisaınız,saygı duyuyoruz ama şuanki kıyaslamayıda kabul edin artık.

Komef
10.05.2008, 15:01
Şu an ki kıyaslama şudur. Kabul edilmesi gerekir bu sene Türkiye Kupasını aldık ve Trabzonun sözde 4.büyüklük tahtını yıktık. Ligdeki konumumuzda bunu gösteriyor.

Diğer arkadaşlara sesleniyorum neden hala 4.büyük biz olacağız Ts yok diye yorumlar yapıyorsunuz ki? Sözde 3 büyüklerden ve onların Anadolu Temsilcisi olan Ts la kendimiz kıyaslıyoruz. ßizim artık kimseyle kıyaslanmaya ayıracak vaktimiz yok. Tüm kayseri halkı bu sene ki kupa başarımızdan sonra seneye bizden ilk 2 ye girmemizi veya şampiyon olmamızı istiyor. Bu isteklere cevap verebilmemiz önemli. Arkadas bi dostluk eli uzatmıs, uzatılan el geri çevrilmez ama bu elde bizim elimiz değil büyüklerimizin eli olmalıdır. Alayına Kayseri.. Mümkünse kimse bizi rahatsız etmesin, önümüze cıkmasın.. Biz bi yola çıktık ilk hedefimizi gerçekleştirdik darısı diğer hedeflerimizin gerçekleştirilmesine. Allah yardımcımız olsun. Diğer takımlarada başarılar. Kim başarılı olmuşda biz takdır etmemişiz ki?

muho!
13.05.2008, 15:00
trabzonun tahtı gitmişti ve yıllardır birini bekliyordu sivas olacak dediler ama bugün gördünüzki şampiyonluk yarışı veren sivas intertoto da kayserispor uefada buda demek oluyoki KAYSERİ hem aklıyla hemde futboluyla 4. BÜYÜK olma yolunda şuan taht kayserinin kim nederse desin http://img521.imageshack.us/img521/8875/tkfinal391rq5.th.jpg (http://img521.imageshack.us/my.php?image=tkfinal391rq5.jpg) işte 4.büyüklüğe koşuluyo ilk ve son diyenlere inat kayseri serisi devam edecek!!!

Batuhan
13.05.2008, 15:21
trabzonsporun mazisine saygım vardır.onlar biz 4.yüz diyebilirler o da onların sorunu.1.2. ve 3. büyük diye takımları sıralayıp biz 4.yüz diyorlarsa o da onların küçüklügüdür.Ayrıca benim görüşümdür kimseyi baglamaz.Trabzon karadeniz takımıdır anadolu degildir.

yukarıihsangazi
13.05.2008, 15:26
Farkındaysanız ilk mesajımda ben ''dördüncü büyük olacağım diyen takım zaten büyük olmamıştır olamaz'' yazmıştım.Trabzonspor taraftarının kendi takımı hakkında bile kullanmadığı ve en nefret ettiği bir ifadedir bu.

Diğer bir konu ise görüşünüze saygılıyım fakat şu bir gerçektirki İstanbul saltanatına son vermiş tek takımdır ve bu şekilde rütbe tartışmasını kesinlikle hakketmediğini düşünüyorum.

Eğer o kadar büyük bir hedefe sahipsek zaten amacımızın adını dördüncü büyüklük koymamamlıyız.Olabiliyorsan en büyük ol.Büyükleri sıralamak kimin haddine.

BÖRTECINE 38
13.05.2008, 16:02
Hos Geldın Trabzonlu Arkadasım , Kayserı ıle Trabzon Zaten Dost Sehırlerde Ve ınsaallah Bu Dostlugumuz Ebedıyen Bozulmayacak ,arada Bır Kac Kendını Bılmez Cıksada Bu Dostlugu Yıpratmak ısteyen Bızlerın Dostlugu Karsısında Onlarda Susup Kalacaklar , Bır Dıger Konu Kayserıspor 4.büyük Dıye Bısey Olmak ıstemıyor 4.büyük.5.büyük Kım Olursa Olsun Bız Enbüyük Tek Büyük Olmak ıstıyoruz

Freestyle
13.05.2008, 16:19
Kardesçe ve dostça baslayan bir konu malesef yine karsilikli hakaretlere ve kúçük düsürmelere kadar gelmis.

Burasi bir Kayserispor Taraftar Forumu'dur. Baska takim taraftarlari misafirlerimizdir, basimizin üstünde yerleri vardir. Fakat buraya gelip burdaki insanlarin fikirlerini saygi göstermeli misafirlerimiz. Burda her üye ile tartismaya girip laf yetistirerek bir yere varamazsiniz.

Burdaki Kayserispor'lularin hepsi gelen misafir üye'nin tuttugu takima sempati duymak zorunda degildir. 10 kisi takiminizi sever, 1 kisi de sevmez ise buna saygi duymalisiniz. Tekrarliyorum basimizin üstünde yeriniz var, fakat girdiginiz ikili tartismalar ve giden gelen laflar ile malesef birsey kazanamayiz fakat bir çok seyi kaybedebiliriz.

Su an için dostça ve sevecen bir tarzda yazmayi basaramadigimiz için konuyu kitliyorum. Umarim sakinlestikten sonra tekrar ev sahibi-misafir iliskisinin olmasi gerektigi gibi fikirlerimizi paylasabiliriz.