PDA

Tam Sürümü Gör : Kasiste Teşekkürler

!brhyme
03.09.2007, 12:05
açtığınız pankartla Sizi Türkiye'de tanımayan kalmadı BİZE BÖYLE ZEKİ TARAFTAR GRUBU LAZIM

bazılar 90 dakika bağırır taşkınlık yapar işe yaramaz biri de kıvrak zekasıyla hem güzel bi iş yapar hem dost kazanır , hem saygı duyulur hem de tanınır....

diğer grupları eleştirmiyorum , Kasisti yüceltiyorum yanlış anlaşılmasın...

http://www.kasist.com/images/news/sivaspankarti.jpg

realk@yseri
03.09.2007, 18:10
evet dikkatleri çekmiişler ama yanıdayız yazmışlar n eksik ama olsun

mali38
03.09.2007, 18:13
evet güzel olmuş. konyayla dost olmaktan yine iyidir. bu pankart iyi oldu.

belki dikkat etmişinizdir. bizim maça her hafta en az 2-3 bin sivaslı gelip kayserisporu destekliyor. bundan emin olun

Roy Keane
03.09.2007, 18:18
Kasisti seviyoruz... Her zaman damgalarını vurmayı bilmişlerdir.

develideportivo
03.09.2007, 19:02
Aynen Öyle,
500 kişinin yapamadığını
5 kişiyle yapıyorlar.
HELAL OLSUN...

aliefe
03.09.2007, 19:30
ellerıne saglık kım bu takım ıcın tas ustune tas koyarsa hersey dıledınce olsun

Tony
03.09.2007, 21:10
keşke birde erciyessporumuz için pankart olsaydı o zaman çok daha güzel olurdu şöyle bir pankart mesela

Kardeşimiz Erciyesspora Avrupada Başarılar

bu pankart daha iyi olurdu kanaatimce

neyse yinede oraya gidip destek veren bütün kasist üyelerine sonsuz teşekkürler

LEVENT ŞEKER
03.09.2007, 21:29
konyada cok delıkanlı var

Quaresmaa
03.09.2007, 21:32
harbı yaaa n eksık laa pankartın en başındada ben varım bende dıyordum aceba ne yazıyor kardeişim göremedımkı yazıyı orada

muptela_38
04.09.2007, 02:05
trübündeki görevli bize pankartı açtırmakta zorluk çıkartan şahsiyet pankartı açınca geldi ve dediki N harfiniz eksik dedi bizdende cevap hazırdı aynen şöyle biz gayseride böyle gonuşuruk:):)

mehmetcik58
04.09.2007, 12:28
ben bir sivasspor taraftarı olarak yapılan bu davranışı çok doğru buluyor her hafta kayseri ve erciyesin güzel futbolunu izlemeye gelen bir kaç bin sivaslı taraftarın ne kadar doğru bir davranış içerisinde olduğunu savunuyorum. inş. bu dostluk diğer karşılaşmalardada sürer ve ebedi kalır ....
temiz futbol temiz lig.....
saygılarımla....

NOFEAR38
07.09.2007, 18:37
Takımını sevmek ve bazı şeylerden fedakarlık yapmak, deplasmana dahi kendi imkanlarıyla gitmek herkesin işi değil, Bu konuda Kasist hakikaten işini çok iyi yapıyor, örnek almak lazım......

Sniper38
07.09.2007, 18:49
Iste böyle dost kazanmalidir.
Tebrikler.

Since 66
07.09.2007, 23:07
sivasdan dost olmaz... ha başlık hiç hoş deil ÇLGNLRımız zekidir zaten akıllı konuşun lütfen......

batıkan_develi
07.09.2007, 23:55
güzel iş çıkartmış Kasist
anadolu kardeşliği için çok iyi bir adım atmış olduk

Quaresmaa
08.09.2007, 00:28
dost olur veya olmaz konu o değil ama biz anadolu takımları olarak desteğimizi yapalımda dostluk başka sivas olmasa denizli ankara antep konya manısa hepside olurdu

RooT
08.09.2007, 00:28
Aynen Öyle,
500 kişinin yapamadığını
5 kişiyle yapıyorlar.
HELAL OLSUN...

az yavas ol burda laf bize sarkıoo

Since 66
08.09.2007, 12:14
500 kişinn yapamadığını 5 kişi bu ne demek !!!!!!!! :s

Kys_38
08.09.2007, 12:20
KASİST HELAL YAKIŞIR SANA

batuhandan
08.09.2007, 16:59
yaa sizin hiç işiniz gücünüz yokmu, dün Erciyesle Kayseriyi birbirine düşürdünüz şimdide kasist le çılgınlarımı birbirine düşürmeye çalışıyorsunuz. Onlar iki kardeş taraftar grubu...

Hadi şimdi akıllıca işinize bakın milleti kıyaslama yapmaya zorlamayın ayıp oluyor. <orada bahsedilen 500 kişi desplasmana gelip oturan çekirdek çiten insanlar>

enex_ks
08.09.2007, 17:31
yaa sizin hiç işiniz gücünüz yokmu, dün Erciyesle Kayseriyi birbirine düşürdünüz şimdide kasist le çılgınlarımı birbirine düşürmeye çalışıyorsunuz. Onlar iki kardeş taraftar grubu...

Hadi şimdi akıllıca işinize bakın milleti kıyaslama yapmaya zorlamayın ayıp oluyor. <orada bahsedilen 500 kişi desplasmana gelip oturan çekirdek çiten insanlar>

inş. öyledirr....başta laf cikaran 500 kişinin yapamdiğidi 5 kişi yapti demekti.....

Necati
08.09.2007, 17:31
Kasist grubuna ne kadar teşekkür etsek azdır hepinize helal olsun

anti_ist_38
08.09.2007, 22:25
aslında gecmıse bakarsak bu pankart sacma duruyor gecmısı bılenler anlar sıvaslılarda buyuk bı ahımız var ama neyse...

F.K
08.09.2007, 22:41
Kasist olarak Tepkimiz Federesyonadır.Sivasın Başına gelen Yarın Bizimde Başımıza Gelebilir. Vestelin Başına Gelenler Trabzonun Başına Geldi Ama Haluk Ulusoy Karadenizli Olduğu İçin Trabzona Bir Kıyak Geçti ve Sivasspora Haksız Yere Ceza Verdiler.Sivassporun Yanındayız Demek .Haluk Ulusoy ve Yaptığı Yanlış İşlere Bizde Karşıyız Manasındadır.Sivasla Geçmişte Kimsenin Unutmadığı Olaylar Yaşanmıştır.bu tür olayların yaşanması bir daha istemeyiz.hepimiz aynı toprakların anadolunun çocuğuyuz.bir sivaslı ile kayserili yi birbirinden ayırmak zordur her yönden birbirimize çok benzeriz.Bizler Birbirmizi Desteklemeli ve Korumalıyız.Kimse Sivasın Yanındayız Kelimesinden Rahatsız Olmasın Haluk Ulusoyun Yanında Olmaktansa Sivasın Yanında Haluk Ulusoya Karşı Olmak Daha iyidir.
Kasist Grubu Olarak Kayserisporlu Kardeşlerimize İstanbula Geldiklerinde Yardımcı Olmak ve Onlarla İlgilenmek İlk Önceliğimizdir.Bizi Küçük İnsanlar Küçük Polemiklerinin İçine Çekmeye Çalışmasın.

papatya38
08.09.2007, 23:28
aslında gecmıse bakarsak bu pankart sacma duruyor gecmısı bılenler anlar sıvaslılarda buyuk bı ahımız var ama neyse...

pankrt ii olmşş ama ne olursa olsn geçmşte yaşanan olayıda unutmamak lazımm :S

YAKAMOZ_38
11.09.2007, 22:27
BaŞarilar ArkadaŞlar

Since 66
12.09.2007, 15:50
kasist= ÇLGNLR istanbul

F.K
12.09.2007, 19:03
KASİST : iSTANBULDA YAŞAYAYAN KAYSERİSPOR + ERCİYESSPOR TARAFTAR TOPLULUĞU
Olarak Kururmuştur

Since 66
12.09.2007, 20:04
KASİST : iSTANBULDA YAŞAYAYAN KAYSERİSPOR + ERCİYESSPOR TARAFTAR TOPLULUĞU
Olarak Kururmuştur

ne fark eder birader yau grubun büyümesi açısından ÇLGNLR ist cok daha mantıklı sonuçta sewda dawa aynı,ben bunu defalarca serdar abi ye söledim !!

pablo aimar
13.09.2007, 17:56
bunun zeki olmakla ne ilgisi var...

ANT!bizans
15.09.2007, 16:26
bu başlık bir an önce deişmeli bizim grbumuz zeki allaha şükür

deiştirin şu başlığı yau.......................

başlığı deiştirenlere teşekkürler..........

F.K
19.09.2007, 10:53
kimsenin demesiyle bir grup zekide olmaz gerizekalıda yani bu başlıktan bu kadar gocunmanın manası ne dir ben anlamadım ben kasisti kuran 4 kişiden biriyim fakat şuna açık söylemem gerekirse biz çılgınlar 38 in yaptıklarının 10 da birini yapamıyoruz bunu söylemekte sakınca görmüyorum çünkü istanbulda taraftar bulamıyoruz yüzbinlerce kayserili var ama maça gelenler 100 kişiyi geçmiyor bu 100 kişinin yarısı genç bu gençlerden sadece sürekli tezahurat yapacak 20 kişi bile yok o yüzden sesimizi duyurmak için özellikle dikkat çekecek pankartlar hazırlayıp bunları maç esnasında açıyoruz ve bu pankartlar gerçekten ses getiriyor bundan önceki açtığımız pankartlarda bir çok gazetede çıktı ve haber oldu hatta futbol oyunlarının önünde gelen fifa 2007 de bile bizim pankartlarımız kayserispor takımının trübünlerinde asılı idi oyunu oynayan arkadaşlar bunu bilirler.
Biz bunları yapmaya devam edeceğiz bizim kimsenin iltifatını ihtiyacımız yok biz yaptıklarımızı kayserispor için yapıyoruz

imparator38
19.09.2007, 13:27
Gaziköylü arkadaşıma katılıyorum. Özellikle ist teki büyük takım maçlarında kişi azlığı nedeniyle, tezahurat yapılamıyor, yapılıpta duyulmayınca zaten kimsenin bağırmaya istegi kalmıyo. Pankartlar bu açıdan daha etkili oluyor. Ancak şuan istten taraftar grubu az olan iki takım var bunlarla oynayacağımız maçlarda iyi organize olursak ve daha kalabalık olursak sesimizide duyurabiliriz. Bunun içinde kalabalık olmak en önemli faktör oluyo tabiki.

ANT!bizans
19.09.2007, 14:57
kimsenn alındığını filan yoQ
kayseri merkez kafasına göre herkes
sadece deiştirn dedik o kadar...............

Serdar ERBASI
19.09.2007, 21:23
kimsenn alındığını filan yoQ
kayseri merkez kafasına göre herkes
sadece deiştirn dedik o kadar...............

Alınmadığın konusunu sen bilirsin ancak mesaja verdiğin tepki çok mantıksız. "Bizim grup da zeki" ne demek? Ne alakası var?

Ant!Bizans adını alarak küçümsediğin takımların kaç taraftar grubu var? Bu gruplar ise her ne kadar bir biri ile rekabet etse bile tribünlerde omuz omuza mücadele ederler. Siz Çarşı grubunu örnek almıyor musunuz? Sadece Çarşı grubu mu var sanıyorsun? Tabii ki hayır. Çarşı grubu sürekli olarak sesini duyuran bie grup. O yüzden çok tanınır...

Sen eski başlıktan alınmışsın, belli ancak başka bir grubun yada taraftarın sivrilerek taktir edilmesi neden seni bu kadar rahatsız etti, anlamıyorum. Şunu anlamalısın Tek bir grup yani sadece Çılgınlar38 grubu ile Taraftar sayımızı artıramazsınız. Şehirde Çılgınlar38' e duyulan antipatiyi kırmanız lazım. Bunun için de çalışmanız lazım. Çılgınlar38 grubunu taşkınlıkları, Erciyesspor bayrağını ayaklar altına alması ile değil, centilmenliği ile, saha dışında takımlarımıza verdiği desteklerle görmeliyiz. Ancak bu şekilde son günlerde bu kadar bozulan imajınızı kurtarabilirsiniz. Mesela Erciyesspor maçı sonrası yaşanan olayların grubunuz ile ilgisi olmadığı beyanatı verilebilirdi, ama olmadı... Dost acı söyler...

Bu arada Çılgınlar38 grubu tribünlerde gayet zeki tezahurat yapıyor. İstediğinde tüm tribünleri de tezahurata katıyor. Bu açıdan hep taktir ederim ancak şu imaj sorununu halletmek için birşeyler yapmak zorundasınız.

Şimdilik imajınızın düzelmesi bir kaç yılı alacaktır. Kayserispor taraftarının artması için gerekli olan Kayserispor taraftarının imajının düzeltilmesi. Bunun için de yapılacak bir başka nokta ise şehirde en az bir grubun daha belirgenleşmesi. Kayserisporun geleceği için de bu gruba tepki gösterilip bu işe gönül veren Taraftarların nasıl işten elinin çektirileceği konusu değil, bu gruba nasıl yardım edileceği grubunuzda görüşülmeli...

Son olarak Kayserispor/Erciyesspor Taraftarları Derneği, Çılgınlar38' in taraftar grubu değil, tüm Kayserispor/Erciyesspor Taraftarlarının derneğidir. Dernek bu şekilde hareket ederek, yeni grupların kurulması ve sayılarının artması için yardımcı olmalı.

Neyse, bunlar hassas konular ancak Takımlarımızın geleceği açısından hayati ve acil konular. Bu yüzden bu konuya tüm KESİMLERCE acilen el atılmalı ve kırık kanadımız olan Taraftar Sayımız ve desteğimiz sorunu acilen giderilmeye başlanmalı zira bu yol çok uzun ve pek fazla zamanımız yok!

batuhandan
20.09.2007, 22:25
Yazdığın cevap çok güzel, teşekkürler Serdar bey.

ANT!bizans
22.09.2007, 12:37
ohoooooooooo

ANT!bizans
28.09.2007, 14:50
kafasıNA göre herkes

enex_ks
28.09.2007, 15:21
Kayserispor taraftarı Zekidir.
Kayserispor Taraftarı Calişkandırrr...

Kayserispor Taraftarı......olmak ayrıcalıktır...

onur38
28.09.2007, 17:08
Alınmadığın konusunu sen bilirsin ancak mesaja verdiğin tepki çok mantıksız. "Bizim grup da zeki" ne demek? Ne alakası var?

Ant!Bizans adını alarak küçümsediğin takımların kaç taraftar grubu var? Bu gruplar ise her ne kadar bir biri ile rekabet etse bile tribünlerde omuz omuza mücadele ederler. Siz Çarşı grubunu örnek almıyor musunuz? Sadece Çarşı grubu mu var sanıyorsun? Tabii ki hayır. Çarşı grubu sürekli olarak sesini duyuran bie grup. O yüzden çok tanınır...

Sen eski başlıktan alınmışsın, belli ancak başka bir grubun yada taraftarın sivrilerek taktir edilmesi neden seni bu kadar rahatsız etti, anlamıyorum. Şunu anlamalısın Tek bir grup yani sadece Çılgınlar38 grubu ile Taraftar sayımızı artıramazsınız. Şehirde Çılgınlar38' e duyulan antipatiyi kırmanız lazım. Bunun için de çalışmanız lazım. Çılgınlar38 grubunu taşkınlıkları, Erciyesspor bayrağını ayaklar altına alması ile değil, centilmenliği ile, saha dışında takımlarımıza verdiği desteklerle görmeliyiz. Ancak bu şekilde son günlerde bu kadar bozulan imajınızı kurtarabilirsiniz. Mesela Erciyesspor maçı sonrası yaşanan olayların grubunuz ile ilgisi olmadığı beyanatı verilebilirdi, ama olmadı... Dost acı söyler...

Bu arada Çılgınlar38 grubu tribünlerde gayet zeki tezahurat yapıyor. İstediğinde tüm tribünleri de tezahurata katıyor. Bu açıdan hep taktir ederim ancak şu imaj sorununu halletmek için birşeyler yapmak zorundasınız.

Şimdilik imajınızın düzelmesi bir kaç yılı alacaktır. Kayserispor taraftarının artması için gerekli olan Kayserispor taraftarının imajının düzeltilmesi. Bunun için de yapılacak bir başka nokta ise şehirde en az bir grubun daha belirgenleşmesi. Kayserisporun geleceği için de bu gruba tepki gösterilip bu işe gönül veren Taraftarların nasıl işten elinin çektirileceği konusu değil, bu gruba nasıl yardım edileceği grubunuzda görüşülmeli...

Son olarak Kayserispor/Erciyesspor Taraftarları Derneği, Çılgınlar38' in taraftar grubu değil, tüm Kayserispor/Erciyesspor Taraftarlarının derneğidir. Dernek bu şekilde hareket ederek, yeni grupların kurulması ve sayılarının artması için yardımcı olmalı.

Neyse, bunlar hassas konular ancak Takımlarımızın geleceği açısından hayati ve acil konular. Bu yüzden bu konuya tüm KESİMLERCE acilen el atılmalı ve kırık kanadımız olan Taraftar Sayımız ve desteğimiz sorunu acilen giderilmeye başlanmalı zira bu yol çok uzun ve pek fazla zamanımız yok!

:clap2:

ANT!bizans
29.09.2007, 14:34
kafasına göre herkeS

F.K
29.09.2007, 17:12

Tebrik Ederim Çok Güzel Bir Yazı Olmuş

Serdar ERBASI
30.09.2007, 01:19
Bu arada, Sivasspor Başkanı, Recep Mamur' u arayarak pankart için teşekkür etmiş. İki klubün arasının bozuk olduğu bir ortamda bu pankartın dostluğumuzu ertırması dileklerini iletmişler...

Sivassporlu Taraftarlar ile İstanbul' da Galatasaray Maçının olduğu Pazar günü iftar yemeği yiyeceğiz. İstanbul' daki tüm taraftarlarımız bu iftar yemeğine davetlidir. İftar ile ilgili bilgiler kasist.com' da. İftar ile ilgili bilgiler ise sitede güncellenecektir.

itu_38
01.10.2007, 01:33
Serdar abi yazdığın yazı gerçekten çok güzel olmuş. Sağolasın.

muptela_38
01.10.2007, 23:18
kafasına göre herkeS

bu tepki tarzındaki mesajlara neden devam????????????

ANT!bizans
05.10.2007, 14:41
tepki fln yoq HEPİMİZİİN sewdası aynı no problem...................

!brhyme
25.10.2007, 14:04
kimsenin demesiyle bir grup zekide olmaz gerizekalıda yani bu başlıktan bu kadar gocunmanın manası ne dir ben anlamadım ben kasisti kuran 4 kişiden biriyim fakat şuna açık söylemem gerekirse biz çılgınlar 38 in yaptıklarının 10 da birini yapamıyoruz bunu söylemekte sakınca görmüyorum çünkü istanbulda taraftar bulamıyoruz yüzbinlerce kayserili var ama maça gelenler 100 kişiyi geçmiyor bu 100 kişinin yarısı genç bu gençlerden sadece sürekli tezahurat yapacak 20 kişi bile yok o yüzden sesimizi duyurmak için özellikle dikkat çekecek pankartlar hazırlayıp bunları maç esnasında açıyoruz ve bu pankartlar gerçekten ses getiriyor bundan önceki açtığımız pankartlarda bir çok gazetede çıktı ve haber oldu hatta futbol oyunlarının önünde gelen fifa 2007 de bile bizim pankartlarımız kayserispor takımının trübünlerinde asılı idi oyunu oynayan arkadaşlar bunu bilirler.
Biz bunları yapmaya devam edeceğiz bizim kimsenin iltifatını ihtiyacımız yok biz yaptıklarımızı kayserispor için yapıyoruz

sizin kimseden iltifat almaya ihtiyacınız olmayabilir.ama unutmayın ki size de kimse yalakalık yapmaya çalışmaz.
konuyu açan olarak alındım bu söze.

madem iltifata ihtiyacınız yok neden yaptığınız ve basının size övgülerini tek tek söylüyorsun.

ben yağtığınız işi övdüm diye mi ihtiyacınız olmadı.İstanbul medyası değilim ama ben de bi bireyim ...

:sad: baya tartışılmış keşke bu konuyu açmasaydım yahu..

F.K
25.10.2007, 16:16
Konuyu Açan Arkadaşa Herhangi Bir Sözümüz yok fakat bu konunun başlığını değiştirmek için burda okadar uğraşanlarıdır bu sözüm